Ulf Kristersson: ”Vi har skapat den här röran” – vill nu samarbeta med S

Delningar

I en intervju med Financial Times talar M-ledaren Ulf Kristersson om situationen i Sverige som i spåren av den rekordhöga invandringen skapat ett alltmer våldsamt samhälle där den en gång så världsunika tilliten och sociala sammanhållningen håller på att krackelera.

Detta vill Kristersson motarbeta med förändringar i välfärdsnivåerna, bland annat med ett bidragstak för varje hushåll.

– Om vi inte ändrar nivån av välfärd, hur ska invandrare komma in på arbetsmarknaden? Sverige är ett väldigt jämlikt land med en hög nivå av tillit, som nu utmanas, säger han enligt Expressen till tidningen.

Financial Times skriver att både Moderaterna och Socialdemokraterna har ändrat respektive partis migrationspolitik.

– Vad som oroar mig är att det är svårt för högtillitsländer som Sverige att förstå vad allt betyder. Du kan plötsligt ha människor som börjar misstro saker och du ser medborgargarden på gatorna. Vi är inte där än men vi har så många saker som vi måste ta på allvar, säger Ulf Kristersson till tidningen.

Kristersson medger att det varit bland annat hans eget parti som orsakat problematiken.

– Vi har ett problem, de har ett problem, Sverige har ett problem. Förr eller senare kommer vi behöva lösa det. Förutsättningen är att Moderaterna och Socialdemokraterna gör det tillsammans. Vi har varit med och skapat den här röran, nu måste vi vara en del av att lösa det, säger Ulf Kristersson till FT.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

602 KOMMENTARER

 1. Aldrig skulle jag rösta på den inställsamma myglaren. Han är Ruinfeldts dräng.
  -SD 2018 en jordskredsseger!

 2. Ulf Kristensson desperation av att han kommer att fria till sossarna för ett samarbete, med tanke på ett litet ruttet parti som Mp har åkt snålskjuts på Löfven tokerier som Mp har bättrat på. Men troligtvis är Mp så avslöjade att endast grön ungdom lär rösta på dem med tvekan?
  Löfven vill inte samarbeta med ett parti som förr i tiden var deras värsta fiender, men som alla bör veta 7-klöverns partier är bara skit i olika påsar, så Löfven kan tacka ja till ett nytt dårskap?

 3. Den ena klarade inte av sitt uppdrag under sin tid, den andra klarade inte av sitt uppdrag under sin tid (samtidigt som de spottade på alla som påpekade just detta).

  ”Låt oss nu sammarbeta så att vi samtidigt kan misslyckas med vårt uppdrag”

  Ulf – två fel gör inte ett rätt…

  Om ni inte hade spottat på alla som i åratal har sagt det ni nu (till viss mån) erkänner – så hade jag haft lite mer förtroende – men ni är bara ute efter att få styra, det är därför ni ändrar er politik efter opinionen. Vad hindrar er då från att göra en 180° igen när ni får chansen??? När t.ex islamisterna är såpass många att deras vilja märks i opinionen – vad hindrar er från att vända kappan efter deras vindar och inte se efter nationen Sveriges bästa?

  Nädu Ulf – era broar är brända. Kommer aldrig någonsin rösta på er eller någon av de andra i 7klövern.

  • Håller med till 100 procent. De som har kallat folk för rasister och ”arga unga lågutbildade män” ska nu få fortsätta regera trots deras uppvisade inkompetens.

   Nej fy säger jag. Ni som har förkastat all kritik och försvarat invandringen som äkta kultmedlemmar ska aldrig få makt igen.

 4. Sveriges problem löses bäst genom att svenskarna röstar på SD, helst i en utsträckning så att det svider i skinnet på karriärpolitikerna inom Moderaterna och Socialdemokraterna.

  Båda partierna har ägnat sig åt förföljelser av svenskar som begrep bättre. Först nu, när båda partierna tappar väljare, är man beredda att ändra sig.

  Rösta på SD, om inte annat för att ge Reinfeldtanhängarna och sossemaffian en näsbränna.

  • Ja man har smutskastar SD för att de har påpekat problemen och som du sa, förföljt medborgare när de klagar på de uppenbara problemen som de medvetet skapat.

   M och S förtjänar inte att få lösa problemen. Att Ulf tycker att de ska framtvinga deras vinst i valet genom en ny decemberöverenskommelse är bara vidrigt. M borde samarbeta med SD, men den bron har de brännt.

 5. Ta med SD i diskussionerna så får ni en rejäl majoritet efter valet och kan slänga ut MP, C etc så det går att fatta verkningsfulla beslut. Innan dess har ni noll förtroende från min sida.

 6. Vilken makalös fräckhet. Ska S och M som varit ansvariga för detta få folkets förtroende i höst? Aldrig i livet.

  • Det är löjligt att Kristersson tycker att för att de har skapat problemen har de någon rätt till att sitta kvar för att försöka ”lösa” problemen.

   Nej, har de visat sig vara så inkompetenta och ansvarslösa så får de inte chansen att förstöra mer när de ”löser” problemen.

  • Jag minns vilken förskräckelse det blev när jag gick i högstadiet på 90-talet och SD fick några futtiga procent i en röstning. Något år efter så tilläts inte nationalsången att spelas under nationaldagen. Det verkar inte som att det hjälpte 🙂

 7. Svenska folkets känga i röven kommer bli ert problem den nionde september,Det är hög tid att svensken reser sig !

 8. Bara ett totalt stopp och återvändning kan accepteras. Alla andra töntiga förslag skall skrotas direkt. Det är den åsikten vi skall gå till val på, dvs ett homogent Sverige.

 9. Klart vi skall rösta på samma partier som orsakat röran. Allt annat vore givetvis fel enligt Kristersson. Vilken korkskalle! Först skall han ta övriga sex partier i hand och ställa sig framför svenska folket och be om ursäkt för vad de ställt till med. Sedan skall de vända sig till alla Sverigedemokrater och be om ursäkt för allt vad de kallat dem för. Sedan bör de avgå hela bunten och deklarera att de är inkompetenta att leda ett land och överlämnar ansvaret till nya partier. Sverigedemokraterna däremot som sagt sanningen i tjugo år är oskyldiga till röran och skall vara med i en ny regering.

 10. Moderater och sossar sätter den egna personliga makten först. SD sätter Sverige och svenskarna först. Är det någon tvekan om vilket parti svenskarna bör rösta på?

 11. Men S och M hade ju sitt DÖ som infördes 2014 och hur jävla bra gick det? Er tid är förbi. Ni ska väck väck väck!!!! Löfven kommer som bäst att hamna i FNs gosskör och Kristersson kan få hämta kaffe till Åkesson om han sköter sig.

 12. Vem tror på en politiker som aviserar hårdare tag, när han samtidigt ger bilden av en oerhört svag och velig partiledare?

  Kristersson är inte ett hopp för Sverige. Han och den försvagade Löfven kommer aldrig komma till skott med några som helst åtgärder för att få Sverige på rätt köl. Dessa partier går kräftgång i opinionen. Deras rädsla är SD – men vårt hopp…

 13. Ska S och M samarbeta så skapar det bara ännu mera kaos.Dom har absolut ingen plan för att avveckla detta kaos som ökar med 350 nya varje månad

 14. Hans fattningsförmåga har inte hunnit ikapp utvecklingen på långa vägar.
  Han är för kort i rocken för detta, och då menar jag inte måttet man mäter i strumplästen.

 15. För att få till en trovärdig politik som får Sverige att få en vettig migrationspolitik kopplad till de problem vi har pga den naiva asyl-politiken, krävs SD:s politik, inte nya DÖ- överenskommelser som inte gagnar svenskarna!!!

 16. Självinsikt är visserligen bra. Men är en f.d. minister i Reinfelds regering rätt man att lösa problemen? Tillåt mig att tvivla…

 17. Tönten Ulf Kristersson har den förställningen att om två partier regerat och båda misslyckats så blir det bättre om dessa två oduglingar samarbetar. Förstår han inte att det blir dubbelt värre. Jag rekommenderat Kristersson att han tar med sig kompis Löfven på en rundresa – gärna utan livvakter – i landet och besöker förorter, centrum, bibliotek och järnvägsstationer. Överallt ordningsvakter som försöker hålla ordning på dagtid. Kvällstid är det Vilda Västern. Så vill ingen ha det och därför skall de inte ha något fortsatt ansvar för landet.

  • Ja, det är faktiskt sant. Av vilken anledning ska man rösta på de som misslyckas. Och de har inte gjort det bara en gång utan gång på gång på gång…

 18. Det är ofattbart att folk litar på dessa maktkåta politiker som var de som förstörde landet från början och nu ska dom fixa problemen? haha ja som ett dåligt skämt typ.
  Vi borde kanske kräva bättre lärare i skolorna för folk verkar vara korkade i vårt land.

  • Just precis. År av vanskötsel av landet ska döljas bakom ”vackra” fraser om hårdare tag och minskad invandring. Bara fraser, ingen substans…

 19. ……och så ska de se till att de behåller sina feta löner, arvoden, pensioner. för att dra någonstans där det är tryggt när den tiden kommer, den värsta sortens belackare, glöm det, först ska det skakas lite taggtråd.

  • Enda anledningen till att de pratar lite invandringsstopp är för att de inte ska förlora mer platser i Riksdagen till SD. Folket och Sverige skiter de i.

 20. Jag hoppas verkligen att ingen låter sig luras av Moderaterna en gång till. Den som inte tror att Kristersson har precis samma agenda som Reinfeldt går på en rejäl blåsning! En röst på nyaModeraterna är en röst på Socialdemokraterna och det enda raka vore att de döpte om sitt parti till ”de ännu nyare SocialModeraterna”! Kristersson är globalist ut i fingerspetsarna och kommer att samarbeta med vem/vilka som helst som hjälper honom i hans iver att sudda ut Nationalstaterna.
  ”Fool me once shame on you, fool me twice shame on me”!

  • Tyvärr så är det rätt så många som stödjer Reinfeldts lilla springpojk och därmed moderaterna…fråga mig inte varför för det är en gåta.

 21. Om man röstar på Moderaterna så röstar man på Socialdemokraterna som var med och skapade denna röra. De vägrar att tala med SD och de kommer antagligen att fortsätta med Decemberöverenskommelsen och demoleringen av Sverige.

 22. Moderater och sossar tillsammans, som tar order av Saudi Arabien. What could possibly go wrong?

 23. I ett par decennier vägrade de att lyssna. Istället satte de nedsättande etiketter på oss som såg framtiden klarare. Varför i #$%$ skall vi lyssna på dem nu.

 24. Vilken jäkla rappakalja ! Kristerssons förtroendekapital är fullständigt förbrukat, det är patetiskt att han inte inser det själv utan försöker att klamra sig fast vid makten som den blodigel han är.

 25. Den som är en av de största anledningarna till problemet kan aldrig vara en del av lösningen.
  Han tror fortfarande, på allvar, att invällarna kommer hit för att arbeta. En som upprepar sina misstag gång efter gång, men förväntar sig nya resultat är per definition en idiot.

 26. När man läser här så blir man glad, det verkar finnas hopp för framtiden. Det tog mig lång tid att hitta till SN men nu är jag inne varje dag. Hoppas vi blir tillräckligt många (i höst) så ska nog det här gå att vända. OT ännu mer, det är ”roligt” att läsa hur mainstreammedia beskriver oss som ”hatsajt”, ”nazister”, ”fascister” osv men när man väl är här så är det mer eller mindre bara oroliga medborgare som kommenterar samhällsutvecklingen. Ha nu en glad solig måndag så stöttar vi varandra och SD!

 27. M ställde till det. S MP lät det fortgå fast i höre takt o nu skall samhällsförstörarna samarbeta. Kan man känna sig trygg? Knappast.

 28. Såg i går i ett köpcentrum invandrare som aldrig kommer att jobba
  Hucklen på huvudet Mannen styr familjen med ungar till förbannelse

 29. Första gången en politiker erkänner att ha kapat denna röra,att sedan förvänta sig att folk ska rösta på M och S är ju helt orimligt att tro detta.Eller?

 30. Moderaterna med Reinfeldt accelererade galenskapen.

  Detta har dom skapat
  ”Jag kan förstå att politiker känner att de har svårt att få ihop sitt eget budskap när de säger att ”nu ska vi jobba hårt på att få människor att lämna landet – men om de inte gör som vi säger ska vi ge dem skola och vård”.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/e14vzK/varden-av-papperslosa-har-okat-kraftigt

  Är ett Nej ett Nej?
  Eller är det ett Ja, Nejja, Nja, litet nej, kanske, njanej?

 31. Ge moderater och sossar chansen att misslyckas tillsammans”, är vad Kristersson ber väljarna om, när han flagger för en Regering där sossar och moderater går samman.

  Kristersson vänder sig direkt till Muslimska Brödraskapet och tillkännager att de inte kommer att förlora någon makt eller något inflytande om de beordrar muslimerna att rösta på Moderaterna.

  • Och vid nästa val år 2022 så kommer han att säga, att nu har vi skapat mer problem så ges oss en chans att lösa dem.

   Jag önskar bara att folket i Sverige kunde lära sig detta.

 32. Alla ni som är unga. Ta ett snack med era mor- och farföräldrar. Intervjua dem med frågor och se om de kan svara om något blivit bättre eller sämre.

  Under hela mitt liv har samma problem ständigt varit gällande. De har aldrig blivit lösta. Det enda som har hänt är att det har blivit nya problem.

 33. Det kommer bli dubbelt så jävligt i Sverige om dessa två partier slår ihop sina påsar och ”kloka” huvuden!

 34. M+S ger inte >50% längre. Det går inte få majoritet utan ytterligare ett parti.
  Det skulle definitivt vara en inbjudan till SD att få egen majoritet i valet 2022.

  • Någon ursäkt till SD och SD:s väljare?
   Jag antar att dessa fortfarande beskrivs som outbildade lantisar med lågt IQ.

   • Alla partier och media vet att det är SD, som haft rätt hela tiden. Det är därför de alltid försöker skjuta budbäraren för innehållets riktighet kan de aldrig prata bort.

 35. Jättebra Kristersson, och eftersom George Soros också bidragit kraftigt till kollapsen av Europa med sina NGO’s så borde ni absolut samarbeta med honom också. Samt Globalisternas Lobbyorganisation Bilderberggruppen. Samarbeta med dem också så blir det nog jättebra.

  • Kan du inte ge dig med dina konspirationsteorier!
   Är du gift/sambo så antingen är hon innerligt trött på dig eller utflyttad!
   Du måste må dåligt!

 36. SD blir sannolikt det största partiet efter valet och Moderaterna lär landa som tredje största parti. Likväl anser Kristersson att han bör vara Statsminister.

  Sverige behöver inte känslomässigt dravel och snyftande om värdegrund, likt nazisterna då de förlorade kriget.

