Källa: Facebookgruppen Vad händer i Ängelholm

VIDEO: Här slåss invandrargrupperna i Ängelholm

Delningar

Under tisdagseftermiddagen inträffade ett större bråk i Ängelholm, i nordvästra Skåne. Fem personer slogs och kastade saker omkring sig på gågatan.

Händelsen fångades på film av förbipasserande. Genom att polis befunnit sig på platsen kort innan bråket uppstod, var individerna i bråket redan identifierade, förklarar Karim Ottosson, polischef i Ängelholm.

Det var klockan 15.50 som polisen mottog larmsamtal om ett större bråk i Ängelholm. Tumultet ägde rum på Storgatan i stadens centrala delar och i den närliggande stadsparken.

När polispatrullerna anlände till platsen hade bråket upphört. Ingen av de inblandade har enligt polisens händelserapport uppsökt läkarvård.

Under tisdagen ska två anmälningar om olaga hot och misshandel har upprättats. Enligt anmälningarna är de inblandade i bråket män mellan 18 och 28 år, meddelar pressavdelningen för Polisen i nordvästra Skåne.

Förbipasserande på gågatan fick på tisdagseftermiddagen uppleva otrygghet. Ett ögonvittne har lagt ut sitt filmmaterial i den lokala Facebookgruppen Vad händer i Ängelholm.

Polisen informerar allmänheten

Under onsdagen valde polisen att följa upp händelsen genom att publicera en övergripande information om oro och narkotikahandel i kommunen.

I meddelandet förklarar polisen att deras spaningsverksamhet hittills har indikerat narkotikaförsäljning och allmän oro på platsen. Några av individerna som har kontrollerats på plats har varit beväpnade med kniv och batong.

Samhällsnytt talade under onsdagen med Karim Ottosson, polischef i Ängelholm, enligt honom pågår det spaningsarbete i området för att störa ut aktiviteten. Att koppla det aktuella bråket till den ökande oron och narkotikahandeln är däremot inte självklart.

– Det är den del i det hela. Men bråket i sig är en isolerad händelse. Men visst, det är folk som håller sig i krokarna.

Trots att sambandet mellan bråket och den ökande oron inte är säker förklarar polischefen att det inte är genom allmänhetens filmmaterial som individerna i bråket har identifierats.

– Personerna var redan identifierade sedan innan bråket, säger Ottosson.

Slagsmålet på öppen gata igår, och idag publicerar ni ett informationsmeddelande på Facebook, situationen verkar allvarlig?

– Det är sådant som händer till och från. Men visst, det är helt rätt.

Polisen uppger att man kommer att fortsätta sin bevakning av Stortorget i Ängelholm så mycket som resursläget medger.

Källa: Polisen Facebook.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

350 KOMMENTARER

 1. En mycket stor del av allt våld som förekommer i samhället verkar vara narkotikarelaterat eller något annat som genererar stora pengar till kriminella!

  • Så är det, legalisera cannabis så får man bort en stor del av problemet.

   Land efter land gör så och mycket av kriminaliteten går faktiskt ner.

     • Snälla vännen, jag började röka cannabis för 35 år sen, för en timme sen så var ute på en hundpromenad ca; 1 mil i rask takt (52 år) och ikväll ska jag äta hemmalagad Kalops.

      Röker man med måtta och ansvarsfullt så ser man faktiskt inte ut som en Heroinpundare…nej nu ska jag iväg till jobbet…..hehe jo vi arbetar också.

      Ha en bra kväll Sonette så hörs vi.

     • Hehe maten blir godare filmen blir bättre och tjejen blir snyggare
      kan inte förklara det närmare än så, dricker du kaffe.?

     • Nej , jag dricker inte kaffe . Men te däremot istället . Det låter som att du blir lite på lyran alltså …

     • Ska ju jobba om en stund…nu var du elak.

      Jag menar bara att kaffeberoende är ett helsike för dom flesta lättare att avsluta cannabis för mig än att lägga av med mitt kaffe…dricker säkert fem muggar om dagen.

     • Mmm i viss mån, googla så får du se finns många åkommor som behandlas med cannabis eller CBD, du verkar verkligen blivit hjärntvättad att staten.

     • Flummig liksom inte full eller på lyran, svårt att förklara för en oinvigd….prova vet jag…:-)

     • Har inget körkort…don´t worry…och hade jag haft så hade jag naturligtvis inte kört bil nyrökt….vad tror du om oss egentligen.?

     • Cannabis är inte fysiskt vanebildande så som alkohol och nikotin, man kan alltså avsluta sitt bruk utan större abstinens man svettas lite extra i ett par dagar bara.

      Alla är givetvis inte lika men så fungerar det i stort……jag lovar.

     • Man sköter väl sin hälsa själv?! Om nån vill röka lite brass är det väl inte nån annans problem! Har du problem med det? Iså fall varför har du problem med det?Du ska väl inte lägga dig i vad andra gör om det inte drabbar dig?

   • Duertes metoder har också varit framgångsrika, jag frågade en Filippinernska för ett par månader sedan om vad hon ansåg om detta, och hon sa att det var det bästa som hänt och att nu för tiden vågar vanligt folk vistas ute igen!
    Han ska tydligen även ha fått skapligt pli på muslimerna där också.

 2. Hehe rätt kul att på avstånd se vad som händer när vänsterblivna och liberaler får samhället dit dom vill (kaos), samtidigt så är det förbannat sorgligt att samhälle efter samhälle faller till mångkulturen.

 3. Endast en del av sveriges utveckling som gör livet spännande.
  Fler invällare på väg som också vill bidra med allehanda brottslighet.
  Ännu bättre blir läget när Lööv blir statsminister.

 4. Utbilda fler narkotikahundar och så fort dom får vittring så är det UT MED SKITEN
  från Sverige + hela släkten, snart hade vi haft lugn o ro igen… Handlar väl om cirka 300 000 som åkte ut på ett bräde, och 300 000 till när väl polis o militär röjt upp i alla
  getton

 5. Politikerna bakom den så kallade ”humanitära stormakten”, har slagit sönder hela samhället.

  Alla kommuner är drabbade av detta vansinne, som sju partier i Sveriges Riksdag ställt sig bakom, uppbackade
  av MSM-media

 6. Dom är bara lite ledsna över att de står utanför arbetsmarknaden och att det är brist på fritidsgårdar. Det var värre på 50-talet.

 7. Ska det verkligen behöva vara så här ? De är ju så dåligt beväpnade att de inte ens lyckas decimera varandra. Kanske bättre att samla ihop dom och kasta in dom i någon form av gladiator arena full med vapen så kunde de få göra upp ordentligt och en gång för alla.

 8. Dessa Afghaner har sålt knark till 14 åringar på torget hela sommaren.
  Jävla skitsnack att farbror blå skulle ha koll på läget.
  De bara kör förbi med den fina bilen.
  Själv vågar jag inte gå dit när det är mörkt och skulle jag köra förbi. Jag då är det låsta bildörrar som gäller.

  • När barnbarnen i framtiden frågar mig varför gjorde du ingenting ?
   Då blir jag tvungen att förklara att 0,3 % av befolkningen inte var tillräckligt för att vända trenden då vi hade 99,7 % som lät detta pågå.
   Vill man vara snäll så kan man säga att alla fall minimum 82 % ville ha detta.

   Jag gjorde vad jag kunde men det räckte tyvärr inte till.

 9. Så polisen har redan identifierat dem… Men kommer det att väckas åtal mot dem? Ängelholmsborna har inte skrivit på för denna ”mångkultur”, även om vissa röstat för den. Fast det är kanske en väckarklocka för vissa, jag vet inte.

  Men oavsett, åtal borde väckas. För vandalisering, förargelseväckande beteende.

 10. Svenska folket, måste diskutera öppet o med hög röst om det samhällsförfall, som politikerna i Sveriges Riksdag, tvingat på landets medborgare.

  Självcensuren måste angripas med kraft av var o en som står upp för landet o för kommande generationer.

 11. Behandling med basebollträn på dessa ligister hade kanske fått dom på andra tankar. Men som vanligt händer det ingenting, utan dom kan fortsätta och sätta skräck i ängelholmsborna

 12. Trevligt samhälle för barnen att växa upp i sen..

  Bra jobbat 7 klövern , ni har förstört tryggheten i ännu en svensk idyllisk småstad… 👍

 13. Idyllen Ängelholm, de högfärdiga moderaterna i staden kan gott få del av det nya Sverige, dom förtjänar det.

  • Precis min tanke. Så länge det inte drabbar någon utomstående så borde det vara straffritt att de tar kål på varandra.

 14. Vita samhällen ska tydligen rädda folk från misslyckade färgade samhällen, Sverige kommer att att bli ett Afrika eller ett arabland vad det lider.

  • ”In med Kristersson, Ebba BT och Åkesson och” … låt dem reda ut situationen på gatan. De kanske kan tala buset tillrätta? Bara ingen egentligen gör något så är allting bra. Detta är oacceptabelt. 🙂 🙂 🙂

 15. Varför tillåter vi dessa individer att hålla på så här? Finns det inte några starka män bland oss vikingar?

 16. Färgade misslyckade samhällen söker sig till vita samhällen som de föraktar i sina tillkortakommande men utnyttjar, fan att inte våra politiker fattar det.

 17. Så där ja….nu igen.Vi vill inte bli skådeplats för etniska bråk sa Ian och Bert i början på nittiotalet. Och hur har det blivit?

 18. Som vanligt har polisen bara konstaterat att det har varit stökigt och sen då frågar vän av ordningen. Det blir säkert stökigt imorgon också och senare och och…

  • Denna rädsla för korrektheten hos människor är ett satans verktyg från globalistsvinen som medför att tysta befolkningen i Sverige och därmed totalförstöra Sverige. Den som använder detta samhällsförstörarverktyg fortsättningsvis borde få en rejäl käftsmäll av oss antiglobalister.

 19. Strunta i det här nu, polisen. Kolla på FB om nån pensionär har sagt något ofördelaktigt om de som slåss och våldtar istället.
  DET är viktigt.

 20. Dessa skall ta över Sverige efter oss som jobbar och betalar skatt så att dom kan ha roligt men hur länge till är min fråga till er alla

 21. Återigen får Sverige denna skitpublicitet om att hela landet är totalt bonkers!!!! Landet som (nästan) alla såg upp till och ville bo i och efterlikna. VAFAN HÄNDE!!!!!!

 22. Ha, ha, ha PK idioter, sossar o kommunister, samt i synnerhet Annie, o Bjöjklund jädda oss, jädda Svejie, men det skitej Ni i idiotej.

  • PK pakk är vad de är och jag önskar dom all olycka i världen.
   Må deras rövar klia våldsamt samtidigt som deras armar faller av så de ej kan klia sig där bak.

 23. Polisen uppger att man kommer att fortsätta sin bevakning av Stortorget i Ängelholm så mycket som resursläget medger.
  Lås in dom så är det lättare att bevaka, och kräver inga större resurser.

 24. Det var någon idiot som påtalade att turismen till Sverige hade ökat.
  Vad personen dock inte fattat var att det är All inclusive lycksökar turister det handlar om. Den turismen har ju ökat exponentiellt och det är väl knappast något att vara glad åt !

 25. Dom kanske försöker banka vätt i varandra….. Nånting kanske händer om 100 år eller så… Så fortsätt banka ni….

 26. Mångkulturens införande är den största katastrof i modern tid. Att söka stöd hos väljarna med anledning att utplåna
  samhället är mer än magstarkt. Det här får sannolikt oanade framtida konsekvenser och först då får vi ett facit på folkets respons.
  Många borde av den anledningen bäva.

 27. Musen som röt, så är det i varje medelstor stad idag, dessa grupper har kidnappat de flesta citykärnor. Svenska ungdomar undviker dessa miljöer och ordnar egna samlingsplatser då ordningsmakten tappat kontrollen.

  Allt handlar om att sälja droger och stölder som levebröd.

  Våra politiker ex. SD går med skygglappar och vill inte se vad de ställt till med.

  • Ännuvärre.. Det är opixlat så man kan se vilka det är…
   Pixla så har folk inte en AAANING om vad det handlar om…

 28. Ni ville ha det så här ni 80% som röstade för det så klaga inte! Njut av dessa kafirs med den berikande kultur som dom ger er!

 29. Äh, bara en helsvensk dag. Mer lär inträffa, var så säkra. Över 83 % väljare trivs ju med denna mångkultur där slagsmål, mord kulregn, terrorhot mm nu är vardagen för oss !

 30. Först en gigantisk skattekonto för import av grov kriminalitet med skjutningar droghandel våldtäkter rån överfall kvinnoförtryck antesemetism stölder snatteri barngifte månggifte bidragsbedrägeri falska identitetsuppgifter balkongkastning av kvinnor sk fallolyckor knivskärningar,O denna lista kan pågå jääättelänge, SEN SKALL VI BEHÖVA BETALA FÖR ATT BLI AV MED SKITEN!! Sverige kommer vara ett uland om 10 år.

 31. AFS har jobb att göra .
  Det måste bli lönsamt att spåra upp, samla ihop och slänga ut.
  Ligger en hel industri i detta.

 32. Ännu en tidigare fridfull svensk ort som fallit offer för invandringens kaos och våld. Ingenstans ska vi få leva ifred och trygghet. Söndra och härska är målet. Och Sverige är nu väldigt söndrat.

 33. Tacka 7-klöverpartierna för mångkulturen – felet är deras till 100% ändå finns det idioter som röstat på dem igen 9/9. SD har varnat och berättat hur det skulle gå och blev kallade för rasister.

  • Nu när rasistkortet börjar bli överspelat så ser man trender på sociala medier nu att man försöker få SD att se ut som ett kvinnofientligt parti

  • De kanske åkt tunnelbana, och då är de faktiskt svenskar. Att bli ”svensk” är en av världens snabbaste processer, endast gepard och jaktfalk är snabbare.

 34. Jag vet inte vilket som är värst, det ”mångkulturella” (nåja) helvetet vi begåvats med, eller en politiskt superkorrekt poliskår som får uttrycket ”gå kring het gröt” att låta som rena underdriften?

  • När jag läser vad du skriver så tänker jag på vad som pågår i Venezuela. Jag kan inte låta bli att se likheterna. Känns inte bra.Jag kan inte påminna mig om att ngn ur 7 klöver juntan har fördömt vad som pågår i Venezuela.

  • Jag känner några muslimska familjer med 2-3 barn från Turkiet, Kosovo och Bosnien. ALLA i de här familjer har mer eller mindre obotlig fysiska/psykiska sjukdomar.
   Precis, man behöver inte vara Nobel Pristagare, Professor eller magiker i medicin för att fatta om att barnens äkta förädlar släktskap får ICKE vara mindre än 7 generationer.
   Det var en oskriven ”blodlag” hos aristokratin i en Östeuropeisk Kungarike.

 35. Ängelholms politiker bör sätta alla inblandade på tåget till Södermalm. Gör dem bostadslösa till att börja med.

 36. En reflektion om polariseringen som svenska PK har skapat:

  I början av 1990-talet sade polisen på rekryteringsmöten till svenska sökande, att de inte trodde att sökande skulle stanna inom polisen… eftersom den sökande hade andra utbildningar, som t.ex. pilot eller annat.

  Svenska sökande med toppmeriter skulle alltså sticka när deras ”egentliga” arbetsmarknad öppnade sig igen?

  25 år senare undrar jag personligen varför så många utlänningar jobbar inom alla svenska myndigheter och kommuner?

  Det borde vara större risk att folk från andra länder åker hem, än att svenskar slutar sina jobb?

  Eller finns det något särskilt som gör att man gärna stannar i Sverige?

  Men inget spelar egentligen någon roll, svenska akademiker börjar flytta från Sverige i en sakta men ökande takt.

  Nästa val 2022 är svenska väljare ännu mer decimerade…

  • Ja, och den enda slutsatsen man kan komma fram till är att Svenskarna byt sut mot Främmande folk.. Som inte har ett skit med nordeuropeiska/skandinaver att göra..

 37. OT. På Emporia (köpcentrum i Malmö) springer unga arabungar och smäller kraftiga smällare som får till resultat att människor flyr i panik eftersom de tror att det är terrordåd på gång. Panik, gråt och chock för många inblandade.
  Har ni läst om detta hemska?
  Nej, man måste själv höra om det från ögonvittnen. I övrigt råder mediatystnad.

  • Borde inte detta vara nog för utvisning, eftersom dom (föräldrarna) har uppgett felaktiga uppgifter : att dom ville gömma sig för krig och hot i Sverige.
   Istället återskapar dom det här . . . . . . . . .

    • Det spelar väl mindre roll.
     De flesta har ju iaf sagt ”-att dom flyr från krig och bomber”.
     Detta bevisar ju motsatsen, dom snarare LÄNGTAR efter krig o katastrofer .
     Sen om dom kommer från landsbygden utan krig är skit samma, vad fick PUT på borde räknas och dras in

 38. Det kommer mera,
  Lita på det ,
  När Svenssons ungar börjar röka heroin.
  Då begriper de sk. vuxna vad det var det släpte in.
  Kanske, men jag tvivlar .

 39. Klassisk berikning. Och en jättemajoritet av svenskarna älskar det och kan inte tänka sig nåt bättre att lägga skattepengarna på…

  • men dom är ju :
   trångbodda
   får inte jobb pga utländskt namn (och dåligt rykte)
   har ingen fritidsgård (att slå sönder)
   är inte lika rika som etablerade svenskar med skog sen 350 år
   osv osv

   svenne kommer alltid hitta en ursäkt

 40. ”Alla ska med!”
  Man har lyckats förvandla varenda svensk liten, medelstor och stor stad till ett zoo.
  Utom möjligen Södermalm då…

 41. Kommentar från lugna polisen om kaostillståndet i Sverige:

  ”– Det är sådant som händer till och från.”

 42. Vi har själv haft ett helvete i mitt centrum över hela sommaren med afrikanska ligister. Jag har blivit utpekad av dom dvs att dom visar att jag är observerade av dem men det skiter jag i. Jag fick folk med mig här som visade att dom var ovälkomna och dom är borta sen ett tag tillbaka efter några polispådrag. Går vi svenskar ihop kan vi göra skillnad vilket jag själv upplevt nu. Hade vi varit rädda och tittat bort hade dom tagit över här. Nu har dom varit helt borta i över en månad men kommer dom tillbaka ställer vi oss upp igen.

 43. Möten mellan människor,pojkstreck,ingen ungdomsgård,segregationen,inget klotterplank…klyschorna är många.

 44. AFS har rätt ifrån dag ett .
  Annars har vi globaistmaffian här med ””sin nya arme””.
  (för att rädda tryggheten)
  VEM F-N GÅR PÅ DET,???

 45. Anser att man borde införa en sk. mångkultur-skatt (nu snackar vi inte guld i stora skålar) … alla dom som älskar mångkultur kan då frivilligt anmäla sig till att betala skatt för allt som har med flyktingar och invandringen konsekvenser att göra …. vi andra får då mer i plånboken då detta blir en separat inbetalningsskatt, m.a.o. en del av det vi redan betalar idag och som går till skatt skulle då inte längre ingå i den vanliga beskattningen mer.

  • Och 82% röstade för att ge bort allt vad generationer skapat under årtusenden utan en tanke på vad det kostat att bygga upp vad Sverige var, en välmående 1:a värld stat.

   • Svenska folket är hjärntvättat att vi ska överlämna Sverige till folk som inte har IQ att skapa något själv, snart bränner de våra bibliotek för att utplåna svenska kulturen och sedan blir Sverige en nation som förfaller av alla gratisätare.

  • Javisst är vi det, läste n0gonstans att vi är endast ca 8% av jordens befolkning (vet inte om det stämmer) men det låter förfärligt😭

 46. Nu kommer nästa Bomb
  Ursäkta för lång text …..

  https://rosatraktor.com/2018/10/06/sverige-begar-sjalvmord-den-10-december-skriver-medlemslanderna-under-fns-migrationsramverk/

  https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-migrationsramverk-och-oppna-granserna/

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/osterrike-sags-forkasta-fn-avtal-om-migration/

  Orsaken är att det hotar landets självbestämmande i migrationsfrågor och suddar gränserna mellan legal och illegal migration, meddelade förbundskansler Sebastian Kurz från ÖVP.
  Därmed sällar sig Österrike till Ungern, USA:s och Australien som hittills har gett FN-avtalet nobbenMigration inte är en mänsklig rättighet, sade Österrikes vicekansler Heinz-Christian Strache som leder FPÖ i ett uttalande.
  – Det kan inte vara så att en person på grund av klimatet eller fattigdom får rätt att migrera. Då får vi en utveckling i världen vars realpolitiska följder blir oöverskådliga, fortsatte Strache.
  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/regeringens-krav-slapp-asylprognos-pa-en-sondag/Regeringen tvingade i somras Migrationsverket till en unik åtgärd: Publicera den sista känsliga asylprognosen före valet på en söndag.
  Migrationsverket ville släppa prognosen på en vardag men regeringen vägrade.
  – Detta mörkande från nuvarande regering skapar ju bara konstigheter, säger Sofia Arkelsten.
  I Expressen och Dagens industris partiledardebatt undrade SD-ledaren Jimmie Åkesson om motivet till val av prognosdag.

  – Prognosen talar om att vi måste hantera 300 000 asyl- och anhöriginvandrare de kommande tre åren.
  Inför årets val har Stefan Löfvens regering krävt att Migrationsverkets sista prognos inför valet ska lämnas in till regeringskansliet på en söndag. Det har väckt frågor om regeringens motiv har varit att mörka rapporten eller skapa sig ett informationsövertag när prognosen släpptes.
  Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration).
  Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: Få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas.
  Nu bekräftar Regeringskansliet att Sverige ska skriva under ramverket.
  När man tragglat sig igenom det mycket långa och detaljerade dokumentet har man svårt att tro sina ögon!

  Det öppnar i princip för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.
  Det föreslagna ramverket är relativt okänt i Sverige – inga större medier har rapporterat om det eller om Sveriges ståndpunkt i frågan. Ramverkets förslag ligger väldigt långt från den nya ”restriktiva” migrationspolitik som de flesta av de etablerade partierna aviserat. Liksom när riksdagen över huvudet på folket och utan debatt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt har man nu bestämt att Sverige kommer att skriva under detta för svenska folket förödande dokument. Detta om något borde avgöras genom folkomröstning, men regeringen och lojala journalister i PK-media har nogsamt undvikit att i förväg ens nämna detta dråpslag mot nationen.
  Ramverket innehåller flera delmål.
  Delmål 5 förpliktigar länderna att skapa och underlätta tillgängliga och flexibla migrationsvägar. Av den tillhörande texten framgår att betydligt mer generösa regler än dagens förväntas att införas i länder som skriver under ramverket. Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer.
  För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.
  Familjeåterförening för migranter ska också förenklas och underlättas jämfört med dagens regler. Statslösa migranter ska lättare kunna legaliseras (Objective 4 – 20 e). Det ska även skapas informationssystem på migranternas språk som informerar om migrationsvägar, förmåner och rättigheter. Häktning av migranter inför utvisning ifrågasätts generellt. Samtidigt ska de få rätt till rättshjälp gratis eller till en låg kostnad (Objective 13 – 29 d).
  Utöver detta förväntas migranterna att få flera andra förmåner:

  Arbetsförmedlingsagenturer ska förbjudas att kräva förmedlingsavgifter och provisioner av migranter (Objective 6 -22 c); vårdpersonal ska särskilt utbildas för att handskas med migranter så att vårdtjänster ska kunna erbjudas med hänsyn till deras kultur (Objective 15 – 31 e); brott mot migranter ska särskilt bestraffas (Objective 17 – 33 a); särskilda program för att underlätta investeringar från migranter och diasporor ska etableras med administrativ och rättslig support till att starta eget (Objective 19 – 35 e).
  Bankavgifter för pengaöverföringar från migranter till deras hemländer bör sänkas till maximalt 3%. Avgifter över 5% ska förbjudas helt. Dessutom ska staten bedriva en jämförelsebaserad webbplats som ger information om priserna för utlandsöverföringar (Objective 20 – 36 a, f).
  För att medierna inte ska kunna rapportera om negativa effekter av migrationen föreslås att de ska övervakas och utvärderas av staten. Staten ska även ”investera” i etisk standard för nyhetsrapportering och annonsering. De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps. (Objective 17 – 33 c).
  Sista delen av ramverket beskriver i detalj hur det ska implementeras och kontrolleras av medlemsstater.

  Detta skulle med säkerhet kommit att bli valets viktigaste och avgörande fråga. Men av lätt insedda skäl höll Stefan Löfven tyst. En oerhörd respektlöshet mot väljarna!
  Vi har nu alltså två månader på oss att förstå och reagera mot detta illvilliga försåt mot oss svenskar. Det är samtidigt osäkert om vi kommer att ha en regering med mandat att underteckna detta vansinnesdokument den 10 December.
  Dokumentet är skrivet på kansliengelska, men jag understryker hur viktigt det är att du som vill veta vad detta innebär ändå försöker ta dig igenom det. Det är otroligt viktigt att känna till vad detta handlar om.

  • Total överkörning av länder som skriver under. Psykopateliterna vill att det ska gå fort. Många av dem är gamla gubbar som hoppas få uppleva the big happening under sina livstid.

  • Nu får de ju verkligen som de vill, alla dessa godhetsnarkomaner som anser sig sitta på de rättfärdigas tron.
   Alla dessa arroganta, hånflinande översittare från vänster till höger i alla samhällsskickt.
   Måtte den dag komma då deras hånflin byts ut till ren förskräckelse, då kanske det är vi som får skratta sist.

 47. ” inte är genom allmänhetens filmmaterial som individerna i bråket har identifierats.
  – Personerna var redan identifierade sedan innan bråket, säger Ottosson.”

  Ja men så bra. Stenkoll på läget.

 48. 2 månader sen valet, latmaskarna har ännu inte varit kapabla att ordna en fungerande regering; är det någon som tvivlar på att dessa halvfigurer inte håller på att köra landet i botten?

 49. -OT: mer positiva effekter av stor mas-invandring

  Svenska anstalter har inte plats för fler manliga fångar.

  Senast landet befann sig i en liknande situation ledde det till rymningar och misshandel. Nu har Kriminalvården gått ut med alarmerande info till de anställda. – Det finns inte mycket luft i systemet, säger Ulrik Andersson, på Kriminalvården placeringssektion. ”Vi står inför jättestora problem. Senast det hände, i början på 2000-talet, fick vi ha tre eller fyra i varje cell. Det ledde till enorma problem som rymningar, misshandel och hot”, säger en person med insyn i Kriminalvården.

  https://www.expressen.se/kvallsposten/nu-ar-svenska-fangelser-fulla-star-infor-jattestora-problem/

  • Gör som andra normala länder med platsbrist, t.ex. Belgien och Norge: hyr fängelseplatser i andra länder med överutbud. Men så så ninnovativa kan vi förstås inte var i ett land som knarkat ned sig på straffrabbatter, villkorlig frigivning, allmän slapphet och misstro mot auktoritet.

