Foto: Holger Ellgaard.

UPPGIFTER: Expressen släckte ner populärt Twitter-konto

Delningar

Twitterkontot @daccraft, eller Darko Crncevic som han heter, släcktes ned på torsdagskvällen. Enligt uppgifter ligger Expressen bakom.

Crncevic har varit ett av de mest inflytelserika Twitterkontona på ”högerkanten” som nästan uteslutande diskuterat politik och migrationens konsekvenser.

Ofta har han publicerat videoklipp från diverse medier. Expressens krönikör Lars Lindströms direktsändningar på Facebook klippte exempelvis Crncevic om och gjorde satir av, något tidningen tydligen inte kunde tåla.

En vecka innan valet ska Expressen ha krävt att Twitter raderar hans konto och massanmälde bland annat skärmdumpar på rubriker och klippen med Lindström.

Redan för ett par dagar sen twittrade Crncevic om att kontot var på väg att släckas och att det inte fanns något att göra åt saken.

Crncevic kommer ursprungligen från Kroatien och beslöt 2016 att lämna Sverige för Polen på grund av utvecklingen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

271 KOMMENTARER

  • Lägg av istället för att lägga upp.
   Den knutna nävens tid är förbi, dags att göra motstånd, det är dessvärre det enda språk samhällsförstörarna förstår.
   Fan, jag har genom åren hoppats på att lösa det här på fredlig väg….

 1. Och EU med sin nya lag om upphovsrättslig skydd har nog gjort det möjligt att sätta åt alla som tar upp sådant som MSM skrivit om.

 2. Bonnier äger Expressen. Bonnier är med i Bilderberggruppen. Bilderberggruppen är globalister.

  Mattson dansar efter maktens pipa.

  • Det är stor komik när man läser löpsedlerna från lögnfabrikerna (köper tidningarna gör jag aldrig) och man vaknat tillräckligt för att se.

  • I Metro för ett antal år sedan om de som ertappades för snatteri i butiken stod ”ett ryskt par med istaeliskt medborgarskap”. Jag ställde då frågan till redaktionen om dessa två verkligen var ryssar men fick inget svar.

  • Felet var att han var Serb och Serber gillar inte globalisterna.
   1999 så bombade Nato Belgrad och Generalen Wesley Clark upplyste hade tydligen också låtit meddela att skälet skulle ha varit att Serbien vägrade att låta sig bli en så kallad mångkultur. Det var i alla fall vad jag läst att karln skulle ha påstått.

   Samma general förklarade även att USA skulle anfalla 7 länder inom tidsrymden av 5 år.
   I Syrien slog det stopp i USA´s krigsmaskin eftersom Ryssland kom dit och räddade upp situationen tack och lov. Näst på tur skulle förmodligen med hög sannolikhet ha blivit Iran som var ett av länderna på listan.

 3. OT
  Det är förstås känsligt att kommentera en person som har problem. Men när man går ut i pressen så får man nog tåla att det diskuteras

  ’Så beskriver Caroline Farberger sin resa från Carl till Caroline. Resan inleddes för 1,5 år sedan. Skoskavet har funnits hela livet.

  ”Tänk dig att du befinner dig på en livsmarsch tillsammans med andra och har konstant skoskav. Du vill inte bryta dig loss ur ledet utan fortsätta marschera i takt med ditt livsmanus, så du biter ihop och hoppas att stenen i skon ska försvinna”, inleder hon.

  ”Alla som gått med en sten i skon vet att stenen inte försvinner av sig själv. Den kan möjligen flytta på sig, men den fortsätter att skava och ibland göra ont vartenda steg, varje dag, år ut och år in.”

  Tills människan i skorna vågar stanna upp, sätta sig på en stubbe och snöra upp kängan för att se efter vad det är för sten som skaver så dant.

  Det var det Caroline Farberger gjorde en marskväll 2017, och det var hustrun Ylva Rönnqvist som satte henne på spåret:

  ”Ylva såg hur jag led utan att förstå varför. Till slut frågade hon rent ut: Skulle det kunna vara så att du vill vara tjej?”

  Frågan fick maken att studsa till och ryggradsmässigt utbrista: Nej!

