Marsch mot utvisningarna till Afghanistan. Faksimil Facebook

Vänsterpartist polisanmäler afghangruppen: ”Han onanerade framför pojken första kvällen”

Delningar

Enligt asylaktivisten Stefan Lindquist används Facebook-gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu!”, där flera socialdemokratiska politiker är med, bland annat för sexuella övergrepp och utnyttjande av ensamkommande. Gruppens administratörer vägrar att polisanmäla övergreppen för att inte spela ”rasisterna” i händerna. Nu polisanmäler Lindquist ett tiotal aktivister – och blir utsatt för en hatstorm av gruppen.

Stefan Lindquist är distriktsordförande för Vänstern i Svenska kyrkan i Härnösand. Han var även engagerad i Facebook-gruppen Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu! – fram tills han nyligen blev blockerad i gruppen. I ett inlägg på sin Facebook berättar Lindquist att gruppen används bland annat för sexuellt utnyttjande av ensamkommande:

”Samvetslösa kvinnor erbjuder pojkarna som är papperslösa, bostad och mat mot att kvinnorna får utnyttja pojkarna. Det förekommer berättelser om allt från slavliknande arbeten i hemmen till vidriga sexuella övergrepp och våldtäkter”, skriver han bland annat i sitt inlägg.

Men när Lindquist försökte att ta upp frågan med gruppens administratörer blev han istället blockerad. I kommentarerna till sitt inlägg skriver han att administratörerna uttryckligen hade skrivit till honom att de avstår från att polisanmäla övergreppen – ”av rädsla för vad rasisterna ska använda uppgifterna till”.

När Samhällsnytt når Lindquist på telefon bekräftar han att anmälningarna gäller gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu!” – en grupp där flera framstående socialdemokrater är med, inklusive hela toppskiktet av socialdemokratin i Söderköping, vilket Samhällsnytt var först med att avslöja.

– Ja, det är den gruppen jag var i.

Är din polisanmälan riktad mot konkreta personer?

– Konkreta personer. Det är i alla fall tio stycken – en eller två män och resten är kvinnor. Det finns pojkar som har berättat för mig. Det finns människor som hjälper afghanska pojkar som har berättat för mig.

Hur ser upplägget ut? Annonserar de här personerna öppet i gruppen vilka tjänster som efterfrågas av ensamkommande?

– Nej. Men jag kan ta ett exempel som är ganska känt i den här gruppen. Det är att en överårig man erbjöd en afghansk pojke rum och mat. Redan första kvällen kom han in och onanerade framför pojken. Det pågick ungefär en månad. Sista kvällen innan den här pojken rymde därifrån blev han våldtagen av den här mannen.

Händelsen skedde i Malmö för några månader sedan och blev polisanmäld, men Lundquist menar att det ofta är svårt för rättsvårdande myndigheter att få kännedom om utnyttjande och sexuella övergrepp eftersom de ensamkommande offren är illegala i Sverige och därför inte kan räkna med hjälp från polisen:

– Då kan du inte gå till polisen och vittna eller berätta.

Vad blev reaktionen i gruppen på dina uppgifter om övergrepp?

– De skrev till mig att de inte har polisanmält. Jag har polisanmält även administratörerna för att de underlät att polisanmäla.

När Lindquist gick ut på sin Facebook med att han polisanmält flera personer i gruppen bekräftades denna inställning av flera upprörda personer, som i sina kommentarer menade att han borde ha lagt locket på. En kvinna skrev följande till Lindquist:

”Samtidigt hoppas jag att du förstår vilken fruktansvärt stor skada ett inlägg som detta gör för tusentals engagerade.”

Hennes kommentar gillas av elva personer. Bland dem finns flera lärare och även en socialsekreterare i en kommun i mellersta Sverige – alltså just de personer i vars arbetsuppgifter det ingår att vidta åtgärder om barn far illa.

– Jag har inte gjort något fel utan det är de personerna som utnyttjat pojkarna som har gjort fel. Jag tror att gruppen måste ta det till diskussion. Man måste ha en handlingsplan om hur man bekämpar detta. Om man blir tyst blir ju inget bättre, säger Lindquist till oss om kritiken mot honom.

Samhällsnytt har försökt söka representanter för gruppen för en kommentar, men gruppens status verkar vara ändrad till ”hemlig” just nu, vilket gör att endast medlemmar kan se den.

Detta är inte första gången som Stefan Lindquist omskrivs i medier. I maj hyllades han bland annat av Aftonbladet för ett inlägg där han lyfte upp sina muslimska vänner.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

613 KOMMENTARER

   • Vänstern och deras vidriga massmördare, Stalin och Mao som världens värsta mössmördare förnekar sig aldrig.

    Vi demokrater måste slåss och krossa diktaturens kumpaner och medlöpare…

    Att hemligjålla dessa övergrepp mot barn är rent fördjävligt, de borde sättas i fängelse på lååång tid.. även de som hemlighåller detta.

 1. Sanslöst…när man trodde Sverige äntligen nått botten så nog f-n lyckas batikdamerna o vänner gräva avgrundshålet djupare….😲😲😲

 2. Det verkar vara ett faktum och det man själv förstått under en längre tid, att mycket i denna sektliknande verksamhet, är rent sexualiserat. Labila personligheter man sett och ser och som kör parallella agendor.

 3. Man väntar bara ännu ivrigare på valdagen och hoppas innerligt att den nya makten får förmågan att ställa rättsväsendet i ordning så all skit som finns offentliggörs utan baktankar och lagföres. Då kommer säkert också fler visselblåsare fram som har bevittnat vänsterns oegentligheter. Vad är en ”järnrörsskandal” gentemot detta?

 4. Egor, bäst igen!!!! Då räknar vi med spaltmil av detta i slaskmedia!!!!! Host!!! Beviset varför dessa aktivister är sååå jävla ”på” för att dessa skäggbarn ska stanna kvar här i Sverige!!! Dom sjuka jävlarna har då sitt eget ”smörgåsbord” med importer, så vi får se HUR MYCKET det skrivs om detta i slaskmedia!!!! Ps, och dom kallar oss sjuka!!!!! Ha,ha.

  • Behandling . . NIX !
   Inte ens när syfilis , HIV , gonorré och allt annat brakar loss !

   Dessa ingår i de grupper som ett välfungerande samhälle har MINST nytta av !

  • En uppdatering i moral självrespekt och respekt för ANDRA vore på sin plats för dessa hen…😠😠😠

 5. Detta betyder alltså att dessa ”goda” individer inte är särskilt mycket än de i pedofilringen som England håller på och nystar upp med alla dessa utsatta unga tjejer ! ! !

 6. Tja vad skall man tro en del av mig har tomastankarna en del av mig säger att Märta Tikkanen skrev en bok Män kan inte våldtas men det var ju på den tiden som det fanns män nu har ”forskningen” gjort framsteg och vi har en palett av mysko individer som ex vis HBTQ personer som alla kräver på att få en plats och trygghet i det offentliga rummet. Sverige har blivit de tokota människornas paradis på jorden – inte i himlen märk väl. För övrigt kan tilläggas när jag var ung längtade jag efter en mogen kvinnas (sexuella) omsorger. De kallades biffnästen! Kanske det är dags för den mogna kvinnans entré Tänk bara på Macron som frivilligt gift sig med en betydligt äldre kvinna vilket gjorde de tidigare bedragna presidentfruarna ganska gott

 7. Man låter en olaglighet ske för att visa att dom som vill gå efter lagen ska inte få rätt och kallar det rasism sjukt. Nu börjar RFSU och HBQT rörelsen Sverige visa sig och liberalernas där man ska få ha sex med döingar. Man får det samhälle man skapar tyvärr. Homosexuella har haft det bra i Sverige tidigare nu håller man på att skapa ett hat mot dom tack vare att tjocka gamla gubbar med en läderpåse runt pungen ska springa på Pride veckor och visas upp i tv och med politiker o barn. Sen kommer det avarter som tar hand om afganpojkar o sätter på dom. Samma sak som dom flydde från hemlandet för en gång. Som sagt man får det man skapar. Jag vill ha tillbaka det gamla Sverige för fyrtio år sedan.

  • . . Och har de dessutom själva visat att invandrarna inte har mycket människovärde alls då de uppenbarligen bara är leksaker att förlusta sig själv med ! ! !

 8. Det vilar något mycket skumt över hela den här ’afghan-affären’. Den rymmer ett enda virr-varr av konstigheter.

  En kartläggning har visat att maffian, som tidigare var koncentrerad till Syd Europa nu även har infiltrerat norra delarna av kontinenten, så det kan ju vara huvudförklaringen.

 9. Jag undrar om en del damer sen får baaarnen fosterhemsplacerade och får feta arvoden för sina toyboys.

 10. Bortsett från den där högljudda lilla gruppen som älskar att göra samhället till ett kaos.Så är det stora problemet att SVENSKEN i gemen som står på sidan och bara ser på hur det brakar åt h-vete,dom är rädda,polisen är rädda,alla är rädda för dessa importer som med stort självförtroende hugger in på samhällets goda smörgåsbord.

 11. Detta är alltså Kärlekståget med Ben & Jerry, initierat av Soledad Piñero Misa, som bor tillsammans med Fatemeh Khavari, ledare för asylfuskardemonstrationerna och som själv inte kom ihåg när hon är född.

  Ann Heberlein har beskrivit dessa problem tidigare. PK-sekten har tappat greppet om Sverige.

 12. Man kan undra vad som hänt om denna ”godhjärtade” grupp haft en chans att polisanmäla en s.k. ”brunråtta” för övergrepp mot afgan-”pojkar”?

  Nu är nog den risken i det närmaste noll. Bra att det kommer fram att övertramp av främst ”godhjärtade” kvinnor, tack Egor!

 13. All heder åt denna Vänsterpartist,
  som vågar agera mot dessa övergrepp av Batikhäxorna och gubbarna När alla de andra mörkar och hjälper förövare–
  ( jag säger inte pedofiler då förmodligen inte ens de själva tror att det rör sig om barn)
  –för den egna rörelsen och prestigens skull.

  Hur många av de skattefinansierade Batikhäx/Skäggbarn-förhållandena är sexmotiverade för häxornas del, vet vi nog.
  Även om självbedrägeriet hos kvinnorna förmodligen är nog så utbrett.

 14. Grymt öde att bli utnyttjad av en fet batikkärring natt och dag,vänsterpacket som
  alltid skryter om sin fiiiina värdegrund är såna vidriga förtryckare men vem är
  förvånad?

 15. Ännu en praktskandal inom godhetsindustrin som msm lär se till att det blir största möjliga tystnad om.
  Samhällsnytt på tårna som alltid.

 16. Vad säger lagen om att vuxna utnyttjar vuxna som låtsas vara barn…?

  Är det ens straffbart, eller är detta istället något som kan vara ett pikant ämne för radioprogrammet ”Pippa med P3”….?

  • Intressant fråga… Vad säger lagen om att vuxna utnyttjar vuxna som låtsas vara barn? Om det skulle gå till åtal, kommer försvararen då hävda att ”barnet” i fråga egentligen är vuxen, så att batiktanten ska få lindrigare straff?

   • De flesta av dessa vidriga kvinnor är nog ”vänster”…tänk när deras son/dotter om fem år upptäcker att deras tilltänkta arvpengar bränts upp på att köpa knark eller skräp till en yngre styvpappa …he he.

 17. Kan det vara Möller-gener, Olle – Johanna? Något driver dem. Något ännu värre skyddar drevet!

 18. Sossarna och Centern satsar på batikhäxor och deras önskan att utnyttja män i beroendeställning. Det kanske anser att detta är feminism.

  Moderaterna tar nu avstånd från sossarna.

