Vänsterpartiet kommer att göra Sverige mer rasistiskt

736 Shares

➤ KRÖNIKA Hur vänster är Vänsterpartiet? I fråga om ekonomisk politik är det möjligt att partiet ligger till vänster, men det är framför allt ett så kallat antirasistiskt parti. Den så kallade antirasismen, som är ett annat ord för ansvarslös massinvandring, är överordnad alla andra frågor. Därför kan Jonas Sjöstedt släppa fram en sosseregering som är beroende av Centern och Liberalerna. Han har sagt det själv i en intervju: ”Vänsterpartiet är i sitt hjärta ett antirasistiskt parti. Utifrån detta har vänsterpartiets partistyrelse fattat ett beslut.”

Där har vi det. Den så kallade antirasismen är hjärtat. Att denna ansvarslösa massinvandringspolitik kommer att göra det sämre för arbetarna i Sverige, som man som socialister påstår sig värna om, det spelar ingen roll. För ”klasskampen” utgör inte partiets hjärta. Den är förhandlingsbar.

De reformer man utlovar kommer heller inte att gå att genomföra om massinvandringen fortsätter eftersom den kommer att urholka välfärden. Man kan inte ge ”allt åt alla” om alla betyder hela världen. Det går ju inte ens om alla bara betyder alla svenska medborgare. Men Sjöstedt säger nu klart ut att i valet mellan så kallad antirasism och svensk välfärd väljer han den så kallade antirasismen och dumpar välfärden.

Det paradoxala är dock att Sverige med stor sannolikhet kommer att bli ett mer rasistiskt land med Vänsterpartiet och dess liberala vänners så kallade antirasistiska massinvandringspolitik. För invandrarna kommer från länder som är betydligt mer rasistiska än Sverige. Vi är ett av världens minst rasistiska länder samtidigt som vi lägger enorma resurser på att bekämpa rasism. Väldigt rasistiska länder som Saudiarabien och Turkiet, för att bara ta två exempel, lägger noll kronor på att bekämpa rasism.

Det säger sig själv att med massinvandring från mer rasistiska delar av världen kommer Sverige att bli mer rasistiskt. Den 9 april 2016 höll skattefinansierade Turkiska Riksförbundet möte på Sergels torg i Stockholm. Förbundets vice ordförande Barbaros Leylani uppmanade till mord på armenier. ”Turken vaknar!” skrek han. ”Armeniska hundar bör akta sig! Död åt armeniska hundar! Död! Död! Död!”

Talaren fortsatte att tala om kärleken till fosterlandet, det vill säga Turkiet. Han gav sedan uttryck för en storturkisk tanke om att alla folk som tillhör den turkiska folkgruppen ska enas i ett land. Med ”fosterland” menade han inte bara det nuvarande Turkiet utan alla områden som bebos av etniska turkar. För att förverkliga den storturkiska staten kan blod komma att flyta, tillade han.

När asylsökaren Abraham Ukbagabir den 10 augusti 2015 valde ut sina offer på Ikea i Västerås, valde han ut en 55-årig kvinna och hennes son just för att ”de såg svenska ut”. De slaktades skoningslöst med kniv. För att de såg svenska ut, alltså.

I Strängnäs den 23 augusti 2015 blev en svensk småbarnsmamma överfallen och våldtagen av två asylsökande män, en från Syrien och en från Algeriet. ”I’m gonna fuck you little Swedish girl”, sade en av våldtäktsmännen. När han var färdig med våldtäkten spottade han småbarnsmamman i ansiktet. Vilken syn på svenskar, särskilt svenska kvinnor, ger detta uttryck för?

Rasismen mot svenskar är verklig. Jag har själv råkat ut för den. Min mor är svenska, min far kommer från Iran. Ett exempel: under en video på min YouTube-kanal har någon skrivit: ”Lyssna, din mamma är en svensk hora” och ”Man ska inte beblanda sig med svenskar, män som kvinnor. Ni är smuts.”

Man måste förstå att när Sjöstedt säger att antirasismen är hjärtat i hans parti, så menar han egentligen massinvandringen (från mer rasistiska länder i Mellanöstern och Afrika). För rasismen mot ”gammelsvenskar” bryr han sig inte om. Hans politik kommer tvärtom att öka den, liksom rasismen mellan invandrargrupper i form av hat och konflikter. För att inte tala om islamiseringen.

736 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.