USA:s tidigare president Donald Trump har som en del av sitt projekt ”Agenda 47” släppt en video i vilken han kritiserar det politiska etablissemanget i USA för att inte verka för fred i Ukraina. Dessutom återvänder han till de sociala medieplattformarna Facebook och Youtube.

I sin nya video om Ukrainapolitiken riktar Trump hård kritik mot sitt lands politiska etablissemang som han menar bedriver ett proxykrig i Ukraina och inte har något intresse av att förhandla om fred.

Globalisterna vill slösa bort Amerikas styrka, blod och rikedom, genom att jaga monster och andra fantasifoster på andra sidan jorden – samtidigt som de håller oss distraherade från kaoset som de skapar på hemmaplan. De här krafterna gör mer skada för Amerika än vad Ryssland och Kina någonsin hade kunnat drömma om.

LÄS ÄVEN: Trump: Jag är den ende som kan förhindra tredje världskriget

Trump hävdar att det finns en överhängande risk för ett nytt världskrig med det nuvarande styrets politik. Han menar vidare att det därför krävs ett nytt ledarskap som är berett att arbeta för fred och vill undvika ytterligare eskalering. Enligt ex-presidenten kommer amerikanska myndigheter behöva ställer om för att göra sig av med den djupa staten och etablera en ny politisk linje där man sitter Amerika först.

Dessutom är Trump tillbaka på Facebook. Den tidigare presidenten stängdes av strax efter valet 2020 när han befann sig i processen att bestrida det kontroversiella valresultatet. Trump anklagades för att ha hetsat sina anhängare med sina anklagelser om valfusk. Någonting som påstås ha resulterat i ”stormningen” av Capitolium. I Trumps sista inlägg innan de händelserna kan man dock se hur han tvärtom uppmanar sina anhängare att hålla sig lugna.

LÄS ÄVEN: Trump besökte stad drabbad av kemiskt utsläpp

Förutom att återvända till Facebook meddelar Trump också att han gör samma sak med Youtube. Plattformen var en av flera som stängde av Trump under 2021. Nu meddelar man dock att Trump är tillbaka och återigen kan publicera sig på plattformen. Trump har även återfått sitt konto på Twitter men än så länge valt att inte återuppta någon aktivitet där.