  Om inte Stefan Löfven avgår frivilligt kommer Alliansen hjälpa till och rösta bort honom. Inte en till mandatperiod som den här, säger partiledare Ulf Kristersson och lovar att han aldrig kommer medverka till att S styr efter nästa val.
  http://www.gp.se/nyheter/sverige/kristersson-m-vi-kommer-att-jaga-er-med-full-kraft-1.6882485

  Frågan är om man kan lita på vad Kristersson säger.

  • I samma andetag säger han att han vill samarbeta med S (det va i går i hans tal) Så lita på han NEJ och Reinfeldt satt i publiken det säger allt

  • Kristersson är en idiot, just nu är alliansen mindre än dom rödgröna och det finns stor risk att KD åker ur.
   I gårdagens tal i Almedalen gick han till hårt angrepp mot SD, samtidigt är han helt beroende av SD’s stöd för att kunna avsätta Löfven som han lovat.
   Dags för Åkesson att läxa upp fjanten och markera att dom inte tänker stödja Kristersson om dom inte får stort inflytande över svensk migrationspolitik.
   Kristersson är mycket mer beroende av SD än vi är av dom och deras jävla bilderbergspolitik.

   • Kristersson är som en vindflöjel. Jag tror dock att muslimska brödraskapet väger tungt när Kristersson yttrar sig. Moderaterna tror fortfarande att de kan kamma hem muslimrösterna.

    Endast spekulanter som Soros tjänar på att destabilisera valutor, genom att initiera konflikter och skapa oro. Företag som tillför värde kan snarare tvingas söka sig utanför Europa. De behöver kvalificerad arbetskraft och fred för sin verksamhet. De vinner inget på att fylla Europa med outbildade muslimer utan skyddsbehov, som tränas till kriminalitet och extremism.

    • Soros lär ha sagt att människor inte intresserar honom, men pengar, är det som han vill ha.

   • Kristersson ville också höja pensionsåldern för då har de (pensionärerna ) inte så många år kvar (att leva). Helst ser han att svenskarna dör dagen efter de blivit pensionärer. Kristersson vill uppenbarligen skynda på befolkningsutbytet- enligt Kalergiplanen. Han är en ful fisk och en falsk person.
    En globalistlakej som har andra uppdragsgivare än svenska folket.

 19. Det moraliska och det politiska uppförandet går hand i hand. Nedför det
  stora stupet.
  Hela det blindstyrda etablissemanget är skyldigt! Och inför valet bara ökar
  skulden. Kanske dags att tänka på det?
  Skam över er som är ansvariga. Särskilt ledande opålitliga politiska
  ledare som bara snackar – men inte bryr sig. En dag kommer ni att
  förstå vad ni ställt till med för det Svenska Folket. Det kommer att bli
  jobbigt för er!

  • Kommunister bruka gilla att våldta. Se på Lars Ohly och se på Röda armen övergrepp på civilbefolkningen.

   • Kommunister är känslostyrda med benägenhet för impulsgenombrott. Den kognitiva förmågan är förslappad och därmed underutvecklad. Som grupp går de igång på starka och primitiva känslor – gärna avundsjuka och ilska. De är med andra ord typexempel på en mobb.

 20. Leftisher, sossar, liberaler, ”svenska kyrkan” m.fl. utövar en satanistisk kult vilket bl.a. kräver ”ungt blod”. Därför behöver de massimport av ”barn” för att byta ut ”sovande folket”.

 21. All heder åt Stefan Lindquist som uppenbarligen har något som saknas hos många idag…
  KARAKTÄR !!

 22. Stefan Lindquist tycks ha ”några år på nacken”, hur fan har han kunnat vart så naiv?

 23. Seriös? Varför är det ens laglig att hjälpa illegala invandrare för? Hjälper du en brottsling som är på flykt, då begår du lagbrott. Att hjälpa dessa ”barn” med husrum och mat, bör betraktas som att hjälpa en brottsling.

  • Häleri, att gömma stulna olagliga saker, är straffbart, därför att det skadar någon/någonting.
   Att gömma illegala, skadar sammhället i slutändan.

 24. Jäkligt bra att du uppmärksammar detta Egor, en av 2000-talet största skandaler minsann utan tvekan..ser fram emot fler avslöjanden.
  Dessa tanter och en del gubbar tydligen måste dras inför rätta och gärna skaka galler lång lång tid.
  PS: Men tro inte för en sekund att de Afganska ”männen” är oskyldiga till allt..dom kan också kan jag tala om. .

 25. Att flytta fokus från den som begår brottet till den som gör anmälan, tycks vara ett av vänsterns många lömska tricks.

 26. OT. Utvecklingen på sjukhu oroar läkarfacket.
  Man tror att inom 5-10 år så behövs beväpnade vakter på akutmottagningar. Alltså militären. Härlig utveckling i landet.
  Svt Text.

 27. Det är väl snarast ett betyg somliga svenska kvinnor ger svenska män och deras prestation i sängen. Det var nog inte det man hade i tankarna när man påstod att Sverige skulle tjäna på invandringen.
  Ser man lite bakom hörnet så finns fog för att ställa frågan om vederbörande unga män får sin itutade uppfattning bekräftad om att obeslöjade kvinnor är horor.
  I förlängningen kan man litet tillspetsat dra slutsatsen att den svenska kvinnans värsta fiende är en annan svensk kvinna – särskilt en som roar sig med unga migranter.
  Björntjänst var ordet.
  Man kan undra vad som skulle drabba den unga kvinna av ursprung som vederbörande unga män, om hon på samma sätt ägnade sig åt förlustelser men med svenska män. Är det förhastat att förmoda att det i så fall ”behövs fler balkonger och högre hus”?

 28. SUCK! Men blir någon förvånad? Samtidigt tror jag att de flesta om än förvirrade vänsterpartister i grunden vill hjälpa. Inte minst för självgodheten, den mysiga känslan när man gjort en god gärning som alla ser…
  Tror kärringarna som inte kan styra sig är väldigt få även om givetvis varje fall är vämjeligt.

  • Självklart har följande en framträdande roll i deras ”osjälviska” agerande:” Inte minst för självgodheten, den mysiga känslan när man gjort en god gärning som alla ser.”.

  • tänk dig själv batikhäxor som inte fått sex på många år, eftersom ingen vettig människa vill ha dom nöden har ingen lag

 29. Ingen har tydligen reagerat på alla dessa bilder på ”mogna” kvinnor med sina pojkar! Tänk om jag – man – poserat på samma sätt med några ”ensamkommande” tjejer! Vilket j-a liv det hade blivit!

  • FULA Gamla Gubbar Och Sockersöta Unga FLICKOR Från Valfri Plats !!!!!!
   Vilket RAMASKRIIII Det Skulle Bli !!!!!
   Särskilt om Gubbaset vore SD-are !!!!!!

 30. Helt logiskt eftersom vänstergrupper som kämpar för illegal invandring är det perfekta gömstället för pedofilringar och sexbrottslingar. Ingen kommer att agera och ingen kommer att anmäla, därför att fakta i målet skulle kunna ”gynna” massinvandringskritiker. Man bör också komma ihåg att det även fungerar åt bägge håll: Samma pedofilbeskyddande vänstergrupper är sedan de första att besinningslöst försöka försvara exempelvis afghanska sexbrottslingar. En annan intressant fråga är var de massinvandringsfanatiska aktivisterna egentligen drar gränsen? Det är svårt att tro att pedofili, sexuellt utnyttjande och våldtäkter de enda former av kriminalitet som dessa grupper mörkar.

 31. De individer vi ser på bilden är ett symptom på indoktrinering och hjärntvätt orsakad av mångårig mediacensur och propaganda.
  Psykologiska experiment har visat att det på det sättet går att få en stor majoritet att tro på vad som helst och dessutom bete som i stort sett hur som helst!

 32. I kommentarerna till sitt inlägg skriver han att administratörerna
  uttryckligen hade skrivit till honom att de avstår från att polisanmäla
  övergreppen – ”av rädsla för vad rasisterna ska använda uppgifterna
  till”
  . ’

  Ooook. Så ett gäng samvetslösa skurkar med svenskt medborgarskap missbrukar bruna människor för sina sexuella lustar. Och den som visselblåser om det här är rasist? Resonemanget är väldigt avslöjande. Egohumanisterna använder migrationen för ekonomisk vinning och sexuell och känslomässig tillfredsställelse och den som ifrågasätter deras smutsiga hantering är ”rasist”.

 33. Käre Egor, wow!

  Dubbelmoralen blir verklighet när ” De godhjärtade” Vänstermuppar blir avslöjade som vad de är, losers. Utan moral och Etik, de bara utnytjar andra,

 34. Kan man förvänta sig annat utav vänsterpacket ?
  Gång på gång visar de upp sin bästa sida, dessutom en kvinna som försvarar det
  Vilka dårar !

  • Vänsterpacket är ordet. De har alltid utgjort en ohanterlig mobb som attackerar än den ena och än den andra. Vänsterpacket styrs av primitiva lustar, aggressivitet och avundsjuka. Istället för att erkänna sina tillkortakommanden attackerar de den som väcker känslan av otillräcklighet. Vänstern är urtypen för en mobb som spårar ur och går lös omsöm på en inbillad motståndare och ömsom mot sina egna. Bra typexempel är Franska Revolutionen, Ryska Revolutionen, Kulturrevolutionen i Kina etc.

    • Jäpp! Och vänsterpacket kommer alltid att finnas i vårt samhälle, men man måste kontrollera dem med en stark polis och militär. Får de makten spårar det ur ganska snart och blir kaos.

 35. Tänk att sjunka så lågt som dessa torskar till tanter och farbröder som låtsas vara goda men i stället utnyttjar afghanerna sexuellt! Det är häpnadsväckande. Bra gjort av Stefan Lindquist att anmäla sexövergreppen! Bra gjort av Egor Putilov att gräva fram detta!

 36. ”Utnyttjande av person i beroendeställning”! Byt ut ”person” mot ”kvinna” och det blir ett jädra rabalder!

  Nu ska vi egentligen inte ha några illegala ”flyktingar” alls i landet, men då ska väl folk hjälpa dem hem istället för att hjälpa sig själva!

  Glöm inte att stödja Samhällsnytt ekonomiskt!

 37. Jag undrar om det finns någon gräns för de ”goda” människorna hur mycket man är beredd att ljuga och mörka, eller hur många människors väl och ve och trygghet man tycker sig kunna offra för att inte man vill ”gynna” SD?

 38. Ojojoj detta blir krigsrubriker i våran media … hm … endast om det varit personer som varit emot massinvandring … frisk media hade skrivit om detta.

 39. Han borde även anmäla de här grupperna till Facebook-censuren. Det fyller isf två funktioner, dels att kolla in om Fb menar allvar och även rensar i vänsterträsket, samt med lite flyt stängs kärringarnas porrdate-sajter ner fullständigt.

 40. Om folket talar sanning ska de straffas.Tystnadskultur, att hålla käften, är ett välkänt begrepp i diktaturländerna. Att vänstern och vänsterkommunisterna i Sverige uppskattar tystnadskulturen är ett tydligt tecken på att de föredrar diktaturstyrning istället för demokratistyrning.

  Sverigedemokraterna (SD) är det enda politiska parti som står upp för demokratin och respekterar folkets sanningsuttalande. SD tar avstånd från diktaturens tystnadskultur som förgiftar Sverige.

  Den 9 september avgör väljarna vilket Sverige de vill leva i. Antingen blir det att leva i 7-klöverns diktatursamhälle eller SD,s demokratisamhälle.

 41. Och ingen är förvånad, tycker bara det är underbart att det vi sagt och halvt allvarligt skämtat om, faktiskt är sant! Om perversa vänsternänniskor och k*ta batikhäxor, så mycket för ”kärlek och solidaritet” ha. Det enda som är synd i detta fall, är att locket förmodligen kommer läggas på inom alla medier förutom här.