 37. Kåldockan och Televinken har förvandlat Sverige till en soptipp och tror att folk ska rösta på dem igen.

 38. ”Vi har skapat den här röran tillsammans med S , nu skall vi reda upp den tillsammans med S.”
  Nåde den som föreslår samarbete med det där partiet som hela tiden varnade.

 39. ”Ulf Kristersson: ”Vi har skapat den här röran” – vill nu samarbeta med S”
  Vi kan verkligen hålla med honom
  ———————-NI HAR SKAPAT SKITEN!————————————-
  Men tycker du då att ni ska få förtroendet att fortsätta?
  Kommer ni att lösa problemet? Ni har hela tiden sagt att ”flyktingarna”/invandrarna ska rädda våra pensioner TROTS ni hela tiden vetat att så inte är fallet!
  Varför ska vi lita på er denna gång?
  Ni har stulit våra pensionspengar och gett bort dem!
  JAG SER DET HELT OCH FULLT I MIN PLÅNBOK I DAG
  Och du vill ÅTER ha mitt förtroende!?
  Hur dum är du?
  Eller hur dum tror du jag/svenska folket är?
  Fast du har rätt en stor del av svenska folket ÄR DUMMA!
  (se bara röst/oppositionsundersökningarna)
  Men vi hoppas att det ändras i höst!

 40. Sverige är nu moget för en verklig omsvängning i sitt grundläggande politiska tänkande. Verkligheten har fått många populära fördomar att rämna och många gamla ”skrikhalsar” har tystnat. Liksom apartheid försvann när dess förespråkare tappade tron, så kommer nu det ”gamla” PK-Sverige att försvinna. Den första konsekvensen vore en övertygande valseger för SD. Kristersson ser, nog helt korrekt, att Alliansens enda chans att behålla makten är samarbete med S. Men det är faktiskt nödvändigt för ett mer hälsosamt politiskt klimat att SD verkligen når regeringsmakten. Man får hoppas att valsegern blir stor nog, att SD är väl förberedda, har tillräckligt med kunnigt folk och att de fortsätter under Åkessons kloka ledarskap, så att immigrationen kan dämpas, konflikter deeskaleras och tilliten inom landet stärks.

 41. Ni ska inte göra ett skit mer! Ni har ställt till nog med skit, era klantskallar.
  Låt nu SD (och kanske AfS) få städa upp den oreda ni har åstadkommit.

  • Ja, om det ens går att städa då EU medlemskapet är stadsfäst i grundlagen av Reinfeldt, svensk förrädaren.

 42. Det är svårt att ta innehållet på allvar när bilden på Kristersson kommer från Malueftettio. Oseriöst! Gör inte sådana misstag!!

 43. Vi minns intervjun, då Reinfeldt triumferande förklarade att DÖ var lösningen, sedan skulle SD självdö. I bakgrunden lurade Kristersson och höll med om allt.

  SD kommer att bli det största partiet efter valet. Någon Kristersson-effekt har inte kunnat spåras, eftersom han trampade i klaveret på ett tidigt statium.

 44. Det är fel förslag att gå att ändra i välfärden, stoppa invandringen så följer välfärden med på köpet! Kristersson borde även ringa upp Reinfeldt och skälla ut han pga sitt öppna gränser som ställt till med skiten. Och sen en annan grej, i åratal har SD påtalat detta och flaggat är släpphänt invandrings politik, det är så dags nu att börja påtala vart felen ligger, detta är inte ett bra ansvarstagande för Sverige, lyssna på SD från början så hade vi inte suttit i den här skiten nu heller!

  • Det är fel.De drabbas många andra istället och kriminalitet kommer att öka.
   Kristersson är dum i huvud.

  • Kristersson,Batra å Ruinfeldt satt tillsammans å kucklade på Moderaternas senaste stämma.Så skälla ut honom finns inte på kartan,för dom är bästisar.Å Ruinfeldt finns i bakgrunden å drar i trådarna

  • M slåss om de svenskar som fortfarande sover.
   Det är synd att SD uteslöt Kasselbrant.
   Hans rakryggade ovilja att låta lögner passera obemötta hade varit välkommet som inslag i tv-debatterna.
   Nu får vi hoppas att AfS kommer in i riksdagen så att alla SD röster som ges till AfS inte blir bortkastade.

   • Ja SD borde oxå se att AFS är bra för dom , inte som nu att dom kastar skit på dom till ingen nytta/

 45. Standardsvar vid intervjuer är alltid ”Ingen kunde förutspå detta 2015” hade vi i Sverige haft en fungerande media så borde följdfrågan ställts ”Men SD har ju varnat för detta hela tiden” Sjuklövern har tur att Sverige har en media som aldrig förstått sitt uppdrag. Folket i sin tur börjar sakta förstå vad politiker och media haft för agenda (inte tillräckligt många, men dock fler), det blir inte lätt återskapa trovärdigheten nu…

 46. Va, är det inga utmaningar längre utan problem som dessa f-rbannade politikeridioter har skapat. -Ta dig i brasan, kristersson, hoppas både ditt parti och sosseriet gör ett riktigt katastrofval.

 47. Alternativen Löfven eller Kristersson är lika dåliga som om de vore statsministrar var för sig. Deras partier har misslyckats och är ute ur leken. Sverigedemokraterna får förmodligen inte ensamma majoritet och ett alternativ som man skulle kunna prova är en opolitisk regeringschef som man haft i Italien emellanåt. Fungerar inte så bra i Italien men bättre än med en partiledare i alla fall. Kanske SD skulle gå ut i val på detta.

 48. Finns bara idioter som kan bete sig på detta sättet.
  Han satt på 1:a bänkrad när stridshingsten Fredrik höll tal och applåderade.
  Först skapa ett gigantiskt problem och som de senare erkänner och kallar för utmaning (nu problem) som de skall lösa.
  Hade dessa förståndshandikappade lyssnat på SD hade detta inte uppstått.
  Helt obegripligt att svenskarna kan rösta på sju(k)klövern.
  Hoppas att de får bita i gräset vid höstens val.

 49. Hahaha………Kristensson uttalande, samt hans förslag kan vi ju försöka se i ett företagssammanhang:
  – Goddag chefen….
  – Vad gäller saken? Har bråttom…..stora problem här….
  – Jo, det är ju Steffe och jag som orsakat att vi tappat exporten till Kina, samt att fyra av våra fabriker i Malmö brann upp i förra veckan…..men nu tänkte vi så här….om vi får varsin vdtjänst till hösten……så kan vi säkert gottgöra direktören…..
  Hur Trump skulle ha agerat har jag lite svårt att föreställa mig…..

 50. Du och resten av alliansen har gjort sitt tillsamman med S och katastrofen MP V räknar jag inte med, därför ska ni bort.- Vem vill väl ha sådana politiker att bli styrd av. Dags att förnya vår riksdag med partier som förstår att tiderna förändras och vi med dem. Vem vill att vårt land ska styras av EU-politiker som inte känner tillvåra speciella förhållanden. Ska vi vara med i en union så bör det vara med länder liknande oss, alltså en skandinavisk union.
  Alltså, ni politiker som försatt vårt land i nuvarande situation, vem kan lita på er och vem fan vill rösta på er igen

 51. Åkesson är troligen Sveriges skickligaste politiker. Men sen? Efter Jomshof och ekonomen Sjöstedt hur ser det ut bakom honom? Hur stort ansvar klarar SD? Det troligaste är att de behöver samarbetspartner, men var hittar man den?

  • SD som riksdagsgrupp har nog inga problem att fylla sin kvot med intelligent och seriöst folk.
   Värre då med de lokala förmågorna ute i landet.

   • Jag hoppas att AfS inte ställer upp i några kommunalval. Det är en fälla för nya partier. Kommuner har ändå ingenting att säga till om längre.

  • Åkesson verkar ha rensat ut de allra skickligaste politikerna från sin organisation, som Alternativ för Sverige har tagit över. Han måste nog göra så därför att miljoner fegsvenskar blir rädda när man kallar en spade för en spade. De vill leva i en falsk fantasi även om det förstör deras liv. Det är de väljarna som Åkesson måste skapa en relation med för att nå egen majoritet och för första gången få ett politiskt inflytande. Det måste ha varit svårt att fatta det beslutet, men det är strategiskt helt rätt. SD måste fokusera på terapi för mittenväljare nu, inte på att beskriva en verklighet som mittenväljare intellektuellt inte klarar av att relatera till.

   Inget PK kommer någonsin att samarbeta med SD. Alla PK har definierat hela sin liv och hela sitt värderingssystem på att Åkesson är Hitler. Om en PK ”blir nazist” (pratar med SD) så blir denne totalt utfrusen från alla kontakter med karriär, familj och falska låtsasvänner. Det är personligen psykologiskt omöjligt för någon PK att börja göra totalt tvärtom mot allt som denne själv har stått för hela sitt liv.

   När Åkesson får egen majoritet 2022 så anlitar han förhoppningsvis utländska konsulter för att skapa en svensk författning och rättsväsende (och så klart utländska soldater för att skapa grundläggande ordning när våldsvänstern gör totalrevolution på gatorna med början den valnatten) m.m. I Östasien vet man hur man gör det.

 52. Skall M och S samarbeta för att reda ut den katastrofala röra de skapat i landet, ja det borgar ju för att katastrofen blir en dubbelt så stor röra. Nu när de så kallade etablerade partierna S och M med svanspartier inser att opinionen pekar mot botten för dem, och att SD kommer att gå fram, mer än dubbla sitt tidigare valresultat, ja då är det full panik i 7 klöverpartiernas högkvarter. Beslut fattas i panik, och sådana beslut blir med all säkerhet inte till gagn för Sveriges framtid.

  • På PK-skeppets kommandobrygga.
   – Torped styrbord!!!
   – Maskin full stopp, dikt bakbord! Eller förresten, dikt styrbord. Nä förresten igen, bara håll kursen och sätt kaptens livbåt i sjön.

 53. Kristersson tror att röran uppkommit av misstag.
  Misstaget består av att prioritera motarbetandet av SD före allt annat.

 54. När moderater håller torgmöten låter det så här:
  Ropen skalla
  Mer av samma
  Lika för alla!

  M har hela denna mandatperiod tagit över VPK:s historiska roll som sossarnas minoritetsregerings stödhjul vid behov, så att VPK fått igenom mer av sin politik nu än någonsin tidigare. Varje M-röst 2014 var de facto en röst på VPK. Men alla lurade moderatbrackor tuffar vidare med sin tuffe Uffe. Går blint tanklöst med på precis vad som helst ända in ned i graven.

 55. ”Allas lika värde” har förstört Sverige. Det borde ha hetat ”allas lika skyldighet” istället!

 56. Om S och M får för sig att samarbeta kommer stora delar av deras väljarkår att överge dem, det blir med all säkerhet inte till någon nackdel för SD då många kommer att fly dit, man tackar.

 57. Hur var det Löven uttryckte sig för något år sedan då Katerina Janouch beskrev Sveriges problem utomlands. Kan vi förvänta oss något liknande i kväll från Löven kanske?

 58. En lögnarnas kör i fyra år till? Där den ene ohederligare än den andre övertrumfar varandra i falska utspel för att fortsätta folkutbytet av svenskarna?
  Skulle inte tro det. Ni gycklare har förstört Sverige i tillräckligt många år och de som fortsätter tro på lögnerna måste lida av självskadebeteende.
  SD som är de enda som sagt sanningen i tio år har ni kallat nazister och fascister. Själv skickade du ut cancersjuka svenskar till arbetsförmedlingens kö. Därför finns bara en sak att säga dig Kristersson din lömske lille skit:
  Dra åt helvete!

 59. Ringde moderaterna och frågade hur dom skulle göra för att minska invandringen.
  Den person som var avsatt att svara på allmänhetens frågor hade inget svar på det, lycka till med att få nya väljare.

 60. Kristersson var minister i 8 år, sen satt M på sin bak i 4 år. Kristersson du har kackat på landet i en massa år och först nu märker du stanken?

  • Haha, han märker ingenting, han säger bara det han blivit tillsagd att säga enligt bilderbergstrategerna.

 61. Underbart, han legitimerar SD problembeskrivning, samtidigt som han ger sig själv och såssarna skulden för haveriet i landet, dessutom vill han samarbeta med såssarna för att lösa det. Allt detta utan att komma med några förslag på lösning. (Bidragstak, på tok för lite och alldeles för sent. Han kommer aldrig våga komme med en riktig lösning.)

  Vad håller han på med? Vill han att alla moderater ska gå till SD och AfS. Inte mig emot, men hur dum får man vara? Hur dum som helst tydligen…

  • Sveriges problem kan inte lösas med pk lösningar, det måste till enkla lösningar som till exempel ett Alexanderhugg

 62. För mig ter det sig helt självklart att såssarna och moderaterna ska få bilda regering efter valet i höst, av den enkla anledningen att dom som sitter på makten när den oundvikliga kraschen kommer före årets slut rimligtvis borde vara rökta för all framtid!
  Vi får satsa på extraval i början av 2019.

 63. Men det är hans kompis Reinfeldt som har varit den som orsakat förfallet och kaoset tillsammans med MP så glöm ej det, helgardera med SD.

  S och V har gjort sitt för att ökat förfallet.

  • Förfallet började långt före Reinfeldt, vi får gå tillbaks till G.Perssons tidiga dagar om inte ännu längre.

 64. De 2 partierna som är orsaken till den katastrof som Sverige befinner sig i ska alltså rätta till det. Hur korkat måste man vara om man fortsätter att rösta på dem. Tyvärr så är majoriteten svenskarna politisk analfabeter.

 65. japp. lönerna skall ner och då får vi SOM POLITIKERNA VILL rörelse på bostadsmarknaden. ensam skall du inte bo, utan du öppnar din dörr och tar inneboende. såhär klarar du den Nya hyran. fÖR bostäder kommer icke byggas UTAN VI SKALL FYLLA BOSTÄDERNA SOM FINNS .

  ÖPPNA DITT HEM SVENSSON, ÖPPNA DITT HEM!

 66. Kristersson har tagit delar av SDs politik men stänger ändå dörren för ev. samarbete. Brunstänket och järnrören biter sig envist fast. En riktig copycat.

 67. Vi väntar på ett FULLSTÄNDIG och FÖRBEHÅLLSLÖST avståndstagande från allt vad Reinfeldts sanslösa immigrationspolitik stod för.
  HELA ledargarnityret i M måste be offentligt om ursäkt för sitt omdömeslösa tilltag att sätta demokratin ur spel genom DÖ.
  SLINGRA ER INTE!
  Det är bara att bita i det sura äpplet, om ni ska ha någon chans i höst!

 68. BLANDA INTE IN OSS 13%!!
  Han försöker nu smilfinken.
  Så hette det inte innan.
  Han ljuger, fortfarande vill han ha fria gränser.

