Källa: Polisen

Trots åtal fortsätter den utvisningsdömde att förstöra terrormördade Ebbas grav

Delningar

Sedan sommaren har det rapporterats att en illegal invandrare systematiskt skändar 11-åriga terroroffret Ebba Åkerlunds grav i Stockholm. Trots tidigare utvisningsbeslut och nu åtal släpps mannen ut i samhället och fortsätter vandaliseringen varje vecka, berättar Ebbas pappa.

Skadegörelsen vid gravplatsen fortsätter enligt ett mönster som har pågått i ett halvårs tid, enligt Ebbas pappa Stefan. En 59-årig hemlös och utvisningsdömd man från Polen står åtalad för två fall av brott mot griftefriden vid Adolf Fredriks kyrkogård i Stockholm, ett brott som kan ge böter eller fängelse i upp till två år.

11-åriga Ebba Åkerlund var en av dem som i terrordådet i april förra året på Drottninggatan i Stockholm brutalt mördades av den illegale invandraren Rakhmat Akilov. För tre månader sedan tog Ebbas pappa Stefan på egen hand fast den misstänkte gravskändaren. Trots utvisningsbeslut och åtal släpptes mannen fri i väntan på rättegång.

LÄS MER: Ebbas pappa: Huvudlös asyl- och migrationspolitik bär ansvaret för Ebbas död

Ebbas pappa har på eget initiativ bevakat gravplatsen och förklarar till lokaltidningen Mitti att vandaliseringen fortsätter systematiskt. I ett e-postmeddelande skriver Stefan att han tror att det är samma man och att ”det är samma intervall – i snitt tre nätter i veckan. Han var där i natt på både Ebbas och Isabélles grav”.

Den åtalade mannen berättar i polisförhör att han brukar besöka Ebbas grav i princip dagligen, eftersom ”det inte är förbjudet att besöka graven”. Samtidigt lovade mannen i förhöret att hålla sig borta i fortsättningen.

Hotat kyrkans personal

I polisens utredning framkommer uppgifter om att mannen tidigare har blivit konfronterad av besökare i samband med skadegörelse av gravplatser vid Adolf Fredriks kyrkogård. Han har då blivit ”aggressiv” och ”skrikit någonting på ett utländskt språk”. Vid tidigare skadegörelse har mannen även blivit konfronterad av en trädgårdsmästare som arbetar vid kyrkogården. Då har mannen ”gormat på ett utländskt språk” och när trädgårdsmästaren försöker avvisa honom fysiskt ”drar mannen upp en kniv”.

Ebbas pappa kritisk

Föregående månad skrev Ebbas pappa, Stefan, ett Facebookinlägg där han ställde ett antal öppna frågor till polisen och andra ansvariga rörande utvisningsbeslut.

Hur kan det komma sig att en person som döms för utvisning och inte får återkomma till Sverige före 2019-02-27 aldrig…

Posted by Stefan Ebbas Pappa on Sunday, November 4, 2018

LÄS MER: Utvisningsdömd har skändat terrormördade Ebbas grav 30 gånger – pappan kritisk

Inför rättegången har Ebbas pappa begärt 310 000 kronor i ersättning av mannen för kränkning och bevakning av gravplatsen. Den illegale invandraren har släppts fri i väntan på rättegången som äger rum först den 8 mars 2019.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

267 KOMMENTARER

 1. Utvisningen var väl bara aktuell 2014.Dock dags att döma till utvisning (Samt genomföra den här gången!!)igen tycker jag,gravskändning är väl allvarligare än de stölder som jag tror att han blev dömd till utvisning för 2014.

   • Han skall vara glad att, han befinner sig i Rövens have i rövens keller, som det heter i denne lille danske vise annars hade han inte sprungit lös.

 2. Ne dagen kommer snart då ja smäller av på DOM..Polisen och staten har inget förtroende för dom längre dom kan åka ut på huvet med DOM

 3. Jimmie Åkesson är inte inbjuden till årets nobelfest detta år heller.

  Detta på grund av att han inget är värd, enligt festarrangörerna.

