Vänstermobb trakasserade programledare på Fox News – ”Vi vet var du sover på natten”

Delningar

Den påstått antirasistiska organisationen Smash Racism DC samlades på onsdagskvällen utanför Tucker Carlsons hem i Washington med krav om att han lämnar staden.

Carlson är programledare för sitt populära program Tucker Carlson Tonight på Fox News, som nu är större än CNN och MSNBC tillsammans.

Mobben skanderade ”Racist scumbag, leave town” och ”Tucker Carlson, we will fight, we know where you sleep at night”. I en annan video gruppen postat på sociala medier skanderar man ”No borders! No walls! No USA at all!”

Åtminstone en i gruppen gick ända upp till dörren där man ringde på och lämnade en lapp med adressen på.

Carlson ska inte ha varit hemma vid tillfället men har utöver fru fyra barn som mobben kan ha traumatiserat.

Smash Racism DC har tidigare jagat republikanen Ted Cruz och hans fru ut från en restaurang och påstått att han inte är säker.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

143 KOMMENTARER

 1. Jag hoppas att de försöker, jag råkar veta att Tucker stödjer andra tillägget så han har säkert både det ena och andra hemma.

 2. Det duger de till. Det är de duktiga på. Trakassera, hota, hata och vandalisera. Men debattera, det kan de inte. De är fega uslingar som piskar upp stämningen till det de säger sig frukta, högerextremism.

  Om jag framför en åsikt. En vanlig åsikt, för att få igång en debatt, och de börjar aggressivt hota mig till den milda grad att jag blir rädd och beväpnar mig, då kan de hävda att de hade rätt. Jag är en farlig galning som är beväpnad. Och därmed känner de sig legitimerade att också beväpna sig och, för att känna sig lite mer säkra, gå till attack. Varvid jag måste försvara mig, och så är upploppet igång.

  Hur många gånger har vi inte sett olika klistermärken, adresserade extremvänstern, där de uppmanar till att beväpna sig och ta till våld mot SD, för de vill inte hamna i koncentrationsläger, exempelvis? Men i vilken värld, mer än deras, pratas det om att bygga koncentrationsläger? Och deras politik är ju känd för ”skolningsläger” oliktänkande torteras till att tänka som de vill. Inget som vi har pratat om.

  Så i sedvanlig ordning försöker vänstern piska upp stämningen tills det utlöses i våldsamheter. Så de i sin snedvridna värld, kan hävda att de hade rätt. Istället för att sätta sig ner och diskutera som vuxna människor.

  Men just det ja, glömde ju det. De är ju inte vuxna. De är små, infantila, osnutna ungar som lever i en våldsromantisk fantasivärld.

  • En gång i tiden trodde jag att jag var vänster, sedan blev jag mitten. Nu när jag ser hur vänstervridet vårt land har blivit. Såsom Reinfelt som är upprörd över att det finns ledare som i första hand företräder sitt folk. Nu har jag blivit konservativ. Och nationalist som en motvikt. När får vi en ledare som företräder oss? Trött på bedragarna.

 3. Ännu ett bevis på att socialister är, per definition, idioter.
  Att stå utanför någons adress och mässa ”vi vet var du sover” påvisar bara detta –

  ”duh, uppenbarligen!”

  • Typiskt Expo !! Och vissa journalister som Aschberg ; Baas , m.fl som tar reda på folks bostadsadress och tränger sig in medan en fotograf filmar…

 4. Så här skulle en rubrik från Aftonbladet, DN eller Expressen kunna se ut:

  ”Antirasistiska motdemonstranter protesterade mot rasistisk programledare på högerextrema Fox News – ”Det hela gick lugnt till”

 5. Konstiga är att alla som inte är för deras politik är skyldiga till polarsireringen i världen. Dom har väldiga finanserärer bakom sig som Soros. Antagligen så finansierade man folk vandringen mot USA lagom till mellan valet. Varför det kan ni räckna ut själva men där misslyckades vänstern. Man kan inte bygga upp ett samhälle en värld med vänsterhat.

 6. USA är den sista basstationen i Väst som vänsterextremisterna ännu inte tagit över helt och hållet. Där finns en levande konservativ opposition bland folket som man inte hittar i Europa på samma sätt. Kan USA ta sig tillbaka betyder det extremt mycket för oss i Sverige och hela Europa.

  Tucker Carlson (har han svenskt påbrå måhända?) är för övrigt en helt suverän programledare.

  • I USA får man ju försvara hem och härd med eldkraft också så man fattar varför dessa fega människor går dit när han inte är hemma.

 7. Jag trodde public service här i Sverige var i särklass när det gäller journalistiskt maktutövande, läser denna artikel och såg videon på CNN repporten, och förstår att det är ett globalt fenomen.

 8. Jag är ingen större vän av Joseph McCarthy´s metoder men män som honom behövs i dagsläget, världen runt, för att sätta kommunistdräggen på plats.

 9. USA vill dom avskaffa och demokratin ska tydligen bort också, undrar just hur länge deras anarkistiska diktatur skulle överleva ?

 10. Det går inte att nå SVT:s USA korrespondent Bergfeldt för en kommentar just nu. Hon sitter och dricker kaffe med Trumps hatare CNN:s journalisten Jimmy Acosta.

 11. Vilken massa idioter det finns som håller på och självuppfyller sina jag med ”godhet” på de mest absurda vis.
  De är ju inte ens för någonting bara emot.

 12. Smash Racism, Antifa, m.fl. är TERRORorganisationer som bör förbjudas och vem som helst som finansierar sådana, förser dem med personuppgifter eller är medlem bör få mycket höga böter eller fängelse (för att inte nämna ingen som helst chans att få jobb som kräver vandelsattest eller säkerhetsklarering).

  • har sgat det forut, stoppa ALLA bidrag till organisationer och folk.
   i stallet for bidrag far man ett skatte avdrag (pa forvarvs loning) och organisationer far finansiera sig sjalva

 13. Helt vanliga fakta som man lätt hittar på internet, inget hets mot folkgrupp här:

  I Norge ägs de två största tidningarna av Schibsted, en judisk familj. Endast dessa två tidningar påstår sig nå ut till 3.6 av 5 miljoner norrmän dagligen. Det finns i Norge 770 judar.

  I Sverige ägs aftonbladet, expressen, DN och SVD av Bonnier och Schibsted. Även Bonnier en judisk familj. I Sverige finns det ca. 20 tusen judar.

  • Vi har större anledning att bekymra oss för etninska grupper som utmärker sig negativt än motsatsen.
   Sverige har numera stora sådana problem.

   • Kanske det. Men varför har deras medier som förr eller senare läses av i princip varje invånare i landet propagerat för multikultur år in och år ut och hetsat emot alla som motsatt sig massinvandring från mellanöstern och afrika?

    Judarna har ju en helt annan inställning till multikultur i sitt eget land, Israel.

    Kan inte minnas när Peter Wolodarski klagade på att Israel inte öppnar sina hjärtan. Tvärt om är det ju just Israel som varit med och skapat konflikten i Syrien.

    Märkligt?

  • I det underbara landet USA finns det förstås inga rötägg.
   Där kan alla säga sin mening att de blir antastade för den saken.

  • Hey! Vad vi hyllar är väl patriotismen och nationalismen hos alla dom som står upp och kämpar för det? Inget annat.

 14. ”No borders! No walls! No USA at all!”… men varför flyttar de inte någon annanstans då? Förslagsvis någonstans där ingen tar hand om och beskyddar dem, där de får ordna med sin överlevnad helt på egen hand, oberoende av väder, vind och farliga djur, utan sjukhus, bankomater, bredband och mobilmaster.
  Där kan de sitta och känna sig gränslösa!

 15. Så är det enligt de goda, har du en åsikt som inte överensstämmer med den goda vänsterns världsbild så får du ta konsekvenserna av det och skylla dig själv! Eftersom de goda alltid har rätt så kan de ta till vilka metoder de vill!
  Undrar hur SVT ska lyckas vinkla det här så det blir Trumps fel?

 16. Vänstern är kollektivister (socialism/kommunism/nazism/fascism) vilket betyder att de bestämmer reglerna för hur alla människor skall leva. Det är en lagreligion.
  Det är ”anti-fascisterna” som är fascisterna.
  Det är ”anti-hatarna” som är hatarna.

  • Det ligger inte så långt ifrån ändå som Bert Karlsson uttryckte sig, att de här individerna på vänsterkanten börjar snart agera som nynazisterna gjorde på 30-40-talen, startar gatlopp med alla med judiskt ursprung.

   Igår judar, idag nyliberal- / globalist-oppositionella!

 17. Skulle tro att detta vidriga @vskum inte har några problem att terrorisera personers privata bostäder hela nätter. De lever förmodligen på bidrag och jobbar inte.
  Vad gjorde polisen? Varför tog de inte dessa? Trodde amerikansk polis var mer alert.

 18. Våldsvänstern måste gripas och dras inför rätta.

  Dom är en fara för det demokratiska samhället.

  Polis och domstolar måste agera .

  • Vilda västern har blivit vilda vänstern, påhejade av de etablerade inom ”demokraterna” inte minst av Hitlary

 19. Och om individer från högern hade gjort det samma mot vänsterföreträdare, så hade media reagerat. Allt som vanligt i västvärlden.

 20. I många delstater i USA ges den som skyddar sitt hem utvidgad rätt att använda våld, utan krav på att man om möjligt skall fly våldsamheter. Dess bestämmelser går under benämningen ”castle doctrine” (enligt det engelska uttrycket (”mitt hem är min borg”).

 21. OT
  SR meddelar att en SD-politiker åtalas för hets mot folkgrupp för att han för ett år sedan har skrivit att muslimer är terrorister och kvinnoförtryckare.

  Jimmie Åkesson måste ställa som ett oavvisligt krav att lagen måste upphävas eller i vart fall bara träffa verkligt grov och systematisk hets, inte enskilda personers yttranden. Det är ett för stort ingrepp i yttrandefriheten. Det är SJUKT.

  • Håller fullständigt med dig. HMF-lagen måste avskaffas. Den har förstört yttrandefriheten. Den är diskriminerande mot vanligt folk som säger vad de tycker och tänker. Så här kan vi inte ha det. Sverige har genom HMF-lagen infört åsiktsregistrering som kan liknas vid hur det var i kommunistdiktaturen DDR. Demokratin finns inte längre kvar i Sverige. Det är 7-klöverns politker som har avskaffat demokratin och det är samma politiker som har begränsat yttrandefriheten.
   /CC

   • Säger fake-news medias aktivister hoppa till Åkesson,så frågar han hur högt och hoppar.Sedan frågar han,ska jag hoppa igen?

 22. Vänsterliberaler och socialister förstör, hatar och hotar vanligt folk i USA, England, Europa. Men allra värst tror jag nog att det är i Sverige. Hatet mot SD och SD:s anhängare är fruktansvärt i Sverige. Dagligen ljuger pk medier och vänsterfolk om SD och om SD:s anhängare. Och dagligen hotas SD:s politiker och SD:s anhängare. När ska denna galenskap upphöra? Och varför gör 7-klöverns ingenting för att stoppa detta enorma hat. Istället eldar 7-klöverns politiker på hatet. Sverige är idag sååå konstigt. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva hur yttrandefriheten begränsades och trodde aldrig att demokratin skulle monteras ner under min livstid. Jag förstår inte att någon enda människa kan rösta på 7-klöverns politik. Jag röstar på SD. SD är det enda riksdagspartiet som kan och vill rädda vår välfärd och framtid.
  /CC

  • OT: här kommer ett svar från en tidigare diskussion vi hade. Det var kreditvärderingsinstitutet Moody’s som sänkte Italiens kreditbetyg och inte pk-maffian. Moody’s har stor inverkan på räntor och investeringar.

 23. Två terrordåd utöver Amaltheamordet har inträffat i Sverige.

  Båda utförda av invandrare som skulle hämnas på Sverige eftersom de inte tyckte att den svenska generositeten var hög nog.

  Så nog har Tucker Carlsson rätt på den punkten.

  Vad gäller brottslighetens utveckling vet nu varje svensk som inte gömmer sig i riksdagen eller Rosenbad utan kontakt med verkligheten att den svämmar över alla breddar sedan massinvandringen startade.

  Det är bara att studera namnlistorna på intagna i de svenska fängelserna eller ”hotellen” som är den rätta beteckningen. Eller tala med polisen.

  Så Tucker Carlsson har rätt på den punkten också och det skaver naturligtvis t.ex hos den svenska statsledningen som anser sig egentligen ha rätt att styra USA också eftersom den anser sig vara så mycket bättre skickad till det jämfört med amerikanerna själva.

  Vad gäller amerikanska ”vänsterlelement” så är de för det första synnerligen lågutbildade först och främst om sitt eget land och vad gäller omvärlden kan de betraktas som analfabeter.

  Kännedomen om världen hos dessa människor kan beskrivas som ”Sverige är huvudstaden i Danmark som ligger i Norge”.

  Så det är en grupp lågutbildade analfabeter som skrikit, gapat och attackerat Tucker Carlssons hem och familj.

  Säger väl allt om inställningen till mångfald och yttrandefrihet i den gruppen men de har säkert Demokraterna med sig vilket säger det mesta om dem också.

 24. Globalisternas ”useful idiots” nyttiga idioter på vänsterkanten sköter globalisternad jobb med att förstöra västvärlden, och det hör de samtidigt som de är ivrigt påhejade av globalistkontrollerad ”fake news media” som gör precis allt vad de bara kan för att driva upp våldet.

  ( Kommer ni ihåg Kathy Griffin som poserade med Trumps avhuggna och blodiga huvud vilket media tyckte var hippt eller den pjäs i New York som sattes upp och som i detalj skildrade hur Trump avrättas)

  Detta våld applåderas dagligen av fake news CNN och 90% av amerikansk media och sedan beskyller samma media Trump för blåsa upp hatet och splittringen av landet vilket är skrattretande.

  Som vanligt är taktiken: Beskyll motståndaren för alla brott och felaktigheter som du själv begår

 25. Globalisterna vekar ha outsourcat våldet mot alla motståndare till olika extremvänstergrupper. Kan observeras i nästan alla västländer. Det har tidigare rapporterats att organisationer som Soros Open Society finansierat Black Lives Matter och kravallerna i Ferguson. Förmodligen är dessa avlöjanden bara toppen på ett isberg. Att många vänsterorganisationer och -partier har blivit nyttiga idioter till globalisterna kan delvis förklaras med att de sponsras av penningstarka intressenter, som försöker påverka både politiskt och via den mer extrema våldsvänstern.

  Våldet ska se ut som om det handlade om spontana aktioner av våldsbenägna och störda individer, men jag misstänker att det mesta är organiserat.

 26. Det är inte trakasserier – det är hot.

  När det kommer från Antifa – en anarkistisk-marxistisk terrorgrupp – så är det ett hot om våld. Dessa vänsterliberala gangsters utgör de diktatoriska kreaturens stormtrupper. De har mage att kalla sig demokrater, vilket även den politiska och mediala eliten kallar dem.

  Västvärlden har sjunkit djupt ned i double-speak och diktatur. Av yttrande- och tryckfrihet återstår snart bara den glättade fasaden.

  • De där idioterna har inte läst något av Marx, eller i vart fall inte förstått vad de läst. De arbetar sannolikt helt omedvetet åt monopolkapitalets George Soros i syfte att skapa konflikt och strid mellan människor i arbetarklassen.

   Marx menar att den demokratiska revolutionen måste vara nationell, om än inte i samma mening som högerns imperialistiska krigshetsande nationalism.

   • Och Marx arbetade inte för monopolkapitalets Rothschild, menar du? Hur förklarar du då att han fick månatliga checkar därifrån?

    Hur förklarar du att monopolkapitalets Schiff och Warburg finansierade Lenins och Trotskijs revolution i Ryssland?

    Alla de moderna ideologierna (sedan 1700-talet) är skapade på monopolkapitalets uppdrag, T.ex. vänsterideologin Nationalsocialismens maktövertagande i Tyskland finansierades av ovannämnde Warburg m.fl. monopolkapitalister.

    • Det är möjligt att Marx arbetade för monopolkapitalets Rothschild. Hans teori bygger på att kommunismen inte kommer uppstå förrän monopolkapitalet kontrollerar hela världen globalt och att motreaktionen då kommer.

     Rothchilds och Marx plan var kanske att fördröja världsrevolutionen så länge att robot-arméer och klon-arméer kommer kunna förtrycka varje verkligt demokratisk revolution?

     Vi är i princip där nu. Populariteten för ex. Bernie Sanders, den fredliga Jill Stein och socialister ökar i USA, fastän fulmedia mörkar dem, precis som verklig patriotisk vänster och verklig patriotisk ekologisk hållbarhet mörkas i Sverige.

     Folk i USA är nu beredda på verklig förändring efter århundraden av extrem frihandel och extrem marknadsliberalism, som de senaste decennierna lett fram till en osund imperialistisk global monopolkapitalism.

     Monopolkapitalets Schiff och Warburg kan ha finansierat Lenins och Trotskijs revolution i Ryssland, i syfte att försvaga Ryssland. Att ryssarna ändå (eller rentutav p.g.a. detta) knäckte Hitler, som monopolkapitalister också finansierade, kan givetvis ha försenat monopolkapitalisternas planer med ett århundrade eller mer? Att monopolkapitalister smutskastar Stalin så enormt är därför helt logiskt naturligtvis. Där kan du snacka om en nationell patriot som rensade ut skadliga parasiterande och förvillande människor från Ryssland med järnhand.

     Han införde en folkdemokrati (visserligen under hans diktatoriska kontroll) som var så djupgående att han skrämde slag på väst-eliterna som sedan dess kallat kontinuerligt kallat det för en ren ”diktatur”. Frågan om varför Rysslands folk fortfarande gillar Stalin får vi sällan eller aldrig reda på i väst, men enbart en snedvriden ensidig hat-bild, med en pseudoförklaring om att det var enbart för att han var ledare då Hitler krossades. Jag tror inte att det stämmer. Det är mer som ligger bakom hans popularitet.

     Visserligen kan monopolkapitalet inledningsvis ha finansierat kommunismen i öst i tron på att det skulle försvaga dem. Det fungerade delvis. Kriget mellan Europa och Ryssland upphörde inledningsvis även om Hitler och tysk bombhöger satte igång det igen till monopolkapitalets stora glädje.

     Ryssland började inte krackelera ordentligt förrän den mycket märkliga Tjernobylkatastrofen, i vilken unga vetenskapsmän satte igång en härdsmälta som kontaminerade stora delar av Vitryssland, men även norra Sverige.

     Monopolkapitalet lever på konflikt, terror och attentat, så uppmuntran av olika extrema ideologier är säkert helt medveten. Kapitalism såväl som socialism blir extrem när den drivs in absurdum.

     I Sverige upplever vi numera andra extrema ideologier som drivs in-absurdum och hur olika partier ställer sig i olika extrema motpositioner. Det är med stor sannolikhet monopolkapitalet, bankirer och mediemoguler, som sammanträder på Bilderberggruppen, som ligger bakom det här. Deras fulmedier hetsar medvetet grupp mot grupp och profiterar på karusellen. DET är förmodligen också agendan.

     Jo. Marx kan helt klart ha varit en del av den agendan. Likväl är hans vetenskapliga rapporter och hans slutsatser mycket intressanta och alls inte lätta att avfärda hur som helst.

