En grupp nordafrikanska ungdomar gillade inte hur 19-åringen hade klätt sig och attackerade därför henne i grupp. Resultatet blev 50 stygn för skador i ansiktet, halsen och ryggen.

Det var under natten mellan tisdagen och onsdagen som flickan var ute med sin pojkvän i den franska staden Toulouse. Vid 3-tiden på Boulevard Lazare Carnot kom paret i kontakt med fyra aggressiva ungdomar som anklagade tonåringen för att vara olämpligt klädd enligt deras muslimska normer.

Mobben attackerade sedan flickan med skärvor av krossat glas och orsakade skador på hennes ansikte, hals och rygg. Pojkvännen skadades också under attacken när han försökte skydda henne.

LÄS ÄVEN: Unga invandrare bakom nästan hälften av brotten

Myndigheterna larmades om situationen av videoövervakningsoperatörer som såg attacken och anlände snabbt till platsen. Offret var svårt skadad och behövde omedelbar läkarvård.

Hennes angripare lokaliserades kort därefter inte långt från platsen. De greps och frihetsberövades. Enligt lokala rapporter var de fyra gärningsmännen redan kända av myndigheterna och förväntas bli åtalade för den grova attacken.

Publicerade bilder

På sociala medier lade flickan upp bilder på sina skador.

”Jag vill tacka er alla för denna våg av stöd efter denna tragedi, jag kommenterar bilderna på min kropp så att ni inser allvaret i saker och ting, jag hoppas att rättvisa kommer att skipas”, twittrade hon.

Gruppen, två pojkar och två flickor i åldrarna 14 till 17, har av offret beskrivits som ”Maghreb”, som kommer från nordvästra Afrika.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Invandrare misshandlar svensk – ”Knullar dig”