theLotter featured 06jul2022

theLotter

Partner

Svenskar kan betta om EuroMillions rekordjackpott: 230 miljoner € (184 miljoner € efter avdrag)!

Publicerad 7/6/2022
Annons

I EuroMillions kommande dragning fredagen 8 juli kan någon vinna den rekordstora jackpotten på 230 miljoner € (184 miljoner € efter avdrag). Det är en ansenlig summa i svenska kronor. Om en svensk skulle vinna jackpotten skulle denne kunna leva riktigt gott resten av livet. För du vet väl om att även du som är bosatt i Sverige kan vara med och spela om en av tidernas största europeiska jackpottar?

EuroMillions Superdragning

Några gånger om året arrangerar Europas största lotteri EuroMillions en Superdragning. Det speciella med dragningen är att jackpotten startar på 130 miljoner € och har ett tak på 230 miljoner €, vilket den nu har nått. Den här Superdragningen startade 17 juni och då ingen har lyckats träffa rätt med sina nummer har jackpotten fortsatt att växa till 230 miljoner € (184 miljoner € efter avdrag).

Den senaste rekordjackpotten på 220 miljoner € vann en fransk spelare i oktober 2021. Efter den händelsen höjde EuroMillions på jackpott-taket med 10 miljoner € till 230 miljoner €. Om någon matchar alla numren i kommande dragning får vinnaren ta hem den största lottovinsten som någonsin delats ut i Europa.

Spela på EuroMillions från Sverige

EuroMillions är ett lotterisamarbete mellan nio europeiska länder (Frankrike, Spanien, Storbritannien, Irland, Schweiz, Belgien, Luxemburg, Portugal och Österrike). Istället för att åka till ett av de länderna för att köpa några lottokuponger kan du istället betta på EuroMillions officiella dragningsresultat hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige.

För att lotteribetta om rekordjackpotten på 230 miljoner € (184 miljoner € efter avdrag) och de övriga tolv vinsterna är det bara att följa punkterna nedan.

1. Gå in på theLotter.se!
2. Klicka på EuroMillions i lotterilistan!
3. Välj dina nummer!
4. Betala för dina lottobets!
5. Vänta på dragningen!

Efter dragningen kan du kontrollera resultatet på theLotter Sverige och se om du har fått nummermatchningar. Om du skulle missa att kontrollera utfallet går du inte miste om vinster då lotteribettingtjänten håller koll på dina lottospel och om du har vunnit får du ett vinstmeddelande och sedan sätts vinsten in på ditt spelkonto.

Vinstchansen lika stor i lotteribetting som vid köp av officiella kuponger

Chansen att vinna är precis lika stora oavsett om du åker ner till ett av EuroMillions-länderna och köper en kupong eller om du lotteribettar online via theLotter Sverige. När du lotteribettar följer du den officiella EuroMillions dragningens utfall. Antalet vinstkategorier och dess vinstsummor motsvarar också de som finns i det officiella lotteriet.

Vem betalar ut vinsterna vid lotteribetting?

Det som skiljer sig åt mellan betting och att spela med kuponger är att vid betting är det lotteribettingtjänsten som betalar ut vinsterna. Mindre vinster betalas ut med inkomsterna från betförsäljningen medan stora vinster, som till exempel jackpottar, betalas ut vi vinstförsäkringar som theLotter Sverige har tecknat med försäkringsbolag. Detta betyder att det är garanterat att alla vinster betalas ut.

De vinster som du vinner via lotteribetting motsvarar de vinster som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på vinsterna.

“I tider som dessa är det extra spännande att spela om en massiv rekordjackpott på 230 miljoner € (efter avdrag 184 miljoner €)”, säger theLotters Sverigerepresentant John Ryott.

Om theLotter

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över. Sommaren 2020 fick företaget svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons