thelotter

info

Partner

Vill du betta om Mega Millions jackpott på 355 miljoner $ (efter avdrag 175,9 miljoner $)?

Publicerad 3/29/2023
Annons

Mega Millions jackpott har nått fantastiska 355 miljoner $ (175,9 miljoner $ efter avdrag). Detta motsvarar cirka 3,5 miljarder svenska kronor och efter avdrag runt 1,8 miljarder kronor. Med andra ord är det en ofantlig summa pengar. Vet du om att även du kan vara med och spela om jackpotten på fredag?

Genom att använda dig av lottobettingtjänsten theLotter Sverige kan du betta på det officiella dragningsresultatet och tävla om jackpotten och de övriga vinsterna.

Vad är Mega Millions?

Två lotterier, Powerball och Mega Millions, dominerar lottovärlden om man ser till jackpottarnas storlek. Powerball har delat ut världens största jackpott som var på massiva 2,04 miljarder $ medan Mega Millions innehar rekordet för att ha delat ut fyra jackpottar på över en miljard dollar.

Det finns två förklaringar till varför en Mega Millions jackpott kan bli enorm. För det första finns ingen gräns för huvudvinsten. Jackpotten fortsätter helt enkelt att växa tills det finns minst en spelare som gissar rätt på alla numren. För det andra har Mega Millions ett stort spelarunderlag, både i USA och i resten av världen.

I dragningen på fredag är jackpotten långt ifrån en miljard dollar, men de flesta lottospelarna tycker att en vinst på 355 miljoner $ (175,9 miljoner $ efter avdrag) är väl värd att spela om.

Sommaren 2020 fick lotteritjänsten theLotter svensk spellicens och sedan dess kan spelare bosatta i Sverige vara med och spela om Mega Millions vinster genom att betta på det officiella dragningsresultatet.

Mega Millions fantastiska vinster

Mega Millions vinster består av nio vinstkategorier. Den högsta vinsten, som är jackpotten, kan du vinna om du gissar rätt på alla dragningsnumren och för att vinna någon av de övriga vinsterna behöver du några matchande nummer. Oavsett vinstkategori motsvarar vinsterna de som finns i det officiella Mega Millions.

Den näst högsta vinsten är också värd att nämnas för om du har turen att vinna den blir du mångfaldig miljonär i svenska kronor då värdet på den vinsten är en miljon dollar och om du spelar med tilläggsfunktionen Megaplier kan vinsten multipliceras 2-5 gånger. Megaplier är en multiplicerare som du kan lägga till mot en mindre avgift. Multipliceraren Megaplier kan öka värdet endast på icke-jackpottvinsterna. Med andra ord påverkas inte jackpottens storlek av Megaplier.

Hur man spelar Mega Millions från Sverige

För att spela på Mega Millions resultat behöver du ha tillgång till internet så att du kan gå in på theLotter.se. Sedan är det bara att följa nedanstående punkter för att komma igång med ditt bettande.

1. Skapa ett spelkonto.
2. Klicka på Mega Millions i listan över internationella lotterier
3. Välj fem nummer och ett tilläggsnummer
4. Klicka på Betta-knappen

Efter dragningen kan du se Mega Millions resultat på theLotter Sveriges webbplats och se om du har tillräckligt många nummer för att vara berättigad till en vinst. theLotter Sverige håller också koll på dina spelrader och skickar ett vinstmeddelande om du har vunnit.

Betta tryggt och säkert

TheLotter Sverige är en lottobettingtjänst med svensk spellicens, så du kan känna dig trygg och säker när du bettar på webbplatsen.

Det blir intressant att se om någon kommer att träffa rätt med sina nummer och ta hem Mega Millions jackpott på 355 miljoner $ (175,9 miljoner $ efter avdrag) fredagen 31 mars eller om den fortsätter att växa.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1059Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons