Muslimen till SD-politikern: ”Islam ska växa och ta över Sverige – pissar på svensk lag”
Muslimen ”Yas”/ Dana Alkabi. Foto: TikTok/SD

Sverigedemokraternas politiker Dana Alikabi startade en ’live stream’ på den populära plattformen TikTok och där möttes hon av en anonym muslim som hätskt ventilerade sin övertygelse att islam kommer växa och ta över Sverige. Vidare framförde mannen att han ”pissar” på svensk yttrandefrihet och lagboken i stort.
– Det är bra att svenskar får se vilka människor vi har i Sverige, säger SD-politikern till Samnytt.

Mannen som deltog i sändningen på TikTok går under användernamnet ’Yas’ och uppges vara bosatt i Malmö.

LÄS ÄVEN: Korankravallerna: ”Vi muslimer bränner upp hela landet för vår tro”

– Era jävla islamhatare. Islam ska växa. Islam ska växa och ta över hela Sverige. Vi muslimer ska ta över hela Sverige, säger mannen till SD-politikern.

– Vad bra att du promotar vårt parti så att folk vet vad de ska rösta på, svarar Dana Alikabi (SD).

Samnytt har varit i kontakt med Dana Alikabi som berättar att det finns många som kommer till Sverige och vill göra landet till samma land som de har flytt ifrån.

– Pissar man på svensk lag kan man åka till ett annat land som följer sharialag. Jag tänker inte acceptera att vi har människor som kommer hit och försöker göra Sverige till ett kalifat. Vi har människor som har flytt hit och som vill leva i en demokrati så det är helt sjukt att dessa människor vill ta över och göra Sverige till samma land som många flytt ifrån, säger Alkabi till Samnytt och fortsätter:

– Det är bra att svenskar får se vilka människor vi har i Sverige, vad de är villiga att göra om man bränner koranen och vem man ska rösta på om man vill ha ut dem från Sverige.

Nytt tillskott SD Malmö

Dana Alkabi, med rötter i Irak, har nyligen engagerat sig i Sverigedemokraterna. Sedan våren representerar hon bland annat partiet i Miljönämnden i Malmö stad. Nedan följer partiets intervju med henne:

LÄS ÄVEN: Malmöimam: ”Sverige är vårt, vare sig de vill det eller ej”

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Simon Kristoffersson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.