Faksimil Youtube

Videoinspelning avslöjar Filip Hammars vrålattack mot polisen – ljög i intervjun med Aftonbladet

Delningar

Vrålade mot poliser i samlat trupp. Sedan ljög den medelålders komikern om händelsen i intervju efteråt

Igår avvisades Filip Hammars sällskap från Jimmie Åkessons tal i Almedalen när de började bua ut Sverigedemokraternas partiledare. I Aftonbladets version av nyheten tonade den medelålders komikern sin roll i händelsen ned. Istället låg fokus i nyheten på hans ”vän”. Så här löd rubriken i Aftonbladet: ”Filip Hammars vän buade åt Jimmie Åkesson – fördes bort av polis”.

Efter händelsen uppgav Hammar för Aftonbladet följande:

– En polis kom fram och sa till min kompis att hon inte fick bua, och det räckte för att de skulle ta henne

Samhällsnytt kan idag med hjälp av en videoinspelning från platsen visa det faktiska händelseförloppet – och avslöja Filip Hammars lögn till Aftonbladet. I början av videon syns en kvinna som kräver att få se polismannens namn i en hetsig ton. Polismannen försöker förmå sällskapet att lugna ned sig, men en av männen i gruppen ger kommando:

– Ska vi köra ett bu alla fem då?

Strax därefter går hela sällskapet i samlad vrålattack mot polisen trots tillsägelser. Det syns och hörs tydligt på videon att även Filip Hammar buade tillsammans med andra i gruppen.

Efter det provocerande utfallet blir gruppen avvisad från platsen av polisen. Under avvisningen syns personerna i Hammars sällskap putta mot poliserna och försöka att göra motstånd samtidigt som de skrattar åt dem.

Det framgår tydligt i filmen att sällskapet blir avvisat först efter det nya provocerande utfallet som ser ut att vara mer riktat mot poliserna än mot SD:s ledare. Detta motbevisar Filip Hammars egen beskrivning av händelsen.

– Det känns bara så sorgligt och konstigt på alla sätt och vis, summerade han händelsen i sin intervju till Aftonbladet. Samhällsnytt söker Hammar för en kommentar om de nya omständigheterna i fallet.

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

767 KOMMENTARER

 1. Ingen överraskning med tanke på hur det även ljugits om NMR i Almedalen. Ofta är det kvinnor som kan bli fullständigt hysteriska o gapa o skrika o flyga på dem fysiskt.. ofta i medelåldern. Alt-högern hade problem med dem också:
  https://youtu.be/LK2cqgUJVmA?t=4m

  • Blanda inte ihop de här två händelserna. Filip Hammars och hans sällskaps vrålattack kommer att lätt tas om han av polisen. Det klarar dom.

   Men NMR:s våldsbenägna och djupt odemokratiska sätt att föra sin nazistiska politik kräver betydligt hårdare tag och hårdare lagar. Det ser jag fram emot.

   SD 2018!

   • Jo, för det är precis samma sak det handlar om. Vänsterfolk som ljuger om hur de blir angripna på olika sätt.. av både polis och NMR. Historierna om NMR är lika mkt påhitt.

    • En svensk fredlig och demokratisk person skulle aldrig kunna tänka sig att försvara NMR.

     Men det gör du!

     • Jo, uppenbarligen 🙂 För mig är det ointressant vilka historier som media hittar på.. O det borde det vara för alla andra också. Du har ju inte lärt dig nåt av hur media beter sig… trots att din egen grupp råkar ut för precis samma…

  • kvinnor tror dom är osårbara pga att dom just är kvinnor och att dom har moralen och lagen på sin sida … man tror man kan göra vad som helst

 2. Hahaha så korkat av Filip.Han är väl van vid att filmas så han borde väl fatta att det alltid finns någon som kan visa sanningen.Men sådana är dom, vänsterpatrasket.IQ 57

 3. Dessa människor skulle ALDRIG i sina liv bosätta sig i områden där mångkulturen bor i Sverige.
  De skulle inte överleva en dag.
  De bor i fina områden och påstår att de ÄLSKAR mångkulturen.
  Kulturen från MÖ.
  Länder de ALDRIG skulle åka till på semestern.
  Kändisar hycklar alltid.

  • Såg något program med dessa för 10/15-år sedan! Det handlade visst om någon tävling mot någon av dem.Det var ett evigt gapande och svärande hela tiden! Därefter har jag ALDRIG tittat på dem!

 4. intessant, det är tydligen ett stort demokratiskt problem enligt tidningarna när nazister buar under Annie Lööfs tal … men tydligen inte när man gör samma sak mot SD … då skriver man inget om ett stort hot mot demokratin

 5. För det första att vänsterextremister ljuger är knappast någon sensation, för det andra att kalla honom komiker är väl ändå att ta i.

 6. Det handlar bara om att sitta kvar vid köttgrytan för sjuklövern . Dom struntar i oss vanliga svenska knegare och fattigpensionärer .

 7. ”Det känns så sorgligt och konstigt på alla sätt och vis” att inte alla tycker som han själv, eller vad? Valresultatet kommer att få Fredrik Hammar att må riktigt dåligt.

 8. nu försvarar jag inte NMR eller liknande organisationer, MEN då NMR går i liten trupp med flaggor heter det olaglig gruppering … MEN då hbqt gör exakt samma sak med sina flaggor för att provocera NMR …. då heter det att man står upp för demokratin …. hur är det med lika inför lagen !?!?

 9. Vänstern och PK-maffian är så vana att ljuga och komma undan med det,men nu blev en av dom verkligen tagna med byxorna nere. Får se hur bortförklaringen kommer att låta…

 10. Ja det känns sorgligt och konstigt att visa idioter inte kan respektera att vi lever i en demokrati .

 11. varför kan de inte respektera de demokratiska spelreglerna som vi alla är överens om i det här landet?
  varför kan inte vissa människor acceptera o respektera andras åsikter?
  om Filip o hans gäng inte gillar SD då är fri att bilda ett annat parti där han kan erbjuda svenska folket ett annat alternativ.

 12. Tino Sanandajis intryck från Almedalen delas nog av många. Lamottes reportage från sossarnas domäner gav samma tillplattade intryck.

  Jag har aldrig sett vänstern så uppgiven och tillplattad, de vet innerst inne att de är ideologisk bankrutt. Det enda fråga som ger vänstern energi är yra om nazister, 0.001 procent av befolkningen som alla redan hatar. Samma människor som upprepar att vi inte ska oroa oss för gängmord och våldtäkter springer runt hysterisk i rädsla för betakillar utklädda i lakan. Hur ska vi stoppa Zombiehitler och hans femtio anhängare från att ta över Sverige? Vaj inte jädd, men ring i kyrkoklockorna för fara å färde!
  https://www.facebook.com/tino.sanandaji

  S.k. kulturarbetare lever gott på vänsterns bidrag. Att vråla mot SD lär dock inte gynna dem.

  • Nazister och Högre skatter och ännu mera högre skatter och ännu mera invandring helst alla 68 miljoner flyktingar som finns i världen idag.

   • Det finns inga 68 miljoner flyktingar i världen idag men väl mångdubbelt flera som vill ta del av de västerländska samhällenas manna.
    Ibland måste människor flytta av olika skäl men är inte ”flyktingar” för den sakens skull. Under 1900-talets andra halva avfolkades glesbygden till förmån för de områden där arbete fanns, men inte kallades de för flyktingar. Idag är den globala trenden att flytta till städer för arbete eller bättre betalt arbete, men de är flyttare och inte flyktingar.

   • Sossarna vill inte ha riktiga flyktingar. De vill ha migranter som gillar deras gamla fördelningspolitik.

  • Varför uppvisar sossar sånt aggressivt beteende så fort det kommer någon journalist utanför den etablerade församlingen. Kanske ser dom som orsaken till förfallet. Det är mycket som rör sig i i en sosses huvud i dessa dagar.

 13. Vem är Filip Hammar? Har aldrig hört talas om honom men uppenbarligen ingen mogen och trevig människa.

 14. En clown förbli alltid en clown, även om den jobbar på 5an, en del av agendasättande aktörer inom media, Storfinansens pk-media börjar bli desperata på riktigt, det är då de blir skrattretande, vi kan alla AFA-mediala-aktioner utantill efter ”Hijab-attacken” bland många andra. En loser är alltid en loser.

 15. Varför dessa kulturmarxister tjänar så stora pengar är för att deras publik tillhör samma kategori som dem själva.

 16. Är det roligt att vara vänster. Är det som ger en rättigheter att driva med svenskar och kalla dom kulturlösa rasister. Man ser det alltför ofta Schyffert, Özz och nu Filip Hammar vad hoppas dom uppnå på det själva. Ska det visa invandrare o muslimer att dom står på deras sida i fegheten. Eller vad driver dom inte är det humanitet. Och Malena fega människor tyvärr kommer dom nog att bli hatade av svenskar i framtiden.

 17. Sällsynta är dem stunder då jag ångrar att jag flyttade från Sverige. Ociviliserade slynglar som inte förstår vad polis är för slags ämbete

 18. Lite njutbart att se den skränfocken, som gapat och skrikit i TV-program i 15 års tid (tillsammans med sin lika högljudde kompanjon Fredrik Wikingsson) äntligen bli tystad av någon!

 19. Filip Hammar är en kommunist. Alla kommunister har någon form av gravt fel mellan öronen. Förbjud kommunism i lagen.

  • Liksom Pia Sundhage,som inte ville följa med laget till Vita huset –
   dit dom var inbjudna – eftersom hon inte gillade USA:s politik! Men det
   gick bra att ta emot en massa dollar! Hycklare!

   • Nja, Pia Sundhage var/är stalinist och det hade inte sett bra ut om hon léende tagit presidenten i hand. Det hade egentligen inget med USA:s då aktuella utrikespolitik att göra utan mera att visa sig konsekvent mot kapitalismens främste representant.

     • Rätt uppfattat av dig, men det var en dimridå. Något litet måste hon tänka på sin yrkessituation då fotbollslag kanske inte vill bli förknippade med en alltför aktivistisk anhängare av Stalins politiska system.

 20. Det ska vara mediadrakarna som släpper fram dessa typer. Bakom tangentbordet eller kameran ska de vara fina i kanten men i själva verket är de som de uppträder när kameran inte är på – trodde de!

 21. Suck så trött jag är på alla dessa avdankade vänsterextremister som inser att de är passé, de gör allt för att höras i deras sista svanesång före de tynar bort i glömska, så skönt det ska bli att slippa dem.

 22. jag säger så här det är två månader kvar till Valet och jag även om jag sagt att jag ska rösta på MP så kan jag komma att ändra mig fram till Valet och då får det fan bli SD för hela slanten MEN och det här är viktigt att påpeka och det är att jag aldrig någonsin skulle lägga min röst på AfS eftersom det är en bortkastad röst. det är mycket viktigare att ge denna röst till ett parti som redan växer så det knakar och det är självklart SD.
  AfS får ni som är radikala extremister rösta på ni som gillar att parti företrädarna skriker ut sitt budskap och låter allmänt våldsamma.
  bara lyssna till Jeff Ahl där har ni en mycket arg o frustrerad vit man som skulle behöva lite kramar o kärlek.
  Jeff Ahl o Gustav Kasselstrand släpp rasbiologin och kom över till SD och hjälp SD att bli ännu större. ni har sån jäkla pondus och sån hög energi men ni slösar bort den energin i en förljugen rasfråga och det är jätte synd.
  han låter mer som nazisterna så jag tycker han borde gå med i nmr.

  • Ja, det sa Stefan Röven, men han menade inte kommunister och hans vänsterextrema MP kompisar i regeringen. Då är det fullt tillåtet att skrika, gapa och spela trumpet som den där riksfjanten Dror Feiler gjorde. Det är skillnad på folk och folk enligt Stefan Röven.

 23. Ni såg väl Anders Lindbergs förnekelse om att media inte är vänster. Ja han levererade en rejäl skrattsalva. Folk är så less på detta vänsterfolk nu och vill ha en återupprättelse av nationalstaten.

 24. När det brinner, våldtas och skjuts borde man då inte fixa orsaken till problemet istället för att bygga en polisstat?

  • vad är orsaken till problemet då?
   är det jag som är invandraren som är problemet eller är det massinvandringens fel eller vems fel är det om jag får fråga?

    • så du vill kasta ut mig trots att jag levt här i snart 35år och rotat mig fast här och tagit till mig svenskheten och ändå vill ni afsare kasta ut oss.
     och hur tror du att du kan skapa ett tryggt samhälle genom att börja bråka med oss o hota med att kasta ut oss?
     är det inte bättre att vi tillsammans gör Sverige till ett ännu bättre land än att ni kör splittringspolitik som kan leda till oerhörda problem i framtiden.
     jag säger det ni afsare är rättshaverister ni vill inte alls ta ansvar för Sverige och skapa ordning o reda o trygghet utan med er galna politik så kommer det bli kaos o elände.

    • jag förstår att man vill ha en kontrollerad invandring det har jag inget emot men när ett parti som afs börjar prata om att kasta ut hundratusentals då är det inget annat än rättshaverister o splittringspolitik som det handlar om.
     såna extremister kommer aldrig skapa trygghet ordning o reda utan det kommer bli pannkaka av allt.

     • idag förstår jag varför Åkesson uteslöt de eftersom det här är rättshaverister de vill inte ta ansvar för Sverige de kommer inte skapa ett lugnt o harmoniskt Sverige utan med deras galna extremistiska politik så blir det splittringspolitik för hela slanten och det kommer Sverige och svenska folket aldrig må bra av.

     • Nja,nu är det ju inte Jimmie som bestämmt det utan dom fyra i toppen som inte vill ha någon konkurrens,du får nog läsa på lite innan du kräker av dig en massa lögner!!!

     • Men hallå!!Du får väl först och främst förstå VILKA dom vill ska återvandra,fuskare,bidragsasylanter,våldtäckare och grovt kriminella b.l.a eller vill du ha såna människor runt din egen familj???

     • jag har lyssnat på både Gustav o Ahls tal och de sa tydligt att när vi kastat ut dessa grupper då kanske vi behöver gå ännu längre med denna politik så kom inte o påstå att det stannar vid kriminella invandrare utan det kommer till slut att drabba de skötsamma.

     • Gör det inte alls,jag är själv SD’are och vill oxå dom ska skickas hem för dom tillför Sverige ingenting mer än elände!!!

     • Vi har säkert Hundratusentals Som Inte Lämnat landet Frivilligt utan Gömt sig !!!! ILLEGALA och Så Har Det Kommit Hundratusentals dom Senaste åren Som Ljugit om Ålder och Personuppgifter !!!!! Själv Skall Du Inte Vara OROLIG !!!!!

   • Nej, så länge du har tagit seden dit du kommer, i detta fall Sverige, är det inget problem!

    Man måste skilja på mass-MIGRATION och arbetskraftsinvandring!

    Om landet fungerade normalt, skulle varje asylsökande få en tid på sig att visa upp möjlighet till egen försörjning. Sverige har haft ARBETSKRAFTSINVANDRING i hundratals år, där människor från andra länder kommit hit och direkt skaffat ett jobb, inget konstigt.

    Nu är ordningen ( oordningen) en annan, beroende på de svenska regeringar och en tafatt/idiotisk journalistkår, inte har försökt se över de KONSEKVENSER en oreglerad migration får för följder.

    Felet, är faktiskt i grunden det svenska folket, som är så bortskämda med att allt fungerar, och inte bryr sig tillräckligt. När de vaknar upp, och inser att de får det betydligt sämre pga. politikernas ansvarslösa migrationspolitik, då blir det ett instabilt läge. Vi är på väg mot det…

    • jo det förstår jag men vad ska det hjälpa oss att kasta ut hundratusentals människor när vi istället kan ändra migrationspolitiken och införa en reglerad invandring.
     jag vänder mig emot afs splittringspolitik eftersom den kommer inte att ge oss trygghet och ordning o reda.

     • Hur ska du ändra på dom kriminella som ser Sverige som det bästa landet att vara kriminell i??En spade är en spade!!!

   • Det finns många svar på detta.
    Min ide är att svensken är fredsskadad och saknar överlevnadsinstinkt, detta har utnyttjats av våra makthavare på ett skrämmande sätt.

    Det finns ingen riskanalys i vad dessa har skapat, ingen forskning kan bekräfta att ett välfärdsland som utropar sig som en mångkulturell stat, där alla kulturer är lika värda , där vår västerländska erfarenhet sätts på undantag . Det är alltså ett stort samhällsexperiment som har misslyckats , men makten kommer aldrig att erkänna detta.
    Vänstern och liberalerna har investerat alldeles för mycket i detta. De blir mer och mer odemokratiska i sitt försvar av sitt idealsamhälle.
    Tänk också på att framförallt vänstern har tillgång till den djupa staten, de har folk i alla viktiga samhällsfunktioner.
    -Fackföreningar
    -Polisen
    -Säpo
    -Rättssystemet
    -Skolsystemet
    o.s.v.

  • Det är just därför man tillåter att det våldtas, skjuts och brinner, för att skapa en polisstat som man sedan använder för att jaga politiska motståndare.

 25. De beter sig som småungar, de är kvar i 2010 när polisen tillät att man störde ut SD-möten trots att de var tillståndsgivna. Nu har Åkesson Säposkydd. Sverigedemokrater sitter i alla riksdagens utskott och har täta kontakter med polisen.

 26. Det borde väl ändå vara Aftonbladet som publicerat den här artikeln? Eller hur Anders ”Fake” Lindberg?

 27. Polisen lever fortfarande alltså. Trots att Dan Eliasson varit chef och den misslyckade Anders Thornberg blivit tillsatt av Sossarna. Systemet kan inte döda allt sunt förnuft.

 28. Svensk media är inget annat än vänsterextremisternas magafon. En megafon, vars syfte är att vilseleda
  svenska folket.

 29. Filip Hammar gapar o skriker lika djävligt i alla hans program så man undrar ju vilken begåvning han besitter En pajas är och förblir han

 30. Det som Filip Hammar gör är lika fel som moderatorer på Samnytt gör, alltså att sprida sina tankar och idéer.. Som moderator skall man vara OPARTISK! i gällande ämnen och debatter, jag för står inte Samnytts tänkande där.. Även om jag håller med! så måste ordningsvakten vara opartisk………. detta meddelande kommer med stor sannolikhet att hamn i skamvrån?

  • Vi är fullständigt opartiska när det gäller modereringen. Sen skriver vi även egna inlägg på samma villkor som alla andra (d.v.s. underkastade kommentarsreglerna).

   • Korrekta mig gärna om jag har fel, säg att jag är polis med ett visst tycke och agerar efter det tycket, är det inte att vara partisk? och till Vendela som alltid tyckt vara ”ganska” opartisk, vill du att vi följer pk-agendan? Jag förstår inte varför ni mods inte kan logga in som vanliga användare om ni vill lufta tankar och idéer!!

  • Det kommer inte att tas bort: Det står kvar som ett bevis på en inläggare som tror han vet hur moderatorer ska jobba. I själva verket vet du inte ett dugg om vårt uppdrag och hur det genomförs. Men vill du ha svar på dina funderingar bör du kontakta redaktionen som givit oss uppdraget. Var det något mer du undrar över?

 31. Kommunister förnekar sig aldrig. Förr kastade dom bomber mot misshagliga , nu kastar dom glåpord. Deras signum är den knutna näven. Men vem kan skaka hand med en knytnäve ? frågade sig en ledande Tysk politiker efter kriget när Sovjetkommunismens rätta ansikte visade sig.

 32. I går var det fullt på SD dagen och folk har kommit från hela Sverige för att se Jimmie Åkesson tala.
  Jag såg inte MP idag och inga människor i MP tröjor men igår var det SD tröjor överallt i Visby.
  Jag såg för en stund sedan Isabella Lövin promenera med en man hand i hand vid ett promenadstråk vid vattnet.Hon hade samma klänning på sig som jag har sett henne i tidigare.
  Just nu passerar Tino Sanandaji med några män.

 33. Filip din lilla lilla FJANT, TÖNT är vad är… förstår att det det var traumatiskt när polisen avvisade er, du kissade säkert i trosan direkt, och sen sprang du direkt till media och grät över att din kompis blivit ”omhändertagen” av polis…. jävla FJANT

 34. Att vara naiv och bete sig dumt åt mot Jimmie Åkesson och SD gör SD till ett starkare parti. Kloka väljare gillar nämligen inte individer som ljuger och stör ännu mindre de som sysslar med mobbning.

 35. Under Löfvens regering och under de fyra år han suttit vid makten verkar behovet av mentalskötare vara över 2 miljoner.

 36. Mycket bra att sanningen publiceras. Tror inte direkt att SVT hade prioriterat att avslöja en kulturkändis lögner.

 37. Vilken tur att det icke var inkvoterade småtjejer som poliser utan män som icke tar en massa mjäkigt snack eller dialog utan visar var skåpet skall stå. Jag tror dessa poliser röstar SD. Jag hoppas, för jag vill kunna respekterade dem.

 38. Intressant att kvinnan frågar efter polisens namn. Undermeningen är ett förtäckt hot: ”Passa dig du, jag har mäktiga vänner som kan förstöra ditt liv”!

 39. Lek med tanken att en diskussions-serie startade där en timmes debatter visades mellan Nya Tiders Vavra Suk vs Gustav Fridolin. Mellan Kasselstrand vs Åkesson. Stefan Löfven vs Alexander Bard. Osv. Jag skulle inte blinka. (I bekväm miljö med rödvin)

  • Jag är allergisk mot rödvin kan jag inte få ta med mig en flaska vitt istället……..snälla.

  • Du har två par som står ångt från varandra och ett par som står när varandra; SD-AfS. Varför? Då skulle ju Fridolin möta Gudrun Schyman? Mycket märkligt det där att ni AfS ser SD som er största motståndare. Vems ärenden går ni egentligen?

 40. Är väl inget att skriva om, varför ge denna pajas uppmärksamhet,alla vet väl att han är PK.

 41. Fattar inte varför dom där vänsterhjärntvättade dagishumorfjantarna fortfarande får skrävla vidare i TV?

 42. Med fler kompetenta, samvetsgranna, rakryggade personer som chefsrådmannen Fredrik Löndahl inom domstolar och byråkrati så finns det hopp för Sverige. Han tar politikerna i örat. Han gör en lagprövning och finner den nya lagen så bristfällig att den helt enkelt inte får tillämpas. Det blir intressant att se om överrätten ska våga köra över den domen med hela alternativ medias samlade ögon på sig. Att notera är att Löndahl är chef, så här kommer man alltså att tills vidare döma nere i Malmö. Han är dessutom inte ”vemsomhelst” utan även ordförande i Svenska Diabetesförbundet. Det blir svårt för MSM att hacka på en sådan respektabel man.
  Det här handlar om 9000 unga män utan fastställd identitet. En armé som bara vandrar in sådär och får ta för sig. Och det är bara första vågen. Sen kommer de andra. Om inte sådana som Löndahl kan sätta stopp.
  https://detgodasamhallet.com/2018/07/08/en-bra-sensation/

 43. Ja, vad gör man inte som avdankad tv-kändis för att fortfarande hålla sig relevant i PK-kretsen som betalar lönen. Själv tror han säkert att han är en ”frihetskämpe”, såklart.

 44. Årets Almedalsvecka blev en fet käftsmäll för PK-isterna.
  Plötsligt (!) insåg de att de inte längre kontrollerar opinionen. De är ohjälpligt på efterkälken. Många ångestfyllda nätter fram till valet.
  SD 2018

 45. I Sverige lönar det sig inte att vara en hederlig medborgare. Ge mig ett enda exempel på en sådan. Men bedragare och fifflare finns det en stor mängd utav.

 46. Det passar honom bra att stå och bua, på så vis ser man mer av hans personlighet. Filip & Fredriks ”kiss & bajs” humor är kanske kul för tonåringar och för de mindre begåvade vuxna. Jag tycker de mest verkar skratta åt sig själva och numera är de även PK, vilket inte är bra för en narr.

