Våldtog och hotade döda minderårig flicka – döms till några veckors samhällstjänst och slipper utvisning

Delningar

Somaliske medborgaren Mohomed, 17, döms av Falu tingsrätt till 150 timmars samhällstjänst för att bland annat ha våldtagit och hotat att döda en minderårig flicka och hennes familj. Mohomed slipper utvisning.

Domen omfattar ett stort antal åtalspunkter, däribland sexuellt ofredande, våldtäkt mot barn, övergrepp i rättssak, flera fall av olaga hot, ofredande (annan målsägande), våldsamt motstånd, inbrott och stöld, olovlig körning, olovligt brukande av fordon och tillgrepp av fortskaffningsmedel,.

Mohomed har bland annat hotat att skära halsen av flickan och stampa på hennes huvud om hon anmäler våldtäkten. Han skrek i samband med det dödshotet också upprepade gånger att flickan var hora.

Mohomed har även hotat att döda andra medlemmar i flickans familj om hon anmäler våldtäkten. Han döms dessutom för ett inbrott där han tillsammans med andra personer stulit varor, bland annat telefoner, till ett värde av 150.000 kronor, samt för att vid ett annat tillfälle tillsammans med andra personer ha stulit en personbil.

Mohomed döms till 150 timmars samhällstjänst. Konkret betyder det att han på sin fritid under några veckors tid måste utföra oavlönat arbete, exempelvis städning eller trädgårdsarbete.

Mohomed ska även betala skadestånd till den våldtagna flickan på 165 000 kronor. Han ska dessutom betala 5000 kronor i skadestånd till en annan ung flicka som han ofredat genom att spotta på.

Mohomed utvisas inte ur landet.

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

489 KOMMENTARER

 1. Var är pappan var är bröderna var är alla manliga släktingar.?
  Förbannade ynkryggar säger jag bara, hade jag varit far,bror eller en släkting till tösen så hade aldrig nöjt mig med denna påföljd..ALDRIG.

  • Problemet är att släkten är störst och farligast hos gärningsmannen. Och där följs inte svensk lagstiftning. Hade du gjort nåt hade du blivit skjuten och förövaren hade fått minimalt straff (om han ens hade åkt fast). Rösta på SD. Mycket kommer att ändras när de tar över.

 2. Och så undrar 7k-packet varför Sd och AfS växer?
  En fråga som uppenbarar sig; Är de hjärndöda?

  • Regeringen stiftar lagar och domstolarna tillämpar dem. Politiker skall inte lägga sig i rättsprövningar. Det sker endadt i diktaturer.

   • I det här fallet har domstolen inte tillämpat svensk lagstiftning. Någonting annat än svensk lagstiftning ligger till grund för dessa straff.

    • Håller fullständigt med om att domen är extremt mild, strängare påföljd borde ha tilldömts den åtalade. Men det var inte domen som sådan min replik handlade om.

    • Domen följer dock inte befintlig lagstiftning som stipulerar att straffskalan för våldtäkt eller jämnförbar handling börjar vid två års fängelse.

     • Den följer precis svensk rättspraxis med inkl. åldersrabatt.
      Det är lagstiftningen som är största felet och den är politikerflummarna ansvariga för.

     • Nej, åldersrabatten som för övrigt är förkastlig vid grova brott stipulerar att exempelvis våldtäkt skall resultera i sluten ungdomsvård.

  • Som en Gammal Kvinna Brukade Säga Om KARLSLURKAR Som Ville Våldta !!!! KASTERERA DOM GE DOM PILLER OCH LÅT DOM GÅ PÅ ETT LED !!!!! Som i Gammaldags Mentalvård !!!!! ca 1950 och tidigare !

 3. Domstolarna gör verkligen sitt bästa för att tvinga fram ett läge där människor till sist tar lagen i egna händer.

  • Då hade mångkulturvurmarna i domstolarna tagit i med hårdhandskarna. Två flathänder på den gänglige analfabeten hade renderat
   I långt fängelsestraff och stort skadestånd.

   Lösning på detta är skjut, gräv och tig. Det är därför regimen önskar indragningar av vapenrätten för jägare och skytteintresserade.

 4. Två veckors samhällstjänst?

  Är det verkligen riktiga domare som har utdömt detta straff? Det finns inget stöd i svensk lagstiftning för ett så lindrigt straff för dessa grova brott.

  Sverigedemokraterna eller någon annan organisation bör initiera rättsprocesser mot de domare som är ansvariga för udömandet av dessa straff. Det finns ett flertal lagrum som kan användas.

  Är det inte en sorts subversion när man utdömer makabert låga straff för de grövsta brotten? Inte nog med att det givetvis är lagvidrigt i sig, det måste anses utgöra ett systemhot mot det svenska samhället i allmänhet.

 5. De styrandes mångfaldsutopia har ännu en gång bevisat att just de styrande är totalt vansinniga!!!!!! SD 2018!!!!!!!

 6. Vi har en ny brottslighet och andra typer av människor i sverige idag. Ålder för att vara straffmyndig måste sänkas till 10 år . Fängelse ska kunna utdömmas från 15 år.

  Dom kanske är barn på pappret men inte i verkligheten. Dom är livsfarliga.

  .

 7. Svensk politi var mycket interesserade i å fengsla norska motstandsmenn som de mente var en trussel for Sveriges nøytralitet i årene 1940-1945 . Sverige var da et nokså strengt land . I dag er alt lov i lykkelandet Sverige .

   • Svenske myndigheter nektet vår konge beskyttelse pga nøytraliteten samtidig som de opprettholdt andre verdenskrig ved å selge 50millioner tom jernmalm til Tyskland og lot 5millioner tyske soldater transporteres igjennom Sverige under krigen pluss mye annet velvillig samarbeid med det tredje riket . Sverige løftet ikke en finger for sitt såkalte broderfolk som ble ble drept og torturert av tyskerne rett over riksgrensen. Sverige er en gåte https://biblioteket.stockholm.se/titel/1081422

    • Redan då (1940) ville politikerna – särskilt Sossar och Bondeförbundare – att judarna måste man hålla ögonen
     på. Håll dom borta var krav från läkare bl.a. och i judarnas
     pass skulle det stå ett ’J’.
     Klart att judar och norrmän inte litar på de politiker som
     idag styr landet. Det behöver man inte vara en
     ’Einstein’ för att fatta. wallströmskan är väl den som
     flaggar tydligast.

 8. Rättssystemet är helt satt ur spel i Sverige.

  Vart i svensk lagstiftning har de funnit att dessa brott har ett straffvärde av två veckor samhällstjänst?

  Svaret är enkelt. Domen är inte baserad på svensk lagstiftning.

 9. ”måste utföra oavlönat arbete, exempelvis städning eller trädgårdsarbete.”
  Han måste inte ett skit. Vem ska tvinga honom? Och vad blir följden av att han skiter i ”straffet”? Ingenting!

  OT: En 52-årig med funktionsnedsättning blev rånad mitt på ljusa dan i Göteborg. Ett guldhalsband försvann. Signalementet: två unga killar. Är ni i Göteborgstrakten så undvik två unga killar…..

  • Vi ska inte omnämna denna samhällstjänst a två veckor som ett straff. Det är inte ett straff det handlar om en uppmuntran och en prisutdelning.

 10. Det enda straff med värde för brottsoffren hade varit utvisning av förövaren.
  Varför förstår inte tingsrättens jurister detta enkla ?

 11. Skulle vilja se vilken typ av samhällstjänst.
  Arbetsmiljöverket: ”Barn och Ungdomar
  har inte samma fysiska och psykiska förutsättningar som vuxna för att klara vissa arbetsuppgifter”.
  Vattna blommorna på kyrkogården kan det vara ett trevligt avbrott från PC spelande.
  165.000 tvivlar jag på att han kommer att betala via eget arbete inom en rimlig tid.

 12. Man måste ändra lagen för enbart invandrare
  som har barn som begår brott att hela familjen blir skyldig och ska utvisas ur landet.
  Förutom förövaren som ska först pryglas och sedan bli tvingad att städa i fängelsernas toaletter i minst 1 år och sedan skickas hem till sitt ursprungsland. Eventuellt sitta av sin tid hos Gudrun Schyman.

 13. Varför vill de så gärna ha kvar såna (vidriga människor redigerad mod) i landet?Tillhör han det
  utlovade kompetensregnet kanske?

 14. Varför utvisas inte denne vidrige människa? Hur är det fatt med svenska åklagare och svenskt rättsväsende? Varför skall en sån få stanna kvar i Sverige? Det är något som är väldigt ruttet och då pratar jag inte bara om den kriminelle somaliern utan även om åklagare och tingsrätt.

  • Men om han utvisas, ja då kan han ju inte betala skadeståndet på 165000:-, vilket han givetvis har för avsikt att göra.
   MVH Fi, MP, V, C och Socialdemokraterna

   • Ska vi vara det mista objektiva i historien och hålla oss till fakta så är det ju Moderaterna som skapade detta genom att först riva upp sossarnas luciabeslut och sedemera med migrationsöverenskommelsen 2011. Du vet det parti SD alltid träget trånat efter.

 15. Dessa kriminella invandrare skall omgående utvisas till sina hemländer och tillhörande familj skall veck i samma veva

 16. Och som vanligt i dyl.liknande fall så är nog Mohomed cirka 10 år äldre än vad han sagt till svenska myndigheter. Och eftersom han dessutom kallade den lilla flickan / våldtäktsoffret för hora så tyder det på förakt för andra människor och att han är (som i nästan alla andra liknande fall) fanatisk islamistisk som hatar oss och vårt sätt att leva. Detta brott kan med stor sannolikhet kopplas direkt eller indirekt till 7-klöverns asyl- o invandrings-politik. Så på sätt och vis anser jag att alla ledare inom 7-klövern är medansvariga för att just denna minderåriga lilla flicka blev brutalt våldtagen och hotad till livet. Skäms på er alla ni som är ledare inom 7-klövern.
  /CC

  • Hora hit och hora dit. Det är väl för fan Mohomed som är horan i sådana fall. Det är inte flickan som är så desperat efter sex att hon våldtar.
   Om han snor något från en affär kallar han butiksägaren för kleptoman då?

