VIDEO: Invandrargäng attackerade dansk politiker med fyrverkerier – polisen tvingades fly

1.2K Shares

Förra helgen blev en politiker i Danmark attackerad av ett invandrargäng i samband med att partiet höll ett demonstrationsmöte med allmänheten. Genom att avfyra pyroteknik och börja jaga mötesdeltagarna kunde invandrarna tvinga bort alla från på platsen, inklusive polisen.

Det var på söndagen i förra veckan som partiledare Rasmus Paludan för det relativt nystartade invandringskritiska partiet Stram Kurs besökte Tilst i Danmark för att hålla ett demonstrationsmöte med allmänheten. Ett av partiets förslag är att förbjuda islam i landet, stoppa utomeuropeisk invandring och starta en ordentlig återvandring av migranter. Partiet har blivit allt mer populärt på senare tid vilket syns tydligt i sociala medier.

⚡️ “Den demografiske udskiftning af danskere fortsætter langt hurtigere!”

Posted by Kasper Thim on Thursday, November 15, 2018

I samband med mötet förra helgen anlände ett stort gäng aggressiva invandrarungdomar till platsen för att konfrontera Paludan. Därefter bestämde sig gänget för att tysta partiet genom att avfyra pyroteknik mot partiledaren. Skräckslagna mötesdeltagare rusade för att undkomma attacken och polisen som närvarade kunde inte garantera säkerheten och valde därför att lämna platsen.

Tvingades fly trots polis
I juli förra året besökte Paludan Vollsmose utanför Odense, ett område som i dansk terminologi benämns ”invandrargetto”. I samband med besöket samlades gäng av aggressiva migranter som var på väg att misshandla honom. Den hotfulla situationen eskalerade trots att flera poliser var närvarande och till slut tvingades partiledaren att fly från platsen.

Migrant: ”Jävla jude”
I ett annat ”invandrargetto”, Holbæk på Vestsjælland, blev Paludan attackerad av migranter som var tydliga med att framföra sina judehatande åsikter.

Bilbränder
Vid ett demonstrationsmöte i Slagelse förra sommaren tände motdemonstranter på bilar. Polisen upprätthöll säkerheten i området med hjälp av insatsstyrkan.

1.2K Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.