Vill du vara säker på att få stanna i Sverige – begå ett terrordåd mot judar

Delningar

➤ KRÖNIKA  22-årige Feras kom till Sverige som asylsökare från de palestinska territorierna. Eftersom han saknade asylskäl fick han avslag på sin ansökan och uppmanades att lämna riket. Några hinder mot att återvända hem fanns inte enligt Migrationsverket och högre instanser.

Feras, som inte ville resa hem men ändå inte togs i förvar för utvisning med tvångsåtgärder, har nu ordnat så att verkställighetshinder föreligger mot att utvisa honom. Allt han behövde göra för att få stanna i Sverige var att begå ett terrordåd och brandbombsattentat mot en judisk synagoga.

Hovrätten för västra Sverige menar precis som Feras att judar inte är att lita på. Därför kan man inte skicka tillbaka Feras. De lömska israelerna kan tänkas vilja ha lite säkerhetskoll på honom, vilket enligt den svenska domstolen vore att kränka Feras grundläggande mänskliga rättigheter. Man preciserar inte vad det är man konkret misstänker Israel för. Kanske tycker man det är onödigt – hur judarna där borta är vet väl alla ändå redan liksom. Det har ju våra journalister och politiker aldrig försuttit ett tillfälle att berätta.

Den första tiden i Sverige får Feras visserligen tillbringa med att spela TV-spel och lyfta skrot på en fångvårdsanstalt, men därefter är han nästan lika svensk som du och jag, bara han ser till att åka lite tunnelbana med Åsa Romson tills medborgarskapet dimper ned i lådan som ett brev på posten.

Det blir heller inte en särskilt utdragen anstaltsvistelse för Feras. Både tingsrätt och hovrätt såg hans tilltag mer som ett pojkhyss än som det terrordåd och den mordbrand vi ”islamofober” så grovt överdrivet envisas med att försöka få det till. Man dömer därför bara för olaga hot och försök till skadegörelse.

Som före detta fängelekund kan Feras ändå få lite problem med att etablera sig i Sverige efter frigivningen. Vi svenskar har ju så svårt att begripa att man faktiskt efter automatisk tredjedelsrabatt har sonat sitt brott när man TV-spelat klart och skaffat sig lite mer muskler som gäst hos Kriminalvården.

Men, som de vardagsrasister vi är, skulle vi svenskar ändå aldrig anställa eller bli kompis med någon som heter Feras, om han så vore kärnfysiker eller hjärnkirurg. Så en dom för ett terrorbrott hit eller dit spelar inte så stor roll i det stora hela, inte jämfört med den livstidsdom till utanförskap som den svenska folkdomstolen med sina högafflar och facklor kategoriskt dömer alla migranter ohörda till.

Som tur är har politikerna från ”de anständiga partierna” öppnat sina hjärtan och som kompensation för undersåtarnas inskränkthet skapat en rad generösa bidragssystem. Dessa kan Feras under obegränsad tid, kanske fram till pensionen, luta sig mot när de kalla vindarna blåser kring hans liv som utstött ur den exkluderande svenska samhällsgemenskapen.

Säkert kan Feras också få en välförtjänt förtur till en bostad, så kallas utslussningslägenhet, när han muckar från kåken. Han kvalar ju som muslimsk invandrare och brottsdömd in i flera av samhällets mest utsatta och socioekonomiskt marginaliserade grupper, som ett offer för Sveriges ökande klassklyftor och främlingsfientlighet.

Sen är det förstås det där lilla kruxet med Feras brinnande judehat som kan ställa till det för honom. Om han skulle bli provocerad av judarna igen och återfalla i ”försök till skadegörelse”, vilket i så fall vore det svenska samhällets fel, då riskerar han att brutalt och empatilöst förvisas tillbaka till ruta ett – med en ny omgång TV-spel och skrotlyftning, ny utslussningslägenhet och nya socialbidrag. En helt omänsklig Sisyfos-tillvaro, ovärdigt en humanitär stormakt som Sverige.

De judar som hittills har drabbats och i framtiden kan komma att drabbas av Feras framfart får i sammanhanget betraktas som collateral damage och som en grupp som lite har sig själv att skylla. Detta eftersom de envisas med att vilja ha ett eget och demokratiskt land i Mellanöstern där de har sitt ursprung och inte frivilligt låter sig utplånas av omgivande muslimska diktaturstater och teokratier.

Dessutom har de mage att i detta land kalla sin huvudstad för huvudstad. Som tur är har många internationella bojkottinitiativ tagits – nu senast mot Eurovision Song Contest – för att markera mot denna oacceptabla arrogans. Judarna ska veta sin plats. Basta!

Att terrordåd mot judar i vår del av världen är judarnas eget fel fick vi klart besked om av Helena Groll på Sveriges Radio för ett par år sedan i samband med ett annat muslimskt terrordåd mot en synagoga, den gången i Danmark. Israels Sverigeambassadör Isaac Bachmann tog illa upp av beskyllningen men den överreaktionen visar bara att Groll träffade en öm tå och att han kände sig skyldig.

Senare har också Sveriges utrikesminister Margot Wallström klargjort att Israel är en skurkstat som ängar sig åt ”utomrättsliga avrättningar” när man inte vänder andra kinden till mot de palestinska ”frihetskämpar” som hämnas förmenta oförrätter genom att mörda slumpvis utvalda judar på öppen gata. Precis som judar i Sverige är judar i Israel givetvis alla medskyldiga (till vad det nu är) bara i egenskap av sin etniska grupptillhörighet.

De palestinska territorierna, som till stor del styrs av terrorstämplade Hamas och vill utplåna Israel med våld, tycker Wallström och den övriga rödgröna regeringen däremot inte är någon skurkstat. Att erkänna den som en legitim statsbildning var något det första man gjorde efter tillträdet 2014. På så sätt säkrade man runt en halv miljon ”nysvenska” väljare till det här valet, men det är förstås konspiratoriskt, för att inte säga rasistiskt, att tro att det hade något som helst med beslutet att göra.

Vi måste också komma ihåg att Feras inte är någon svensk nazistisk judehatare. Feras har helt legitima skäl att hata judar. Det är rentav en del av hans kultur och något vi måste respektera i det mångkulturella Sverige. I varje fall om vi ska gå efter hur lärare i svenska skolor fått bannor från högre ort när de i klassrummet på lektioner i samhällskunskap och historia inte respekterat Förintelseförnekande invandrarelevers historierevisionism som en alternativ sanning.

Eftersom palestinska barn får lära sig att judar är grisars och apors avkomma, får vi nog också snart skriva om läromedlen i naturorienterande ämnen, NO, så att dessa inte kränker några invandrarelever i deras alternativa biologiuppfattning och DO tvingas gripa in och utverka skadestånd för diskriminering. Myndigheten har ju redan fullt upp att hinna med alla handskakningsärenden.

Feras kan kanske under sin fängelsevistelse också påräkna ekonomisk ersättning från den palestinska myndigheten som den – med bland annat svenska biståndspengar – betalar ut till alla orättfärdigt fängslade ”martyrers” anhöriga.

En öppen fråga är om vi nu får se den svenska vänstern, med ”Palestinagrupperna i Sverige” i spetsen, trava runt utanför fängelseportarna med plakat och slagord som ”Frige Feras”. Kanske kan de uppvakta Amnesty och få Feras klassad som politisk fånge och förmå något obskyrt FN-förbund att fördöma inte bara utvisning utan även inlåsning av Feras som ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Sverige är de oanade möjligheternas land.

Jag går dock händelserna en smula i förväg. Först återstår att se om hovrättens upphävande av utvisningsbeslutet mot Feras står sig – som det är skrivet idag eller efter eventuell prövning i Högsta domstolen. I så fall har vi ett juridiskt prejudikat som skickar en klar och tydlig signal till alla muslimska migranter som ”hotas” av utvisning: Begå ett antisemitiskt terrordåd så får du garanterat stanna i Sverige.

Judar i Sverige görs då i praktiken fredlösa. Men det kanske är helt i sin ordning och inget nytt, utan bara i linje med hur det sedan ett antal decennier redan mer informellt varit.

Det blev ett visst rabalder när Barack Obama för några år sedan ansåg sig nödsakad att skicka hit ett särskilt sändebud för att ingripa mot den invandrade antisemitismen i Malmö, sanktionerad av det socialdemokratiska kommunstyret. Det behöver vi åtminstone inte bekymra oss om idag – skulle Donald Trump få för sig att göra något liknande kan vi bara ignorera det. Han är ju i motsats till sin föregångare inte demokratiskt vald utan tillsatt med ryska valpåverkansoperationer och dessutom förklarad sinnessjuk på distans av psykologer.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

521 KOMMENTARER

 1. Låter som om Mats Dagerlind är mogen för att fortsätta sin skribentkarriär på Aftonbladet nu. Är förresten kölappssystem för illegala invandrare redan anordnat utanför synagogan?

 2. Sverige har en sinnesjuk attityd emot kriminella element. Dom kostar alldeles för mycket att vårda , man klara inte av bestraffa det kriminella tillräcklig hårt.

 3. Judarna utgör endast 0,2% av Sveriges befolkning.
  Jag ser därför inte behovet att gång på gång lyfta upp hoten mot just denna grupp.

  • Det skall tas upp gång på gång just för att judarna är endast 0,2 % av Sveriges befolkning.
   Muslimer utgör snart 25% av befolkningen och därför är hot mot någon eller några i denna grupp försumbar eller har jag helt missförstått ditt inlägg ?

 4. Helt logisk åtgärd av domstolen. Sverige genom sin anpassning till Allahs värld har även påbörjat ett omfattade program med pogromer, inget att förvånas över….

 5. Samtidigt är det som sagt enkelt för israelerna att blåsa skallen av honom så vad spelar det för roll var i världen han är?

 6. Jag lyssnade tidigare på en intervju i SR P1 Studio ett med en av hovrättsdomarna som ansåg det nödvändigt att Feras måste få stanna i Sverige. Hans argumentation var väldigt lös i konturen och saknade enligt min mening all trovärdighet.

  Brottslingen bör snarast utvisas ur Sverige!

 7. Det enda man kan konstatera är att brottslingar som kommer till Sverige och begår brott riskerar att inte få något straff alls.

  • Men försök inte att vara ärlig och försörja dig själv och din familj, för då mobiliseras LO för att få dig utvisad.