 42. Svensk pk-media kommer naturligtvis att behandla detta med största möjliga tystnad. Men är det någon som har hyfsade kontakter med dansk och/eller norsk media, så borde dessa informeras …dom missar sällan ett läge att gotta sig i tillståndet i den ”humanist-feministiska stormakten”

 43. Enklast att skicka hem alla så kallade ensamkommande afghanska män.

  Afghanistan är deras hemland och där ska de lära sig arbeta och bygga upp sitt land.

  Inte agera som sängvärmare åt sexuellt utsvultna kärringar,eller män.

  Nåt asylskäl finns inte för dessa bidragsparasiter.

  UT!

 44. På bilderna man har har sett på ”demonstrationerna” har man ju sett en och annan etnisk svensk batikare sittandes och har sett så bedrövad ut. Det här har vi vetat om och påpekat sedan dag ett av denna svindel. Inte för att det gynnar oss ”rasister” utan för att det bara är så, och det är fel. Utnyttjande av person i beroendeställning bör även dömmas hårdare. Här är det ju dessutom ”barn” det handlar om. (Enligt egen utsaga..)

 45. Säkerligen hade de här ’gossarna’ haft det bättre om de hade utvisats till sitt hemland!
  Batikhäxornas slavlika sextrakasserier har vi belyst lääänge, medan de ”vänstergoda” har blundat! Men vem lyssnar på en rasist?! Uschianemej!

  Vad säger ”Metoo”-rörelsen? Naturligtvis tiger de, liksom de feministiska partierna S, V, MP och inte minst Fi för att skydda sina ’hungrande’ satkonor.

  Stefan Lindquist älskar muslimer. Tydligen känner han ingen av de alla rötägg som också uppehåller sig i Sverige!
  Oavsett det, så skulle han som GOD svensk medborgare verkat enligt svensk lag för att illegala invandrare inte ska vistas i Sverige.
  Då hade han också hjälpt till att förhindra dessa vidriga övergrepp.
  På grund av sin naivitet (?) har han ’arbetat’ för att de ska få stanna och därmed också berett för övergreppen!

  • Bara att fortsätta kalla dom för ”pojkar”.. Helt klart är han ju del av problemet. Vänstern är mer som en sluten religiös sekt som det verkar. Och inte kommer dom att växa av det här heller

   • I dagens läge är alla etablerade partier vänsterpartier. Tyvärr. SD skulle jag fortfarande kalla höger dock. Allt är helt skevt i detta avlånga land. M har pratat om samarbete med S efter valet. Säger väl allt? Ska vara tacksamma att SD finns just nu, annars hade de inte funnits någon riktig opposition. Själva anledningen till att SD växt så mycket i min mening.

   • Nä, det kan man undra . . vet du?
    Men inget nytt under solen . . på romartiden när man skulle tolka tecken inför en viktig händelse, ex.vis en strid kollade man hur fåglarna flög.
    Kom en fågel (örn) inflygande från vänster förebådade den kaos, skräck, förintelse och död – precis det som kommunismen orsakat mänskligheten i alla tider och i nutid svenskarna i synnerhet.

  • Igår startade opinion live i Almedalen. Först ut var Ulf Kristersson (M). I programmet var det också en duell mellan Schyman och Ann Heberlein om vilka som står bakom de många våldtäkterna i Sverige. Ann H. fick fram det vidriga i att 9 000 illegala afghaner fick stanna. Schyman försvarade så klart sina skyddslingar med näbbar och klor.
   Ann H var också MYCKET tydlig med att det var utomvästliga som stod för majoriteten av våldtäkterna i Sverige, varav hon nämnde afghaner som de med värst kvinnosyn. Som väntat försvarade Schyman även dessa gossar och passade på att spy ut sitt hat mot alla svenska män.

   Utfrågningen av U. Kristersson var intressant. Belinda O. avkrävde ett ja eller nej svar fån Kristersson huruvida han tänkte samarbeta med SD eller ej. Grabben visste inte vilket ben han skulle stå på.

   Idag är det kommunisten Jonas Sjöstedts tur. Sist ut på fredag blir det Jimmie Åkesson.

   • Vill tillägga att Ann H. även upplyste om att våldtäkten på pojkar ökat markant i Sverige. Där blev det största möjliga tystnad från Schyman!

 46. Det är väl ingen som är förvånad över det som hänt och händer, man bara undrade när sanningen skulle komma fram.

 47. Jag tycker att Facebook-gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu!” självklart skall ta ansvar över sin sexualbrottsliga svans… De borde även ge de berörda samma behandling som de ger egenutnämda rasister – dvs häng ut dem med namn och bild. Eller tycker de att det är värre att rösta på SD än att våldta?

  • Handhjärtan har fått en ny betydelse för mig. Det handlar inte om medmänsklighet utan om våta byxor.

 48. Det är ett vidrigt beteende av dessa batikhäxor men åtminstone så lär ”offren” inte ha behov av att gå ut och gruppvåldta VERKLIGA SVENSKA BARN

 49. Men är det på riktigt att 9000 (!) afganska män befinner sig i Sverige just nu???Det är inte klokt!Det är ju som invasionsstyrkor!

  • Det finns 2,5 miljoner muslimer i landet,om man räknar in även dem som är födda här.

   Och antalet ökar stadigt.

   Snart är den etniske svensken i minoritet i sitt eget land.

   Mina tankar går till indianerna i USA.

    • Nej,Sverige kommer att förändras i allt snabbare takt.

     I islamsk riktning.

     Och detta faktum diskuteras inte ens bland de ansvariga myndigheterna.

     Helt vansinnigt,att ett folkutbyte kan pågå,utan någon i ansvarig ställning reagerar.

     • Sedan har du ytterligare en gren av islam som utbreder sig mycket fort i Sverige och det är Salafisterna. Dom är riktigt farliga för Sveriges säkerhet.

  • 9000 är bara de asylbedragare som fick amnesti nyligen genom ”gymnasielagen”. Över 35.000 ”ensamkommande” kom in bara under 2015, varav de flesta afghaner. Tillkommer de som var här sedan tidigare o de som kommit efter 2015….

 50. Minst som Löfven (S) satsar på är sjukvården och pensionärer t.o.m. polis och mest är det på invandring och Afghaner. Löfven (S) vill också köpa den dyrare USA:s varianten luftvärn robot ’Patriot’ som kommer att kosta 25 miljarder utan att ge Svenska Saab pengar att utveckla sin egen och förbättra nuvarande robot modellen som blir en stor investering för Sverige. Löfven (S) snålar också som Reinfeldt (M) gjorde med vattenbombplan köp utan att låta Svenska helikopter göra jobbet som tar längre tid med större katastrofer tills han skickar en nödrop till Italien! Löfven ska bort efter nästa val 2018 och fram med (SD)!

 51. Kåta äckliga batikkärringar. Ryser i hela kroppen. Nästa ligg man får måste man se till att dom inte har vänsteråsikter. Risken finns att dom är besudlade av både den ena afhganen efter den andra…. Ush och tvi.

 52. Sensationella avslöjanden. Något de flesta misstänkt sedan medelålders ensamma kärringar vurmar för unga vuxna män men inte kvinnor och barn. Nu förväntar jag mig att polisen tillsätter lika mycket utredningsresurser som när Hulda 75år skriver på sociala medier att Islam är ondskapens religion.

 53. Detta har vi misstänkt under en längre tid och nu besannas misstankarna,vidriga människor

 54. Jag ser ingen framtid för det här landet om inte Afs får 50+%, vilket de aldrig kommer att få. Om landet ska räddas så behöver minst 1 miljon utvisas.
  Som svensk är det nu bara att sitta och vänta på nästa lågkonjunktur ioch sedan åse hur hela landet spolas ner i toaletten.
  Det är lika bra att lämna det sjunkande skeppet.

 55. ”Samtidigt hoppas jag att du förstår vilken fruktansvärt stor skada ett inlägg som detta gör för tusentals engagerade.”
  Vilka är det som gör skada? Dessa ”goda” vidriga människor eller de som utmålas som rasister? Fy fan!

  • Man kan tydligen göra vad som helst bara man inte är en SD:are så fungerar det i ful Sverige.

  • Skadan består av att övergrepps-kärringarna uppfattas som de sexförbrytare de är ….Att utnyttja någon i beroendeställning är våldtäkt.

 56. Har man nu inte förstått vad som motiverar svenska kvinnor till att kämpa för ensamkommande att få stanna här, kommer man aldrig att fatta.

  • Det är genetiskt – evolutionen har gjort att många kvinnor söker en partner med väldigt olika gener. De attraheras av ”spänningen” och evolutionen syftar till att sprida genmaterialet och motverka inavel. Denna evolutionära egenskap som har tagit miljoner år att utveckla kan ha fungerat när människan levde i små lokaliserade samhällen med stor inavel men fungerar inte alls i dagens samhälle där folk lever tätt och kulturkonflikter dominerar.

 57. Först klagar svenska kvinnan den svenske mannen för att vara för manlig, vänder honom ryggen och blir intimt ensam.
  Vilken bra tajming då att afghanerna dykt upp. Levande dildos.

 58. Det är otroligt vad mycket snusk som förekommer. Jag funderar jämt på detta. Man får bilder i huvudet av alla möjliga saker som de kan hålla på med. Tänk om de gör sådant där också. Nej fy så snuskigt. Eller om de… Nej usch. Man blir minst sagt upphetsad av detta ofog.

 59. Undrar hur mycket ”sats” Center Häxan Lööf fått… Kan ge mig fan på att hon har ett ”finger” med i spelet…. Vänner o bekanta som vill ha sina Knu.. ifred…

 60. Jag undrar hur reagerade dessa kärringar om… istället 9000 afganska män kom det 9000 ”nyanlända ” unga flickor?Hade de varit lika entusiastiska och kärleksfulla?

 61. #Ensamblivande
  Detta sitter Kristersson och säger i Almedalen;

  -”Sverigedemokraterna är också ett bidragsparti. Är det någon som vill betala människor för att inte jobba, så är det Jimmie Åkesson.”

  I stället vill Ulf Kristersson samarbeta med Socialdemokraterna.

  Häpnadsväckande från en man som har en hjärna.

  • Ja i o m detta Almedalen så blir det ju övertydligt att M kommer göra upp med S, såsom idag, på ett eller annat sätt.

  • Har han hjärna?:) Jag ser Kristersson som en ren karriärist.Inget annat.
   Sådan typ vänder sig med vinden.

 62. Hela det indirekta budskapet med Metoo kampanjen var att det är ok för muslimska män att förtrycka och vålta europeiska kvinnor men Gud nåde den vita man som ens vågar sig på att tafsa på en vit kvinna

  Tyvärr är den fårskock stor som låter sig manipuleras av agendor som drivs av globalister i media.

  De flesta svenskar har på sin höjd vaknat upp och förstått att det skett viss manipulation när det gäller invandringen men är ofta helt blinda för att det sker massiva manipulationer med en mängd annat

 63. ”Brunpressen”. Det visar väl tydligt hur skruvad denna kvinnas syn på världen är? Vi inom ”brunpressen” fördömer alla sexuella övergrepp, oavsett hudfärg på förövare eller offer.

 64. Måste vara fruktansvärt för en yngling att ha en blekfet, stönande och stånkande tant hoppandes över sig.
  Eller när hon tar tag om guldsvansen med krum hand och avflagnat nagellack. Usch, usch, usch ! Hua….

 65. Papperslösa varför är dom överhuvudtaget i Sverige? Kan dom inte identifiera sig så ut ur Sverige omg.

  • Naturligtvis inte, men det är en annan fråga. Avslöjandena av sexköpande kvinnor avslöjar ju faktiskt att kvinnor är lika illa som män i vissa avseenden, ett avslöjande som behöv. Kanske det är enklare för kvinnorna i fråga att att göra det under täckmantel av godhet i Sverige än att åka på semester till Ghana eller liknande.

   • Nej jag tycker inte det är en annan fråga,kan du inte identifiera dig så ska du heller inte få stanna.Det är inget asyl skäl.

  • Märkligt att alla är papperslösa, dvs inte har något att identifiera sig med.
   Men konstigt nog har alla inga problem att få med sig sina smartphones. Dessa tappas märkligt nog inte bort.

  • Det är nog likt Batikhäxornas Hot mot ”Affarna” de har i sitt Våld.

   Batikhäxa:
   Gör du inte som du blir tillsagd kontaktar jag Polisen !

   Fy Fan

 66. Uppgifterna om kvinnors utnyttjande av diverse barn och ungdomar är ju inte nya, men det är första gången jag har sett uppgifter som är mer än bara skvaller.

  Lägg särskilt märke till att inlägget som vädjar om att Stefan Lindquist ska hålla tyst med avslöjandena är också intressant, eftersom hon faktiskt bekräftar att övergreppen, sexköpen eller vad man vill kalla dem, har förekommit.

  (Att karlar också begår övergrepp av liknande natur är inte på något sätt bättre, men dessvärre inte lika mycket av en nymodig verklighet.

 67. Varför är kärringarna så fixerade av afghanska män och inte syrianska, somaliska eller irakiska? Anses afghanmännen mer attraktiva?

  • Kan väl vara deras ”hämnd”.Många svenska män gillar ju taibrudar,latino brudar och gifter sig med dem och skaffar barn! Då får de mixbarn.Oftast bruna.
   Jag ser sådana svenska(!) parade män ute på gatorna VARJE dag! Och måste säga:det är ingen trevlig syn heller.
   Jag tror det är en av orsakerna..Total kaos i samhället..

  • Afganska män är ganska nya här.Inte riktigt etablerade.Syrianska,somaliska,irakiska brukar umgås med sina egna landskvinnor och blandas ogärna med andra nationaliteter.

  • De är svagare (det är hazarer vi talar om inte afghaner a la Taliban) och mer utsatta. Och även om de inte är barn är de ofta väldigt unga. Ja tvi vale.

 68. En dag kanske vi får en lång dokumentär om hur framför allt kvinnor har bjudit in afghanerna för sex. Kommer de att straffas för utnyttjandet? Antagligen inte eller mindre än om män hade varit förövarna.

 69. Öööö. Afghanska vuxna män förklädda till barn blir utnyttjade sexuellt av batikhäxor och etniska vuxna män.
  Känns som en ny nivå av fetisch. 😨

 70. Svensken har blivit världsmästare i självbedrägeri utan ekonomiskt tänkande som går ut på att det alltid är någon annan som betalar.

  • De har blivit världsmästare i att låta sig bedras och då även av politiker som ALDRIG någonsin redovisar massimportens. långsiktiga konsekvenserna på välfärds- och pensionssystemen eller demografin

   Utan opposition tillåts dessa politiker lägga fram fantasier om outsinliga svenska resurser

 71. Så här är det: det är otroligt mycket av det jag kommit över info om då jag letade upp alternativa medier, som kallades konspirationsteorier’ som visat sig stämma.

  Jag skämdes otroligt mycket för hur korkad jag var som lyssnade och köpte vad MSM skrev (inte allt men otroligt mycket jämfört med idag).
  Nu få jag ändå vara något lite nöjd med att jag insett vad som verkligen var sanningen och gjorde det ganska fort när fjällen föll från ögonen.

  Batikhäxornas fruktansvärda motiv, lögnerna kring ’stängd gräns’, de ’ensamkommandes’ ålder och identitet, lögnerna, hetsen och ’kuppförsöket’ mot Trump etc

  Än har en stor sanning inte kommit fram, men det kommer nog. Anledningen till att vänstern inte vill ha stängda gränser är att de går rika maktmänniskors ärenden, ovetandes. Motivet för dessa är att ha tillgång till människohandel och droghandel. I ENORM skala. Och därmed hålla nationer med starka poliser och försvar försvagade så att de kan fortsätta sin suga livsblodet ur den moderna människan genom att utnyttja de svagare.

  Se bara på det fullkomligt degenererade Hollywood, artisterna, musiken med ’f*CK SD Rebeckor’. De är ju nyttiga idioter om något.

  Det sprids galna teorier om rymdödlor som styr världen och som ligger bakom massmigrationen. Jag tror att de sprids medvetet av dessa onda människor, för att dölja för vänstern att de är manipulerade (du kan ju inte tro på att migrationen är organiserad, det gör bara ’nutcases’)

  Det är inte särskilt svårt egentligen. Ge pengar till thinktanks, idiotiska politiker och artister som får säga fullkomligt menlösa saker som ’ingen är illegal’ och finansiera människosmugglingen. Sprid berättelser ända ner i Kamerun om lyckan i Europa, hur de hämtar en med båt om man klarar sig till kusten.

  Det enda de behöver är att vanligt hederligt folk inte vågar säga stopp.

 72. OT. Almedalen: Karin Magnusson (från Aftonbladet) intervjuar Sjöstedt i Svt. Hon nämner att Jonas var med i Kommunistisk ungdom 1978. Följdfrågor om detta, om partiets ”rötter”?
  Nix.

 73. Kåta tanter ska alltså kosta skattebetalarna tiotals miljarder årligen. Det här landet är ju tappat bakom en vagn! Nu får det vara nock!

 74. Vad är det för fel på kvinnor(äldre sådana),på ena sidan hängs män ut och döms som vi vore grovt kriminella sedan gör dom själva värre saker mot såkallade barn.
  Är det konstigt att vi män skiter i kvinnor och går vår egen väg.

 75. Fenomenet är genetiskt betingat – evolutionen har gjort att många kvinnor söker en partner med väldigt olika gener. De attraheras av ”spänningen” och evolutionen syftar till att sprida genmaterialet och motverka inavel. Denna evolutionära egenskap som har tagit miljoner år att utveckla kan ha fungerat när människan levde i små lokaliserade samhällen med stor inavel men fungerar inte alls i dagens samhälle där folk lever tätt och kulturkonflikter dominerar.

  • Jag tror att de skickats hit med enorma förväntningar från släkten och i skuld till kriminella människosmugglare så de går väl med på nästan vad som helst. Hela den här hazar-historien är väldigt obehaglig på så många sätt.

   Det mest humana hade varit att hjälpa dem hem allihop. Vill de går i gymnsiet och bli ingenjörer så går det faktiskt i Iran också…

 76. Jag tycker ni skall hänga ut de politiker som är med i gruppen och också de som gillar försvar av förövarna om de arbetar inom asylindustrin på olika vis. Som lärare och socialsekreterare som kommer i kontakt med denna miljardindustri i jobbet.

 77. Ännu ett fall för utlänsk media att snaska i.
  Tror jag mailar Rt. och Ifoware.com.
  Hjälp till ni andra också .
  Villka skandaler alltså , det måste bli ett slut på det här.

 78. Rätt bra scam iscensatt av förgriparna. Först får de gott betalt för att få bli fosterhem för männen som uppges vara barn. Sedan utnyttjas fosterbarnen till sex.
  Alla som ifrågasätter scamupplägget är nazister, rasister. Du och jag betalar batikhäxornas upphälle och prostituerade.

  • Man kan testa om dom är häxor genom att ställa en afghans pojke framför, får hon en trånande blick så kastar man den på bålet.

 79. Stefan Lindquist har i och med detta fungerat som ett lackmuspapper för att påvisa det egentliga djupet av förakt, självupptagenhet och bristande empati hos våra goda asylaktivister, ”antirasister”, ”feminister” och HBTQ-vurmare.

  Stefan Lindquist är nämligen själv inte bara asylaktivist (som protesterar mot utvisningar till Afghanistan), eller vänsterpartist (inklusive palestinavän), eller uppmanar andra att ”rösta klokt den 9 september (d.v.s. rösta på Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, FI eller Miljöpartiet). Han är också det heligaste av allt, HBTQ-person.

  Ändå räcker detta inte för afghankramarna, ty möjligheten för dessa svenska kvinnor och män att fortsatt kunna utnyttja unga afghanska män och pojkar övertrumfar uppenbarligen allt vad heder och samvete betyder.

  • Jag vill ändå ge en eloge till Stefan Lindquist som avslöjade detta. Gissar att han nu är lovligt villebråd för våldsvänstern.

    • Samvetet och självrannsakan har nog greppat denna vilsna själ,och för att komma ur dilemmat är sanningen enda utväg för sinnesro.

  • En vänsterpartist med sunt förnuft, lätträknat antal av den sorten.

   Ett tack till Stefan som öppnade ”Pandoras ask” dessa Vidriga övergrepp som vi känt till sedan länge ,är än mycket värre än ”vanlig prostitution”

   Papperslösa och maktlösa utnyttjas kallt av dessa humbugs.

   KARMAN slår in IGEN !

 80. Det finns något väldigt viktigt i den här händelsen för oss som vill stoppa eländet:

  Vänstern (och rättsväsendet i delar) har varit fanatiska med att inte låta ålderstesta ALLA som hävdar att de är under 18.

  Nu måste dessa kvinnor och män utredas för sexuellt utnyttjande av minderåriga, svart barnarbete och ibland möjligen våldtäkt av barn. Hämtas i hemmet med polis hoppas jag (kommer väl inte hända…). Det är förstås möjligt att just dessa hazarer inte hävdar att de är under 18, men om det är oklart så måste ju fallen hanteras som den som högg polisen Ted.

  Framförallt: De ansvariga som dolt och skyddat förövare av dessa brott måste åtalas för skyddande av brottsling eller medhjälp, beroende på när de fått vetskap om detta.

  • haha bra poäng! Pedofili av skäggbarn. Tror dock dem kommer stå fast vid sina barndefinitioner och kasta dessa enstaka tölpar under bussen,

   • Jovisst självklart komner de stå fast.

    Men poängen är att Svensson blir väldigt upprörd och kanske börjar begripa att allt inte står rätt till i hanteringen. Kanske börjar Svensson tänka efter mer.

   • Jo såklart, det är jävligt praktiskt att bli lesbisk när man ska in i de innersta kretsarna i PK-feminismen. Det ger pluspoäng.

  • Jag tycker att någon ska undersöka MAFFIAN det här sammanhanget. Den har ju enligt en kartläggning utvidgat sig till norra Europa. Och erkänn att det är mycket underligt att en Afghan-kvinna plötsligt dyker upp som ledare för en grupp män som egentligen inte har i Sverige att göra, och därefter visar det sig att hon har en koppling till ett stort glassbolag.

   • Det är mycket som är märkligt med denne Fatemeh. Folk känner på sig att något verkligen inte står rätt till (och hakar upp sig på könstillhörighet men jag tror att det är något annat)

    • att hon är afghan?

     Jag tror personligen inte att det hela har så mycket med henne att göra. Några vänstervridna PR horor i Stockholm som gjort henne till en posterchild för den här rörelsen. Hon är kvinna – tilltalar svenskarna. Inte svårare än så tyvärr. Hade förstås varit mycket roligare om hon var en utomjordisk ödla som kommit hit för att bereda invasionen från planeten Omicron Persei.

     • Hon är väldigt politiskt aktiv. Hon är aktivist och inte på något sätt utnyttjad.
      Sett intervjuer med henne på Farsi trir jag att det var, begrep förstås inget men det hade varit intressant att höra vad hon hade att säga.

     • Hon är övertygad om att bli Sveriges statsminister framöver.
      Hon eller Annie Rödluva kan väl kvitta.

     • Jo det vore förstås bättre med Kavari, då skulle SD få egen majoritet i ett nyval på tre månader

      Med Annie Lööf kommer det tyvärr dra ut på tiden.

    • Jaha, så hon är FK:s syster? Men vilka kan då asylskälen vara för FK? Eller har FK kommit hit med arbets-visum?

   • Ja vad gjorde hon innan hon kom till Sverige? och hade hon samma namn? frågorna är många svaren få.