  För inte kunde det vara så stenen i skon såg ut. Inte för Carl Farberger – en medelålders, väletablerad man med hög social och ekonomisk status, dubbla examina från Handelshögskolan och Chalmers, kompanibefäl och kursetta på kadettskolan under militärtjänstgöringen på I15 i Borås, frimurare, händig trebarnspappa och spikrak karriär från ambitiös managementkonsult på McKinsey till driven vd för börsnoterade Ica Gruppens nya tillväxtdel, försäkringar. Eller?

  Hustrun var klok nog att låta frågan och svaret landa lite. Sedan upprepade hon frågan, och denna gång blev svaret inte lika tvärsäkert nej.

  Under vårveckorna som följde började maken konfrontera sig själv genom att försiktigt testa olika kvinnliga uttryck hemma i Sigtuna. Uttryck som att bli professionellt sminkad och ta på sig en klänning.

  ”Överväldigande! Ögonblicket som jag såg mig själv i klänning och snyggt smink var ren och skär euforisk lycka. Det var som att jag för första gången fick syn på vem jag är, inte den jag förväntas vara. Helt plötsligt såg jag en person som var vacker!”

  ”Det fick kosta vad det ville’

  Jag vill inte döma, men att må dåligt och sen ledas på spåret att man nog tillhör fel kön som förklaring till all livsångest, tycks för mig extremt vanskligt.

  Vi lever i en tid av stort lidande, även om många slipper svälta..

 4. Det är med Expressen som med olika diktatorer. De tål inte att man skämtar om dem. Så därför ska de stoppa en på olika sätt. Sorgligt när de inte tål sådant. Men visar samtidigt vilka ömma tår de har.

  • De inser inte att de blir än mer parodiska när de ska stoppa satiren.
   Det slår mig att till skillnad från Åkesson som ansåg nedläggning av P3 går Expressen all in och genomför nedläggning. Hmmm… Kritiserade inte Expressen Åkesson?

 5. OT. Åkesson med fru i Skavlan. Hur orkar Åkesson med att sitta där igen? Det senaste besöket resulterade i rekord i antalet anmälningar till Granskningsnämnden.
  Har inte sett det, men tydligen var Skavlan vidrig.

   • Nej, Skavlan hade en nästan godtagbar ”utstrålning” denna gång, ty förra gången lyste hela han av ett outgrundligt hat.
    Han försökte några dolda inövade fraser där han tex. urskuldade sin dåliga svenska, men Jimmy bara skrattade åt han.
    Jimmy skötte detta mycket bra, han har blivit ett riktigt proffs.

 6. Hoppas han kommer tillbaka i en form eller annan, han är en riktigt skarp kritiker. Klart DDR-patrasket på Expressen ville få tyst på honom.

 7. Den mediala maffian, försöker med alla medel tysta yttrandefriheten o det demokratiska systemet.

  En organisation, som kan jämställas med fundamentala islamister.

 8. Och jag som var helt säker på att Expressen är en satirskrift.Men det kan de ju inte vara om de släcker ner ett satirkonto.De gör alltså anspråk på att spegla verkligheten?De behöver ha ett personalmöte omgående.Det förefaller lämpligt att de anställda informeras om sina arbetsuppgifter.

 9. Darko talar ifrån hjärtat. Whisky hade han druckit den dagen. Det blev hårda ord också. Men vad är hårda ord i jämförelse med det mörker och ondska som 7-partiet och media bussar på folket, på svenskar som invandrare. Darko är en fin människa.

  Jag klistrar in lite från Darkos text. Rekommenderas varmt att läsa hela Darkos text. Skrivet den 13. februar 2016,https://www.document.no/2016/02/13/hejda-sverige-2/

  ”Jag känner – och detta är ingen underdrift – ett stort hat mot de ansvariga. Att ge bort Sveriges välfärd till vad? Otacksamma ekonomiska flyktingar? Till brottslingar? Folk som har “flytt” genom hur många säkra länder som helst för att parasitera på vårt system. Som tjatar om sin jävla primitiva grottreligion? Som ger sig på våra värderingar.

  På de svagare i samhället, våra barn och kvinnor. Och vad ska Sverige säga till alla de RIKTIGA flyktingar som nu får ta all skit för vad ekonomiska migranter ställer till med? Hur ser man en riktig flyktingfamilj i ögonen när de hamnar på en skitskola i ett utanförskapsområde där lärarna är rädda och våldet härskar? Hur förklarar man för dem att de är dömda till en annan form av misär?

