Robert Malone twitter

Dr. Robert Malone

Vetenskap

Youtube avblockerar intervju med vaccinkritisk forskare

Publicerad 12/29/2022
Annons

Robert Malone, känd från Joe Rogans poddcast, där han kritiserade covid-vaccin, intervjuades av Robert Cardone. Den intervju blev borttagen på Youtube. Men nu rapporterar Cardone att Youtube avblockerat videoklippet.

Det var igår som Robert Cardone, en Youtube:er, meddelade att Youtube avblockerat hans intervju med Robert Malone, som är en ledande expert på vaccin och virologi.

Den censurerade intervjun, som ligger på Youtube, kan ses här.

Känd efter podd

Dr Robert Malone blev för den breda allmänheten känd efter att ha medverkat i Joe Rogans podcast där han kritiserade covid-vaccinen. Han är uppfinnare av de nio ursprungliga mRNA-vaccinpatenten, som ursprungligen lämnades in 1989 (inklusive både idén om mRNA-vaccin och de ursprungliga principbevisförsöken) och RNA-transfektion.

Malone har nära 100 publikationer som granskats av experter och som har citerats över 12 000 gånger. Sedan januari 2020 leder han ett stort team som fokuserar på klinisk forskningsdesign, läkemedelsutveckling, datormodellering och verkningsmekanismer för återanvända läkemedel för behandling av COVID-19.

Han är även medicinsk chef för The Unity Project, en grupp med 300 organisationer över hela USA som står emot obligatoriska COVID-vacciner för barn. Han är också ordförande för Global Covid Summit, en organisation med över 16 000 läkare och forskare som har åtagit sig att tala sanning till makten om forskning och behandling av COVID-pandemin.

Mass formation psychosis

Malone gjorde även begreppet ”mass formation psychosis” känt efter att han tagit upp begreppet i Joe Rogans podd i relation till den propaganda som skedde för covid-vaccinerna. Han beskrev det som att när samhället ”blir frikopplat från varandra och har en fritt flytande ångest i en mening att saker och ting inte är begripliga”. … Då fokuseras deras uppmärksamhet av en ledare eller en serie händelser på en liten punkt, precis som hypnos”:

De blir bokstavligen hypnotiserade och kan ledas vart som helst … De kommer att följa den personen – det spelar ingen roll om de ljuger för dem eller vad som helst, uppgifterna är irrelevanta.

LÄS MER: Twitter censurerade ”obekväm info” om Covid-19 – riggade debatten

LÄS MER: Pfizers vd vägrar vittna inför covidpanel

LÄS MER: Studie bekräftar: Vaccin skyddar inte mot långtidscovid

Läs mer Samnytts rapportering om covid-viruset här och här.

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
843Ryssland fick skulden för möjlig ukrainsk attack på civila
Annons