  • EXAKT, men tydligen är det extra känsligt när det handlar om judar…..allt är extra ”speciellt” när det handlar om judar 😉
   Att Sveriges media styrs av judar är också speciellt…

   • JAG KOMMER IHÅG NÄR DET VAR POPULÄRT ATT ÅKA TILL ISRAEL OCHJOBBA PÅ KIBUTTSER DET VAR MÅNGA SVENSKA UNGDOMAR SOM ÅKTE DIT DÅ 50-60 TALET FÖR ATT HJÄLPA TILL ATT ODLA UPP LANDET

   • Svenska medborgare med anor tillbaka i flera generationer är inte lika skyddsvärda bara för att de är judar. Samhället ska alltså inte ingripa mot nyligen importerade muslimers förföljelser mot dessa?

   • Inte bara för statistiken, det främsta skälet till att skötsamma invandrare utvisas, är att det är det effektivaste sättet att få igång ett motstånd mot utvisningar, till och med dom flesta av oss Sverigevänner reagerar mot utvisningar av duktiga och skötsamma invandrare!

 8. Det bästa är självklart att aldrig släppa in dem, men alla utlänningar som begår brott ska utvisas på livstid automatiskt, då vet alla också vad som gäller!

  • DET SKALL GÖRAS KLART FÖR DEMnär dom kommer hit dom skall veta att om dom begår brott när dom kommer hit så skall dom veta vad som gäller då blir det inget tjafs då gäller inga verkställighetshinder

 9. Det som skett är givetvis oacceptabelt men då kristna kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras blir det inte ett sånt här ståhej. Barbara Lerner Spectre har dessutom sagt att detta är ett pris judarna får ta för att mångkultur skall kunna införas i hela Europa.

 10. Att ta hit konflikter från andra länder & fortsätta med dessa på svensk mark borde anses som ”extraordinärt försvårande omständigheter” juridiskt.

 11. Vad i hell fattas beslutsfattarna här i vårt land och folk? satan sitter i huvudet på dem,ondskan! Judarna har ju för hell eliminerats förr? det ältas om rasism, nazism
  men islamism, kommunism verkar ok om folk förföljs dödas, skadas,hotas??

  • Islamism och kommunism har mycket gemensamt, om inte annat så är väl Löfven ett tydligt och levande exempel på dessa fakta.

   • Islam och kommunism är bara förenligt så länge kommunisterna är nyttiga idioter åt islamisterna och hjälper dom till makten, men så fort islamisterna fått sin makt så belönas kommunisterna med att få först i kön för att bli avrättade, islamisterna hatar kommunister så mycket att dom till och med får gå före bögarna i den kön!
    Men däremot islam och nazism = (socialism) går väldigt bra ihop för dom förenas av sitt oresonliga hat mot judarna.

    • Ja socialism är ju en form av kommunism men när det gäller nationell socialism så har den ju en nationell prägel dvs raka motsatsen mot globalism och Islam om något är ju en rörelse som vill bli global. Det vet vi ju att de vill islamisera vart enda land precis som kommunisterna vill göra kommunismen global. Två olika grupperingarna med en form av sektmentalitet.

 12. Jesus är på väg, kommer clean up i kyrkor, moskeér, islam, kommunismen, nazism, fascismen, satan och ondskan. Det är bara en tidsfråga, skyller er själva, för vi får betala priset för ondskans handlingar!! Men, vi får vad vi förtjänar!
  islam=är den nya nazismen, ifall ni inte vet det.

  • Jesus har tyvärr inga flyktingskäl, han blir kvar i Östasien eftersom ingen tror honom! Dessutom har han blivit gråhårig och svår att känna igen!

    • Då får han sluta envisas med att vända andra kinden till. Men han kan också låtsas vara terrorist som ångrat sig. Då får han hjälp av Shalin och Livvakten att etablera sig i Sverige!

     • Va det inte jesus dom gick runt och förstörde nån torgförsäljning …. Så det där med att vända dit o datt hit o dit vettefan…

 13. Det finns många sätt. Mord exempelvis. Den stackars utsatte mördaren kan gifta sig och skaffa barn i fängelset eller under permission. När ”straffet” avtjänats har han alla skäl i världen att få stanna!

 14. Man kan begå vilka brott som helst här. Alla får stanna och bli försörjda för resten av livet. Hoppas mitt tar slut snart.

 15. 7-klöverns migrationspolitik går ut på att ta hit olika etniska grupper och hetsa dom mot varandra för att de ska kunna terrorisera och bruka våld mot varandra under ordnade förhållanden . . .

 16. Utomordentligt väl skrivet. Judas-Wolodarski kan väl låna lite av detta och göra ett inhopp i sitt gamla knäck ”Judisk krönika”. Mats Dagerlind och Samhällsnytt är nog storsinta och drämmer inte till med EU-släggan för copyright-intrång.

 17. Mycket bra skrivet, men jag har börjat känna att sarkasm och ironi inte längre biter på etablissemanget. De bryr sig inte. Låter det bara rinna av som vattnet på en gås.
  Den enda gången de reagerar är när de blir avslöjade som lögnare, men då får de å andra sidan massor med uppbackning av både kollegor och media. Då ”stöttar” man varandra.

 18. Radikaliserade muslimer står bakom mer än 90 procent av alla våldshandlingar som riktas mot judar i Europa, lyssnar man på SVT och övrig media i Sverige så är det något man helst vill dölja.

 19. Tål att upprepas:
  Migrationen är moder till ALLA problem!
  ==============================

  / Seehofer, tysk inrikesminister som vågade säga sanningen! Uttalandet blev en stor skandal som utlöste en mängd ojjande i medierna. Chefen för författningsdomstolen råkade också säga en sanning, när han ifrågasatte mediernas bild av Chemnitz.

 20. Det var mycket ironi vilket är härligt men olagligt i det nya Sverige. Lögner är alltid en garanti för att få stanna. Räcker inte det så brukar en våldtäkt räcka. Sista utvägen är hata judar.

 21. Sverige är ett upp- och ner land skapat av 7-klövern. Offren och offrens anhöriga ska lida medan kriminella ska hedras. Här gäller inte 7-klöverns eller Pride-dårarnas, människors lika värde.

  Om valet gått rätt till, vilket är tveksamt, har 82% av väljarna röstat ja till att ”högakta kriminella och nedvärdera de utsatta offren. Detta kallar 7-klövern för att ”vi ska stå upp för demokratin”. Sanslöst, obegripligt och helt horribelt!

 22. Nu har även Hovrätten blivit vänsterns lekstuga, trodde i min enfald att där satt proffs/jurister som dömde efter lagboken och inte känslor.

 23. Hehehe..haha..DET var nog det bästa du någonsin skrivit Mats D !!

  Lägg till om den för även dom flesta i mp OKÄNDA ”somaliskan”..som ”mp”..
  person inröstat med flest röster i göteborg…
  lovat bl.a förtur för invandrare…s.k besittningsrätt…;(..

  ”Och i Sverige pågår ingen islamisering i våra förorter…det är islamafobiskt
  att hoppa på grupper som hedrar Svensk demokrati””..
  säger ett enat göteborg som fick NÄST flest röster till mp i landet…

  http://www.friatider.se/hon-kan-bli-milj-partiets-nya-riksdagsledamot

 24. Bra udd på ironin Mats och det var huvudet på spiken! När muslimer sitter som nämndemän i våra domstolar kan det inte bli annat! Sverige håller på att krackelera både inom landet och än mer utanför där vi numer är ett åtlöje.

 25. Är det ens någon som varit utsatt för fara i detta fallet?
  Jag minns en LASTBIL som körde ihjäl SVENSKAR.

  Att en viss grupp gnäller extra högt om hur synd det är om dem så fort man TITTAR på dem, börjar bli ganska tröttsamt.

  • Är du dum på riktigt….??…eller…???..
   Enligt dig är det helt ok att slänga molowtovcoctails mot någons hus mm…
   gnäll inte om någon gör det mot dig eller de dina heller då…
   för du gör exakt det du anklagar andra för..

   • Jo, men det har ju varit ok länge när det gäller mot svenskar o kyrkor som blivit vandaliserade. Inte ett ljud. När det är judar däremot som drabbas av det de delvis själva ställt till med gäller helt andra premisser.

    • är du med lika ……i det här fallet var det folk inne i byggnaden…och det är väl för faan inte deras fel att dessa araber ville bränna dom inne..inte är det heller deras fel
     att msm inte skriver om alla Svenska skolor som brinner heller..
     gnäll på msm som mörkar istället !

    • Hej på dig ldiot. Hur har svenska judar som i generationer levt i Sverige, ha ställt till med det för sig själv vad gäller muslimska terrorattacker? Förklara.

     • Hej på dig ditt päron. Jag syftar på den judiska mateliten förstår du väl. Sen röstar dock judar generellt väldigt vänster o är oftast för mångkultur.

   • Antifeministen är en liten heilande nassepajas som har judehatet i blodet. En het cocktail mot honom själv skulle få honom att illa kvikt söka skydd under mammas kjolar.

     • Bra IQ fiskpinne har inte tid med nassar heller. Apropå det du skrev om att jag skulle hata muslimer så har du fel. Har arbetskompisar som är muslimer och så länge de anpassar sig till svenska normer, försörjer sig själva och ger fan i att ställa särkrav, så har jag inga som helst problem med dem.

   • Sluta tramsa dig. Det är väl en stenbyggnad med stängsel och massvis med utgångar och ingen som är bosatt där?

    Var tydligen känsligt och ifrågasätta i denna fråga. Som vanligt.
    Men då vet man att man har rätt.
    Tackar.

 26. Jag har aldrig tidigare berömt Dagerlind, men det här var bra.
  Stressad som jag är så läste jag bara halva, men den var bra.
  Vårt rättsväsende är helt galet.

 27. Hade det inte varit för detta lilla heroiska och ”demokratiska” land hade aldrig Feras och hans gelikar behövt förpesta germansk jord med sin närvaro.

  • Men nu han är här, oavsett, nu får vi bara vänta tills han träffar din germanska mamma, syster, doter, i en mörkt gränd i staden, och ska fullborda med de, allt han viste om geter.

    • Israel är kapabla att klara sig alldeles utmärkt på egen hand. 6 millioner judar med 200 millioner fientliga araber runt omkring. det som enar vänster och nazister är jude hat, inte att det finns någon rimlig förklarning, bara en mob av idioter. De flesta arabiska flyktingar i Sverige eller över huvudlaget, har inget med Israel att göra, de bara dödar varandra, och försätter i Sverige. En german som du kan intet anna.

     • Vad fan angår det dig, vad amerikanska skattebetalare gör med deras pengar? Dina skattemedel går till muslimska terrorister, sedan då?