 17. Man bemödar sig inte att utvisa honom, men så tror man att han kommer att betala ens 1 krona av skadeståndet?
  (samhällstjänsten är inte ett straff .. det är ett hån.. en spottloska i ansiktet på brottsoffret..)

  ”Vi har varit naiva” som någon sa för några år sedan.
  ”Vi” är fortfarande naiva.

  • Man Kan Väl Göra En Delbetalning Genom Att Driva In Dom Två Kulor Han Alltid Bär Med Sig !!!!! Dom andra 164 998 Kulorna Lär Man Aldrig Se Röken Av !!!!!

 18. Och den pågående kriminalliseringen av
  SVENSKARNAS LAND fortsätter i
  oförminskad styrka
  USCH FY FAN!!

 19. Misstänker att den svaga länken i det regeringen kalla ”samverkan” mellan polis och socialtjänst är socialsekreterare, flera nyexaminerade, oerfarna.
  Överösta med uppdrag, återfallsförbrytare skall dom ge sin syn på straffhanteringen.

 20. Familjen känner sig säkert jättetrygga när dom springer på mohammed ute i samhället, snällt av tingsrätten att ge honom en möjlighet att kunna verkställa sina hot dessutom

 21. Röstar inte Svenska folket bort Löfvenska socialistregeringen om två månader, så kommer nuvarande HELVETE att fortsätta och förmodligen förvärras.

  En mycket stor del av svenska folket har tvingats att leva i ett vansinnet system de sista åtta åren.
  Ps. många hundratusen Svenskar är mycket rädda och inte törs gå ut efter mörkrets inbrott.

  • Men tro inte att det blir ett dugg bättre med en Alliansregering. Nej, det enda politiska riksdagsparti som vill och kan ändra på politiken och ändra på våra lagar och regler är SD. Så vi måste rösta på SD för att återskapa rättvisa och trygghet. Endast SD står på svenska folkets sida. Alla inom 7-klövern daltar med och favoriserar och klämar äckligt mkt med utlänningar och med invandrare.
   /CC

 22. Åtala de här förbannade nämndemännen som på alla sätt verkar för att flickan med familj drabbas än hårdare av den förbannade våldtäktsdåren .
  Kemisk kastrering och sedan i detta fall utvisning !

 23. Jag börjar tro att våra domstolar numera är fulla av aktivister, alltså både Domare, Åklagare,såväl som Advokater och Nämndemän! Dessa milda domar som alltid verkar vara exklusivt reserverade för invandrare är ett finger i ansiktet på den vanlige, normale och rättsmedvetne hederlige medborgaren! Det vet de om, men det lutar åt att de tycker om att provocera och visa vem det är som bestämmer, bara för att de kan. Man höjer straffen säger man från politikerhåll, men vad hjälper det när domstolarna konsekvent tillämpar den lägre straffskalan så fort gärningsmannen är av utländsk härkomst. Man obstruerar helt enkelt och jag anser att det borde rensas i träsket vad gäller våra rättsvårdande myndigheter innan allmänheten fullständigt tappar tron på någon sorts form av rättvisa!

 24. I en solig fabel fanns det ett antal mallgrodor (inte att förväxla med den dåsiga grodan), men bara en pösig ”hövding” bland dessa: vinsamlaren. Han visste bäst, var bäst & hade rätt. Han hade byggt sig en tron i sin lyxbostad där han satt (pinnstolar dög inte). Åldern hade samma inverkan på honom som på ”kriminalexperten”: de hade förvandlats till korpulenta monster. Speglar & krimskrams-berömmelse förmådde inte längre mätta den ohyggliga aptiten..

 25. Hoppas fler nu förstår varför AFS så hårt lobbar för återvandring!!!Annars tar detta aldrig slut!!!

 26. Ingen borde vara förvånad….Vi har ju knappt några straff längre i Sverige.
  Får också 7 – klövern sitta kvar i orubbat bo – så är risken uppenbar, att straffarbete blir helt avskaffat.

 27. Om hon bara hade fått göra skatteavdrag för hemlarm så hade det aldrig hänt. Eller så är det något annat som behövs.

 28. Höj minimistraffen för sådana här brott och inför automatisk prövning om utvisning. Men framför allt GÅ UR EU och påbörja återvandringen!

 29. ….men han är säkert en mycket god muslim…..och då säger den helruttna rättsväsendet: ”Honom behåller vi, mums”.

 30. Guldklimpar som förgyller landet kan vi inte utvisa påpekar Sjuk-klövern, detta är framtida valboskap som täcker upp när den etniske svensken är utplånad.
  .

 31. Tycker regeringen och representanter för rättssystemet skall kalla några av dessa förbrytare och fråga om deras uppfattning av Svenska rättssystemet. I en studie för ett par år sedan yttrade sig en återfallsförbrytare i TV och var förvånad att ha fick hålla på som han gjorde, Har tyckte att rättssystemet borde skärpa till sig.

 32. 150 timmar !!! Jag trodde på Löfven när han sa att sverige är ett humanistiskt land men detta hårda omänskliga straff tyder på raka motsatsen.

 33. Den här domen visar tydligt varför SD måste bilda regering efter valet, alternativt få stort inflytande i viktiga politiska beslut.

  • Och varför AfS behövs i riksdagen (helst regeringen med egen parlamentarisk majoritet). Utan återvandring går det åt helvete.

 34. Svenskt Rättssystem har kollapsat. Denne person ska utvisas omedelbart. Finns ingen anledning till att vi skattebetalare ska föda honom i detta land. Somalia? Vad gör denne person här?….

  • Ja, vilken överraskande besvikelse! Han kommer ju från Somalia som i Sverige är känt för sina många raketforskare och specialistläkare som anländer till Europa i omfattande kompetensregn och därtill är fullt av utövare av Fredens Religion. Vem hade kunnat ana att nån därifrån vid namn Mohomed skulle kunna begå sådana här brott? Jag är djupt chockad…

 35. För det första 17år!? Vad brukar det betyda? om inte 25-35!, för det mesta. Om flickan var vit ska han dessutom dömas för hatbrott.
  Utvisning på livstid eller livstids internering ska vara Obligatoriskt.

  • Det betyder ungefär 60 år tills man begravs i straffarbetskolonin. Att begå våldtäkt är den biologiska definitionen av att inte vara ett barn längre.

 36. Hörde precis någon höjdare från Niger som visst kunde upprätta läger, ”bara migranterna inte stannade så länge”, och de fick mer pengar förstås. Var är ursinnet över läger, likt koncantrationsläger i Polen, för flyktingar? Var är media, och hur kunde man så snabbt komma fram till vad som för en kvart sedan var AFS våta dröm?? Jo, så klart Brexit, Trump, Italien, Österrike, Ungern, Polen och snart Sverige, hela maktetablissemanget är på väg att förlora fotfästet och sina jobb så då går det snabbt, endast denna faktor gör skillnad, rädslan för det egna, de är alla principlösa hycklare (de har inga principer men styrs ändå av att föra det värst tänkbara för vita skötsamma européer men inte på bekostnad av de egna privilegierna).
  https://detgodasamhallet.com/2018/07/08/en-bra-sensation/

 37. Detta visar att inte bara regeringen är feminister utan hela befolkningen består av feminister. Det finns inga män i samhället. Hade det gällt min familj så skulle jag döda skiten själv.

 38. Därför döma sådana att betala skadestånd och böter?
  Det är bara skötsamma arbetande skattebetalare som får stå för notan!
  Det finns bara två verksamma metoder som fungerar på dyliga element, det bästa är att aldrig släppa in dom i landet, som nummer två kommer att om olyckan på något sätt kommit in så ska vederbörande omedelbart utvisas pronto!

 39. Jag förstår inte hur domstolarna tänker här. Så han ska betala 170 000 kr, men det vet vi alla att det inte kommer att ske. Det får vi, skattebetalare göra. Och visst, teoretiskt sett ser jag inget fel i det, så till vida att flickan får någon form av kompensation för det hon har drabbats av.

  Men han får bara lite samhällstjänst. 150 timmar, en normal månads arbete är 160 timmar. Så han får, oavlönat, jobba inte fullt en månad som ”straff”… För det han har gjort? Vad hade straffet blivit om en grupp män letade upp honom och spöade upp honom så kapitalt att han blir sängliggande en månad? Kanske till och med råkade kastrera honom… Vad hade straffet blivit för dem, om de hade åkt fast? Betydligt mer än en månad oavlönat arbete.

  Och inte ens en utvisning. Med andra ord, det står honom fritt att genomföra liknande brott igen, då han vet att straffet är så ynkligt lågt, det berör inte honom. Så någon annan familj riskerar traumatiseras, på grund av att våra myndigheter är så flata, de vill inte utvisa honom.

  Straff för mig, då skulle han tvingas städa parker, vägrenar och liknande, i en overall som ALLA som ser honom vet att han är våldtäktsman som jobbar av ett skadestånd. Säg, 30 kr i timmen, han får jobba 10 timmar per dag, måndag till söndag. DET hade varit lite kompensation för vår flicka.

  Men Sverige… Jag vet inte vad det är med vårt land. Detta land jag lärt mig att älska, ovillkorligt. Ett land som exempelvis uppmuntrar avslöja åldersfusk bland ”papperslösa”, men när så sker, blir visselblåsaren skadeståndsskyldig med 500 000 kr. Och vi får gå in och hjälpa. Än en gång, helt ok för mig, men det är samtidigt ”fel”. Och då dessa domar, som uppmuntrar gärningsmännen till att begå nya brott.

   • Vänstern vill ditten och vänstern vill datten. Men vänstern är en liten, skränig minoritet som måste lära sig sin plats vid bordet, och då pratar vi om barnens bord, där de inte är i vägen och stör de vuxnas samtal.

  • Flickan kommer aldrig att få något skadestånd. För sanningen är att det är hon (flickan) som måste gå till gärningsmannen och kräva ut pengarna (som Domstolen dömde mannen att betala) och om han vägrar betala så kan hon gå till kronofogden för utmätning. Men om mannen inte har något att utmäta så blir hon utan skadestånd. Ibland brukar Brottsoffer-myndigheten betala ut en mindre summa, då bara ca 5-10 % av den summa som Domstolen döm-de ut, d.v.s. cirka 8250 kr -16500 kr. Det är maximalt vad flickan i praktiken kan få.. och då måste hon först konfrontera detta kav med gärningsmannen och krävt att få ut pengarna .. som han givetvis aldrig betalar. Så fungerar det i Sverige år 2018. Detta är så våra lagar fungear och detta är vad 7-klö-verns politiker har beslutat om. Den som vill ändra på dessa lagar och bes-tämmelser måste rösta på ett parti som vill ändra våra lagar och regler. Jag röstar på SD. Jag tror att SD är det enda parit som kan och vill ändra på la-garna och som vill återskapa trygghet och rättvisa.
   /CC

   • Är det verkligen så i Sverige?? Alltså det här med skadestånd. Här i Norge så betalar staten skadestånd till offret om inte gärningsmannen kan betala, och sen kräver staten tillbaka pengarna från gärningsmannen. Så offret får i alla fall sina pengar. Det är ett mycket orimligt sätt ni gör det på i Sverige. Som med så mycket annat … !

    • Nej, så fungerar det inte i Sverige. Brottsoffermyndigheten gör en egen värdering av vilket belopp som skall i så fall betalas ut och hittills har det alltid handlat om max 5-10 procent av det belopp som domstolen dömt som skadesånd. Men först måste den lilla flickan konfronteras med gärningsmannen och själv begära pengarna från han som våldtog henne. Och hur lätt är det för en räd ung flicka. Men det är så det fungerar i Sverige. Detta är vad 7-klöverns politiker har beslutat om. Den som vill ändra på dessa bestämmelser måste nog rösta på SD.
     /CC

  • ”Jag förstår inte hur domstolarna tänker här. Så han ska betala 170 000 kr”

   Jo, men de skall ju skriva något i alla fall och då skrev de detta.
   Hur det blir sedan efter en tid?…Tja… folk glömmer fort, vet DUMSTOLEN!

 40. Att förstöra livet för svenska flickor är inte värre än lite samhällstjänst om du är invandrare men säg sanningen om asylfusket då är du rökt. Sverige är sverigefientligt.

  • Som Jimmie Åkesson sa i sitt tal i Almedalen igår: En av fem grova brottslingar utvisas, jag tycker det skall vara fem av fem!

   SD 9 september!!

 41. Skadestånd på 165 K
  Glöm det!!!!
  Kronkalle får lugga en flintskallig
  Han kommer inte betala en krona till den stackars flickan!!!!
  Vad är det för slapp förälder som låter dottern våldtas utan straffskipning

 42. Aldrig har avståndet mellan det svenska ”rättssystemet” och den allmänna rättsuppfattningen varit så stort som nu. Kommer fall som dessa till allmänhetens kännedom kommer rådande system falla som ett korthus, men det största hindret är, fortfarande såklart, den oheliga alliansen mellan gammelskräpmedia och sjuklöversjuka politiska alliansen.
  Det här är ju bara för sjukt.

 43. Ingen kan hävda att Sossesystemet inte vill behålla dessa samhälls-förstörare. Frågan är varför? Varför vill Sosse-systemet sänka samhället och varför kallar man projektet för ett ”samhällsbygge”, när det istället raserar samhället?

 44. Det råder inget tvivel om att Darwins evolutionsteori stämmer. Alla har dock inte utvecklats lika långt i skrivande stund.

 45. I Norge er det 4 års fengsel for voldtekt. Kriminell lavalder er 15 år, for gjerningsmannen (også jenter). Når SD, får innflytelse – må dem begynne å legge fram nye lovforslag. For å få unna soningskøene, leide Norge et fengsel i Nederland. Det står ledig nå…

 46. Sverige är världens paradis för perversa afrikanska och muslimska män. Bara en sådan sak måste locka de mest motbjudande personer till det lilla fjantelandet i norr.

 47. En våg av butiksrån lockar också i det fina vädret. I Skånes Fagerhult i Örkelljunga blev en Ica affär rånad av tre maskerade män med pistoler. Bytet blev en mindre mängd cigaretter och kontanter.

  I Tyresö greps tre personer efter ett rån mot en guldsmedsaffär. Rånarna var beväpnade med yxa och hammare, hade landslagströjor på sig-och slog till mitt under kvartsfinalen mellan Sverige och England.

 48. Man tar sig för pannan.Att det här får fortgå vecka efter vecka.Minst tio års fängelse och utvisning på livstid.

 49. Det var en lång rädda brott han gjort sej skyldig till.
  Undrar hur många han gjort utan att åka fast?

 50. Vidrigt värre i min värld är det kastrering och första plan hem. Har vi kasterathonom så kan han inte våldta mera och då kan dom inte skylla på dödsstraff han har fått sitt straff här.

 51. Om domstolarna ser till att behålla dessa dysfunktionella kulturkrockare inom landet så har de garanterat fast jobb hela livet.
  Utvisar de dem signalerar de att det inte är okej att bete sig så, och vips så blir deras arbetsmarknad bara en tredjedel så stor.

 52. Det nya Sverige växer fram. Är du Annie Lööf nöjd nu? Och är Stefan Löfven nöjd nu? Ytterligare ett svenskt barn som utsattes för en brutal våldtäkt. Dessa grova brott sker nu dagligen, ofta flera gång per dygn Hur längde skall detta tillåtas få fortsätta? Dj-la idioter det finns inom 7-klövern. Fy [email protected] för 7-klöverns politiker.
  /CC

   • Ja, då blir det väl minst 1 miljon våldtäkter per dygn, innan Annie Lööf blir nöjd. Sverige går sönder och vårt folk förintas, detta är resultatet av 7-klöverns politik. Förintelsen pågår i vårt land. Och det är vi som förintas. Vi vanliga hederliga svenskar får inte längre plats i Sverige om Annie Lööf får bestämma.
    /CC

    • Tänk vad fi Skulle Må Gott !!! Om annies 30-40 miljoner afrikanska män Skulle Komma Till Sverige !!!!!!
     TOY-BOYS I Varje HÖRN Av Landet !!!!!!

 53. Detta är ingenting jämfört med vad som händer i inbördeskriget i Kongo. Kannibalism av levande offer, könsstympningar av levande manliga offer, halshuggningar, småpojkar som tvingas att våldta sina mödrar, småflickor får välja mellan gruppvåldtäkter eller döden. Det är oehört naivt att tro att de ska ändra sitt beteende bara för att de förflyttar sig från ett geografiskt läge till ett annat.

  https://torontosun.com/news/world/gang-rape-cannibalism-beheadings-rife-in-congo-slaughterhouse

  Vi måste skydda vårt eget folk i första hand, stänga våra gränser och repatriera de som inte hör hemma här!

  • Det som kan förvåna många besökare av denna sajt är att högst 10 % av Kongos befolkning är muslimer.

   • Ja, det är genetiken som avgör beteendet, inte religion. Vara sig de praktiserar islam, kristendom eller inhemska voodoreligioner hör de hemma i Afrika och inte här.

   • Afrikaner är annorlunda än sin ökenkusiner. Hos negroiderna är religionen sekundär till kultur & genetik.

 54. Det är allt det här kvinnoföraktet och orättvisan som kommer åtgärdas när SD kommer till makten.

 55. Lägre straff för barn fungerade i Sverige, ända tills PK-politiker bestämde att kriminella män skulle få kalla sig barn.

  Varken sossar eller moderater vet vilka människor de släppt in i landet. Vi vet inte vem Mohomed egentligen är eller hur gammal han egentligen är.

  Åtgärda dessa brister, genom att rösta bort de partier, vars vilsna politiker tappat kontrollen i sin strävan efter makt och pengar.

 56. Detta mina svenska vänner är dom som är landets framtid enligt sjuklövern. Tänk på det alla förstagångsväljare, pensionärer, blåljuspersonal eller vad ni nu är. 9 Sept kan ni välja för landets framtid.

 57. Va fan är det med detta land ?
  Självklar utvisning med hela klanen
  Jag spyr på vårat s.k rättsväsende

  • Nej, straffet är väldigt märkligt med tanke på 6 kap 1 paragrafen BrB.

   Dessutom är det inte regeringen som tillämpar lagstiftningen och tilldelar straffpåföljd.

 58. F*rbannade j*vla slapprövar till domare och politiker! INTE UTVISNING?!?!
  Hur många minderåriga ska politikerna få lov att offra innan folket reser sig?!

  MupP-ledaren IS-abella Komhit stod för en stund sedan i Almedalen och känslodrypande förklarade att
  ”. . Om nån skulle gör dom (hennes/våra barn) nåt ont, så skulle vi ju göra VAD SOM HELST (ojdå!) för å skydda dom!”

  Borde hon inte satt in klutarna då och gjort NÅGOT! . . VAD SOM HELST! . . under den här mandatperioden hon suttit vid makten för att skydda unga flickor genom ex evig utvisning av samtliga förövare OCH papperslösa?!

  Men nä.ädå, istället verkar hon för att ALLA brunstiga skäggbarn ska få stanna, bl.a. de 9000 afghan-”gymnasisterna”.

 59. Ut med den jä*eln! Dom ska ut varenda en! Somalier är Afrikas zigenare, som gräshoppor och nu har dom fått fotfäste i Sverige! Repatriera varenda en, gammal som ung, barn. Hela deras kultur ska tillbaka till öknen!

 60. Kommunistliberalerna i rättsystemet och inom politik och media är de verkliga ondsinta eftersom de kunnat statuera exempel med hårda straff och påföljd av utvisning men de är likt denna ideologi ”kommunistliberal” en kvarleva sedan DDR systemet och önskan om ett Sovjet. Media husen så klart de gillar detta eftersom de har en stor önskan om ett nytt Sovjet, men först så måste ”revolutionen” förstöra alla spår av demokrati och demokrater och detta pågår genom våldsverkande invandare och demokratihatets islam.