     • Jag är inte ekonom, så jag ämnar inte fördjupa mig i Marx’ ekonomiska teorier. Att monopolkapitalets absoluta maktövertagande med automatik skulle leda fram till kommunismens rosenröda vision, anser jag vara rent nonsens. Det det leder fram till är det vi ser utvecklas för våra ögon idag:

      Ett nyfeodalt rike med en absolut härskarelit, genetiskt avskild från folkflertalet. Förvisso med omfattande friheter för alla – som incest, pedofili och nekrofili samt extrem drogliberalism, som de svenska Ungliberalerna drömmer om – men som åtminstone jag inte anser skall ha en plats i mänskligheten.

      När det gäller USA – alltså inte bara penningmogulerna där – så har det i det fördolda styrt världen i hundra år. Och USA är bara det forna Brittiska Imperiet i ny tappning.

      Soppan är betydligt mera komplicerad, är vad som redovisas i mainstream-media, inklusive läroböcker. För att skaffa sig ekonomiskt herravälde över hela världen måste man vara utomordentligt förslagen och planera långsiktigt – sekler snarare än decennier. En liten ekonomisk akademiker, som Marx, är bara en bland många, många forskare, som funnit sig en trygg tillvaro under bankelitens schakalers beskydd. Självklart måste hans sorgfälligt konstruerade system vara mycket avancerat, för att överleva, så länge som det gjort. Men som han var grundligt skolad i talmudisk retorik och logik sedan vaggan, var ju Marx väl lämpad för att skapa en sådan konstruktion.

      Hans klasskamp, mellan proletärer och övre medelklass, samt den senare uppfunna feminismens könskamp mellan kvinnor och män, har fungerat som hand-i-handsken på den ekonomiska elitens kamp för världsherravälde. Vårt land är i stort sett en ruinhög, vad avser ursprunglig svensk kultur och sammanhållning, till följd av detta (och amerikansk skräpkultur, förstås).

      Marxismen har i stort sett spelat ut sin roll i världen, de kvarvarande öarna är endast Kuba och Venezuela. Kina har för länge sedan (med Deng Xiaoping) lämnat den, för något som mera liknar fascism. I Östeuropa kommer marxismen aldrig mer att ha något inflytande och i Västeuropa är marxismen också döende. Det som gäller nu i västvärlden är vänsterliberalismen, vilken är närmast besläktad med anarkismen/nihilismen.

      Så jag finner inga skäl att fördjupa mig i Marx’ skrifter eller hans idéer.

 27. Lite annat. Undrar om inte Barbro Westerholm försa sig lite. Hon håller föredrag på SVT forum. Hon sa på nittiotalet hade vi ingen blockpolitik utan vi samarbetade över gränserna. Det är väl därifrån vi har globalismen i sjuklövern. Och feminismen kommer väl därifrån för dom hade så bra samarbete mellan kvinnorna i olika partier. Noll kontakt med folket o demokratin.

  • Glöm inte att BW är liberal. En i
   grunden sund människa som delvis omprogrammerats av ytterligheternas parti.
   Liberaler ser alltid ut som fågelholkar när de ställs inför verklighetsbeskrivningar. Och de har aldrig haft något att göra med det som skapat problemen eller katastroferna.
   Born free – Living free – For ever free.

 28. Precis som här hemma då. Politiskt våld måste bestraffas mycket hårdare och betraktas som ett hot mot demokratin och det fria ordet. Allt våld i politisk anda ska ge fängelsestraff direkt.

 29. To Donald Trump and Tucker Carlson: The majority of the crimes in Sweden, are commited by people from other countries.
  Many of them are so called refugees.

  • That’s the fact. It’s not even the debate.
   The debate is, should we have them here or not?
   That’s what we need to discuss.
   Maybe the majority of the Swedes really want’s this, then so be it.

   • That debate gets lost in stupid screaming if you begin it like that. If you instead begin with what is the best for future generations, and how do we help people in the best way long-term, and use scientific evidence to find out what that is, you will no even have a debate, but a deliberative discussion and some reasonable political solutions.

    • Nae, det gäller att lyfta fokus, bort från icke-frågor.
     Vifta bort alla sådana diskussioner, get to business.
     Prova får du se, var dominant i samtalet.

     ”Problemet är DETTA, DETTA ska vi diskutera. Punkt.”