     • Ja, självklart. Israel har kapacitet att ödelägga halva jordklotet med sina kärnvapen. Som de har lovat att sända mot Europa i händelse av totalt nederlag, den s.k. Simson Planen. Om man beräknar bistånd så är Israel en av världens största mottagare. USAs skattebetalare betalar ca 10 miljoner dollar dagligen i militärt bistånd. Lägg till skadestånd och övrigt, samt miljoner från maffian i USA. Så ja, Israel är kapabla.
      Israel var drivande både i kriget mot Irak, Afghanistan, Libyen och nu i Syrien. Att muslimer och judar skulle vara ärkefiender är skitsnack, historiskt sett har de levt i symbios. Det är israels etniska rensning i Palestina som satt igång hatet. Det är således en modern företeelse.

     • Och det var judarna som startade ”Big Bang”, de har redan försökt att utrota Europa befolkning på medeltiden, genom att sprida the bobonic pleg, böldpesten, viste du att de backar bröd men kristna barn blod, Hitler var jude, men allt detta har du lärt dig redan i den svenska skolan, de du umgås med, eller en dräng på en svinstia.

 28. jag tycker ämnet judar är roligt.
  när man läser om judar och deras historia så lär man sig mycket.
  man lär sig om romarriket, judeen, kazarkanatet, moriska kalifatet, babylon, egypten, ottomanska riket, venedig, habsburgska riket, ryssland, polen, tyskland, holland, england och USA.

  • Ja helt otroligt! De förekommer flera tusentals år tillbaka i tiden i alla möjliga konflikter och konstellationer. Man kan säga att de är rätt driftiga!

   • Och det hela leder från de gamla tiderna ända fram tills idag, när en jude vid namn Mats Dagerlind försöker hålla sin etnicitet incognito, spelar Svensk och vill färga vår Svenska smak till Israel- och judevänligt.

 29. Att döda svenskar innebär också livslång försörjning på första klassig nivå. Lilla Ebba låg fastklämd i hjulhuset på lastbilen och var svårt bränd när dom hittade henne efter att dom släckt branden. Det gör så ont i mig fortfarande när jag tänker på det. Vilka som är skyldiga vet vi.

 30. Som av en slump,slutade alla mord,bilbränder,balkongflygningar,gruppvåldtäkter…
  mm…mmm
  INTE att upphöra efter valet !!!….
  Business as usual….och allt är som vanligt SD´s fel…

 31. Jag tycker att Barbara Lerner Spectre, judinnan som säger att judar ligger bakom den utomeuropeiska massinvandringen till Europa, kan ta hand om terroristen. Kanske kan han få jobb på Paideia – Europeiska institutet för judiska studier i Sverige?

  Eller så kanske juden George Soros, Rothschilds lakej och finansiären av den okontrollerade utomeuropeiska massinvandringen till Europa, kan komma på något arbete till honom som bidrar till förintelsen av oss svenskar.

  ”What the heck is Barbara Spectre’s motivation
  Kyle Rogers”:
  https://m.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

  ”Bono Declares His Racist Hatred of Swedes in Wake of Election
  Red Ice TV”:
  https://m.youtube.com/watch?v=TjIORAjYWng

  • Läste idag om en kvinna med hjärntumör som väntat på op.
   i två år….
   hade det varit min fru,hade det behövts fler läkare på distans…jäkligt långt borta ur min närhet !!
   OT: då mats gör en utmärkt satir ovan…;(..

 32. Om det inte hade varit pga Sveriges och andra västländers marxistiska regimer så hade ’palestinierna’ haft fullvärdiga medborgarskap i befintliga arabstater för länge sedan.

  Den svenska marxistiska regeringens har betalat miljarder för att Feras och hans brödraskap ska befinna sig i Sverige och för att han ska hata judar istället för att skapa sig en framtid i den arabvärld han tillhör.

 33. Det är lustigt att vänstern gör så stor skillnad på judar beroende på var de bor. De som bor i Sverige och betalar journalisternas löner är jättemysiga och de som bor i Israel ska bara dö.

 34. Mats har bort skakat mina fördummar, nämligen att svenskar är korkade, tråkiga humorlösa, dolda rasister, och idioter. Ju man ska inte dra alla över en kam, det finns undantag. Det var den bästa jag har löst på en svensk skrift, en perfekt upplysning om dårarna paradis.

 35. Ja, ja, ja. Judarna i Israel är verkligen inte Guds bästa barn heller. Palestiniern borde förstås utvisas. Försök vara balanserad. Samhällsnytt bara fjäskar för judar.

 36. Siden han ikke utvises kunne han blitt idomt husarrest hos Ingrid Lomfors, ”Forum for levande historie”,og som hevder at ”det finns ingen svensk kultur!” Selv om det har blitt litt jude/palestina-”kaebbel” kunne de sikkert blitt forenad i sitt svenskhat? 😉

 37. Hemma hos familjen Rothschild är man nog nöjd med den europeiska utvecklingen. Pengarna trillar in och makten koncentreras. Jag gissar att familjen finner stor inspiration i Talmud.

 38. Haha, det bästa (mest underhållande) jag läst av herr Dagerlind, tack för alla skratten! Detta är äkta satir, enligt min mening, då inga falska påståenden gjorts utan endast faktiska händelser använts för att illustrera hur sjukt det svenska PK-samhället verkligen är.

 39. Nu tycker jag ju inte judarna behöver premieras så fort dom utsätts för invällarvåld av muslimer. Vanliga svenskar och i synnerhet svenska flickor/kvinnor utsätts dagligen för kommunistimportens svartmuskiga våldsverkare och har så gjorts i flera år utan större uppmärksamhet. Är man mer värd om man är Jude eller vad är tanken?

 40. ”Man dömer därför bara för olaga hot och försök till skadegörelse.”

  Men isf kan han ju utvisas, det var tydligen inget antisemitiskt hatbrott.. Då har Israel inga synpunkter. Lr tänker jag fel?

 41. Är detta fri alternativ media? Varför har min kommentar, efter publicerande, tagits bort senare? Jag kritiserade Israel, det får man tydligen inte göra här. Men, herregud, varje allmänbildad människa vet ju, att Israel inte är Guds bästa barn. Det är inte palestinierna heller. Jag håller inte på nån av dom! Det borde inte Samhällsnytt göra heller.

  • Saklig kritik av Israel har vi inga problem med. Men slutklämmen i din kommentar var av ett annat slag och det kan vi klara oss utan.

     • Det där med slutklämmen är bara trams. Men jag köper det idag, orkar inte diskutera längre. Jag bara VET, att Samhällsnytt bara försvarar Israel hela tiden. Varje klart tänkande människa vet ju, att konflikten Israel-Palestina är svårare än så.

  • Jo, Israel ÄR Guds bästa barn! Enda landet som kallar saker vid rätt namn och inte sopar allt under mattan i den förbannade ideologins namn!!!

  • Har du inte listat ut att den här alternativmedia siten såsom mainstream media också drivs av judar, och författaren av denna artikel själv dessutom är en patriotisk etnisk jude med Israel-intressen?

 42. Tror inte att Israel vill ha honom. Kan tänka mig att Morgan Johansson fick ett samtal i den här stilen:

  – Shalom, we don’t want this guy back in so called Palestine.

  – Böt he is guilty of burning tändvätska on the parking lot of Göteborg synagouge. Are jo not afrejd he will hurt swidish jeeewwws?!

  – Nope, let him stay in Swedistan and enrich your dying population. Swedish jews can come to Israel when the shit hits the fan.

  – Ok, we keep him. We only have midsommar and such boring shit anyway.

 43. Alla människor behöver känna en mening med livet och utan mening är livet outhärdligt-en tröstlös resa mot ålderdomen och döden.
  Man kan fylla sitt liv med den mening man finner fyller sin funktion och har möjligheter till.
  Mening med livet kan man finna i ett tillgivet husdjur,bridgeklubben,odlingstäppan eller ”Palestinagrupperna i Sverige”

  ””Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna något slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.” ur Doktor Glas, 1905″

 44. Man undrar hur den politiska hemvisten är på juryn och har dommaren utdömt några mer tvivelaktiga domar. Mats du har ju kopior på vilka som ingick i juryn.

   • Tänk om det omvända hade hänt i Sverige:
    ”Ortodoxt judiska skolor lär ut att det är en religiös plikt att spotta på kristna munkar och präster, något som enligt fader Pizzaballa tolereras av den israeliska regeringen.”
    Då hade det varit krigsrubriker i tidningarna.

    • Då judar har monopol på Svenska nyhetsmedier, tidningar, TV-kanaler, riks-TV musik-, film-, och underhållningsindustri så tror jag att det inte att spottande ortodoxa judar hade fått kritik.

  • Skriver man in ”svenskhat” i samnytts sökfunktion så genererar det 1 träff. Skriver man ”judehat” så genererar det 20 träffar. 🤔

   • Det är skillnad på folk och folk. Sedan kom jag på att det svenska folket finns ju tydligen inte så då är det klart att det inte genererar några träffar.

  • Obegripligt, bara om man inte vet hur etniska judar ser ut, såsom den etniska juden Mats Dagerlind. Då förstår man väl varför helt plötsligt han har intresse av hur det går för hans etnostat och judeo-supremaciststat Israel? Det är som en nationalsocialism för judarna.

 45. Jag kräver att få behålla mer av min bruttolön,
  ni får ta 20% av den till vård, skola och omsorg…
  Resten får finasiera sig självt!

 46. Winberg ”naziststämplad” i Israel
  TEL AVIV En politisk konferens i Israel slutade med diplomatiskt kaos efter att Kristina Winberg (SD) portats från ett möte med Israels vice utrikesminister Tzipi Hotovely.
  Tzipi Hotovely, vägrade att ta emot Kristina Winberg med förklaringen att hon tillhör ett parti med ”nynazistiska tendenser”.
  https://www.jp.se/article/sd-politiker-i-blasvader/

  • Stor komik när de rapporterade att torn nr 7 om jag minns namnet rätt som inget flygplan träffade hade rasat. Komiken ligger här i att det rapporterades 26 minuter innan det hade rasat.

   • Absolut. Det var en himla tur att ägaren till 7, Larry Silberstein, hade försäkrat det tornet för rekordbelopp två månader innan det föll i fritt fall efter en kontorsbrand på sjuttionde våningen.

    • Japp han hade nyss tecknat ett leasingkontrakt på 99 år och tagit en saftig försäkring på bygget.
     Brandmännen inne i skrapan rapporterade om några bränder men de var som det verkade under kontroll.
     Brandmännen hade inte räknat med att de lurats in i en med sprängmedel apterad byggnad.

     Larry brukade tydligen frekvent äta frukost här men råkade missa just denna dag. Missade denna dag gjorde även nästan alla judar som annars jobbade här.
     En olycklig av dessa själar hade nog missat informationen och strök då med.

     http://friasidor.is/911-7-bevis-att-man-kande-till-attacken-innan/

 47. Humor lättar på det dödliga allvaret! Risken finns förstås, att en naiv indoktrinerad förstagångsläsare på Samnytt tror, att detta är en konkurrent till DN eller vilken äcklig antisemitisk vänsterblaska som helst 🙂

 48. OT: Skavlan bjuder tydligen in Åkesson på falska premisser. Han behandlar Åkesson på annat sätt än andra gäster. Det finns så mycket falskhet hos Skavlan. Svenskhat kanske? Försöker Skavlan med Norge i bakgrunden att hämnas på Sverige och nationalister för permetenttrafiken? Eller att Norge tillhörde Sverige? Det är i varje fall nåt som varje Norrman har i bakhuvet detta. Men varför gav då Norge Voksenåsen till Sverige som tack för bidrag under WW2? Nåt bra gjorde Sverige tydligen. https://sv.wikipedia.org/wiki/Voksen%C3%A5sen
  Nationalism är bra i Norge och ifrågasätts inte men i Sverige är det nåt fult. Fråga Skavlan om det. Om man inte blir ifrågasatt kan man fortsätta framstå som ofelbar. Vem inbjuder Skavlan till ett intervju i TV? Han intervjuar andra. Jaja. Och då ska det inte vara PK media menar jag så det kommer inte ske. För de håller ihop och ställer inga besvärliga frågor till varandra.

  • Skavlan var from som ett lamm när han intervjuade Dalai Lama. Då vågade han minsann inte ställa några utmanande frågor.

   • Men vad hade Bono med intervjun att göra? För Åkesson handlade det om att Skavlan ville gör en trevlig intervju till ett angrepp på hans person. Synd att inte Åkesson ifrågasatte det men han var förstås oförberedd på Skavlans fula knep och ville inte göra ett trevligt program till nåt annat. Trots tidigare erfarenhet så tror man mobbarna om att de har goda avsikter när de bjuder in igen. Man tror inte de kan vara så onda helt enkelt. Men det är de. Det här var nog minst lika illa som sist. Vidrigt, vidrigt och det är milt sagt. Finns det inga gränser för dom här? Tydligen inte. Och så billiga de är dessutom. De/han tillhör ju bottenskrapet av mobbare som dessutom tänker ut hur de ska mobba sina offer.

    • Jag uppfattade Åkesson och de andra gästerna i det lättsamma Skavlan-programmet som småtrevliga och mänskligt intressanta.
     När Skavlan plötsligt presenterade Bono, tappade programmet fokus och resten blev rätt förvirrat.

     Jag tycker att Åkesson och hans sambo skötte sig föredömligt. Den som borde skämmas är den lömske Skavlan, vars mål det tydligen var att stryka vänsterextremisterna medhårs.

     • Exakt. Skavlan hade en agenda. Förra gången var det inte OK men nu gick han över gränsen verkligen. Jag säger bara det att jag mår illa och vet vad jag skulle vilja göra över detta men får inte skriva det här. Är så otroligt trött på detta. Vi vet vad ni tycker nu. Behöver ni betona det i varje reportage eller insinuera det i varje mening? I SVT och media har de insinuerat med olika antydningar så man är så less på det. Som sagt vi vet nu vad vi ska tycka.

    • Ja, jag fick intrycket att Skavlan på något vis ville gottgöra Åkesson för den förra intervjun för flera år sedan. Han började bra men sen bytte han plötsligt skepnad och blev lika vidrig igen, som förra gången. Jag hoppas att Åkesson har lärt sig att denne TV-personlighet är falsk rakt igenom, bakom sitt gulliga flin.

     • Skavlan liknar dr Jekyll och mister Hyde faktiskt. Vem skulle vilja ha med en sån falsk person att göra? Det här är inte ett sunt beteende faktiskt. Det verkar inte friskt. Så här beter inte vi andra oss, det strider mot moralen vi är uppfostrade med. Skavlans program ska dessutom vara ett lättsamt underhållningsprogram. Här låter han underliggande ilska komma till ytan. Det kan ha att göra med att han hade Persbrandt i studion. Mindervärdeskomplex? Vilket inflytande hade sambon? Men överhuvudtaget är det ruttet att bjuda in nån och försöka mosa den personen.

     • Hur ser Norges politik ut idag? Vilka partier har de i riksdagen och vilka dominerar? De har Fremskrittspartiet som kan jämföras med SD. Du måste sopa rent för egen dörr Skavlan. Annars är du bara en hycklare. Är Sverige enklare att angripa? Nu krävs det mer än populism för att bli erkänd som programledare. Vi köper inte dina billiga poänger. Hur många invandrare har ni tagit emot? Baserar hans ställningstagande mot SD på att hans sambo Bonnevie hade förhållande med Persbrandt? Ville han stila för sin sambo som machoman. Många frågor som han behöver räta ut. Ska inte skriva nåt verbalt om vad jag tycker men rent objektivt så har han sjunkit i aktning. Riktigt lågt. Vågar han angripa sina egna i Norge?

     • Jag tror att Petra Mede var något på spåren när hon anspelade på att han också är en diva och skämtade med honom, ”Det är nånting med dig”…

     • Han har följt med strömmen tills nu och gullat med alla då han inbjudit Åkesson och då byter han skepnad och kanske visar en annan sida. Tidigare har han haft ett trevligt program som alla kan titta på sen byter han och visar sin mörka ubåtssida. Alla vill väl ändå se en linje i programmet, okontroversiellt och glättigt. Hur kan SVT godkänna det här eller är det med deras godkännande?

     • Jag tror att han helt enkelt tar sig friheter därför att han vet hur populärt hans program är; därmed får han makt även över SVT. Han har dessutom väldigt mycket pengar och säkert kontakter både här och där.

   • Dessutom var intervjuen med Åkesson och hans sambo klippt och redigerat ett tiotal ggr. Det klipptes och regigerades inte lika mycket då Skavlan pratade med alla andra gäster. Så visst var ”Skavlan..” styrt på ett sätt för att framställa Åkesson och hans sambo negativt. Men det är ju i linje mes SVTs pk-ism. Pk-ism är värre än rasism o värre än nazism och värre än kommunism.. i a f lika uselt som alla andra ismer. SVT är farlig för yttrandefriheten och farlig för demokra-tin.
    /CC

 49. Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan ska utvisas.
  Utlänningar ska inte kunna inneha svenskt pass.

 50. En välskriven och intressant artikel. Jag tar till mig mycket. På slutet blir jag dock tillbakakastad. Vad i h-vete har pajasen Trump med detta att göra? Vissa SD-entusiasters märkliga förkärlek till en person som ifrågasätter vetenskap och framför sina egna synpunkter som alternativa fakta är, och kommer framförallt att bli, en stor belastning för väljarstödet, mig inbegripen.

  • Trump…en pajas 🙂
   Kallar man en framgångsrik rik man det, vilket Trump bevisligen är….då är man en idiot, inte en pajas;)

  • En pajas? Visst, Trump håller bara på att fixa fred mellan Syd- och Nordkorea, något ingen tidigare president ens varit i närheten av eller ens velat beröra. Honom kallar du en pajas. Vem är pajasen här egentligen?

 51. Det går inte att som privatperson eller arbetskamrat prata med en invandrare från Syrien eller andra länder i det området utan att fördöma USA och Israel. Endera är man för eller emot. Är man ”emot” så får man det jobbigt. Emot kan betyda att man nyanserar eller att man inte ställer upp på det som de får lära sig i moskén. Så här har vi orsaken till S,V och MP och även Centerns ställningstaganden. Sossarnas ställningstagande mot Israel t.ex. Och nu fick de kred för det. Minst tre procent kom från klanerna.

 52. Vadå judar dom är väl inte Guds folk
  Om du begår brott mot kristna svenkar får du ju också stanna
  Var är skillnaden
  Judar är ju Svenskar

  • Nej det får du inte. Kristna stater anses inte vara farliga att utvisas till. Varför Israel anses det är frågan här. Jag tycker att det är självklart att en sådan här förbrytare får finna sig i att sitta inlåst i Israel ett bra tag.

 53. Hej Jappe,
  När jag kallar Trump en pajas är det inte för hans framgång. Han har lyckats bli USA’s president, hur mer framgångsrik kan man bli? Min kommentar handlar om hur han agerar i detta ämbete. Mina största invändningar handlar om hans ignorerande arv vetenskapliga fakta, hans löjliga försök att förändra verkligheten med ”alternativa fakta” (dvs osanning), samt misskrediterande arv all media som inte sjunger hans lov.
  Jag noterar att du tycker jag är en idiot eftersom jag kritiserar en framgångsrik person. Jag kritiserar Pol Pot, Stalin, Hitler och Mussolini. De var, åtminstone ett tag framgångsrika. Jag påstår inte att Trump kvalar in bland dessa herrar, bara att politisk framgång inte nödvändigtsvis innebär att kritiker är idioter!
  Min åsikt är att Trump är en mycket dålig representant för det amerikanska folket och det amerikanska idealet. Vii får se hur det går!

  • Jag skulle dock önska att du presenterade mer kött på benen än ”alternativa fakta” som är lika partiskt som SVT. Ungefär.

   • Som de flesta man pratar med..
    Det är som om de hade en inbyggd antenn inställd på frekvensen för SR/SVT och hjärnan enbart en förstärkare som får munnen att spela upp vad som sänds ut.

  • Vänstern, kommunister och marxister har inte åstadkommit något annat än misär i alla länder dom berört. Förtryck och beroende på staten är allt ditt gäng har lyckats med. Du pratar om vetenskapliga fakta. Faktum är att världen är totalt överbefolkad.

   • Hej Ehrling,
    Jösses, jag hade missat ditt inlägg. Beklagar verkligen för jag vill försöka svara de som har intresse i mina kommentarer.
    Jag har faktiskt lite svårt att förstå ditt inlägg. Du talar om vänstern med flera som åstadkommit misär. Där håller jag med dig helt och hållet. Du talar om förtyck och beroende av staten som ”mitt gäng” lyckats med. Jag betackar mig å det grövsta! Jag har aldrig förespråkat statens överförmynderi. Tvärtom, är jag emot allt detta!
    Ja, jag för fram vetenskapliga fakta. Jag anser att det är det enda vi verkligen kan förlita oss på. Denna min övertygelse är en betydande faktor för mitt motståndstagande till president Trump. Jag anser honom vara en ”show- and dance-man”. En person utan förenkling i verkligheten. Det fungerar (uppenbarligen) ett tag men kommer oundvikligen att sluta i en katastrof. Det gäller alla som förnekar vetenskapliga fakta och bildligt talat anser att jorden är platt.
    Är jorden överbefolkad? Ja kanske. Det beror på. Om man anser att människan, homo sapiens, är den ras som allt ska optimeras kring så finns det nog plats för några till. Om man anser att vi är en ras av flera som har lika rätt att vistas här på jorden så är vi väldigt många för många. Om homo sapiens ska fortsätta sprida sin DNA så måste vi absolut förändra vårt beteende avseende klimatpåverkan men också andra miljöfaktorer. Det naturliga enligt ett strikt naturvetenskapligt synsätt vore att beståndet av homo sapiens reducerades signifikant.
    Men, hur ordnar vi det? Pest, kolera, kärnvapen?

 54. Nu är det inte längre Svenska stolta som skylls för anfallen emot denna minoritet.

  Handhjärta my as ,käms Kunke Blaha.

  Nä, nu är det vänsterns IMPORTERADE gullungar som utförde dåden.
  Sanningen kommer ju alltid fram till sist.

 55. Satirisk dräpande underhållande läsning. Jag håller med dig, Mats Dagerlind, i allt. Och kontentan blir att muslimer (som inte är flyktingar och som bluffat om allt i sina asylansökningar) behöver bara begå ett terror- eller våldsbrott mot jude/judar för att slippa bli utvisade. Och denna insikt är riktigt hemskt avslöljande, d.v.s. avslöjande om hur Sverige faktiskt fungerar med 7-klöverns politik och lagstiftning. Många lagar och praxis / tillämpning av många av våra lagar måste givetvis ändras. Och vem/vilka vill och kan ändra på dagens bristande lagar? Jo, endast SD vill göra det. Allts måste vi som har kunskaper och som har vår IQ i behåll rösta på SD. Vi måste nu övertyga andra att också rösta på SD..
  /CC

 56. Tråkigt med terror och skrämmande för de utsatta. Men det finns alltid en bakgrund.

  Judar har ett suveränt fint land som heter Israel vars land är taget från Palestinier under Balfourdeklarationen – Ja precis Rotschild har ju ingen makt om vi ska lyssna på the pundents men den försäkrade i varje fall Rotschild familjen om att Brittiska Palestina var deras.

  Att judar i Sverige i praktiken skulle vara fredlösa som Mats slutsats blev det är ju naturligtvis trist men samnytt har ju under avpixlat avslöjat att Judar var drivande i frågan för det mångkulturella Sverige.

  Och numera finns det ju ett par videos som avslöjar deras agenda tillsammans med Ingrid Carlqvists observationer så blir ju deras roll rätt tydlig. De är extremt ”pro” invandring och kan därmed beskyllas för samma saker som vänster eller de 83% som röstat för detta och så vidare.

  Men ja just ja man får ju nämna det heliga ordet J. För de har ju varit gasade och är för evigt fredade därav från alla former av nyanserad kritik.

  Men här är i vart fall en del sevärda videos.

  https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw- Barbra Specter
  https://www.youtube.com/watch?v=ljzfsxOx_r0 – Balfour declaration
  https://www.youtube.com/watch?v=-Q8BLfefGtg – Stefany Molyneux on immigration
  https://www.youtube.com/watch?v=_4EZpUb9CJU- Harvad Jew on immigration experiment
  https://www.youtube.com/watch?v=SbmZlEJe4Js&t=5s – Ingrid Carlqvist.

  Så frågan är ju varför är de så pro-invandring?

  Vad vill de med Europa egentligen och varför kommer vi att ogilla dom enligt Barbra Specter.

  • Bara för att ett mord har begåtts så rättfärdigar det inte ett nytt mord. Ismer av alla slag måste bekämas. Och pk-ismen är den allra farligaste ismen. Och pk-isterna daltar alltid med palestinierna och med vänsterliberala kommunister. Pk-ismen har sina rötter i 68-vänstern och den ideologin har tyvärr spridit sig som en elakartad cancersvulst i hela Sverige. Ismer har aldrig bringat något gott. Bara elände, kaos, falska nyheter och odemokratiska samhällen. Men pk-isterna påstår alltid det motsatta. När pk-isterna för bestämma så blir lögn saning och sanning lögn. Och det värsta är att pk-isterna har makten över alla våra stora medier. Medier som SVT/SR, TV4, Expressen och Afronblandet är typiska pk-medier som sällan eller aldrig berättar sanningen. Pk-medierna har en politisk agenda och den har sina rötter i 1968-vänstern. Sverige är i akut behov av medier som inte är vänsterpolitiskt styrda. Sverige behöver andra mer neutrala medier som inte sprider vinklade och lögnaktiga uppgifter. Nya medier som inte har dagen vänstersocialitiska ideer som förebilder. .
   /CC

    • Fakta: Judéen och Samarinen fanns för över 2000 år sedan och där bodde bl.a. judar. D.v,s. på exakt samma plats som staten Israel ligger bodde bl.a.. judar för över 2000 år sedan. Och din hänvisning innehåller bl.a. en propalestinsk partisk TV-kanal; Al Jazeera.

     Se: http://ilyameyer.com/svenska/tag/judeen-och-samarien/

     Dessutom har jag både bott och arbetat i Israel/Gaza och jag har sett att palestinierna daglien skickade rakter från Gaza in mot Israel. Jag har själv sett raketernas effekter med skadade byggnader och dödade och skadade människor..Inte ett enda ord berättades i svenska pk medier om detta palestinak våld. Så visst är pk-medierna i Sverige pratiska. jag vill bara påtala att svensk pk-ism är parttisk och sprider en massa lögner eller låter bli att berätta fakta. Och att inte berätta sanningen när det finns två motpoler utgör ett hot mot demokratin. Då begränsas informationen och då minskar yttrandefriheten. Då handlar det om hjärntvätt och om indoktrinering. Och det är exakt vad svenska pk medier idag sysslar med.
     /CC

     • Jag har varit och arbetat i Israel.
      Min slutgiltiga bedömning är att hela området bör jämnas med marken, INKLUSIVE Jerusalem.

      Sedan ska Europa skicka dit alla som inte är önskade här, om de inte istället väljer att återvända till sitt hemland.

      Detta skulle hela världen tjäna på.
      Det är det mest humana.

     • Varför ska man göra detta, din duma sjuka fan? Israel är av de främsta länder i forskning, vetenskap, jordbruk. räkna hur många israeler fick Nobel priset, israeliska läkarteam åker världensrunt i fattiga länder för att hjälpa barn, Israel är av de första länder att ställa upp när andra länder drabbas av naturkatastrofer, israeliska sjukhus är fullproppade med skadade syriskacivila från fiendelandet Syrien, etc. I dina nasare kretsar har de inte nämnande allt detta? Vad sägs att man ska jämna Stockholm med marken? Tror du att det blir en stor jävla förlust för omvärlden?

     • Tror du är nåt på spåren, kanske är det jämna ut Stockholm i höjd med havsnivån detta landet behöver?

  • Att personer som är framgångsrika har judiskt påbrå bevisar inte att det finns en sammansvärjning. Man kan fundera varför nobelpristagare oftast är judar. De har gjort mycket bra för mänskligheten, går inte att förneka. Andra har gjort en hel del ont. Hitler var ju bevisligen inte jude och se vad han gjorde. Menar att fokuserar man på vissa saker så hittar man det man söker.

   • Snacka om propagandiserad. Ta en titt på länkarna och lär dig nått.

    Att Wallenbergarna har makt har bara med talang att göra och får inte ifrågasättas… PFFT tar mig för pannan.

    • Det intressanta är att the J:s t.o.m. lyckas slå splitt mellan oss i övrigt upplysta även i sin frånvaro, det räcker de kommer på tal!
     Se som vi kivas här.
     Allt för att Mats ska hetsa och vara extremt partisk i något som egentligen inte borde röra oss!

  • Är man lite förvirrad och har för mycket tid och nykär i Internet så kan ju roa sig eller bota sig med konspirationsteorierna?
   Om du gör det enkelt däremot så blir det visst för enkelt?
   Alla dina teorier och länkar istället öppna ögonen vare sig rätt plats eller rätt tid hur det kom till så finns Israel och är ett föredöme för varje folk och nationalstat som inte slarvar bort sitt folks historia och som försvarar och värnar demokratin!

  • Seriöst tror du hela folkslag är ute på en gemensam agenda annat än att värna sin tradition sin historia att hedra sin familj och förfäder?
   Du är rasist punkt slut!
   Hade du pratat om judendomen hade det varit en sak liksom islam men men men ismer religion och hokus pokus har inget att göra med att värna och hedra sina föräldrar

  • Din kommentar kommer tas bort.
   Sanningen tåls inte på samnytt.
   Precis fått 4-5 kommentarer raderade från denna artikel.

   Lika roligt varje gång! 😂😂
   För är något SÅ känsligt, då vet man att man har rätt!

   • Undrar om mina tjugotal kommentarer som pekar finger mot judar, särskilt juden (((Mats Dagerlind))) kommer att tas bort… självklart att de kommer.

  • Eftersom de ser (den vita nationalstaten) som deras värsta fiende, ser de till att våra länder ”massberikas” med avlägsna folkslag.

 57. Tack Mats håller med om varje ord och meningar du skriver. Jag hade hoppats på att vi hade fått en ny regering som skulle upprätta goda relationer med Israel och erkände Jerusalem som Israels huvudstad och stoppa bidraget till palestinska terrororganisation. Varför skall svenska skattebetalares medel delvis gå till att betala terrorism?

  • Fortsätter Löfven och Wallström så blir det fler och ökade bidrag som svenska folket inte får kännedom om. De vill också stoppa informationsspridningen med en ny lag som innebär att man får inte komma med information som stör svenska relationer till utrikes makt. Alltså bistånd till terror organisationer.