  Jag är skyldig Sverige en hel del. Men jag ser ingen väg att återgälda allt vad Sverige har gjort för mig. Ingen lyssnar på oss kritiker. Ingen respektabel tidning skriver om – förstår – folks oro utan att tillskriva oss obehagliga egenskaper.

  Främlingsfientliga, brunskjortor, ointelligenta, outbildade etc. Vad ska JAG göra?! Jag har EN fucking förtvivlad röst att lägga i ett val 2018. Det känns så långt bort. Jag tror inte Sverige klarar sig till dess utan att samhället tar sådan skada att det kommer ta generationer att reparera.

  Jag tittar på alla flyttlådor här. Och jag, två meter lång och enligt mig själv en tuff jävel, sitter med en tår i ögat för alla mina vänner och deras barn, Sveriges pensionärer, tonåringar… ja – alla – som inte kan göra som vi har gjort. Det känns som om jag sviker alla. Samtidigt är jag lättad. För MIN familj är safe (inte bara fysiskt, utan skolmässigt, vård, pension etc).

  Fy fan för de som gjort att jag känner så här just nu.

  Fy fan för media som underlåtit att granska makten. Som suttit i knäet på politikerna. Ni kommer aldrig få tillbaks medborgarnas förtroende.

  Fy fan för politikerna som har drivits av sina ideologier istället för folkets väl och ve. Ert FÖRSTA ansvar är medborgarna och landet. Ni prioriterat andra länders medborgare.”

  • Otroligt bra skrivet. Känn ingen skuld DC, svensken är halvt hjärndöd. Lev livet och må bra.
   Kanske vänder det ändå för svensken. Vi får se. Om majoriteten väljer kommunismen och islamismen och de välgödda i min hemkommun Täby väljare att titta bort tills bilan kommer, ja, vad mer kan man göra?

   Att skrika högt om vansinnet är gott nog som återgäldande!

 10. Hmmm, han vill inte bo i Kroatien?

  //

  Men det viktiga, överallt annat, är att Svenskar som vill leva i Landet Sverige… väljer rätt vid inköp och konsumtion i sin vardag.

  Lika noga som PK har varit, måste svenskarna vakna och se om sig själva och varandra.

  Har hört efter valet att folk tänker sluta äta på olika ”Restauranter” och sluta köpa ”Service”, osv.

  Tycks vara en folklig resning på gång?

  Eget barn som är äldre, med första lägenhet, kommer att bli bostadslös igen, pga rivningskontrakt.

  Nu finns det bara ”femfemmor” i partierna!
  Hur kan man vara så elak inom PK, att man slänger ut etniska svenska ungdomar som försöker klara sig själva, men samtidigt trycker in utlänningar i samma stad?

  Alla våra förfäder bara några generationer bort (25 års intervaller), arbetade 6-7 dagar i veckan, slet ut sig och fick skatta hela livet…

  Nu har 7klövern snart bränt allt som våra mor- och farföräldrar och generationer före dem byggde.

  Då fanns det riktiga socialdemokrater, som skyddade Svenska Folket!

 11. Ju sämre Sverige kommer att gå ju mer upprörda kommer folket att bli och skriver på nätet. Det innebär förmodlingen att fler konton kommer att stängas.
  Vad är det då för skillnad mellan DDR och Sverige?

 12. OT vet någon om Skavlan ljög i TV? Han påstod att han behövde polisbeskydd efter sitt förra program med Åkesson.

  Skavlan var förstås helt vidrig som vanligt, men Jimmie och Louise var lugna och civiliserade.

 13. Kollar på Opinion live. Jan Helin är en väldigt obehaglig person. Han har en väldigt konstig syn på demokrati och yttrandefrihet.

 14. Dom gör sig en otjänst här😉 för komma till tals, det ska vi vare sig det är på internet eller på gator och torg.

  • Som en arbetskamrat från Mellanöstern sa till mig en gång: ”Kör så hårt du kan, det är inget annat kvar för dig att välja.”

 15. OT: kort citat

  Mer intressant från Tino S.

  Nedrevidering av senast kvartal var förväntad av insatta såsom Konjunkturinstiutet, men det stoppade inte regeringen från att använda överblåsta siffrorna i valet, påhejad av media. Nu kommer facit, som är än värre än förväntad. Sydsvenskan:

  ”Svensk tillväxt skrivs ned rejält. De senaste årens högkonjunktur har varit svagare än vad som först beräknats, visar färska siffror från Statistiska centralbyrån…Såväl 2016 som 2017 års BNP-siffror skrevs ned. Generellt sett har de senaste årens högkonjunktur varit svagare än vad som först beräknats” ”Det blir sammantaget många miljarder sämre än tidigare rapporterat”

  https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10155919205508231?__tn__=-R

 16. Det är något speciellt med kommunister. Nu kom jag på det. Dom är alla nazister. Skrämmande utveckling i Sverige tycker jag iallafall.

  • Fel, kommunism är en globalistisk rörelse medans nationalsocialism är en nationell rörelse. Kommunismen strävar efter att lägga mark under sig och bli global medans nationalisten strävar att uppnå den raka motsatsen det vill säga att bevara nationalstaten och det egna folket.

   • I början var det det nationalsocialism men senare får du gärna förklara vad som hände. Samma sak nu. Till varje pris förgöra hotet.

     • De flesta tyska soldaterna har ingenting med det här att göra. Vanliga medborgare som krigade för sitt fosterland helt ovetande om agendan de styrande hade.

     • Agendan var att bevara landet och folket och inte att bli en globalistisk rörelse. Kommunismen som var dess motpart hade den rollen att ta över även Tyskland då den redan var etablerad i Sovjetunionen.
      Det är inte alltid så enkelt att veta varför krig startar då det första som dör i ett krig är sanningen.
      Vet du till exempel varför Japan attackerade Pearl Harbour och startade sitt krig med USA ?

     • God eftermiddag !

      Som du säkert ser så är det en annan skribent som redan har gett svaret.
      Jag kan tillägga att Japan försökte in i det längsta och via alla kanaler att lösa problemet med blockaden på ett fredligt sätt.
      Dock så ville USA inte ha en lösning utan ville ha en konfrontation.

      Det finns i vanlig ordning folk eller snarare fä som tjänar på andras död och lidande. Det är inget nytt under solen och heller säkert inte nytt för Solens rike.

     • Hej som du ser så har en annan skribent redan gett svaret så jag kan spara på ”bläcket 😉 Det var som sagt en handelsblockad mot Japan som var utlösande faktor.

     • Jag tjuvstartar lite här då jag fått i mig för mycket kaffe under dagen. USA införde mycket allomfattande sanktioner och sjöfartsblockader mot Japan i vilket till slut resulterade i att Japan såg ingen annan utväg än att angripa ett par år senare.

     • Det är korrekt men ger inte en komplett förståelse då många viktiga aspekter inte belysts. En fråga att ställa sig är; varför införde USA dessa omfattande sanktioner?

      Vidare behöver man förstå vad det egentliga syftet med första respektive andra världskriget var. Vilka var aktörerna? Vilket var/är deras mål?

      Allt detta kan man pussla ihop genom att läsa:

      1) (eller lyssna till) Benjamin Freedmans tal från 1961 http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

      2) läsa http://www.threeworldwars.com/world-war-1/ww1.htm och hela ww2 (Lång läsning…)

      och därefter lägga ihop med informationen i

      3) http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

      Efter detta kommer en betydligt klarare, sannare och mer skrämmande bild av historien att ta form hos läsaren/sanningssökaren.

     • Varför kan vi inte klassa oss som patrioter. Ordet ’nationalister’ har annekterats av medier, politiker mfl, så det ordet är numera missbrukat och förvrängd av dessa rabiata grupper.

   • Tänk!
    det är ingen slump att Nazisterna försökte erövra eller kontrollera hela världen under 40-talet. National i national-socialismen står för ett världsherravälde under TYSK kontroll. Ingen skillnad mot stalinismen alltså.
    Dagens kommunister är som islamska fraktioner. Alla kommunistiska fraktioner är också ”dödsfiender”, när det kommer till kritan.

    • Inte så snabbt, Salrol. Nu hittar du på. Tyskland under Hitler på 30talet expanderade mycket kraftigt, främst genom stora industriella och offentliga projekt, så till den grad att det blev brist på industriella råvaror, förnödenheter mm. En rekordstor arbetslöshet under mellankrigstiden byttes mot sysselsättning för nästan alla. Sen blev det ju inte bättre av att stora delar av det tyskspråkiga folket splittrades upp under, för tyskarna, förödmjukande former. Allt detta drev på idéen att kontrollera stora områden för att säkra försörjning och återförena det tyska folket, och upprätta sin forna glans. Någonstans under resans gång så spårade det hela ur på ett fruktansvärt sätt, men det betyder inte att man strävade efter världsherravälde.

