biljardhall

Faksimil Youtube

Utrikes

VIDEO: Hånades efter förlorad biljardmatch – sköt ner sju personer

Publicerad 2/24/2023
Annons

Bland offren för de kränkta gärningsmännens blodiga massaker på en bar i Sinop City i den brasilianska delstaten Mato Grosso fanns en 12-årig flicka. Händelsen fångades på en övervakningskamera.

Enligt polisen hade mördarna förlorat två matcher i rad och hämnades på övriga personer i biljardhallen som skrattat åt dem.

Bilderna visar en av mördarna beväpnad med en pistol som ställer upp människor mot väggen medan den andre tar ett hagelgevär från en pickup.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Här firar de DO-skadestånd på 90 000 för kränkande fråga

Inom tio sekunder var sex personer döda medan ett sjunde offer, Elizeu Santos da Silva, 47, dog senare av sina skottskador.

De övriga sex offren har namngetts som Larissa Frasao de Almeida, 12, Orisberto Pereira Sousa, 38, Adriano Balbinote, 46, Getulio Rodrigues Frasao Junior, 36, Josue Ramos Tenorio, 48, och Maciel Bruno de Andrade Costa, 35.

På flykt

Mördarna är 30-årige Edgar Ricardo de Oliveira och 27-årige Ezequias Souza Ribeiro som fortfarande är på flykt. Innan de lämnade platsen tog de alla pengar som fanns kvar på biljardborden och stal en handväska som tillhörde ett av offren.

LÄS ÄVEN: VIDEO: En död efter macheteattack i kyrkor – ”Allah”

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
581Samnytt under hård attack med nya stämningar – varför alla Sverigevänner bör stötta
Annons