UPPGIFTER: ”Ensamkommande” marockaner ligger bakom rånvågen i Göteborg

Delningar

Den yngste är registrerad som född 2002, enligt källa. Nya brott i natt trots gripanden.

Samhällsnytt har tidigare rapporterat om en våg av personrån riktad främst mot äldre rörelsehindrade personer i Göteborg med omnejd. Halsbandsryckningar som satts i system tvingade polisen att gå ut med en uppmaning till äldre att lämna smycken hemma när de går ut.

LÄS MER: Polisens uppmaning till äldre efter rånvåg: ”Undvik att ha halsband på dig på stan”

Igår kunde polisen gripa fem personer misstänkta för delaktighet i rånen. Enligt polisens presstalesperson hade alla fem utländskt ursprung.

Idag kan Samhällsnytt avslöja att enligt en källa rör det sig om gruppen ”ensamkommande” marockaner, eller gatubarn som de också kallas – en grupp migranter från Nordafrika som livnär sig på brott. Enligt källan är den yngste av de gripna registrerad som född 2002.

Trots gripanden skedde ytterligare brott av samma sort i natt. Ingen är gripen, men signalement tyder på att brottet begicks av personer tillhörande samma grupp, uppger källan.

LÄS MER: Fyra personer anhållna för våg av halsbandsryckningar i Göteborg

I februari 2017 meddelade dåvarande justitieminister Anders Ygeman (S) att samarbetet med Marocko avseende utvisningar av kriminella och tillståndslösa migranter efter långvariga förhandlingar äntligen är i hamn och att marockaner kan nu återvända. Sverige har bland annat skjutit till medel för barnhem för de återvändande migranterna i Marocko eftersom om ”man har något vettigt att återvända till så kommer också fler att återvända frivilligt”, enligt Anders Ygeman. Trots storslagna löften fortsätter gruppen att utgöra ett stort problem för polisen och andra myndigheter i Sverige.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

547 KOMMENTARER

 1. Ett resultat av Ynkemans storartade insatser som inrikesminister. Nu är han gruppledare för sossarna i riksdagen. Ett fantastiskt ledarskap som måste visas upp för hela EU. Alla dessa hitresta skurkar och banditer som lever på oss är de som skall rädda våra pensioner och berika vårt samhälle.

 2. Vilken ”flyktingstatus har dessa marockaner???
  De är möjligen efterlysta för kriminalitet i Marocko, men det är ta mej fan inget skäl till att få stanna i Sverige!!!
  Uppsök, anhåll, UTVISA!!!!!!
  SD 2018!!!!

  • Den här gruppen söker inte asyl. Dom som kallas för ”marockanska gatubarn” är inte här för att söka asyl, dom livnär sig på att begå brott. Nu har ju svenska regeringen ett ”samarbetsavtal” med Marocko om att dessa ska åter….men det är ju inte prioriterat och då blir dom tyvärr kvar. Det bästa vore om man deporterade dom en o en när man fick tag på dom. Visserligen skitdyrt, men nån gång måste det ju ske.

 3. Hur kommer de in i Sverige, Marocko tillhör inte EU och är inget flyktland, där ser ni nackdelen att vara med i EU och inte ha en egen gräns.

 4. Kloka ord: När vackra kvinnor går på fotboll & kameramannen tar in dem i bild går forskare & MSM loss om ”sexism”

  När medeltidskulturer i Sverige förtrycker kvinnor, behandlar dem som 2:a klassens människor & de gruppvåldtas, då är de tysta

 5. ” Polisens uppmaning till äldre efter rånvåg: ”Undvik att ha halsband på dig på stan” Mitt förslag är att ha inte ”ensamkommande” Marockanska ” barn” lösgående i vårt samhälle.

 6. Polisen vet vilka alla dessa kriminella är, men nymarxisterna tillåter inte att man plockar upp dem och slänger ut dem ur landet.

  Ärligt talat. Agendan är så uppenbar. Total rasering och splittring av det Europeiska samhället. Fullständig destabilisering tänker de skapa. Och de gömmer sig bakom humanism för att ge folket dåligt samvete. Jääääääävlar vilket krig det kommer bli.

  • Ja det är en CIA-operation för att skapa kaos. Som i Libyen, Egypten, Irak, Afganistan, Syrien mm. Man vill skapa kaos i Europa för att ta över våra nationer.

   • Så enkelt är det inte…tror jag inte. Det finns makter som vill skapa en federation, en enda stat, av Europa. Det finns makter som vill sänka det västerländska inflytandet. Det finns makter överallt med olika agenda. Det är en jävla djungel av makter.

    Sen har vi diverse filosofer som korkade politiker inspireras av. Kalergi ville att Europa skulle skapa en ny euro-negroid ras där vita skulle dö ut. Sionisterna och filosoferna där bakom vill skapa ett multikulturellt Europa där vitheten ska dö ut. Allt detta är gamla tankar, och det sker nu. Det är en krigsstrategi från makter som ännu inte är fullt synliga för folket.

    Världen är helt sinnessjuk, och den har alltid varit det. Vi ligger i konstant krig, ingen ska tro nåt annat. När vi tror att det är fredstid så är vi som mest sårbara. Fred existerar inte och det har det aldrig gjort någonsin i historien. Det enda som finns är vapenvila. Fienden slutar inte existera bara för att det är vapenvila.

 7. Dessa Djävlar skall vid gripande och utan någon större utredning utvisas omgående

  Gör något för Fan

 8. Det finns nog inte några väljare som räds mer än sossar att det skall komma fram att de gått över till SD. Kanske är det inte så konstigt med tanke på hur elaka sossefolket kan bli mot tidigare medlemmar som väljerSD framför S. Förmodligen är mörkertalet betydligt större än flera av oss tror, men 20% eventuellt ända ner till 15% är inte helt omöjligt. Helst av allt skulle vi vilja radera det korruptas parti Socialdemokraterna helt från den politiska kartan.

 9. Dags att åka hem. ”Eritreas president Isaias Afwerki ska besöka Etiopien under lördagen. Relationen mellan de två ärkefienderna har förbättrats avsevärt den senaste tiden, och i måndags undertecknades ett fredsavtal”.

 10. Hur mycket har svenska skattebetalare betalat för att ha dessa unga män som hotar och rånar våra pensionärer?
  Morgan!

 11. Fata Morgana, eller kanske hellre Feta Morgan. En slags hägring, drömbil eller helt enkelt ett luftslott.

 12. Tobaksrökningen måste ha ökat med flera hundra procent på några år. Varför instiftar man annars en specifik lag mot nedskräpning när det gäller fimpar.

 13. Regeringen uppges vilja förbjuda rasistiska organisationer och opinionsbildare. Bra , börja då med att förbjuda islam.

 14. Dessa gulliga Marockanska ”barn” skapar aven problem I Sodra Spanien. Jag sag med egna ogon ett butiksran precis framfor mig. Ygeman pratar strunt och ar direkt okunnig om han tror att dessa ligister atervander frivilligt pa grund av att det finns svensk finansierade barnhem. Dessa kriminella foredrar friheten pa gatan.

 15. Det behövs en ny myndighet som aktivt spårar upp alla illegala invandrare, samlar upp dem i läger och ser till att de aldrig kommer tillbaka.

  Dessutom behövs långa fängelsestraff för människor som gömmer illegala invandrare.

  • utvisa dom som gömmer dessa oxå.. dom har inget här att göra.. dom gillar ju inte äns sverige…. ??? så??? vad gör dom här???

 16. Morgan Johansson borde ställa upp i nästa års vasalopp. Han är ju fenomenal på att glida på sanningen.

 17. OT Svångremmen dras åt ytterligare,rasistorganisationer ska nu förbjudas från 2020
  Vilka är då rasister ? Jag som röstar på SD ? De som röstar på AFS ? Mussar,
  islamister,kommunister ? Eller kanske rent av NMR som jobbar för sitt lands bästa?
  Ne*rer som hatar vita ? Vilken soppa det blivit av allt i detta landet,värdegrunden
  den så förhatliga spinner vidare. Till slut vem ska avgöra allt detta ? Är det
  svetsarn,Morgan eller kanske rent av pajasen Wallström ?

  • Det blir en tolkningsfråga som sagt var. Sverige håller på att utvecklas till en, en-partistat. Och då blir det aldrig ens fråga om tolkningar. Men som sagt majoriteten kanske vill ha det så.

  • Rasistlagstiftningen är tänkt för att staten ska kunna förfölja oliktänkande helt godtyckligt.

   Det finns en lag om förtal och den borde användas mot alla som kallar andra människor för rasister utan att ha täckning för det. Med den skulle hela 7-partiet kunna sättas bakom lås och bom för grovt förtal av massor av oskyldiga människor.