  Bjud in ett stort antal sådana här människor i stället, alla är väl lika värda, eller?

 4. Borde det inte gå att samla några som tar han på bar gärning, misshandlar fanskapet så han blir rädd och åker hem.
  Så hade man gjort förr i tiden, då våld trots allt är enormt effektivt.

 5. Terrorister är fridlysta i detta bedrövliga land. Skall det sluta med att någon privatperson själv skipar rättvisa. Skulle jag förfasas över om något sådant sker? Nej.

 6. Jag ger upp när det gäller det här landet. Ingenting tycks vara heligt och vara värt skydd längre, inte ens en terrordödad liten flickas grav! De som skyddas är förövarna. Det här landet är inte värt att kallas för stat längre. den skyddar inte sina medborgare-

   • Ja det efterlyser jag också. Polisen gör ju inget ändå så det är hög tid att folket gör något åt detta själva.

    • Värre är det med de myndigheter som ska säga vad polisen ska göra. Inkl domare, tull, Säpo osv. Polisen har gjorts om att vara stasi, dvs bevaka den svensketniska befolkningen samt de som ingår i den svenska nationen. Mao varenda kritiskt medborgare.

 7. Han var i hop med en uteliggare vi namn Nina för ett 3-4 månader sen. Brukar hänga utanför 7 eleven korsningen Sveavägen , Odengatan där dom brukar tigga. Han har inte synts där på ett tag.

  När det är kallt ute sover dessa uteliggare ovanpå 7 eleven till höger om entrén till stadsbiblioteket vid insidan av muren vi en värmefläkt.

  Han är inte där nu men Nina kanske vet vart aset håller hus.

  Dessa uteliggarere är ca 5-6 stycken som alltid är där från ca 23-06 . Dom är varken Romer eller Afghaner. Det är Svenskar och Östeuropeer. Ingen gillar det här aset.

  Han är instabil och aggressiv och tar till strid på 0.5 sek. Han attackerade mig en gång och fick motstånd , då ville han helt plötsligt skaka hand.

  Har killen kniv på sig så skulle inte jag vilja vara i närheten. Mannen är psykiskt sjuk.

  • Han kan ta nästa båt från Polen tillbaka till Sverige. Det finns ju ingen gränskontroll på den svenska sidan längre. Sverige är vidöppet för vem som helst om dom reser från t.ex. Polen, Estland, Lettland eller Finland med färjor eller vidöppet för den som reser med flyg från ett EU-land med flyg till Sverige. Gränskontrollerna i Skåne är bara temporära stickprovs-kontroller. Så i praktiken finns det inte några gränskontroller. Sverige är idag vidöppet för vem som helst. Vi har idag ingen aning om vilka utbildningar som finns/vistas/bor i vårt land. Och det är bl.a. därför som antalet no-go-zoner blir fler för varje år och det är därför som den grova brottsligheten ökar med raketfart.
   /CC

   • Det lustiga är att, en överväldigande majoritet står bakom denna utveckling. Vid valet år 2010 stod hela 95% bakom och ville ha det så, år 2014 var dom 87% och nu år 2018 82,5%. Det är siffror, som talar hur det står till med svenskingarnas mentala hälsa. Det kunde ha varit bättre för sämre kan det inte bli. Landet är sjukt och den stora majoriteten av invånarna har av födsel och ohejdad vana blivit begåvade med kålhuvud.

 8. Synnerligen upprörande! Om kräket nu är från Polen, borde han utvisas dit. Eller är det kanske synd om honom med tanke på att polska poliser är hårdhänta?

  • Skulle det hända utav någon hos mina nära och kära så skulle jag väntat ut honom,och hans plats blir på sjukhuset på livstid.

   • Zigenare från Polen, som utgav sig för polacker, uträttade sina behov på min dotters grav i Göteborg. Det hände för 16 år sedan. Jag kom dit med min storväxte son när de höll på. Tilltalade dem på polska som de inte förstod mycket av, men de blev rädda för min pojke.
    Kräket på Emmas grav kan mycket väl vara en polack. Och han borde få smaka den polska polisens behandling.

 9. Håller med Ebbas stackars pappa procent. Låtgåmentaliteten och ryggradslösheten i det svenska rättsväsendet är skandalöst och skamligt. Döm polacken till 10 års fängelse och utvisa honom igår. Exakt vad är problemet???

 10. Så länge pappor skriver inlägg i facebook i stället för att ta lagen i egna händer kommer detta inte bara fortsätta utan växa som snöboll.

  • Detta är Sverige.
   Hur lång tid du att den stackars pappan skulle få i finkan om han spöade upp polacken rejält. Med rejält menar jag ett flertal frakturer och flytande föda genom sugrör på sjukhus en månad.

   • Det var troligen Churchill som sa att om ett land väljer förnedring framför krig så får landet både förnedring och krig. Detta gäller även människor.

 11. Bara i ett förtappat land kan denna sk*t springa runt och skända svenska barn som mördats av terrorister.

   • Hur tror du att, ett land, som Sverige skulle kunna ta hand om alla dessa miljoner dårar, som dräller runt överallt ifrån norr till söder. Snart finns det fler dårar än invånare i detta lilla olustiga land.

 12. Det var ingen slump att man låste in psykiskt sjuka människor förr. När mediciner kom beslutades att det var ofarligt att släppa ut dem. Det sparade också mycket skattepengar. I nuläget har vi en massa psykiskt sjuka människor som drar runt utan att söka vård. Vissa är farliga andra inte. Vårt samhälle är inte längre tryggt. Många får sätta livet till. Gravskändning i detta fall verkar tyda på psykisk sjukdom. Vad den personen kan hitta på vet man inte.

   • Man kan beskylla Polen för mycket men inte sjutton exporterar detta katolska land egenproducerade islamister.

    • Muslimer från Polen har stridit på Islamiska statens sida. Det är inget myndigheterna vill skylta med. Dessa män har muslimska fäder från Balkan eller MENA. Polska tatar-muslimer är assimilerade, men en del av dem har nyligen vaknat till och kräver specialbehandling.

     • kan vara så att dom fick höra att i sv. är det fördelaktigt att vara musse o så flyttar dom hitt… o han kan vara lika mkt polack som muhamed från somalia är svensk.. men vi spekulerar bara .. så länge vi inte tar in honom för ett objektivt förhör så vet vi inget… dessutom glöm inte att sv. polis o media gärna kastar skit på polacker .. .. utan att utreda sanningen!!!! så jag blir verkligen sned på alla svennar här som ska hålla på o dumma sig .. att deras minne är så kort…. …

 13. Något för Stjärnadvokaten. Massi Fritz att ta tag i eller det kanske inte ger tillräckligt med publicitet

 14. Hade varit min dotters grav så skulle jag gjort slavsylta av idioten, och jag hade tagit mitt straff med högt huvud.

 15. Menar idioten att det är Ebbas fel att hon blev påkörd eller vad?Och varför kör de inte ut honom ur landet?

  • Varför måste han mena någonting med det här? Man måste inse att det finns folk som inte förtjänar att leva helt enkelt.

   • Det är ju bara Ebbas grav han förstör så jag menade att han kanske är kompis med
    idioten som körde bilen och tycker det är Ebbas fel att han sitter inne.

  • Han hatar och vill skada människors känslor och få andra att också må dåligt. Han är psykiskt sjuk.

   • Ja att det är ett svårt psykfall är ju helt klart men de kan ju inte ha den där lös när han gör om det gång på gång och han har ju utvisningsbeslut så varför är han då kvar här

 16. Jag misstänker att det kan vara 2 st olika dårar som håller på.

  Samnytts bild och PetterssonsBloggs bild överensstämmer inte..

  Det är 2 olika personer.

 17. Måste vara massvis med folk här på SN som bor nära kyrkogården, åk dit en sväng några dagar i veckan och kolla av. Själv har jag tyvärr 60mil dit

 18. Rättsväsendet har tippat över…
  Det skaver ordentligt, men Sverige är en soptipp för
  allehanda lösdrivande folk. Illegala, oönskade, sjuka och
  mentalt perversa våldsverkare. Och dom får alla hålla låda.
  Ingen rättsstat i sikte… Du får skylla dig själv att du finns. Det
  är ju den jargongen vi möter mer och mer av.

 19. Dessa åklagare som smusslat sig in och bedriver vänsterpropaganda, vad är det för fel i huvudet på dem?
  Översätt till Polska och skicka det till media där, så de får se vad deras medborgare håller på med här.

 20. Det var länge sedan som staten avvecklade sin del av samhällskontraktet!
  Vill man att rättvisa skipas, så får man ordna det själv!

 21. Då har mannen ”gormat på ett utländskt språk..
  var det på skånska eller värmländska??? fast jag undrar varför man inte tar in mannen till förhör o får reda på bakomliggande orsak…. artikeln är så fattig på substans..

   • lol.. samiska då?? hahahah nää skämt åsido så vet vi ju inte mkt.. då polisen har inte kommit ut med ngn utredning.. sedan även om det skulle ha skett.. så är mitt förtroende för sv. polis såååå lågt att jag skulle ta utredningen även om den fanns… med en stooor portion av nypa salt…. så därför tycker jag att denna artikel är inte adekvat … bara ren spekulation!!!

    då undrar jag bara vad vill samnytt påvissa med en sådan publicering.. o det föranleder att jag slutar skänka pengar till samnytt.. jag tycker att en del artiklar är verkligen helt fel som publiceras….

    sedan vet vi ju inte om han är sv. medborgare eller inte.. vi vet bara att ngn påstod sig kunna polska språket då han uppfattade det som att psykopaten pratade polska.. wow.. bara det är ju intressant…

    sedan kan ddet vara så att han fick gå från sin slutna anstalt då en muhamed fick hans säng.. visst vi kan fortsätta spekulera… men enklast är att radera artikeln då den påvisar många spekulativa ej adekvata påståenden.

  • Blir du besvärat om han är polack ?
   Har för mig att de språk du nämnde är svenska dialekter !
   Vilket är ditt modersmål ?

   • ja jag blir besvärad o irriterad på det!!! ocj jag hade fel .. enlig petersblogg så är han polack.. o inget mer..

    tja.. debiler finns det i alla klasser!!

    • Ja, det finns sjuka människor i alla länder, han borde snarast
     skickas hem, och få vård i Polen.
     Synd, att politikerna stängde Mentalsjukhusen,
     Patienterna hamnade i stället i Riksdagen !

 22. Men är det ingen som frågar varelsen vad hans agenda är?!
  Det här är ju en högintressant individ för forskningen, att göra experiment på.
  Vi kan ju lära oss mycket, ta vara på chansen nu!
  Fånga in!

  • Thats it. Flera hundratusen sitter varje år ute i kylan i veckor och väntar på att en älg ska spatsera förbi. Kan inte någon av alla dessa avvara någon dag vid kyrkogården?

 23. ”ge böter”
  Gissningsvis 30-50 dagsböter som avräknas med 10 dagsböter per dag han varit frihetsberövad.

  ”eller fängelse i upp till två år.”
  Kommer att dömas ut om han gräver upp alla lik på Stockholms alla kyrkogårdar och slänger ut de förmultande kropparna på gräsmattan.

 24. Säpo kan väl visa oss skattebetalare sin samhällsnytta och sätta upp en dold övervakningskamera.Så är problemet borta.

