I söndags gjorde Donald Trump ett framträdande på Oakland County Republican Party’s Lincoln Day Dinner i Michigan. Där talade han bland annat om sina avsikter ifall han skulle lyckas bli omvald i nästa års presidentval.

Då Trump deltog i evenemanget för tio år sedan sa han att han inte hade en republikan i åtanke som kunde vinna presidentvalet 2016 – vilket blev det han själv sedan vann. Det var med bland annat delstaten Michigans hjälp som Trump tog sig hela vägen till Vita huset i Washington.

I talet beskrev Trump sig själv som den bäst positionerade kandidaten att ta över presidentskapet från Joe Biden. Han talade också om utbredda bedrägerier i samband med valet 2020 och konstaterade att häxjakten mot honom fortsätter. Trump passade även på att håna sin konkurrent till utnämningen som republikanernas presidentkandidat, Floridas guvernör Ron DeSantis.

LÄS ÄVEN: Nytt åtal mot Trump

– Vi kommer att avsluta det vi började och vi kommer att göra Amerika stort igen, sa han.

Trump lovade sina anhängare att han kommer att vinna 2024.

– Detta är den sista striden. Med dig vid min sida kommer vi att rasera den djupa staten, sa han.

Stopp för politisk korrekthet

Vidare skulle Trump som president på nytt avsluta kriget i Ukraina, utreda radikala distriktsåklagare och åklagare och skära ned federal finansiering till skolor som bedriver politiskt korrekt och skadlig undervisning om ras och kön.

– I slutändan är de inte efter mig, de är efter dig, sa han till åhörarna.

LÄS ÄVEN: Så stängde Twitter av Donald Trump