  • Han är väl ingen man, möjligen en förvuxen liten pojke.
   Egentligen borde man inte få ha rösträtt, om man befinner sig på en infantil nivå.
   Han är ju bara ett baaarn………
   Han är lika vuxen, som en helt vanlig NMR:are.

  • Man får skriva jävlar. Helvete. Och nästan allt, förutom landsf*rrädare. Landsförräderi går bra också eftersom det inte pekar ut en enskild person.

 47. Just nu MPs Isabella i nyheterna från Visby. Lika mycket öken bakom henne som i MPs politik. Krampaktig o krystad förklaringar om matpriser. Hon behöver inte bekymra sig. Låt dom återgå till Micro Partiet.

 48. Hoppas de tar bort presstödet så att bara de seriösa medierna överlever , Aftonlögnen kommer att ”kånka” inom en månad om detta jäkla presstöd försvinner och även små vänsterblaskor försvinner med ett poff !

  • Han är väl rädd att förlora jobbet med ett regimskifte? Gör vad han kan för att skapa opinion mot hotet. Får hoppas på erbjudande från TV4.

   • Ja , kanske det ?

    Men tittar han bare lite grann utanför sin bubbla så ser han att loppet är kört redan och han satsade stort på det förlorande laget . .

    Det han har finns kvar bara tills fogden kommer och hämtar !

    Hans karriär hotas alltså om vindarna vänder och socialismen utrotas på alla viktiga positioner i samhället !

 49. Vänstern har alltid varit dåliga förlorare . Gapar och skriker när dom inte får sin vilja igenom .

 50. Jag stod lite längre fram men man hörde tydligt avskrädesvänsterns patetiska buande. Efter talet såg jag fjant Filip stå och tugga med dialogpolisen. Såg onykter och slafsig ut.

 51. @Egor Putilov. Kan du inte kolla upp de där ex-kriminella som MSM höjde upp till hjältar i Almedalen. Vilka är de? Vem finansierar dem? Vad är de dömda för? Hur är det med anabola steroider och annat drogbruk? Vad gör de till vardags? Är deras organisation deras arbeten för skattemedel eller har de vanliga jobb?

  • Precis min tanke också. Förmodligen vet dom inget annat än vråla ut sina aggressioner. Om det sen är på SD, i fyllan, eller bara för att det är så ball. Patetiska figurer. Det är nästan så man tycker synd om de infantila små liven. Helt otroligt att de ens får köra sitt tramsprogram program i TV, som vi tvingas betala för.

 52. Filip Hammar läser varje dag Aftonbladet som ljuger att Public service i Sverige inte är vänstervriden.

  • Får man avslöja att jag aldrig sett några TV-program där den här mannen medverkar. Inte min man heller.

  • Du ”glömde” de riktigt untouchables, nämligen judarna, dessa med de ständigt självgoda flinen, så till och med Mona Sahlin hamnade i skuggan, bara för att ta en i mängden som får det att krypa i skinnet, Willy Silberstein.

 53. Efter några bag in boxer är vänstersällskapet i högform och går för att vråla på ett demokratiskt tal, sen blir det sorgligt dagen efter

 54. OT: Efter att den syriska regeringen befriat de flesta av de terroristockupperade områdena kallar de nu sina medborgare som flytt att återvända hem. Regeringen garanterar de återvändandes säkerhet och säger att de behövs hemma för att bygga upp sitt eget hemland igen. Nu finns den inte längre någon officiell legitim anledning till att syriska medborgare skall stanna i EU
  .
  Syria is calling its people home:

  theduran.com/syria-is-calling-its-people-home/

   • Dom kanske åker hem på ”semester ” i 12 år, på svenska skattebetalares bekostnad.
    Finns ju inga kontroller på var personer skall befinna sig för att utbetalning skall ske från ”dumSverige”.
    Inte heller får register samköras. ..

   • DU TROR VÄL INTE DOM ÖVERGER VISTHUSBODEN SÅ LÄNGE DET FINNS NÅGOT KVAR NÄR DEN ÄR TÖMD DÅ STICKER DOM

  • Syrien önskar tillbaka dina medborgare. De behövs för att bygga upp landet. I Sverige finns massvis med unga starka syrianer i sin bästa ålder. Det vore arrogant och hänsynslöst mot Syrien att inte sända dem tillbaka.

  • Sverige bör dra in Syriers uppehållstillstånd och ge dem hemresebidrag.
   I Syrien finns massor med arbete för landets snabba återuppbyggnad och inga problem med språk eller med integration blir det heller.

 55. Filip o Fredrik är Sveriges största pajjasar! De har ställt in sig i pk-ledet för att få göra sina värdelösa tv-program ingen ser på!

 56. Neomarxisternas herrefolksfasoner har fått få alldeles för långt. De behöver neutraliseras om Sverige ska ha någon framtid som något annat än sönderkrigad soptipp.

 57. Dom vrålar ringer i kyrkklockor och spelar saxofon för att dom skäms när sanningen kommer ut. Dom klarar inte av att bli avslöjade som lögnare helt enkelt.

  • Dumprostar och saxofånar finns det gott om detta sketna land. Men vi ska återupprätta lag och ordning.

 58. Dessa kommunistungar är bara för pinsamma,här bråkar man på NMR att de
  stör ordningen,än dessa nötter då ?

 59. Dessa idioter tror alltid att de är ”untouchable” och besitter speciella förmåner. Påminner en hel del om det gamla DDR.
  Någon klok sa; ”När Berlinmuren föll så flyttade DDR enbart norrut!”

  • Anders Lindberg måste ju helt enkelt gå på magic mushrooms. Finns ingen möjlighet annars att människor är så verklighetsfrånvarande.
   Fast i och för sig, han kanske är det i alla fall. 🙂

  • Anders Lindberg är en synnerligen löjeväckande person. Förstår bara inte att hans arbetsgivare Aftonbladet fortfarande vill ha honom kvar. Hans uttalanden och skriverier gagnar verkligen inte tidningen, vilket också gäller flera av hans kollegor där. Hans medverkan i olika massmediala sammanhang skapar ett löjets skimmer över det hela.

   • S/LO sålde en gång i tiden Aftonlögnen till Schibstedt!
    Då skrevs det ett avtal om att S/LO får/ska tillsätta ansvarig för ledare och kultursidorna!
    Därav att Anders Lindberg inte fått eller kan få kicken av Schibstedt, som idag äger 91% och LO 9%.

 60. Skatt skall gå till kärnverksamhet.Punkt! Hammars kompis är inte demokrat utan anhängare av farce. En skithög.

  • Merkel är stöpt i en kommunistgryta och agerar därefter. EU är en fullständigt sinnessjuk organisation.

  • Islam ryker bara framåt ända tills vi säger ifrån så är det bara.
   Deras tid börjar vara förbi nu.
   Europa vaknar.

  • Någon annan postade samma nyhet igår ifrån en annan sida. Ännu en nyhet som aldrig når ut i media. Säga vad man vill om media men de begriper sig på konsekvensanalyser och undviker att publicera det som skulle röra upp folket. Synd att media låter vissa grupper härja fritt.

   • Den ”dekapitationsgodkända PK-kulturen”, som PK-människorna väljer att blunda extra hårt för.

 61. Filip o Fredriks kändisskap har alltid förvånat mig, båda är lika högljuda och tävlar om vem som hörs mest. Deras programidé når endast yngre personer, eller personer som ligger på samma låga mentala nivå som dom själva.
  Själv klarar jag inte många minuter med töntarna, utan byter kanal illa kvickt.

 62. När jag ser detta så tänker jag på att Trump är en mästare på att locka fram alla dessa dårar ur sina hålor. I Sverige verkar de komma fram av sig själva.

 63. OT: då vet man varför man för en stund sedan hörde helikoptern !!!

  Aftonbladet: Larm om män med automatvapen – polisen förtegen.

  Polisen har ryckt ut till Annelund i Malmö.

  Enligt uppgifter till Aftonbladet ska flera män ha setts med automatvapen – men polisen är förtegen.

  – Vi är där för en kontroll bara. Det är inget att kommentera. Punkt, säger Åsa Emanuelsson, presstalesperson vid polisen i region Syd.

 64. Alla pratar om SD alla vill vara med där SD är. Vi kommer vinna stort. Lås in Jonas Sjöstedts vänsteraktivister som satt i system att störa tal i öppna miljöer.

  • Alla pratar helt öppet om det i Malmö också.Om hur bra och duktig J.Å är och att de självklart tänker rösta på honom. Det har blivit fiiiint att vara SD,are ;))

   • ärligt talat tror jag t.o.m. media tycker att det är lite spännade och kanske hoppas att SD vinner … fast det vågar dom inte säga …. media brukar vilja vara med på att förändra saker … att stå på den vinnande sidan.

 65. Lågt att störa ett framträdande. Gör han inte tillräckligt med propaganda mot Sd på sina tv-program?

  • Varför nämner de aldrig ”järnrörsmassakern”, i sina komedisketcher?
   Man kan aldrig få nog av den politiska skandalen…….

 66. Nu är det ju så att denne Hammar lider av en mental åkomma vilket han själv bekräftat så man får ha lite överseende med dylika personer. Den mentala åkomman lär inte vara av den kalibern så att överlämnande till mentalvården är behövlig men vem vet när den dagen kommer.

 67. I Almedalen tror ingen på ett samhälle utanför staten. Så läste jag idag. Och då vet alla att i detta förlorade land är vi ansatta av en religion som kränker kvinnor, som helt fritt uttalar hot mot kristna och som dag för dag tar över detta land och till sin hjälp har dom en falang som kallar sig 7-klövern. De som grävde graven för moder Svea. Vi ”äkta svenskar” glömmer er aldrig. Men nu vänder sig de äkta svenskarna emot er och striden har bara börjat.

    • Riktigt intressant artikel som ger ett litet hopp om lösning på gängkriminaliteten för de klaner som vill stiga ur medeltiden.

     Också på ett personligt plan var det intressant. Birger Jarl min 19e far-far-mor-far-mor… i ”rakt” nedstigande led Liksom många/de flesta av de 6,9 miljoner etniska svenskarna i Sverige är jag släkt med Birger Jarl och förmodligen med alla dem som levde på den tiden. Nu fick jag lära mig lite mer om Birger Jarl och hans halvbror Eskil som skrev Sveriges allra första bok och det klansamhälle de krossade.

     Vi hugger ju inte huvudet av folk längre men jag tycker att livstids utvisning är lämpligt för alla klaner som misskött sig och inte vill lämna medeltiden. Det räcker förmodligen inte med att utvisa klanledaren eftersom en ny ledare träder i hans ställe efter ett antal skjutningar sållat fram den nye ledaren..

  • När man är på fyllan, är det svårt att åldras med värdighet, inte undra på att den gode Filip Hammar råkar göra ett ”demokratiskt övertramp”, när han befinner sig i alkoholens bedrägliga ångor.

 68. Tråkigt att se en så kul och reko kille ramla helt ned i PK-träsket och blir så gravt DN-skadad. Det går snabbt att bli en del av den självsegeragerade mainstream-södermalms-sekten. Hemskt att se.

 69. Tack gode … för den nya tekniken, alltså telefonerna med kameror, att inte Hammar begriper att sånt här filmas säger allt om stollen.
  Sen undrar men vilken värdegrund kanal fem har..som har han anställd. Egor ta ett snack även med dom.

 70. Varför hade inte Löfven eller Lövin en beslöjad kvinna vid sin sida så vi svenskar fick veta hur bra det var att få vara underkuvad en man och få täcka sig i tygstycken från morgon till kväll. En äkta svensk tradition. Ett par piskrapp om dagen har väl aldrig skadat någon, eller? Dessutom vill man inte jobba för att man har en trotsig kvinna som behöver tillrättavisas dygnet runt. Försäkringskassan godkänner väl även det som en yrkesskada. Sverige är fyllt av bedragare idag.

 71. Minns ni medieprofessor Kent Asps studie år 2011 om journalistkårens partisympatier? Allra värst var journalisterna i public service där 52 procent var MP-sympatisörer och 18 procent var V-sympatisörer.
  Det finns ingen anledning att tro att siffrorna är radikalt förändrade idag.

  Då förstår ni varför vi inte får en saklig och opartisk redovisning av t ex Almedalsveckan.

  • Att några nazister står och buar slås upp stort av media och andra aktörer. Denna störande incident behandlas dock med tystnad.

  • En fundering som fäst sig i mitt minne är att jurister och journalister inte får tillhöra samma fack. Jag vet inte om det stämmer, men skulle vara intressant att veta. Kollar man dock vilka som ingår i SACO och TCO så börjar man förstå hur allt hänger samman. Där finns beteendevetare, jurister, kyrkan, lärarna, officerare, psykologer, försvaret, polisen, osv. Inte undra på att det ser ut som det gör. Man är så rädda för att förlora jobbet att man håller ihop ”till the bitter end”.

   • Säger du det? Jag vet inte hur det är idag, men förr var nog de flesta jurister med i Jusek och journalisterna med i Journalistförbundet. Hur det är idag har jag inte koll på.

  • Visst är det märkligt att ett parti som MP kan utöver sin makt över sossarna även kan ha sån makt över media. Inte undra på att islamisterna sökte sig in i detta parti. Ett parti som med förhoppning åker ut ur Riksdagen den 9 september, bara det är värt att fira.

 72. Tycker han och hans radarkompis är tröttsamt gapiga och tramsiga som ”komiker” också, överskattade och drygt självgoda. Ingen att bry sig om.

 73. Filip Hammar ser ju packad ut!!!!
  Skandal att inte kunna sköta det snyggt!!!
  Ser ut som en uteliggare

 74. Filip Hammar tycker det känns sorgligt och konstigt, säger han till Aftonblaskan. Antar att han menar det faktum att han och hans sällskap blev avvisade från platsen.
  Nej Filip Hammar det är inte alls varken sorgligt eller konstigt. Det är nämligen exakt så det ska gå till om man inte kan uppföra sig bland folk.
  Det som är konstigt är att denne superspeedade halvfigur fått en så framträdande plats i TV-rutan att han numera benämns kändis.

  • Han borde få gå en kurs i ”demokrati-etik”, som straff för sitt odemokratiska busstreck! Är man en ”förvuxen busunge” så är man och de måste också få säga, vad de tycker och tänker. Fattar de inte att man inte får avbryta ett politiskt tal för något parti, så måste de bli skolade i demokratins etiska regler. ”Demokratiska hyfsregler”, kort och gott.

 75. Det är säkert livsviktigt för artister och komiker att ha korrekta åsikter.

  Det var säkert likadant i Tyskland under Hitler!

  • diktaturen och kulturen går hand i hand … diktaturerna använder sig av kulturen för att nå ut till folk … och kulturen anpassar sig till diktaturen för att få ha kvar sina jobb. Via kulturen når man även de som inte är så politiskt engagerade och ungdomar

 76. Byter kanal när han dyker upp, ot. såg mp Isabella bli tagen med byxorna nere då belinda tog fram bilen

 77. Vi har en turkisk komiker och en svensk komiker vad är det komiska med dessa individer?Jag har aldrig skrattat till någon av dom

 78. Idag var det miljöpartiets dag och då var det naturligtvis miljön i fokus. Men det många undrar över är nog bedrägeriet kring dieselbilarna. Dessa dieselmotorer ansågs vara de mest miljövänliga när det gäller förbränningsmotorer. Jag hävdar detsamma. Plötsligt som en blixt från klarblå himmel så var det inte så längre och alla var så ense om det också. Den mest effektiva förbränningsmotorn är dieselmotorn. I Sverige tillverkas det dessutom miljödiesel. Till och med Gunde Svan badar ju i denna diesel och ändå anses den vara miljöovänlig. Ännu ett trick från EU att göra bilisterna än mer till slavar. Skaffa en elbil och du får 60 000 svkr i rabatt. Åter igen detta bedrägeri som upprepar sig gång efter annan. Visste ni förresten att man i växthusen runt om i Europa sprutar in tontals av koldioxid för att växterna ska utvecklas på ett gynnsamt sätt. Men annars anses koldioxid var miljöboven. Växten tar till sig enbart kolatomen och kvar blir syreatomerna. Ingen som reflekterar varför träden i innerstan växer bättre än utanför stan.

  • När tillräcklig många skaffat en elbil så kommer smällen! Jag minns en gång i tiden då alla skulle ha ett checkkonto! Det var så praktisk och bra! Alla stod i kassorna med sina checkblock! MEN så tyckte bankerna,att detta blev för dyrt,så då lade man en avgift på varje check!!!!

  • Dessutom vill MP lägga ner kärnkraften. Förklara logiken med det. Alla ska köra elbilar men vi ska inte ha någon ström tydligen..

  • Det hela handlar om att göra människor sårbara och beroende av staten. Vid ett undantagstillstånd eller för den delen bara ett vanligt strömavbrott kommer många med elbilar att få lida då de flesta inte har tillgång till en generator. Det är också ett sätt att avskräcka folk från att bo på landsbygden, då diesel krävs för många där. Detta är helt i linje med FN:s agenda 21. Elbilar är dessutom små och klena, inget man vill sitta i vid en eventuell älgolycka. Mp har en agenda som går mer i linje med röd globalism än att värna naturen.

  • AfS har i skrivande stund 28 397 “gilla” och 29 774 följare på sin sida, medan Liberalerna, som bildades 1934, har 27 486 “gilla” och 28 294 följare på sin sida.

   • det finns en stor skillnad …. alla de övriga 7K partierna är gamla partier och har väljare som bara väljer, det finns inget av nyhetens nyfikenhet och intresse …. med alla nya partier kommer det att finnas en nyfikenet runt …. samt att övriga partiena skapades långt innan internet fanns …. SD och AFS och alla nya partier kommer att ha intenet som sin initiala och viktigaste kanal. Ja du/ni fattar vad jag vill ha sagt.

   • Jovisst, men liberalerna har inte bara 27.000 gillare på sin fejsbokssida . Dom har även 350.000 väljare…

  • Hehe, min fru är nästan lika stor som AfS på facebook.
   Det betyder ingenting annat än just att ha många följare på den plattformen.

   • Nu ja,men inte på valdagen! Får vi hoppas! Utan lägger sin röst på SD för att göre dem så starka som möjligt! En röst på AfS gynnar bara 7-klövern!

    • Här röstar vi AfS. Jag skiter helt i vad Mattias Karlsson och kompani tycker om det. AfS kommer inte att vila eller försvinna utan blåsa på, nu är den enda vägen framåt. Framåt marsch!

  • AFS kommer att vara viktiga 2022 … och det beror endast på hur SD utvecklas och sköter sina kort

 79. 300 av politikerna, som sitter i Sveriges Riksdag, ”journalister” o komiker eller politiska gaphalsar har en sak gemensamt, trots att dom sätter den politiska agendan i landet, dom saknar omdöme, viket är fundamentet i ett fungerande samhälle.

 80. Fri sprit och gratis fester lockade inte bara politiker till Almedalen. Notan på långt över 200 miljoner kronor står — du för. Om du är skatteslav som de flesta svenskarna är.

 81. Men alltså….herregud…vad trodde Hammar ?
  Att man kan stå i en stor folksamling år 2018 och bete sig som en idiot utan att någon filmar en ? :/

  Nog för att jag avskyr MP , men inte fan står jag och skriker som en ociviliserad idiot när Fridolin försöker hålla tal.
  Och det är väl det som är skillnaden på mig och Hammars sällskap.

  • De tillhör arvet av Lenin och Trotskij, bolsjevism. Kommunister är alla de andra som inte har arvslotten att ta del av.

 82. OT. Breaking news. Den senaste ryska giftattacken i England har nu krävt sitt första offer. Putin har giftmördat en helt okänd kvinna!

 83. Kulturmarxistisk efterbliven PK oikofob och pisshumanist som bara upprepar det han har hjärntvättats till av Svensk flumskola.

 84. Det är väl sådant där som kallas för ”ohörsamhet mot ordningsmakten”?
  Har för mig att ett flertal från ex NMR dömts för sådant?
  Numera beror det ju på vilken ”värdegrund” du har, om du straffas eller inte!
  Vilket betyder att lille Filip kan fortsätta med sitt haveristiska beteende!

 85. Jag tillhör väl en av många som reagerat över alla dessa fimpar som av någon anledning kommit att bli ett ytterligare problem i landet. Det finns en lag mot nedskräpning, men i den lagen inbegrips inte fimpar. Vi vanliga svenskar har sett hur fimparna vuxit i samma takt som invandringen och nu till den skala att till och med regeringen har reagerat (då har det gått långt). Så nu har de utarbetat en specifik lag mot fimpar. Hur sjukt är inte bara det. Jag ställer den enkla frågan, vad är det som ni importerat i detta land? Ingenting verkar harmonera med den svenska kulturen och vi kommer att se till att den aldrig gör det heller.

 86. Nu är väl ”komikern” Filip Hammar hemma i sitt helvita bostadsområde där han kan fortsätta gilla mångkultur på avstånd.
  Så less på dessa godhetssignalerande egohumanister.

 87. Isabella Lövins Ford Ranger från 2005 och Filip Hammars apvrål. Det är som att etik och moral är något som andra ska ha. Inte de själva. Vad är det med dessa fina människor som pekar finger åt andra och gör värre saker själva. Ser de inte sina egna handlingar?

  • De var ju berusade och då kan man ju bräka ur sig i stort sett vad som helst, det är reptilhjärnan som talar och den behöver ju inte följa logikens regler för fem öre.

  • Den som sätter sig som att vara humanist på ett podium/tv show och påtalar att de själva är högst rankade inom mänskligheten, ”den” personen kommer att göra allt för att åsamka alla som utmanar deras självbild av dem själva med att som exemplet via Filip Hammar att bua åt alla dem som inte på knä hyllar humanisten på det högsta podiet. Ja, de kan till och med som det är med Isabella Lövin, Åsa Romson m.fl. göra så att de ingår politisk pakt med djävulen själv, islam, för att krossa all sanning som kommer att avslöja den självsittande och självvalde podiepersonens tanke om sig själv.

   • Gäller att sätta upp en snygg fasad (mediabild). Om man ska håva in stålar på TV/media, artisteri och politik.
    Fast slaskpressen brukar ju först sätta folk på pidestal med fint skvaller. Nästa gång blir det karaktärsmord utan rättegång med fult skvaller.
    Fy vad jag är trött på falska journalister.

    • Det gäller för dem att bedra värden med skratt och muntra ord för att i slutändan så fastnar skrattet i halsen hos det folk de bedragit.

 88. Miljöpartiets hela existens bygger på två lögner, lögnen om västvärldens ondska och lögnen om klimatförändringarna som påstås ha med västvärldens förbrukning av fossilenergi att göra.

  Västvärlden skapade demokratin, kapitalismen, välfärdsstaten, införde den kvinnliga rösträtten och avskaffade slaveriet. Ändå påstår Miljöpartiet att västvärlden är en ’patriarkal förtryckarstruktur’ som är skyldig en massa folk skadestånd.

  Tvärtom är en massa folk skyldiga västvärlden ett stort tack för allt västvärlden gjort. Bara den som är patologiskt ond kan anse att västvärlden har någon sorts moralisk skuld till omvärlden.

  Klimatet påverkas av solens variation i utstrålade effekt och jordens varierande bana runt solen. Huruvida människor eldar med olja och kol har försumbar påverkan i sammanhanget. Hela anklagelsen är bara ett påhitt för att lura västvärlden att demontera sin industriella kapacitet.

  FNs klimatorgan IPCC har ingen vetenskaplig verksamhet. Det är en politisk organisation och dess påståenden är politik, inte vetenskap. Ändå driver Miljöpartiet IPCCs ståndpunkter som om de är vetenskapligt underbyggda.

  Miljöpartiets nomenklatura som lever lyx på arbetande människors bekostnad är alltså en samling mytomaner som säljer sin hatreligion mot människor utgående från vilken ras och kön de har.

  Människor som röstar på Miljöpartiet behöver hjälp att bli friska och det kan de bara få om någon uppmärksammar dem på att de är sjuka.

  • Visst har det som vi kallar västvärlden gjort mycket gott, men vi bör faktiskt inte blunda för att vi använder för mycket resurser och bidrar till föroreningar som inte är bra för varken oss människor eller resten av planetens levande varelser.

   • Kina. och Indien har en katastrofal miljöförstöring. Men det är bara Europa och USA som ska skuldbeläggas och betala miljöskatter.

    • Nja. Kina arbetar på ett annat sätt än USA/Europa. De satsade medvetet på kol och dylikt för att fixa sin ekonomi, men det var alltid en del av planen att sedan ta hand om miljön när ekonomin hade lösts. Deras system är vida överlägset vårt (västländernas alltså, inte bara Sveriges…alla system är bättre än Sveriges). Kina är idag världsledande när det gäller solpaneler, och de kommer bara bli bättre. Min gissning är att Kina inom 40 år kommer ha löst sina miljöproblem.

     Indien däremot…mm…det kan bli svårt att få det landet rent.

   • Delvis sant, vilket är varför vi borde satsa mer på forskning och arbeta hårt för att bli av med fossila bränslen. Inte genom förbud, utan genom bättre alternativ. Att vi då dessutom skulle slå ut sandmänniskorna inflytande…det vore ju inte helt fel heller.

  • Du missar det viktigaste och det är alla skatter man måste betala för miljön. Det handlar bara om pengar. I övrigt är hela miljörörelsen en religion.

  • ”Klimatet påverkas av solens variation i utstrålad effekt och jordens varierande bana runt solen”.

   Det är som den som varit med och legat nära med ben eller fötter, skor/stövlar eller utan skor/stövlar, nära en öppen eld i naturen. Ligger man nära i förhållande mellan eld och kroppsdel, så behövs det inte många millimetrars förflyttning in mot härden för att det skall svida till av värmen, så att man måste flytta kroppsdelen bort från elden/strålningen, någon millimeter eller centimeter. Och som du nämner med ”solens variation i utstrålad effekt och jordens varierande bana runt solen”.

   Miljöpartiet är en ideologi som är en underavdelning, politisk underavdelning ur kommunismen. Har som mål att störta allt som kan stavas demokrati eller demokrater. När så Europa, Norden och Sverige, eller att säga ”kommunismen må ha vunnit kriget i andra världskriget, men de förlorade människorna”, och detta går därmed att finna svaret med att de är så pro-islamism eftersom kommunismen inte har något folkligt stöd av människorna på denna kontinent. Och därav den kommunistiska kvarlevda ideologin som sökt sig tillsammans med islam som ett ”lika värde”, diktatur och diktatur.

  • Väderflickorna har forskat på koldioxid (mördargasen som tydligen styr allt) sedan åtminstone 70-talet, och miljarder i anslag har gått till dem. Har vi fått en mekanism för hur koldioxid lyckas bryta mot kvantfysikens lagar för att åstadkomma det väderflickorna (och politiker/”journalister”) påstår? Nej. Är det vetenskap de håller på med? Nej.

   Jag påstår inte att människor inte påverkar klimatet (eller motsatsen för den delen), men jag påstår att om vi hade påverkat det så mycket som väderflickorna påstår…så hade t.o.m. de lyckats lista ut på vilket sätt vid det här laget. Enligt mig så borde alla dessa pengar läggas på att ta hand om allt skräp i haven etc istället.

   Och för de som kontrar med ”99% av världens forskare…bla-bla” (vilket såklart inte stämmer): a) jag är en naturvetenskaplig forskare och b) jag har diskuterat klimat/koldioxidens påverkar med ett flertal andra forskare…och kortfattat så tenderar vi forskare att vara bra på det vi jobbar med, men inte ha så bra koll på annat (typ som att du inte ber din kirurg laga din bil). Responsen jag brukar få är ”Nej, jag har aldrig läst en enda vetenskaplig artikel om klimatet, men eftersom jag har läst i massmedia om det, och fått höra att alla håller med, så gör jag det också”. Svar som de aldrig någonsin hade gett angående sina egna ämnen, där de inte ens hade tagit andras vetenskapliga artiklar som sanning, utan hade granskat dem in i minsta detalj.

   Faktum kvarstår att väderflickorna inte har bevisat sitt påstående. De har visat att vi har (lite) mer koldioxid i atmosfären, och de har ”visat” att klimatet kanske blir varmare (i alla fall på lokal nivå stämmer det, men de fuskar med siffrorna alldeles för mycket, delvis för att de är klåpare, men också för att de lever på att detta hypas och inte får några anslag annars). Men de har inte visat att högre halt koldioxid i atmosfären är något negativt och oavsett så implicerar potentiell korrelation inte kausalitet! Meteorologi ligger bara snäppet över genus”vetenskap” i mina ögon…och det är inte riktig vetenskap, det heller.

   Jag jämför gärna med ozonhysterin, där de (”journalister” och politiker) visserligen hypade sk*ten ur det hela, men riktiga forskare tog åtminstone fram en mekanism (på bråkdelen av tiden som väderflickorna har jobbat med ”klimatet”).

 89. Är det någon som orkar sitta och se honom och hans kompis på TV? Ännu en godhetsnarkoman som fått sin dagliga dos genom att visa hur human och fin människa han är, utan att behöva ta ansvar för verkligheten i Sverige.

  • Nej, värre gaphalsar har väl aldrig funnits på TV, skulle vara jäkligt skönt om man äntligen slapp riskera höra deras intoleranta och självgoda kommunistpjämmel.

 90. Åsa Romson målar båten med giftig båtfärg. Och var språkrör för MP. Lövin är nu språkrör och kör omkring med en miljöbov till bil i familjen ? Miljöpartiet vilket djävla trams.

  • Tänk om vi hade ett miljöparti som har som huvudmål att vara just Sveriges bästa miljövårdare och som dessutom lever som de lär.
   Släpp massinvandringen om ni vill överleva! Snart är det kanske försent!

   • Varför skulle någon vilja att Mpk (eller C numera) skulle överleva? Mpk har inte brytt sig om miljön sedan Eriksson och Wetterstrand styrde om partiet från ett nerknarkat hippieparti till ett nerknarkat kommunistparti.

   • DEN STÖRSTA MILJÖFÖRSTÖRINGEN VI HAR HAFT BÖRJADE MED INVANDRINGEN DOM SENASTE 30 ÅREN MP STÅR FÖR ETT AV DOM STÖRSTA MILJÖHOTEN MOT LANDET MED SIN PÅHEJADE MASSINVANDRING

  • Men pengarna dom tjänar för att spela goda miljövänner är inte fy skam, lika bra att satsa dom på något miljöförstörande.

  • Inte att förglömma Peter Eriksson som 2004 hycklande körde omkring i en Santa Fe. Samtidigt som han stod i riksdagen och orerade om SUVars skadlighet för miljön. Samma gäller invandringen, det finns inte en miljöpartist närmare än 10km från en förort med stor andel invandrare. De kallas för hycklare.

   • Miljöpartiets nya ”stjärna”, Amanda Lind (hon med fågelboet på huvudet) bor också fint och segregerat i Härnösand, i gemytligt villaområde långt från stadens invandrartäta områden.

    • Lmfao, googlade på namnet…oooh, jag hoppas att hon blir språkrör. Det finns en risk att Mpk får över 4% i september, men det kan hon som uppenbarligen gillar ”Kulturell appropriering” garanterat lösa.

     Men ”fågelbo” vet jag inte, det ser snarare EXAKT ut som torkade hårbollar som en katt hostat upp…fast med en idiot under då.

  • Hahaha!!

   Ja, Boris Johnson har sæckert ’bevis’ att det ær Putin som ligger bakom ’attacken’!

   Aaahhaahh!!

  • Det måste vara Putte Putin, antagligen är det en av hans olika hobbies, eller vad tror Dagens Nyheter? Tacka vet jag CIA och Mossad de gör sina ”avdagataganden” med finess, så att det framstår som en vanlig hjärtattack, till och med för vanliga läkare.

   • Ja en sak är säker och det är att det inte är den ryska staten som attackerar folk i södra England med avancerade nervgift.

    Jag skulle inte bli förvånad om det är en islamistcell med högskoleutbildning inom kemi som provar sin hemsnickrade kopia av kemvapnet på utvalda personer.

    • Publicerades den 27 dec. 2009

     A CIA secret weapon used for assassination shoots a small poison dart to cause a heart attack, as explained in Congressional testimony in the short video below. By educating ourselves and others on vitally important matters like this, we can build a brighter future for us all.

     The dart from this secret CIA weapon can penetrate clothing and leave nothing but a tiny red dot on the skin. On penetration of the deadly dart, the individual targeted for assassination may feel as if bitten by a mosquito, or they may not feel anything at all. The poisonous dart completely disintegrates upon entering the target.

     The lethal poison then rapidly enters the bloodstream causing a heart attack. Once the damage is done, the poison denatures quickly, so that an autopsy is very unlikely to detect that the heart attack resulted from anything other than natural causes. Sounds like the perfect James Bond weapon, doesn’t it? Yet this is all verifiable in Congressional testimony.

   • Tror Putin har sagt att om ryssarna ville döda någon så skulle de vara döda. Det var väl en rysk avhoppad spion som dödades av nervgift för några år sedan, kan ha varit ryska FSB som låg bakom det fallet. Ett antal exilryssar/oligarker har ju dött i mystiska självmord. Nu är det kanske några copy cats i farten och etablissemanget skyller på Putin.

 91. Ännu en champagnekommunist som inte har en aning om vad riktig vänsterideologi är för ngt.
  När han svingade snoppen i tv för några år sedan insåg man ju att han bara vill ha uppmärksamhet

 92. När spriten går in går vettet ut brukade alltid min gamla moster säga. Men vissa kan ju vara helt dumma i huvudet nyktra också. Eller påverkade av andra preparat.
  Varför skyller han på sin kompis? Känns ju sådär att ha en sådan vän.

 93. Har aldrig gillat de två, arroganta, skräniga och icke minst otrevliga mot alla som inte tänker som de. Likabehandling och demokrati är okända begrepp för dessa.

  Utan att överdriva så är de Sveriges största barnrumpor.

  • Varför inte? Kulturmarxisterna läser aldrig media som förser folk med fakta (läs: ”alternativmedia”…pun intended) och vet att regimmedia inte kommer att skriva ett enda j-la ord om det, om det inte till 100% är baserat på hans lögner.

 94. Vissa individer tror faktiskt på fullt allvar, att de är ”Guds gåva till mänskligheten” !!!

 95. Smart av Isabella Lövin att stifta en ny lag om högre skatt för bilar från 2006 och framåt, när hon själv har en skitig SUV från 2005. Eller ?

  • Ett gott exempel är Mona Sahlin, en kronisk lögnerska och fifflare – förlåten gång på gång, men ljög ändå alltid ännu mer..

   En sådan människa var en högt uppsatt politiker.

 96. Det är exakt samma låga bäbisnivå på Hammar, som det Schyffert ägnade sig åt, när han skulle bajsrunka och allt vad det hette. Eller när han satt i TV och ballade ur fullständigt, med hoppande spastiska långfingrar blandat med dreglande och märkliga tillgjorda ljud som syftade att göra ner sverigedemokrater.

  Att bete sig som trotsiga småbarn, och göra en poäng av att vara så barnsliga och löjliga man bara kan. Allt för att protesterna och antidemokratin ska verka så oförarglig som möjligt. ”Ähh, vi bara skojade lite. Det får de väl tåla ändå.” ”Oj, så allvarlig polisen är! Vi bara skulle skoja lite. Vi är inga antidemokrater. Vi bara busade lite.”

  Men om två sverigedemokrater öppet hade buat åt Jonas Sjöstedt under hans tal i Almedalen, hade det blivit ett eget program direkt. Och helsidor, högt och lågt. Inget skoj där inte. Blodigt allvar. Breaking News! Antidemokrati! Hat! Hot! Våld! Nazism! Hyckleriet är fullständigt.