    • Det är ingen slump att det var England och Frankrike som förklarade krig mot Tyskland man hade ju bland annat Balfour deklarationen som man ville sätta på pränt.

 17. Expressen läcker mycket. Dags att sätta på en blöja likt den som åldringsvården förser våra äldre samhällsuppbyggare med och väga den.

 18. Felet Crncevic gjorde var att tro att han emigrerade genom att flytta till Polen. Han var kvar i staten EU. Det är nyligen genomröstade EU-regler som hjälpte Expressen släcka kontot.

   • Reglerna handlar ju just om att stärka medias makt. Jag skulle fortfarande gissa att tidpunkten för nedsläckandet (dagen efter regelbeslutet) ger anledning att tro att Twitter helt enkelt agerar idag istället för lite senare när dessa formellt träder i kraft.

 19. Innan mitt Twitterkonto släktes ner såg jag ofta Dracos kommentarer som oftast var vassa och på kornet.
  Media jobbar som Stasi I DDR och Tomas Mattson är en lika stor antidemokrat som Erich Honecker eller Walter Ulbricht i DDR.
  Till sin hjälp har han en armé av Twitterjugend som massanmäler på befallning.

 20. Snacka om paradox. Yttrandefrihetens värsta fiender och dödgrävare finns i media.
  Kreaturen i demokraturen Sverige förnekar sig aldrig.

 21. Hörde ni Jan Nelin stamma tomt runt demokratiparagrafen i Opinion ikväll? Tips Nelin är ingen hållbar ”produkt” ens för Stasi-TV!!!

 22. OT:Har ni chans att se opinion live på svt play så gör det,Bert Karlsson var riktigt bra och förbannad på hela cirkusen!!Snacka om klarspråk😁

 23. Det är Expressen som skall släckas!
  De fyller numera ingen som helst samhällsfunktion vilket fler och fler sunda människor har börjat inse.
  Att sprida dynga finns det verkligen en annan kompetent yrkeskategori, nämligen våra värdefulla bönder som klarar av det betydligt bättre än dessa vintrampare som häckar i sina reservat uppe på Söder!

 24. Vilket enormt ”käbbel” i Opinion Live.
  När Bert satte dit vänsterpartisten så mådde man bra 🙂

  Tjejen ifrån SD, Hässleholmspolitikern verkade otroligt vettig och klarsynt. In med henne i riksdagen och ge henne mer media-tid.

  Annars är det en ofattbar sandlåda i Sverige. Man saknar ord.
  En står och kallar 18% av Sveriges befolkning för rasister. En annan för att de bara gör en protest…
  Den ena sjuka analysen efter den andra.

  Herregud vilken sandlåda.

  • Frågan är vilka hot Bert kommer få ifrån de vänsterextrema, om blickar kunde döda såg man ju ifrån kommunisterna.

 25. Har inte läst expressen på flera år. Ni som ibland läser skiten, hur hanterar ni känslorna efteråt? Jag menar hur undviker ni att inte bli tokig i huvudet? Jag personligen skulle aldrig lyckas.

  • Det är inspirerande och utvecklande att konfronteras av oliktänkande. Jag söker alltid upp konfrontationer. Problem är till för att lösas. Lyssna på din menings motståndare och värdera logiken i budskapet

 26. Expressen säger att den startades under Andra Världskriget för att bekämpa nazisterna. Men startades först i november 1944. Då var nazisterna besegrade och utan möjlighet att vinna. Innan kriget fanns ingen Expressen. Gjorde ingen insats som den påstår. Gör inte mot islamiseringen heller.
  Läser inte för egen del

 27. Beträffande en av sveriges största lögnmedia Expressen. Har deras ”toppreporter” David Baas fått sparken nu när han inte har levererat några mer avslöjande skandaler inför valet?
  Hörde ett obekräftat rykte att Svensk Damtidning hade förbarmat sig för honom och tagit in honom som prao på en av deras lokalredaktioner .

