VIDEO: Vänsterextremister attackerar Gula västarna i Kanada

302 Shares

I sociala medier sprider sig ett videoklipp från Kanada som visar hur ett flertal maskerade vänsterextremister attackerar människor som samlats för att demonstrera i gula västar.

Det var vid klockan 11 lokal tid på lördagen som en grupp människor hade samlats utanför stadshuset i Hamilton i den kanadensiska provinsen Ontario för att protestera mot landets liberala regering och premiärminister Justin Trudeaus ledarskap när våldsamma vänsterextremister dök upp på platsen och angrep demonstranterna, rapporterar CTV News.

I nedanstående videoklipp syns hur flera maskerade personer från det vänsterextrema nätverket Antifascistisk aktion attackerar två äldre män som deltar i demonstrationen. En man i gul väst blir nedslagen och ligger kvar på marken.

Polisen har gripit en 25-årig man som nu är misstänkt för misshandel med hjälp av vapen, innehav av olagligt vapen och ordningsstörning.

302 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.