I en ny intervju på Fox News antydde den före detta amerikanske presidenten Donald Trump ännu en gång att han kan komma att ställa upp i nästa presidentval om två år.

Trump hintade flera gånger under intervjun med Sean Hannity om att han kommer ställa upp i det kommande valet. Samtidigt lyfte han fram flera av sina utrikespolitiska framgångar under sitt presidentskap och beskrev framtida politiska ståndpunkter han skulle föra ifall han blev president igen.

– Jag vill se bra ledarskap i det här landet, viktigare än republikaner eller demokrater, eller liberala eller konservativa. Vårt land går åt helvete. Vi är en nation på tillbakagång, sa Trump.

LÄS ÄVEN: Trump hintar om comeback i intervju: ”Ni kommer bli glada”

Med hänvisning till juridiska konsekvenser sade han sig inte kunna bekräfta något om valet 2024, men uteslöt det inte heller.

– Jag älskar landet och vi var så nära, Innan covid kom in hade vi ett land som aldrig någonsin tidigare.

Illegala invandrare

Ifall han trots allt skulle bli omvald skulle en av de första åtgärderna bli att utvisa de illegala invandrare som korsat gränsen under Joe Bidens presidentskap.

– Miljoner människor är i landet nu som inte borde vara här. Många av dem är fångar. Brottslingar. De dåliga skulle jag deportera. Ja. Miljontals och miljoner människor, de förgiftar vårt land.

Försvagat USA

Han menade också att Biden försvagat USA på den globala scenen och att Iran, Nordkorea, Ryssland och Kina var under kontroll då han var president.

LÄS ÄVEN: Youtube censurerar intervju med Trump

Inför det stundande mellanårsvalet spår han att republikanerna kommer att göra bra i från sig.