 50. Alarmister med fake news ! ! ! Kom ihåg att allt är lugnare än någonsin i Sverige. Med vänlig hälsning Jerzy Snickisnacki

 51. Personerna var redan identifierade sedan innan bråket, säger Ottosson. Varför satt dom då inte redan på ett plan till sitt hemland???

 52. O.T.
  Det är hög tid att gräva i vad som är fakta. NASA, NOAA m.fl har gjort vad man kallar administrativa ändringar i historiska data genom att sänka temperaturerna längre tillbaka i tiden och höja densamma närmare nutid. På så vis fås kurvorna att stämma överens med CO2 teorin, att högre CO2 halt genererar högre temperaturer. Allt tyder på att klimathysterin bygger på en stor bluff (som man inte får diskutera).
  https://youtu.be/r0l3tymEagc

  • Det är ett friskhetstecken att bli ytterst misstänksam mot sådant som under inga omständigheter får diskuteras eller ifrågasättas. Sanningar tål alltid diskussion och kritik.

 53. Vill man ha stopp på denna utveckling, så krävs SD:s politik!!!
  Att inte ”svensken ser att våldet ökar för varje månad som går, sossarna har misslyckats, alliansen har misslyckats med att vända denna destruktiva utveckling!!!
  Skall det få fortsätta?????????

 54. Tanken på att organiserad massåtervandring är av godo för oss och samhället torde förhoppningsvis ha växt sig betydligt starkare till valet 2022.I år visade märkligt nog endast blygsamma 20290 personer intresse för en sådan kraftansamling och politik.

 55. Reinfeldt i rutan ikväll; Svarta påsar under ögonen, han såg sjuk ut, och det är han ju, hoppas han får vad han förtjänar, den mannen är en djävul.

   • Dåligt samvete? Det vet han inte vad det är. Han skulle aldrig i hela livet ens tänka tanken att han gjorde något fel, än mindre erkänna det. Nä, det mest troliga är snarare att han sover illa på grund av att vi inte har tagit emot fler sedan han klev åt sidan…

 56. Precis som i alla svenska städer, samhällen, byar och små små hålor. Överallt har cancern massinvandring med dödskulten islam förstört vårt land.
  Tack för det politiker-as, tack för att ni förvandlat Sverige till helvetet på jorden.

 57. Kulturen sprider sig!
  Så alla ni som välkomnade det nya folket på perongen till Sverige kan vara nöjda.
  Visst blev det verkligen fint. det är så man bygger ett land!
  det är så man bygger välstånd! Hurra!

 58. En helt vanlig dag i Löfvenska Sverige.

  Fick ett motorstopp och i väntan på bärgare så gick ett invandrargäng förbi, en blev intresserad då huven var uppe, en av hans kompisar började dra bort han men han slet sig och började titta in i bilen… då upptäckte han mig i den nedsläckta bilen samtidigt fick hans kompis tag på han igen och drog iväg han…

  Så om man inte väntat i bilen så skulle man haft en plundrad bil… Trygga Sverige.

  Man får vara glad att man inte är blond tonårstjej i löfvenska ”aldrig tryggare” Sverige…

 59. Barbarics. En bit av kulturell anrikning. Ändå röstade 83% av befolkningen i Sverige för detta. Tiden för, klagomål är över. Om du vill ha Sverige tillbaka är det nu inget annat än att slåss. Inte längre bort, inga ursäkter. Vi varnade dig för denna fråga år efter år. Och du kallade oss rasistiska, främlingsfientliga och något annat nedsättande uttryck i ordlistan. Nu bitar du kula. Sluta vara en feg, slåss eller dö!

 60. Varför kan det bara inte fungera? Varför ska de här ”utsatta” grupperna bråka, slåss, hämnas, hata, gapa, härja, gråta och hota, var de än kommer?

  De som är de riktigt utsatta grupperna, är alla skötsamma människor som avskyr våld och elände.

  Att de här våldsamma skräpmänniskorna har mage att hålla på och svina här i Sverige, när deras liv borde vara en fullkomlig idyll, eftersom att de allra flesta av de här vedervärdiga skräpmänniskorna får sin tillvaro helt bekostad av skötsamma skattebetalare.

  Är så oerhört trött på alla kaozmänniskor som skapar friktion var de än kommer…

 61. Hahaha, ja inbördeskriget lär inte startas av svenskar, det fattar vem som helst….istället tittar svenskarna fegt på darrande av rädsla för att bli kallade rasister eller nazister.
  Ett inbördeskrig bestående av icke svenskar i Sverige…..faktiskt lite komiskt.

 62. I en saga letade en bäver efter en försvunnen spök-regim. Till sist fann han den, de åt & fikade. ”-Har ni inget annat för er?” undrade bävern. ”-Nej, vad skulle det vara?” mumlade en mätt slashas. ”-Jag undrade bara..” sa bävern.

 63. Märkligt! De enda individer som inte reagerar på sönderfallet av Sverige är de som är ANSVARIGA! Våra politiker är nämligen ”GODA” och anser sig tydligen stå över all kritik!!!

  • Nja, otryghet finns inte när man har säpovakter runt sig… 😩
   Kanske att otrygheten kommer att infinna sig hos komunalpolitikerna… 😃😛

 64. De kommer aldrig att bli något av de där mer än fängelsekunder.
  De som röstade hit dem kan då också självklart följa med afghan hem,
  Vi kommer INTE att sakna någon av dom.
  Det kan jag garantera.