     Annars blir det bara svammel om ”svenskar våldtar också” och sån skit. Icke-frågor.

 30. Marxister skiter i vilka de skadar och hemsöker, deras ideologi är det som gäller och sprida hat mot alla åsiktsförbrytare. När folket väl börjar läsa om den röda pesten så kan vi börja stampa ut den fascistiska ideologin.

  • Det är inte ”marxism” när s.k. ”antirasister” skapar konflikt i samhället, vill avskaffa nationalstaten och därmed går monopolkapitalets imperialistiska ärenden.

   Marx insåg att demokratisk revolution alltid måste vara enad OCH nationell.

   • Som vi alla vet så är marx långt ifrån ”demokratisk”, det användes flitigt av lenin i början för att få arbetarna med sig.

    Marxismens rörelse har gått från en ekonomisk till kulturell omvändelse. PK, feminazis, libralism, anti rasism bla är alla falanger från den röda massan för att utöva kontroll över folks tankar/beteende precis som MO hos kommunismen förr.

    • Jag ser inget ”marxistiskt” med den repellerande förändringen. Den skapar snarare splittring, kaos och konflikt, människor emellan, hos de 99% som har ett intresse av att hålla ihop mot monopolkapitalisterna som vill undergräva demokratin, genom frihandel och fri rörlighet, i syfte att cementera sin ekonomiska makt.

     • Om och om igen läser jag hur du ondgör dig över friheter som fri rörlighet och frihandel. Nu är det tydligen demokratin som far illa av dessa saker. Om demokratin är så sårbar för att någon utbyter varor och/eller tjänster mot pengar är det kanske demokratin det är fel på och inte dessa friheter.

      Det är som med sovjetkommunismen som av stalinromantiker menar brakade ihop pga att kapitalismen inte var helt utrotad där. Det var inte kapitalismen som orsakade sammanbrottet, utan helt enkelt att det inte fungerar med marxistisk inspirerad socialism.

      Men det är lönlöst att säga det till 99 %-are som du (för övrigt är ni långt från 99 %). För ni tror lika mycket på Marx som en fundamentalistisk muslim tror på Koranen.

     • Olika friheter står i motsats till varandra. Friheten från ökad mordfrekvens i ett samhälle står i motsats till friheten från skatt som finansierar välfärd.

      SD vill inte ha fri rörlighet av social dumpning. Det ville inte heller Göran Persson ha, men sossarnas kanslihushöger och SD-ledningen och Alliansen är rörande eniga om frihandel. Där ser man vilka som är deras verkliga herrar, d.v.s. monopolkapitalet som profiterar på att olika stater och arbetare underbjuder varann i skatter och lönenivå i ett s.k. ”race to the bottom”. Googla upp begreppet!

      Demokratin tar skada på så vis att varje demokratiskt beslut som beskattar företag/arbetskraft leder till kapitalflykt och ”brain drain” inom frihandelsområdet.

      Social dumpning kan på samma vis leda till katastrof för vilket land som helst inom ett frihandelsområde.

      Monopolkapitalet gör allt för att förtrycka eller avskaffa nationella demokratier, som inte underkastar sig deras koncept, överallt.

      De gillar inte nationella demokratier, men eftersträvar den frihandel som förstör för alla folk.

  • Socialister är inte fascister. Det är två helt skilda ideologier.
   Socialism är vänster och fascism är mitten ideologier.

   • Alla ideologier kan bli fascistiska, vissa är mer benägna till det än andra. Bara för att ordet myntades vid Benito Mussolinis tid betyder det inte att styrskicket facism funnits innan. Att sedan ordet präglades på alla nationalister tjänar sin agenda, precis som ordet rasist vilket få ens vet vad det betyder utan citerar blint från wiki.

    • Anledningen till varför fascister blivit ett epitet att sätta på motståndare är för att kommunisterna i Sovjet kallade alla sina motståndare för fascister och under kriget så kallades tyskarna för fascister trots att de var socialister. De faktiska fascisterna som invaderade Sovjet under kriget var knappt en handfull divisioner.
     Detta av den enkla anledningen att fascismen är kommunismens uttalade fiende. Alltså är alla som tar avstånd från socialism fascister i deras ögon.