  Herr Hammar, en ofta drogpåverkad mångmiljonär som pendlar mellan Sverige och USA, och som gjort sig en förmögenhet på trams och stoj i TV. Tidigare, en rätt kul kille faktiskt. Men på senare år, mer tragisk än den svenska filmen Rännstensungar..

 97. Den lille korpulente medelålders ickeroliga komikern wannabee Hammar har mitt oförblommerade förakt.

  • Ja, odören från miljöpartiet har också sin tidigare historia. Vem minns inte Åsa Romsons svartlistade kopparfärger för husbåten. Och nu Lövins fiffel med en smutsig pickup. Miljöpartiet är inte riktigt att lita på för att uttrycka sig mycket försiktigt.

 98. Filip och Fredrik blev kända med boken DDR-Sverige.
  När SD kom in i riksdagen övergav de sitt vinnande koncept och blev ett med PK-Sverige.

  • En politiskt korrekt idiot som har något program på TV med en annan idiot. Jag har inte sett tillräckligt mycket av programmet för att säga med säkerhet vad det är, men det påminde om det som Aschberg brukade hålla på med (jag såg dock inte speciellt länge på det heller) där en snubbe hällde mjöl på sina byxor och sedan pruttade iväg det (det var allt jag såg, och också anledningen till varför jag inte såg mer av det).

 99. Många som fokuserar på att i grupp peka finger åt SD utan att för en sekund reflektera över varför SD har vuxit till snart Sveriges största politiska rörelse. För mig säger det allt om vad det är för begåvningsnivå på dessa individer. Man behöver inte hålla med, men att istället för att söka förståelse sitter man fastfjättrad i en intellektuell tvångströja och bölar. De tror de är goda, kloka och toleranta. Men det är precis tvärtom. De är egoistiska, korkade och intoleranta. De skulle aldrig komma på tanken på att just yttrandefriheten är till just för dem som har andra åsikter. De skulle aldrig komma på tanken att de som har andra åsikter kanske har en annan insikt. De är helt enkelt för dumma. De begriper inte ens att de är för dumma för att kunna få förståelse(vilket inte skall blandas ihop med att man håller med). De har aldrig tänkt tanken på vad den yttersta legitimiteten för en nation är. De har ingen historisk kunskap och sociolgantropolegi är ett främmande ämne som aldrig någonsin har berörts. De tror att gränser är någonting orätt och som skapar krig. De fattar verkligen inte att det är precis tvärtom. De vältrar sig i ett tryggt demokratiskt samhälle där pajasar kan göra karriär på ren charm. De åtnjuter vår civilisations privilegier i tron att det handlar om villa bil och pengar. De fattar inte vad som krävs för att skapa ett klanfritt samhälle där tilliten ligger i statens rättssystem. De tror att det har uppstått med automatik. De har inga historiska referenser. De bara gapar, pekar finger och tycker, samtidigt som de berusar sig med en känsla av godhet. Om staten sviker på en rad punkter som är de viktigaste av en stats uppgifter, kommer folkets dom. Det är helt oberoende av gråtet från en clown. De fattar helt enkelt att SD inte hade funnits om de etablerade partierna de senaste 25 år sedan hade fört en generös migrationspolitik, men där man ställde krav och värnade om svenska fasta värden, som en korrekt rättsstat. Filip Hammar har gjort bort sig ett otal antal gånger, men det vet han inte själv. Men han är så förbaskat korkad att det är en skam att han får den publicitet som han får.

  • Våld Vänstern och dess följare klarar bara av att besvara frågor med just våld, de har inte riktigt förmågan att ta det en nivå upp och samtala så man kan föra en seriös debatt.

   Vi får acceptera att en liten dela av vår befolkning är sådana. Men såklart skall de låsas in när de bryter lagen.

 100. Funderar lite på icke personens FH liv, ”ja en gång i vuxen ålder ropa jag och störde ett politisk tal”… Känns ju lite fattigt att ha på sitt livs CV.

 101. Hur länge skulle person/personer få sitta kvar i studion hos Filip Hammar om några satt och buade mot programledaren själv, något som Filip gjorde mot SD.

 102. Det är tur att ni svenskar har 300 s.k. nazister att projicera er rädsla på. Detta är en samling vilsna människor som man kan samla ihop och låsa in på en timma.
  Personligen förstår jag inte er oro för dessa. Vad ni borde känna oro för är politiker och importerade medeltidsmänniskor som vill förgöra er i slutändan.

  • Du har så rätt.Det behövs lite sans och balans och fokus på rätt saker.Fokus på rätt fiender.Ockupanterna ifrån jihadist-MENA.

  • Det finns flera miljoner som sympatiserar med nazismens ideologi. Fast de röstar på vänsterblocket.

 103. Att kalla vederbörande komiker är väl ändå en skymf mot riktiga komiker som funnits,Hasse och Tage t.e.x…

 104. – Framtidens fascister kommer att kalla sig för antifascistister.

  Winston Churchill.

  Filip Hammar. Skäms vuxna karln.

    • Afa står för Anti-Facisitisk Aktion. Ja, de är våldsbeägna. Det är vad just ordet Aktion står för. Ïnget de hymmlar med. Tvärtemot vad svärjevänner brukar göra. Säger något men står egentligen för något annat.

 105. Mer skandaler. Löfvén är mitt i allthopa tillsammans med poskodslotteriets chef Niclas Wallström Matseki hos vänsterliberala Kennedys i USA. Postkodlotteriet är känd sponsor av bla EXPO och Miljardären Clinton Foundation som postkodlotteriet själva uppfattar som ”några i nöd”. – Detta genidrag kommer inte att förbättra Sveriges handsrelationer med Donald Trump.

  https://www.instagram.com/p/Bk6j-tchKNp/?utm_source=ig_embed
  https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2010/01/04/miljonar-pa-valgorenhet/

  Hallå. Vad är det för MUPPAR som är Löfvens rådgivare?? Damberg? Johansson??

 106. Så tar vi offerkoftan på… Tänk, jag VISSTE att det låg betydligt mer bakom, än den snyfthistoria lille Filip pep om. Och med tanke på hans extrema vänsterlutning, så förstod man att det var mer bakom gardinerna.

  Och nu kommer sanningen fram. Stackars lille Filip Hammar… Inte kunna springa hem till mamma och lipa, när elaka polisen är dum och avvisar en för att man försöker störa ett politiskt möte. Får gråta ut hos aftonbladet istället. Där är de mer vänligt sinnade. Där är de alla vänster, även om de försöker påstå något annat.

 107. Stora rubriker i Aftonbladet om lögnaren. Huum. Däremot kan man läsa om Lövins stinkande diesel pickup alltså helt ok för en MP om man är konstnär o skall köra sten. Märk väl detta är ett språkavlopsrör som sitter i regeringen.

 108. Kulturvänstern visar sitt rätta jag, tyck som du vill bärbara du tycker som oss. Tycker du inte som oss tar vi till våld.
  Sopa. Hoppas det blir konsekvenser, men det ska man inte räkna med, det fina våldet passar bra in i övriga kukturmedia så lär inte bli en enda repressalie.

 109. Här ser vi alltså stenrik mediemänniska som lever lång ifrån mångkulturen tillsammans med sina sykofanter delta i det för stenrika mediemänniskor obligatoriska godhetssignalerande rituella 20-minuters-SD-hatet. Detta åtföljs av en lika rituell snyftare i Aftonbladet.

  Stackars Filip Hammar som måste gå på lyckopiller för att slippa lyssna på den kognitiva dissonansen, för inte kan väl ens han undgå att ibland konfronteras med det faktum att mångkulturellt kaos råder i Sverige?

  • Tror dom flesta av pk-elitens (B)kändisar håller sig så långt borta dom kan från svennes vardag med no gozoner o allannan skit pk eliten ställt till med…🍹🍹🍹

 110. Har aldrig gillat Filip och Fredriks program som sänts i TV. Nu förstår jag varför dom fick sända sitt skit program, dom är ju förstås vänster vridna hycklare och då är det fritt fram med vilket skräp som helst.

  • Råkade se program för c:a 15 år sedan! Det var gap,skrik och svordomar! Det var visst en form av humor-/tävlingsprogram! Aldrig mer efter det!

 111. Hammar och Vikingsson är till sinnet två pubertala mobbare med kassa betyg.

  Har aldrig gillat deras billiga humor.

 112. Hånflinande tönt. Har aldrig gillat den figuren tidigare och inte blev den känslan bättre av det här.

  SD 2018

 113. OT: Ledarsidorna ställer i dag frågan om amatörregeringen Löfven, genom sin väl dokumenterade inkompetens, ofrivilligt har råkat inleda ett svenskt utträde ur EU (Swexit). Orsaken är att den nya gymnasielagen, som ger 9200 vuxna barn utan vare sig asylskäl eller klarlagd identitet, rätt att stanna i landet, bryter mot reglerna för Schengensamarbetet:

  ”Enda vägen ut för Sverige, om domen står sig, är att antingen riva upp lagstiftningen och därmed dra tillbaka amnestin för de iransk-afghanska hazarerna eller lämna Schengenområdet och i förlängningen förbereda för ett lämnande av EU.”
  https://ledarsidorna.se/2018/07/gymnasielagen-kan-tvinga-sverige-att-lamna-schengensamarbetet/

  • Sveriges radio jobbar på inför valet med att förgylla verkligheten. Nyss var ett inslag omhur bra det gått i skolan för de massinvandrade 2015. Vissa utmaningar, men bra ändå.

   Jag tillåter mig betvivla sanningshalten i detta. Migranter som inte talar ett ord svenska klarar skolan och behörighet till gymnasiet. Kommer att tänka på när Jesus gick på vattnet.

 114. Polisen borde ha tagit med dom vrålande dårarna direkt till polisstationen . I Almedalen uppträder man civiliserat.

 115. Dom var ju fulla hela gänget . Oj vad patetiskt… Stå och vingla på fyllan mitt i Almedalen när en partiledare till förmodligen Sveriges största parti håller tal.

  Patetiskt ut i fingerspetsarna.

 116. Filip Hamnar är vidrig. Jag förstår att hans exfru lät Timell få lite rajtantajtan på arbetstid. I mina ögon verkar han vara lätt utvecklingsstörd.

 117. Dessa vänsterextremister o gaphalsar kan enligt BRB:s brottsbalkens 16 kapitel (störande av allmän sammankomst ) låsas in i sex månader, vilket
  borde vara praxis.

  • Den lagen tillämpas bara när vänstern inklusive C drabbas. Och då blir det fullt pådrag i media…

   • Det verkliga problemet finns inte hos dom enskilda poliserna utan i domstolarna, som inte tillämpar denna möjlighet, eftersom ledamöterna själva i tingsrätterna, är en del av det polituska etablissemanget o parti-
    politiskt handplockade.

  • Ja det är de, de som hela tiden tänker på raser och skriker rasist mest är de verkliga rasisterna. Dvs, stora delar av vänstern. Dessutom är med säkerhet de flesta migranter från mellanöstern, Afrika samt de flesta romer riktiga rasister.

  • Eller liberaler som Lööf, Reinfeldt som hatar sitt folk mer än allt annat på jorden, för ingen som gillar sitt folk kan medvetet föra en osolidarisk politik som dessa gjort och önskar göra. De vill verkligen straffa ”sitt” folk.

 118. Om Filip släpper PK fasaden kommer han upptäcka att det finns en helt ny publik som tidigare ratat honom. Med lite tur skulle han då förlänga bäst före datum en hel del.

 119. Överklassvänstern buar åt de ”korkade” svenskar som röstar SD. Det är respekt för demokratin och folket. Eller inte?

  • Förr var det helt annorlunda inom politiken. Där röstade knegarna nästan alltid på SAP eller VPK ibland. De som röstade på VPK hade ofta samma mål som de röstande på SAP, men var ofta lite skarpare i tonen.
   Numera består dito av en samlingar våldsbejakande oduglingar som vill sätta käppar i hjulet för dem som sliter för ett vettigt liv genom att arbeta.
   Många har hängt kvar vid universiteten eller fått något lättvindigt arbete inom det sociala eller något annat statligt verk. En del blir politiker också.