  • Troligen har man i Rosenblad hittat någon gammal idé i papper som
   fredrik, anders och frigoliten lämnat efter sig. Då kan sossarna kräva
   att ’dom nya’ skall stödja förslaget – annars avslöjar vi att det var i
   Alliansens planering när (S) tog över 2014.

  • Grundlagen står numera på mångkulturen sida. HMF gäller inte mot svenskar. Det är framför allt vi vita män som far illa men hela svenska folket är dödsdömt.

 18. Snart röstar vi bort Lövhögen, sen fixar en ansvarsfull regering ett import och export stopp tills Marocko tar hem ”barnen”

 19. Europe is ‘losing culture’ to migrants, London mayor doing ‘bad job’ against terrorism – Trump

 20. Deportera den obehagliga sörjan till dom sketna sandhålor där dom har sin plats på jorden !
  HÅLL SVERIGE RENT !

  • Iofs onödigt att kalla deras länder så…men i sak har du helt rätt.
   Låt oss inte sjunka till marxistvänsterns omogna uttryckssätt!

   • Det kan aldrig vara omoget att vilja hålla Sverige Rent !
    För övrigt vet vi alla vad för sorts varelser som lever i sand och bergshålorna, naturligtvis finns undantagen som uppträder som människor, men dom är få.

    • Nejnej..Sverige ska mest bebos av rasligt definierade nordbor eller närbesläktade européer.
     Jag menar att naturen har gett alla levande varelser sina rätta livsbetingelser…onödigt att hemfalla till känslomässiga, förolämpande uttryck.
     Kämpa istället för att avslöja globalismens ondskefullhet och därmed det av dessa globalister iscensatta folkmordet på vita européer.

  • vi borde gör som tyskarna gjort folket går ut i stora skaror och tar över gator o torg å visar vem som bestämmer över sitt land

  • ja tanken måste ju vara att kunna förbjuda SD. SD är ju en sådan organisation enligt de 7. och då är ”brett stöd i riksdagen” givet

  • Demokraturen Sverige tar detta beslut så fort valresultatet är klart.
   Därmed kan Riksdagen besluta, med stöd av Hilda och Ruben,
   naturligtvis!, att SD – röster i valet skall vara ogiltiga.

  • Javisst hahahahaaaa😂😂😂😂
   De är rädda nu….om sina feta globalistarvoden.
   Förbjuda en yttrandefrihetskämpande organisation….för ”rasism”.😂😂😂
   Då får de ju genast stänga alla judiska församlingar med tanke på de rashygieniska lagar man övetväger att tillämpa, se artikel i Fria Tider, och som brottslingen Netanyahu anser ”viktiga”!
   Hahahaaa…förbjuda Nordiska Motståndsrörelsen….😂😂😂 då lär de väl släppa loss 6 miljoner fulla skinheads att dela flygblad istället….få se då vad folkförrädaren Mogge tar sig till! Ajj..jag fick magknip av allt skratt! Patetisk!!! Dumokratins rätta ansikte ådagaläggs i accelererande fart nu…

 21. Skicka tillbaka de marockanska rånarna till Marocko! Varje dag får man kommentera artiklarna i Samhällsnytt med UT! UT! UT! BOMMA IGEN SVERIGES GRÄNS!

 22. Ygeman… vilken inkompetent pajas. Det var han som lovade att minst 80 000 illegala skulle utvisas. Hur blev det med det? Nej, fy fan för socialism. Bara lögner och mera lögner tillsammans med en gigantisk stor portion inkompetens. Det enda socialister är bra på är att förstöra samhället, driva in skyhöga skatter som går till massinvandring, spela banjo och ljuga.

 23. Nämen titta, jag hade rätt. Det var kulturberikare från Nordafrika som låg bakom brottsvågen.
  Tack Löfvén för vad du gjort för vårt land!

 24. För eller senare kommer tokländer som Sverige tvingas bygga interneringsläger för de som visas olagligt i landet, ju förr ju bättre.

  Jag brukar fundera på hur dessa ska fungera och kommer fram till elva nivåer där alla först hamnar i nivå sex med total övervakning, så skiljs de som inte sköter sig ut till nivå sju med lägre komfort och de som gör sitt bästa till nivå fem med bättre. I nivå elva hamnar galningar som Akilov och Brevik helt utan möjlighet till kontakt med omvärlden och med matkvalitet som helt motsvarar hur bra de sköter drift och ordning. Nivå ett ska ha sjukvård, utbildning och tillgång till Internet så de som kämpat sig dit kan finna andra länder eller eventuellt även Sverige, där de erbjuds yrkesarbete eller tillflykt.

  Genom att bygga en sådan anläggning skulle en kraftig signal sändas genom omvärlden, så många lycksökare skulle inte längre välja Sverige för en framtid som yrkeskriminell.

  Ju längre tid det tar att få till den ordningen, ju fler drabbas och fler söker sig till landet eller vägrar lämna efter avvisningsbeslut.

  Medmänsklighet har i detta fall skapat ett allt mer omänskligt samhälle där snart alla är drabbade, inte minst unga män från Nordafrika.

  • Medmänskligheten är bara påklistrad. Avsikten med att uppmuntra muslimer och afrikaner att migrera till Europa är att utplåna nationalstaterna demografiskt och att skapa kroniska etniska konflikter som lamslår samhället.

   Det har ingenting med medmänsklighet att göra.

 25. För mig är valet väldigt enkelt, jag röstar på det parti som sätter svenska folket i första hand, så då utesluter jag omedelbart sjuklövern. Sverigedemokraterna röstar jag självklart på till 100%, varför gör inte alla det?

  • Därför att de vill ha tusentals kvotflyktingar samtidigt som varje svensk med någon form utav konsekvensanalytisk förmåga förstår vad som kommer att ske.

   Jag tänker inte rösta på några som vill ha hit fler människor som saknar respekt för Sverige och svenska folket och som kommer att utföra alla möjliga hemska brott mot oss. Idag finns det ett mycket bättre alternativ, så jag behöver inte rösta på Sd längre.

  • Ä–hum….host…nu är det så att sd riktat om sina segel för att få komma in i stugvärmen, dvs folkförräderiet.
   Jimmy har ju tagit avstånd från existensen av etnicitet och ras, han menar att allla kan bli Svennnskar bara de iklär sig knätofsar, super på Midsommarafton och dansar Små Grodorna!
   Det finns bara ett parti som månar det svenska folket och den nordiska rasen,,,,,och för den delen vill bevara alla jordens raser intakta för att behålla den naturliga mångfalden…och det är Nordiska Motståndsrörelsen.

   • Där var de väldigt aggresiva och modiga de små skattepengstuggarna på myndigheterna, helt korrekt.

   • Det visar hur ruttet samhället ,har blivit tack vare ok maffian med S+mp ,karln Borde ju ha medalj för sin insats ,en ärlig människa ,borde belönas inte straffar ,ovärdigt av Sanna demokrater . SD vårt parti kan lösa detta 9 sept i valet.

 26. Mångkulturen är numera inskriven i grundlagen. Vi har passivt accepterat förändringar i grundlagen och det kommer att användas emot svenska folket.

  • När den grundlagen drevs igenom, så förstod nog inte politikerna och andra människor vad som egentligen hände. Det var andra tider då, 1975, och flertalet trodde nog att kultur var liktydigt med matvanor, klädsel o.dyl. och och de tänkte inte på föreställningar om rätt och fel, gott och ont, etcetera.

  • Ett grundlagstillägg; 1975:26 som Olof Palme fick igenom riksdagen under en eftermiddag…
   Inga remisser och lagrådsbehandlingar föregick proppen.
   Förslaget fick ingen publicitet i media och hemlighetsmakeriet var därmed ett faktum.
   Två politiker som har bidragit till Sveriges förfall;
   Olof Palme o. Fredrik Reinfeldt.

  • Vem tror ni de 10 000 nya poliserna ska användas mot?
   Invandrarna?

   Haha!
   Näthat, samlagskontroller (nativiteten måste ned), censur, polisstat

   – Varför behövs det fyra personer närvarande när två svenskar har samlag?
   – ?
   – Två som gör det och två ojäviga vittnen!

   Sverigehistoria i våra kära grannländer.

 27. Där ser man, mina ”fördomar” besannas, först trodde jag faktiskt att det var zigenare..men inte i många minuter.

 28. Det kanske är dags att sätta alla så kallade boenden där dessa så kallade ensamkommande barn bor under permanent polisiär övervakning?

  De är inte svenska medborgare, de saknar identitetshandlingar, de vet inte hur gamla de är, de vet inte ifrån vilket land de har anlänt, de kan inte tala svenska, de talar sällan engelska och så vidare.

