Inför dold kamera medger en högt uppsatt anställd på Twitter att man inte är för yttrandefrihet, är kommunister och att man hatar den nye ägaren Elon Musk.

Ännu en gång är det Project Veritas som med dold kamera avslöjar en slagsida åt vänster hos de stora plattformarna och dess anställda.

LÄS ÄVEN: Elon Musk köper Twitter

I detta senaste fall är det ingenjören Siru Murugesan på Twitter som bland annat gör klart att man inte tror på yttrandefrihet och har en partiskhet mot konservativa som man dessutom rutinmässigt censurerar.

Murugesan avslöjar också att många Twitter-anställda är oroliga över multimiljardären Elon Musks köp av plattformen och att man gjort allt för att ”revoltera” emot affären.

Trump välkommen tillbaka

Musk, som kallar sig ”yttrandefrihetsabsolutist”, vill återställa just yttrandefriheten på Twitter så att den är lika för både konservativa och vänsterliberaler – detta efter att Twitter, liksom Facebook, Youtube och andra jättar, systematiskt censurerat och stängt av konservativa.

LÄS ÄVEN: Musk: Trump välkommen tillbaka till Twitter

Han anser också att avstängningen av Donald Trump var fel och har gjort klart att den före detta presidenten är välkommen tillbaka med honom som chef.