 81. Och var skriver msm om en sådan här saken som onekeligen är av högt nyhetsvärde? Kan det vara så att fegheten utsträcker sig långt bortom de elva som ansåg att han borde avstå från polisanmälan?

  • majoriteten av batikhäxorna trånar efter dessa afghaner och vill absolut inte att detta kommer fram, för då får dom inte ”leka” med dom små pojkarna längre.

 82. Nu förstår man på allvar Annie Löövs vurm för dessa gossar och varför hon bröt samarbetet i alliansen för att stödja sossarnas och miljöparasiternas lagförslag som förkastats av Lagrådet. Att kärringen hade dessa baktankar framgick inte i hennes argumentation. Fy för dessa kärringar man äcklas.

 83. Detta vittnar ju om att de flesta i dessa grupper vet att de inte har att göra med barn, utan vuxna män.

 84. Detta måste grävas i Egor! jag hoppas att du hittar ensamkommande och kanske även batikhäxor att intervjua, batikhäxorna måste exponeras!

 85. Vidriga sexövergrepp och slavarbete, de skyldiga finns bland ”de goda” asylaktivisterna. De utnyttjar de svagaste och mest utsatta men utåt spelar de upp en scen av att de hjälper dem. Nog visste jag att vänsterfolk har bristande moral men detta tar priset. Inget har ändrat sig i vänstern sedan Stalin tog livet av miljoner människor.

 86. Så regeringen lade fram och genomdrev med hjälp V och C en speciallag för att behålla 9000 afganska pojkar i landet för att batikhäxorna skulle kunna utnyttja dem sexuellt. Den information måste spridas inför valet.

 87. alla dessa batikhäxor behöver låsas in på livstid. barnsexbrott är minst 5 år fängelse eller livstid vid grovt barnsexbrott eller 3 upprepade barnsexbrott enligt den nya sexbrottslagen som sägs vara könsneutral. Nu är det upp till bevis för regeringen att bevisa att nya sexbrottslagen verkligen är könsneutral och att kvinnor som begår sexbrott döms precis som män döms och inte som tidigare slipper undan.

  • En av dem, Maria Möller sitter redan där fast på livstid då hon behövde pengar också. Det kostar på att tråna.

  • Tänk bara om det hade handlat om unga afhganska tjejer, hade inte ens gått 1 vecka innan säpo hade blandats in.

  • Ja vad ska de säga? De kommer säga att de visste de var äldre. Men innan har de kallat dem barn. Totalt omoraliska lögnare.

   • Det har inte ens med saken att göra. De är i beroendeställning och då är det ett brott oavsett ålder.

 88. Att gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu!” väljer att inte polisanmäla när de får vetskap om grova övergrepp, våldtäkter samt slavarbete, bevisar hur lite de egentligen bryr sig om personerna de säger sig vilja hjälpa.

  • Det är exakt likadant som i religiösa grupper. När sexövergrepp uppmärksammas tystas det ned av ledningen. Exemplen är otaliga, inom bl.a. katolska kyrkan, Jehovas Vittnen, Hare Krishna.
   Att skydda sitt anseende är viktigare än att hjälpa offren.

 89. Historien upprepar sig, som vanligt är det alltid de som ger sken av att vara de goda (religiösa, kommunister, feminister, socialister, liberaler m.fl.) som är de största syndarna, det vanliga folket (sverigedemokrater) hävdar inte sig själva utan är medmänskliga inifrån.

 90. Men alla ni som skriver kommentarer här – nu är ni väl ändå orättvisa mot ’tanterna’? Att bli bjuden på gratis logi och gratis sex är väl en förmån – precis vad Julian Assange förväntade sig när han tågade in här…

  • Anna Ardin, som p.g.a. samröre med CIA blivit portad från Kuba, hade anlitat Wikileaks ledare Julian Assange som föredragshållare för Socialdemokraterna. Hon hade lånat ut sin lägenhet till Julian Assange när han var i Stockholm, eftersom hon skulle befinna sig på annan ort. Sedan dök hon ändå upp hemma hos sig… Det var, som jag ser det, en fälla. Julian Assange kan absolut inte jämföras med dessa tanttorskar.

   • Är det fakta det du skriver så förstår man Julian A var lurad i en fälla av CIA, samma taktik som i Ryssland, brudar. Svenskt rättsväsende tar bollen på begäran av samma org. Troligt men ännu onte bekräftat, officiellt.

 91. Vad kan jag säga. Precis som #metoo-rörelsen visade så är det socialisterna som är de största sexförbrytarna efter muslimer.
  Det påvisar än en gång tesen: Socialister är, per definition, idioter.

 92. Detta har jag/man alltid vetat om, handlar till 90% alltid om sex i någon form.
  Här får vi det svart på vitt.

 93. Kanske var språkproblem så mannen visade i utbildnings syfte hur man gör i Sverige när man blir kåt, så att man inte hoppar på första sämsta kvinna man ser.

  • Det torde väl vara solklart idag, att afghanerna ska åka hem eller tillbaka till Iran, om de kommer därifrån. Vi kan inte försörja hela världen.

 94. Dessa 2:a klassens varelser som stora delar av vänsterns batikhäxor utgör, tar väl chansen för att få sig ett ”nummer”, då ingen normal svensk karl inte ens tar i dessa motbjudande ”socialisthäxor” med tång.

  • Som det gamla Evert Bäckströmordspråket säger.
   – När det spritter i gumfläsket går vettet ur skallen.

 95. Nämen vad förvånad jag blev!? Är det någon som tror att dessa äckel kärringar blir dömda?

  • Det pågår ett par mål, tror jag. Men med tanke på i vilken grad sharia och rabiat vänsteraktivism infiltrerat polis, åklagarväsende resp domstolarna (domarna), så lär målen manövreras/omfokuseras så att inget händer, ev leder till frikännanden.

 96. De ev skäggiga barnen från i huvudsak Iran, ska naturligtvis inte utnyttjas!
  De ska självklart få hjälp hem eller i varje fall trygg eskort till gränsen!
  De som vidrigt utnyttjat dessa ovälkomna gäster, tar vi hand om själva!
  Hinseberg alt kemisk kastrering, lär fungera!

 97. Och nu kommer det in i Europa flera SÄNGVÄRMARE från Afrika varje vecka

  Röd och Blå samt Gul och Svart gör detsamma har hon sagt
  Batikhäxan älskar alla barnen på vår jord

 98. Batikhäxor. Ingen vill ha dem, ingen vill se dem och inget vettigt kommer ur dem. Hjärndöd har ett ansikte i batikhäxor. Förbjud kommunism i lagen.

 99. Kristersson hänvisade till ”Ensamkommande vuxna” i sitt tal på Almedalen igår. Detta nya concept öppnar upp för oändliga möjligheter för oligarkerna att sänka landet snabbt. Det blir en HELT annan utväxling.

 100. Så istället för att anmäla grova övergrepp, pedofili och grymt utnyttjande av människor i en utsatt situation, dessutom människor som man påstår sig vilja hjälpa, tänker man hellre på sig själv och ”vad rasisterna ska säga”?! Där kan vi ju tala om RIKTIGT skeva, själviska, inhumana värderingar, klockrent hyckleri och grova övertramp. Dessutom försöker de tysta ner med hot!! Inte klokt, vilka vidriga människor.

 101. ”Ensamkommande” är ett sådant hittepå bullshit att det bara kan existera i bananrepubliken Sverige, precis som ”apatiska flyktingbarn”

 102. Att handla idag innebär en viss planering annars kan det bli så att besöket i butiken måste avbrytas i förtid.

 103. Alla dessa ’refugees welcome’ organisationer som hjälper illegala migranter utan skyddsbehov och flyktingar utan rätt att stanna i landet bryter mot landets grundlagarna och regerings beslut. Löfven (S) ska se till att stoppa dessa organisationer verksamhet och kan också i vissa fall klassas som olagliga. Här har Ungerns Victor Urban lyckats bra t.o.m. att skicka ut ur landet miljardären Goerge Soros finansiering av organisationers flyktingverksamhet. Näst är också Trump som har det väldigt kämpigt mot den destruktiva vänsterrörelse i USA och med den illegala migrationen främst från Mexiko som de två presidenterna före honom Clinton och Obama har misskött totalt.

  • Orban lyckas eftersom hans regim VILL.

   I Sverige varken VÅGAR eller VILL politiker resp tillsatta myndighetsansvariga sköta sina uppdrag! Quisslingarna måste rensas ut efter 9/9.

  • Orbán är det ungerska ordet för urban som kommer från latinets urbanus stadsbo. Urbs år latinets beteckning för Staden Rom. Påvens Urbi et Orbi välsignelse gällande Rom och hela världen år ju känd.

 104. Att lyssna till när Owen Shroyer intervjuar vänsterfolk på Youtube är såna märkliga upplevelser att man funderar hur USA skulle sett ut om Clinton vunnit.

 105. Antar att det ser likadant ut i organisationen ”Vi står inte ut”. Samvetslösa kvinnor och män som i kärlekens och humanismens namn utnyttjar afghanerna för sina egna sexuella lustars skull. Handhjärta på det eller…?

 106. Det ska vara kriminellt att gömma och hjälpa illegala invandrare. Straffet för det skulle vara fängelse med två år. Det handlar om rikets säkerhet. Medborgare som upptäcker att människor gömmer illegala skulle belönas för lojalitet mot sitt land.

 107. – Vi har en såssekärring på jobbet hon går demonstrativt på herrtoaletten när man går in efter henne luktar det bajs och är bromsspår i muggen !

 108. I England är det väl numera ständigt pågående konflikter mellan grupperingar från mellanöstern. Till och med vajar terroriststämplade flaggor under dessa demonstrationer och polisen står som fågelholkar och tittar på.

  • Man känner inte igen sig i London längre. Men så går det om man väljer en muslimsk borgmästare. I flera andra områden i England är syraattacker vanligt.

 109. GUDS lathund..

  -Invandring är vägen till undergång..

  -Repatriering är vägen till framgång..

  Vid eventuell tveksamhet, läs om och om igen till det känns övertygande..

  Lycka till…

 110. De är ju dom själva som skapar ”rasism” och ”rasister”. Alla är tydligen rasister om man kritisera invandringen, bevisar att invandrare överrepresenterade i våldtäkter, tycker att Sverige tillhör Svenskarna o.s.v. Problemen försvinner inte bara för att väljer att stoppa huvudet i sanden och dra upp rasistkortet hela tiden. Säger mycket om ens karaktär om man gör så.

 111. Verkligheten kan man inte fly ifrån, ljuga sig ifrån eller fabricera om. Sanningen kommer fram antingen förr eller senare.

 112. Till alla som läser/skriver här. Glöm inte klicka på gilla artikeln. Under kommentarer, vid lilla röda hjärtat.

 113. Detta har vi vetat länge ! I min port hade ett par hyrt ut svart i 32 år !!!. Äntligen blev de vräkta. Det var rena hotellrörelsen. Folk bodde där någon vecka, sen kom nästa hotellgäst. Nu måste de sluta. En hyrlastbil från Circle K stod framför porten. Två ensamkommande barn skötte flytten. En hade tydligen körkort. Fina länder som utfärdar körkort till barn. Måste vara praktiskt. Jag vet inte hur många gånger jag måste be dem att flytta på bilen, så jag kunde komma ut med rollatorn ! I vårt område pågår cirka 14 svartuthyrningar. Personer får bidrag beviljade och bostad. Hyr ut svart och flyttar hem till sitt land. Där de lyfter bidrag och hyrespengar. För en bostad som en arbetande person skulle behövt. Vi svenska pensionärer är granskade in på bara benenen. Men någon hjälp får vi inte ! De tog 32 år att vakna i detta fallet. Exemplen på hur man utnyttjar våra sociala system är många ! Vi är rena smörgåsbordet. När ska de ömma socialtanterna lära sig något. Och sluta väsa åt oss pensionärer ??

  • Mer news från vårt kvarter. Vi hade ett tvätthus. Modernt och fint, Bara att rulla in ! Sen ombildade man. Två hus som ligger bredvid tvätthuset, blev bostadsrätter. Familjebostäder la sig platt. Vi får nu gå över ett kvarter, nerför en trapp. Genom tre dörrar till en källartvättstuga. Majoriteten av innevånarna i ”bostadsrätterna” är invandrare. De kör Lexus och Mercedes. När jag satt och väntade på den lilla lokalbussen. Döm om min förvåning, det går folk i mitt hus och tvättar i det fina huset. Naturligtvis är de invandrare. Vi är vrålportade, men de har fått bricka av någon !? När vi slänger sopor i sophuset, går en annan kulturberikare in och skär sönder säckarna och häller ut innehållet på golvet. I båda fallen ”kan bostadsbolaget ingenting göra”. Vi har betalat skatt och gjort rätt för oss. Varför ska vi utsättas för detta. Samhället förlorar. Vi förlorar. Det svenska systemet står vidöppet för folk som har för vana att skoja sig fram ! Svenska pensionärer står ock räknar kronor framför Konsum. Inga politiker bor här ! Inga Miljöpartister ! Varför ska vi särgranskas och bli nekade färdtjänst. När de kan dansa jenka fram till taxin ?? Vem får färdtjänst egentligen ? Svetsloppan ! Varför gör Du detta mot oss. Vi kommer fortfarande ropa från gravarna. Massinvandringen är skoj och bedrägeri på vår bekostnad. Friställ socialkärringarna som plågar oss och beviljar bidrag till dagdrivare. I LANDET SOM SKA SLÅ VÄRLDSREKORD I MASSINVANDRING !
   Frid över ditt ljusa minne ! Min käre bror Hasse ! Du fick ingen färdtjänst ! Du satt död vid köksbordet. Din kärra stod ute i trappen. Dörren var öppen ! Du hade släpat varorna två kilometer. Haltat mellan parkbänkarna. Ditt goda hjärta gav upp ! Tack kära politiker för att Ni nekar oss färdtjänst för att sanda med dom på annat håll. Tack kära socialkärringar för att Ni skickar oss på porten. Vi lever i ett genomruttet samhälle !
   Dina sista stunder på jorden blev ett helvete ! Du var med om att bygga upp kommunernas datasystem, Lill-Hasse, men hos socialkärringarna kammade Du noll !

   • Jag jobbade i USA. Men dum som jag var trodde jag, att han skulle få färdtjänst med dåligt hjärta och svårt att gå. Men det är tydligen andra regler nu. Jag skulle flyga hem. Men då var det försent ! Friska invandrare med ”psykiska besvär”. De kan inte åka tunnelbana eller buss med oss andra !! DE har tydligen förtur !! När man är på Huddinge, ser man hur de hoppar och skuttar till taxin. Man kan bli förbannad för mindre !

  • Jag är intresserad av att veta vilken den egentliga orsaken var att hon gjorde det?
   Hon är ju jurist, och trots att lagrådet hade klandrat förslaget så verkade hon för att det skulle drivas igenom…. Mycket märkligt!

   • Djävulens advokat skulle jag säga. Hon kunde inte göra annat. Man slänger inte 9000 bedragare bara så där när man inte vet vad de heter, hur gamla de egentligen är och inte heller varifrån de kommer. Dessutom vill inga återta dem även om maan visste deras riktiga ursprung. Muhammed har verkligen lagt en våt filt över Sverige.

 114. Heder åt dig stefan, självklart ska detta översitteri anmälas. Och det man alltid haft aningar om är just att dessa hjälporganisationer är smutsiga med konstiga förvridna tankar. Jag blir äcklad av tanken att dessa drak kvinnor och mantroll utnyttjar dessa ”män”
  För mig är dom samhällets avskum, och ska belysas med full kraft/

 115. Verkar inte bara vara de socialdemokratiska kvinnorna på hvb hemmen som vill ha importerade sexleksaker, men där kör de sexet också för att få unga män att hjälpa dem att styra övriga gruppen. Men när de ligger med flera blir det skit, som fallet i Väst Sverige (uppgifter från en vän som jobbat på statens institutionsstyrelse ).

 116. Vänsterns logiska slutpunkt: Massinvandringen, toyboys och pedofili. Har hört människor berätta hur vänstermänniskor i rfsl på 60- och 70-talen propagerade för legaliseringen av pedofili. Ang. detta, jfr regeringen Palmes och dåvarande justitieminister Geijers agerande på detta område.

  • Tror det var ett Aftonblads lägg från den eran jag bläddrade nångång under studietiden, där någon vänsterindivid förespråkade ”generationsöverskridande sex”

 117. Kvinnan längst fram i marschen mot utvisningarna till Afghanistan har jeans med hål i. Jag tycker att det är otroligt att flockmentalitet kan få människor att köpa trasiga jeans och förstöra sin hud med tatueringar så att de ser ut som ödlor bara för att det är ”inne”. Tatueringar tror jag är första steget till mikrochippning.

  • Ja, det är ett hånfullt beteende, från människor som i ord annars värnar om utsatta människors situation. Sen går de och köper modejeans med färdiga hål och revor, tillverkade av utsatta människor i Asien (kanske till och med barnarbetare) som själva inte har ekonomisk möjlighet att välja om de vill gå med trasiga kläder eller inte.

  • Vänsterfolk älskar att smutsa ner sig, både själsligt och fysiskt. Inte med hårt, ärligt arbete — men efter arbetstid är det dags att gotta sig i diverse könssjukdomar. De visar utvärtes hur de ser ut invärtes.

  • Du tittar inte på VM i fotboll märker jag. Få människor är så tatuerade som spelarna där inklusive Zlatan fast han blev ju inte uttagen i truppen.
   Vad gäller mode är det inget nytt. Trender kommer och går.
   Är tydligen också internationellt numera för det finns massor av tjejer här i Thailand som dräller runt i trasiga jeans. Även min sambos dotter gör så.

   • Det är sorgligt att se hur Zlatan har förstört sin kropp med fula tatueringar och hur andra fotbollsspelare följt i hans fotspår.

    • Du tycker att han förstört sin kropp men det kanske inte han gör för han anser sig tillhöra en viss grupp. Nämligen eliter.
     Kan avslöja att även jag har fyra tatueringar på mina överarmar som jag faktiskt är stolt över. Men trasiga jeans är definitivt inte min grej. Ha det, där på Söder.

     • Jag vidhåller att jag tycker att det är tragiskt att människor, både män och kvinnor, förstör sin fina hud med tatueringar.

     • Tyvärr, att förstöra kroppen. Fult. Det finns henna !
      Men det är upp till en själv om man vill de ut som en anslagstavla ! Den kropp som Gud gett oss !

    • Och det leder till problem om de behöver vård och man ska sätta en kanyl. De som ska föda och har en tatuering vid ryggslutet.
     Min pappa Hasse var maskinchef till sjöss, Han sa: ”Sjömanskapet sitter inte i några jävla tatueringar. Går Ni och tatuerar, gossar, blir ni inte insläppta hemma” !

     • Jag har varit erbjuden att bli maskinchef till sjöss men tackade nej då jag ansåg att vara 1:e maskinist gav högre livskvalitet än att vara strykpojk åt redarnas lakejer. Inspektörerna.

     • Jag har ett foto på min älskade kisse Princie som dog förra sommaren i mobilen. Han skulle inte vilja, att jag riskerade hälsan för hans skull !

   • Det stämmer säkert att såväl trasiga jeans som tatueringar är globalistiska företeelser. Rothschilds och övriga globalistoligarker har kanske samlats på något av alla de slott de äger och där bestämt att de ska få fårskocken att köpa jeans med stora hål i som förberedelse för ”Hunger Games” och att tatuera sig som förberedelse för mikrochippning.

   • Självfallet får ni tycka illa om tatueringar men sänk inte er själva så lågt att ni börjar snacka om intelligens hos dessa. Hela drevet mot SD började nämligen så då man ville framställa oss som några slags ointelligenta losers. Jag har några tatueringar på mina överarmar och skulle bli mycket förvånad om mitt IQ visade sig vara lägre än ditt.

 118. Det feministiska etablissemanget i Sverige tillhör Europas med dekadenta, osmakliga och korrupta. Innanför det ”finpolerade” yttre skalet framträder bilden av bananrepublik där regeringspartier är indragna i allt från sextrafficking, trollfabriker, läckage av säkerhetsklassad data, samröre med den Italienska maffian samt finansiering till hårdföra islamister. Ett land i absolut fritt fall.

 119. Är det den här ”öppenheten” Kristersson vill ha? Att lägga locket på för att sanningen gynnar ”mörka krafter”? Han vill ju regera ihop med S, som den vedervärdiga, handledsslappa opportunist han är.
  Att döma av citat från hans Almedalstal så är han ett lika stort hot mot Sverige och vår demokrati som Reinfeldt har varit. Rösta på det ENDA alternativet i höst.

 120. Skulle detta vara en nyhet? Trodde att ni alla i sjuka Sverige visste att batiktanter i samtliga socialgrupper erbjuder att bland annat gömma illegala invällare mot sex.
  De köper alltså sex som vilken horbock som helst fast rättsväsendet låtsas att de fattar nada. Förr eller senare blir det ett uppror som heter duga i Sverabia.

 121. All heder till kommunisten Stefan Lindquist som står upp mot förtryck och övergrepp även om dom kommer från dom egna leden.

  Kommer slaskmedia ta upp detta?
  Knappast.

 122. Att dessa afghaner inte var barn vet vi alla, nu säger t.o.m. råkommunisten och F! ledaren Schyman det i debatt med Heberlein på Svt från Almedalen.
  ”Unga män och ibland barn som kommit hit från Afghanistan”.. hupp .. det var altså unga män och det kan väl då ses som en form av trafficking till batikhäxorna och deras lustar.

 123. Det är väldigt Orwellskt i Sverige: de ”goda” är de onda, och de ”onda” är de goda. Om man ska förstå hur det fungerar i Sverige måste man tänka tvärtom.

 124. Jag ser ofta äldre kvinnor komma dragandes med en ung afgan, dom har sällan utseendet eller vikten med sig, nu har mitt perspektivet vidgats ytterligare.

   • Svenska män är enligt en stor grupp svenska kärringar mesiga, tråkiga och ointressanta. Problemet är att det är kärringarna själva som format/skapat dessa män sedan sent 60-tal.
    Nu tycker kärringarna istället att MENA män är en vinstlott rent sexuellt. Tuffa män som tar för sig och sätter kärringarna på plats.
    Galenskapen fortsätter med HBTQ och genus propagandan i förskolan som kommer skapa ännu vekare, känslosammare och troligtvis asexuella svenska män i framtiden.

    • Inte nog med detta? Deras spermier har blivit svagare är nu vetenskapligt bevisat. Betyder att de germanska rasen förintar sig själv.
     Nya Sverige blir ett kulört Sverige befolkningsmässigt.
     Ur miljösynpunkt bör hyllas av MP då solresor kan inställas till Thailand m fl populära platser.

   • Vågar man ha sex med en svensk kvinna? Men om man vägrar så blir man väl anklagad försexuellt ofredande ändå pga hennes besvikelse. Nej det är säkrast att leva i celibat.

  • Jag har också sett det flera gånger, här i lilla Härnösand. Medelålders damer på H&M med sin afghanpojke. Särskilt den ömma, hjärtanssvullna blicken som tanterna ofta ger pojkarna! Det måste vara något hormonellt; de känner sig som mammor på nytt, tror jag.

 125. Mona Sahlin hade väl också en ”toyboy” – den före detta Säpolivvakten Hernando Labbé Solinas?

 126. Facebook gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu!” hoppas nu förtvivlat att folk inte kommer nämna den här nyheten på sociala medier där rödgröna väljare läser.