 25. Tyvärr så fungerar in Sverige längre, snart måstevi svenskar ta lagen i egna händer, ungefär som i vilda västern.
  Terrorattentatet skedde tack vare att lagar inte fungerar, hade lagen fungerat så hade mannen varit utvisad.

 26. Pappan har inte förstått vad han måste göra och heller inte förstått att det svenska ”rättsystemet” inte är till för etniska svenskar

 27. Vill inte uppmana till våld men jag tänker göra det ändå. Kan inte någon som bor i Stockholm ta sig besväret och gå förbi graven ett par gånger i veckan. Skulle mannen vara på plats kan ni ge honom en omgång. Ibland är våld det enda som fungerar

 28. Ärligt talat förstår jag inte pappans gnäll. Det måste vara en riktig mes. En del personer förstår enbart den hårda knytnävens (s)lag.

 29. Svenska myndigheter väntar bara på att det ska lugna ned sig lite så han kan få Svenskt medborgarskap. Efter 10 december väljer han ju själv var han vill bo (liksom 400 miljoner våldutövare till) och vi dumma svenskar kan inte göra något åt det.

 30. vad jag inte förstår.. är att om en polack vill flytta till sv. så måste han ha jobb o bostad… men annars så är det fritt fram för alla andra utan dessa krav…. undrar bara vad kommer ske med detta specifika fall.. men det finns ju värre

 31. Han skall häktas. Flera häktningsskäl: saknar fast bostad, risk för fortsatt brottslig verksamhet och flyktfara(fast det vore ju bra om han försvann från Sverige)

 32. han är tydlig exempel på symptom … på ett sjukt land….. hur man handskas med detta mkt tydliga fall påvissar exakt hur polisen o domstolar gör… .. vad kan vi förvänta oss att dessa instanter ska utföra när dom inte kan fixa en enkel gravskändare?? tyvärr.. är mitt förtroende 0 för rättväsendet i sverige!!!!

 33. Vilka ”signaler” sänder detta, TERRORMÖRDAT barn tillåts inte vila i frid på kyrkogården? Ses händelsen på drottninggatan inte som något mer än en vanlig trafikolycka, detta djävulska terrordåd?

 34. OCH var är Kling & Klang? Äter glass i VillaVillerkulla! OCH var är svenska regeringen? På Drottniggatan och äter kanelbulle! OCH var är svenska rättsväsendet? Åtalar Frank 72 år för han sag sanningen! OCH var är Kriminalvården? Hos tandläkare och betalar räkningar (inte till svenskar)! FY FAN! Jag vet vad jag gjort om det varit min dotter….

 35. Jeg har ett spørsmål, hvorfor i helvete gjør ingen noe selv? Er alle svensker så i helvetes apatiske og handlingslammet?
  Det er dags at vakna upp nå, tiden hvor man kunne lita på at polisen og staten tok hand om all ting er över. Ni måste skydda är själv.
  Hva er det for fel på svenske menn, inkludert faren til flickan, som inte gir personen en rak höger??
  Jeg trudde at i det minste svenske nasjonalister hadde litt ryggrad, men man begynner fan å undre.

  • Vi håller på att utreda frågan i Stockholms kommunalfulläcklige som har kontakt med regeringen Löfven som diskuterar frågan med Lövin, Lööf, Björk-lööv, Jonas Löövstedt och alla de andra i lövhögen. Nästa höst kommer vi att presentera ett betänkande som riksdagen skall ställning till budgetåret 2022. Avvakta och se.

  • Enligt svenska journalister, jurister och politiker finns inget mer samhällsfarligt än folk som tar lagen i egna händer, och därmed blottar bristerna i systemet på ännu ett sätt. Sådana personer anses värre än terrorister, barnamördare och våldtäktsmän, och behandlas av systemet därefter!

   • Vad jag har läst, är största faran för DEMOKRATIN i Sverige,
    HögerEXTREMA, rasistiska, fascistiska och Nazistiska SD !
    SANT !