  Dessa egenskaper borde gör det rimligt att de placeras under permanent övervakning tills situationen kan anses vara under kontroll.

 29. Är det inte väldigt konstigt att ankomma till ett land som flykting flyeende för sitt liv, och sedan nästan direkt börja idka våld mot dem som ger personen en fristad?

  Är det här verkligen flyktingar? Vi såg precis hur SVT vek sig för islamistiska hot, kan samma sak ha skett på Migrationsverket? Islamistiska hot har påverkat dem att inte ställas sig själva dessa frågor, utan man ger dem uppehållstillstånd utan frågor som de är anmodade att ställa?

 30. Så länge inte politiker och deras nära och kära drabbas så blir vi ALDRIG kvitt sån här brottslighet.
  På nåt vis måste vi försöka styra ut dessa parasiter till det välbärgade område där 7-klöveridioterna bor, det kommer inte att ta många månader innan detta fenomen försvinner eller i alla fall minskar markant.

 31. Man hör inte så mycket om utvisningar i SVT Aktuellt. Är det därför det hela sker med sådan fart & i så stor mängd?

  • Wow! Mest extrema önsketänkandet jag läst under lång tid. Men visst skulle man hoppas att det var så. 😞

 32. Marockanerna har knappast nån flyktingstatus ! Önskar ”lösdriverilagen ” fanns , så kunde de skickas tillbaks med första bananbåt !

  • De kan skickas tillbaka till sitt hemland per omgående oavsett avsaknad av lösdriverilag. Det är inte tillåtet att som utländsk medborgare befinna sig i Sverige längre äe en kort tid. För längre visiter krävs särskilt tillstånd.

   De är inte svenskar, och saknar detta särskilda tillstånd, alltså kan de utvisas omedelbart. Trettio minuter efter gripande skulle de kunna vara på väg ut.

 33. Varför tillåts marockanska medbogare att bo i Sverige under dessa omständigheter? Det finns inga asylskäl för individer ifrån Marocko. Det hela blir än mer förvirrat när det handlar om ensamma barn, borde de inte ännu snabbare skickas tillbaka till sitt hemland?

 34. Antar att ingen är förvånad, ser likadant ut runt centralen i Stockholm men randen som saknas på han längst till vänster visar att de inte är från förorten.

 35. Sverige är utan tvekan världens mest slappa och naiva land. Lek med tanken att dessa gäng skulle råna folk hejdlöst i Kina. Det problemet hade inte blivit långvarit.(plus att problemet inte ens kunnat uppstå ifrån början, men det är en annan sak.)

  • Du behöver bara åka till våra grannländer så får Du se, hur länge brottsaktiviteterna får pågå.

   7-klövern bjuder ju in till kriminalitet…

   • Jag skäms över våra regeringar men kanske ännu mer över folkets flathet…. indoktrineringen/hjärntvätten har varit effektiv…

    • Helt makalöst! Kan inte förstå, att det g:a arbetarepartiet har lagt sig, så totalt handlingsförlamad inför brott o. kriminalitet.
     Vad är man rädd för?

     • Tveksamt…När jag växte upp under 50-talet, så var inte sossarna inget att leka mend för allehanda brottslingar, svenskar som utlänningar….Satan, vad det small efter fotsulorna.
      Nä…Den som har förstört socialdemokratin är ingen mindre än Olof Palme…Så är det!

     • Jaså, ja då är du äldre än mig. Jag växte upp på 70-80-talet. Det var bättre förr, ingen tvekan om saken…

  • ALLT detta elände som gör oss till internationellt åtlöje kan vi tacka 7-klöverpartierna för. I en tävling bland de 7 om vilket parti som är mest sanslöst och verklighetsfrånvänt leder troligen C och MP med S som god trea.

 36. Denna mångkulturella berikning måste ju glädja de 87% som gillade inga murar och öppna hjärtan. Undrar hur många av de drabbade som tillhör de 87%?

 37. Fler grundlagsändringar är på gång. Snart kan våra granskande journalister, dvs Egor… inte begära ut domar och annan information längre eftersom att han knappast bedöms som ’seriös’ i Marxist-Sverige.

  Egor som är en granskande journalist är utelåst ur riksdagen där andra journalister med agendasättande journalistik ränner. Locket läggs på ytterligare. Alla vanliga svenskar samt ’fel’ journalister diskrimineras medan den vänstervridna och korrumperade median får särrättigheter.

  https://www.stoppagrundlagsandringen.com/vad-innebaer-foerslaget

  • Idag går regimen ut med att de vill kunna förbjuda rasistiska organisationer. Eftersom SD och därmed 30% av befolkningen stämplas i dag som nazister och rasister så är koncentrationsläger inte långt borta. Närmare 2 miljoner rasister skulle behöva interneras.

  • Organisationer av de slag som bir utpekade får väl lägga till någon text i sina stadgar om att de står under kristna förtecken.

 38. Februari 2017 kunde dom börja återvända och dom är fortfarande kvar??

  Snacka om inkompetent och handlingsförlamad regering vi har. Folk som inte går att utvisa på studs får man väl sätta i förvar (högst en vecka) tills planet hem lyfter. Hur svårt kan det vara.

  • tillsammans med de 80000 Ygeman lovade sända tillbaka och alla illegala myndigheterna inte har någon som helst koll på

  • Dessa ska inte vistas i samhället , de ska vara i ett uppsamlingsläger ute på en ö eller hellre på hyrd mark mitt i södra Afrika så de inte vill/orkar fly och ta sig till Europa igen !

 39. Dom är inte ensamkommande, dom är hitresta för att begå kriminella handlingar. Det korkade folket i norr förstår inte bättre.

 40. Tja att det inte var Kal och Ada som låg bakom dessa brott har väl i alla fall de 25% av befolkningen som nu stödjer SD sedan länge förstått!

 41. Det blir inte lätt att bli av med de här individerna. De har ”fattat tycke” för det slöa landet Sverige. Det finns uppgifter om att även de som blev utvisade till Marocko kom tillbaka bara efter två månader, hela vägen via Spanien utan ID-handlingar. Västeuropa är ett paradis för kriminella lycksökare.

  • Schengen måste ändras. Vi får finna oss i att vara övervakade. Det är priset för säkerhet och trygghet. Stäng gränserna. Lås in alla illegala direkt och deportera. Riktiga asylsökande kan vi hantera, men inte som nu utan i säkra transitläger.

 42. När Löfven föddes var Socialdemokraterna i det närmaste 50 procent. Idag når de inte en upp till hälften, men han är stolt ändå. Det som tyvärr är det mest sorgliga är att han inte verkar vara medveten om det själv. Det kallas Kausalitet, eller orsakssamband.

  • Jo men det är därför det är så farligt att ge en lågintelligent människa makt. Han tror han kan. Vi vet att han inte kan.
   Det finns några lömska sossekvinnor som styr hela partiet med sin feminism och lilla Löfvet är deras marionett.

 43. Det tog socialdemokraterna Morgan Johansson och Stefan Hultkvist fyra år att komma fram till, att allt elände som Sverige drabbats av beror på Sverigedemokraterna. De är snabbtänkta dessa två. Kanske dom istället borde dela på uppgiften som landets jordbruksministrar, då kan dom ju alltid skylla på vädret..

 44. MAROCKO TAR DOM INTE TILLBAKA, fatta, och varför skulle dom?
  En nation har inga vänner, bara intressen.
  Det ligger inte i en nations intresse att släppa in missbrukande utlänningar utan visum, bara Sverige gör det. Dom är våra nu. För alltid. Detta roar sådana som Annie Lööf oerhört eftersom vad hon ser är inte misssbrukande utlänningar utan en ny väljarbas, och inte bara det, en FERTIL väljarbas med smak för stora barnkullar i Allah’s namn, till skillnad då från dom åldriga svenska pensionärerna som inga fler barn (läs väljare) ska få och dessutom snart ska dö.
  Valet är för Annie, OCH hennes tillskyndare inom 7k, mycket enkelt.

  Signerat 7k, nu kör vi
  https://www.liveleak.com/view?i=8ce_1447076932

 45. Finns det någon tidigare regering som importerat så många kriminella personer som Löfvenska socialistregeringen gjort ?
  Hur många Svenskar har skadats av dessa rötägg ?
  Vi ser nu resultatet hur det blir när inkompetenta personer får bestämma hur ett land skall skötas.
  Kan vi hoppas att detta vansinne tar slut efter valet ?
  Har folket fattat att Sossarna gjort allt för att vi Svenska folket fått leva i ett vansinnet system under fyra år ?
  Ps. några straff för de små barnen är otänkbart .