  • Det var Moderaterna som öppnade upp för detta genom att 1991 riva upp Sossarnas luciabeslut och sedemera med migrationsöverenskommelsen 2011.

   Vilket parti har och fortsätter SD troget att stötta och söka acceptans från?

  • Det är afrikaner, och i Afrika är sådant här beteende inte alls ovanligt. Det är anledningen till att det inte räcker med att utvisa detta avskum och andra våldtäktsmän. De är genetiskt betingade till att begå brottslighet. Efter att såna här utvisats måste en storskalig repartiering av afrikaner ske annars kommer såna här brott och värre ske på daglig basis och vi har snart inget Sverige kvar längre.

  • Bara lite faktainfo:
   Överklagningstiden är max 21 dagar från datum som dom beslutades. Om domen inte har överklagats inom 21 dagar så vinner domen laga kraft (efter 21 dagar) och går då inte att överklaga. Så i höst är det för sent.
   /CC

   • Det betyder mao att åklagare inte kommer att överklaga. Hur skulle det se ut så här i valtider. Och den minderåriga flickan och hennes familj kommer förmodligen ganska snart att springa på Somaliern på gatan. Sverige har verkligen lyckats. Förresten, hade hon inte Dan Eliassons berömda armband på sig.

  • Hade gett mycket för att få dyka upp då och säga ”Vem är det som är horan nu då” till honom.

 61. ’Hagamannen’ utvisades från Umeå med förbud att återvända inom överskådlig tid.
  Varför i helvete går det inte att utvisa en somalier ur Sverige…
  Rättsväsendet är ett j***a skämt.

 62. vilket rasistisk dom.. eller hur lövfen..?? det är ju ditt älskilngs skägg barn du ska väl gossa lite me han oxå så han inte känner sig rasistisk dömd??? eller ska han överklaga o bli fri helt???

  samhällstjänst typ 4 veckor.. o vad ska han göra där?? jobba på förskolan kanske som hjälpreda??

  han ska ha kaffe o bulle o eliasson som suger hans K=)K o resten av alla jurister som lägger sig framför honom så han kan torka fötterna på deras kroppar….

  frusterande att läsa sådant….

  håller med snoken .. tig o gräv..

 63. Ha, och vem ska säga till den j…a Somaliern vad han ska göra om dagarna. Finns inte någon i kommunal verksamhet som får honom att lyfta så mycket som ett finger om han ens dyker upp. Och svenskt medborgarskap har väl fanskapet fått så fort han beträdde svensk mark. Somalier verkar ju ha en gräddfil där av någon outgrundlig anledning. Det som måste göras är att ändra i grundlag så medborgarskap kan återtas och att domstolarna utvisar dessa skitstövlar.

 64. Hade detta hänt min dotter hade jag slagit ihjäl FANSKAPET, men denna familj tillhör väl 7-klövern så dom är väl nöjda med domen

  • Har själv blivit utsatt och jag kan säga att jag inte velat att min pappa slog ihjäl mannen om vi nu vetat vem det var.
   Det är tufft nog att leva med att ha blivit utsatt för övergrepp utan att uppleva barndom och tonår utan en pappa.

 65. Självklart skall individer av detta slag ut ur landet, om det varit min dotter han gett sig på hade det av säkerhetsskäl varit nödvändigt att omedelbart lämna landet.
  Det är obegripligt att Svenskt rättssystem har så milda påföljder för dessa återfallsförbrytare, samhällstjänst är väl dessutom ingen ide att tilldöma folk från detta land, han kommer inte att vara till någon nytta, varken i rabatterna eller med kvasten, han kommer bara att vara i vägen. Somalier är inte direkt kända för att vara arbetssamma, de har däremot gott om oönskade kvalifikationer.

 66. Ni som röstar på 7klövern är medskyldiga till detta brott.
  Samt till tusentals andra våldtäkter, rån, överfall och mord.
  SD UTAN TVEKAN I SEPTEMBER.

 67. Nu var det väl kanske en landsmaninna till förövaren som utsattes och då är det en fråga det till de högste i klanen och då är det klanen som skall döma killen. Men eftersom det går för sig i hemlandet så reagerar inte klanen. De säger pass i denna fråga.

  Varför skall vi engagera oss i deras egna affärer så länge inte vi vita berörs?

  • därför att det sker på sv. mark som är helig !!!
   o vi kan inte ha 2 olika rättsystem i ett land…där ett rättsystem som tillhör landet äts upp av ett annat som är helt absurd o importerad från stenåldern.. vi ska ta avstånd från denne..!!! o kämpa för att upprätthålla vårt rättsystem

   därför kan vi inte ha smutsiga somalier springande på helig mark..

   • Denna ”heliga mark” är tämligen besudlad nu för tiden.

    Solidariteten med vårt egna rättssystem är tämligen lågt enl. utredning som gjorts.

    Så åter, du får vänja dig vid de juridiska parallellsystem som existerar idag för det finns ingen återvändo.

    Klanmedlemmar har större fruktan för sin egen klan än hur många poliser/domstolar Sverige släpar fram.

    Det borde framgått tydligt. Se Malmö, Gbg och Sthlm.

    Helig mark??……Nä, gå hem nu!

 68. I en saga hade några bruna minigrisar blivit hjärnspöke för en självgod elit. Överallt såg de dessa minigrisar! En bullrund, skrivande kvinna skrek hest: ”-de är här, de är här också!” när hon kände några okända föremål under täcket. Men det var bara ett dussin oätna muffins som hon brukade glufsa i sig efter läggdags..

 69. Att ljuga om ålder/ursprung, begå upprepade grova brott, lyckas få några empatitokar att ömka en och slutligen undkomma straff/utvisning – tja, det kan man nästan kalla spetskompetens! SD 2018!!!

 70. OT – Aftonblade ”missade” att se alla attacket mot Vänskapsförbundet Sverige – Israel i Almedalen, trots att de hade sitt tält mitt emot…

  ”Palestinier och afghan-iranska hazarer markerade sitt hat mot judar varje gång de passerade förbundets tältplats. Mitt emot Aftonbladet.

  Utan att en enda journalist eller ledarskribent på Aftonbladet reagerade.

  Den samlade mediakåren var bara intresserade att rapportera om judehatet så länge NMR stod som avsändare. När det var salafister och afghanska islamister som var budbärarna försvann samtliga journalister och fotografer från platsen”

  https://ledarsidorna.se/2018/07/andra-sidan-almedalen-vad-var-det-som-hande-i-ar/

  Sug på den…..

  ”När det var salafister och afghanska islamister som var budbärarna försvann samtliga journalister och fotografer från platsen”

 71. Identiteten på denna våldsbenägna individ är väl inte hemlig, framtida liv i Sverige torde väl bli en aning osäkert för honom, så om han är intresserad av sin hälsa kommer han säkert att lämna landet ganska snart.

 72. De som tystar ner, mörkar eller bagatelliserar de här medborgarskapen/permanenta uppehållstillstånden, för de här individerna, är precis lika skyldiga till alla framtida övergrepp och brott som de här guldäggen kommer att orsaka under sin tid i Sverige.

  Precis som att många feminister per automatik skuldbelägger alla män för all världens ont, kan man göra likadant. Fast det här ÄR fakta.

  Behåller man våldsamma och kvinnofientliga kriminella män i Sverige, skapar man ett Sverige där vi kommer att få fler brottsoffer. Det är inga fördomar, utan ren fakta. ”Men, det finns ju svenskar som våldtar ju?!”

  Ja, visst gör det, det. Men det räcker med dem. Varje ytterligare enskilt brott, där gärningsmannen är ett inrest guldägg, hade aldrig ägt rum här i Sverige, om den kriminelle invandraren aldrig fått stanna. Det är oomstridda fakta.

  Varje enskilt brott, är ett brott för mycket. Hur många fler skändade kvinnor – och män – ska behöva bli utsatta innan fler vill säga stopp?

 73. En normalt funtad man skulle gjort hembesök hos afrikanen med en motorsåg om detta hänt hans dotter. Vad i h-e har hänt med det svenska folket?

  • ”jo men 97% av dom är inte brottslingar ”…. ja men en oskyldig människa blev brotts offer skiter du i det, denna människa hade inte blivit brottsoffer om personen inte kommit in ?!

   Man brottar säga när det kommer till pedofiler att en pedofil kan ha upp till 100 brottsoffer

 74. Men genom att låta dom vara kvar gör ju att alla dessa individer ackumuleras i Sverige …. idag 1 nästa år 5 … 10 20 30 40 50 100 500 100 osv osv för varje brottskategori … nu är minna siffror låga men det är bara för att exemplifiera

 75. Ett av alla dessa fantastiska tillgångar som ska rädda Sveriges välfärd, allt enligt psykotiska vänstermuppar och verklighetsfrånvarande PK-folk.

  • ja han skapar nya jobba inom rättsväsendet och inom sjukvården och kanske inom polisen … det blir en win-situation

 76. Och Alex Schulman tyckte det var sorgligt att allt handlade om SD i Almedalen. En liten hint Alex. Vi försöker rädda sverige från sådana som i texten ovan. Samt skicka ut dem ur landet. För att din dotter ska kunna ta en promenad själv utan att bli antastad eller våldtagen av främmande män.
  Samt spara pengarna som gärningsmannen kostar samhället för att bekosta välfärden. Två flugor i en smäll. Hajar du Alex?

 77. Dax att Svenska folket skapar en folkdomstol , Folket dömmer, bestraffar, billigt, effektivt, rättvist, utvisning kommer att vara en överflödig åtgärd, hemresan kommer att genomföras frivilligt, och på egen bekostnad. Vårt vänstervridna domstolsväsende fungerar uppenbart inte.

 78. Som vanligt är det den utsatta som inte får någon hjälp av rättsväsendet och förövaren blir behandlad som en ambassadör alltså inget straff. Hela rättsväsendet borde bytas ut om det skall bli en förändring

  • ”ambassadör”. Den var bra. Det är ju faktiskt nästan som om kriminella utlänningar har diplomatstatus i Sverige nu för tiden.

 79. Lagen ska ändras, utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan SKA utvisas.
  Tar inte deras egna land emot dem ska de överföras till transitcenter på kontinenten och släppas ut där.

  • Lagen måste ändras snarast. Är han gammal nog att våldta, hota och stjäla så är han säkert gammal nog att ta sitt straff.

 80. Ett flertal politiker i etablisemanget har obekymrat sagt att det inte finns några svenska värderingar. I Opinion Live ville man att SD skulle beskriva svenska värderingar och hoppades att det inte skulle gå vägen..

  Till er alla vill jag säga att denna artikel på ett utmärkt sätt visar ALLT som inte har med svenska värderingar att göra.

  Men det är sannolikt för mycket begärt att regim TV, och deras allierade Miljö-Marixister med tillhörande importboskap att förstå att grova hot, misshandel våldtäkt inte tillhör svenska värderingar. Det måhända att det är helt normalt och kanske inte ens brottsligt i de hemländer de kommer ifrån där värderingar och lagar knappt reformerats sedan medeltiden. Det kanske behövs en reformation och inkvisition 2.0, innan poletten trillar ner..

 81. Han lär få Jobba hårt för att få in dessa 165 000 tusen kronorna..
  Men eftersom han inte Är myndig får väl föräldrarna ta på sej SKULDEN likt andra Sv föräldrar….

  VEM tror att det blir så, jasså ingen, nä det bli väl som ALLTID det Ekon Straffet får Du och Jag Betala…!

 82. Mp Lövin vurmar för miljön, det är ju hon som för in miljöproblemen i landet. Ta in Japaner istället så blir det rent och snyggt, en arbetsmyra med hög intellektuell och tekniskt kunnande.

 83. När SD får makten måste man gå igenom dylika fall och slänga ut all sådan dynga ur landet omgående.

  • Eller åtminstone sänka skatten för hemlarm. Det som SD i verkligheten går till val på nu, tyvärr. Plus fördubblad ”kvotinvandring”.

    • Fel. Kvotinvandringen ligger på 5000 i år, så SD vill öka den till 10 000. Bland de allra största massinvandringarna i världen.

 84. Ja, vad ska man säga? Pojken är ju bara 17 år och har väl inte mera förstånd. Inte heller domstolarna har tydligen mera förstånd än så här.
  Men vad då, domstolarna ska ju hellre fria än fälla. Och det gör dom ju nu med råge.

  Så här ser det ut i Sverige och något längre kommer vi inte. Jo, om vi inte gör något åt det förstås – men det lär nog heller inte hända …

  Sverige är förlorat som ett civiliserat land. Nu är vi tillbaka i medeltiden så vi har en lång väg framför oss. Cirka si så där ett par tusen år innan vi når tillbaka till vårt dröm Sverige, så som det var en gång – utan all denna hemska import.

  • Om man våldtar så är man rent biologiskt per definition inte ett barn. Då ska man kastreras och tillbringa resten av livet i en straffarbetskoloni.

  • Det är inte bara ur pojkens perspektiv. En individ som har denna belastning skall domstolarna se till att skydda befolkningen från!

 85. Oj, oj, oj vad det behöver städas på våra domstolar och myndigheter och institutioner. Kulturmarxister, pk-folk och vanliga vänsterstollar måste bort. Det blir en mycket lång resa.

  • Det kan gå fort. Sovjet föll på en dag. Jag undrar vad alla dessa oduglingar ska jobba med när de inte längre kan snylta på det folk de hatar så neurotiskt intensivt.

  • Självklart måste ansvar för handläggare och beslutsfattare var det naturliga. Gör du fel skall du också få bära ansvaret vilket betyder konsekvenser – annat än saft och bullar!

 86. Det mest humana vore naturligtvis om samtliga svenskar frvilligt kan tänka sig att offra sina “otrogna”döttrar för dessa stackars vuxna barns perversa nöjen. Om det inte sker frivilligt kan säkert Miljöpartiet tillsammans med Sossarna skaka fram en sådan lagstiftning. Det spelar ju ingen roll vad remissinstanser eller lagrådet tycker i en domokratur, något vi har facit på.

  Ser miljöstollarnas motion till lagtext framför mig.

  “Eftersom inga niquab flickor finns att tillgå för dessa unga män, eftersom flickorna i deras kultur är bortgifta innan tioårsåldern och med hänsyn tagen till religionfrihet som omfattar rätten till flera fruar, föreslås följande inskränkningar hos svenska kärnfamiljer för att visa solidaritet med baaarnen… bla bla…..”

 87. Att detta inte är förstasidenyhet och väcker allas vrede är bedrövligt!
  Media, ettablissemang och gemene man som stödjer invällandet av dessa ”människor” borde skämmas ihjäl.

 88. Ännu en guldklimp och pensionsräddare åt vår ”åldrande befolkning”…
  Nej, han borde kastas ut ur Sverige tillsammans med hela familjen/klanen. Vi behöver inte såna människor här.

 89. Jag undrar om dom som dömde ohyran är SVENSKAR eller somalier!!
  Om dom är verkligen SVENSKA då är dom antingen lobotomerade eller idioter!!!

  • 1 SEXUELLT OFREDANDE
   MHA har tagit på NN 1 bröst och fört upp en hand under
   hennes tröja samt tagit henne mellan benen. Det hände någon gång den 16 december 2016 på Mc Donalds, Kupolen 71 , Borlänge, Borlänge kommun.

   2 VÅLDTÄKT MOT BARN
   MHA har haft samlag med NN 1, som endast var 13 år
   gammal. MHA tilltvingade sig samlaget med visst våld
   genom att hålla fast NN 1 runt midjan, ta tag i hennes axlar och hålla hennes ben. Det hände på Kupolen köpcentrum, Borlänge, Borlänge kommun den 16 december 2016.

   3 ÖVERGREPPIRÄTTSSAK
   MHA har med med hot om våld vid minst två tillfällen
   samma dag angripit NN 1 för att hindra henne från att göra en anmälan
   avseende våldtäkt. Hoten bestod i MHA hotade att skära halsen av NN 1 och stampa på hennes huvud. Det hände den 20 december 2016 i Borlänge, Borlänge kommun.

   4 OLAGA HOT
   MHA har hotat NN 1 genom att till henne fälla yttranden
   med innebörd att han skulle döda henne. Det hände den 20 december 2016 på McDonalds, Kupolen, Borlänge kommun. Hotet var sådant att NN 1 kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga säkerhet.

   5 OLAGA HOT
   MHA har hotat NN 1 genom att vid tre olika tillfällen skicka meddelanden till henne via snapchat med innebörd att han skulle döda henne. Det hände på kvällen den 20 december 2016 på okänd plats, Borlänge, Borlänge kommun. Hotet var sådant att NN 1 kunde förväntas känna allvarlig
   rädsla för sin personliga säkerhet.

   6 OLAGA HOT
   MHA har i telefonsamtal hotat NN 1 genom att fälla yttranden med innebörd att han skulle döda eller skada henne. Det hände på kvällen den 20 december 2016 i Borlänge, Borlänge kommun. Hotet var sådant att NN 1 i kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga säkerhet.

   7 OLAGA HOT
   MHA har hotat NN 2 genom att fälla yttranden med innebörd att han skulle skada eller döda NN 2 eller någon i hennes familj. Det hände den 20 december 2016 på Kupolen köpcentrum, Borlänge kommun. Hotet var sådant att NN 2 kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin och annans personliga säkerhet.

   8 OFREDANDE
   MHA har spottat på NN 2. Det hände den 20 december 2016 i Borlänge, Borlänge kommun. Gärningen kunde förväntas kränka NN 2s frid på ett kännbart sätt.

   9 VÅLDSAMT MOTSTÅND
   MHA har krängt med kroppen och sparkat med benen för att hindra poliserna NN3 och NN4 när de skulle omhänderta MHA. Det hände någon gång den 20 december 2016 utanför Forex, Kupolen, Borlänge, Borlänge kommun.

   10 STÖLD
   MHA har, tillsammans och i samförstånd med annan, genom inbrott berett sig tillträde till Techical Center Fagerstas affärslokaler och där olovligen tillgripit ett fle11al mobiltelefoner, WR-glasögon och 1-pads till ett värde om cirka 150 000 kronor. Godset tillhörde NN5 och Technical Center Fagersta. Det hände den 31 januari 2017 på Te phone, Stationsvägen 12, Fagersta, Fagersta kommun. Tillgreppet innebar skada.

   11 OLOVLIG KÖRNING
   MHA har kört lätta lastbilen RAP 20 I utan att ha rätt till det. Det hände någon gång den 26 januari 2017 på Linnevägen 2, Norberg, Norbergs kommun.

   12 OLOVLIGT BRUKANDE
   MHA har olovligen använt LE Industriservice Ab:s lätta lastbil RAP 20 I. Det hände den 26 januari 2017 på Linnevägen 2, Norberg; Norbergs kommun.

   13 TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL
   MHA har, tillsammans och i samförstånd andra okända personer, olovligen tagit och använt personbilen xxxxxx som tillhörde NN6. Det hände någon gång mellan den 8 april 2017 och den 11 april 2017 på Garage nr. x, Plogstigen x, Borlänge, Borlänge kommun.

 90. Att göra brott som utländsk medborgare borde ge högre straffsats än om man är svensk medborgare

  • Folk vägrar dvs de envisas med att rösta på 7-klöver och därigenom upprepas dessa brott om och om igen utan att någon förbättring sker.

   • Problemet kan vara att han har gjort mycket flera grova brott som han inte är dömd för och undgått även polisen.

    • Troligtvis. Det här är en vanebrottsling. Helt säkert kommer han att återfalla redan under ”strafftiden”. Till exempel i parken om han blir dömd till gräsklippning.

  • Hur dom tänker? (i den mån dom tänker)

   Inget konstigt, rödvins/-68 vänstern har infiltrerat ALLA nivåer i det svenska samhället.

