Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur ett gäng invandrare förnedrar en svensk pojke genom att misshandla och urinera på honom samtidigt som de filmar händelsen.

I videoklippet som laddes upp på internet av en person med namnet ”Lamin” syns och hörs det hur minst två gärningsmän omringar pojken samtidigt som de både slår, sparkar och tvingar honom att öppna munnen för att ta emot urin:

– Käften.

– Horunge mannen.

– Mammaknullare.

– Låt mig pissa på han.

– Varför får jag inte mina pengar?

– [Börjar urinera] Öppna munnen, öppna munnen, öppna munnen.

[Skrattar]

– Mammakn…

– Gå ned.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Svensk förnedras och misshandlas av invandrargäng – tvingas stoppa pistol i munnen

Invandrarna filmade övergreppet som kan ses nedan. Det är oklart när och var detta inträffade samt vilka omständigheter som förelåg.

Enligt uppgifter till Samhällsnytt ska händelsen ha utspelat sig i Stockholm.

Dominanskriminalitet

Ett nytt brottsbeskrivande ord har myntats i Danmark och sprider sig nu i Skandinavien. Det är ’dominanskriminalitet’ och rör sådant våld som framför allt invandrare begår mot danskar. Våldet beskrivs vara grovt, hänsynslöst, ofta oprovocerat och vanligt förekommande i vardagen.

LÄS ÄVEN: Nytt brottsbegrepp etableras i Danmark: ”dominanskriminalitet”

I Norge visar sig denna typ av kriminalitet extra tydligt i vissa rättegångar. En försvarsadvokat har exempelvis ställt följande fråga till ett norskt brottsoffer:

– Varför gav du honom inte vad han bad om?

Det framgår även av tidningen Document.no att det råder en sorts tabu i norska domstolar när det gäller att beröra dominans som en del av motivet i brottsligheten. Detta trots att dominera brottsoffret är vad som i hög grad kännetecknar brotten.

Vet du mer om händelsen? Mejla reportern: [email protected]