 127. FB-gruppen har en poäng! ”Rasister” blir faktiskt förbannade över detta som andra vanliga människor.

  Men en alternativ lösning är att polisanmäla övergrepp och ta ansvar istället för att låta utnyttjandet fortsätta.

 128. För de som vill läsa ytterligare om denna facebookgrupp kan rekommenderas Katerina Magasin där Katerina Janouch påvisar det vidriga som främst socialdemokrater och vänsterpartister står upp för. När ni är inne på Katerina Magasin skall ni även läsa krönikan om de sju partier som sett till hur det ser ut i landet. Denna artikel borde framställas i massupplaga och genom massutskick spridas till alla medborgare. Även om Katerina är en fri fågel – trots att hon står på Meds riksdagslista – borde hon tas om hand på lämplig ministerpost efter valet. Inte fel av Sverigedemokraterna att ta med några stycken opolitiska personer i en regering.

 129. Jag ser fram emot bilder på dom som är polisanmälda. Jag kommer att trycka upp Flyers och tejpa upp vart jag än kommer.

  • Sjukt. Fattar de inte att gamla och sjuka människor behöver kunna kommunicera obehindrat med sin hemtjänstpersonal? Kanske har de redan dålig hörsel och syn och så kommer det någon Abdullah som knappt kan göra sig förstådd, som inte förstår vad den gamle vill ha inhandlat etc. Ja, det är inget påhitt för jag vet att det går till så i Örnsköldsvik där min mamma bor. Hon har hemtjänst 2 ggr om dagen och väldigt ofta vill de skicka utländska unga män hem till henne. Hon vägrar.

   • Jag såg nyss den gamla centerledaren (Maud Olofsson) sitta på Gotland och skryta om alla utlänningar hon har på sitt nya jobb (visita) och att hälften inte ens kan Svenska…men det är jättebra tyckte hon.

  • Vänta Till Nionde September !!!! Då Kommer Att SKAKA Av Skräck Hela Bunten !!!!! Skaka och Runka Är Av Samma Betydelse från olika tidevarv !!!!

 130. Endast de mycket naiva blir överraskade av detta.
  ALLT handlar i grund och botten om pengar och SEX.

 131. Alla dessa aktivister har alltid visat vara pro pedofili, våldtäkt och våld. Säger endel om deras mentala hälsa, spärra in omgående.

 132. Jag har hört amerikanska militärer berätta historier om hur afghanerna våldtar barn. Dom skulle samarbeta med afghanerna och var därför tvugna att hålla god min men lyckades inte alltid.

 133. OT:
  Inte nog med att vi håller på att ta hit halva Somalia, nu jäklar ska vi skänka 3 miljarder (600 miljoner per år) till landet i form av bistånd mellan åren 2018-2020..man baxnar ju för mindre.
  Källa svt.text sid 128.

 134. Det är tur att SD finns så att alla medlemmar i ”invandringsfrämjandet” har någon att skylla på.
  Hur många brott som utförs av invandrare och deras vapendragare döljs inte bakom floskeln -för att inte ge rasisterna nåt att peka på.

  Se bara på UK där pedofilligor från pakistan och bangladesh fått hålla på i årtionden bara för pk-gängets undfallenhet. Hade det varit det omvända med ”vita” män som agerade likadant, då hade den moraliska indignationen legat på 1000%.

  Det visar sig gång på gång att de rättrogna medlemmarna i pk är enögda när det gäller offren.
  Här i Sverige är det i princip brottsligt att vara ”vit” och säga ifrån när invandrade idioter förstör och skriker. Gillade verkligen Afs banderoller vid utvisningarna i Åstorp.
  De kommer hit frivilligt, men passar inte galoscherna så återvänd hem. Det är lika långt tillbaka och det fanns ändå inga asyskäl.

 135. Ja inte glömmer man i första taget bort debatten mellan Sjöstedt och Åkesson, där Sjöstedt menade på att hans partikamrater minsann stått på Malmö central och tagit emot med mjukisdjur och kaffe.

 136. Tänk att det svenska folkets fiender är total genomruttna. Gissa om det mörkas något som in i vassen när det gäller de antisvenska aktivisternas brott, ofta sexualbrott.

 137. Jag önskar att en dag få se alla dessa Batikhäxor få springa gatlopp och skämmas för vad de ställt till med.

  Var det inte inte så kvinnorna, som slängt sig runt de tyska soldaternas halsar när de invaderat ett land, fick göra när kriget var slut?

  Ett riktigt bra gräv, Egor.
  Tack!!

 138. ”Dömd till utvisning för rekordvåldtäkt men får stanna ändå: ’Afghanistan vägrar ta emot honom’
  DID-mannen
  Publicerades den 15 feb. 2016
  Tog initiativ till ’värsta brottet någonsin’. Nu är afghanske våldtäktsmannen Hedayat Rahmati ute igen efter fyra år – och har släppts lös på Sveriges gator.

  INRIKES: Hedayat Rahmati, 24, var en av de åtta afghaner som deltog när en svensk småbarnsmamma blev bestialiskt våldtagen en hel natt på ett asylboende i Mariannelund. Han dömdes till utvisning, men befinner sig nu trots det på fri fot på Sveriges gator efter att ha släppts ut ur fängelset.

  – Afghanistan vägrar att ta emot honom, säger en källa inom rättsväsendet till Fria Tider.

  Gruppvåldtäkten, som har kallats det grövsta brottet i svensk rättshistoria, ägde rum på ett asylboende i småländska Mariannelund i december 2011.

  De afghanska männen hade fest och ville hämta ’en tjej att knulla’. En av dem, Rafi Bahaduri, som varit anställd som tolk hos Migrationsverket, lurade med sig den svenska småbarnsmamman till boendet genom att låtsas att de skulle hämta sprit.

  Men det hela visade sig vara en fälla. När kvinnan kom in på boendet kastade sig afghanerna över henne och höll fast henne medan de turades om att misshandla och våldta henne hela natten – under jubel, skratt och applåder. Vid vissa tillfällen våldtogs småbarnsmannen oralt, vaginalt och analt på samma gång av afghanerna.

  När polisen hittade kvinnan i lägenheten morgonen efter var hon nedsmetad med blod och i ett apatiskt tillstånd. Hon skadades så svårt av den utdragna, sadistiska gruppvåldtäkten att hon fick sitta i rullstol och vårdas på en psykiatrisk klinik i Västervik i fyra veckor.

  Tog initiativ till sadistiska gruppvåldtäkten:
  En av de åtta åtalade afghaner som den 11 mars 2012 dömdes till fängelse för den grova våldtäkten var Hedayat Rahmati, 24. Enligt tingsrättens dom var Rahmati den som först slet av henne kläderna och tryckte ner hennes höfter, axlar och ben. Det var också han som våldtog småbarnsmamman först av alla.

  ’Han var den som började övergreppen. Första gången var det vanligt vaginalt samlag. Sedan byttes de om flera stycken. Både med att hålla i och stoppa in sina könsorgan både i rumpan och i vaginan. De tryckte den (snoppen) långt ner i halsen så att hon fick svårt att andas’, står det i domen.

  Efter att ha avtjänat sitt sexåriga fängelsestraff skulle Hedayat Rahmati utvisas ur Sverige i 15 år, enligt domen. När han släpptes efter fyra år var det tänkt att 24-åringen skulle flygas tillbaka till Afghanistan från Västerås förra söndagen – men utvisningen fick ställas in.

  Går inte utvisa till Afghanistan:
  Anledningen är att Afghanistan just nu vägrar att ta emot egna medborgare som avvisats eller utvisats från Sverige.

  – Nu är han därför släppt och på fri fot i Sverige, säger en källa inom rättsväsendet med god insyn till Fria Tider.

  Therese Söderin, gruppchef vid gränspolisen i Västerås, kan inte uttala sig i enskilda ärenden. Hon bekräftar dock att det just nu inte går att verkställa utvisningar till Afghanistan.

  – Verkställigheten till Afghanistan står lite stilla just nu på grund av att Sverige håller på att förhandla om ett nytt återtagandeavtal med Afghanistan. Men på en frivillig basis, om man accepterar sitt beslut om utvisning, då är det inga problem, säger hon.

  Polisen: Tar hänsyn till hans integritet
  Kjell Timmerholm, som är chef för gränspolisen i Västerås, förklarar att det inte går att uttala sig i enskilda fall eftersom det gäller att ta hänsyn till de utvisade personernas integritet.

  – Vi lämnar inte ut några namn eller så. Det är sekretess. Det inkräktar på den personliga integriteten, säger han till Fria Tider.

  En annan av de åtta afghaner som åtalades för rekordvåldtäkten i Mariannelund friades helt och fick 130.000 kronor i ersättning för den tid han satt häktad. Detta trots att det kunde bevisas att han hade onanerat under gruppvåldtäkten och haft ’sin snopp vid [småbarnsmammans] ansikte’.”

  https://m.youtube.com/watch?v=ycJ7HAr8OSQ

  • De tar inte emot honom för att han kommer från Asyl i Pakistan eller Iran. När ska svenska myndigheter fatta det ! De har inga asylskäl, Massinvandringen är en stor bluff. Smugglarna skrattar hela vägen till banken. och Svetsloppan står och hummar nere i EU !

   • Poliser är ok…men för kvinnliga åklagare behövs nån form av test för batiksyndromet/sjukan…🤔🤔🤔

   • Ligger mycket i det du säger om kärringars negativa inflytande – men så som poliser rekryteras sen några år tillbaka – är det REN TUR om en vettig polis kommer in oavsett kön. Inte många av mina jämnåriga (vettiga) är kvar i polisen.

  • Svenska PK-politiker verkar smuggla in muslimer som hemländerna inte vill ha att göra med, genom att låtsas att de är flyktingar.

   Migrationsverkets policy, att lita på den asylsökandes egna historia, är att likna vid politisk människosmuggling.

  • Är dom inte Svenska medborgare ska dom ut…vägrar afganerna ta imot dom ska dom stanna i lämpligt förvar tills dom får åka..inget som helst bistånd från Sverige skall betalas ut och eu länderna ska naturligtvis godta Sveriges begäran att inte ge något bistånd från övriga eu länder till afganerna..🤔🤔🤔

  • Den här regeringen är säkerligens en av väldens mesigaste och mest handlingsförlamade. – Finns det inte en enda MAN där? Var finns karlarna? Hjältarna? – Ingen som slår näven i bordet. Nevrostiska velpottor. – Skäms på er och avgå frivilligt. Ni är en skam. Ni duger inte.

 139. Tystnadskulturen breder ut sig i de vänsterfeministiska leden. All heder åt Ann Heberlein i gårdagens opinion i Almedalen.

 140. Så administrationen ville inte spela rassisterna i händerna. Men spela pedofiler och våldtäktsmän i händerna det går allts alldeles utmärkt i deras värld. Vad är väl en massa barn, unga tjejer och kvinnor värda jämfört med våldtäkts och pedofil afghaner.

 141. När det ändå pratas om sex, muslimsk kvinnosyn och vad som regeringen i Sverige tillåter så hitta jag en intressant men otäck artikel…

  ”Marriage between man, 41, and 11-year-old girl sparks outcry in
  Malaysia over rules allowing Shariah courts to marry child brides”

  ”The U.N. children agency called the latest child marriage ’shocking and unacceptable’. The Human Rights Commission of Malaysia expressed concern that allowing child marriage in the name of religion might ’provide cover for
  paedophiles and child sexual predators.'”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5907821/Malaysia-investigating-marriage-man-11-year-old-girl.html?mrn_rm=als1

  (Det är väl muslimerna i södra Thailand mot gränsen till Malaysia det handlar om, vidrigt är det).