 91. ”Mohomed ska även betala skadestånd till den våldtagna flickan på 165 000 kronor” skojar de?….vi vet ju alla vem som ska betala de 165 000 kronorna till flickan……..just det, du gissade rätt, svenska idiotfolket som vanligt.

 92. Men han är ju offret… så tänker själviska PK-människor som vägrar hindra vad som händer och 7-klöverväljare i allmänhet som vägrar se problemet de orsakar.Allt medan brottsoffer tvingas lida för brott som inte hade behövt ske om folk bara slutade rösta på 7-klöver.

 93. Varför länkar du inte till domen Mats???
  Egor är så mycket mer professionell än vad du är som journalist!

 94. Den dag offrens anhöriga börjar ta lagen i egna händer kanske domstolarna börjar döma våldtäktsmännen till långa fängelsestraff. För våldtäktsdmännens säkerhet.

 95. I Somalia tog Al shabab över när staten kollapsade. Vem ska ta över i sverige så att rättvisa skipas?

 96. Intressant ”rättsskipning” vi har i det nya Sverige , när Bernt Herlitz anmälde bedragare som ljög om sin ålder för att få pengar och andra fördelar så blev straffet riktigt hemskt !

  När det istället är ett avdessa ”skäggbarn” (?) som begår ett bestialiskt brott mot ett riktigt barn så händer nästan ingenting !

  Denne somalier borde få Bernt´s straff istället + utvisning efter ett år i ständig isoleringscell !

  • Fyll några gristransporter istället , det är billigare och mer harmlöst för andra utomstående !

 97. Och såna odjur har 7-klövern och Fi hälsat välkommen till Sverige. Om väljarna röstar på dessa Sverigefientliga och samhällsförstörande partier den 9 september ligger Sverige riktigt illa till.

  Ett gott råd till väljarna:
  – Tänk först innan ni röstar fel.
  – Tänk rätt och rösta på Sverigedemokraterna (SD).

  • Precis , är man nöjd med utvecklingen så är det okej att rösta på någon inom 7-klövern , vilken är inte så noga eftersom de är olika falanger inom samma parti , de som röstar på AfS ska veta att det gör samma nytta som en blankröst och påverkar ingenting förutom att det ökar risken för ännu en period med Löfven eller liknande dårar i makten då detta försvagar SD´s position i valet !

   Är du missnöjd så duger det bara att rösta på SD i detta val ! ! !

   Vad som gäller för AfS nästa val vet ingen , men det får vi se om ca 4 år antar jag ! !

 98. Vilken TUR vi har som kan läsa OM en HJÄLTE insats i Thailand där ett helt folk engagerar sej för att rädda 12 instängda Fotbollskillar från en Vattenfylld Grotta…
  Den GLÄDJEN man kände när man idag hör att 6 av dom är räddade Är obeskrivlig och en litet Tår föll …!

  Samma Tårar fäller Vi för det hemska som händer i SVÄRIGÄ med alla dessa våra fina Flickor som blir Våldtagna av Främlingar i Vårt Land..

  Hur i [email protected] står det till i detta Land vart Är vi på väg…??

 99. 7-Partiet är ansvariga för 95% av alla överfallsvåldtäkter som begås i Sverige, dvs alla de våldtäkter som begås av deras importerade valboskap.

  • Och det är mot dem som 95% av ilskan måste riktas. De ytterst skyldiga till att allt detta är möjligt.

    • Jag skulle vilja påstå att framtida ledare som inte bestraffar de skyldiga är lika skyldiga själva. Man förstör inte något som miljoner människor har byggt upp och offrat sina liv för i tusen år ostraffat.
     När den dagen väl kommer håller det inte med ”vi har varit naiva” som försvar. Jag är inte för dödsstraff, men i proportion till brottet så måste straffet innebära inlåsning resten av livet utan möjlighet till frigivning.

 100. Det är dessa, PK-rörelsens skyddslingar, vi vill slippa i Sverige efter valet nu i september . . .

 101. Skulle vilja träffa Mohomed! Är helt säker på att det resulterar i att han inser att han hamnat i fel land och bara längtar efter att få komma hem!

 102. Det är nog bäst att flickans familj flyttar till en annan ort, för snart stöter mohomod ihop med flickan igen och straffar han henne.

 103. Att fastställa Mohomeds identitet och ålder är viktigt. Ett första steg för att återställa förtroendet för den svenska rättsapparaten.

  Vi vet att män som ljuger om sin identitet döms som om de vore barn. Det är stötande.

  Att somalier åker charter till Somalia på semester, samtidigt som det kommer migranter som klassas som flyktingar i den andra riktningen är också stötande.

  Enkel slutsats: Bort med sossar och moderater i valet. En röst på SD biter.

 104. I Sverige får man ett halvår på kåken för en teckning med ”fel” motiv, och går i stort sett helt fri om man förstår en liten flickas liv. Hur i hela helvete är det ställt med vårat så kallade rättsystem?!!

  • De använder sig av lögnen ”Vi har åtaganden som måste följas” !!!
   Om det vore sant, ändra för fan då på dessa ”åtaganden” !!!!

 105. Om denne förmodligen ca 25 år gamla somaliske man hade varit en svensk man, så hade han dömts till minst 6 års fängelse. Men eftersom han är ett av 7-Partiets skyddsobjekt så har han i stort sett straffimmunitet.

 106. Samhällskontraktet mellan medborgarna och rättsvårdande myndigheter är brutet sedan länge. Svensken får lära sig att själv agera polis, åklagare, domare och bödel.

   • Jajamen, när inte lagarna längre gäller så är det naturens lag som gäller igen. Då är allt gullande med lata utsugare från andra sidan jorden över.

  • Etablissemanget fullständigt skiter i alla brottsoffer och pissar på det svenska folket. Sedan förundras de över att SD växer!

 107. Bara en liten undran; när vindarna nu håller på att vända, finns det någon öht som har funderat på lämpligt straff för alla dessa sjuka galningar som har gjort detta möjligt i Sverige? De ytterst skyldiga, dvs politiker och journalister har medvetet skapat ett ohyggligt lidande för hundratusentals svenskar.

  De är så jäv.. fega att de inte ens förklarat oss krig, utan blåljuger oss upp i ansiktet och hugger oss ist i ryggen i mörkret.
  På fegast möjliga vis är det kvinnor, gamlingar och sjuka som är favoriterna att ge sig på.

  Tycker bara att det kan vara värt att fundera på. Jag är säker på att miljoner svenskar vill att rättvisa skipas när den dagen kommer.

  • Det viktiga, när vindarna vänder, är att systematiskt identifiera dem, straffa dem, och köra iväg dem till lämplig avstjälpningsplats. Vi registrerar foto, fingeravtryck, DNA.

 108. Nu kommer regeringen Löfven att flagga för kraftiga åtgärder.

  Bl.a. skall man utöka straffet för den här typen av brott från 150 timmars samhällstjänst till 160 timmar.

 109. Alf Svensson! Det är sådant här du ska gråta över! Detta och tusentals liknande fall som du dina gelikar skapat genom er ansvarslösa politik.

   • Stackarn! Han verkade förvirrad och hans sätt att agera och prata visade tydliga tecken på typisk begynnande demens, uppfattade jag i. a f.
    /CC

   • Man skulle kunna tro att han suttit och mediterat i en grotta i öknen de senaste femton åren. Fullständigt avskuren från omvärlden.

 110. Han skall betala skadestånd med pengar han inte har, och även om han hade det skulle det inte gå till att betala skadestånd. Straffet är ett skämt och förnedrande mot offret.

 111. Jag blir lite nyfiken…. vad skulle hända om en svensk tonåring gav sig på och våldtog denne somaliske yngling? Är 150 timmars samhällstjänst lika för honom?

 112. Som vi ALLA VET, slipper dessa importerade Svenskhatare med sina sönderavlade hjärnor att utvisas i över 80% av fällande domar avseende grova (ofta upprepade) brott.
  Självklart skulle fanskapet bara få se Rättsal o fängelse i Sverige för att sedan kastas ut ! En kemisk kastrering borde obligatoriskt anses att skydda alla jordens kvinnor för såna äckliga monster . Låt honom drömma om sina oskulder han får då han dör.

  MINA ABSOLUTA MEDKÄNSLOR TILL FAMILJEN OCH DET LILLA OFFRET ! Överklaga och hoppas att den nya kommande Regeringen tar itu med domstolarna omgående.

  Hade det här hänt min dotter, finns många i släkten vilka vet vad straff är…

  • En kemisk kastrering … jag vet inte om den förblir kastrering eller om den helt enkelt tar bort sexuell lust så länge man knaprar medicin.

   Men gärna för mig en kemisk, evig kastrering.

 113. En framtida regering kanske kan släppa fram möjligheten att gå igenom och revidera felaktiga domslut.

  • ja gör man brott som utländsk medborgare borde man utvisas och om man är flykting som söker asyl förvärkas rätten till att söka asyl. Så borde det vara.

   Att ha i åtanke när man söker asyl i ett annat land …. är det farligt att återvända hur svårt är det då att sköta sig.

   • ”om man är flykting som söker asyl förvärkas rätten till att söka asyl. Så borde det vara.”

    Ja men så är det ju faktiskt! Så står det i alla dessa internationella avtal som svenska politiker alltid pratar om. Men på det punktet följs alltså inte avtalen.

 114. Stackars flicka som inte har nån riktig man i sin familj. Förövaren ska avrättas, gärna inför dennes familj som misslyckats så oerhört med att uppfostra.
  ” bomb em’ to the stoneage son”

 115. När Svenska rättssäkerheten inte fungerar, så finns alltid risken att folk börjar ta lagen i egna händer. Sveriges regering och Riksdag kan och vill inte skydda landets medborgare mot brott. Vi har mer att frukta inom Sverige än vad Ryssland någonsin varit, försvaret satsar tiotals miljarder på att försvara landet mot utländska attacker, men inom Sverige händer det värre attacker.

 116. Vilka sorgliga personer i rätten som gullar med äcklet ! Fanskapet skulle ha spöstraff och sitta 10 år i Gulag och förvisas på livstid men här bryr sig pk inte om offren !