 46. De skulle ut omedelbart allihop,att de tillåts springa runt på svenska gator och begå rån och våldsbrott är sanslöst men också ett kvitto på att de styrande inte skyddar sin egen befolkning.

 47. NYA UPPGIFTER: Regeringen ligger bakom rånvågen i Göteborg på grund av sin usla migrationspolitik
  ……………….

  Om du släpper in en varg i en fårhage ska du då klandra vargen för att han river alla får eller är det DU som släppte in vargen i hagen som bär ANSVARET?

  Det kan endast finnas ett enda vettigt svar på den frågeställningen…

 48. The US Government estimates that there are 11 million illegal immigrants, but the actual number is likely 25 – 30 million (10% of the population). Just over 1 million migrants have entered Sweden in the last 10 years (also 10% of the population). When the percentage becomes this large, deportation becomes very difficult.
  63,000 Americans have been killed by illegal immigrants since 2001. While the homicide rate in Sweden is much lower than that of the US at the moment, the potential exists for an escalation.

 49. Allt blir mycket bättre om vi ökar antalet ”kvotflyktingar” – SD logik.Nej,fy fan.Det räcker med efterblivna,våldsamma hudingar nu.Återvandring ska vara i fokus och är ett måste.#UtMedPacket

 50. Nu vet svensk polis att Marocko har god koll på sina medborgare. Sänder man männens fingeravtryck till Marocko, får man deras verkliga identitet med vändande post.

  Försök inte bygga fler barnhem till marockanska män tack!

 51. Stor besvikelse för medieetablissemanget att de inte får skriva att rånarna heter, Kalle, Lasse, Leffe, Nisse och Pelle.

 52. Har besökt detta medeltida shithole-land i studiesyfte och kan berätta att det är värre än värst.
  Ut med dessa förbannade kriminella parasiter.

 53. När utlänska medborgare begår brott i sverige så borde politiker agera. om inte så är det bara att kasta ut dom styrande. Så enkelt är det sossarna är körda och dom har förstöt vårt land.

 54. Barnhem till vuxna? Sossarna levererar igen på skattebetalarnas bekostnad.. Det känns som den mobbade killen på skolgården som mutar bråkstakar med godsaker för att få vara ifred styr landet..

  Följ mig här
  https://vk.com/id450368010

 55. ”Sverige har tidigare varit motvilligt till att förbjuda organisationer baserat på vissa åsikter. Men nu ska Löfvenregeringen ändra på det. Justitieminister Morgan Johansson (S-android) säger till Ekot att han vill ta fram en lagstiftning som ”förbjuder nazistiska och rasistiska organisationer”.
  http://www.friatider.se/regeringen-ska-f-rbjuda-rasistiska-organisationer

  Utmärkt då kan alla muslimska församlingar och organisationer förbjudas eftersom de hatar & hotar judar. Där bet ärkeäcklet sig i svansen.

 56. Jag har pratat med 100-tals marockanska vuxna män som påstått sig vara tonåringar. Nästan alla har varit cirka10 år äldre än vad de först påstod inför svenska myndigheter. Så därför tror jag att han som påstått sig vara född 2002 egentligen är född 1992. Inte en enda av alla s.k. ensamkommande från Marocko har varit tonåring. Alla som jag mött har ljugit ålder. Alla har varit vuxna män. Anledningen till att dessa marockaner ljuger om ålder är att de vet att svensk lag inte medger längre inlåsningstider och att de enligt svensk lag inte döms till fängelse. Skulle dessa kriminella marockaner säga sina riktiga åldrar så skulle alla dömas till fängelse…
  /CC

 57. Självklart, hade någon förväntar sig nått annat. Tänk vilket trevligt land det hade kunna varit om dessa parasiter inte fanns. Den tiden kommer väl aldrig igen..

 58. Snart dags för M-polisen svenne får kliva ut ur ”the comfort zon” och ta i med hårdnyporna. Om de inte lärt sig något hemifrån, så låt dem lära sig den hårda vägen tuktas med hårda nypor.

 59. Största problemet med dessa orcher har faktiskt den etniskt svenska befolkningen som blir utsatta av dessa avarter😭😭

 60. Vadå frivilligt? Chatra ett plan och flyg hem dem till barnhemmet, innan de blir för gamla alt. ”rotat sig i Sverige” bla bla bla, för det också. Dra in bistånd, bulta på Marockos ambasaddörr och kräv att de banne mig får ta ansvar för sina egna medborgare!

  • Förstår hur du tänker men…
   Ibland eller ganska ofta vägrar Marocko ta tillbaka sina medborgare. Ibland tvingar de svenska myndigheter att (i samband med eskorterade utvisningar tIll Marocko) ta med sig marockanska män tillbaka till Sverige. Så det bästa vore kanske om Sverige istället använder fartyg vid utvisningar. Fartyg som stannar en bit utanför norra Afrikas kust för att i små gummibåtar placera alla utlänningar (som vi vet kommer ifrån Afrika) som vägrar samarbeta.. i en gummibåt med ett par åror.. så får de ro tillbaka till Afrika eller dit därifrån de kommer. Sverige borde ha cirka 4-5 fartyg som ständigt åker runt och lämnar av folk utanför olika kuster på detta sätt. Jag tror att inom ett år så har vi löst problemen med s.k. papperslösa. För sanningen är att alla dessa utlänningar har pass, id-handlingar eller kan med lätthet skaffa fram sådana id-handlingar på max några dagar. Att många utlänningar nu totalvägrar att medverka o vägrar att samarbeta med svenska myndigheter ska vara en grund för obegränsad inlåsning i häkte tills utvisning / avvisning kan verks-tällas, anser jag. Och att inte samarbeta med sveska myndigheter bör gene-rera livstids förbud att återvända hit.
   /CC

   • Man kan ju tänka sig det omvända…1000 tals kriminella svenska unga gangsters i Marocko….tror ngn att Marocko skulle vara helt handfallna ??

   • Jo, fartyg är bättre och om de obstruerar eller gör myteri, lastfartyg är iof stora och kan byggas om med låsbara kojer utifrån, kan de sättas i en dinge bakefter.

 61. Stackars äldre gamlingar som är försvarslösa emot överfall av det här slaget.
  Men även försvarslösa emot svt-propagandan som gör dem handlingsförlamade i vallokalen.
  Lider verkligen med dem.

 62. På radion användes nyss beteckningen ”ensamkommande unga” i stället för ”ensamkommande flyktingbarn”. Det tar sig!

  • Det var nog snarare en lågoddsare. D.v.s. så var det inte svårt att räkna ut vilka busarna var. Hade det varit en ”hög oddsare” (vad fan det nu är) så hade det varit svårare… :-))

 63. Jag blir så rasande att jag kokar över !! Regimen ägnar massa funderingar på hur man skall förbjuda NMR och ” rasistiska organisationer ” men har inte lagt 2 strån i kors för att skicka hem grovt kriminella utlänningar som plågat oss i flera år.
  Tur att jag inte får tag i Morgan J. eller ngn annan i Löfvenregimen & 7 klövern nu när jag är topp tunnor ilsken..jag hade kunnat göra mig olycklig !!
  Och ” fröknarna” Polis är inte mycket bättre….dom förföljde varenda deltagare i Son of Odin när dom tänkte nattvandra…en polis , 1 meter bakom , varenda Odin..men att riva i ordentligt från polisen till politiker om terrorn från utlänningar av olika slag det vågar man inte. Nej..det är ju tryggare att jaga svenskar med HMF.

  • Nu vet vi vad de ska använda de 10,000 poliserna till. Krävs nog 500,000 poliser till för att gå bakom varje Sverigedemokrat, kolla hans e-post och FB osv.

  • Oroa dig inte, kamrat….
   Nordiska Motståndsrörelsen förbjuder man inte bort så lättvindigt.
   I så fall invaderas nog landets gator o torg av sex miljoner fulla skinheads som delar organisationens flygblad där man avslöjar parasiterande globalistutsugare och folkmördarplanerare som Schwartz aka Soros….

  • ….eller att skicka hem folkmorduppviglerskan Barbara Spectre till Tel Aviv och upplösa hennes folkmordplanerande zionistsekt Paidea…

 64. Här beklagar sig våra media, mest SR/SvT, att svenska barn inte kan åka utomlands under sommarlovet pga fattigdom. Ett elände för de stackarna som inte passar in i ”den svenska modellens semesterfirande”. Att meta abborre och spela fotboll under skolferierna är bara armod och givetvis blir det busar och banditer av ungdomarna senare i livet.
  Dessa små marockanska pojkar åker utomlands och berikar sina upplevelser. Att det kostar svenska gamla damers hälsa i slutet av livet är totalt ointressant för SR/SvT.

