trippelmord-haktad
Inrikes

Trippelmordet i Göteborg: Irakier ströp frun och dränkte barnen

Publicerad 9/5/2018
Annons

Nyligen rapporterade Samhällsnytt att en kvinna och två små barn hittades döda i en lägenhet i stadsdelen Frölunda i Göteborg. Nu kan vi avslöja hur de mördades.

Mannen erkände att det var han som som tog livet av kvinnan och deras två barn som är i förskoleåldern. Ingen ytterligare person tros ha befunnit sig i lägenheten när brottet begicks.

Polisen har inte offentliggjort några uppgifter om på vilket sätt kvinnan och barnen bragts om livet eller om mannen uppgett något motiv till brottet.

Grannar uppger att det var en skötsam familj och både mannen och kvinnan ska ha varit djupt religiösa och aktiva i en lokal församling. Mannen har ursprung i Irak, i staden Karada, enligt uppgifter i folkbokföringsregistret. Han fick uppehållstillstånd i Sverige 2002 och blev svensk medborgare 2006.

Ströp och dränkte
Uppgifter till Samhällsnytt från en trovärdig källa gör gällande att mannen ströp sin fru och dränkte barnen. Det ska ha varit han själv som ringde polisen och berättade att han försökt begå självmord, men misslyckats.

Mannen är 38 år gammal och uppges jobba som spårvagnschaufför.

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
835Ryssland fick skulden för möjlig ukrainsk attack på civila
Annons