 69. Ja nog har de blivit rejält omskakade. Är det tunnelseende hela vägen fram till valet i september.

 70. Om den där ljumma fisen ska föreställa en ursäkt, i utländsk media dessutom, så accepteras den inte. Kristersson och Moderaterna kan dra åt h-e!

 71. Om jag kör så min bil som en dåre och den behöver repareras och aldrig har öppnat motorhuven, så kommer garanterat den bilen aldrig mer fungera om jag försöker laga den- snarare skrotas.
  Det är exakt vad dom gamla partierna behöver-skrotas. Inte fingra och förstör mer tack!
  Dom gamla partierna är inte lösningen för Sverige, dom ÄR problemet.

  • Orden är ute nu, likt en ande som lämnat lampan. PK:s propagandakonsulter försöker få PK att förstå att de själva måste använda samma ord som SD nu. Utan att förändra någonting av det de gör. De har räknat ut att det kommer att lura tillräckligt många idioter till väljare för att hålla SD borta från egen majoritet det här valet. Som när SS Leibstandarte rapporterade till Hitler att de kan försvara rikskansliets bunker i precis ytterligare 24 timmar.

 72. ”Vi har ett problem” säger kulissmannen… men bara till september, sedan är det bra som vanligt

 73. Det låter ironiskt det Kristersson säger, att de båda partierna som skapat oredan också ska reda ut den! Är ungefär som att kriminella skulle användas för att jaga kriminella, eller som ”Lex Maria” inom sjukvården där de som begått ett fel ska anmäla och utreda sig själva! Vi vet resultatet, det händer ingenting!

  Ett samarbete mellan de båda partierna kommer inte att leda till nånting, allt kommer att fortsätta som vanligt och politikernas / journalisternas ”ekosystem” de själva skapat för att gynna sig själva kommer att bestå!

  Nej det måste in nya politiker från nya partier, som kommer från och represneterar gräsrötterna, för att det ska bli någon förändring!

  Makten ska komma från folket, inte den nya adeln som växt fram de senaste årtiondena och som verkar ha ett samband med EU’s framkomst!

  • Eller du menar som om nyanlända skulle avgöra sina hemby-invånares asylansökan på Migrationverket?

  • Ja det är underbart, först så ställer man till ett elände sen så vill man ha beröm för att man försöker reparera det med meningslösa och verkningslösa politiska åtgärder … uha man ryser.

 74. ”Ryska nättroll siktar på Sverige”. Men de ska inte utföra några direkta aktioner, bara få oss att tro att dom gör det. Nu har man verkligen snurrat till det rejält. Jag ska inte köpa någon ny bil, bara få grannen att tro att jag gjort det.

  • Skrämselpropaganda för att förklara varför SD vinner valet.
   Så därför blir valet ogiltigt.

  • Det lustiga är att ryssarna alltid stödjer SD och deras/våra åsikter! Ryssarna borde väl vara mera intresserade av 7-klöverns agenda, massinvasionen av araber för att destabilisera Sverige och således bli lättare att invadera!

   • Rysk media gör bara komiska poänger av clownerierna i Sveriges pajaspolitik. När Ryssland invaderade Sverige senast, 1808, så var det för att Napoleon tvingade dem. Och de gav Finland självständighet. Ryssland har inget intresse av att destabilisera Sverige.

    • Vet inte riktigt hur du kan koppla ihop den finska självständigheten med Tzar ryska regimen av 1808. Finland var ett Svenskt landskap och Hertigdöme ingen koloni.

     • Som ryskt furstendöme fick Finland mycket större självständighet (vem vill inte klippa banden med Stockholms PK-maffia!?) Det var ett naturligt nästa steg att en svensktalande finskfödd ryskt militärt tränad kavalleriofficer som Mannerheim tog nästa lilla steg till formell finsk självständighet som nation. Hade aldrig hänt om de förblivit svenska PK:s glesbygdslandsting. Om ryssen tar Gotland och Skåne (de geostrategiskt viktigaste tårtbitarna av Sverige) så vore det också långsiktigt till dessa landskaps befolknings bästa. Allt för att slippa Stockholm. Helvetets huvudstad.

     • Tvivlar starkt på din bild öht. Åbo var tex en av dom betydelsefullare städerna i Sverige . Det Svenska Hertigdömet Finland var inte mer glesbygd än många andra delar av Sverige och hade absolut en stor självständighet om än att den Svenska nationella administrationen var mer utbyggd och modern än den ryska. Inte heller tror jag Skåningar och Gutar skulle ha någon förbättring i att bli tvångsstyrda från Moskva. Hittills har alla sådana ryska ockupationsområden varit snabba som f-n på att bli med i NATO, EU etc så fort dom fått chansen.

     • Jag har aldrig hört talas om ett scenario där Finland, en mycket distinkt nationalitet, skulle ha kunnat bli självständig, om inte ryssarna gjort dem till ett furstendöme. St. Petersburg var en världsmetropol helt i klass med Paris, Berlin och London ända tills sossarna totalförstörde alltihop.

     • Hur skulle det då skilja sig så markant mellan ett ryskt furstendöme och ett Svenskt hertigdöme? Vet inte vad St.Petersburg har med saken att göra. Inte heller varför inte Svenskar och Finnar skulle kunnat fortsätta att leva i samma land som man gjort sedan ~1000talet

     • Ja inte verkar Sörmland ha nån självständighetsrörelse trots att de har en fjärtig hertig. St. Petersburg var den civiliserade storstaden i Norden innan sossarnas mångmiljonmord och samhällsförstörelse. så klart alla i Finland orienterade sig till vetenskapens och kulturens centrum undan den löjliga hålan Stockholm.

     • Varför växte då den Finska självständighetsrörelsen till så mycket just under den ryska tiden? Om du då tittar på fördelningen av kultur mfl civilisationsyttringar var dom jämnare fördelade över Sverige med bla läskunnighet än där St:Petersburg levde i prakt och hölls uppe av livegna bönder. Sedan låter du som Mona Sahlin i din beskrivning av Stockholm, som vid tiden hade en utmärkt mecenat för kultur och vetenskap och du förringar namn som Celcius,, Pasch, Berzelius, Polhem och Linne. Eller varför inte konstnärer som Roslin som bla inbjöds till St. Petersburg just för att avporträttera den ryska adeln

     • St.Petersburg hade Schweizaren Euler under ett antal år, när han inte var i Berlin. Man hyrde vid tiden in vetenskapsmän och konstnärer till ryssland för att kompensera den inhemska bristen och försöka skapa egna akademier etc

 75. Röra? Det är ren idioti dom sysslat med och sysslar med. ”Allt dyrare vård för papperslösa ”. För de tre storstadsregionerna har utgifterna gått från 90,2 miljoner
  kronor 2014 till 196,9 miljoner 2017.

 76. Tuffe Uffe är ett så träffande namn på Kristersson. Fredrik Reinfeldt och Göran Persson kunde i TV-rutan spänna ögonen i en reporter och säga sin grej. Att kalla dem tuffa skulle ha varit till deras fördel. Men det kan inte Uffe Kristersson. Han velar att kanske ibland men nästan och halvt tillbaka men inte ändå, inte fullt ut i alla fall annat än i undantagsfall för det är dags att vänta… Och prioriteringar å förändringar gillar han inte, allt ska vara lika för alla, lika politik i fortsättningen som hittills

 77. Snart kommer lågkonjunkturen, då blir det inte lätt för regera, kanske bäst för Sd att avvakta och ta sina 50+%

 78. Denne obehaglige typ menar således att bara för det ena partiets idiotpolitik är lika samhällsfarlig som det andra partiets så skulle det bli bättre om de slog ihop sina påsar?
  I min värld tror jag att det skulle bli minst dubbelt så dåligt.
  Hoppas SD aldrig samarbetar med dessa i dårar.

 79. Det hade varit som att slå huvudet i väggen om och om igen och förvänta sig ett annat resultat än bulor och hjärnskakning! 😧

 80. I en skröna var ett land mycket jämlikt: ca 20% av invånarna ägde alla fastigheter, all skog, alla förmögenheter & aktier. ”-Har vi blivit för jämlika?” undrade en jämlik man bekymrat i jämlikhets-landet.

 81. Tycker Åkesson ska tuffa till sig i retoriken mot 7-klövern, dags att attackera ansvariga politiker så som ASF gör.

 82. Det ENDA han säger ÄR Välj INTE Mej för jag vill inte kan inte Ta hand Om detta SVÄRIGÄ i Kaos och det har han sagt ihop med Alliansen i 4 år..!

  ALLA Politiker ÄR medvetna OM vad dom gjort MEN ägnat sin dyrbara tid åt att ANKLAGA SD och deras Väljare för att vara Rasister och DÅ orsak till SVÄRIGÄs Förfall…!

  NU 12 År försent har man SKAPAT det och vill Tillsammans LÖSA det..?

  Hur f-n skall det gå till med SAMMA POLITIKER …
  Vilket Privat Företag låter Styrelsen krossa det och Återanställer Orsaken??

 83. Spelbolagen hade oddset 1.20 på att socialdemokraterna skulle bli största parti valet 2018, nu har det höjts till 1,40..
  SD ligger på 2,70 och moderaterna ger 5x pengarna om dom blir största parti i höst.

 84. Lita ALDRIG på ett 7-klöverparti, det är min bestämda uppfattning.

  Det finns bara ett parti, som försökt stå emot detta kaos o det är SD, som blivit naziststämplade, rasiststämplade o kallats populistiska av mainstreammedia.

  En röst på ett 7-klöverparti, är en röst för fortsatt islamisering med, mord, våldtäkter, öppen narkotika handel, upplopp, bildränder, könsstympningar, månggiften, hedersvåld, kvinnoförtryck, utpressning, ”beskyddarverksamhet, o massor av övrigt våld .

  O nu skriker politikerna efter fler poliser, som skall reda ut detta absurda kaos, skapade av 7 partier i Sveriges Riksdag o deras regimtrogna megafoner i svensk media.

 85. Arbetsmarknads-tjatet hör hemma på museum. Hur ska ett samhälle där lönearbete inte längre kommer stå i centrum administreras, det är den moderna politiska frågeställningen. Hur ska unga fås att satsa på skola om bara ett stort ingenting väntar vid examen?

 86. SD ska naturligtvis sköta invandringspolitiken.

  Inte de som orsakat kaoset med sin svenskfientliga politik.

  Det är fan i mig komiskt att höra moderaterna med sina röstfiskande utspel.

  En röst på SD ger garanterat en mer restriktiv invandringspolitik.

  S och M har haft 4 år på sig att åtgärda kaoset.

  Men inte lyft ett finger i praktiken.

  SD 2018.

 87. Köper svensken detta? Är man så jävla dum i huvudet att man går på den här fjantens efterkloka erkännanden, där han dessutom uttrycker att han skall ”lösa” det genom att ingå regeringssamarbete med det andra idiotklustret som är lika skyldiga till katastrofen.
  Men allvarligt talat alltså. Röstar folk verkligen på sånt här ?

  • Ja. Det mest förbluffande är egentligen att så pass många kommer att ge dem,som ställde till det för land o folk,förnyat förtroende i valet

  • Socialdemokraterna är så kåta att dels sitta kvar vid makten och att försöka stänga ute SD från inflytande att de vill samarbeta med M om detta. Signaler na som nu kommer från Kristersson saknar all trovärdighet och syftar enbart på att förbereda väljare på ett sådant samarbete, så att tanken inte är ny efter valnatten! Väljarna glömmer inte ”landsförräderiet ” från 7 klöverns sida. Valundersökningen i en skola i Kristianstad visar tydligt att dagens ungdomar inte accepterar allt våld ,bråk och bedrägerier som är det enda som islamisterna ger svenska ,kristna medborgare. ”Kulturberikning” kallas det visst!.

   • Precis, det är så uppenbart att de försöker massera in tanken, särskilt bland hans egna väljare att detta är nödvändigt.

    Fem minuter efter valet kommer slussarna öppnas igen och absolut inget av löftena finns kvar. Nu har de ytterligare fyra år på sig att påskynda islamiseringen. Då börjar snacket igen om asylrätten och allas lika värde. Miljardprojekt efter miljardprojekt kommer att läggas på integration och meninsglösa arbetsmarknadsinsatser. Precis som förut, sossarna kommer trycka på det direkt.

  • Han är enhälligt vald av alla som är medlemmar i Moderaterna. Han får en miljon röster i valet nu även om han tankar ned till 15%. Islamisterna söker sig till Sverige just för att världens mest lättlurade och lättplundrade befolkning bor här.

 88. Varför inte bara tala klarspråk och peka på de akuta förändringar som behöver göras omedelbart.
  Samtliga sjuklöverpolitiker lider av tunghäfta.

 89. Tänk att det har tagit nästan 30 år innan man inser att det är kaos.
  Det var dock i början av 1990-talet som Lucia överenskommelsen gjordes.
  Vilka som var drivande avseende detta katastofbeslut stämmer ganska bra att det var företrädare för moderaterna och folkpartiet om jag minns rätt.

  • Bara tack vare Sven-Olle Olssons(C) folkomröstning om invandring till sin kommun Sjöbo 1988. Det var startpunkten för medial debatt i ämnet. Det var då invandring blev en annan fråga än det som Hitler höll på med i vad som nu är historisk tid som ingen nu levande har upplevt. Där började ett nytt kapitel i svensk historia. En centerpartistisk bondepolitiker i en småkommun som tog demokratin på allvar. Och PK:s totala överfallshat mot honom sedan dess!

 90. Bla, bla, bla, blä… Uffe är beredd att liera sig med djävulen, S, med endamålet att nå Makten. Sverige och svenskarna skiter han fullständigt i, tro inte något annat.

 91. Kristersson & Löfvèn skulle alltså vara lösningen på
  Sveriges förfall?
  Kristersson har i alla fall inga höga tankar om väljarnas
  intelligens och slutledningsförmåga.

 92. Allt möjligt LÖSKEFOLK springer runt på våra gator och torg och ansvariga är ju Reinfeldt och Svetsaren
  Dom måste ställas till svars för detta kaos

   • Jo, enligt lagarna gör det det. Enligt lagar som faktiskt funnits överallt i hela världen i alla tider. Men det är bara det att PK vägrar verkställa dessa lagar. PK i Sverige idag väljer godtyckligt vilken lag som ska gälla för vem baserat på ras och eventuell regimkritik.

  • Nä, för finns nog risk att det då framkommer att de visste och handlade medvetet, för att få egna fördelar.

 93. Som att efter ett katastrofalt oljeutsläpp, ge samma företag i uppgift att lösa katastrofen. Jag förstår fortfarande inte hur ngn som inte är inbiten politiker inom S o M, överhuvudtaget kan rösta på dessa odågor.

