rudy

Faksimil Youtube

Utrikes

Trumps jurister presenterade bevis för valfusk: ”Trump vann”

Publicerad 11/19/2020
Annons

På torsdagskvällen svensk tid kallade Trumps jurister till pressträff. Där presenterade man bland annat en liten del av den stora mängd bevis man har för att det förekom omfattande fusk vid valet nyligen.

Det var Trumps advokat Rudy Giuliani som inledde pressträffen. Han berättade om hur man har hundratals personer som under ed vittnat om hur man observerat oegentligheter i samband med valet.

Bland annat skickades tiotusentals valsedlar in vid kl 4 på morgonen i en delstat där samtliga röster gick till Biden. Vissa valsedlar ska ha registrerats flera gånger och republikanska valobservatörer har hindrats från sin lagliga rätt att inspektera rösterna.

Dominion

Man talade även om valsystemet Dominion som har en mängd svagheter och haft en algoritm för att omvända röster för Trump till röster för Biden. Detta kan ses i plötsliga toppar i vissa delstater där tusentals röster för Biden plötsligt kom. Man tror att det var då rösträkningen stoppades tillfälligt detta skedde då Trump låg i en stor ledning vilket man fick ”rätta till”.

Röstsedlar som kommit in under natten ska också ha sett alltför perfekta ut med en speciell typ av papper och med perfekt ifyllda cirklar – som om de var utskrivna. Andra röstsedlars inkommande datum ska ha manipulerats.

Enligt statistiker man talat med, som också är villiga att vittna, ska det ha varit nästan omöjligt att Biden kunde gå om på så kort tid med den stora ledning Trump hade.

Trump vann

Enligt Giuliani lär det omfattande fusket vara resultatet av en väl utstuderat plan som Demokraterna iscensatt. Han anklagade även media för att inte titta närmare på fusket.

Sidney Powell, en annan av Trumps advokater, konstaterade att Trump vann och lovade att man ska rensa upp i röran trots att många redan har trakasserats och hotats. Man misstänker även utländsk påverkan och kopplingar till extremvänstern.

Advokat Jenna Ellis avslutade med att läxa upp ”Fake News-medierna” som man menar kommer att rapportera felaktigt om vad man presenterat. Hon jämförde pressträffen med ett öppningsanförande i en rättegång där man kommer att redovisa bevisen mer utförligt allteftersom.

Teamet kommer nu att ta sina bevis till domstol.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons