Stasis fd huvudkvarter i Berlin. Foto: Leonid Mamchenkov/Angela Monika Arnold

Tyska barn tränas att spionera mot sina föräldrar med högeråsikter

Delningar

En ny skandal rullas ut i Tyskland där en frivilligorganisation finansierad av federala ministeriet för familjeaffärer ertappats med att producera en brochyr som lär barn att spionera på ”högeranstrukna” föräldrar, rapporterar sajten Inforwars.

En 60 sidor-lång samling av råd och riktlinjer gavs ut av den Berlin-baserade organisationen Amadeu Antonio Foundation som har till uppgift att ”bekämpa rasism och hat”.

Broschyren erbjuder bland annat råd till lärare om hur de ska hantera när föräldrar eller andra lärare uttrycker sig negativt om flyktingar framför barnen. Tysklands största tidning BILD kallade broschyren ”en träningsguide” för att värva barn som potentiella informatörer mot sina egna föräldrar.

Det invandringskritiska partiet Alternativ Fur Deutschland har samtidigt anklagat organisationen för att använda ”Stasi-metoder” för att förvandla barn till angivare:

++ Unfassbar! SPD-Bundesfamilienministerin Giffey lässt unsere Kinder ausspionieren ++Das Heer der…

Posted by AfD on Tuesday, November 27, 2018

LÄS ÄVEN: Google kan flytta in i Stasis gamla lokaler i Tyskland

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

198 KOMMENTARER

 1. Hur många gånger ska jag behöva säga det?
  FEL sida vann kriget.
  Många Amerikaner förstod det efteråt, men då är det ju så dags..

  • Nja. Inte för att Europa har utvecklats positivt på sistone, men Nazityskland var inte precis ett bra alternativ. För östländerna så hade det såklart varit bättre om tyskarna vann, även om deras framtid just nu ser ljusare ut än vår.

   Oavsett, jag tror på personligt ansvar och det är det svenska folket som har gjort detta mot Sverige, genom att konsekvent stötta förrädare i 30 år (och det samma för tyskarna).

    • Det var Tyskland före 1:an också, och det kriget var de inte helt ansvariga för (dock inte direkt oskyldiga).

     Min farfarsfar slogs mot tyskarna i 1:an och min farfar blev torterad av dem under 2:an (han vägrade hjälpa dem när de invaderade Norge), så det blir svårt att övertyga mig om att det landet inte har haft en del dåliga delar, och har det än idag.

     • Jo, men då hade man inte haft ett krig precis innan. Att det förekom krigsbrott osv gäller ju båda sidor. Inget specifikt för tyskarna. De danska civila man pratar med hade i princip bara bra erfarenheter av de tyska soldaterna. Drabbades aldrig eller hörde inte ens talas om nåt svineri från deras sida.

     • Så enkelt var det ju inte. För det första hade de blivit av med områden som tillhörde dem från början. Eller kan Danmark sno Skåna utan att Sverige försöker ta tillbaka det?
      Det hade blivit krig förr eller senare oavsett. Bara en tidsfråga vem som skulle hinna attackera vem först. Speciellt när det gällde Ryssland o Bolsjevikerna. Men även Churchill hade ju uttalat att tyskarna skulle krossas oavsett om de var i händerna på Hitler eller en Jesuitpräst.

     • Storbritannien förklarade krig när Tyskland gick in i Polen, vilket tyskarna visste att de skulle göra. Polen tillhörde inte Tyskland, varken tidigare, då, eller senare.

      ”Tidsfråga” blir ju väldigt relativt om man inte begränsar den temporala variabeln. Sett till tidigare historia, interna problem etc så har jag svårt att se hur du har rätt. Varken Ryssland eller Kina har en historia av att offensivt attackera andra länder (för Kina så är det nästan omöjligt att hitta undantag, speciellt då jag håller med dig om att vissa områden tillhör vissa länder). Storbritannien då, och USA nu, de gillar att attackera absolut allt som rör sig, men de attackerar nästan uteslutande svaga motståndare (undantag finns, men det tenderar att krävas mycket). När invaderade Ryssland senast ett landområde som man inte skulle kunna argumentera för tillhörde dem, eller åtminstone ryssar?

     • Jo, det område man krävde att få tillbaka var befolkat nästan enbart av tyskar iomed tidigare tillhörighet. Som blev trakasserades av den polska regeringen f.ö. För o inte säga torterade. Tyskarna erbjöd Polen en helt ok deal som man vägrade acceptera med stöd av de allierade.
      Jag tror inte riktigt du har förstått omständigheterna.. Vilket inte är konstigt med tanke på nuvarande maktstruktur. En judisk rabbin sammanfattar saken åt dig: https://youtu.be/HcjthpABKWY?t=594

     • Lite för mycket historierevision för mig, och trots att jag älskar aslånga obskyra filmer på Youtube så känner jag att jag är nöjd med diskussionen vid det här laget.

     • Nån revisionism är det inte frågan om. Detta har varit känt sen urminnes tider. Däremot kanske inte svensk mainstreammedia o Hollywood varit så pigga på att prata om det. Men den som har fått hela sin världsbild därifrån förstår inte mkt..

  • Säg det tills folk börjar betrakta Winston Churchills feta, fula förrädaransikte med avsmak istället för att lyfta fram honom som någon cigarrökande mysfarbror.

 2. DDR på nytt. Georg Orwells ”1984” bildas, 35 år efter bara. Detta är ju bara så stor skam och skandal. Man ska inte utnyttja barn på detta sätt. Fattar de idioterna vilka trauman de kan skapa, när barnen växer upp och inser att de satte dit sina föräldrar? Eller inbillar de sig att denna indoktrinering fortsätter sen och att barnen blir hjärntvättade, ”perfekta” vänsteraktivister?

  Jag saknar ord för detta omoraliska försök till att förstöra barnen på detta sätt.

   • Självklart har de ingen rätt. Varken att försöka indoktrinera barnen, eller förstöra livet för föräldrarna.

  • Kolla på Greta…. snacka om att ha blivit manipulerat. Så pas att hon i senare skede skulle ange både sina förälder å ev barn om hon blir mamma i framtiden. Hos oss är detta redan implementerad

 3. I England för ett antal år sedan noterade man om barn inte gillade utländsk mat, det skulle kunna få dem att bli ”högerextrema” i framtiden. I Tyskland är det ”högerextremt” om flickor har flätor…

 4. ….och hur är det i de svenska dagisar och skolor? Hjärntvätt från mycket unqa år där ungarna lärs att inte ha kön eller byta ut den de har med fantasifoster, skolor som portar SD och uppmanar till hat, filmer, reklam och tv fullpackade med araber och afrikaner, och listan kan göras hur lång som helst…..

 5. Jag har som tur är barn i tonåren som förmodligen skulle döma ut broschyren för vad den är. Sjuklöver och traditionella media står inte högt i kurs direkt.

 6. Etablissemanget är rädda nu. Det börjar likna DDR på slutet. Gula västarna är redan i full gång i Frankrike och i Tyskland tillhör (än så länge fredliga) demonstrationer mot landsförräderiet vardagen.

 7. Wow! Exakt samma tekniker som i Sovjet/DDR återanvänds! Innan slaget ens är vunnet – för det är det väl inte? Eller? :'(

 8. Man blir på dåligt humör av att se alla araber på stan, det tycker alla, ändå finns dom här.
  Människor jag inte kan identifiera mig ett dugg med, och har således ingen sympati för alls, ska inte välla in i mitt land.

 9. Här tillåts Expo sprida sin otäcka agenda bland barn som kan ha svårt att freda sig. Sedan tycker jag det är osmakligt att människor som överlevt ruggiga läger att försöka koppla ihop det med SD.

 10. Hur kan det komma sig att vita européer och svenskar medvetet bidrar till och betalar för sin egen undergång? Vad tror de att de kommer att uppnå med och tjäna på sitt agerande eller bryr de sig inte och vad är det de inte förstår? Okunnighet och förnekelse är livsfarligt.

  • En del av förklaringen är just förnekelse. Landet är fortfarande segregerat, och medelklassen tror ännu inte på att de håller på att hamna i numerärt underläge. Hur otroligt det än kan låta. De har vaccinerats mot fakta av globalistmedia, trots att vem som helst kan se siffrorna hos t ex SCB.

 11. Vad är detta vi måste enas mot överheten i europa
  asien har inte samma problem
  skall vi vända oss till Polen eller Ungern i europa
  eller kanske Sovjet eller Kina
  Är faktiskt orolig

 12. Detta pågår för fullt i Sverige idag.
  Barn får berömmelse på radio, barn som angav sin pappa till myndigheter.
  Konkret, sant, nutidsspioneri.

 13. Stasi försvann INTE den 9:e november 1989!

  En stor del av dess ”apparatnjiks” tillsammans med andra i staten DDR tog bara färjan från Sassnitz till Trelleborg för att bida sin tid och lära upp nya adepter och ”informella medarbetare” i Sverige. Precis om många andra före dem gjorde våren 1945…

  En del stannade kvar i det fördolda i det nya Tyskland och en del tog anställning i föregångarna till Google och Facebook

  Deras kunskaper och metoder var GULD värda för deras nya herrar

  • Som jag skrev förut…. Varför är stasiarkiven i sverige fortfarande bakom lås o bom eller förstörda… Man kan ju bara gissa att stasirötan sitter högt upp i sverige…

   • MYCKET högt !!
    Kommande sommar skall jag ner till Berlin igen och begära ut mina egna akter ur Stasis arkiv..

    😉

 14. Genom hot och skræmmsel ska man tysta folket.
  Men vi ser hur det har gått før sånna regimer i historien,de imploderar och en del medløpare har fått sina straff.

  • Just nu känns det, som att det kommer att bli för få som kommer att straffas, och det oavsett hur många de blir.

   • Detta blir bara tills droppen som får bägaren att rinna över kommer.
    Då kan det bli saker vi inte i dag kan föreställa oss

 15. Väst förnekar sig icke, man övertar och dammar av äckliga kommunistmanér från det förgångna.

  Vilka etniciteter som egentligen ligger bakom är känt sedan länge. Detta till trots att de som bevistar deras superhemliga mötet tiger som muren. Direktiven är väl förborgade!
  Det är sådana suspekta möten som gör Annie Lööf icke trovärdig.

  George Soros och hans gelikar betackar jag mig för.
  De gör dagligen intrång i våra liv, i syfte att förstöra hela världsdelar av fungerande samhällen.
  Tanken på en ny och modern form av en holocaust är svår att få bort.

 16. Fria tider berättar att Gefle Dagblad avskedat en av Sveriges främsta fotografer för brott mot värdegrunden. Han hade gett en grupp kvinnliga dansare en komplimang. – Det märks att ni är dansare! Liberaler verkar vara mentalt störda efter för stora portioner metoo!

 17. Taxiåkande mångmilonärer är ”vänster” medan fattigpensionärer är ”höger”. Varför göda begreppsapparaten som utmålar vanligt folk som inte vill ha hit hundra miljoner muslimer som ”högerextremister”, ”yttersta högerkanten” etcetera. Det är ju precis det pk vill höra. Inför valet gick SD ut som högerparti och vi dök från runt 25 till 18 procent. Varför ska vi begära av LO-folket att de ska rösta på ett ”högerparti”?

 18. Detta är INTE något nytt!
  ..
  Redan sedan länge är (var) den svenska skolan starkt kopplad till DDR…

  ”..Den svenska DDR-skolan
  Publicerad 10 december 2010
  Under 1970- och 1980-talen åkte tusentals svenska lärare, rektorer och annan
  skolpersonal på utbildning i kommunistdiktaturen DDR.
  Många av dem finns i dag i såväl Säpos som Stasis register….”

  https://skolvarlden.se/artiklar/den-svenska-ddr-skolan

 19. Vänstern är ett förlorande lag.

  Ingenting kan kan stoppa det .

  Verklighet och säkerhet vinner 10 gånger av 10 i längden.

  Flickor gängvåldtas och människor huggs ihjäl av MENA ”migranter” , det är fakta som inte kommer att tolereras.

 20. Ur artikeln från BZ:

  https://www.bz-berlin.de/berlin/kolumne/sollen-kindergaerten-die-politische-gesinnung-der-eltern-ueberpruefen?fbclid=IwAR0dv17E3Ur9FFcmnlscUI4ha4C7N2LwWtWdu3APCYoJoqJrdp3U0dcpeVw

  ”..In der DDR und im NS-Staat wurden Kinder einer Gesinnungskontrolle
  unterzogen und sogar als Spitzel gegen ihre Eltern eingesetzt…”

  I både DDR och Nazityskland (NS-Staat) undergick barnen tankekontroll (Gesinnungskontrolle) och blev även insatta som tjallare (Spitzel) mot sina egna föräldrar…

 21. Globalisterna/marxisterna skapar ett mardrömssamhälle. Precis som i George Orwell’s 1984. När sätter folket ner foten?

  • Ja, efter 2:a Världskriget fanns det planer på att helt avindustrialisera och bildligt talat ”kastrera” Tyskland och göra det helt oförmöget att någonsin kunna bygga upp en krigsmakt igen.
   Landet skulle bli ett efterblivet jordbruksland ..

   Det var främst segrarmakterna Storbritannien och Frankrike som ville detta men så kom USA med Marshallplanen

   En annan som kastade grus i maskineriet var en brittisk major, Ivan Hirst som tillät VolksWagen att återigen börja bygga bilar i liten skala

   • Folkmordet på det tyska folket hade planerats långt innan andra världskriget. Visst ville segermakterna förgöra tyskarna, vilket de gjorde väldigt klart då den mutade globalisten Churchill gav order om att bomba Dresden efter att kriget var slut, en stad vilken civila tagit sin tillflykt till, då det var känt att staden inte hade några militärbaser. Hundratusentals civila, kvinnor och barn brändes till döds i ett infernaliskt eldhav. Förgörelsen av tyskarna hade dock planerats längre tillbaka än så.

 22. Symptomatisk bär förskolefröken i artikeln från ”Berliner Zeitung” en Fjällräven ”Kånken” ryggsäck !!

  En mycket STARK symbol för vänsterintellektuell kulturmarxism även om svenska Fjällräven och just Kånken är mycket populära i Tyskland idag

 23. Det senaste PK-lägret kör med nu är:

  Svenskfödd..!

  Allt för att blanda ihop alla männsikor i en enda stor gegga..

  Ni förstår säkert vad jag är ute efter..

 24. Självklart tycker det marxistiska systemet att det är ”högerextremt” att inte acceptera angiveri-hjärntvätt av våra barn.

  När får vi en skola som informerar om kommunismens fasor, Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen etc?

  • ”Jag känner mig som den enda förnuftiga personen i en värld full av skurkar, bedragare och våldsverkare” Ha ha ett citat från en roman jag en gång läste. Så ila är det dock inte. De riktigt tokiga är nog färre än man tror. Det är bara det att de har lyckats manövrera sig upp till toppen många av dem.

 25. I Sovjet reste man statyer över pojken Pavlik som angav sina föräldrar till kommunistpartiet. Pavlik blev även ett föredöme i den kommunistiska barnpropagandan i länderna bakom järnridån.

  • Ja tyvärr var de ju med på den vinnande sidan efter andra världskriget, så därför har de inte blivit helt fördömda.

 26. Jag VET exakt vad mina Föräldrar sa och Varnade mej för när jag växte upp, INTE var det för Kalle Blomqvist eller Pippi Långstrump kopior….

  Nej Låååångt ifrån….

  Själv har jag följt deras Varningar och inplanterat det försiktigt i mitt Barn…
  Och det har, Peppar peppar fungerat riktigt Bra med mej och mitt Barn..

  Och de flesta i min Omgivning hade ungefär samma uppväxt och MÅL, som vi i dag ser tillbaka på förnöjdhet och vidarebefordar vid Behov…

  Dyker det upp En Utomjording eller Galning bland Oss med PÅTRYCKARMETODER om att Vi har FEL i Tycke o Tanke blir dom Avpolleterade och hänvisade till annan planet för Förkunnande…!

  • Samma här!

   Min gamla ömma moder VARNADE mig för ”muhammedanerna”..

   Hon sade: ”ger man dem lillfingret tar de hela handen..”!

 27. Mig veterligen så härstammar Fru Merkel från DDR!
  Alltså, …..trumvirvel……, DDR – Fru Merkel – Tyskland – Kindergarten!
  Propagandaminister Joseph Goebbels, NaziTyskland myser säkerligen också i sitt gamla ministerium, ”Das Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda (RMVP)”!

 28. Det kommer att bli EU mot befolkningen.

  Är det därför Merkel vill att EU ska ha en egen armé ??

 29. Stasimetoder…javisst ! Detta var satt i system i DDR,ca 90.000 pers fungerade som ”informatörer” och rapporterade allt om grannar,bekanta m fl -t o m inom den egna familjen. När DDR kollapsat fick alla som ville läsa dossiern om dem själva,i stort sett var större delen av befolkningen på filer hos Stasi. Där kunde då uppdagas att ena parten i ett äktenskap varit ” informatör” vilket vållade svår chock för den andre,som då undrade vad de nu skulle ta sig till. Svaret blev att ert äktenskap får ni reda ut själva !

 30. We must hate. Hate is the essence of communism. Children must be taught to hate their parents if they are not Communists
  –Vladimir Lenin 1923 Speech to the Commissars of Education

 31. Merkel kommer från DDR och där agerade Stasi. Det var bara att damma av gamla instruktioner. Stasis gammla byggnad står väl tom och det är bara för Nya Stasi att flytta in. Är glad att Säpo inte vill skicka vidare uppgifter skriftligen till riksdagen eftersom infilteringen av befintliga partier som har tvivelaktiga agendor har upptäckts vara rätt så omfattande.

 32. Postmodernismen är väl bara en modernare form av Nazism, Kommunism o dyl. Genomsyrar just nu västvärlden som börjar ta till fler o fler metoder för att tysta meningsmotståndare.

  • Nja, postmodernism är snarare en slags motsats eller reaktion mot hur man tänkte, även i Sverige, under den tid då nazismen växte fram. Att den spårat ur är en annan sak.

   Så blir det när från början intelligenta reflektioner görs om till statiska dogmer att indoktrinera (ibland knappt normalbegåvade) låtsasakademiker med.

 33. DDR tillbaka från början och Sverige kommer naturligtvis haka på. Splittra europeiska folket är bara en av alla agendor.

 34. Via barnen! Det var mycket fult! Skäms!
  Dom sätter upp barnen mot sin föräldrar och splittrar därmed familjerna.
  Vi människor har rätt att älska vilken/vilka vi själva vill. Liksom vi har rätt att hata vilken/vilka vi själva vill. Ingen kan stoppa detta!

 35. Chefen för denna stiftelse har ju arbetat för Stasi, så hon fortsätter bara på gamla spår. Men även i Sverige händer detta, var det inte nyss ett barn som hade anmält sin far till Radiotjänsten?

  • Kreativiteten bland utövare av kulturmarxistisk åsiktsrepression är minst sagt imponerande. När man tror att de nått vägs ände så dyker det, som du påpekar, ständigt upp något nytt. Vi har med fanatiker att göra!

   • att kontrollera folk, utplåna deras identitet och kultur är ju en dröm för sadister. Sen att de är hjärndöda med all annan kreativitet är föga förvånande.

 36. Detta försigår redan på svenska dagis.Fast i annan form.Barn tränas i att bli ”miljö hjältar” etc. Skapar en propaganda kil in i familjer.Tänk om inte familjen källsorterar soporna på ”rätt” sätt? Kör dieselbil..mm.Detta sipprar tillbaka till dagisfröken.Och ve och fasa om N ordet används hemma och barnet upprepar det på dagis.Vilket stohej det skulle bli…

 37. Som sagt var; När Berlinmuren föll så planerade vissa eventuellt för att sprida DDR metoden till väst. Så verkar det ju numera i vissa länder såsom Tyskland, Frankrike, England och Sverige. Men som tur är så växer motståndet.

 38. Informella medarbetare kallades de av Stasi. Vad kan man tänka sig för beteckning i en fullfjädrad PK-demokrati? Yngre aktiva hat-rapportörer kanske?

 39. Det blir väl stor efterfrågan på privata dagmammor som har normal verklighetsuppfattning så ungarna inte hjärntvättas av stasipersonalen.

 40. Oktoberbarnen på plats snart även Pionjärer och Komsomoler
  Snart upprättas arbetslägren för die bestrafung
  Den mörka historien går igen.

 41. Ingen nyhet. Det görs redan i Sverige sedan länge av vänsterextrema kommunister som infiltrerat skolor, media och myndigheter där de med alla medel försöker att föra fram sin sjuka ideologi och tysta alla meningsmotståndare.

  • Ja, man kan ju inte titta på Bollibompa och barnprogrammen längre.
   Vilken sorts ”advents”kalender ska vi begåvas med detta år?
   (Samnytt: ingen Klunk och Klank?!)

   • i modern tid har vi ”barnradion” i den förbannade teven och de lär barnen att onanera och försöker få in en förvriden könstillhörighet. skulle förvåna mig om det inte är värsta pedofilerna som kör de programmen, slickar sig runt munnen medans de pratar snusk med barnen!
    tror ni jag överdriver så kolla bara in youtubekanalen, den utländska programledaren stoppar ut tungan så långt hon kan och så upp med satans tecknet i luften! DE HÅNAR OSS MITT FRAMFÖR ÖGONEN.

    jag växte upp på 80-talet och kommer inte ihåg att någon klagade på att det då fanns HOMOFILER som i princip dagpassade ungarna genom DEN FÖRBANNADE TEVEN.

    dessutom har vi något som kallas ABORTER i vår tid och det är ett massmord värre än nånsin, HELT OSKYLDIGA GUDS BARN BLIR MÖRDADE INNAN DE FÅR SE DAGENS LJUS!

    och så viftas det med den förbannade flaggan, av ingen mindre än statsministern själv medans han leker ”elefantleken” och KISSAR PÅ SIG medans han hånar ett annat parti och ropar ”KOM UT! KOM UT! vilket vi nog alla vet är ett kodord att nu får de mest perversa sprida sin jävla dynga.

    PRECIS SOM OM DET VORE HELGONFÖRKLARAT!

 42. Helt enligt direktiven från FN´s nya avtal om massinvandring från tredje världen. Demokratin är allvarligt hotad.

 43. Ränderna går tydligen aldrig ur. DDR mentaliteten ligger tydligen nedärvt i tyskarnas DNA.
  Fastän de tror att de är på den goda sidan så lyckas de ändå med konsstycket att vara onda ändå. Avskyvärt !