  • Jag växte upp på 50-60 talet, 4 pers i en tvåa, det
   blev bra och ärligt folk av mig och min bror trots
   avsaknad av semesterresor, detta på grund av
   begränsad ekonomi när mamma var hemmafru.
   En mycket lugn och trygg tillvaro.

 65. Regeringen är så värdelös så den t.o.m medvetet utsätter vanligt folk för migranter och illegala som börjar terra folket med kriminalitet. Mångamångamånga väldigt många har blivit offer för rasistisk trakasseri och hatbrottslighet, på grund av regeringens och 7-klöverns cyniska politik, och destor fler har blivit oroliga och rädda, och som tvingats vänja sig vid försiktiga rutiner. Och det fick och får bli så illa som ex i denna förortsomåde;

  Trygghet och harmoni som borde vara på samma sätt som förr i tiden är helt uppslukad, först och främst för nordbor och andra vita människor, men även för många ickevita. Och mångkulturskolan för barnen är natuligtvis värst för ickemuslimska barn. Stackars barn.

  Men i det stora hela är det synd om muslimbarnen också, då Sverige ställer ej upp för deras rätt att slippa bli indoktrinerade, och tvingade att vara islams fångar, utan varken religionsfrihet och kärleksfrihet och en masse andra rättigheter.

  Stackars barn, stackars gamla o sjuka, stackars svenska folket, stackars invandrare också som förlorat den tidigare så trygga Sverige. Detta är natulrlgtvis inte Sverige längre. Detta är en djävulskt o-svensk och o-västerländsk mångkulturmix, med den kusliga islamistiska anden som är en elakaste sortens ande.

  Men det är definitivt inga muslimers fel. Utöver anpassningsbara och skötsamma muslimer så har Sverige precis som många andra västländer haft dörren öppen för hela det islamiska/islamistiska kalaset med sitt gullande för det samma. Skulle ansvarsfull politik varit, krav ställts så skulle Sverige ej varit lockande att komma till för majoriteten av dem som kommit. Krav är ett måste att ställa.

  7-klövern och media styrs av korrumperade och ideologiska skitstövlar. Självklart att det är nödvändigt att EJ rösta på 7-klövern.

 66. Regeringen möter medborgarnas motstånd med att vilja förbjuda organisationer och åsikter som inte passar makthavarnas syn på det nya Sverige. För ingen tror väl att de ingriper så hårt i åsiktsfriheten för några hundra nazisters skull? Den moraliska stormakten skall av allt att döma fredas genom makthavarnas våld mot alla som inte ler på kommando.

   • Inte 10 000 fler/nya poliser. S vill bara ha 10 000 fler ”polisanställda”. Alltså civila som INTE har ett minsta uns polisutbildning, INTE har rätt att ingripa, INTE heller rätt att gripa. Sossarnas löfte handlar INTE om fler poliser. Allt är en bluff för att försöka framstå som handlingskraftiga mot kriminella och för att lura svenska folket. Sanningen är att alla civila som S vill tillföra polisen kommer troligen att syssla med att via internet leta efter vanliga svenskar som på internet eller annorstädes uttrycker ”fel” åsikter. Om Ss får genomföra sin politik så kommer 10 000-tals fler oskyldiga vanliga svenskar att åtalas och dömas för ”hets mot folkgrupp.”. Ss politik hotar på riktigt både vår yttrandefrihet och vår demokrati.
    /CC

 67. Jaha så de står och hänger uppe på Ramberget (bilden), ja då vågar väl inte vanliga människor sig upp till utsiktsplatsen då… Ännu ett område som ockuperats av löfvenska aggressiva barn, när skall han skicka hem dem, och ingår dessa i de 89 000 som löfven minsann skall skicka hem?

  • Ramberget med en vacker utsikt över Göteborg ligger i Schillers park. Jag flyttade hit 2007. Man kör upp till utsikten på Panoramavägen. 2007 var Panoramavägen öppen dygnet runt men stängdes vintertid. Men detta förändrades. Några år efter att jag flyttat hit blev det mycket trafik i området. Flotta bilar med mörka rutor. Kommunen har fått anlägga nya vägbulor på Rambergsvägen för få ned hastigheten på trafiken. Sedan beslutade man stänga Panoramavägen 00.00-05.00. Nästa år beslutade man att stänga 22:00-05:00. Sen har det bara fortsatt och fortsatt stängning 21:00 20:00 . 2018 stänger Securitas Panoramavägen 18:30 – 07:00. För både Göteborgare och turister har utsikten på Ramberget varit ett trevligt utsiktsmål. Eftersom det inte finns några parkeringsplatser i området har man i princip tagit bort detta utflyktsmål efter 18:30. Nu vet jag inte exakt men kan tänka mig att Panoramavägen varit öppen dygnet runt i minst 30 år. Sedan förändras detta på bara några år. För oss boende är det nu möjligt att ta en kvällspromenad upp till utsikten igen utan risk att bli överkörd. Man kan gå en sväng med hunden på morgonen utan att se skräp överallt utom i papperskorgarna. Men för övriga som förr kunde ta bilen upp och runt berget har inte den möjligheten längre.
   Bara ett av så många saker som har förändrats till det sämre ofta katastrofalt mycket sämre de senaste 5-10 åren.
   Vi vet ju alla varför det blivit sämre och vad det beror på.
   Media tror att vi inte kan tänka själva än mindre själva söka alternativ information till den som serveras av medieetablissemanget.
   Utvecklingen på Ramberget med kriminalitet, väld, hot, nedskräpning, farligt höga hastigheter och ett fruktansvärt väsen har jag inte sett en enda mening om i Media men det hade i så fall bortförklarats av media som ett problem som existerat i 30 år men det är först de senaste åren som det uppmärksammats, med andra ord den vanliga visan.

   Etablissemanget anser att vi väljare är korkade. Varför står i så fall samma politiker och utfärdar samma vallöften vart fjärde år? Man måste ju vara korkad om man går på det mer än en gång, eller hur. Men nu står dom och lovar samma saker igen som dom gjorde för fyra år sedan och dom har ingen tanke på att hålla några löften.

   Det har tyvärr gått väldigt mycket snett i vårt samhälle. Omsorg och service blir hela tiden sämre. De som ska betala för alltihop blir färre och färre och får jobba mer och mer . För vad ?

   Etablissemanget för en politik där svenskar. alltså de som i hela sitt liv bott och arbetat i Sverige, behandlas mycket sämre än de som kommer till Sverige utifrån. Som inte bott och arbetat i Sverige, som har fått reda på att i Sverige är allt gratis. I Sverige kan du få allt du vill ha och får du det inte så är det bara att ta det du vill för i Sverige får man inga straff.

   Är det detta vi har valt? Vi väljare. Vi har ju röstat för detta för fyra år sedan. Tycker du att samhället har blivit bättre , att du och din familj fått det bättre, säkrare och tryggare. Vill du verkligen att samhället ska fortsätta på den inslagna vägen?
   Varje medborgare i Sverige har vart fjärde år en unik möjlighet att bestämma vem som ska styra Sverige.
   En dag vart fjärde år är det just du som är den viktigaste personen i Sverige.
   Den dagen är det du som har all makt. Men det är bara på valdagen, en enda dag som du har makt, så se till att utnyttja den!
   Du har möjligt att förändra och påverka genom din röst.
   Efter valdagen är din makt försvunnen så det är så viktigt för allas vår framtid att du utnyttjar din makt denna dag.
   Hur du väljer att rösta är helt upp till dig. Att rösta är din rättighet och dessutom är jag helt övertygad om att du själv kan bilda dig en egen uppfattning om hur du vill att vår framtid ska se ut.

  • och Kristersson fyller i med att det var få som förstod problemen som skulle uppstå med invandringen. Det enda han vet är att det kommer vara omöjligt att ta hjälp av SD

 68. Markoolio sommarpratade igår. Han var lite av ligist innan han blev tvångskommenderad att göra lumpen i Finland. Kan vi skicka dessa till Finland?

 69. Hörru Egor! Man brukar visa källa. Det är liksom källan som gör artikeln tillförlitlig. Har du läst förhörsprotokoll eller har du talat med typ vittnen?

  • Kräver du samma sak av Expressen eller SVT? Källskydd och meddelarskydd, finns det också något som heter.

   • Jag kan inte bara ta tyckande ur fria luften. Ska jag dela så vill jag ha källan. Fri media brukar vara bra på det och det ökar trovärdigheten.

    • Du litar alltså inte på Samhällsnytt i samma utsträckning som om Aftonbladet publicerade en artikel baserad på ej namngiven källa?
     Hur ofta läser du inte i mainstream media t.ex. ”enligt obekräftade uppgifter”?