 117. SD behöves för att få ordning på rättsväsendet och se till att dessa GÄSTER o m e d e l b a r t skickas tillbaka till landet dom vill till. För inte beter man sig så här om man vill stanna? 150 timmar samhällstjänst, vilket jävla hån!

 118. 150 timmars samhällstjänst för våldtäkt av en 13-åring?

  Samhällstjänst??

  Reinfeldt med hela sin dåvarande idiotregering och Löfven med sin nuvarande ställer jag personligen som ansvariga att en sådan här sak sker i vårt land.

  Våldtäktsmannen borde spöas upp rejält och sedan direkt skickas hem till Somalia igen. Han har överhuvudtaget inget i Sverige att göra. Enda trösten är att det här är en kille som sannolikt kommer sluta som död i en gängskjutning.

 119. Jag börjar nästan tro att ”torpedbranchen” kommer att ha en lysande framtid i sverige framöver.

 120. Definitivt varken den första- eller sista gången för den apan. Rätta mig om jag felar:det finns absolut inget som hindrar idioten i nuläget.

 121. Hur kan lagen vara utformad på detta sätt? Vi har med en förhärdad brottsling att göra och domstolen dömer honom till 150 timmars samhällstjänst! Vad är det för domare och nämndemän? Rättsväsendet måste göras om och anpassa sig till verkligheten. Det är nog nu!

  • ….domare i Sverige sedan länge är hjärntvättade.
   Och allt det här började med en raffinerat lögn som Löfven har hittat på om SD och rasism, fascism . Lögnen upprepades så många gånger och så intensivt att numera betraktas som sanning.
   Där startade en intensiv hjärntvättkampanj, omfattande alla samhällsfunktioner och skolor. Väldigt fåtal människor som är intelligenta nog att orka stå emot.
   Så 150 timmar enligt nysvensklagen är ett hårt straff. Pengar har han naturligtvis inte, dvs. det är åter igen skattebetalarna som ska stå för kalaset.
   Så ruttet är Sverige idag, ända fram till september, då SD kommer med ny förenande hopp för alla som älskar Sverige och inte betraktar det som en dum mjölkkossa.

   • Det finns en annan dimension i systemet. Många institutioner har kapats av (extrem)vänstern med anor från -68. Kyrkan, muséer, bibliotek, rättsväsende (Hilda- och Rubengrupper med ”Råttan” Ramberg i spetsen), UD (samt flera politiska organisationer i sfären runt socialdemokraterna), kulturdepartementet med Bah Kunke som gynnar islamister i hög grad, Sida, ja, listan kan göras längre. Detta är mycket oroande då vi f ö har en mycket eller nästan obefintlig motpol i ledande ställning (Löfven allas vår ”Nickedocka”).
    Alla dessa ”globalister” måste bort från maktens påverkan så vi kan återgå till en grundmoral som Sverige alltid har haft.

    Att inte alla svenskar ser dessa missförhållanden är för mig en gåta!

 122. När skall vi sluta dalta med kriminella monster. Hur jävla svårt skall det vara att bara deportera. Det är inte vår sak att bry sej vad som väntar i hemlandet. Att bli kriminell är ett aktiv val man gör, därav finns inga anledningar att dalta med kriminella monster.

 123. Våldtäkt mot barn är minst 5 år fängelse men nya sexbrottslagen gäller uppenbarligen inte invandrare….

 124. A case for the soldiers of Odin, or captain Sweden? its hard to understand..Mohamed threatens to kill other members of the girl’s family in Sweden where the majority are Swedes! and Mohammed is only one! how is that possible?

  Is there not a patriot in Sweden who can puts Mohamed in his place? … a simple illiterate Muslim that terrifies the country that feeds him? unbelievable!

 125. Så fort det politiska läget tillåter så borde man gå genom dom här domarna och utvisa retroaktivt så får tanterna stå ut om dom vill då dom är dom enda som uppskattar dessa virila ynglingar

 126. Mo här vet ju att han kan göra som han vill. Samhällstjänst är mer en omskrivning
  för daltande och stå på gärningsmannens sida. Sjutton år då har han varit vuxen några år i Somalia redan. Han kan ju på sin fritid upprepa sina urartade lägre
  stående kriminella vanor. När någon är full av skit, ska inte skiten renas ut då?
  Samhällstjänst är rena rama parkleken.

 127. Han ska givetvis utvisas och gärningsmän måste straffas hårdare MEN det är HELT orimligt att brottsoffer ska erhålla skadestånd på 165.000kr. Hur kan man väga en våldtäkt i en vågskål och säga att den är värd 165.000 kr? Snälla våldta mig, jag behöver pengarna. Och det är därför som vi har en massa falska anmälningar om våldtäkt. Summan är helt utan proportion – gärningsmannen ska betala vårdkostnader och andra omkostnader, inte mer.

  • Jag måste säga att jag finner ditt resonemang kring skadestånd mycket märkligt.
   Om någon misshandlar dig grovt och ger dig men för livet – ska du då bara ha skadestånd som motsvarar vårdkostnader och andra ekonomiska omkostnader?

   • Nej jag tycker inte att man ska få pengar för att man har fått lite stryk och fått sina känslor sårade. Döm gärningsmannen, och låt denne stå för omvårdnadskostnader och andra relevanta omkostnader men du ska inte få skadestånd. Det leder bara till att människor utnyttjar systemet för att tjäna pengar. Har du inte läst om alla påstådda våldtäkter som bara var lögn? Pengar är ett incitament. Du ska inte ha pengar för att bli våldtagen, det är absurt.

    Jag känner en man som blev våldtagen 3 gånger i sin ungdom och det betydde ingenting för honom. Han var skadad och chanslös och accepterade sin situation istället för att göra motstånd och klarade sig helskinnad ur dem.

    • Får väl helt enkelt inse att vi har något olika åsikter här, men att bli våldtagen innebär lite mer än att få ”sina känslor sårade”…

     • Ossian verkar ha samma IQ-nivå som de hjärn-slöa MENA-iterna ni importerar, vilka begår dessa våldtäkter. Tur jag inte har sådana som han i min umgängeskrets bland svenskar här i Thailand. Här betraktar vi våldtäkt som allvarligt brott. Sådana som somaliern skulle aldrig ens få resa in hit.

   • Jag vill tillägga att straffet, så som ett fängelsestraff, blir den upprättelse som offret får. Man kan inte köpa loss den ”här har du en bunt stålar så är vi kvitt”.

 128. Inte undra på att kvinnor tror att de är prinsessor när vi behandlar deras öh dygd som om den vore värd 165.000 kr.

 129. En klar signal till primitiva muslimer att våldtäkter och brottslighet lönar sig i Sverige!
  Frågan är: Heter det domare eller DUMMARE?

   • Man har inte lämnat något åt slumpen när det gäller folkutbytet av främst svenska vita män till muslimer från MENA i första hand.
    Därför har man kvoterat in jurister som tänker ”rätt” i domstolarna.
    Även ledningen inom polisen (Eliasson som exempel) gjorde och gör man likadant med. Annie Lööf m.fl. har ju helt slutat bry sig om svenska lagar och förordningar och varför skulle hon/de det när de i praktiken kan göra näst intill hur de vill numera.
    Vad gäller somaliern undrar jag främst i vems intresse det kan ligga att ha en sjuk psykopat drällande i Sverige bland sina döttrar.

 130. På annan plats på detta forum finns en dom mot en svensk man & kvinna som dömdes för våldtäkter på en ung flicka . Den mannen fick 12 års fängelse / kvinnan 10 år och flickan får 850 000 i skadestånd. Man har också säkrat gärningsmännens tillgångar i form av fastigheter så flickan kommer nog att få pengarna. Hur kan domar bli så olika ??

  • Det beror på att straffvärdet för de gärningar som paret döms för är skyhögt över det vanliga i den här typen av mål.
   Plus att antalet gärningar är betydligt fler än i fallet som artikeln beskriver.
   Paret har under åratal förgripits sig på flickan som dessutom var i beroendeställning till paret.
   Det finns massor av skäl till att domen blev så hård.
   Nu kan den överklagas,vilket jag tror att den kommer att göras, och Hovrätten sänker en aning, som de brukar.

 131. Ovanligt förslagen sjuttonåring om han nu är det? Finns väl all anledning att ifrågasätt åldern i det här fallet.

  Hur som helst är det en person som inte ska välkomnas in i det svesnska samhället, varken tillfälligt eller långvaritdå han inte respetera våa lagar och bruk.

  Så efter avtjänat straff är det enda riktiga utvisning på livstid.

  Mattias Carlsson ställde frågan till Morgan Johansoon i Almedalen var den här typen av brottslingar sks få vara kvar. Svaret blev svammel, EU, svammel, internationella regler och ytterligare svammel. Morgan helt svarslös. Tycker han verkligen det han försvarar? I så fall är det allvarligare än man kan tro.

  • Folk under 18 år utvisas vanligtvis inte och är de under 21 år brukar det handla om 2 års utvisning.
   Det som finns att välja på är,2,5,10 och livstids utvisning.

 132. Slösa inga pengar på att försörja honom i fängelse, tag fingeravtryck och DNA, konfiskera vartenda öre och övriga tillgångar han eventuellt har i Sverige och dumpa honom i Mogadishu oavsett konsekvenser.

 133. ”exempelvis städning eller trädgårdsarbete”
  Nja den typen av hårt straffarbete brukar det inte handla om.
  Det brukar handla om att hjälpa till i Röda korsets butiker eller liknande lättare sysslor.
  För övrigt indikerar domen att killen inte har något längre CV i belastningsregistret vilket förklarar den förhållandevis lindriga påföljden.
  Skadeståndet om 165 000 kronor signalerar att det inte var en ”vanlig” våldtäkt av normalgraden utan innehåll,ur påföljdshänseende, försvårande omständigheter.
  Så ser praxis och stegringen ut när det gäller påföljder för återkommande klienter till domstolarna,man börjar lågt och får jobba sig upp till fängelsenivå.