 28. Läste i metro att b.l.a. politiker och journalister blivit hotade per brev med NMR logga, i brevet stod att vi ser dig och vi vet var du bor, något som AFA sagt sen de startade sin rörelse. NMR förnekade att de skulle skickat dessa brev, vilket låter mest trovärdigt.

  • False flag, klassiskt grepp när man vill svärta ner någon,eller skapa orsak för att motivera väpnat angrepp. USA, Storbritannien och Israel använder ofta dessa metoder. Finns dokumenterat i offentliga handlingar.

  • NMR har rapporterats fått ett par hundratal röster i valet.

   Det betyder att de inte är särskilt farliga.

   Det vinns andra grupperingar som är hundratals gånger farligare.

 29. Expressen skriver om sig själva såsom varande oberoende liberala, jag undrar om det är samma sak som kommunistsvin.

   • Kommunister gömmer sig under vilken etikett som helst om det gagnar deras ”sak” och på det viset har dom infiltrerat hela samhället under årtionden och hjälpt fram sina likasinnade till viktiga positioner

 30. Konstigt att inte Svt och Belinda inte ingrep när Bert sa att vänsterkommunisten kunde bosätta sig i Venezuela och att han var en bidragstagare som aldrig arbetat. 😉
  Bert in action på opinion live ikväll!

  • Ja, men han borde öppnat käften mycket tidigare innan han byggt upp sin mångmiljon förmögenhet via det skattetyngda folket.

   • Jo men det är ju 7 klöver politikernas fel, han visste hur systemet såg ut. Jag tror han vill ge tillbaka till medborgarna.

     • Exakt så är det! Han är ju inte ”tappad bakom en vagn” utan har förstått att utnyttja vårt tidigare så generösa bidragssystem för att bygga upp sin förmögenhet. Och hade inte han gjort det då skulle någon annan gjort det eller…

     • Rätt roligt eg att Bert utnyttjar förmögenheten från systemets pengar till att just motarbeta systemet. Annars brukar det bara vara vänstern som utnyttjar demokrati och samhälle för att motarbeta demokrati och samhällstrygghet

   • Han gjorde det och startade ny demokrati, men svenska folket vill ha massinvandring, dom vill att alla deras pengar ska gå till islamister och dom vill att deras barn inte ska ha nån framtid, det går inte att bekämpa. Men till skillnad från 99,9% av oss så försökte han iaf.

 31. Jan Helin talar om demokratiparagrafen.
  Ja det börjar bli ont om fakta i svt debatt.
  Han hamnar nog inom kort på sr p1 som väderspåhen med goda nyheter.
  Holmögadd 4 asylsökande osv.

  • Demokrati som ord betyder ingenting längre,,,Tyska Demokratiska Republiken DDR , Demokratiska Kampuchea = Pol Pot , Nord Korea heter också något med ” Demokratiska ” …när jag hör ordet numera tänker jag att det är tvärtom.

   • Demokratiska Folk-Republiken (Nordkorea). Tre ord i namnet som alla betyder att folket styr, vilket de som bekant inte gör. Jämför med DDR som bara hade två sådana ord i namnet.

 32. Kommunisten som var med i Opinion Live skulle man inte vilja möta i en mörk gränd.
  Han såg ju skogstokig ut med sin stirrande blick.

 33. Det är ju hutlöst att en tidning överhuvudtaget kan stänga ner ett satirkonto på sociala medier! Detta om något var ett kvitto på att media istället för att granska makten gjort gemensam sak med densamma och börjat förtrycka åsikter bland befolkningen. Nu kan väl ingen missa de allt snävare inskränkningarna i åsikts- och yttrandefriheten och slutligen att vi lever i en skendemokrati – en demokratur. Vad gammelmedia inte förstår är att satir – humor är en av de sista tryckventilerna sen kommer folk att börja ta till social oro och våld…

  • 68-vänsterns taktik är att massanmäla , när Expressen hotar att gå till rätten med den nya lagen i ryggen så tvingas Twitter att släcka kontot !

   Med nya lagen så är det Twitter som ska stämmas för att de ”tillåter” andra lägga ut misshagliga saker på sociala medier !

  • Stanna under din sten är du snäll, här ute i verkligheten är det såhär det går till.
   Massanmäler man nån så är twitter tvungna att agera…precis som på FB.

  • Man ska inte ha rätt i dagens Sverige, man ska vara PK anpassat, rätt är fel, sanning är lögn, svart är vitt, och Kejsaren är klädd i nya kläder, de som påpekar annat är dämda.