 94. Går det fastställa vilken diagnos politikerna har?
  Att ständigt obehindrat ljuga och ändra åsikt hit och dit måste väl ändå vara sjukligt?

 95. Ulf Kristersson resonerar som om moderaterna och sossarna har gjrort några små tabbar under en kortare tidsperiod. Han glömmer helt bort att dessa ”småtabbar” har hela sjuklövern i minst ett decennium kallat för ”fin värdegrund”, ”öppenhet mot omvärlden” och ”human stormakt”.
  Misskötseln av Sverige, bedrägeriet mot svenska folket och alla lögnerna har pågått i mer än 25 år!!!
  Det är inte vanliga problem som kan uppstå i vilket land som helst med vilka politiker som helst… det är ett enda stort bedrägeri i megaformat verkställt av sluga karriärspolitiker i toppen och naiva puckon längre ner i hierarkin.
  Nu fjäskar, falskpudlar och bagatelliserar han för att han och de andra samhällsförtstörarna ska få förnyat förtroende att sköta ett jobb de inte har klarat av att sköta på tre decennier!!! Det är låååång tid! Hur djävla dum och insiktslös får man bli som politiker, partiledare och riksdagsman?

 96. Ulf Kristersson har ju fått som han velat. Att kunna förändra välfärdsnivåerna har varit hans mål hela tiden. Han var ju nämligen redan under tiden i MUF en av dom som ville ”krossa välfärden med invandring”.

  Så här sa förre partiledaren Bo Lundgren i en intervju:

  ”Skälet till att Ulf Kristersson och hans del av ungdomsförbundet och många andra hade sin inställning var att man ville krossa det svenska välfärdssystemet. Det ville ju Fredrik också i sin bok ‘Det sovande folket’. Det är lite hemskt att säga det men delvis förespråkade man en fullkomligt fri invandring till Sverige för att vi då inte skulle kunna bibehålla väldigt mycket av de här av de här olika förmånerna. Då skulle människor tvingas att försörja sig själva eller inte klara sig själva.”

 97. Ni kan inte lösa problemen, det kunde ni gjort i 4 års tid nu, men valde att ligga på rygg och låtsas DÖ så att S, MP och V kunde fortsätta förstöra Sverige som Reinfeldt var så duktig på! Nu tror du att du ska kunna fixa det, det är för sent för dig och Alliansen. SD är de enda trovärdiga i detta sammanhang!

 98. Jasså är det en röra dessa skapat. Vaffo skapade man en röra? Vaffo vill man fixa röran när man ändå ville skapa den. Det har ju varit en framgång för alla samhällsomstörtande individer som ex. Kristersson. Och EU-topparna hurrar för Sverige. Sverige ett föregångsland i den fullblods-cyniska agendans tjänst.

  Och efter valet med dessa i makten så rör man till ännu mer.

 99. Om nu moddarna och sossarna försatt oss i denna situationen så är det knappast de som är rätt för att ordna upp situationen.

  Av den enkla anledningen att var de inte tillräckligt smarta för att inse vad som skulle hända när de släpper in 100 000-tals utlänningar utan id handlingar är de definitivt INTE rätt personer för att försöka rensa upp i skiten. Detta för att de kommer vara mer benägna att skydda sig själva och sina tidigare beslut än att faktiskt ordna upp situationen.

  Nu krävs hårda nypor, obekväma beslut och stålhårda viljor att genomföra det stålbad som migrationspolitiken måste genomgå samt de beslut som måste fattas för att rensa landet på de mängder av illegala utlänningar som inte har här att göra.

 100. Ulf Kristersson !
  Att du inte skäms, din förbannade fega hycklare, folket från verkligheten,d.v.s. SD, har varnat för denna utveckling i årtionden, men du din faan har inte vågat hålla med, fast du sedan länge insett att SD hade och har rätt när det gäller invandring och integrationsfrågorna, då tar dom äckligt fega moderaterna som mer eller mindre leker Följa John och kopierar i princip SD:s program, och sedan vänder du din jäkel dig till ”socialakrobaterna” partiet som är pappa till det helvete som skapats med invandrande sörja. Ulf Kristersson, svenska folket kommer ej att glömma orginalet, var så säker, chocken kommer att serveras dig den 9:e September, för fega hycklare som du blir alltid föraktatde i slutändan, då folket inser att du hjälpt till att lura landet in i fördärvet. Skäms din fega faan skäms,skäms !

 101. Du Uffe..

  Med tanke på hur kassa ni är så..

  Tror jag att ni INTE ska försöka fixa det ni redan förstört..

  Det kan BARA bli värre..

  LÅT BLI och kliv åt sidan..

  Så KANSKE Sverige går att rädda..

 102. Tror inte mycket på den här ”kappvändningen” precis före valet. Man bör ha i åtanke att gruppen utomeuropeiska invandrare är stor i vårt land och genererar många röster både på M och S. Denna grupp måste också ”smöras” för och det gör man inte genom att försämra villkor för dem…. Detta är enbart ännu ett slag i luften och ett försök att lura väljare inför valet….

 103. NI HAR JU FÖR HELVETE FÖRSTÖRT ETT HELT FULLT FUNGERANDE LAND..!

  DET ÄR INGEN LITEN JÄVLA BIL SOM SKA IN PÅ VERKSTAD..!

  DET ÄR ETT HELT LAND..!!

 104. Han erkänner att han var med och skapade problemen. Just den biten ska vi inte ge honom skit för, för det har han rätt i.
  Samarbete med sossarna? Ett sånt samarbete lär ta kol på både moderaterna och S gissar jag. Tror inte väljarna uppskattar det. Vem ska bli statsminister i den konstellationen dessutom? Är det här en listig plan från Ulf?.. Han kanske räknar med att det misslyckas, så han sen kan säga att han är illa tvungen att vända sig till de SD?

 105. Han erkänner att hans parti har bajsat i våffeljärnet, men de som påtalat detta i åratal skall ändå vara Sveriges egna kastlösa. Snacka om vi-och-dom-tänkande!!

 106. Med den lön en politiker är det banne mej ett minikrav att de göra en enkel konsekvensanalys.
  Det borde få stora konsekvener för de som fört vårt land till riunens brant och som stod där och grötmyndigt berättade att vi som begrep var rasister och fascister.
  Nu står de där i skiten de ställt till med och ojar sej.
  Beklämmande.

 107. Undrar hur många som fortfarande tror på Uffe? Hur många lättlurade, lättledda hönor bor det i vårt land? Och hur många ger Uffe, Stefan, Annie och de andra sparken? Jag ger dem sparken, allihop får sparken.
  7-klövern har visat vad de kunde, nu är det dags för nya partier att regera och få landet på fötter igen.

  • De försöker alla bara rädda sina jobb och höga löner och förmånliga pensions- och sjukvårdsvillkor.
   Sverige skiter de i.
   Svenskarna skiter de i.
   Nu är det dags att svenskarna skiter i 7-klövern.

 108. Helt fel slutsats. Han borde inse att dom är idioter och bör därför lämna över till dom vuxna i SD.

 109. Så samma skojare och bedragare som skapade kaoset vill ha förnyat förtroende? Nej tack. Svenska nigeriabrev undanbedes.

 110. 1975 beslutade en enig riksdag att skriva in i grundlagen att Sverige ska vara ett blandkulturellt samhälle.
  Vilka förhoppningar och visioner som fanns i deras huvuden kan vi idag bara gissa oss till. Troligtvis såg de framför sig färggranna festivaler som de i Rio de Janeiro, exotiska restauranger i vartannat kvarter. Svenskar, araber och afrikaner boende i samma stadsdelar med glada och förbrödrande gårdsfester, försoning mellan muslimer och judar på svensk mark, romanser och äktenskap mellan kristna, muslimer, judar, hinduer och buddister. Ungefär som Woodstockfestivalen om man tar bort haschdimmorna och lägger till fler etniciteter.
  Riktigt så blev det inte men själva visionen från 1975 finns kvar i pk-politikernas hjärnor. Då (1975) tänkte man ”så fint ska det blandkulturella samhället bli… halleluja!” Nu tänker samma sekt ”så fint borde det blandkulturella samhället bli om vi bara kan rätta till en del tabbar vi gjort” (under den vingliga resans gång).
  Detta är inget annat än vår tids religion, framdrivet av religiösa fanatiker och påvar i kostym.
  Religion är en uppsättning levnadsregler och kräver ingen skapargud (inom buddhism finns ingen skapargud men räknas ändå som religion).
  De kristna har i 2000 år väntat på Jesus återkomst, judarna har väntat ännu längre på att Davids rike ska återupprättas, Jehovas vittnen har sedan 1870-talet väntat på att paradiset ska upprättas här på jordklotet. Inom den blandkulturella kyrkan har man säkert inte sämre tålamod.

 111. Ulf Kristersson som vill sätta demokratin ur spel, precis som Stefan Löfven gjorde med DÖ-uppgörelsen. Han vill återigen helt bortse från vad 25 % av befolkningen vill. Skulle inte förvåna mig att det blir en ny DÖ-uppgörelse och inte bry sig om valresultatet.

  • Ja, inget är omöjligt i det politiska Sverige, och då kommer det att heta UPPSTÅNDELSEN istället för DÖ.

 112. Varför skall man betro de som skapat problemet med någonting alls? De ska samtliga straffas och jag hoppas att det som hänt Tommy Robinson i England blir startskottet till en revolutionär sommar där allt från 68 sopas bort för alltid. Det är revolution i luften och SDs pajasledning har missat att kliva på tåget. Afs är klockrent ute.

 113. M och S kommer att slå sig ihop precis som jag förutsåg . Sedan blir man ju lite paff över
  den verklighetsfrämmande lille tönten Kristenssons uttalande ” Du kan plötsligt ha människor som börjar misstro saker och du ser medborgargarden på gatorna. Vi är inte där än..” . Jo Kristensson, det är precis där vi är och värre därtill.

 114. Ca 30% av Sveriges befolkning begriper att landet är på väg att gå under..

  Och det är inte 7-klöverns väljare..

  Det är hög tid att rösta bort dessa clowner..

  • Så sent som i morse ringde ”en Svensson” till SR/Ring P1. Han kunde inte fatta att en stor majoritet av svenskarna var emot invandring. Han var irriterad och påstod att han, i hela sitt liv, har träffat bara trevliga invandrare som gjorde rätt för sig. Han anklagade svenskarna för rasism. Han lät säker på sin argumentation.
   Jag undrade hur många andra tycker samma sak som han gjorde.

 115. Sverige har ett stort problem, massinvandringen, som genererar massor av relaterade problem. Enkel analys, förödande konsekvenser.

  • Jag föreslår att (SD) stannar i OPPOSITIONEN , styr därifrån och låter de ansvariga, 7-klövern, ta hand om soppan. – Lågkonjunkturen påstås vara annalkande och då får vi se hur 7-klövern gör.

 116. Löfven och Kristersson, är inte det som att sätta räven att vakta hönsgården ?
  Dessa personer kommer att fortsätta med FÖRSTÖRELSEN AV SVERIGE samt att lägga på oss hårt arbetande SVENSKA folk mer SKATTER.

 117. De har kört rejält i diket, de ska inte få chansen att fortsätta dikeskörningen. De måste nyktra till först.

  • Nja, först kännbart straff för rattfyllan och sen åratal av terapi växlat med samhällstjänst så att de inser sitt misstag önskar jag

 118. Folkförrädaren Kristensson sa:
  ”Jag ser hellre att Sverige går under än samarbetar med SD”
  Detta uttalande får aldrig glömmas eller förlåtas.

 119. Bra. Men snacka går ju!

  Visa att du menar allvar då, och kicka ut C ur Alliansen. Annars lär det inte bli någon skillnad!

 120. Varför inte i stället samarbeta med Sveriges största parti efter valet – SD?
  Tillsammans kan ni bilda regering utan dessa eländiga vilsna sossar och övriga småpartier.
  Börja snacka med Åkesson nu, som Batra ville, så är saken klar i höst.
  Vad väntar ni på?

 121. Tilliten är bortblåst. Att landet skulle vara jämlikt är en ren lögn. Problemen är gigantiska. Allt kommer att bli ännu värre än det är idag. Och vi kommer inte att kunna frigöra oss från detta läge om vi inte ser till att lämna EU, som är det främsta skälet till att det väller in folk från hela världen. Fortfarande kommer det 800- 1000 främlingar i veckan som släpps in i landet. Regeringen Reinfeldt fick det svenska medlemskapet i EU inskrivet i grundlagen, vilket ni alla förstår gör att vi kan aldrig lämna denna monsterunion utan att få bort denna lag först. Just nu är medlemskapet därför permanent. Det Kristerson kallar ”Röran är egentligen en landskatastrof. Men nu när alla tar på sig den Sverigedemokratiska kostymen är ingen längre rasister. Media accepterar att alla helt plötsligt har ändrat uppfattning till den motsatta. Ingen ifrågasätter. Detta ljugande som pågår från dessa i sjuklövern och media måste få ett slut, och det bästa sättet är att lägga sin röst på SD. SD är det enda parti i riksdagen som talar klarspråk. Alla andra ljuger, skriver om, och går kurser i media träning så att man lär sig att inte svara på frågan, och att inte kalla en spade för en spade. Donald Trump har rätt… media är Fake news och lakejer åt sina makthavare.
  Men mig lurar dom inte. I 20 års tid har jag hört riksdagspartiernas medlemmar kalla Sverigedemokraternas ledare för rasister och nu är dom det själva. Nu i September har vi sista chansen att välja bort de här idioterna som styrt landet in i fördärvet. Gör det !

 122. De som låtsades att massinvandringen inte var verklig, de som anklagde de medborgare som uppmärksammade att det enfaldiga i deras politik, skulle skapa ett kaos i hela samhället av historiska mått, men men det fanns ett parti som stod för den kvalificerade kritiken och du Ulf satte etiketter på det partiet, som en proffs Neomarxistist, nazist, rasist, fascist (låter ramsan bekant) Vad tror du att Du har för förtroende hos folket, när vi vet att du har haft den ”öppna hjärtan” ideologin sedan du var en mycket ung politiker. S samtidigt rasar i opinionen av samma anledning och resten blev skrattretande, precis som 7- partiet ni representerar och som även bekämpar Demokratin genom att mobba och undviker samarbete på allvar med SD, varför dessa siffror? Kanske du undrar? Nå Svaret:
  NOLL TROVÄRDIGHET!!!
  Vi har förutsett allt detta, vi lever i verkligheten och inte i den PK-temaparken ni lever i. September sista chansen Sverige har.

 123. Jag tänker på en gubbe som försöker laga sin gamla klocka men varje gång han sätter ihop den så blir det lite kugghjul och grejs kvar. Någon gång måste man inse att man är fel person för jobbet. Det är dags för SD att ta över.

  • Sverige hade en period när hattarna och mössorna ville sätta varandra i fängelse. Grejen är att om folket har valt någon så kan dom göra nästan vad som helst. Obama kunde ge 150 miljarder dollar till terrorister för att folk var så hjärndöda så dom valde honom.

   • AfS ser det inte helt uteslutet att kunna åtala vissa politiker i 7k, de nämnde det i nån artikel nyligen. Visst inom ramen är politikerna oåtkomliga, det måste till en förändring i vårt demokratiska system, det handlar inte bara om att utkräva ansvar, även hur politiker svarar på frågor, ingår överenskommelser m.m.

    • Dom som röstade på M i senaste valet hade nog ingen aning att dom röstade på S+Mp. Det är ett exempel på något som kunde kriminaliseras.

 124. Det brukar ju vara bättre att låta några andra reda ut vad fårskallar ställt till.
  M och S som tills för bara några veckor sedan inte såg några som helst problem, hur ska de kunna skilja på en bra idé och en dålig?
  Kristersson är en sopa.

 125. Väldigt många väljare börjar nu fundera om sjuklövern klarar att styra ett land.
  Till slut måste sanningen fram. Kristerland först ut bland sjuklövernsson.
  Heja SD!

  • Kristersson får aldrig min röst om han så går ner med röven pekande mot Mecka tillsammans med Stefan och ber om ursäkt.

 126. Håller på att krackelera? Tilliten är borta med vinden. Det vettiga en medveten medborgare kan göra är att rösta bort politikeretablissemanget. En maskerad ursäkt för utländsk media duger inte. Sverige är pyradmidabelt misskött, kackla inte bort detta obestridliga faktum!

 127. Jo,jo, Kristersson – nu närmar sig valet och då skall ”vi” ta tag i problemen (OBS inte utmaningarna längre)! Detta är rent hyckleri! Ni har inte ens lämnat DÖ och sitter i opposition (vi skall inte peta i enskilda budgetfrågor). Nä, 7-klövern har visat sitt rätta ansikte och vill ha folkets förtroende. Skulle inte tro det. Ynkliga, fega och ljugande politiker göre sig icke besvär! Nu stundar andra tider…

 128. Låt dessa båda vankelmodiga och konflikträdda partier slå sina påsar ihop och leva i tron att dom kan städa upp röran som dom skapat, för då kommer SD bara att växa sig ännu starkare.
  Fler och fler har genomskådat deras agenda och vänder dom nu ryggen. Polariseringen i landet fortsätter med oförminskad styrka och globaliserings förespråkarnas våta dröm ser nu mer och mer avlägsen ut. Till slut kommer förnuftet att segra, även i landet helt upp och ner….

 129. Ja ni noterar, inte ord om att stänga gränserna, inte ett ord om repatriering.
  Reinfeldts springschas fortsätter att tala med kluven tunga.
  Löfven och Kristersson vid makten i kommande fyra år sedan är det ajöss med moder Svea.

 130. Om Moderaterna tjärar och fjädrar Reinfeldt, leder han runt på torgmöten för allmän bespottning, konfiskerar hans egendomar och sparkar han ut ur landet och hela nuvarande moderatledningen som var delaktiga i Reinfeldts försök att riva Sverige, avgår efter att de offentligt bett Sverige och svenskar om ursäkt för att de finns.
  Så kan jag tänka mig att de skulle kunna få agera stödparti till SD/AfS och som tack, möjligen kunna få igenom någon mindre reform som inte berör, sjukvård, skola, ekonomi, försvar, migration, brottslighet, polis, uppehållstillstånd, biståndspolitik och liknande.

 131. Ett riktigt dåligt val av Moderaterna i höst och globaliseringsförespråkarnas tid är förbi i det partiet.

 132. Hur ojämlikt kan man behandla medborgare och icke medborgare! Med folkets mandat skulle jag skämmas livet ur mig.

 133. Sjukdomsinsikt är ett bra första steg.
  Att kalla problem för problem ist.f. utmaningar ett annat.
  Det tar vi ställning till i valet 2022.
  Årets val handlar dock om att betygsätta oppositionens och regeringens insatser fram tills nu.

  • Bara fortsättning med vilseledandet, språket är ju en utav maktpelarna de använder. Sjukdomen är fortsatt utbredd.

 134. Jag vill varna alla Sverigevänner för att skänka pengar till ledarsidorna.se.

  Johan Westerholm därstädes är och förblir en sosse,en sk gråsosse.
  (Glöm inte att sossarna sitter i knät på MP!)

  Han censurerar kommentarerna,endast de som överensstämmer med hans socialistiska agenda släpps igenom censurfiltret.

  Sverigevänner,satsa era bidrag på bloggar som tillåter FRIA och ocensurerade kommentarer.

  • Nej, där har Du fel! Har skrivit många kommentarer på Ledarsidorna.se och aldrig problem!
   En sosse som är utmobbad av sina egna p g a han protesterat och vägrar att följa ”partipiskan”. I övrigt är det många gästskribenter som skriver bl a Ann Heberlein.

   • Nix, jag har inte fel,pröva själv!

    Skriv en kommentar som du vet att JW inte gillar.
    Han blockar dig omgående och registrerar din ip-adress och dina facebooksvänner.
    Dina kommande kommentarer kan bara läsas av dig själv och dina facebooksvänner,INGA ANDRA.!!!!!

    HAN ÄR LURIG SOSSEN JOHAN WESTERHOLM!

    Han är en liten orm,som LGW Persson säger!!

   • Ska man vara politiker ska det vara extra dåligt virke i skallen.
    Och helst en lat jäkla parasit från facket som helt enkelt klivet in i politikerskrået.

 135. Men att samarbeta med SD som från början har förstått vart deras politik leder och
  varnat för det går inte,både S och M ska bort så långt bort det bara går nu jävlar
  har de stökat och förstört nog mycket som kanske aldrig går att reparera.

 136. Var fanns den ’vuxne i rummet’ när kaoset uppstod?
  Hr. Kristersson verkar ha stått och rökt under köksfläkten under tiden.
  Vår orosanmälan levereras i September.

 137. Lyssna nu tuffe Uffe, sluta lek med hoppbocken nu det var länge sedan du tävlade som gymnast.
  Det är F.Reinfeldt som ska ta sitt straff först sedan i tur och ordning de andra enligt orsak och verkan. lugn Uffe vi kommer till dig också, låt lagen ha sin gång. nu när snart Anne Ramberg ska ta ut sin lilla pension som jag som brunråtta varit med och skrapat ihop så får rättvisans vågskål ett mindre överslag på vänstersidan.

  Till Stridshingsten Förrädaren Fredrik från Österhaninge dig kommer alla att i all framtid veta vad du gjort och hur du använde din klassresa uppåt i samhället för att sedan stampa på dem som blev kvar i ditt gamla kvarter. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du måste hata dig själv nu. Halvvägs heter en av dina nya böcker den är lika dålig som Det sovande folket bara mer ynkligt gnyende i sälvförvållat misslyckande.
  Är du så feg att du måste skicka fram dina efterträdare för att du inte törs släppa mammas kjol.
  Du behöver inte springa omkring med lillfingret ute som din gamla kollega ponny Anders men visa att du har en, ta tjuren vid ……. och ta ditt ansvar och påföljd.

 138. Ser att Kristersson, hellre sover sked med Stefan Löfven, än gör upp med SD i viktiga frågor för vårt lands framtid. Dela makten med socialdemokraterna och alliera sig med Annie Lööf går bra , men att alliera sig med det enda parti som kan ta Sverige ut hur denna mardröm går inte.

  Dessa båda maktkåta partier ser hellre att Sverige går under, än att man låter SD få något inflytande.. Samma beteende mönster har man sett oss många ledare som med alla metoder försökt klamra sig fast vid makten.

  Makt berusar och nu när man ser Stefan Löfven och Kristersson i armkrok, vingla omkring dyngraka i maktens korridorer, så kanske det svenska folket till sist kommer att få upp ögonen för vilken agenda dessa två herrar har för Sverige.

 139. Kristersson : ”Vi har ett problem, de har ett problem, Sverige har ett problem”. Kristersson själv har inget problem och då är ju han själv problemet ! Samarbeta med SD så löser de problemen som ni inte duger till att hitta lösningen på.

  • Jag vill aldrig se M i regeringsställning igen, de har orsakat nog skada. Därmed inte sagt att någon av de andra förrädarpartierna är mycket bättre, men M är i mina ögon (efter Fredrik Reinfeldt) allra värst. Vänsterpartierna har orsakat stor skada även de, men jag tycker värre om smarta människor som orsakar skada av ren ondska än om korkade människor som inte vet bättre. (därmed inte sagt att de alla inte förtjänar samma straff om Sverige någon gång hamnar under ett svenskvänligt styre…se avatar….men likväl)

   • Håller med men jag tror att SD kan växa ytterligare om de får igenom sina krav om (m) är i regeringsställning.

    • SD kommer växa oavsett, så länge de är det enda större partiet som inte varit delaktiga i folkmordet. De har växt exponentiellt sedan starten (med undantag för ett år, men det var väldigt nära även då) och lär fördubblas i år igen. Jag tror inte att det blir en fördubbling 2022, men å andra sidan så lär väl inte Sverige finnas kvar då, så det jämnar ut sig!

   • Tyvärr är nog sannolikheten att (m) får statsministerposten stor. Vi får hoppas SD får över 25%.

    • Jag räknar med att SD hamnar på 25-30%, och att de värsta förrädarna i Sveriges historia får 4 år till på sig att förstöra landet. Det positiva är att efter Persson och Reinfeldt så spelar det egentligen ingen roll, enbart ett inbördeskrig kan rädda Sverige vid det här laget.

  • Nya M har skapat ett helvetsproblem – med god hjälp av resten av sjuklövern. Men Nya M banade vägen. C , L och MP är dom allra varmaste anhängarna av den politiken och skulle gärna se utökning dessutom.

 140. ”Vi har varit med och skapat den här röran, nu måste vi vara en del av att lösa det”, säger Ulf Kristersson till Financial Times.
  DÖ-Kristersson, figuren som glömde bort att opponera, finner äntligen för gott, att erkänna att han ingår i den skock av politiska skitstövlar, som är ansvarig för den sinnesrubbade migrationspolitiken.

  Nu hoppas han tydligen, att de uteblivna invändningarnas politik skall ha fallit i glömska, att allt skall vara förlåtet och att valboskapen skall strömma tillbaka.
  Nu vill han spela ansvarstagande och förhandla om en ”hållbar” migrationspolitik med den stolle, som på 100 dagar lät 100 000 ”flyktingar” fritt välla in över rikets gränser.
  Det är tydligen vad det svårt pinade landet har att hoppas på.
  Så infernaliskt deprimerande.

  M-ledaren, som kunde ha stoppat riksklanten, om han hade vågat, tycks ha sorgligt svårt för att inse, att klockan har slagit och att tåget gått för längesedan.
  Det finns inga enkla lösningar på de problem, som den galna invällningspolitiken har frambringat.
  De djävulska skador, som åsamkats det lilla landet vid polcirkeln och den därstädes boende lilla folkspillran är av sådan allvarlig art, att de är närmast irreparabla.

  Det enda hopp, som existerar i detta till döds plågade rike är tydligen, att ett sopstyre skall avlösas av ett annat.
  I den av politiska gangsters terroriserade nationen, skall en sömngångare till statsminister remplaceras av en annan.
  Allt skall uppenbarligen bara pågå som vanligt.

  En sak kan M-kanaljen vara mer än förvissad om.
  Väljarna är inte på väg tillbaka.
  Av den enkla anledningen, att de inte längre går på falsarierna och de till intet förpliktigande flosklerna om den nya migrationspolitiken.
  De har fått nog av ”makteliten”.
  Ingen kan missa, att horderna fortfarande med full kraft forsar och väller in i planetens ”godaste” rike.

  S och M har i realiteten bara en strävan och det är att den allt annat överskuggande frågan snarast skall neutraliseras och avföras från dagordningen.
  De båda skitstövlarna till partiledare inbillar sig att de kan sopa undan helvetesproblemet med en ”blocköverskridande överenskommelse”.

  Hur länge skall det hunsade folket tolerera lögnerna om kostnaderna för, och de förödande effekterna av vansinnesinvällningen?
  Hur länge skall de fräcka skurkarna till makthavare och dessas handplockade hejdukar kunna fortsätta att brandskatta de etniska svenskarna?

  Vad inträffar när denna nations beskedliga och undfallande folk definitivt och oåterkalleligen ledsnat på massinvällningspolitikens skyddsänglar och på de skurkar, som anser att det nu är de arbetande svenskarnas plikt, att tjänstvilligt och förstående, hjälpa till med att städa upp efter det veritabla rövargäng, som drivit landet till sammanbrottets gräns?

  Det är för sorgligt, men det finns stor risk att asyldepressionen kommer att spridas exponentiellt i riket och snart övergå till en kronisk plåga för stora delar av detta stackars lands befolkning.
  Sverige är sannerligen ett fasaväckande skräckexempel till nation.
  Det är en blodisande djävulsk mardröm, som bara blir värre.

  • Det kommer fortfarande 10000 st per månad som vi inte har behov av då lämpliga jobb saknas så de endast ökar på belastningen av nationen.

  • Som sagt – glöm inte att föra din personliga bok över makthavare och politiker sedan 2006 och framåt. En dag behövs den boken.

 141. Om inte Kristersson æntligen har insett, att repatriering av ALLA muslimer ær ænda løsningen, kommer han forsætta att verka før landets destruktion.

  Det går inte att integrera muslimer, særskild nær de procentuellt kommer på nivå øver 2-3%.

  Vi ser detta i Danmark, dær vi numera har øverstigit 5% muslimer.

  Nu går danska regeringen och S in och tvingar muslimska barn i danska skolor och dærmed førhoppningsvis till dansk uppfostran, samt stængar muslimska skolor.

  Sen jag tror, det rdan ær før sent.

  Æven danska S håller med och børja førespråka repatriering.

  • Många kristna MENA med låg skattemoral(hög kriminalitet) är också ett gift i vårt samhälle.

   • Ja, men vill inte ersætta demokratin med Sharia.

    Men visst, alla migranter måste åka hem, særskild om de inte skøter sig.

   • Stod præcis nu och væntade op tåget, bredvid en ældre herr.

    En personvagn fylld med MENAiter rullade upp, och en pojke skrek ur fønstret åt den gamla mannen:

    ‘FUCK DANMARK’ och spottade sen på marken.

    Vi får kasta hela denna vidriga førsamlingen UT UR EUROPA!

 142. Både S, M och media vet att SD har rätt och haft det hela tiden. Just därför kan de inte erkänna det för då skulle det blir fritt fram för 80 procent att rösta SD. Att sluta demonisera SD är hatarnas självmord- Det är politik!

 143. Hur kan någon vara så korkad att de röstar på denna amöba? Alla som lägger sin röst på M eller deras nya kompis S är medskyldiga till alla brott deras importerade valboskap begår.

 144. Om det vore lite ärlighet och förståelse i hjärnan på Löfven samt Kristersson , så skulle både dessa personer tala om för Svenska folket, vi är inte kapabla och kunniga för att klara av Sveriges problem och därför ger vi upp och överlåter våra platser till personer som kan klara av att sköta Sverige som vi ,TOTAL FÖRSTÖRT.

 145. Med de fruktansvärda nya typer av brott som introducerats i Sverige
  och som polis och myndigheter tycker vi ska acceptera som ”det nya normala”
  skulle jag som svensk känna mig tryggare med medborgargarden på gatorna.

  • Precis. De är Problemet, inte lösningen!
   Deras lösning heter jobblinjen. Jobb som inte hade behövts och som vi tvingas betala!

   Lösningen heter repatriering av olösliga problem.
   Den insikten saknar ansvariga 7-partiet.
   Förmodligen har de ingått avtal om införsel av mena problem från början.

 146. Moderaterna har ingen lösning på problemet.De vill inte stänga gränsen och invandringen fortsätter.

  • Kristersson profilerar sig för att få en inbjudan till nästa Bilderberggruppmöte. Mycket lönsamt, fråga Ruinfelt. Där lär man sig hur Sverige ska förstöras och tas över av muslimer.

 147. Jag har hört att brandkåren ska börja anställa dömda pyromaner, för de anses ha bäst expertis när det gäller bränder. Samtidigt kommer polisen börja anställa dömda mördare och våldtäktsmän av motsvarande anledning.

  Ni som litar på utspelen från Moderaterna och Socialdemokraterna – kan ni inte försöka tänka igenom det hela och bara acceptera att ni är för korkade för att ha rösträtt?

 148. ”Vi har skapat den här röran”———-vilka är ”vi”?

  ”Vi har ett problem, de har ett problem, Sverige har ett problem”—-vilka är vi? vilka är de?

  Tala om okvalificerat struntprat……

 149. Den som röstar på 7-klövern den 9 September medverkar till mord på vårt land..

  Sverige klarar inte en vända till..

 150. Om han hade sagt
  Ulf Kristersson: ”Vi har skapat den här röran” – vill nu samarbeta med SD

  Då hade Sverige haft en chans att tillfriskna.

  • Det är för sent vilket som, d går inte att backa bandet. Det kommer bli konfrontationer man aldrig kunnat föreställa sig. Senast vid nästa ekonomikris när medelklassen måste ge upp delar av sin behagliga status, då börjar d ylas i högan sky. Spännande att se vem man då väljer att skylla allt elände på.

 151. Ser ut att kunna bli rätt bra det här. M gör upp med S efter valet och så lyckas de inte reda upp röran som blir alltvärre.

  Under tiden seglar SD (som väl kommer ta ’S’ plats) MED (tar Loch C’s väljare) och AfS (som tar konservativa) in och har en rejäl majoritet av folket bakom sig i nyvalet 2020 (eller senast i ordinarie 2022)

  De gamla 68orna blir gamla och ni vet hur det är med fan när han blir gammal…de får gå till KD…

 152. Svensken må sova, men så korkad är hen inte att hen låter en Reinfeldt-kopia ta över styret av Sverige för att ordna upp det som Reinfeldt ville

 153. Han har fel.

  På Ekerö kommer det att bildas medborgargarde nu.

  Han är sen i sin ”kurva”.

 154. Kristersson ger sken av att invandringen har upphört och att den massiva musliminvasionen är ett minne blott.

  Fel,fel…..

  Det väller in varje dag,dygnet runt nya migranter från mena som vill ta del av de svenska skattebetalarnas surt inbetalda pengar.

  Anhöriginvandringen är numera den största gruppen invandrare.

  Sverige kommer att gå under av invasionen av bidragsparasiter från utomeuropeiska länder.

  Stängd gräns och massiv repatriering är enda lösningen,om nationen Sverige ska kunna återhämta sig.

 155. Vänta nu… ”Välfärdstak”..? Varför får jag den känslan av att det är VI som får ta smällen, i sedvanlig ordning? Varför ska alltid VI drabbas, av politikernas trångsynthet och idioti?

  Om våra politiker hade stoppat detta från första början, hade vi haft en fortsatt bra skola, äldrevård, sjukvård, försvar, osv. Allt det som våra politiker har skurit ner på, för att invandrarna ska få det så bra som möjligt, det skulle vi ha haft kvar, om de skött sitt jobb.

  Nu när de ser att det kommer för många, och de inte vet hur de ska hantera det, då ska de helt plötsligt införa ett ”tak”, och därmed ska vi skattebetalare drabbas ännu mer. Tänk på det, ni som funderar på att rösta M.

  • Det är lixom agendan det se – folket SKA drabbas – helst hårt. Reinfeldt skrev ju t.o.m flera böcker på det temat – Svenskarna har det för bra i sitt land – så därför tar vi i Nya M på oss rollen att förstöra den illusionen och därtill verkligheten.

   Oh Boy – lyckades dom eller lyckades dom?

 156. Reinfeldt blev det första katastrofala stolpskottet. Sedan kom ett svagt kort, Batra och nu ett annat svagt kort, Kristersson.
  Slutsatsen blir att moderaterna saknar trovärdighet och borde hamna runt 15% av väljarna (dvs de slentrianröstande).

  • Vi borde helt enkelt byta ut de gamla partierna mot nya friska i vår riksdag. SD, MED och AfS till att börja med. De gamla 7 partierna har gjort sitt och ska gå i graven, saknade av ingen.

 157. Garanterat är det mycket värre med Sverige än vad man säger. Fyra år utan regering sätter så klart djupa spår.

 158. Politikerna har skapat problemen,och nu ska dom lösas.
  Vilken klarsynthet helt plötsligt, varför fortsätter man då med i princip gränslös invandring och hur går det med utvisningarna som aldrig verkar bli av.
  Vallögner i vanlig ordning.

  • Värre bedrägeri har nog aldrig förekommit i vårt land och nu vill de förbannade dårarna att vi ska rösta på dem igen.

 159. Tomma ord utan innebörd, enbart spel för galleriet, han och alla andra i hans parti och alla i S vill ha öppna gränser och moskéer i varje stad, allt annat är lögn.

 160. Ok, nu kommer det… dom vill gå ihop så att dom kan utesluta SD, som bara växer o växer… Jag tror att S och M börjar bli rädda inför vad som kommer att hända i September….Problemen är SÅ STORA NU att det inte kommer kanske att kunna räddas…. så vad händer nu med politikerna som börjar inse sitt misstag..Jag säger bara ”för sent” inte ens SD kommer kunna rädda Sverige. VI Medborgare måste bokstavligen slänga ut dessa Sverige Dödare ur Riksdagen.

 161. ..och med dessa antivita Quislingar har alltså allas stora hopp,SD,fått för sig att det vore sunt och fruktsamt att sammarbeta med? Vilken dårskap!

 162. Nej tack, det är nog nu med alla lögner Kristersson. Det är sannt att ni har skapat detta kaos. Men kaos ni har skapat är en medveten strategi att bryta ner nationen Sverige i grunden och ersätta det med anti-kristi system!!! Avgå alla inom sju-klöven ni som har skapat så mycket lidandet i landet!!!!

 163. Ja en sak är säker, Ulf och Stefan kommer inte få det lätt efter valet. De har att välja mellan att anpassa sig kraftigt till SD,s politik för att få igenom den i riksdagen eller att fortsätta att göra upp med de mest invandringsförespråkande partierna som V, MP och C och med det omintetgöra sina chanser till makten i valet 2022.

  Jag gissar på att de kommer anpassa sin politik till SD,s såpass mycket att SD vill släppa igenom deras förslag, i hopp om makt och även fortsatt makt i kommande val. Men detta kommer knappast hjälpa dem i framtiden då de återigen ger SD rätt vilket gör att folk hellre röstar på SD som är originalet än en sent skapad kopia. Misstänker också att de förslag som sen kommer att röstas igenom gällande migration och lag och ordning ändå bara kommer bli alldeles för otillräckliga mot vad Sverige i detta läge verkligen behöver. Sen är fältet helt öppet för partier som AFS.

 164. ”Vi har varit med och skapat den här röran” Smart… Avgå din idiot. Du vet ju inte ens hur man ska ljuga längre.

 165. Troligen.har vi ett SD på 30-35%. Och sossarna på 15-18% och moderaterna på 15%. Men SD ska hållas utanför.

 166. Förtroendet är förbrukat.
  Folk har för längesedan bestämt sig vad man skall rösta på. Sommarens lögner i valrörelsen kommer inte ändra på detta.

  Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat, konstaterade Albert Einstein.
  Jag tror mer på Einstein än Kristersson.

  • Tror du kommer få helt rätt här. Det kommer inte spela någon stor roll vad de säger i valrörelsen för folk får det alltmer bekräftat att SD får rätt, för varje dag som går. Ser valrörelsen som en sluttande utförsbacke för 7-klöver partierna.

  • Ulf.K:Spegel spegel på väggen där säg mig vem är Sveriges nästa statsminister..😂😂😂

  • I stort sett alla politiker i högre position lider av maktgalenhet , psykopatiska drag och allvarlig narcissism. – Så Nej! Han fattar inte. och han har dessutom mycket bra betalt för att inte fatta heller. Så utsikterna att han ska komma till sans är med all säkerhet mikroskopiskt minimala.

 167. Eftersom all integration misslyckats vill de satsa vidare på ännu mer invandring av folkslag som förstör Sverige!
  Man kan inte lära gamla hundar sitta. De kommer aldrig inse vilken skada de orsakat!

 168. Hej!

  Jag heter Uffe.. CHECK!

  Jag varken ser eller hör ett problem när det kommer.. CHECK!

  Jag är helt kass och har medverkat till mitt lands förfall.. CHECK!

 169. Politiker har alldeles för bra betalt och för många förmåner för att någonsin fatta att vanligt folk känner att de blivit bestulna på trygghet, välfärd, sjukvård och försvar. Och på sitt land,

 170. Vad var det siffran var nu igen? 2000 miljarder sedan 2015 – har MENAfolket kostat oss. Lek med tanken att vi inte hade haft en enda invandrare – vilka enorma saker hade vi etniska svenskar inte fått för 2 biljoner kronor? Fattigpensionärer hade inte existerat ,vi hade ha kunnat gått in pension vid 63 för dom som behöver det, bensinen hade kostat 9 spänn , vägarna hade varit perfekta , subventionerad solkraft överallt i landet , subventioner till vårt eget inhemska jordbruk – järnvägen i ordning , sjukhus och vettig vård över hela landet.Lag och ordning , polis över hela landet – så kunde det ha blivit. Vad fick vi istället av Reinfeldt och kompani?
  Bilbränder , hedersvåld , könsstympning , terrordåd , moralpolis och böneutrop m.m , m.m

  Tack för det – det var en väl förd politik och väl använda pengar.

 171. Kristersson kallar de katastrofala problem i alla samhällsfunktioner hans parti med ruinfeldt har skapat för en röra! Folkets ökande vrede har skakat ner polletten! Fine, inse då att du, Kristersson är inte byxad att lösa dessa problem, inse att DU är del av problemet. Be folket om ursäkt och utannonsera ditt avgång bums!
  Att du snackar om ändringar av välfärdsnivåer som ska lösa katastrofen visar bara att du och M saknar helt en vettig plan och ideologi för att lösa ”röran”.
  Lita inte en sekund på denna problemlösare! Man kan lura många ibland men man kan inte lura alla hela tiden.
  Herre Gud, vi har problem, de har problem, Sverige har problem. Förr eller senare kommer vi behöva lösa det.
  Vad gafflar du om, Kristersson? Vilka vi, vilka de och vaddå kommer behöva förr eller senare??? VAFRÖR INTE NU MED ENGÅNG??? Stäng gränser helt, inga bidrag bara matkuponger, börja ställa krav, ge polisen befogenheter, repatriera! NU!

 172. Bra att han erkänner men för förtroende krävs mer än det och jag ger ingen inom 7 Klövern det förtroendet att fortsätta !

 173. ”Förutsättningen är att Moderaterna och Socialdemokraterna gör det tillsammans”.. och det kommer de att göra annars bli SD svårt att stoppas.. som jag tror vinner nästa val med 26 % men inte den politiska makten .

  Ett hån mot hela svenska folket!!..samma skitstövlar som har förstörd landet kommer att fortsätta att regera fyra år till!!

 174. Jag föddes i ett av världens bästa länder och hade förmånen att få växa jpp i fred och trygghet och gå i en av världens bästa skolor och sedan på ett universitet så då jämfördes med Harvard. Jag lärde mig också försvara landet och fick snabb och bra sjukvård när jag behövde. Vi hade t o m en familjedoktor som visste allt om våra hälsotillstånd och som vi litade på. Dåtidens politiker var ofta välutbildade och ville Sveriges väl. Lever fortfarande i samma land, men som alla vet är det som Anders Fugelstad sjöng för länge sen… alla gamla sanningar är slut, ingenting är längre som förut….

 175. Kristersson är en riktigt ful fisk. Återigen tjatar han om att sänka bidragsnivåerna vilket den galna massinvandringen till stor del handlat om för moderaterna. Han låtsas som om det kommit överraskande för honom och hans parti…

 176. När jag sitter här i mitt trygga Thailand och läser att de som förstört Sverige vill ha nytt förtroende att styra landet efter valet blir man häpen. Tyvärr är det kört för er i mitt forna hemland om ni inte röstar fram ett parti som vill: 1. Stänga gränsen för invandrare som inte har ett arbete ordnat eller en bra pension att leva på. 2. Slänga ut dem som inte gör någon nytta för Sverige. Det handlar om drygt 0,5 miljoner.
  Detta kan göras genom att man helt enkelt avbryter deras socialbidrag samt andra förmåner som finns i Sverige. Gäller alltså barnbidrag och liknande. 3. Håller dem som skall utvisas inhägnade värt namnet fram till repatriering trots att batiktanterna skriker sig hesa när deras gigolos tas ifrån dem. Vattenkanoner användes mot dessa.

 177. Först medvetet förstöra landet under regi av den havererade Reinfeldt och nu vill han ha förtroende av oss som han tidigare nedsättande talade om som rasister.
  Nej bäste väljare vill du få stopp på denna av Moderaterna och Sossarnas haveri då är det till att rösta på SD
  Det är det enda parti som inte bakom ryggen på dig har förråttt vårt land .

 178. Det hade varit bättre om Kristersson sagt att vi och sossarna har ställt till med det elände Sverige nu uppvisar, hjälp oss!

 179. Ulf Kristensson desperation av att han kommer att fria till sossarna för ett samarbete, med tanke på ett litet ruttet parti som Mp har åkt snålskjuts på Löfven tokerier som Mp har bättrat på. Men troligtvis är Mp så avslöjade att endast grön ungdom lär rösta på dem med tvekan?
  Löfven vill inte samarbeta med ett parti som förr i tiden var deras värsta fiender, men som alla bör veta 7-klöverns partier är bara skit i olika påsar, så Löfven kan tacka ja till ett nytt dårskap?

 180. Är det här ett sätt för att få en ursäkt att fortsätta med DÖ överenskommelsen ? SD kommer att bli störst i år.

 181. Visst har M och S skapat vår nuvarande röra. Men inte är dom kapabla att åtgärda problemen. Både S och M är schizofrena partier: ibland vill dom minska invandringen och ibland vill dom öka invandringen. S kan dessutom implodera på invandringsfrågan. Nej, S och M hör hemma på historiens skräphög.

 182. Ulf K tycker att S och M skall samverka. Men säger inte hur. ”Stridshingstens” parhäst Anders Borg sade lite mer i en intervju i SvD för någon vecka sedan. Där ville han att S får fortsätta regera med stöd av M. Som nu ungefär men med ett tydligare samarbete mellan S och M. Anledningen skulle vara kommande lågkonjunktur som han befarar blir svårartad och kommer att kräva närmare samverkan mellan de bägge partierna i oroliga tider. Men han vill ändå låta S bära regeringsansvaret. Oavsett valresultat. Precis som Reinfeldt agerade direkt efter valet 2014 då han kraschade alliansregeringen genom att reptilsnabbt och överraskande avgå som statsminister och partiledare. Därmed gick makten till Löfven, helt enligt plan. Valresultatet tvingade honom inte till detta. Att hata SD var och är den stora gemensamma visionen som styr alla beslut. Med väljarförakt och hat mot miljontals av sina landsmän hoppas de kunna ”bygga” Sveriges framtid i fyra år till.

  • Till väljarna är budskapet:
   Rösta på S så får du M:s politik.
   Rösta på M så får du S.s politik.
   Rösta på SD så får du kanske SD:s politik.
   Rösta på AfS så får du den politik som SD borde föra.

   • AfS kan aldrig bli stora i Sverige,det är slöseri med röster.
    Man ser ju hur folk röstar? SD måste ju vara seriösa för att få folks förtroende,hur tror du AfS nånsin ska få röster från folk som går på samma jävla lögner val efter val?

    • Jag tror att AfS huvudsakligen får sina röster från missnöjda SD-sympatisörer. De ser hur även SD glider åt vänster, därför har det blivit plats även för AfS.
     SD kan få många röster om det ryktas om att S och M ska samarbeta. Invaderarbrottsligheten skapar också många röster åt SD.

 183. De som skapat röran är knappast lämpliga att lösa problematiken-vem vill att pyromanen som tänt på huset sedan anlitas för att släcka branden?

 184. Moderater vill inte ha ett samarbete med sossarna. Men tack Kristersson för att fler blir Sverige Demokrater!

 185. Snart är den stora mardrömmen över oss. Utländska riskkapitalister köper upp slitna bostadsområden och renoverar dem sparsamt. Risken att förlorar pengar är minimal då det blir kommunerna som står för hyreskostnaden via skattsedeln. Av vinsten kan man sedan sponsra med bygget av gigantiska moskéer.

 186. DOM HAR GETT OSS SVENSKAR PROBLEM!!!!!! Dom skiter i det, faktiskt!!!! M är bara ute efter röster till valet!! LITA ALDRIG PÅ 7-KLÖVERN!!!!!

 187. Eftersom M börjat surra om väsentligt hårdare invandringspolitik igen, med fullständigt självklara förslag som: Sverige som invandrarland måste se sanningen i vitögat. Kan vi titta på förslagen M lade till valet 2010, då Fredrik Reinfeldt var statsminister och partiledare.

  1, I Sverige gäller svensk lag.

  2, Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk
  identitet, hot eller mutor ska återkallas.

  3, Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.
  Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.
  Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort.

  4, Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.

  5, Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.

  Kan ni se att ett enda av dessa vallöften genomfördes på de fyra år Alliansen hade makten?

  Moderaterna har nu kommit på att Reinfeldts migrationspolitik varit förödande för både landet och partiet. Därför har de plötsligt svängt 180 grader från den politiken. Deras nya migrationspolitik är plötsligt tuffare t o m än den ”främlingsfientliga, rasistiska invandringspolitik” de och övriga 7-klövern anklagat SD för….lita ALDRIG på moderaterna, som är den mest falska och principlösa parti som finns!

  https://imageshack.com/a/img910/1750/N17Pd3.jpg

 188. Behövs inget samarbete M+S Sverigedemokraterna består av missnöjda Sossar och Moderater som sätter sitt folk och fosterlandet främst

 189. Det problem de fått är att de kommer få för lite röster i valet (enligt dem själva).Efter valet finns inte problemet kvar.

 190. Man måste befinna sig en bra bit från moderaterna för att se problemet. M är en del av problemet där hela 7K ingår. De varken kan eller vill lösa Sveriges problem, de är styrda till att inte göra det.

 191. Rösta inte på M eller S
  de bildar regering tillsammans efter valet
  vägra ge din röst åt 7-klövern

 192. Heja Kristersson ! Har du kommit till insikt nu hur illa ställt det är med Sverige?
  Din kompis Fredde lyckades förstöra Sverige under de 8 år han satt vid köttgrytorna
  och nu vill du rätta till alla de fel, som din vän gjort i hans iver att sönderprivatisera och sälja ut Sverige.
  Välkommen herr Kristersson till verkligheten, du behöver allt stöd du kan få
  av alla idioter, som misskött Sverige så till den milda grad att återupprätta det SVENSKA anseendet ser ut att vara dömt att misslyckas.
  Men för all del LYCKA TILL!!!!!

 193. För sent skall syndarna vakna! Nu vågar dom börja prata om det som SD pratat om i åratal. Rösta alltid på originalet!

 194. Inget misstag har begåtts av Ulf Kristersson, Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och alla andra nyliberaler. Planen har hela tiden varit att krossa den svenska välfärden genom massinvandring. Nu är vi till slut här.

  Problem – > Reaction -> Solution.

  • Japp! Dom vill ha det så här. 30 miljoner kommer till Sverige och jobbar. (Annie L)
   Det handlar om att trycka in lågutbildade för att rasera arbetsmarknaden. Och näringslivet säger inte nej därtill.

 195. Först regerar Moderaterna i åtta år och lägger grunden för katastrofen och sedan regerar Socialdemokraterna i fyra år och bygger vidare till katastrofen med Moderaternas hjälp. Sedan vill dessa två katastrofskapare regera tillsammans. Är det ett skämt eller? Saknar de skam i kroppen? Om inte svenska folket förstår vad som väntar runt knuten om dessa två för regera är det kört för landet. Det är bara att konstatera, under tolv år har dagens samhälle skapats. Tycker ni att det manar till fortsättning så rösta på de sju partier som skapat problemen, vill ni ha förändring rösta på det parti som haft rätt hela tiden som Hans Rosling sade.

 196. Lilla gubben, sammanhållningen är borta. Svenskar omfattas inte av Lika värde, inom många områden.

 197. Löfven klär sig i Landet Sveriges Lagtröja.

  Svenskarna saknar en av riksdagen antagen nationalsång och EU-lagar står över Svenska lagar… hahahaha…

 198. Nu kommer fas 2 i Reinfeldts Sverige. Nedmonteringen av välfärdsstaten. Sänkta bidrag, höjd pensionsålder. Sjukvården blir nästa steg, allmän sjukvård blir avskaffad och samma system införes som i USA. Allt detta är oundvikligt med så många som inte bidrar till det allmänna.
  Reinfeldt var slug som djävulen själv. Bygga ett USA-samhälle där vänstern grundluras med orden om allas lika värde och alla har rätt till Sverige. Nästan en imponerande bedrift att lyckas nedmontera folkhemmet på så kort tid. Ingen annan i Sveriges historia har lyckats med så mycket helvete på så kort tid.

  • Det som är svårförståeligt i planen är vad tokliberalerna tror att väljarna skall rösta på i framtiden. Det lär garanterat inte bli tokliberala partier när samhället är i kaos.

   Det blir en strid mellan kommunister, nazister och islamister. Ingen av ideologierna har något nyliberalt inslag direkt…

 199. Sent skall syndaren vakna och finner man att det Sverige vi en gång hade är förstört, våldtaget och skändat av dem själva. Moderutter och sossar har med starkt stöd av Miljöparasiterna kunnat göra så mycket illa att det måste underverk för att nå en liten bit på vägen till återställande. Till detta saknas mod, handlingskraft och styrka hos den skyldiga sjuklövern och vi tror inte längre på deras löften. Allt de utfäster är bara blaha blaha och de kan uppsöka närmaste ättestupa för belöning.

  • Syndaren har inte vaknat!
   Syndaren har insett att befolkningen har vaknat, och att det vankas val.

 200. Om UK menar att m är ansvariga för problemen så är väl bara att lägga ner m. Han erkänner ju att man har haft inkompetens på höga poster. Det är hela partiets ansvar.

 201. Citaten från Ulf är mest ordbajseri. Det enda konkreta, som har med verkligheten att göra, är ordet medborgargarden.

 202. Det fungar inte längre med propagandan att Sverige går bra som aldrig förr, aldrig varit tryggare. Alla får uppleva mångkulturen direkt från åskådarplats, det går inte att komma undan.
  Taktiken är nu att pudla, erkänna misstag, vi löser detta. Valgrytorna kokar, efter valet är det som vanligt. Elitens plan fortsätter.

   • Vad han inser är att moderaterna och sossarna antagligen inte kommer få lika många röster som i förra valet. Efter valet dras showen igång igen (bara dessa ensamkommande och nästa och nästa……).

 203. Jag minns allt för väl när Carl Bildt fnyste ”Rrröd-grrrön rrröra”. Det ska bli intressant att höra honom fnysa om blåröd röra.

  • Och Ulf Kristersson blir sprrråkrrrörrr förrr den rrrödgrrrrönblå rrrörrran, medan Anständiga Annie blij spjåkjöj för dem som vill jöja till det än väjje.

 204. Sänka Nivån på Bidragstagare, ja tack, efter att Ni Politiker anpassat er Lön så inte Alla Skattefinansierade Individer såsom Poliser Lärare o Sjuksköterskor har ER som Mål att uppnå Er Lön för att Utföra sitt Arbete…!

  Inte alls konstigt att dom vill ha det Ni har och alla andra också, och defenitivt NU när Ni Bevisat att Ni TROTS hög LÖN inte klarade av Ert Förtroendeuppdrag…för Sveriges Finansiärer d v s FOLKET…!!

  Ett totalt Misslyckat Projekt med det Svenska Folket som MÅL om hur mycket Tål dom, som Ni gemensamt satt i Verket, bör gå i Graven med Er och inte Folket som har fått stå Ut med Dyrköpta Konsekvenser som förmodligen Är ogenomförbara att reparera, ivarjefall av Dej o Co…!

 205. Jag skulle inte lita till 1% på att någon elitpolitiker ska reda upp den röra dom skapat. Dom har skapat den med fullt medvetande.

 206. Kan något visa karln till köket? Om han menar allvar så är det dags att han diskar tills notan är betald.

 207. Nu har vi då fått tre block i svensk politik.
  Blocket som låtsas vilja reda ut röran de ställt till med: M+S
  Blocket som vill ställa till det än jävligare: V+C+MP+L
  Blocket som vill ha slut på galenskaperna: SD+AfS

 208. Lösningen heter alltid något som slutar på – jobb. När ska det gå upp för landsförrädarna att inkräktar-parasiterna inte har kommit hit för att städa toaletter eller torka gamlingar i r*ven? De vill leva på våra skattepengar och/eller kriminalitet!

 209. Alla dödliga Svenskar fattade detta elände för länge sedan,konstigt att högbetalda politiker inte fattat det förrän nu.

 210. Nu löser moderater och socialdemokrater Sveriges problem tillsammans. Är det meningen att vi ska tro på det? Sverigedemokraterna som sett och förstått problemen under lång tid vill man däremot inte prata med ens. Inte så konstigt om man inte hoppas så mycket på de nya föresatserna. Inte alls faktiskt.

  • Skulle gärna ta hjälp av riktiga apor från ett zoo. Tala inte illa oskyldiga intelligenta djur. Jämför inte dem med monster!

 211. . ”Två saker är oändliga: mänsklig dumhet och universum; och jag är inte säker på det andra.”

 212. Förhoppningsvis får de aldrig chansen!

  Dessvärre så tror jag dock att det blir så. U.K. hoppas på att M & S får över 50% tillsammans. Om de får det och skapar en S & M regering, så finns två alternativ, att de lycks driva Sverige tillbaka till en mer stabil utveckling eller att lågkonjunktur, splittring inom sina partier…. att situationen kommer att eskalera ytterligare.

  Mitt grundtips är att de inte kommer att nå upp till 50% tillsammans utan måste bjuda in både C & L och kanske även MP & KD. Detta kommer att leda till nyval relativt snabbt och vilka är vinnarna? Naturligtvis SD!

 213. Att dessa fånar inte förstår att dom har noll trovärdighet i dessa frågor är mer än tragiskt…
  Är helt övertygad om att det krävs mindre tankekraft för att bli partiledare än att gå och rycka upp maskrosor ur gräsmattan..

 214. Mafiametoder. Først skape problemer og så insistere på å beholde makten for å løse problemene. Sosialdemokrater i Sverige og Norge har lovet at masseinnvandringen skulle være bra. Bra for hvem?

  • Jodå, några där uppe i toppen är det allt bra för. Annars skulle de inte tvinga på alla länder i väst miljoner med galna araber.

 215. M och S är tydligen livrädda för vad de åstadkommit när Sd har makten hoppas jag att partiledningar för de inblandade partierna fängslas för förräderi.

 216. Behovet av bostäder är drivet av migranter. Tält får räka om de själv skall stå för kostnaderna. Ingen politiker talar ur skägget utan de klagar på att det byggs för lite. Problemet är att det kommer för många som inte kan betala för sig.

 217. Kristersson kommer aldrig att kunna lyfta moderaterna. Han är för pragmatisk och kommer att få se moderaterna splittras åt alla håll. Han vill göra en DÖ 0.2 med sossarna angående migrationen. Vilket kommer få resultatet att många kommer rösta på SD. Tack Kristersson. Lycka till att samarbeta med Annie i flyktingfrågan. Moderaterna är inte trovärdiga i invandringsfrågan.

 218. Totalt fiasko från bägge dessa partier skulle med ett samarbete mellan dom två bara göra ännu mera skada. Det räcker nu, gå i pension med 8 000:- i månaden som många tydligen får göra och känn på det verkliga livet.