 58. Men judarna skulle ju fly om SD blev störst i valet? Judarna säger ju att SD är problemet ! Märkligt när man faktiskt vet vem som står för terrorn mot judarna ! Och inte är det Sd

  • Nej, majoriteten av judarna gillar SD. Det är en falsk bild som pk medierna förmedlar. Det finns några enstaka judar som ogillar SD. Men i svenska pk-medier förmedlas en helt annan bild. Judar i allmänhet ser muslmerna som ett 1000-fallt större hot än allt annat. PK medierna ljuger, vinklar och vrider på sanningen för att förmedla en falsk bild och pk mediernas övergripande mål är att på alla möjliga och omöjliga sätt smutskasta SD. Syftet är att för-söka få färre att rösta på SD.
   /CC

    • Alla judar jag känner (100-tals) säger att det är muslimerna som utgör det största hotet mot judar. Och omkring 35 procent av alla judar som jag känner säger att SD har en bra politik för judarna. Har du några andra data? Varför frågar du.. det är väl allmän kunskap för alla som inte har gått på och fastnat i pk-ismens omfattande hjärntvättande indoktrinering.
     /CC

     • 35% ar inte majoriteten. Och i stort sett ingen jude gar ut offentligt med detta stod. Daremot drar DN alltid fram nagra holocaust survivors fore varje val. De overlevande sager alltid att de ar radda for 30-talet och att de har packat vaskorna igen for att de ar genuint radda for Akesson.

      Om det ar svart for judar att offentligt ga ut med att stodja SD, sa skulle de kunna kritisera Woolodarski pa DN istallet

      Jag ar overtygad av att manga judar inser att SD inte ar ett hot och kanske till och med en van. Det racker dock inte. Man maste gora sin rost hord.

     • Skulle Wolodarski skriva något positivt om SD, eller negativt om judar skulle globalisten, SD-hataren och ägaren till DN ge Wolodarski sparken på stående fot då Bonnier själv är jude.

     • Nu var min poang att svenka judar inte protesterar mot Wolodarski. Carl Crona havdade att 35% av dem gillar SD. Dessa skulle kunna ga ut me kritik av Wolodarski.

     • SVT eller Aftonbladet skulle sakert skriva om ett judiskt drev mot Wolodarski. Eller publicering pa facebook.

   • Det stämmer att det är msm och då främst Bonnier-media som genom åren försökt intala läsarna att det är ”nynazister” som ligger bakom hoten mot judar. När judar utfrågas vem som ligger bakom dessa hot, svarar de alltid muslimer.

  • Det värsta för judarna är om invandringen fortsätter. Alla vet ju var 99 procent kommer från de senaste 50 åren. Det kanske blir SD de kommer ropa på hjälp från t.o.m. Kände faktiskt inte till jude som etnisk grupp innan den här massinvandringen från MENA. Tror många har vaknat upp i Sverige. Det vi läste i skolböckerna har vi nu här i landet och måste förhålla oss till.

 59. Nu du Mats Dagerlind så ska du skriva förbenat bra spot on och motsatsen till att ta sin Mats ur skolan.
  Vad du gör är att du konkretiserar i princip hela världspolitiken efter andra världskriget och västs absoluta förvirring och det med en tydlig nerv som ingen kan missa.
  Ibland fast du är både dräpande och direkt normalt så skiner ditt ansvar igenom men min passning till dig är att det behöver du Inte!
  Du ska vara precis så här vem skulle kunna bemöta den här krönikan ovan?
  Inte ens Hamas’
  You really made my day och jag ska inte heller själv från och med nu lägga några fingrar emellan
  Stort Tack’

 60. Just den biten om utvisning borde drivas vidare. För om domen gäller så blir Sverige i praktiken en fristad för antisemiter. Hade han varit med i NMR förresten så hade det blivit mycket skriverier.

  Appropå Palestina. Wallström stöder Hamas som vill ha en enstatslösning, de har i partiprogrammet att driva bort judarna. Efter fredsöverenskommelsen 2003? där Israel lämnade Gaza och även tvingade judiska bosättare att flytta därifrån och fria val utlystes i Gaza så röstade Gazaborna för Hamas. En terrorstämplad organisation som började bomba Israel med raketer. Hamas drev ut PLO från Gaza och vill ha en islamistisk stat. Gaza styrs nu av islamister. Israel har en blockad mot Gaza men är inte ockuperat. Israel har blockerat Gaza för att förhindra ytterligare raketer och kustremsan utanför bevakas av Israel med godkännande från FN. Där kommer Ship to Gaza in med” leveranser”. Gaza försörjs väl av FN och Israel mestadels landvägen så Ship to Gaza är enbart propaganda från vänstern och sossar. Vad nu dom har med saken att göra. Gränsen till Egypten är hårdbevakad av Egypten för de vill inte ha in islamister och vapen den vägen. Att israeler tvingades bort från Gaza är väl etnisk rensning? Var nånstans annars skulle det accepteras av världssamfundet? All info om detta kommer från bloggar för media vill eller kan inte upplysa om detta och mycket annat som pågår i världen.

 61. Och vilket land på denna planet har inte tagit andra länders territorium genom årtusendena?

  Tack Dagerlind för det du skriver! Tyvärr har du rätt i varje ord.

 62. Har Mats givit upp? Eller är Sverige så uselt att inte ens satiren blir rolig? Nu har myndigheterna placerat ytterligare en kriminell terrorist i vårt Sverige. Hur kommer han att tacka oss?

  • Vi har väl alla litet baksmälla sedan söndagen med ett resultat för SD sämre än väntat. Del är dessutom liksom svårt att göra satir på elakartade patologiska saker.

 63. Väldigt bra krönika Mats!! Antisemitismen i Sverige är svindlande. Och då är det inte NMR jag tänker på. Även om de är ett problem så är de ljusår ifrån palestinierna och deras anhängare i socialdemokraterna.

  • Jag skulle väl vilja påstå att det är judarna i Sverige som är svindlande. Jag menar titta på Mats Dagerlind. Han försöker presentera sig som en Svensk med Svenska intressen samtidigt som han skriver Zionistiska artiklar därför att han själv är etnisk jude.

 64. Sionismens mål är att tömma Gaza och Västbanken på Palestinier, så de gråter nog inte av att slippa den här individen på deras bakgård.

    • Är det BARA judar? Är det ALLA judar?
     De allra flesta som vill mörda alla oliktänkande på traditionellt socialistiskt sätt, och totalförstöra samhället genom att införa islamistisk terrortyranni på stenåldersnivå, är ju svenskar. Över 5 000 000 svenskar röstade ju på det i söndags. Tvärtom är ju de främsta motståndarna mot islamism och mot socialism judar! Din jude-Tourette är helt verklighetsfrämmande och komplett irrelevant.

     • Har jag skrivit att det är alla judar som tycker så? På vilket sett är de den största motståndaren mot islamism och socialism?

     • Varför pratar du hela tiden om en enda egenskap hos somliga som du ogillar? Filosofen Ayn Rand och ekonomen Ludwig von Mises var judar och är de som rent logiskt har motbevisat marxismen. Du kan gå till USA för att se att de mest energiska anti-socialisterna är judar. Du kan se att ortodoxa judar i Israel är de mest energiska anti-muslimerna.

     • Det är säkert så. Men den neoconservativa/sionistiska fåran med personer som Kagan, Kristol, Wolfowitz, Netanayahu, Sharon och de andra har ju fysiskt påverkat vår värld genom att radera miljoner liv under några decennier. Många Ortodoxa judar föraktar ju även kristna och refererar till oss som goy/boskap.
      Det pratas inte heller så högt i Proisraliska läger om Israels stöd till den värsta mardrömsdiktaturen i hela regionen. Saudi.

  • Och ditt mål verkar enbart va att skriva en massa halvnazistisk smörja under den här artikeln.
   Vi har redan fattat (efter alla din patetiska inlägg) att du anser att Judarna är roten till alla problem här i Europa.

   • Inte till alla men en hel del. Att destabilisera Mellanöstern har haft enorma konsekvenser för Europa. Jag är varken rasist, nazist eller antisemit men många tycks tro att israelernas behandling av palestinierna är bra. Och det kan bara tolkas som rasism.

   • Staten Israel bedriver ju en politik som alltfler uppfattar som klart en variant av apartheid. Mången president i USA har sagt att Israel är en bundsförvant och en vän. Ett bekymmer är dock att oljan till stor del finns i arabländer. Det är ju ett memento. Över alltihopa lyser de mänskliga rättigheterna..?

   • Du skriver själv som en jude. Skulle inte förvåna mig om du själv, precis som Mats Dagerlind, är jude. The Goyim Know.

 65. Jag ogillar islam, men om en vanlig muslim dodas av en kristen sa skall den kristne in i fangelse. Man forsvarar inte kristna bara for att de ar kristna. Man forsvarar dem som utfor goda handlingar. Sa fort Israel kommer upp a samnytt sa maste de som alskar israel saga sin mening

  • De kristna har ingen uttalad plan att döda de oliktänkande, vilket islam har. Det räcker helt för att hata islam och förbanna den hatiska omänskliga ideologin!

    • Inte alls infantilt, utan bara förutseende – så länge de inte konverterar från islam så kan man aldrig tro att hen inte är en fiende.

     • Fjantig semantik. Du kan vara misstanksam mot muslimer, men att kalla dem fiender ar ordbajseri. Ger nationalister daligt rykte.

     • Då har jag bara ett råd till dig: Läs Koranen, lyssna på vad imamer predikar och öppna ögonen hur muslimer beter sig!

  • Nej, nej. Det är sånna som jag som är judarnas problem därför att jag med lätthet kan identifiera judar som försöker gömam sig och påverka människor. Låt mig demonstrera: Mats Dagerlind är en etnisk jude som har tydliga Zionistiska intressen.

 66. Helt naturligt att en importerad GULDKLIMP INTE FÅR UTVISAS !
  Löfven / Reinfeldt har lyckats med konststycket att importera kriminella från hela världen, dessa personer skall ingå i det NYA SVERIGE som nu skapas. Hårt arbetande svenskar skall utbytas mot nya personer så att Sverige blir som alla andra arabstater,där våld,förstörelse,mord tillhör vardagen.

 67. Att FN tog sig rätten att dela ut territorium till höger och vänster 1947 var naturligtvis befängt.
  Sionisternas anspråk på mark i Mellanöstern utgick från kartor från den tidpunkten vi i Sverige benämner tidig järnålder och saknade all legitimitet.
  Det hade varit betydligt lugnare i vår värld om judarna istället tilldelats territorium i Brasilien, vilket diskuterades i slutet av 1800-talet då sionismen växte fram.