 142. När svenska män har sex med unga prostituerade i Thailand blir det ett jäkla liv bland pk-kvinnorna. Men när gamla batikhäxor utnyttjar flyktingBARN så blir de inte kallade pedofiler eller kritiserade i av pk-folket. Eftersom det är BARN som utnyttjas så bör de sexgalna pk-kärringarna polisanmälas för pedofili och våldtäkt.

 143. Hur tyst är PK media nu? Detta hotar ju den kulturmarxistiska agendan om det kommer ut på Södermalm.

 144. Vem är förvånad? Jag har själv sett en svensk kvinna 65+ som samtidigt grovhånglade med två unga afghanska män. Dessutom skedde det helt öppet som om kvinnan stolt ville visa upp sig och de unga männen verkade inte bry sig.

 145. Har Facebook gjort något fult med Samnytt, i morse visades 1700 delningar på denna artikel, nu står det noll delningar på alla artiklar?

 146. Förmodar att flera av tanterna som tycker om unga pojkar är gifta, vad säger deras makar, och barn? Tillhör de typen som vandrar runt med skygglappar och vägrar ta till sig det som utspelar sig framför deras ögon.

 147. Som vanligt..ponera att förhållandet varit det motsatta..att äldre svenska män utsatt unga afghanska flickor för samma sexuella övergrepp, våldtäkter och övrigt rent allmänt utnyttjade som städhjälp etc som de äldre svenska kvinnorna och homofilerna nu utsätter de unga afghanska männen för…Gudrun Spyman och hela journalistkåren hade gått i TAKET..det hade blivit ett RAMASKRI utan dess like!!

 148. Dessa grova barnsexbrottslingar a.k.a. batikhäxor har förverkat sin rätt att leva, nya sexbrottslagen säger livstids fängelse utan pardon!

  • Fan vad synd att du gått Mgtow. Det är män som ni, svenska kvinnor som fortfarande har något i huvudet, behöver, men jag förstår dig, kvinnor numera är inte riktigt kloka och det får vi vettiga få betala för.

   • jag ser inga kvinnor som protesterar mot falska våldtäktsanklagelse eller mot de kriminella familjerätterna eller för jämställda domar, samma straff för samma brott oavsett kön. alla kvinnor är medskyldiga!

  • Med många vänner i 7-klövern och bland media eller åtminstone personer som gärna blundar för vad som sker därför att det skulle gynna SD om det kom ut.

 149. Hur de överhuvudtaget kan bli attraherade av afghaner förblir ett mysterium. Men det är klart. Sista utvägen när svenska män övergett dem

 150. Hmm… Undrar vad som är värst. Att svenska PK-kärringar kanske får HIV eller att Afghanska pojkar blir utnyttjade. Är de pojkar förresten? Eller är det 20-åringar typ?

 151. Så kan konsekvenserna bli när man medvetet trotsar lagen och illegalt klamrar sig fast i ett land illegalt för att parasitera på dess legitima invånare.
  De ”stackars pojkarna” har medvetet gett sig in i detta smutsiga spel och jag tycker inte ett dugg synd om dem för det de utsätts för. Kanske kan man istället kalla det Karma.

  Lika lite tycker jag synd om denne Stefan Lindquist när han nu själv drabbas av det hat hans meningsfränder alltid tar till.
  Hoppas istället att hans engagemang knäcks av detta!

  Givetvis hoppas jag också att den anonyma kvinnans farhågor om vilken ”fruktansvärt stor skada” hans inlägg ska få för hela aktivistgruppen besannas.

  Karma really is a bitch! (Skylten Chris Dulny slog sönder på Stureplan vid AfS-torgmötet hade ju faktiskt helt rätt)

 152. Samma skit och hyckleri världen över.
  Tänk pizza-gate.

  Så summering: De som spelar godast – Det är de mest onda och sjuka individerna.
  På så vis vet man direkt.

 153. I Sverige är alltid Sanningen illa tåld – om det skulle skada Saken..
  Ett faktum som idag gäller hela det politiska fältet inklusive vår PK-massmedia.

 154. Ett fint avslöjande!
  Hoppas det finns demokratiska personer i Söderköping som kan fortsätta nysta ut härvan. Vilka lärare är det som ställt sig bakom faceboksinlägget som tanten gjorde. På vilka skolor jobbar de? Här skall man absolut gå vidare till rektor som får uttala sig om huruvida detta är rätt värdegrund för personer som ska arbeta med barn eller om de ska skiljas från sitt arbete. Socialchefen ska också stå till svars för huruvida en socialsekreterare kan arbeta vidare med denna sjuka värdegrund.
  Vilka ledande socialdemokrater på orten är medlemmar i gruppen?
  Här bör de offemtligen utfrågas om sin inställning till gruppens tystnadskultur och om de tänker fortsätta vara medlemmar här.
  Vi har skrattat åt den primitiva våldtäkts- och tystnadskultur som funnits bland det katolska prästerskapet i många länder. Ska socialdemokraterna sänka sig till samma primitiva nivå?

 155. Dom bär hjärtan för att visa sin godhet…men ” hjärtligheten ” omfattar inte svenska pensionärer som får leva på existensminimum , svenska hemlösa , brottsoffer , svenska skattebetalare m.fl. Egentligen är vänsterextremisterna samvetslösa skurkar . Gangsters !!

 156. Här hade Ingmar Bergman haft uppslag till ytterligare ett
  mästerverk i genren: Köttsliga lustar, förljugenhet, hyckleri
  och mänskligt förfall, intet saknas.

 157. ”distriktsordförande för Vänstern i Svenska kyrkan” ??????????

  LOL jeg tror dere har missforstått dette med kirken.

 158. Ja det finns en hel del sånt här. Där personer i organisationer eller myndigheter drabbas av förvirring istället för att sanningen ska få fler att inse att mångkulturen har misslyckats. Detta också runt om i Europa. Ett fall i mängden jag nyligen läste om, är ett i Oxfordshire. Muslimer som under 15 år har varit ivrigt sysselsatta med sexuella övergrepp. ”Tyst nu om detta (svineriet), detta kan spela rasisterna i händerna” Men det är ju sanningen” ”Spelar ingen roll allt är en muslimsk kärleksfull kram, ta en valium gullet”

 159. Sorry, men jag har ändå svårt att tro att ”barnen” skulle ha något emot att flytta in hos blonda svenska kvinnor. Att någon som erbjuds mat och husrum förväntas hjälpa till med disken är inte slaveri.

  • Fast om det är en gråhårig kärring? Jag skulle tippa att det i 98% av alla utnyttjanden handlar om kvinnor i ”mogen” ålder.

  • Bäst före datum kan vara många år tidigare och blondheten bara färgämne. Att ”sätta på någon” man kanske till och med finner avsmak för är INTE en frivillig handling utan kanske till och med ett psykiskt tvång.
   Våldtäckt genom beroende övergrepp, mycket lågt… 👎👎👎

   • Jag har svårt att tro att en man får upp ”den” om han inte är sugen och attraherad. Tror därför inte på våldtäkt i detta fallet.

    Hur som helst så lär väl en sladdrig batikhäxa fortfarande vara ett bättre alternativ än de vanliga åsnor och getterna i hemlandet, eller??

    • Det finns viagra. Är det ett tvång att kunna performa för att få bo så fixar kvinnan det. och de hade ju söta afghanflickor i sitt hemland och lika många kvinnor som män så det var inte den brist som det blivit här heller. Deras liv vänds upp och ner pga krigen, det är bättre de får komma tillbaka hem och rusta upp sitt land.

  • Tyvärr inte riktigt så det ser ut. Många fler än ni hört om är män och gay och resten är gamla förtorkade gummor som inte längre är attraktiva nog för en svensk partner. Ungdomarna flyttar in hos dem i ren desperation över att inte ha någonstans att ta vägen och står då i position att utnyttjas vilket var planen. Det är ondska på en ny nivå.

 160. Eliterna har varit roade många gånger över alla duktiga idioter som använder rasistkortet till försvar för olika situationer. Med rasistkort sopar man undan hemsk fara och hemska brott ifall det gynnar agendan, med rasistkort sporrar man också rasismen mot folk som skall köras över. Med rasistkort främjar man kvinnoförtryck, religionsförtryck, rasism, hatbrottslighet, våldtäkter och gruppvåldtäkter, och terrorism. Med rasistkort främjar man antidemokrati och antikristlighet. Med rasistkort främjar man övergrepp mot folk och demokrati.

 161. De som driver meetoo, ”antirasism” och liknande är just de som är förövare. De skapar möjlighet för att kunna fortsätta med det medans man pekar på Satan som vilseledande manövrar.

  Jag börjar förstå varför man jagade kommunister i USA på 50 talet. Den sortens individer är ju ett fungerande samhälles största hot.

  • Det är bakom de finaste fasaderna som de fulaste fiskarna bor , vanligt folk har däremot ingenstans att gömma sig och måste då inse att det inte håller att göra vissa saker utan att det slår tillbaka !

  • Ett genuint typexempel på detta beteende är väl kapten Klänning. En feminismens ledfyr som visade sig vara en sexuell förövare av värsta sort.

 162. Det här ”pedofilnätverket” för de är ju barn eller hur ? Nåja det här pedofilnätverket kanske vore något för den så kallade hatbrottsgranskaren att skärskåda, eller är det bara gamla pensionärer som kritiserar förd sossepolitik politik som åtalas skall ?

  • Det stämmer. Har hört om detta i flera år nu. Många äldre kvinnor, från medelålder och upp, är för invandring just av detta skäl. De är ju gamla och fula och får ingen svensk partner. In kommer då unga, friska, mörkhyade pojkar. Lägg ihop två och två. Jag kände en gaykille på 40+ som gjorde samma sak: Erbjöd dem eget rum mot grova sexuella handlingar med honom. (Du vill inte veta vilka äckliga saker det gällde) En av afghanpojkarna på bara 18 år fyllda kom till mig och berättade. (Han hade boende via socialen så han slapp lyckligtvis denna utsatthet men berättade vad gaykillen erbjudit honom) Klippte all kontakt med den människan. Saknar ord för den ondska detta är. Rent äckligt svineri!

   • Det är väl alla de gamla kärringarna som förr åkte solo på Afrikaresor som ni istället får Afrika levererat fram till dörren ! ?
    Sedan finns det säkert några nya som förr inte tagit steget att göra en sådan resa . . De får också hemleverans nu !

 163. Fascismen visar sitt fula tryne åter igen. Att utnyttja en svagare individ är bland det äckligaste en människa kan ta sig till. De borde ställas tillrätta allihop men just ja; svenskt rättssystem står ju på brottslingens sida.

 164. Perfekt symbios, enligt media och propaganda så är ju majoriteten vita män bara värda förakt, och de få män som har godtagbara åsikter är ju så förfärligt mesiga och asexuella. Vad skall då alla sexsvultna, rättrogna roa sig med? Tacka vet jag lite svartkorv.

 165. Pratade med min afghanska vän på 18 år. han har nu flyttat till ett boende hos en arbetande svensk man i en välbärgad kommun..Mannen visar sig vara homosexuell och stöter på honom på en daglig basis samt får honom att dricka sprit. Otroligt..!

 166. Det är hög tid att införa kontroller hos dessa vänstertroll med barn !
  De har ingen som helst rätt att utsätta sina barn för sex, utföra sexuella handlingar mm , av dessa mycket OLÄMPLIGA FÖRÄLDRAR vilka även bör ÅTALAS !
  Frånta dem vårdnaden omedelbart . Hellre ett normalt liv hos normala människor !
  Inte konstigt de är så förbannat tysta om våldtäkter o andra sexbrott man mörkar !
  Nynazister är rena barnleken i jämförelse med alla risker vi nu tar med alla dessa fullständiga främlingar somliga partier tillsätter. Lika farligt som att anställa dem hos någon myndighet eller tillsätta dem som nämndemän.

  Ska de anställas måste korrekt dokumentation kunna uppvisas !
  Och som SD; Kolla deras bakgrund !!!

LÄMNA ETT SVAR