rolf_malm_byline_banner_640x180
Opinion

Svenskarna är andligt steriliserade

Publicerad 11/26/2018
Annons

➤ KRÖNIKA  Den infoideologiska gränsen går som en berlinmur vid Öresund. Söder därom pågår en intensiv debatt mellan nationalister och globalister. Från Danmark till Australien.

I land efter land ökar värnet om den egna nationen och motståndet mot det mångkulturella samhället. Norr om denna mur har debatten kvävts av 7-klöverpartierna som egentligen är ett enda regnbågsparti med gemensamt mål att tysta den enda opposition som finns i Sverige och som liknar den i övriga världen – Sverigedemokraterna.

Ett överväldigande informationsövertag i form av statstrogen press, tv och radio har i ökande grad isolerat svenska väljare från övriga världens verklighet. Vi tvingas leva i en ogenomtränglig värdegrundsbubbla där indoktrineringen och kontrollen vida överträffar den i Orwells 1984.

Vi är som befolkningen i H C Andersens saga om Kejsarens nya kläder. Men här är även barnen sedan tidig ålder lärda att inte se att kungen är naken.

I Sverige har nationalism blivit ett skällsord tillsammans med brännmärkningsord som rasist, homofob och islamofob. I andra länder är patriotismen högt värderad.

Det blir allt tydligare när FN:s migrationsramverk nu snart ska undertecknas. Ett avtal som inte erkänner länders rätt att skydda sina gränser, som ska öppna nya vägar för migranter, som förbjuder media att rapportera negativt om invandring etc, etc. Ett dråpslag mot demokratin.

Sveriges avsatta regering ska i tysthet och över huvudet på folket skriva under detta självmordsåtagande. Men alltfler länder hoppar nu av – USA, Australien, Danmark, Ungern, Tjeckien, Österrike, Kroatien, Italien, Estland, Bulgarien, Polen m.fl. Det är inte heller troligt att Ryssland, Kina, Indien, Japan eller arabländerna kommer att skriva under.

Motiveringen är att man inte är beredd att överge sin självständighet för det gränslösa, utopiska mångkultursamhället. Kvar blir väl ett antal afrikanska länder, Sverige, Tyskland och Frankrike. Det är då inte svårt att räkna ut vart invandrarströmmarna kommer att gå.

Men utan nationalstaten hamnar vi i kaos. Det kaos som vi nu börjar ana – med höjda skatter och minskande välfärd, ökande klyftor, ostoppbar våldsutveckling, amoklöpande kriminalitet, islamisering etc.

Flockdjuret människan är skapat för sammanhållning i revirbevakande grupper. Allt från familjen, släkten, kvarteret, stadsdelen, hembyn, hemstaden, landskapet och fäderneslandet.

På det bygger vår relativa trygghet. På det gemensamma kulturarvet, på nationalsymboler som flagga och nationalhymn, på det egna språket, på den egna religionen etc.

Det går inte att tänka sig ett välfärdssamhälle utan gränser. Vem vill till exempel betala skatt om vem som helst har rätt att komma hit och dela den välfärd jag betalat under ett arbetsliv?

Det är detta dagens politiska konflikt handlar om. På ena sidan regnbågspartierna och deras sedan decennier indoktrinerade, i huvudsak socialdemokratiska väljare (även om de uppträder under olika beteckningar). På den andra sidan den växande, men ännu lilla, skara tribalister som orkat titta över åsiktskorridorens skyttegravsvallar, med risk för att bli offer för globalisternas sociala prickskyttar under befäl av Aftonbladets Anders Lindberg och hans gelikar.

Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
646Demonstration mot svenskt WHO-medlemskap
Annons