 36. Skyddsjakt – är en benämning på jakt som bedrivs för att förebygga skador på mänskliga intressen som har uppkommit av vilddjur. Frågor på det?

 37. Varför är det ingen i Stockholm som nu löser detta ??? Han behöver en omgång stryk . Polisen kommer ju såklart inte göra något

 38. Om han drar kniv med hot? Ja, då gäller fortfarande envarsgripande, etc. Men se upp med knivarna!

  Det är otäckt att svenskarna har valt att skapa ett land där så många tycks bära knivar.

  Varför har inte polispatrull gripit och åklagare häktat tidigare?

  Mannens advokat var väl dessutom en av de mest berömda PK?

 39. Detta är väl bara början, alla ”nyheter” som olika medier rapporterar?

  EU-regionen Sverige är dränkt i teoretiker inom statsvetenskap, sociologi, kriminologi, psykologi, socialt arbete… men utmaningarna ökar och kommer närmare alla.

 40. Varför gör ingen som bor i närheten något? Vilken pärs fadern får stå ut med.Bor över 40 mil därifrån, men åker snart och vaktar, tills, då tar det slut.

 41. Gör processen kort!!!! Jag tror inte så många skulle ”vittna” emot någon som skulle ”ta hand” om problemet!!!!!!

 42. Påminner om kommentarsreglernas existens. Det är inte tillåtet att posta kommentarer som uttrycker mer eller mindre kreativa lösningar på hur gärningsmannen ska tas om hand.

 43. Vad är det för vits att kasta ut fanskapet när Sverige ändå inte har någon gräns längre? Tacka era jävla vidriga sk. politiker för att den jävlen kan fortsätta dag efter dag.

 44. Sinnessjukt.
  Bevisar (åter-igen) vad Islam går ut på: Hat Hat och åter Hat.
  Detta fall borde vara droppen och bli slutgiltigt kriterium för att kasta ut varenda muslim ur landet/aldrig mer ta in fler!
  Majoriteten muslimer har genom tiderna visat sitt hat på så otaligt många sätt, bara en blind höna tror att inte alla av samma ”självgruppering” inte skulle tycka ungefär likadant om oss ”kuffar”

  Att en muslim fortsätter vandalisera en muslim-terrorist-mördad flickas grav borde räknas som fortsatt TERROR mot hela landet!!

 45. Jag ställer gärna upp och vaktar graven. Jag är beväpnad och kommer att avrätta den jäveln omedelbart. Därefter ämnar jag skjuta sönder hans ansikte.

 46. Tacka 7k för detta samhälle.
  Eftersom man inte får skriva hur han skulle tas om hand tror jag inte det behövs. Alla vet exakt vad som skulle passa.

 47. Om jag hade varit fadern i detta fall så hade jag tagit med mig en pall en termos kaffe och ett laddat gevär satt mig jämte min dotters gravsten och när denna inavlade avart hade dykt upp så hade jag laddat – resten kan ni räkna ut själva. Tack för kaffet.

 48. Sätt upp en minikamera bredvid så får vi se hur han verkligen ser ut..

  Där kan man även avläsa tider då den brukar komma på besök.

  Detta kan läggas upp live om man vill..

  ( Live nattetid få vanligt folk sover Och inte vill synas på film )

 49. Stackars pappan.
  Jag tycker verkligen synd om honom.
  Här har han förlorat sitt barn. Samtidigt slåss han mot myndigheter och rättsväsendet.
  Det sista denna pappa ska behöva göra är att vakta graven.

 50. Det finns ju sådana i samtliga Europas länder om än Sverige väl står ut en hel del.
  Nu talar jag om infödda svenskar och/eller polacker som inte har sina sympatier vare sig med sitt eget land eller sin världsdel överhuvudtaget.
  Det vi har att göra med är säkert en polsk SJW.