 120. Varför går alla numera ikring i vita avklippta sockor som visar fotknölarna? Anses det sexigt på något vis? Förstår ej.

  • De sista skofabrikanterna i EU finns i Italien. Där arbetar kineser och andra illegaler. Dessa fabriker skyddas av höga tullar.
   Tidigare kunde man köpa prisvärda läderskor från länder utanför EU.
   Nu säljs bara plastskor som inte andas. Därför kan man inte ha riktiga strumpor längre.

   • I Spanien, närmare bestämt i Elx (Elche) på Costa Blanca, ligger det ett tusentals skofabriker vilka till 90% ägs av kineser idag.Det finns fortfarande möjlighet att köpa spans-italiensk-portugisisk tillverkade skor, men priset blir därefter.

    Kineserna har brett ut sig överallt i hela Spanien, både på fastlandet och öarna, där de har billiga krimskramsaffärer på snart nog varenda affärsgata.Många spanjorer jag känner bojkottar dessa för att hålla de spanska vid liv. Men det är svårt för de som inte har pengarna att motstå. En spansk tillverkad sko i bra läder får du betala från 1 500 kr. och upp. Medan den kinesiska kopian går att köpa för långt under halva priset.

  • Jag använder lågt skurna pga av att de är bekvämare, jag gillar inte känslan mot vaderna som de traditionella strumporna ger.. Så för mig är det inte pga estetiska skäl och jag tror att många är som jag själv i den här frågan, åtminstånde bland oss män!
   Kom ihåg att modeindustrin är skapad och leds av kvinnor, bögar och transor och annat perverst folk, ytterst få MÄN finns där…
   Vidare är mode skapat för kvinnor för det interna tävlandet hos dem där vi män aldrig blir tillfrågade om vad vi gillar eller inte…..

   • Men i praktiken känns det som att du är ett offer för den perversa smaken dåra? Jag kommer ihåg att förr var det vanligt att kvinnor hade någon slags extrastrumpa av samma format som de avklippta sockorna ovanpå nylonstrumpan. Synnerligen oestetiskt.

 121. Tänk om Jimmie bjudit upp dessa skränande aporna till scenen för att låta dem uttrycka sin kompetens!. Han hade gjort bort dem fullständigt!

  • Han kunde ju ha frågat hur gymnasielagsbarnen ska klara gymnasiestudierna när de inte ens behärskar svenska språket. Och kanske inte mycket annat heller.

    • Sverige tog ett trappsteg nedåt när den riktiga studentexamen avskaffades 1968. Nu var det ingen längre som blev kuggad. Kvaliteten sjönk, förstås.

 122. Jag använder lågt skurna pga av att de är bekvämare, jag gillar inte känslan mot vaderna som de traditionella strumporna ger.. Så för mig är det inte pga estetiska skäl och jag tror att många är som jag själv i den här frågan, åtminstånde bland oss män!
  Kom ihåg att modeindustrin är skapad och leds av kvinnor, bögar och transor och annat perverst folk, ytterst få MÄN finns där…
  Vidare är mode skapat för kvinnor för det interna tävlandet hos dem där vi män aldrig blir tillfrågade om vad vi gillar eller inte…

  • Mode är en skapelse av bl a affärsmän för att göra kläder oanvändbara långt innan de är utslitna. Detta ökar omsättningen, alla i beroendeställning får betala..

   • Till och med personbilar har affärsmännen lyckats göra till modeprodukter. Designen är viktigare än allt annat. Utseendet är gammalt långt innan det tekniska.

    • Kvaliteten behöver inte vara särskilt hög. Hur många gånger kan man numera tvätta ett par strumpor innan det går hål i dem?

 123. Känns skönt att aldrig ha bänkat mig till något av hans program. De få fragment jag sett stödjer inte epitetet ”komiker”.

 124. Vem är den slemmige hen-mannen i Hanmars sällskap. En sådan person som alltid ska spela lite fräck för att få hänga i tuffa gänget. Sen fyllekärringen som frågar om namnet. Usch, en sån där riktigt kladdig tjej som alltid blir fullast, låter killarna göra vad dom vill för att sen vakna i ångest och skrika våldtäkt. Usch. Namnen på dessa på två vore önskvärt.

  • F! hade bjudit dem på karringbrännevin som Gudrun kokt hemma på Österlen. Riktig F!nkelsoppa som stinker F! .

 125. Riktigt duktiga idioter! har för egen del alltid tyckt att den lille slemproppen Hammar i duon varit ett litet äckel som härmed bekräftas.

  Den verkliga faran för ett samhälle är vänsterslödder med pengar. Samtidigt är det faktiskt lite trollbindande att se hur rädda dessa människor är över att SD skall få makt.

  Vilket jag tycker att de skall vara, för vid ett sådant regimskifte så kan de använda samma utgång som de många våldtäktsmännen som 7-klövern närt vid sin barm, de kan sätta sig bekvämt till rätta och ta en enkel biljett med SAS AIRBUS A320NEO

 126. Skulle aldrig ödsla en sekund på ett Filip och Fredrik-program, tv och övriga medier är fulla med medelålders svenska pk-män och komiker som fastnat i ett gapigt pubertalt stadium,finns inget charmigt med män som inte växer upp.

  • Att det finns någon svensk som överhuvudtaget som tittar på deras skitprogram är en gåta. Men det ger en bild om hur genom korkad normal svensken är.

  • Har aldrig tittat på programmet. Vet faktiskt inte ens vem de två är mer än att de är kända. Men som vanligt visar de sig vara vänsterslask. Fullt förståeligt då detta genererar gratis reklamutrymme i reklamförbjudna Pravda-SVT.

 127. Nazi o dessa individer är samma skrot o korn som inte respekterar mötes o yttrandefriheten utan att försöka förstöra.

 128. En bortskämd clown som gjort sig förmögen på kiss & bajs humor samt göra sig ”rolig” på andras bekostnad.

  • Eftersom det enligt Bernt Herlitz är lätt att se på visdomstanden om en person är äldre än 18 år vill förmodligen Region Gotland och Arbetsdomstolen skrämma Sveriges alla tandläkare och tandhygienister till tystnad för att inte ”de ensamkommande flyktingbarnens” åldersbedrägeri ska avslöjas.

 129. De enda som möjligen kan ses som större skit än Filip & Fredrik, måste ju vara deras hängivnaste publik, som kan titta på skiten med behållning………

   • Jag slipper slipper både ovanstående clowner och oduglingarna som tittar på dem. Där jag bor måste alla arbeta för att kunna äta.
    Undantaget sjuka personer som tas omhand av familj eller släkt.
    Jag som pensionär behöver inte heller arbeta men måste försörja mig själv och det med råge. Annars vänligen lämna landet.
    På ”Migration” står det skrivet i lokalen man måste till var 3:e månad: Good people WELCOME. Bad people LEAVE THE COUNTRY.

 130. De är ju i Aftonbladet…. Ljugnytt från den oberoende socialdemokratiska tidningen. Hur går det ihop? Med en ledarchef (Anders Lindberg) som står mer till vänster än VP. Som påstår att det inte skriver utifrån ett vänsterperspektiv. Hallå! Kan ingen skicka ett team psykiatriker till redaktionen. Det finns ju inte en enda objektiv stavelse i denna skvallertidning. Som hetsar mot oliktänkande. Aftonbladets journalistiska monokultur är så tydlig att ingen kan undgå att se det. Det är inte konstigt att de publicerar Hammars ord som sanning. Antagligen kollade de inte upp något. För de är av samma sort. Mot SD.

  • Vänster eller Höger, samma sak vad gäller invandringen. Däremot så ville ju Reinfeldt dra in sjukpenning för svårt sjuka människor som jobbat hela sitt liv men drabbats av sjukdom. I Värmland fick en drygt 50 åring person avslag på sin sjukpenning under Reinfeldts tid med motiveringen att han kunde jobba som avläsare även om bägge händerna inte fungerade. Tvi vale för dessa eogistiska liberaler som inte vill hjälpa sitt folk.

   Men nej tack till invandringen så vi kan bevara vårt fina Sverige med offentligt finansierad sjukvård, utbildning och omsorg, där ingen blir satt på pottkanten bara för man blir sjuk eller arbetslös.

  • Anders Lindbergs eventuella hjärnskada gav sig tillkänna under almedalsveckan då han i en paneldiskussion påstod påstridigt att det inte finns någon åsiktskorridor i svensk media och politik………kan ni fatta hur verklighets från vänd han egentligen är?

 131. Filip Hammar ser ju ut som en lodis på bilden .. Hur mår han egentligen ? Är allt bra eller ?

 132. När medas o det offentliga rummets strålkatarljus släcks ner, visar dessa skitiga krimnella individer sitt rätta jag.

 133. Hans lön kommer väl från reklamintäkter , vad säger dessa företag om att förknippas med denna antidemokrat .

 134. Filip,är ju redan en känd ”sicko” och har länge gått i behandling för sin sickness som så många andra i regimmedia-han T.O.M ”skryter” om att han är ”dingeling”-.

  • Fredrik måste vara ganska ”dingeling” också, kan aldrig stå eller sitta stilla för en sekund, alltid babbla nånting! Fredrik o Filip har troligen en massa bokstavskombinationer!

 135. Det är trevligt att få ett tackmejl för att jag varje månad donerar pengar till Samhällsnytt, men varför är texten skriven på engelska? Om vi värnar om vårt fosterland Sverige ska vi också värna om vårt modersmål svenskan.

 136. Tycker trots allt Filip Hammar producerat en del på engagerat och ärligt sätt.
  Sen rollen och åsikterna han haft i flams- och PK-nöjesvärlden. Jag har faktisk sen tidigare funderat på om han varit ärlig där, det kanske kommer ut något mer kring det efter den här händelsen.

 137. Skall man som så kallad ”artist” få det mediala strålkastarljuset på sig o marknadsföra sitt ”artisteri” , måste man vara medias politiska dräng eller piga, helt enkelt tillfredställa det politiskt korrekta etablissemanget.

 138. OT
  Jag skrev nyss här nedan att jag betvivlar sanningshalten i Sveriges radios inslag i morse om att det gått bra i skolan för de massinvandrade barnen. SR anslog en starkt positiv ton så här inför valet.

  Bekräftelsen på att det handlar om fake news kom redan i Ring P1 där en lärare inifrån berättade att kanske 5-10 % klarar att gå vidare medan 90-95 % INTE gör det beroende på att de saknar tidigare skolgång eller är analfabeter.

  Så var det med den sagan från statsmedia.

  • Den hemska karringen, som svär och gormar, var tidigare ordförande i SKAF, men fick sluta därför hon och andra pampar hade festat upp SKAF- medlemmarnas pengar, lånat ut gratis en exklusiv lägenhet till Margot Wallström samt fifflat och hållit på.
   Hon passar i F! den hemska satmaran där hon kan spy sina galla utan att störa oss andra. FI för den lede vilka typer det finns. Man tror inte att det är sant, men hon värvar nog många röster till SD i denna ” debatt??? ”.

   • Jag känner till hennes bakgrund som svindlande ordförande för SKTF. Att hon inte skäms att visa sig offentligt i Sverige är konstigt. Att hon är ett blysänke för Fi och en raket för SD är dock positivt.

   • Javisst, ska du ha ett välbetalt jobb i rutan, så är det såna här pk-åsikter du måste ha. Men nu snart så är det dags att börja ändra på detta

 139. Filip och Fredrik , två galningar som babblar i munnen på varandra utan att säga någonting. När de dyker upp i rutan då får man brått till stoppknappen. Vem roas av dessa neurotiker ?

  • Precis, det enda positiva med deras program är att det är reklam var och varannan minut…(och då hatar ändå reklam).

   • Ja just det ha ha. Reklamen är ju den riktiga showen. Många undrar nog varför man bryter showen för de där tråkmånsarna. Det är då man får springa efter kaffe, eller nåt, tills avbrottet är över

 140. Hans syster; I en annan del av Köping, fick mycket mera vett i skallen trots sitt handikapp. En stor del av dessa pk. folk börjar känna att vinden har vänt.