     Nu var det så att fascismen var en mitten ideologi så de hatade även de konservativa, men det talas det inte lika mycket om för i det socialistiska Sverige så är alla till höger om sossarna fascister.

    • Viktigt att veta vad man pratar om, annars framstår man som obildad om man blandar ihop termer. Det är ungefär som att säga att KKK står för Svarta Pantrarna.

   • Socialism i Sverige= nazism

    Fuhrer Stefan Löfven är Sveriges svar på Hitler.

    1.Fullmaktslagen= Decemberöverenskommelsen.

    2.Stefan Löfven har nazistiska rötter ( mor och morfar var aktiva nazister).

    3. Partier fryses ut och mobbad ut precis som Hitler häll på med.

    4. Lärare och tandläkare sparkas med fel åsikter

    5. Vissa Fackförbund tillåter inte att man är medlem i SD. Var likadant under Hitler.

    6. Yttrandefriheten stryps. Alternativmedia skall försvinna.

    Väldigt oroväckande utveckling.

 31. För alla som vill avnjuta Tucker Carlson Tonight show (kl 02:00 svensk tid) och alla andra nyheter på riktigt så har jag hittat Fox News livestream i realtid och dessutom gratis!
  http://usnewslive.tv/foxnewslive/

  Just nu meddelas t ex att Ginsburg ramlat och fallit och brutit tre revben och förts till sjukhus.

  • PÅ 60-70-talet hade USA såna lagar. Om du t.ex kom utifrån med fraktbåt och tänkte gå iland i nån hamn, då var man först tvungen att fylla i ett formulär från immigration där de bl.a. frågade ifall man hade kommunistiska åsikter eller sympatier!

   Svarade man ”JA” på den frågan kunde man glömma landpermission!

 32. Carlson said he is used to being confronted in public and has no
  interest in playing the role of victim, but he said his wife and his
  four children should not have to be exposed to the aggression while at
  home.

 33. Följer regelbundet Tucker Carlson, vi talar här om en sann amerikansk patriot som står upp för traditionella värderingar och moral. Har faktiskt mailat honom ett par gånger och berättat om hur illa ställt det är i Sverige och hur korrumperade politiker och massmedia vi har. Han har också svarat på mina mail.

 34. Antidemokratiska vänsterextremister förnekar sig aldrig var de än drar fram men de vet nog inte ens själva vad det är som de vill uppnå mer än att trakassera andra.

  • De må vara vänster men om vi tar Sverige som exempel så finns det betydande knytpunkter mellan dom och Sveriges före detta statsminister.
   Trots skilda ideologiska grunder är de förenade i hatet och föremålet, föremålen för deras hat är ju uppenbart.

 35. Det kommer att gå åt hell I Usa och här, hela världen kommer falla i bitar och folk också, det är kört nu, blir värre och värre, framöver
  Det är bara inse, ondskan och antichrist styr världen igenom folket och världsledarna, muslimer, kommunister etc

 36. Nu skulle de behövt den gamle kommunistjägaren.
  Men å andra sidan, vad är lite traumatiserade barn , att offra barn är ju vänsterns specialitet.

 37. Tredje Världskriget har börjat. Hoppas det inte bli lika våldsamt som de 2 andra tidigare. Marxismen+Vänsterliberalismen har startat det, i tron att de har rätt att tvinga in sin Dogma i hela världen med sin storfinans i ryggen och med sin tillhörande media. Folket? Ja det struntar de fullständigt i. Reaktionen på denna dogmatiska ideologi, blir starten på att ett civiliserat samhälle har fått nog. I USA försöker man att implementera ideologin som S och VPK har applicerat i Sverige i dessenier med en falsk och dessinformerande statstelevision i deras fall CNN och med en utbildningsväsendet som indoktrinerar nya generationer, men även ny opposition. Detta kommer att sluta illa.

LÄMNA ETT SVAR