  SD 2018

 219. Att invandringen till Sverige var ohållbar visste de klarsynta redan på 80-talet. Nu tror jag tyvärr att det kan vara försent att rädda landet.

  • Yes..kurvan föll under breakeven redan 1991..
   Och faller sedan dess allt brantare. Politiker har ju förståss försökt att stoppa fallet, med diverse bidrag och hittepåjobb. Utan det, hade det självfallet sett ännu värre ut!
   Nu lånas det friskt till välfärden istället. Skatter måste höjas i närtid, och när konjunkturen vänder…då kommer ALLA problem upp till ytan.

   Då blir morgondagens Sverige, som Malmö idag.
   5 miljarder sek per år via utjämningssystemet, får Malmö.
   Om de skulle klara sig själva..så behöver kommunalskatten höjas till 45-50 kr!

   Och VEM vill då bo i Malmö? Tja de kriminella betalar ju inget skatt…så de blir ju kvar…

   • Precis, man kunde även inse massinvandringens katastrofala följder långt innan 80-talet förstås. Massinvandring har alltid varit en dålig idé.

 220. Är det någon som vet vad den där Kristersson vill egentligen? Än vill han det, än vill han något annat. Att han dessutom aspirerar på statsministerposten är bara för mycket!

  • Han vill bli statsminister,men läget just nu gör ju att de måste lista ut en plan för att fortsätta driva samma politik som sista 12 åren utan att stöta sig med folket.
   partier inom sjuklövern finns ej längre.
   allt handlar om att stanna kvar vid makten.
   om så 51% röstade i mot dom så har dom lösningar på det.
   Sjuklövern är ett parti!!!

 221. Tittade i på Nya Moderaternas Facebook-sida. Glåporden haglar mot Kristersson och moderaterna där, merparten som skriver där är öppet missnöjda och många skriver att de aldrig mer kommer rösta på M. Riktigt glädjande att se!

 222. Han vill bli riktig kompis med reinfeldth.
  Och även bli kompis med höga sossar som sket ut sig i sista avsnittet av Agenda på svt.
  Det bråkas nu friskt i sandlådan vem som skall få en köttslev i munnen.

 223. Ja, du ”Uffe”. Hur var det då du var med i ”stallet hos R.F. Hingsten” och ”HEJADE PÅ öppna era hjärtan-politiken”?

  Kommer du ihåg den tiden?

  Vi väljare kommer ihåg den och lever med resultatet.

  ”M”och”S” gå ihop? Grattis i så fall.
  Kapital och Arbete slå sina påsar ihop?

  Dina ”sponsorer” kommer att bli ruinerade. Tror du de accepterar det?

  Ja, mycket kan man drömma om, men ”M” har nu nått vägs ände och vandringen mot ”Gammel-Moderaternas 15-17 % har börjat.

 224. Ett bidrags tak kommer nog kristersson behöva efter valet.
  max 5500kr i månaden plus arvoden på noll kronor.

  Eget trägårdsland och en mjölkget.

 225. Nej, nej! Sverige har inga problem.
  Stalin frågades i en intervju av en västlig reporter ( som ansågs vara ”pålitlig”) om Stalin med anhang under kriget haft problem med judarna i landet.

  Stalin lär ha svarat. – Nej, vi har inte haft några problem med judarna.

  Det kan tydas på två sätt liksom Ulf Kristenssons svar.

  Det går igen, liksom!

 226. Men det sägs ju att det går bra för Sverige och att brotten minskar… Inte har dom väl ljugit inte..??

 227. – Och vad är ditt budskap Ulf?
  – Jo såhär vi hade ett väl fungerande land som vi, mot bättre vetande, körde helt åt helvete, sen kom sossarna och tog över och gjorde saken oåterkallerligt tio gånger värre. Så vad kan gå fel om vi går ihop med sossarna och kör ett gemensamt race
  – (tystnad)
  – Eh har du inga fler frågor?
  – Nej

  • Jag är ingen sosse, men faktum är att de ärvde skiten från Alliansregeringen, och det som fick bägaren att rinna över, var Reinfeldts migrationsuppgörelse med mp, enbart för att jävlas med SD!

   Men Stefan Lövfen hade nog dragit i sig mycket svetsrök den dagen, när han stolt sa: ”Det finns inga gränser för hur många vi kan ta emot”

   Samt när han ”besvarade” Åkessons fråga om varför inte de utvisas efter våldtäkter etc…- den lär bli en klassiker!

 228. Majoriteten av svenska folket har givit de styrande riksdags partierna de senaste 2 valen, fritt fram att importera genom öppna gränser, däribland, minst 2000 islamiska terrorister (IS). Dessa är nu ett direkt hot mot det svenska folket och inte minsta mot bl.a just de Svenskar som godkänt regeringar som verkställt folkets vilja. Röstar dessa svenskar återigen på dessa politiker kan man fråga sig varför denna benägenhet för kollektivt självmord av en hel nation?

 229. Haha, att de har varit med och skapat röran är inte ett argument FÖR att de ska få regera, det är ett argument MOT det.

 230. Detta är ett utspel som talar för att han medvetet inte vill få chansen till att regera eftersom han vet att det inte går att få Sverige på rätt kurs igen, det kallas för att inte ta ansvar för sina handlingar, men det vet inte Kristersson vad det är liksom Reinfeldt och Löfven och hela 7-klövern Ett lämtligt straff för dessa herrar och deras kolleger vore att sättas av på en obebodd Ö i södra Atlanten med endaste en kniv som utrustning, sen får dom klara sej bäst dom vill. Är det någon som har ett bättre förslag?

 231. Ulf Kristersson vill nu samarbeta med Socialdemokraterna och reda upp röran som de har skapat. De lovar mycket före valet men de kommer inte att kunna reda upp röran. De lyssnade inte heller till SD och andra som varnade om farorna och Sveriges väg mot en katastrof. En svensk militärkapten (FN) såg farorna och demoleringen av Sverige för många år sedan och förutspådde att Sverige kan gå samma väg som Libanon. https://www.aftonbladet.se/debatt/article11450153.ab
  Hur kan politiker vara så ansvarslösa, blinda och så naiva att de utsätter Sverige för ett gigantiskt och irrerversibelt socialt experment utan att göra en konsekvensanalys eller ta beaktande till följderna. Det är fruktansvärt och de borde omedelbart få sparken för skadorna som de har åstadkommit.

 232. UK – phone home! Ditt parti är värsta anarkistiska partiet som både stått för massinvandring OCH krossade välfärdssystem.

 233. Utan folkets röster så skulle Socialdemokraterna eller Moderaterna inte ha makten -det är nog folket själva som har orsakat problemet med sina röster och inte politikerna. VALET 2018 så kommer 75% att rösta och sedan kommer dom att klaga igen, speciellt kvinnorna om våldet -som svar så kan man säga, åkt till Malmö så får du KuL. Metoo, no shit.

 234. Dumhet är inget brott. Att sätta dumskallar till makten är höjden av dumhet. Trots allt skrik från oppositionen om det vansinne regeringarna administrerat har inget annat hänt än att dumskallarna nu erkänner att de ställt till med eländet. Tänk alla de år oppositionen påpekat vansinnet och hela tiden viftats undan som rasister – och dumskallarna har fått förnyat förtroende av lättlurad valmanskår. Nu när skadan är hopplöst irreparabel kan de styrande erkänna sitt misstag men ändå kalla oppositionen rasister – den opposition som hela tiden haft rätt.
  Som vallöfte häver man ur sig att man ska ställa tillrätta det man åsamkat Sverige men inte utan att peka finger åt ”rasisterna”. Hur då – utvisa den halva miljon invandrare som släppts in på lösa boliner?
  Det ska till helt andra verktyg, t ex lagar som undantagslöst kräver anpassning och språkkunskaper inom några år. De som inte vill anpassa sig får lämna landet eller klara sig bäst de vill utan bidrag och välfärd. Därutöver ska gränserna stängas. Sverige har gjort mer än nog detta århundrade. Nu får EU och resten av världen göra sitt.

  • Om de skulle få klara sig utan bidrag……
   Så blir det fler brott…… Så kan vi utvisa dem av den anledningen
   Bara vinster:-)
   Ja då bortsett från de som drabbas:-(

 235. Samma dumbollar som har skapat dessa problem tror nu att det går att åtgärda när alla innerst inne förstår att detta är oreparerbart och att vi bara sett början än.

  Nu skrattar till och med åsnorna

 236. Det vore en framgångssaga om M och S kunde hamna under 4%-spärren. Har dom inte ljugit klart snart?! Dom gör och säger vad som helst för att få sitta med makten och skatteinkomsterna. Lova vid valtid är bara skitsnack. Ut med dom…

 237. Bill och Bull var inga bra snickare men om dom fick ännu mera betalt skulle dom i alla fall ”försöka” att reparera den skada som deras tidigare inkompetens hade förosakat.

 238. Och var är alla de jobben? Är det hittepåjobb eller vad??? Så om ni drar ner på välfärden, skapas automatiskt nya jobb ?? Vill invandrare jobba mera?? Har de tillräckliga kunskaper?? Var är logiken i ditt resonemang? Ni i M är de som varit med o förstört landet, ni har haft chans att vara en opposition men inte tagit den, vi är inte så naiva att vi t ex glömmer DÖ, nu låter det som att du vill att DÖ ska återuppstå, ni är inte ett dugg pålitliga. Du skulle vara ett litet uns mer pålitlig om du samarbetar med SD. I mina ögon är ni förrädare och hycklare.

  • Jobben finns…De kan tex spela Fia Med Knuff i kommunal regi, i landstingets regi, eller direkt via staten.
   Så kom inte och påstår att jobb inte finns!
   (IRONI)
   Sverige har de högsta kostnaderna för arbetskraft inom hela EU! Ja, till och med högre än Tyskland! Addera där till…låg utbildning, så förstår de flesta att det inte håller!

 239. Så sent som den 6:e Maj stod Ulf Kristersson, i Agendas partiledardebatt, och påstod att han inte hade en aning om varför problemen blivit så stora.
  Nu tre veckor senare påstår han att det är han som ska lösa problemen, som han inte har en aning om vart de kommer ifrån.
  ha ha ha ha
  https://youtu.be/zRWq9uvs-4Y

  • Egentligen inget förvånande. President Trump har bättre insikt i svenska problemområden än landets egna statsminister. Och för all del; 87% av riksdagsledamöterna….

 240. Nu sitter alltså en moderatledare, (som är för vidöppna gränser), och säger att han vill sammarbeta med sosse-clownen, (som öppnade våra gränser på vid gavel), för att stoppa invandringen????? Har jag fattat detta rätt?
  Det känns inte så trovärdigt skulle jag vilja säga. Nu återstår det ju då att se hur 87% tänker denna gången???? Om dom röstar på 7-klövern, vilken politik röstar dom då på? Borgligt eller kommunism??????? Tål att fundera på kanske.

  SD2018

 241. Här får Uffe ett tips på hur man kan få lite ordning på röran. ”Barn i utsatta områden i Danmark ska sättas i förskola från ett års ålder annars kan föräldrarna mista
  barnbidraget. Syftet med förslaget är att barn i invandrartäta stadsdelar, som i den
  danska debatten kallas för ”ghetto-områden”, ska lära sig danska språket och tillgodogöra sig danska värderingar och traditioner”. https://www.svt.se/svttext/web/pages/137.html

 242. Bidragstak för hushåll kommer ofelbart att leda till ökad kriminalitet. Enkel lågstadiematematik. 100 000 jobb räcker inte till 600 000 (öppet och dolda) arbetslösa. Ett bidragstak skulle minska statens utgifter men öka medborgarens dito genom högre försäkringspremier och högre skatter för vandalism, vård och stöld. Dags att göra de nya moderaterna till ett 4%-parti!

 243. Jag har inte skapat den här röran. Det har flertalet riksdagspolitiker skapat.
  Nu har fifflaren Kristersson mage att tigga om hjälp.
  Ulf Kristersson; Åk hem till Sörmland och dra nåt gammalt över dig !

 244. Håper SD vinner valget til høsten. Det er den eneste enkle forhåpningen en god nabo har, og det eneste som kan få Sverige på rett kurs igjen. Man kan jo bare håpe.

 245. Ulf Kristersson: ”Vi har skapat den här röran” – vill nu samarbeta med S. Gäller det att rösta på SD tills röran är över.

 246. Sverige har problem??Största problemet har med all säkerhet Kristersson själv
  En egotrippad politiker som inte vågar öppna upp med en regering tillsammans med SD.Anledningen är naturligtvis att han missar chansen att stoltsera som statsminister,posten skulle gå till Jimmie Åkesson.Kristersson vill själv glänsa och struntar blankt i Sveriges bästa.Han kan gå så långt med sitt maktbegär att han kan tänka sig att samregera med S och C.
  Vilken svikare,men vem hade tänkt sig något annat om den mannen.

 247. Att låta de som har förstört Sverige behålla makten????
  Jag har hört många idiotiska argument i mitt liv, men den är nog god tvåa – faktiskt.

 248. ”Vi har skapat den här röran”

  Ni har förstört ett land och det går inte att reparera , vi har knappt sett början än.

  Invandringen fortsätter och nu kommer anhöriga till dom 163,000 som kom 2015. Ni har ingen koll på om tex 3 påstådda bröder verkligen är bröder. Förfalskade papper fixar dom i hemlandet utan problem.

  Ni har noll koll och ni har förstört Sverige.

 249. Problemet med Ulf och Löfven är att trovärdigheten är i botten.
  Nu försöker man läsa av väljarvinden och vända kappan efter den. Efter valet blir det som vanligt igen.Man gör vad fan man vill och vi kan inte göra ett skit åt det. Frihetsberövandet började med att man förbjöd korvgubben och fortsatte med att man låste de geniala sopnedkasten, stängde ett fullt fungerande kärnkraftverk med tillhörande infrastruktur och på den vägen mot förfallet fortsätter det med raketfart

  Bara ett litet uttryck för att folkets frihet är beroende av att statsmakten fruktar folket.

 250. En ulf i fårakläder, ja skrev här när akb avgick att hon var 10 gånger bättre än tuff tuff uffe, även om hon också var värdelös och jag blev utskälld här, den enda moderaten som att går att göra affärer med är sonesson.

 251. För att ha lite trovärdighet hade väl idioterna stängt gränserna nu då. Men, nej då, det väller fortfarande in kolonisatörer. Så snälla Svenska folk, tro inte på dessa förrädare, om ni inte vill ha fyra år till med stöld av Svenskarnas välfärd.

 252. Kristersson är en hycklare ! Moderaterna ligger bakom den bostadskris vi nu upplever. Där man bygger strykful Mussolinifunkis som ingen har råd med ! ”Svetsloppan” har inte lyft ett finger för att göra saken bättre !

LÄMNA ETT SVAR