➤ KRÖNIKA Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration). Jag har tragglat mig igenom det mycket långa och detaljerade dokumentet och har svårt att tro mina ögon!

Det öppnar i princip för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

LÄS MER: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.

Liksom när riksdagen över huvudet på folket och utan debatt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt har man nu bestämt att Sverige kommer att skriva under detta för svenska folket förödande dokument. Detta om något borde avgöras genom folkomröstning, men regeringen och lojala journalister i PK-media har nogsamt undvikit att i förväg ens nämna detta dråpslag mot nationen.

Det skulle med säkerhet kommit att bli valets viktigaste och avgörande fråga. Men av lätt insedda skäl höll Stefan Löfven tyst. En oerhörd respektlöshet mot väljarna!

Vi har nu alltså två månader på oss att förstå och reagera mot detta illvilliga försåt mot oss svenskar. Det är samtidigt osäkert om vi kommer att ha en regering med mandat att underteckna detta vansinnesdokument den 10 december.

Eftersom dokumentet är skrivet på kansliengelska uppmanar jag enträget någon att initiera och publicera en begriplig översättning till svenska. Svenska folket har rätt att få veta vad som pågår bakom kulisserna!

Författare av texten

Rolf Malm

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.