I en längre intervju i podcasten The Clay Travis & Buck Sexton Show talar före detta president Donald Trump bland annat om Ryssland, Ukraina och Vladimir Putin.

Vare sig det handlar om Ukraina eller hur man drog sig ur Afghanistan, vilket Trump kallar för den mest pinsamma händelsen i landets historia, menar han att det handlar om en katastrof under Joe Bidens presidentskap och att allt det han tidigare sagt visat sig stämma.

Vad som nu skett i Ukraina, med den ryske presidenten som erkänt utbrytarrepublikerna Donetsk och Luhansk, menar Trump aldrig skulle ha skett under hans presidentskap.

Trump skulle hellre se att man skickar amerikanska soldater till landets södra gräns än till Ukraina då inflödet av migranter har stigit kraftigt under Bidens ledarskap.

Nästa kris tror Trump blir Kina som han tror kommer passa på att invadera Taiwan, något som inte heller det hade skett med Trump som president.

Kallades rasist

När det gäller vaccinerna och Trumps Operation Warp Speed, för att få fram dem så snabbt som möjligt, påpekar han skedde då alla vill ha dem. Detta ändrades sedan och alla restriktioner och tvång är något han inte ogillar.

Trump påpekar också att han var tidigt ute med att kommentera varifrån viruset troligen härstammade i från, labbet i Wuhan, vilket han kritiserades kraftigt för. Och då han stängde ned för resor till och från Kina kallades han ”rasist”.

Att amerikanska barn måste bära munskydd i skolorna, vilket skapat stor debatt, är också något han inte gillar.

Vidare uttrycker Trump stöd för de kanadensiska lastbilschaufförer som blockerade huvudstaden Ottawa och vägar i protest mot vaccintvång.

Valet 2024

Man tar också upp frågan om nästa val och Trumps planer, något han svarar med att säga att på grund av kampanjfinansieringslagar kan han inte avslöja alltför mycket men han tror att de kommer att bli glada.

Trumps nya app Truth Social, som släpptes i USA i veckan, hoppas han ska liva upp debatten igen då så många antingen har blivit censurerade eller avstängda på de stora plattformarna som Twitter och Facebook.

Medier som CNN efter Trump inte längre är president har väldigt dåliga tider och tappar i tittare. Enligt Trump är mediernas ärlighet en viktig aspekt för att få landet i rätt riktning igen. De brukade vara en vakthund, nu är de bara en knähund, säger han.

”Vi kommer tillbaka”

Avslutningsvis konstaterar han att USA aldrig har befunnit sig i en sådan dålig situation som i dag, med en media som är trasig och korrupt och som malde på om påstådda ryska kopplingar som var rakt igenom falska.

– Vi kommer tillbaka, vi kommer tillbaka starka, vi kommer att bli större och bättre och starkare än någonsin tidigare. Något kommer att hända.

Läs eller lyssna på samtalet med Trump HÄR.