 134. Hoppas han valdtar alla namdemannerns dottrar och halshugger familjen..En bon fran djupet av mitt hjarta..Dessa personer ar fiender till oss alla..

  • Läs Fria Tider så kan du ta del av hela domen.
   Detta fall bevisar att hela rättsväsendet måste skrotas.
   Snickesnacke har nog varit med och raserat vår en gång väl fungerande rättsuppfattning.
   Vatten och bröd på Marstrands fästning !
   Dags att styra upp detta land nu.
   Hårt jobb väntar SD när de får majoritet. Bara en tidsfråga !

 135. Om man bor i dom där finare delarna där dom där Muhammmedarna inte finns kan man ju säga att det där har nog nästan inte hänt

 136. Svensk domstol kan inte särskilja på rätt och fel, nämdemän och domare är några riktigt perversa typer som tycks försvara våldtäkter på alla barn flickor och kvinnor i Sverige, hur fan är det ställt igentligen,samma där att ansvar skall utkrävas om denne mohamad begår ett brott till inom rikets gränser!!!

 137. Mohomed borde dömts till att bli utsatt för våldtäkt. Vi kan konstruera en maskin som ger Mohomed vad han tål. Därefter så åker han med första bästa bananbåt till sitt hemland. I Sverige skall han aldrig mer få visa sin äckliga nuna.

 138. Ska den somaliske våldtäktsmannen och inbrottstjuven Mohomed vara Sverige framtid? Ja, säger rätten. Ja, säger Sjuklövern. Nej, säger jag och alla rättskännande svenskar.

  Mohomed ska ut ur vårt land, och SD ska in i regeringen! SD2018!

 139. Somalien står redan med båda fötterna i den kriminella världen och får dessutom en klapp på axeln av samhället som vänster träsket har skapat. Synnerligen oansvarigt och förödande för oss som måste leva med denna ordning i Sverige. Det är såhär vi skapar det förödande våldsutvecklingen som nu är utom kontroll. Vi måste börja bygga väldigt många fler fängelser om vi skall kunna avlägsna sådana som somalien så att vi kan få stopp på våldsutvecklingen.

 140. Det är sådant folk vi vill ha! Hyler och skrier 87% av svenskingarna men, mest av alla gapar svens´kor. Ty de är de sju sjukas största fans och föredrar deras pelletok framför allt annat vettigt tänkande.

 141. Skadestånden får vi skattebetalare stå för ! Men flickans familj borde väl veta hur varghatare pratar eller så får någon berätta . Finns för många vargar och kulturberikare .

 142. Hade han stulit en bit mat i Somalia hade han fått handen avhuggen.
  Där anses man som vuxen vid 17 år.

 143. LAS har inte fungerat riktigt som vi tänkt i det här fallet, säger Löfven. Men det är en utmaning!

 144. Vore bra att få veta inom vilket område den där figuren rör sig då rättsväsendet inte ser några som helst problem med att låta skräpet gå fritt igen. Eftersom det var Falu Tingsrätt som misslyckades totalt att begripa sunt förnuft, genom att fatta fullständigt felaktiga beslut – kan det vara av värde att veta figurens tillfälliga hemvist i Dalarna, sen får väl ytterligare information från andra håll pin pointa.
  Åter igen en rättsskandal.

  • Liknar lite ett fall från Rinkeby där ett gäng Somalier förgrep sig på en 15 årig flicka. Ingen dömdes efter hennes anmälan då man skulle anta att hon ville ha sex med 5-6 män. Det finns en del såna här fall genom åren, där man har valt att lita på hitresta vettvillingar istället för på svenska kvinnor/ flickor.

   • Så sinnessjukt att man inte tror det är sant. Fattar verkligen inte varför man INTE dömer efter vad som hänt. Verkar som om man anstränger sig till det yttersta för att fälla så idiotiska domar som möjligt.

    SD 2018

 145. All svensk offentlig förvaltning är en korrumperad och inkompetent pajascirkus. Domarna har noll juridisk utbildning och erfarenhet. De har ingen kännedom om vad lagen säger, om bevisvärdering och vittnespsykologi, om hur polisen arbetar. De är obildade oerfarna partipolitiker som friar alla brottslingar av politiska ideologiska skäl. Eftersom de alla är socialister så har de med vilje helt fel om hur brott bekämpas, hur barn uppfostras, hur välstånd skapas. Det är därför alla socialistiska länder är de mest våldsamma och mest förtryckta och de ekonomiskt, socialt och kulturellt mest efterblivna i världen, näst bara de muslimska länderna.

  Inkompetensen och oförmågan är så total att svenska staten inte har fattat ett enda beslut av betydelse på 15 år nu (sedan folkomröstningen om euron). Ingen i svensk offentlig sektor vet hur man gör någonting. Ingen av dem har någon merit av något slag. Jämför med 1990-talet när skatter, pensioner och skola reformerades, vi gick med i EU, och staten klarade av att reagera på samhällsförändringar som att stödja mobiltelefonin och internet och avskaffa försvaret när Sovjet självkollapsade av sin katastrofala socialism. Långt ifrån alla de reformerna var bra, men det fanns åtminstone en förmåga att göra någonting. Sverige är idag en failed state och jag vet att offentlig sektor aldrig mer kommer att vidta någon åtgärd av något slag tills denna pajasscirkus bara glöms bort för att den är komplett irrelevant. Man är farligt naiv om man inbillar sig något annat.

   • I så fall hade de väl gjort någonting som varit bra för deras makt? Nu failar de ju med allt de gör. Det är uppenbart att regimen bara är yra höns. (Mmmm, jag ska äta kycklingar som en räv i en hönsgård)

 146. Snart får vi folket ta hand om dessa groteska människor då rättsväsendet
  uppenbarligen inte klarar av det. 150 timmars samhällstjänst,ja vad ska man
  säga ? Jag tänker på tandhyginisten som varnade för dessa barbarer och vad
  fick han för straff ? Rättsväsendet är ett STORT SKÄMT med en massa
  högavlönade människor som inte klarar av sitt jobb likt vår regim. De kan
  jobba på Mc Donalds och vända hamburgare allihop om de ens klarar det
  Bläääääää

 147. Vänta bara tills det blir sharialagar i Sverige, då kommer flickan i sådana här fall bli åtalad istället. Framtiden är då allt dyster.

 148. Ytterligare en av den importerade sörjan visar sitt kvinnoförakt !
  Det importerade sattyget med sin kvinnoförnedrande pisskultur skall förhoppningsvis få den behandling han förtjänar, vi svenskar måste nu ena oss i kampen mot avarterna av mänskligheten.

 149. Vårt stora problem är vårt rättsväsende som tolkar lagar på ett bisarrt vis. Det kan aldrig ha varit lagstiftarnas intentioner att straffskalan inte ska användas. Kanske en ny HD och en ny JK?

  • Nej just det. Det här är ju så förnuftsvidrigt så att alla iblandade, inklusive den dömda, måste känna sig förvirrade nu. Det här ger ju ingen preventiv effekt på andra våldsverkare. Nu kan man man slappa igenom ett par timmar och sen bara ge fingret. Oh man, vad Sverige har degraderats

 150. Tror inte heller att Mohammed lyckas förstå att han slipper straff, det går inte att få in i skallen att man kan bete sig så och bara vandra vidare.

  • Näe jag tror att han är lite orolig just nu och fattar noll. Jag är bombsäker på att, om han fick straffa någon som hade gett sig på nån som han gillar; Då kallas bödeln in.

 151. Ge folket namn och folkbokföringsadress på denna trevliga människa, så kan man kanske ge lite tillbaka av hans givmildhet.

 152. Det är en ren rasistisk våldtäktskampanj från Afrika/Mellanöstern-muslimer mot svenska kvinnor och borde betraktas som sådan. Hur ofta läser vi om svenska män som våldtar muslimska kvinnor? Just det, aldrig!

 153. Face it:
  Dommerne dømmer som makta vil!
  Den riktige løsningen for Sverige er å bytte makta. Det kan man gjøre 9/9-18.
  Så det er viktig å stemme riktig!
  En stemme på de gode som vil ”den humanistiske stormakten” kan bety forverring av livet for vanlige svensker.
  Men dere har altså valget i nær framtid. Et riktig valg kan få hele Norden ut av globalistenes tvangstrøye.

  Det er bra og riktig å elske sin neste, men det er feil å elske sin neste så selvutslettende som man gjør i Sverige.

 154. Man kunde önska att Gud straffar syndaren omgående. Med andra ord att mannen redan är ihjälslagen eller skjuten av sina likar. Men frågan är allvarligare än så. Den handlar om att det står att all makt utgår från folket. enligt regeringsformen.
  Vi behöver flytta tillbaks makten till folket så att domaren och nämndemän ställs inför JO. Om det är en fråga som upprör eller berör, som det MÅSTE bli ändring på tex att en massa helvetesyngel går ostraffade av rättsväsendet. Varje förnuftig människa inser att ett samhälle inte kan tillåta sig att inte bryta unga kriminellas beteende. Tryggheten ska inte vara en valfråga utan en fråga som berör den yttersta makten. Alltså oss. Man kunde skapa ett Riksting där allvarliga frågor som berör vår tid får framröstas av folket. Blir en fråga tillräckligt stor så får vi logga in på typ bankID och rösta. Ni minns våldtäkten av den rullstols burna kvinnan på Gotland? Ni förstår att jag har rätt eller hur? Demokrati ska inte vara något man har en dag vart fjärde år. Det är något som vi ska kunna ha varje dag, borde ha varje dag.

 155. Samhället har blivit så sjukt. Flickan är förmodligen märkt för livet. Det har varit en hel del svinaktiga domar genom åren. Just då alltid med immigranter inblandade. Jag hoppas att vi i framtiden kommer att inrätta folkdomstolar och där gå igenom en massa övergrepp av myndigheter, staten och immigranter

 156. Hvis nyheten kommer til Midtøsten / Afrika, vil alle unge menn med problemer reise til Norge og nyte seg selv.

LÄMNA ETT SVAR