 65. Oavsett vad polisen gör, inte gör eller vad de inblandade har för sig så finns det ytterst en – och endast en – skyldig i detta drama: Sveriges riksdagspolitiker. Svenska folket har förts bakom ljuset av dessa ”folkvalda” i intimt förbund med femtekolonnarna – Sveriges journalister. Polisen, politiker och journalister vill ha anonymitets- och personskydd för en situation som politiker, påhejade av journalister, ställt till med.
  De bland folket som drabbas av det politiker och journalister ställt till med ska inte påräkna skydd. De ska först bevisa att de är utsatta för omedelbar fara – i de flesta fall direkt överhängande, dvs kniven mot strupen eller skjutvapnet mot tinningen. Hur gemene man ska kunna larma polis i den situationen är en gåta.
  Så här såg det inte ut på 60-talet. Sedan dess har Sveriges befolkning berikats med andra kulturer, i vilka enligt medial delvis mörklagd rapportering ständiga övergrepp förekommer och väpnade uppgörelser uppstår.
  På 60-talet var det fullkomligt riskfritt att röra sig utomhus nattetid – även i miljöer där narkotikahandel förekom, t ex ”Plattan” och Gamla Brogatan i Stockholm. Idag varnas allmänheten av Polisen att vistas ute efter mörkrets inbrott – t o m på landsbygden.
  ”Sverige har aldrig varit tryggare än nu.” Pyttsan!

  • Utan privatpersoners filmbevis hade vi aldrig fått varken se eller höra vad som hände.Polis , pk-media och klövrarna vill tysta ner all brottslighet bland indrällare.

 66. Enkel biljett på första bananbåt tillbaks. Problemen lösta. De här människorna kommer aldrig någonsin att bli en tillgång för Sverige och ska därmed deporteras så snabbt som möjligt. Signalen blir dessutom extremt tydlig även för framtida bråkmakare. Sköt dig eller åk ut.

 67. Du kan åka till minsta byhåla i arabvärlden och du ser slagsmål dagligen. Detta är bara vad de gör. Höviskheten som kom till Europa via hoven efter medeltiden har aldrig kommit till den arabiska världen. För 600-700 år sedan var slagsmål vanligt i Europa med som problemlösare.

  • Sant , innan Sverige uppstod så fanns det massor av småkungar här och alla ville utöka sina arealer . . Europa och Brittiska öarna , Afrika , Japan och massor av länder har gått igenom detta . . . MEN . . . De flesta har lärt sig nu och förstått . . . Men det finns även många som inte har utvecklats märkbart sedan år noll ungefär 🤔

 68. Ängelsholms politiker (om de har stake) bör göra de inblandade bostadslösa för att därefter erbjuda dessa 3000 kr var om de åker med en buss till Södermalm där de kan dumpa dessa utanför ett socialkontor. Problemen måste tlll Södermalm om rikspolitiker skall erkänna problemen. – Denna taktik borde alla kommunpolitiker i landet göra. Ta de mest kriminella, ointegrerbara och dysfunktionella och transportera dem till Stockholms innerstad.

 69. Att det finns olika etniska grupper i ett land gör att
  det blir våldsamt ibland och också går överstyr. Historien
  är full av sådana händelser.
  I Tyskland tycks muslimer trigga förföjlersr igen 80 år efter
  Kristallnatten, Ruanda 800 000 döda.
  Att folk inte lär sig.

 70. Snart koka grodan. En grad varmare för varje dag. Det Svenska samhället förfaller fortare och fortare, politikerna saknar sjukdomsinsikt.

  Så länge vi har politiker som inte vill rensa samhället på den här typen av problem människor genom att deportera dem eller låsa in dem kasta bort nyckeln, så kommer problemet att eskalera mer och mer.

 71. Patetiskt, det måste till hårdare straff liknande 3rd strike som i USA, vid grövre brott utvisning direkt/ långt straff.

 72. Men så trevligt varför äns sluta när man själv kan åka ditt sätta sig ner å köpa sig en glass å titta på. Det blir den nya bio filmen med ny 3D verision.

 73. Det är något som inte stämmer i huvudet på svenskarna, det rimliga hade ju varit att så fort som möjligt kasta ut dessa människor, men Sverige är självdestruktivt.

 74. Här hjälper det inte att polisen på order av regeringen är förtegna.

  Allmänheten står för bildbevisen 👍

    • Visst är detta en komponent. Hur förklarar man att staten Minnesota är mestadels svenska amerikaner och vill ha mer somalier i sina samhällen. Det största somaliska samfundet i USA ligger i Minnesota.

 75. Oj oj oj. Ungdommar som bråkar på gatan. Helt främmande för svensk kultur. (jag är ironisk för er som har funktionsvariationer antagligen en övervägande majoritet eftersom ni bildar er uppfattning om världen med hjälp av ”nyheter” från samhall nytt. Åk till precis samma ställe i Ängelholm klockan 02.20 så får ni se vuxna ariska män göra samma sak. Pinsamt. Och pinsamt att göra nyheter av sånna här saker. mina svenska ariska kompisar gjorde precis samma saker när jag var ungdom. Du som läser detta gör dig själv en tjänst och sluta läsa nyheter här.
  lägg tiden på att fokusera på nått positivt. Du har bara ett liv. Testa en vecka. Du kommer tacka mig. Kärlek och fred.