 34. Tyvärr kommer detta förfarande att bli vanligare framöver, då svensken har röstat på partier som är för censur, överstatlighet och nepotism etc etc!

  • . . . Och ovanpå detta så här vi den nya censur/upphovsrättslag som är framröstad nu som kan straffa webbhotellägare och websiteägare för det som folk lägger ut på sina forum och på chattar !

 35. ’Vi och dem’
  – Vi ska inte ha något ’vi och dem’!
  Detta mantra som upprepas gång på gång av Löfvenare och valboskap, tidningsredaktörer och batikhäxor.
  ’VI’ är svenska folket, politiker och kändisar, okändisar och medborgare, miljömuppar och illegaler, socialister och muslimer, missbrukare och gamla, idrottsmän och homosexuella, konstnärer och artister, skuksyrror och kriminella, företagsledare och programledare, tandvårdspatienter och afghaner, afrikaner och liberaler, konsumenter och producenter, närande och tärande, tafsare och dagisbarn, socialsekreterare och polischefer, med mera, med flera, etcetera, o.s.v. I all dj..la oändlighet

  INGA ’DEM’ ALLTSÅ !!!!! ???

  Jo vänta föresten! ….
  Alla som röstar på fel parti, hon som bloggar fel saker, han som inte erkänner gällande genusteorier, tamdvåtdtekniker, hon som läser i pissrännan och han som är president i USA, Dalai Lama och Nigel och några hundra miljoner till.
  Alla ’DEM’ som har FEL värdegrund, ’DOM’ får ni gärna kalla ’DEM’ !!!!!

 36. Nedstängning av fria medier och censur är på väg att bli den kommande mandatperiodens metod att rädda den vänsterliberala hegemonin.

 37. Här har ni en till som beslutat sig för att gå i exil. Härdar inte ut längre i det här landet, och de finns ingen framtid för barn och barnbarn.

 38. Finns det redan ett sannimgsmimisterium på plats?
  Ett hemligt organ för registrering med befogenhet att hålla misshagliga individer under uppsilkt?
  Säpo kollar efter några hundra (tusen) islamister, otaliga vänsterraikala och fåtaliga nazister.
  Mem vem håller koll på twittrare och andra med bara en avvikande syn på värdegrunden?
  Eftersom det inte är några som heöst problem att rekrytera mängder av PK-folk för att besätts varje offentlig plats i propagandaapparaten, måste det ju även finnas en sorteringsmetod!
  Eller har det gått så låmgt att den djupa sverigestaten är trygga i förvissning om att ’folket’ ombesörjer angiveriet.
  Rimligt eller bara konspiratoriskt att tro att ett arkiv med personakter står makten till förfogande?
  Förvisso finns det gott om angivare, men de som ingår i den inre, dömande kretsen,måste ju ha tillgång till ett organiserat faktaunderlag!?
  Då t ex SD brunkletas av några av Sveriges främsta företrädare, ska vi då utgå från att Säpo redan har registrerat varje känd sverigedemokrat som potentiell nazist, eller är det i ’arkivet’ man hämtar info vid behov?
  Kanske inte DDR men nog så skrämmande!

 39. Expressen har väl fått råg i ryggen i sin censuriver av att Morgan Johansson hotat de stora Internetjättarna med svensk statscensur om de inte ”självcensurerar” sig.

  Darkos tilltag att klippa i Expressens direktsändning var satir.

  Mycket värre är SVTs medvetna ”frisering” av Jimmie Åkesson i partiledardebatten där man klippte bort hälften av hans uttalande och sedan anklagade honom för rasism.

  Samma gjorde övriga svenska media.

  Senast idag kan läsas i Skånska Dagbladet att Jimmie Åkesson påstår ”att invandrare passar inte här”. Trots att detta är bara hälften av vad han sa.

  Om tillräckligt många media upprepar detta gång på gång blir det tillslut en ”sanning” som vandrar runt oemotsagd av bara SD och dess väljare.

  Detta är precis vad SDs motståndare vill, sprida en falsk bild av partiet med hjälp av ”nyttiga idioter” i media som vill sälja ”lösnummer”.

  Får vem som helst läsa Expressen eller måste man ha licens för det?

  Det får man nog snart fråga sig.

LÄMNA ETT SVAR