  • Alla dessa religiösa tokskallar som anser att de agerar med guds eller Allahs välsignelse och vem kan sätta sig över den högstes vilja. Roten till allt ont är religiösa aktivister; en moral präglad av förnuft och hänsynstagande och filosofiska överväganden är mitt förslag. Jag minns Churchill ord efter kriget ”It´s better to bla,bla,bla than to war, war,war”

 68. Feras kommer, när han får sitt svenska pass, att bli en trogen socialdemokrat. En sådan person måste beredas väg till Sverige. Feras existens är naturligtvis beroende av livstids erhållande av att svenska skattebetalare bidrager till hans försörjning. Eventuellt kanske han röstar på V men det är även det en tillgång för sossenomenklaturan. Judar däremot som i sin duktighet i näringsverksamhet bidrager till Feras livstidsförsörjning kommer aldrig att rösta på S och ses därmed med misstänksamhet av sosseriets pampar som även de mest livnär sig på välavlönade offentliga tjänster som de beviljar varandra i tjänster och gentjänster.

 69. Vad är det som är så bra med massinvandring? Det kostar mycket pengar, det har givit en enorm ökning av allehanda brott av vilka vissa som t.ex. gruppvåldtäkter var helt okända i det gamla Sverige, det har förorsakat kaos i sjukvården i polisväsendet, i skolorna, det stjäls och det bränns bilar, skolor och dagis. Så jag frågar igen: Vad är det som är så bra med massinvandring? Något måste det ju vara, eftersom den tillåts fortsätta i oförminskad omfattning. Migrationsverkets prognos för de närmaste tre åren är 375 000 – dvs samma storleksordning som det beryktade året 2015. Och alla politiker säger att ”Nu så har vi stramat åt invandringen till EU:s miniminivå”. Känner de inte till Migrationsverkets prognos?

  • Utan massinvandring skulle 7-klöverns partier minska med 20-30 procent och SD öka med motsvarande. Det handlar för 7-klöverns del bara om makt.
   /CC

    • Jag har läst alla riksdasgspartiers partiprogram och min absoluta uppfattning är att SD har bäst politik inom precis alla områden. ALLTING blir bättre om SD får bestämma. SDs politik handlar inte bara om att minska antalet bidragstärande och kriminella utlänningar. SDs politik är idag så mycket mer genomtänkt och bra. SDs politik är absolut bäst.
     /CC

     • Absolut är det så, men det jag menar är att det är väldigt enkelt att vara bättre än dom andra, för dom är urusla för att säga det på ren Svenska!

     • Ja, se bara på miljöpolitiken!
      MP:s miljöpolitik är i stort sett bara lokalt symbolisk och populistisk, medan SD:s angriper de stora problemen och vill i första hand satsa på miljöprojekt i de nya utvecklingsländerna, samt satsa på framtagande av ny miljöteknik vilket skulle göra betydligt mer för den globala miljön!

  • De är ju enbart de närmast berörda som har ett särskilt långt minne över de olyckor som drabbat Sverige i mitt grannkvarter skedde ett som det ryktas ett knarkrelaterat mord. De sedvanliga ljusen kom snabbt på plats ”vi kommer aldrig glömma dig” bla bla .Efter en vecka var polisens brottsplatsundersökning klar ljusen bortstädade och det hela i stort sett bortglömt- livet går vidare

  • Jo, vi får hit en massa, som Löfven uttrycker det,” suksöterskor och undersöterskor” och får därigenom större ” ressusser ” till vården. Han är klurig våran, av egen fri vilja självutnämnde, stasminister.

    • Han har ju inte ens slutfört en aspirantkurs i svetsning. Han ägnade sig åt att smida ränker på fackexpeditionen hos Hägglund & söner. De gör så de s.k förtroendevalda, de arbetar inte ett skit utan bara ligger företagen till last. Jag har sett de där överallt vid mina företagsbesök och förundrats över deras existens. Men så är det.

     • Ja undrade om hans delikat händer, verkar att på fack gårdar blir de pampar, eller alkoholister, eller båda.

 70. Problemet i mellanöstern är inte judar och kristna det är
  Islams oförmåga till samexistens på lika villkor som är det stora problemet.

  • Det stora problemet är att se människor som grupper när man även bör se dom som individer och att man (vi) är alldeles för blåögda. Några änglar i lågklackat har jag aldrig sett gående på vår jord och tyvärr har en främmande man större dragningskraft på ett spänningssökande svenskt våp än en hellyllesvensk gråtråkig man

 71. Det är ett ödets ironi att Hovrätten i västra Sverige låter dem, som utför terrordåd mot judar, få stanna i Sverige. Hovrätten startades upp av hovrättspresident Holger Elliot släkt till judar, som redan på 1790 talet konverterade till kristendomen. Medlemmar i släkten förföljs på radio islams hemsida. Stoppa islamifieringen av Sverige#svpol

 72. Tja när Donald TRUMP utbrast under möte Look what´s happening in Sweden, Sweden…. (innan det hänt det som skulle hända) såg jag det som en judisk påverkansoperation. Jag hade nämligen hört en lång tids klagomål på Svensk television… Inte för att jag har något emot judar….men man skall vara vaken för att de besitter en förmåga att påverka och sätta agendan. Att ersätta en åsiktskorridor med en annan båtar föga. Att blåögt spela finanseliten i händerna är inte stor hjälp för den svenske löntagaren

 73. Det Hitler låg bakom fortsätter den vita mannen ska utrotas i Europa så personligen har jag inte något emot judar men jag framförhåller den vita rasen som 7-klöverns politiker tydligen föraktar, vilket deras politik vittnar om!
  När vi har en sådan situation så är det på sin plats att ta upp frågan om den den vita rasens överlevnad och Bilderbergergruppens judar ligger bakom globaliseringen!

  • Dina uttryck: ”Judarnas Bonnier” samt ”Bilderbergergruppens judar”, bevisar att du är en sann antisemit.
   När du sedan börjar yra om: ”den vita rasens överlevnad”, så understryker det att du är en sann rasideolog också.
   Du svärtar ner samhällsnytts rykte, och om jag var moderator så skulle du bannas från sajten.

   • Ledsen att säga dig, att din intelligensfrihet tycks var fullkomlig?Baserat på att du är en mytoman som inte vill höra om den verklighet vi lever i eller rättare sagt du vill inte veta av den!
    Så i princip anklagar du uppskattade lärda män som står för mänsklighetens utveckling, som vet att judarna har nästan det största inflytande i världen!
    Stalin var jude och honom måtte du ha gillat?
    Som sagt var, du är inte svensk utan en indoktrinerad person i fablernas värld?

   • Men du själv ser över faktumet att Mats Dagerlind är jude och ser detta som orelaterat till att han skriver mycket positiva saker om Israel? Det är orelaterat? Du ser det inte som en aningen Zionistiskt? Att ogilla judiska supremasister och att peka ut den judiska kopplingen berättigar inte kritik mot den som kritiserar judarna.

  • Har också funderat runt det. Jag och gubben röstade SD. Dock ifrågasätter jag starkt deras agerande i ett ytterst känslig politiskt läge, nu då vi väntar på att utse statsminister och regering. Jag anser att Åkesson absolut inte skulle ha ställt upp i Skavlan. Inte heller skulle han ha lagt upp ”svärmors problematiken” på bordet. Mattias Karlsson kunde gott ha väntat några veckor med att citera gamla dikter. SD kvinnan som ville bomba Veronica Palm, kunde hållit mun om sina ”känslor”.
   Ovanstående gav slaskpressen allt de kunde önska sig just nu…..!

 74. Ett annat lysande sätt att bli svensk på, är att gå till en korvakiosk och beställa en välfärd utan skattesänkningar och en kuckmebrö. Det är riktigt svenskt.

  • Ett annat sätt att plötsligt bli Svensk på är att göra som Mats gör. ”Shalom fellow white Swedish Goyim! Jag ska skriva en artikel som visar att Israel är bra! Och jag gör det för att jag är Svensk och tycker att Israel är vår största allierade kompis! En demokrati i Mellanöstern är viktig vän att ha!”

  • Det finns inget land som heter Palestina. Det palestinska folket bor i massor av lika länder. Och många bor i Israel. Och på Västbanken och i Gaza bor det nästan bara palestinier. Även i Duai, Kuwait, Saudiarabien, Jordanien bor det jättelånga palestinier. Och de bor även en hel del palestinier i Sverige. Men något land om heter Palestina existerar inte. Palestinierna har inte egen kontroll över mågot land-område. Och FN och EU har terror stämplat Hamas. Men Margot Wallström och den rödgröna regeringen har erkänt ”Palestina” som stat. Men det finns inget område som palestinierna har egen kontroll över och FN har inte godkänt palestiniernas självutropande av egen stat. Så situationen är lite mer komplicerad än man tror … Dessutom består Västbanken av ett lapptäcke där judar bor i vissa områden och palestinier i andra.
   /CC

  • Undrar hur länge dessa lågavlönade poliser kommer att orka?
   De verkar oroväckande fort minska i antal. De sista nissarna blir väl ålagda att patrullera runt Rosenbad, samt utgöra livvakter till politikerna……!

 75. Så lysande skrivet! Precis så funkar gasmolnet av sjuka tankar som sprids av media, i skolor och universitet i Sverige. Då Orwell är död är det bra att du finns, Mats Dagerlind. Tack!

 76. Att förklara politiska motståndare för sinnessjuka är ett gammalt klassiskt knep från dåvarande Sovjetunionen. Gamla knep blir gamla för att de fungerar så bra oberoende av kontexten

 77. Det är horribelt att anledningen till att en terrorist inte utvisas är att den demokratiska Israeliska staten kan vara intresserad av att lagföra terroristen ifråga!!!!
  Sverige går islamistiska/arabiska personers ärenden och det verkar vara ett led i att
  islam förväntas att få ett allt större inflytande över Sverige!!!

 78. Bra skrivit, Mats!
  Ca 80 % av svenska folket visade sig ju vara ”Vandrande Zombier”, med selekterad
  verklighetsförankring..?! Själv hade jag en förhoppning att det endast var 70%…..

  • Folk som inte märker att Mats är en etnisk jude, som gömmer sig och smyger in judiska budskap, är också vandrande zombies.

 79. Det är detta jag sagt hela tiden, antisemitism lönar sig och belönas av de rödgröna samt de muslimer som styr. Samma som med terror. Fruktansvärt men dagens sanning!

 80. 4 av 5 utländska våldtäktsmän som våldtar svenska kvinnor utvisas inte. Riksdagen som stiftar lagarna krattar alltså manegen för ett blodigt inbördeskrig helt medvetet. – Vi har en Södermalmsk Elit som inte har en aning om historien, vetenskap, sunt förnuft eller darwinismen, de lever i en partiöverskridande religion som heter kulturmarxism. Vi har ledare som inte förstår att deras främsta uppgift är att försvara det EGNA folket. – Våra ledare lever i en DN dikterad dårhus socialism. (kulturmarxism) – HBTQ-Feminism-Ensamkommande-Muhammed-kusingifte-kränkt-meeto-asteroidhot-eko-latte…

  • De som sitter i den svenska regimen är intet annat än galjonsfigurer styrda av en skuggregering. För var dag som går så ökar denna skuggregering sitt grepp om landet Sverige.