    • Gör som vänstermedia. ”Forskning visar att” men tala inte om vilken forskning. Jag har nog läst över tusen debattartiklar i Expressen, Aftonbladet och DN där jag retat mig på den saken. Framförallt är det stenkastarvänstern och feministernas specialitet.

 70. ”Ensamkommande marockaner”
  Den officiella benämningen lyder ”barn utan vårdnadshavare” och förkortas i polisrapporter med BUV.

 71. Löfven vill ju ha ordning och reda.Tydligen lika vagt som deras vallöften.Herrejösses att karln sitter som STATSMINISTER.

 72. ”Ja, men det finns ju även svenskar som är kriminella?” Ja, det gör det tyvärr. Men det räcker utmärkt med dem.

  Varenda enskilt brott, där gärningsmannen är en invandrad sådan, är ett brott som aldrig skulle ägt rum här i Sverige, om den kriminelle invandraren inte vore här.

  Varenda våldtäkt, stöld, rån eller annat brott, har brottsoffer. Var och ett av dem, hade aldrig blivit drabbade, om vår invandring hade sett annorlunda ut. Det går aldrig att bortförklara, hur gärna än vissa försöker.

 73. Väntar polisen på att alla blåbär ska bli lika stora? Det är väl bara att hämta dom, nu går det ju skickas hem dom.

 74. Man kan det man vill. Vill man skydda svenskarna från kriminella utlänningar så kan man. Om lagar hindrar så ska de ändras. Att politikerna ännu inte gjort något tyder på att de inte vill.

 75. Om det nu inte går att låsa in dess yrkes kriminella ungdommar får väl man ändra lagen så att det går eller finns det någon som har en annan uppfattning?

  Fenomenet är ju inte nytt…och lär ju inte försvinna så länge man inte gör något åt saken…

 76. Vi kunde ikväll se ”Diamond League” i direktsändning från Rabat i Marocko! Varför ända in i glödheta …. måste vi då ha en mängd ligister därifrån i Sverige? Svara på det Morgsn och Hr Ygemann! Ut och hem med dem! Gör slag i saken NU!!! Vad är det som hindrar er?

 77. OT: HJÄLP, Jag vill inte ha det så här, fredagkväll, från alla håll kommer folk (från icke skidåkande länder), dom är säkert 20 stycken, fyller busskuren, babblar och för ett djävla oljud. Snart kommer bussen, vänta lite här kommer en Audi i ca 120 på en 50 sträcka, hann se att även fortkörarna var som på Kameruns avbytarbänk. Jag vill inte ha det så här !!!!!!!!!!!!

 78. Här är det öppet hus. De har turnerat runt Europa. För att landa i Sverige. De har försökt, att komma in i Kanada. De har varit på Island. Men i Dum-Sverige kan de hänga kvar !

 79. Var på väg från Huddinge Sjukhus. Vi blev omkörda av en vetvilling. Men döm om vår förvåning. Två polisbilar hade spärrat vägen. Plockade ut föraren. Det var en av ”de ensamkommande”, som försågs med handbojor. Den sprillans nya bilen genomsöktes ! Sen släpptes vi fram. Heders åt de rådiga polismännen. Sen kommer en kvinnlig åklagare och ger ”barnet” tio timmars samhällstjänst och rätt att stanna !

  • Till Arlanda och internering, när sedan 300-400 samlats ihop, till Gulag…
   När ska Svenskarna ta i med dom hårda handskarna…. .

   • Det är inte så noga med att ha körkort längre i Sverige. Många från andra kulturer bryr sig inte och vet att ”straffet” utifall de skulle ha den stora oturen att åka fast, är minimalt, om inte obefintligt!

 80. Regeringen har inte tid med det här. De jagar de farliga, farliga nazisterna.
  Regeringen består av en blandning av kroppsliga och själsliga dvärgar.

 81. ”Enligt polisens presstalesperson hade alla fem utländskt ursprung.”
  Jag märker en svagt begynnande öppenhet att redovisa var busarna kommer ifrån. Även svenska DDR-TV kan inte längre undgå att ta upp all ”ny” grov kriminalitet på svt.se
  Att 2 migrationsdomstolar nu underkänt Annie Lööfs lag är också mkt upplyftande. Hoppet börjar gry inför bortvalet av 7-klövern.

   • Ni ä inte ensamma …
    Malmö – Göteborg – Orebro, jo Stockholm visa NoGoZone – områden.
    Säger det till Morgan då förnekar han, exakt som förnekas att J-C Dunker är
    På video bilden på JETTE FYLLAN
    , då politruckar påstår att han har ischias. . ….
    Gode gud se det.

 82. If you don’t vote AfS or SD in the elections that means you don’t care about the safety of women, children and elderly in Sweden. I.e. you’re a scumbag.

 83. Kan väl aldrig vara möjligt…….? Dessa så av landet så viktiga nya innevånare som skulle berika landet så väl…..? Skandal !

  SD 2018. Ps. tur att det är val snart. ds

 84. Folk har börjat förstå hur saker ligger till. Det blir mycket synd om dessa tatarer, speciellt om SD förlorar.

 85. När ska Sveriges folk förstå att det finns ett viktig mening med landgränser och behovet att upprätthålla dessa. Men I-nazisterna (internationalsocialisterna, globalisterna) tycker ju att vi alla är lika och att Sverige är någon form av allemansland. Som man bäddar får man ligga, grattis alla internationalister, URK!

 86. ”Bland grupperna som polisen beskrivit som stökiga i Nordens största köpcentrum – sett till omsättning – är ungdomar från Göteborgs förorter men också nyanlända från Afghanistan och Syrien.

  Bland de drivande har polisen även nämnt marockanska gatubarn.

  – Dessa är nu i stort sett borta från Göteborg. Och situationen i Nordstan är en helt annan än för ett halvår sedan, konstaterar Erik Nord.

  Stefan Rydholm, säkerhetsansvarig på Nordstan, bekräftar den bilden.

  – Vi har inte haft några skarpa incidenter sedan i maj. De senaste månaderna har vi knappt haft några stölder eller bilinbrott alls i Nordstan.” Tack polisen!

  • Den politiske kommissarien erik nord bara svamlar och försöker dölja sanningen. Självklart på direkt order från hovnarren själv.
   .
   Jag lydde bara order säger den politiske kommissarien erik nord….
   Hmmm…var har vi hört det förut?

 87. ”En del har skickats tillbaka till Marocko, som sedan en tid tillbaka har ett avtal om utlämnade av ”gatupojkar” med Sverige. Ungefär ett hundratal individer har skickats från Sverige till Marocko under våren.” Yay!

 88. ”Sveriges justitieminister Morgan Johansson (S) kommenterar nu Moderaternas förslag om lag och ordning.

  Moderaterna fortsätter att komma med förslag inom rättsområdet.

  Han välkomnar Moderaternas förslag om att sänka kraven för att utvisa utländska medborgare som begår brott i Sverige.

  Här vill Socialdemokraterna gå ännu längre, menar Morgan Johansson.

  – Partiets utgångspunkt är att utländska medborgare som begår brott ska utvisas, säger han.”

  • Inom politiken finns något som i dagligt tal kallas för munväder detta var ett tydligt exempel på detta. När någon lägger ett förslag skall någon gå på ännu längre för att visa på större handlingskraft och slå på propagandatrumman för egna partiet

 89. Kan någon begära ut förundersökningsprotokollen/domarna i de två sk Rolex-rånen i Göteborg nyligen? Göteborgsposten publicerade igår pixlade bilder på gärningsmannen i iallafall ett av fallen. Kan någon publicera de opixlade bilderna på honom? Handlar det om marockaner i detta/dessa fall också? Det är tydligt redan på den pixlade bilden i gårdagens artikel att det rör sig om invandrare, men vore bra om det fick större spridning.

 90. Marockanska staten är naturligtvis lättade över att slippa ha Degosen där. Alltså tar man helst inte emot dem när Migrationsverket försöker skicka dit dom.

  Denna och snarlik situation varnade f d statsministern Göran Persson för, långt före invandrarvågen 2015. Nästan ingen politiker lyssnade. Fredrik Rheinfeldt, själv med Afrikansk härkomst (1/6), slog ihop sina påsar med Miljöpartiet och Åsa Romson.

  Det man kan bli riktigt förbannad över är att politikerna inte behöver ta ansvar för sina tillkortakommanden. Dom höjer förundrat på ögonbrynen och utbrister; Det var inte jag och hur kunde det bli så här ?

  Det är hög tid nu att avpollettera halva politiker befolkningen i Sveriges Riksdag.