 141. En efter en så påvisar medias gullegrisar sina innersta hatande sidor.
  Glädjande så är det ett kvitto på elitens totala avståndstagande från dom vanliga medborgarna i detta land.
  PK- apparatens främsta företrädare, den ene betalar svart arbetskraft som dessutom visar sig vara terrorist, detta utan att bli straffad.
  Den andra bor granne med ex-statsminister och blir hyllad för sin önskan att behandla en meningsmotståndares mamma med snuskigt sexual-våld.
  Att se en företrädare för PK-folkhemmet flina mot poliser och bete sig illa och skrika är beviset på den den arrogans som alla dessa av osas avlönade ”skojiga” samhällsfostrare har.
  Sverige behöver en nystart !!

 142. Det här ärendet kommer säkert inte med i statistiken för störande av ordningen. Det skulle förstöra bilden av att högerextrema krafter hotar demokratin.

 143. En skrik hals till pajas som inte ens bor i Sverige utan LosAngeles sedan flera år.
  Han vet inte ett skit om vad som händer i Sverige. Blir så förbannad på utlandssvenskar som uttalar sig om problem i Sverige dom inte ens har en aning om. Dom skall enbart knipa käft.

  • Det är självklart , 7:ans politruker tror , att ALLA människor är naiva och tror på deras negativ ”propaganda” (det kan jag kala för hets mot folk, dessutom SINA EGNA MEDBORGARE ) …
   Varför utträder det inte så där på riktigt och ge oss meddelande om VEM det är?????

 144. Nu går det inte att jämföra NMR:s och Hammars beteende, men Jan Scherman klagade över att vid de tillfällen som man inte har demonstrationstillstånd, men ändå demonstrerar borde polisen avvisa personerna från platsen. Detta sade han i relation till NMR:s samling och demonstrerande vid olika platser där de inte hade tillstånd.

  Hammar med vänner gjorde en poäng av att störa och demonstrera och kan ju knappast bli förvånade om de blir bortkörda från platsen med tanke på Schermans påpekande. Sedan det småaktiga agerandet att kräva att få se polisens legitimation och namn för att indirekt hota tyder ju inte på ett direkt vuxet agerande.

  Sedan att Hammar inte vill kännas vid agerandet och försöker skjuta ifrån sig ansvar på sina vänner i intervjun med honom gör ju att han är medveten om sitt agerande och försöker ägna sig åt ”damage control”. Detta sänker ju bara förtroendet.

 145. När samhället glorifierar kändisar av angivet slag förvånar det inte mig att NMR växer.

 146. Fille är väl rädd att mediabidragen skall skjunka nu när Såssarna och hans alster dalat i populäritet 1

 147. Frågan är ju om det är lämpligt att sådant här löske syns i TV-rutan? Borde man inte ställa frågan till de som köper in talanglöse Hammars program?

 148. Löfven till NMR: I Sverige håller man klaffen när andra talar | Aftonbladet

  Fast riktas vrålen mot SD så är det OK förtydligar. Löfen.

 149. Hammar har blivit DN-skadad. Det är en person som tappat kontakten med verkligheten pg av självsegereation i en en specifik bubbla och tappat kontakten med verklighetens folk. DN-skadade kontrollerar alla medier, pengar och har all makt. Trots detta odlar de ständigt myten av att vara rebeller, kränkta och utsatta. – Allt för att rättfärdiga sitt eget svineri.

  En ”rasist-fascist” är inget märkligare än en person som vill att deras familj och de själva skall kunna bo och leva som Eliten gör på Södermalm och kunna resa till Almedalen och titta på spektaklet med en blondin. Vill Hammar att hans syster och han själv (med ev familj) skall bo i ett ”No-Go” omåde i Malmö? Ex Seved, Rosengård, etc. – Om inte så är han nazist? – Är det så?

  Hammar är begåvad, varför filmar han då inte på Södermalm bland de upplevt förtryckta och DN prenumeranterna och deras förvirrade liv?

  • Att påstå att människor som får diabetes är deras eget fel och att påstå att Bert Karlsson är superrassist är väl inte så begåvat.

   • Flertalet fall med diabetes beror på osunt levene alltså självförvållat. Man kan mycket väl vara rasist men så länge man tjänar pengar på att framstå som annat är det lätt att hålla tillbaka sina åsikter.

 150. Förtydligande till moderator: Då Filip Hammar själv berättat öppet om sin psykiska sjukdom i program i teve fann jag att han därmed öppnat dörren för kommentarer kring sitt upptrissade beteende i Almedalen.

 151. ”begåvningsreserven” fanns alltså på plats …

  Som tur var så blev jag själv som satt i publiken vid tillfället inte störd av dessa skolgårdsmobbare på mellanstadienivå !!

 152. Filip är SLUT i RUTAN! En smart TV underhållare blandar sig inte offentligt i politik, utan håller det hemligt.

  • Nja – nu skall vi komma ihåg att detta är Sverige.
   Här räknas det som en plusfaktor att vara SD-hatare.Speciellt om du jobbar inom media.

 153. 5 stycken vrålande dårar . Har dom hört talas om demokrati. Polisen får hålla ett öga på dom i fortsättningen.

 154. Jag tycker att Filip och Fredrik har gjort rätt mycket underhållande genom åren men komiker skulle jag absolut inte kalla dem. Det hela bygger helt på samspelet mellan dem och deras ”banter”.

  En komiker ägnar sig åt att observera människor och beteenden. De är mästare på att identifiera absurditeter i tillvaron och om svenska komiker hade vågat så hade de senaste årens PK-Sverige varit en guldgruva att ösa år men knappt någon har vågat.

  De hade naturligtvis kunnat göra en hel del bra om den andra sidan också men istället har det bara blivit trötta ”SD:are är feta och fula, hö hö”.

  De har fan inte vågat ägnat sig åt bra skämt ens om nazister för man måste stå och darra på läppen och verkligen visa hur hemsk världen är om man inte skall bli offer för PK-drevet. ”Dina skämt gör nazismen till något mysigt och ofarligt som man kan skämta om” ungefär.

 155. Det är inte första gången som Hammar visar sitt rätta ansikte. För flera år sedan ”tränade” han ett ungt somaliskt lag i fotboll, tror jag. De fick spela gratis på ett fotbollsplan som tillhörde en bostadsrättsförening. Jag skrev ”tränade” för att Hammar emellanåt levde det ljuva livet i Los Angeles. Det blev ett problem när föreningen ville ha betalt, då ville Hammar att andra skulle betala och skrev på Twitter ”vad fan Sverige”.

  • I Sverige behöver man inte vara rolig för att bli komiker. Det räcker med att hålla sig innanför Åsiktskorridorens gränser och vara putslustig och fördomsfull mot dissidenter.

 156. Det är nog dags att SÄPO noterar Filip Hammar på listan över potentiella vänsterhot i det ”fina våldets” namn.

 157. Vad som borde ske är så klart att de etablerade buas och häcklas av svenska män. När vi är stora nog så bör vi visa våra muskler.
  “Ridicule is man’s most potent weapon.”
  “…you do what you can with what you have and clothe it with moral arguments.”
  -Rules for Radicals

 158. Dessa 5 personer vrålar åt 30% av befolkningen. De hatar alltså en tredjedel av de röstberättigade. I denna andel ingår lika många invadrare som anser att nuvarande politik är ohållbar. Men Hammar lever i en annan verklighet, i en annan del av Sverige där endast vita bor. Då är det status att ha de rätta åsikterna. Man bor i vita områden och sätter sina ungar i vita privatskolor. Gärna också undgå betala skatt genom olika bolagslösningar. Hycklare är en återkommare.

 159. Tur att man har haft en annan sorts kognitiva förmågor, så att man inte har förstått storheten hos den kända.

 160. En ljugande kulturmarxist med grumlig demokratisyn. Starka meriter för att få bli programledare i TV.

 161. Hade inte den fjanten flyttat/utvandrat till USA? Hur som helst, honom skulle jag gärna TRÄFFA med min knutna högernäve !

 162. Att benämna honom som komiker är att kränka alla som gör skäl för benämningen.
  Han är lika stor komiker som Gudrun Schyman och Anneli Nordström som mer går under benämningen satkärringar och F!-häxor. Filip är en piss i oceanen.

 163. Rubriken är ju klart i klass med vad Aftonbladet kunde ha förr. ”Vrålattack”. Ja, ja. Var kanske sexprästen och radhushoran Annika med på ett hörn också? 😉

 164. System-artister är frustrerade över att ha förlorat sin makt och övertalningsförmåga över folket. Så här yttrade sig Filip Hammars frustration. Uppenbarligen kalkylerar han med att folkets makt kommer att sina ut och allt återgå till det normala. Robert De Niro gick upp på Hollywood scenen och spydde galla över Trump och fick stående ovationer. Men det är för sent, allt de gör blir kontraproduktivt.

  What Hollywood De Niro Really Did in his stance against Trump!
  https://m.youtube.com/watch?v=sU94LdoPM0w&feature=youtu.be

 165. Hammar bor i LA, hatar Trump och SD, tragisk kommunist som inte respekterar och tror på alla människors lika värde.

 166. Vänsterliberaler ljuger alltid, vänsterliberaler projicerar alltid sina egna brott på andra och vänsterliberaler går alltid till extrema överdrifter!

 167. är väl knappast omöjligt att följande var ett av de mest ärligaste munväder som kommit från ”vår komiker”:

  ”– En polis kom fram och sa till min kompis att hon inte fick bua, och det räckte för att de skulle ta henne.”

  t.ex kan det vara så, att kompisgänget som han befann sig med hade bestämt i förväg om att bua SD, kanske de var på en krog i närheten och fick för sig detta. sen kanske de nämnde om bu-planerna till polisen, och undrade vad de skulle göra isf. och då kanske de svarar att det räcker med att bua för att de ska en, sen så av nån anledning så vill tjejen se polismannens leg.

 168. Det är vad som kan kallas hen ! Har aldrig tålt fanskapet o typiskt en vänster – Nisse ljuger skiten . Givetvis förnekar idioten , trots filmen !
  Och den har lön….

 169. Han ? Komiker ? De där två idioterna Filip och Fredrik kan fara dit pepparn växer så att vi slipper att se och höra deras dravel. En komiker kan roa andra , de här två gör en bara helförbannad.

 170. En sjuk människa som bäst skall falla i glömska av omvärlden. Sverige bör öppna sjukhusen för dessa psykiskt störda, medicinera och lås. Det finns andra människor som är roliga.

 171. Nog för att Filip och Fredrik är två sorgliga typer, men att kalla dessa för komiker är ett hån mot komiker som tar humorn på allvar.

 172. Har inget till över för denna skrikhals. Skulle figuren finnas skadad och behöva hjälp så fick han gärna stå utan den från min sida. Har svårt att hjälpa de som inte ens kan fylla kraven att vara som folk.

 173. hahhaha de är extremt pk. Att folk kan gilla de är otroligt komiskt. Men låt det komma till de sen. Då är vi normala människor förhoppningsvis inte kvar här. De skapar sin egen framtid tänk på det. var inte arga, tyck bara synd om de

 174. När argumenten tryter tar man till förlöjligande, hot, vrål, våld och slutligen mord. De tre första stadierna har passerats och nu väntar bara våld och mord.

 175. Buar man åt demokratin förtjänar man faktiskt att få käften inslagen.

  Synd att detta sällskap inte fick det.

  Filip Hammar trodde väl att hans celebritetsstatus skulle göra att han kunde ljuga sig ur situationen. Han fick ju beredvillig hjälp av AB som ljög å hans vägnar.

  Nä visst nä, när en tidning ljuger är det inte lögn utan ”ett annat sätt att se på saken”.

  Men, SDs gyllene år är i antågande uppbyggt av de andra partiernas envisa ”tjockskallighet”.

  SD ersätter så småningom S i Sverige.

 176. Frågan är om Filip & Fredrik faktiskt är övertygade antidemokrater, eller om de bara måste profilera sig som det för att få lov att fortsätta vara verksamma på marxisternas gammelmediascen. De har ju faktiskt vågat vara kontroversiella åtminstone några gånger, exempelvis när de utsåg ”årets turk”.

LÄMNA ETT SVAR