I ett videoklipp på sociala medier tar Nima Gholman Ali Pour (SD) upp tre punkter han vill att svenska folket ska bära med sig mitt i den pågående så kallade korankrisen men den muslimska världens hot och krav på att Sverige ska inskränka yttrandefriheten.

Nima Gholam Ali Pour, som tidigare var lokalpolitiker i Malmö, kom in i riksdagen i valet i fjol. I klippet säger han att korankrisen omgärdas av alla möjliga påståenden och anklagelser som han vill reda ut.

Yttrandefriheten är till för obekväma budskap, är hans första punkt och konstaterar att en begränsad yttrandefrihet är värdelös.

– En yttrandefrihet som endast ska skydda bekväma eller lämpliga yttranden behövs inte för sådana yttranden är aldrig hotade.

LÄS ÄVEN: SD-politikern: ”Etniska svenskar har mer rätt till landet”

Punkt två är att islamiska stater alltid kommer att hata svenska demokrati.

– Titta på samhällena i dessa islamiska stater, alla dom friheter vi har i Sverige saknas i dessa samhällen.

Han uppmanar till att stå upp för svensk demokrati och yttrandefrihet.

LÄS ÄVEN: Vänsterpartiet bekräftar: Nima Gholam (SD) bör åka hem till Iran

Var är muslimerna som står upp för demokratin i Sverige, frågar sig Nima Gholam Ali Pour i den tredje punkten.

– Många muslimer visar solidaritet med de länder de säger sig ha flytt i från, säger han och konstaterar att Sverige pressas både utifrån och inifrån.

Muslimer som välkomnats i Sverige och nu står på de islamistiska diktaturernas sida är inget som han kommer glömma och hoppas att inte svenska folket gör det heller.

För många muslimer

Avslutningsvis menar Nima Gholam Ali Pour att Sverige har tagit emot för många muslimer vilket gör att landet nu förändras i grunden med svenska värderingar som får ge vika för islamiska värderingar – en slutsats som han drar ifall den svenska staten verkligen kommer att ge efter för de muslimska påtryckningarna.

Tidigare har Nima Gholam Ali Pour också tagit upp vänsterns problem med att iranier ofta är islamkritiska.

LÄS ÄVEN: Efter kyrkoattackerna i Malmö – SD vill utreda kristofobi