  • Med rejäla gränskontroller….där du får legitimera dig, samt ange ditt ärende i landet, samt hur länge du avser att stanna och din vistelseadress, samt visa upp din ekonomi för vistelsen hade dessa problem ej uppstått….
   Läste även tyvärr nyss att tullverket fått avslag på sina äskanden om utökad personal. De står tydligen snart bara och åser hur stöldvaror förs ut ur landet och hur knark och vapen väller in……..de verkar dessutom vara obeväpnade!

  • Särskilt som dom omger sig med en stab av olika politiska sekreterare och andra ”experter” som även efter ett införande av tjänstemannaansvaret kommer att kunna gå fria.

 91. Lösningen är enkel!!!
  Låt militär personal samla ihop sl ödd ret, och lämpa sen av dom hos Marockos ambassad. Låt Marocko ta hand on sina egna sopor!!!
  Det är inte Sveriges ansvar, vad än hovnarren säger!
  Förhoppningsvis är hovnarren historia om drygt en vecka!

  • Klart det är ditt och andra svenska – white guilt skattebetalares ansvar – hur skulle det annars se ut. Det har du fått lära dig redan i skolan.

  • Narrens uppgift var att spegla den som hade den reella makten. Svårt se vilka de är i nutida Sverige :folket, globalistförespråkarna eller nationalisterna eller ve och fasa kvinnorna

  • Det var Globalisternas deal för Sverige. Reinfeldt fick order att trycka på startknappen på riktigt. Och nu har han 20 mille om året för fejktjänst på Globalistbank.

   • På kung Gustav den tredjes tid fanns det också det som kallades sinekurer. Hemskt hur lite allt har förändrats egentligen

 92. Sätt in militär och ta hjälp av andra länder för att rensa upp annars lär vi gå åt hell både som folk och land, med fritt inflöde utan kontroll, ansvar, omdöme etc från regeringen, övriga ansvariga som tycks leva i en egen skapad värld, där främsta behoven är dra in egna pengar och makt över alla andra.Det finns inga riktiga politiker idag som kan ersätta de som borde ut. Alla borde ha insett inga system fungerar normalt idag, Up and Down land och värld och folk, evils världn och folk

 93. Så det är regeringens strategi; Att de ska återvända frivilligt. Att vara minister i Löfvens regering måste vara mycket surrealistisk. Men, förstås de är ju alla stöpta i samma form, från skolråd, till ung socialistisk vänster, till S och slutligen i någon partifunktionärsroll, helt utan förankring med verkligheten. Hela sitt liv fått höra av andra vad som är rätt och vad som är fel. Inget logiskt tänkande alls. En sekt skulle man kunna säga. Hela 7-klövern. Ve och fasa om någon råkar yppa något som ligger utanför tankeramarna då är chansen till ett glidarjobb på något deparement, eller ännu finare, riksdag eller regering, helt borta. Kommer faktiskt oavkortat att tänka på Scientologirörelsen faktiskt.

 94. …Eller som snart Ygeman snart kommer att kläcka ur sig.

  -Vi måste förbjuda folk att bära halsband.
  Han är en av Löfvens apostlar som aldrig sett skogen för alla träden för han har alltid fått höra att det inte finns någon skog. (Självförnekare som aldrig kommer att se de riktiga problemen)

 95. Varför inte ordna till ”maskeraden gamla tanter” där ett antal Riktiga män klär ut sig till ”tanter” så ska vi se att dom små D####a snart lärt sig en ”läxa”..!!
  ”läste om detta i en sagobok”…………;)

 96. Gå inte ut ensamma flickor/kvinnor under kvälls eller nattetid, säger polisen i Norrland.
  Bär inte halsband eller dyrbara smycken, låter det nu.
  Som gammal djurvän väntar jag nu bara på ett hundförbud med motiveringen ”det passar inte våra nya gästers ideologi”…..alternativt en rejäl , rejäl hundskatt så Magda får in lite mer pengar till ”de viktiga utgifterna”.

 97. Barnhem….? Är sossarna helt pantade?
  Det här är inga barn utan unga grabbar som i sitt eget hemland anses vara vuxna nog i den åldern för att ta sitt straff.
  De är heller inte här för att de inte har någon annanstans att ta vägen utan för att straffen i hemlandet är kännbara, medan de i vårt vänsterstyrda land är försumbara och skrattretande för dem.

 98. Gränsvakterna måste ju sluta med att släppa in asen i landet,de är varken barn
  eller flyktingar så varför släpps de in här?

 99. Nu är snart kebabbarnas sötebrödsdagar slut i detta land. Det skall bli ett nöje att beskåda då råttorna lämnar skeppet.

 100. Eftersom dom verkar röka hasch, så förstår jag inte vad f *n dom gör i Sverige, haschet kostar väl bara en tiondel i Marocko och det är väl det enda dom bryr sig om.
  Ut med dom ögonblickligen.

 101. Håller med, det är förmodligen lättare råna åt sig pengar här, med 0 straff.
  När svenska folket drar åt olika håll, blir det som vi har det idag, vi och landet går åt hell i kriminalitet, narkotika, mord, etc De skall ut härifrån alla som parasiterar, utövar våld, tar kål på folk, hotar, etc, begår brott.
  Sverige är hela världens socialbyrå och soptipp

 102. Vad har dessa överhuvudtaget att göra i Sverige? Flyktingar kan dom ju inte vara då Marocko inte är eller har varit i krig på mycket länge. Detta är illegala migranter som ska ut.

 103. Oj vad förvånad man blir…
  Helt i stil med det övriga att plundra, utnyttja, råna….
  Och Polis med åklagare VET mycket väl vilka ”såna där” det handlar om.

 104. Det pågår ett cyniskt spel med svenska medborgare som insats, en sort svensk rulett.
  Polis, myndigheter av olika slag, politikerna har lämnat över medborgarna till dessa barbarer som våldtar inte bara kvinnor, rånar inte enbart gamlingar utan hela landet, hela systemet, hela demokratin – som den är nu.
  Och vad gör vår kära landsfader? …han är förtjust hur den humanitära stormakten fungerar.
  Och han är den högsta tuppen i den stormakten.

 105. Meeh, kan väl aldrig vara möjligt……..? Nu tycker jag att vi klämmer i med ”We shall over coooome” så går det säkert över ska ni se.

  Och måtte inte de små framtids hoppen fått ont i fingrarna när de ryckte de överdådigt tjocka halsbanden av kvinnornas halsar som säkert gjorde – helt felaktigt – motstånd, för då jävlar måste vi utreda om inte ett skadestånd vore på sin plats också.

  Sen avslutar vi med ett kolossalt kramkalas på Sergel, med samtliga 7 klöver figurer som hand i hand basunerar ”inga lasister” på våra gator!

  Ironin får ibland spegla verklighetens sjuka anlete.

  SD 2018

 106. Det som ligger till grund för de marockanska barnens närvaro här, är den ineffektiva politikerkåren och den lika ineffektiv polis myndigheten.

  Såg en video igår med resoluta ryska väldrillade poliser. Samtidigt visades en svensk dansande polis i full uniform. Ett fullkomlig och rättvis sågning.

  Sverige är utskämt på många sätt.
  Man glömmer heller inte en förvånad president Trump när han utbrister Sweden… Sweden… who would belive this? Sweden.
  Ett utrop som varje normal politiker borde reagera starkt på.

 107. Äldres uppmaning till polisen: om ni inte klarar ert uppdrag så bjud då hit marockansk polis för att gripa och lagföra gangsterna i Marocko.

  • Men de är ju enligt en känd minister baaarn glöm inte det. Hon tillhörde MP det skall vi komma ihåg nu i valtider.

 108. Bara att hyra lite fängelseplatser i utkanterna av Casablanca, och se till att de sitter där länge.
  Det tror jag kommer att få en betydande avskräckande effekt.

  Money talks.
  Säkert inte så många lagändringar som behövs heller.

 109. Ett stort problem för polisen och andra myndigheter, skriver du. Det är främst för allmänheten som de utgör ett problem. För några år sedan kunde folk faktiskt gå ut på stan och bära ett halsband. Nu törs många inte ens gå ut!
  Tilltron till myndigheternas förmåga att lösa samhällsproblemen minskar för varje vecka som går!

 110. Vad gör alla världens ensamkommande barn här? Nån internationell regel som vi inte får bryta? Socialdemokrater och moderater kommer att förtjäna sitt valresultat den 9/9….

 111. Klart man kallar sig barn när man söker sig till ett land som förbjuder barnaga.
  Så man kan göra vad man vill utan att någon säger till en.