  • Vad gör du själv här?
   Vad är pinsamt med att Skåne är på fallrepet ekonomiskt och socialt?
   Så du tror på fullaste allvar att ekonomin i våra kommuner är havererade av en slump?
   Att antalet grova våldsbrott är en tillfällighet och inget att bry sig om?
   Att min mor blev rånad mitt på blanka dan åttiosex år gammal mitt i Helsingborg av två ungdomar som inte pratade svenska med varandra?
   Att det är hjärnspöken och nedärvda gener eller något som gör att SD är extremt starkare här och det bland alla möjliga etniciteter?
   Det skit som drabbar oss på riktigt i skolan på pågatågen i vardagen på sjukhus etc det har du mage att raljera om?
   Vad ska du göra när vi skåningar gör gemensam sak och bryter oss loss och skaffar oss det självstyre vi behöver omgående och demokratiskt bestämmer sig för att rensa i skiten på alla plan utan några skygglappar?
   Kommer inte du då känna dig pinsam och utanför när Skåne blir fritt från parasiter och flummare?
   När sådana som du är i minoritet och utanför en gemenskap där alla hjälps åt och alla drar sitt strå till stacken för fred ordning och att välfärden ska klara sin uppgift?
   Kom inte och raljera när oberoende siffror visar att Skåne med Malmö i spetsen är en av Europas farligaste städer per capita!
   Vill du inte göra något är det ditt val men står du ivägen när jag ser till att mamma och andra utsätts för våld nästa gång får du skylla dig själv!!
   Vi har inte tid med sådana som du!

  • Det är ingen som kommer att tacka dig härinne. Möjligen dina vänner från SSU som rymt från sina vårdare. Men inga andra.

   Nu till saken då. Varenda våldsbrott, varenda stöld och varenda våldtäkt – för att nämna några av alla obehagliga saker vårt samhälle och land utsätts för – är ett brott för mycket. Vi har massor med kriminella svenskar. Men, det räcker med dem. Vi behöver inte ännu mer problem.

   Om den kriminelle invandraren inte vore i Sverige, hade just det brottet inte ägt rum i vårt land. Om vi bara har ett liv, är det väl än mer viktigt att just detta livet blir så bra som möjligt? Varför addera klanstrider, familjebråk som emanerar 1000 år tillbaka i tiden eller andra problem som inte hör hemma på våra gator och torg?

   ”Ja, men det finns ju kriminella svenskar som våldtar och slåss?” Ja, det gör det. Men låt det räcka med dem då. Varför ta hit ännu mer problem och ännu fler skitmänniskor (de av våra invandrare som är kriminella)?

   Du behöver inte svara heller. Ville bara att du och andra ska få lite argument emot obegränsad och kravlös MENA-massinvandring till Sverige.

  • Detta stödjer du då förstås på solid statistik som säger att folk från tex mellanöstern, Afrika och Afghanostan inte är överrepresenterade i brottslighet

   • Folk som är arbetslösa eller kommer från familjer som är arbetslösa är överrepresenterade i brottstatistik. Det är så även i Japan som saknar invandrare. Och i Ryssland. Och i mellanöstern. I hela jävla världen finns detta mönster. Tänk lite större. I utsatta områden bor det arbetslösa. De är arbetslösa för att vi svenskar diskriminerar folk med utländska namn etc. Jag jobbar i byggbranschen och har sett flera somalier försöka jobba men de blir så jävla dåligt behandlade och trakasserade att de hellre väljer att gå på soc. Och jag lovar att dom inte tycker det är kul att gå på soc. Men det är lite bättre än att bli spottat på etc.

 76. Lev nu i er jävla mångkultur Sverige. Importerar man tredje världen så får man tredje världen. Inget konstigt

 77. Kan inte någon betning företag gå in sponsra dom här slagsmålen och sända i full HD, så kan vi få lite nöje för skattepengarna som dom kostar oss.

 78. Sagt det tidigare Skåne har helt flippat ut och inte konstigt att SD är så starka här.
  Danskarna kommer förr eller senare stänga bron med all rätt!
  Vi skåningar har inte tid att vänta på resten av landet dags att bryta oss loss. Läs länken nedan från Cyberman så förstår ni hur bråttom det är.

 79. Sätt dem i arbetsläger,de lär vara för trötta för att slåss!
  Har de verifierade identiteter så skicka hem dem igen.

  • Då måste de först veta hur man gör när man arbetar. De har lärt sig att Sverige är en enda stor uttagsautomat och där pengar växer på träd och vet inte vad arbete är, förutom något som dumma Svenskar håller på med.

 80. Ja, det är ju bra att man hittat på bra och utvecklande arbetsuppgifter för polismyndigheten som ju tycks ha brist på annan sysselsättning. Vi måste värna om alla som kämpar för de kulturer de vänligt nog tagit med sig till Sverige då vi just sägs sakna alla kulturyttringar själva. Allt detta är ju så bra för Sverige säger våra otroligt skickliga politiker i riksdag och regering ( den vi hade innan den som vi inte vet skall tillsättas).

 81. Detta är bara ett litet exempel på all skit som invandringen skapar i Sverige och för svenska folket och kommer bara öka och öka…När har vi fått nog och på allvar gör det som måste göras??

 82. Polischef Karim Ottosson var det ja. Skulle han verkligen vilja så misstänker jag att han skulle kunna identifiera alla personerna på den videon vid deras gemensamma moskébön i eftermiddag.

 83. Lilla Ängelholm som i alla tider varit rena idyllen där alla känner alla har nu berikats med mångkultur och ingen känner sig trygg i stan längre. Förra året byggde kommunen ett asylboende för ensamkommande par_siter med plats för 8 personer och detta kostade mer än 40-miljoner. Vet vad jag talar om då de flesta av mina arbetskolleger är Ängelholmare.

 84. Glad att de icke SD röstande spånen nu har fått ett trevligt inslag i vardagen – för de är ju baaarn……..

LÄMNA ETT SVAR