 51. Sådana stjärnskott, som denne sinnesrubbade asylant, släpper inte dumsvenskarna di fege i från sig så lätt. Han smälter riktigt bra in i bilden bland svenskingarna på det mentala planet. Objekten varierar visserligen han förstör en grav och svenskingen förstör sitt eget land. Jag skulle vilja klassa dem båda, som idioter var och en på sitt håll.

 52. Vad menas med ”removed”? Jag har skrivit ett par inlägg med diverse ifrågasättanden men inga osanningar.

  Jag skrev att jag gladeligen hade blytyngt hazaren som missbrukade E*as grav.

  Vad är felet?

   • Vad skulle vi annars kommentera? Ibland undrar man hur det är ställt med en del. I begreppet Yttrandefrihet finns inga ”kommentarsregler”.

    • Det finns inget som hindrar dig att kommentera precis vad som helst, men ibland krävs det kanske en viss språklig finess om man vill få fram sitt budskap utan att bryta mot allmänt vedertagna trivselregler.

     • Finns det inte en punkt där folk behöver ta lagen i egna händer? Som motståndsrörelsen mot nazisterna exempelvis, eller i Kina eller under IS. Frågan är var den punkten ligger. Detta måste få dryftas precis som alla andra frågor. En öppen samhällsdebatt är den enda garanten för frihet och civilisation. I USA tillåts folk genom självaste konstitutionen bära vapen som en säkerhetsmekanism mot just sånt som sker i Sverige just nu, ett maktövertagande inifrån och att det fria ordet och demokratins principer sätts ur spel genom DÖ, skattefinansierad ”värdegrund”, politisering av polisens verksamhet och motsvarande.

 53. Vore det inte lampligt att Akesson personligen tog upp denna fraga? Det skulle sakert berora 80% av svenskarna. De andra partierna skulle tvingas svara.

 54. Min fråga i det hela varför våra myndigheter inte gör ett skit åt saken! Dom är ju skyldiga enligt lagen att lösa detta eller skiter dom i det fullständigt?

 55. Det enklaste vore väl att kontakta polska myndigheter och se till att de hämtar honom så vi slipper honom i Sverige.

 56. men att jaga pensionärer som i sin frustration skrivit ngt neg. om migration, förövare åtalas i svea rike är självklart tycker pk juristerna

 57. Nu närmar sig kristendomens största högtid , man har börjat nedmontera Lucia ”Hon den skinande, Hon den upplysta” som hennes namn implicerar, Eller i mer till vardags hon som bringar jlus i mörkret, sällan har det varit så mörkt som nu. Vid Jul firar vi Jusus barnets födelse, det ger oss några dagar att reflektera över livet som kan vara mycket skört. Vi tänker på Ebba och hennes familj och undrar stilla om varför våra egna vill oss så illa.

  • Tyvärr folk det är kört, islam tar över och då plockas allt bort som är kristet, bränns och förstörs! Men, Jesus är på väg, snart och skipar rättvisa, eliminera islam, comunism, fascism, evils people, satans evils spirit,
   Ingen levande människa kan stoppa det som händer nu bara Gud/Jesus

 58. Men herregud, finns det inga vuxna män i närheten? Vad är ni för skitstövlar som inte har kurage att helt enkelt låta denne idiot halka ner i en nygrävd grav??????????

 59. Har han helt fått hjärnsläpp, som ger sig på en död flickas grav och skändar den?
  satan styr karln, var säkra på det! normala människor beter sig inte så och
  i ett normalt land utvisas sådana personer och straffas

  • Mörk självbild. Denna kultur lever i ett självvalt utanförskap som baseras på sägner och myter om att vara hatade av omvärlden (som bekräftas och förstärks av politikerna). Detta leder till ett beteende som blir en självuppfyllande profetia och den onda cirkeln är sluten.

 60. Det är ganska talande att han inte ens kan skickas hem till Polen. Hur ska då någon avvisad flykting/migrant kunnas skickas hem? Sverige har blivit flatare än ett tunnbröd!

LÄMNA ETT SVAR