 112. Det är dags att alla goda som ömmar för dessa ”barn” att kliva fram ett steg ur ledet och bjuda in dem till stugvärmen, istället för att klaga på oss icke-goda.

 113. Dessa gatugangsters som INTE har några som helst ”flyktingskäl” utan bara just är kriminella gatpojkar skall UT !!

  I Spanien fick de stryk av polisen…
  I Frankrike fick de stryk av polisen..

  I Sverige får de saft o bulle och halalkorv av polisen och medömkande av sosstanter…

 114. Hur kan föräldrar vara så oansvarliga att dom skickar iväg sina barn till ett annat land, jag skulle inte våga skicka iväg mitt barn en hållplats med buss eller spårvagn i Göteborg.
  Dom borde ju naturligtvis få hjälp hem till sina föräldrar som undrat vart dom tagit vägen.

 115. Detta problem är ett bland många som gör att den närmast obegränsade flatheten hos ansvariga politiker och myndigheter får medborgarna att söka sig till partier som är beredda att ta krafttag mot gangstervåldet(väldet). De – i verklig mening – mest utsatta som åldringar, handikappade m.fl., blir på allmän plats överfallna av hämningslösa brottslingar. Varför inte internera dem i väntan på skyndsam utvisning? Intresset att ta sig till Sverige skulle snabbt minska.

 116. Här om dagen blev en av mina vänners barn rånad av tre somaliska barn/ungdomar med pistoler. Att det inte rörde sig om leksakspistoler blev han varse då han mot kinden fick känna att de var gjorda av metall. Senare åkte dessa fast efter en serie rån och snart blir det rättegång. Vad jag vill säga med detta är att det långt ifrån bara är marockanska gatubarn som gör Göteborg minst sagt osäkert.

 117. Fortsätt på den inslagna vägen bara så är problemet löst snart. Den här nya vågen är ett bakslag, 3 augusti kunde vi läsa följande i GT:

  ”Stora insatser i form av ökad närvaro från polis och väktare sattes in.”

  ”En del har skickats tillbaka till Marocko, som sedan en tid tillbaka har ett avtal om utlämnade av ”gatupojkar” med Sverige. Ungefär ett hundratal individer har skickats från Sverige till Marocko under våren.”

  ””Bland de drivande har polisen även nämnt marockanska gatubarn.

  – Dessa är nu i stort sett borta från Göteborg. Och situationen i Nordstan är en helt annan än för ett halvår sedan, konstaterar Erik Nord.”

 118. Förstår inte denna flathet emot illegala,
  Lås in de som begår brott såsom att vistas olagligt i landet sedan skall deras respektive ambassader betala tvångshemresan.
  Så,
  Problemet löst.

 119. Dammsug staden på det importerade patrasket, stuva in den skitiga sörjan i en container, surra fast den på en flotte, dumpa skiten i Atlanten så är plågan över !
  Förvisso hårda ord, men någon gång så får moder Svea sätta ner foten, dyngan ska bort.

  • Men kommer det til å skje ? NOT ! Disse marokkanerne kommer til å begraves i Sverige etter at de hver seg har ranet for millioner av svenske kroner. Jeg vedder på at sosialen kommer til å betale for graven deres .

 120. I en stat med normala normer och regler skulle de genast förpassats ur riket. Med våld om så behövs.
  Men frågan är bara om Sverige längre kan anses som ett normalt land. Ett land som sätter det egna först.

  • Där har dom nog redan varit. Men med en skarpt beväpnad polis i
   varje gathörn så tyckte dom självklart att förutsättningarna i Sverige
   var bättre.
   Vidare kan man i Sverige bli idol och hjälte bara genom att låta sig
   fotograferas med något berömt hen. Särskilt om det är en gammal
   svetsare eller nån gammal Kommunist ledare.

 121. No Shit Sherlock ?
  Trodde dom hoppat av tåget en hållplats för långt norrut bara, och måste överleva dagen nu när dom ändå är här villl säga

 122. jahapp det var ju liksom ganska utrett sedan långt tillbaka.

  Det är huggsexa på Svenskarna och Bilderbergarna skrattar hela vägen till banken.

 123. Hur ska ”barnen” tolka budskapet från svenska myndigheter om den ena säger, åk hem vi har fixat ett barnhem åt er och den andra myndigheten ordnar med härbärge, kläder, mat och fickpengar samt att du som migrant kan ostraffat ägna dig åt vilka hobbyn du vill istället för att arbeta eller studera

 124. Istället för att ta hand om brottslingar och förpassa dem dit de hör hemma, så skall vi anpassa oss till dem:

  Ha inte smycken
  Töm bilen
  Betala med kort
  Besökinte på vissa platser osv

  Är det bara jag som tycker det är orimligt att vi inskränks mer och mer och ändå breder kriminaliteten sig ut överallt. Jag skulle vilja att man stävjade brottsligheten istället. Det fugerar ju i andra länder, inte minst i Turkiet, där kan man betala sin biljett i bussen. Pengarna läggs i en låda typ tvåliters glassförpackning, man kan betala kontant överallt etc. Varför kan de, men inte vi?

  • En kort anekdot, jag gick på en längre kurs och bland deltagarna fanns det människor från algeriet och marocco. Vi kom inpå temat om migration och specifikt problem med migration. De undrade varför vi tog emot dem? Dvs folk från marocco och algeriet undrade varför Sverige tar emot dem? de tyckte de var korkat då det var människor de själva inte ville. Detta är människor utan framtid därför att de inte har utbildning eller kunskap. Detta handlar om Barcelona-avtalet. Europa tar emot socialärenden från resten av världen så att vi kan få till gång till billig olja. Nu vet ni också vad klimat frågan handlar om. Det handlar inte om klimatet det handlar först och främst att omställa europa till att inte vara så beroende av olja för att vi ska kunna gå ut ut detta avtal.

 125. Är någon förvånad? MP, V, C, M ,S har jobbat hårt i decennier för att få hit dom..
  Och nu är dom här från tredje världen!
  Snart tar folk lagen i egna händer. Tack för det kära politiker.

 126. Ygeman.
  Lika trovärdig som en ”ensamkommande”. Satt att representera hederliga väljare trots hans egen oredlighet.

  Kan partiet visa mer förakt för systemet!!!!

 127. Det borde delas ut informationsblad på arabiska vart det finns mest att hämta för rånarna. Moderatröstande kommuner och vänsterfästen som Södermalm.

    • Det är såklart en no-brainer att vi inte ska. Men sen är det ju så att: F! (som utgör minst halva mediakåren på SVT, Aftonbladet, SR, DN), V, MP, S och C delar inte din uppfattning. D.v.s. alla de ”goda” människorna i vårt samhälle delar inte din uppfattning.

    • Du vet ju hur svenska vänstern är med sina straff. Och fängelser gör ju inte brottslingar bättre. Det är ju drömmen för dom att få hit marockanska gatubarn.

 128. Marocko har varken haft krig eller är med i Eu så dessa är definitivt illegala migranter så bara att bura in dom tills utvisning. Dessa skall inte springa lösa på våra gator.

 129. Har redan gett upp tanken att bo kvar i Sverige efter pensionen och letar redan nu efter ett nytt hemland. Grattis Sverige, detta land kommer att sjunka till ruinens och brottslighetens absoluta botten med världens högsta skatter och skenande brottlighet och korruptionen om ENBART 15-25 år. Då tror jag inte ens framtida lycksökare vill ta sig hit, festen är över och ladorna tömda och nedbrunna för länge sen

  • tyvärr du har rätt , jag är ledsen och besviken ,finns ingen lösning för oss .,inga partiet kan rädda Sverige .globalisering var ett total misstag.. lycka till .jag själv vill flytta till Spanien eller Portugal ..vet inte än… har björjat att undervisa spanska till alla som vill flytta ….hälsningar Ida

 130. Vari ligger problemet med att få bukt med detta? Alla vet vilka de är, samla ihop dem, skicka hem dem. Case solved!

  Jämför detta med en stökig gäst som härjar hemma hos dig, hur många skulle låta bli att kasta ut fanskapet?

  • Problemet är en illegitim regering. Det spelar ingen roll om dom har 30-40 % eller mer..kan man inte skydda sitt folk & land saknar man legitimitet

 131. Är det någon med sund verklighetsförankring som är förvånad!!

  Nej det är vi inte, tråkigt att vi bara är 20% av de röstberättigade!

 132. På 60-&70-talet kom det ca. 20.000 marockaner till Nederländerna enligt avtal med Marocko för att tillfälligt arbeta i landet. Nu är de 350.000 och är den sämst integrerade invandrargruppen. Göteborg bör kontakta sina gamla vänner i Amsterdam.

LÄMNA ETT SVAR