 44. Meget uhyggelige tider vi er i. Denne gang er agendaen udskiftning af den hvide befolkning med mena-migranter, og msm som burde rapportere om det, er på globalisternes side.

 45. Det gjordes redan under NationalSOCIALISTEN A Hitlers tid och detta är något som alla kommunister och socialister älskar. Sverige kommer givetvis att bli föregångslandet även i denna idioti, något annat kan vi inte förvänta oss.

  • Bayrarens politruk importerades från Stalins Sovjet och hade stora kunskaper i registrering av oönskade element!
   Nästan lika bra som ”Rasbiologin” från Sozialistiska/Bondeförbundets Sverige……

 46. Nästa steg blir att spärra in invandringskritiker på mentalsjukhus, som man gjorde i det socialistiska ”paradiset” Sovjetunionen-

 47. Om ni är i Berlin rekommenderas ett besök på ”Stasi”. Listan med namn på svenskar som bodde på ”Hotellet” under DDR tiden, företrädesvis rektorer och skolledare samt präster, är givande men förbjudet att publicera i Sverige enligt Riksdagsbeslut. Sverige är fantastiskt!

 48. Episod från Stalingrads turist hotell: Jag ringde till företaget som sänt mig och påpekade direkt vid svar att vi troligtvis var avlyssnade varvid arg röst bröt in ”Det är ni inte alls” på svenska!
  Numera använder man Aschbergs ”Researchgruppen” för analys som inte täcks av Mobilavläsningen och Visa kortet.

 49. Har pappaen din venner uten hår med bukseseler, militærstøvler som drikker mye øl og hilser på en rar måte ?

 50. Inget nytt när det gäller Sverige, här tvingas ju banker, advokater, jurister, bokförare, och en var att inte bara spionera på alla kunder, man tvingas att ange och rapportera allt misstänkt. Alla kunder måste ju nu fylla i blanketter med mycket privat information både om pengar och åsikter. Den som går in på banken med en tusenlapp riskerar att råka ut för rena nazi förhöret i timmar.

 51. När barnen i svenska skolan lärt sig skriva uppmanas
  barnen att skriva allt i sina uppsatser.
  Har man fått ett avlyssnarsamhälle så spiller det lätt över.

 52. Merkel gjenskaper det totalitære diktaturet fra DDR i det nye Tyskland. Sosiale medier sensureres allerede, og visse ytringer er forbudt. Neste steg er tysting og angiveri. Barna hjernevaskes og blir myndighetenes naturlige medløpere. Barn kan påvirkes til å servere de mest uhyrlige påstander om sine egne foreldre. Hekseprosessene er et godt eksempel.
  I DDR hadde hvert femte menneske særfordeler fordi de anga medborgere til myndighetene. Ingen visste hvem de var, men man måtte regne med dem, og samfunnet var helt forgiftet av mistro og angst.
  I Marrakech-traktaten forplikter myndighetene i hver nasjon seg til å framstille migrasjon som en evig kilde til lykke og framgang og velstand. Ja, det fastslås som en trosbekjennelse i traktaten at det forholder seg nettopp slik, og slik har det alltid vært. Jeg tviler på at den amerikanske eller den australske urbefolkningen er enig denne ”sannheten.” Motstemmer skal motarbeides og bringes til taushet. Traktaten er en avvikling av ytringsfrihet og demokrati i Vesten. FNs muslimske medlemmer, OIC, og deres allierte står bak.

 53. Tyvärr gjordes inte mycket för att rensa ut de politiska systemen från socialismen när Berlinmuren hade fallit. Resultatet ser vi idag.

 54. (Så barnen ska sen få bo på gatan när väl föräldrarna har blivit tagna av den stora (”goda”) vänster polisen)😂🙄🤣🤔 efter barnen har anmält sina föräldrar.) snacka om iq logic å så förlorar dem väljar med på det här också.

LÄMNA ETT SVAR