”Oops! Det här är pinsamt. Du letar efter något som inte existerar…” lyder felmeddelandet då man försöker gå in på en sida på Donald Trumps officiella webbplats som inte finns där.

President Donald Trumps kampanj trollar Demokraternas presidentkandidat i valet 2016 som man var helt säkra på skulle vinna. Felmeddelandet att man letar efter något som inte existerar ackompanjeras av en bild på Hillary Clinton i bakgrunden hållandes en mikrofon framför ett podium med presidentens sigill på.

Tre år har gått sedan Trumps vinst och nästa år är det dags för nästa val. På sociala medier har Clinton under de tre senaste åren upprepade gånger kritiserat Trumps administration, medan Trump fortsatt att kalla henne för Crooked Hillary på Twitter.

Clinton har också varit en stark anhängare av teorin om rysk påverkan på valet, något som efter en lång utredning och medialt frossande visade sig vara falskt.

Trump inte en vanlig president
Trump har gjort sig känd som allt annat än en traditionell politiker som följer de politiskt korrekta spelreglerna. I stället orsakar han ofta kontrovers och upphetsad stämning på nyhetsredaktionerna med sina brutalt ärliga uttalanden via bland annat Twitter. Han räds heller inte att ifrågasätta och attackera ”fake news”-bolagen och deras reportrar.