   • Är de Judar? Judar som drar i trådarna? Ja ja mänsan den evige jude, Zions äldres protokolls, Zog va. Okunniga svenskar är så kunniga. Wonderful world, wonderful people

 81. Inget fan av Israels ofta överdrivet aggressiva politik i regionen (samt deras expansiva agenda där det även ingår att stödja exempelvis ISIS). Jag har även bra insikt i den rasistiska synen många judar har på icke-judar, men Mats krönika var fantastisk i sin pedagogiska sarkasm och ironi.

  • Jag känner flera judar och en av dem höll med om att ”revolutionen” i ryssland startades av judar, men ”det var rätt åt ”dom” eftersom de var så antisemistiska” – Jag häpnade givetvis. Det jag hörde var rasism. – Jag vet inte om kulturmarxismen är en del av den euro-judiska kulturen/religionen. Alla ledande judar i Sverige (ex Bonniers, EXPO, Aschberg, Sarnecki, Stjärne) tycks alla vara kulturmarxister.

   • Allt anti-semitism är svar på semitism, det vill säga judisk supremacitet. Var det verkligen rätt åt Ukrainarna när juden Genrikh Yagoda och hans deputies mördade 7 – 11 miljoner av dem? Och 20 – 60 miljoner ryssar som torterades, mördades och arbetades till döds i Gulag-dödslägren som juden Lazar byggde upp och såg över med sina närmsta som också var judar?

  • Tack ! En lagom lång och mycket väl skriven förklaring till världsläget av idag.
   Lika barn leka bäst och alla folk har rätt att få leva i fred och bevara sin egen särart. För att detta skall vara möjligt så behövs vi nationalister som ser till att nationer fortfarande skall finnas och olika folkgrupper skall bevaras och få leva vidare.
   Att bevara våra olikheter är den sanna diversifieringen och den riktiga mångkulturen !

  • Israel och Jordanien kan komma hyggligt överens. Jordanien har Mellanösterns bäst utbildade militär och kan orsaka mycket större skada än de terrorister som Margot stödjer. Jordanien tar också emot en stor mängd flyktingar utan tillräcklig kompensation, något som Sverige borde ge sitt stöd för. Vill man ha fred skall man stödja samexistens och respekt för varandra inte som Margot jobba för konflikt. Det finns exempel på att Israel inte bara är aggressivt som du säger. Låt inte Sverige vara en källa till att driva konflikter som sker idag. Stöd inte terrorister eller kriminella som hotar bräcklig fred! Ge inte aktivister plattformar i Sverige, vare sig de kommer från Estland eller Palestina!

 82. Bra Mats att du rotat runt i detta!
  Listan på skäl som gör att du behöver stanna i Sverige verkar öka hela tiden.
  – Du är sjuk, möjligheterna till adekvat vård i hemlandet bedöms som dåliga.
  – Du har just kommit på att du egentligen är homosexuell, och detta accepteras ej i hemlandet.
  – Du har funnit ”den rätta tron” och konverterat till kristendomen, det tolereras ej i hemlandet, du riskerar liv och lem om du återvänder dit.
  – Du har skaffat dig massor av anknytningar, flickvän, barn, bekanta etc.
  – Migverket har dragit ut på tiden, anser du, för att ge dig ett beslut, detta borde automatiskt ge dig uppehållstillstånd.
  – Du har inte bara ”glömt” din ålder” utan dessvärre även glömt var du kom ifrån.
  Hur länge skall denna dårskap fortsätta? Allt medan vi skattebetalare står för alla advokatkostnader för oändliga överklaganden?

 83. Naturligtvis så skall denna palestinier skickas tillbaka till vart än han nu kom ifrån !
  Men kan någon vänlig själ vara så vänlig att förklara vad i detta fall som är antisemitiskt ?

 84. OT:
  ”Kraftig detonation i Flemingsberg” // ”Polisen spärrade under morgonen av ett stort område och boende ombads hålla sig inomhus. Vid 10.30-tiden fann bombteknikerna ytterligare ett farligt föremål på platsen.” – Aftonbladet.

  Enligt polisen ska det handla om handgranater som har pangat i natt. De har tydligen hittat ytterligare ett antal handgranater i rabatterna utanför bostadshusen i området.

  Ha! Kul. Grattis till er som bor i området och som medvetet har röstat för den här verkligheten. Gärningsmännen gör det ni har bett dem att göra. De går inte att hitta, och de går inte att döma även om de skulle hittas.

  • Lite spännande kultur om än inte så ny som man kunde ha hoppats.
   Denna kultur har hunnit etablera och rota sig ganska”väl” om man nu kan kalla det så . Inget nytt men bara halvnytt.
   Nu vill nog Mona och PK ligan att lite mera exotiska och nya inslag skall komma till. Vad sägs om inslag av skjutningar med RPG så kan vi gå vidare med haubits om något årtionde.

 85. Verkligheten är helt osannolik. Och det är vi som finansierar detta vansinne genom våra skatter. Som antagligen kommer att höjas för att man ska ha råd att fortsätta i samma bana. Och man har inget jävla val som anställd än att betala för det. Fattar folk verkligen vilken verklighet man röstat för? 7 partier – ingen skillnad. Endast 1 riksdagsparti som protesterat.

 86. Begås det brott mot judiska mål så kallas det genast för ett ”antisemitiskt terrordåd”.
  Begås det brott mot svenskar så ursäktas det med ”socioekonomiska skillnader”.

 87. Det är tråkigt att Mats Dagerlind, som annars är lysande skribent, inte ansett sig behöva sätta sig in i Mellanöstern-problematiken på ett mera grundligt och nyanserat sätt. Att se på Israel, som man ser på världens alla andra länder, är tabu för den falang, till vilken Mats uppenbarligen tillhör.

  Jag tycker att Mats Dagerlind här gör precis det, som han kritiserar journalister i MSM-media för: Att överge objektiviteten för att i stället ensidigt bli en agitator. I det här fallet för staten Israel. Diskussionen om Israel-Palestina-frågan är i Sverige ett skyttegravskrig – i och för sig med endast pajkastning som vapen.

  Med epitetet ”antisemitism” som kraftfullt vapen – om inte blankt, så ändå som ett hot i skuggan – dödar Mats Dagerlinds falang effektivt alla resonemang och allt meningsutbyte. Detta vapen är dock inte så oskyldigt som det verkar. Om det kan knytas till en hädisk inställning till ”förintelsen” är det flerårigt fängelsestraff att påräkna i 11 Europeiska länder. Detta oberoende i vilket land ’brottet’ är begånget och oberoende vilken nationalitet ’brottslingen’ tillhör – så akta er för att åka till ett av dessa länder, om ni fått etiketten ’antisemit’ klistrad på er offentligt.

  I en debatt jag hade med en meningsmotståndare – jag tror det var i kommentarerna på Avpixlat för några år sedan – angående ’förintelsen’, fick jag hotet om just att jag riskerade att kastas i fängelse, om jag skulle åka till Tyskland. Detta trots att jag i mina kommentarer inte ens hade uttalat något tvivel på själva ’holocaust’. Så det är inte något tankespöke jag här skriver om, det är påtagligt konkret.

  Men lika oförsonligt är det i den motsatta skyttegraven (dock utan lika kraftfullt vapen). Det gör att det aldrig i Sverige kan föras en konstruktiv dialog om Mellanöstern, så att en objektiv bild kan uppnås. Allt mynnar omedelbart ut i pajkastning, epitet-klistrande och allmänt känslobaserat tyckande, vilket helt dödar alla diskussioner. En öppen debatt om Mellanöstern-frågan är därför avförd från agendan i alla medier.

  Vilket naturligtvis är den effekt man har avsett.

 88. I USA idag livstidsutvisas kriminella gängmedlemar till El Salvador och man tar ifrån dem medborgarskapet. – Alla vet att de flesta gängmedlemarna mördas inom ett par veckor av polisen där när de landar. – El Salvador vill inte ha tillbaka dessa nedknarkade mördare – Vem fel är då det? – Trumps skulle PK-eliten svara. Just nu pågår det ett krig mot organiserad ofta sydamerikansk gängkriminalitet i USA som sällan nämns i medierna.

 89. 90% av alla ”palestinier” i Malmö kommer från Egypten. Jag vet det eftersom jag känner flera och de berättar det för mig. De åkte från Kairo och ”tappade passet” Gaza tillhörde för övrigt Egypten före 6-dagars. Det har aldrig varit ”palestinier” där ens från början. Egypten har erbjudits att få tillbaka Gaza men de vägrar. Istället sätter de upp 10 meter höga staket.

  Det finns ingen palestinsk kultur och ingen talar ”palestinska”. Det är ett påhitt. De ursprungliga palestinierna utrotades av Muhammedanerna redan för över 1000 år sedan.

  • Det är mördaren och terroristen arafat som myntade begreppet ”palestinier” 1964. Tidigare kallades de egyptier, libaneser, jordanier, syrier.

 90. Kineser som turistar i Sverige blir misshandlade av svensk polis
  kan man höra på ekot klockan 12:30 idag.
  Svenskar blir ofta grundlöst anklagade två poliser i uniform anländer
  en av poliserna håller kvar personerna i köket den andre går in
  och snokar, man vet inte vad den snokande polisen stjäl.
  Nu måste Kina ta itu med Sverige och förföljelsen av Kineser i Sverige.

 91. Jimmie Å har rätt att vi befinner oss i ett slags krig. Kriget om vilka idéer som skall gälla. Den ena sidans frihetskämpar är den andra sidans terrorister. Själv är jag lite som Hasse Alfredssons berömde Pastor Jansson- Han har inga bestämda åsikter om nånting. Och har man åsikter som inte passar blir man snart raderad så vad är egentligen det hela värt? Gå med i svegotgänget?

 92. Det är tråkigt att Mats Dagerlind, som annars är lysande skribent, inte ansett sig behöva sätta sig in i Mellanöstern-problematiken på ett mera grundligt och nyanserat sätt. Att se på Israel, som man ser på världens alla andra länder, är tabu för den falang, till vilken Mats uppenbarligen tillhör.

  Jag tycker att Mats Dagerlind här gör precis det, som han kritiserar journalister i MSM-media för: Att överge objektiviteten för att i stället ensidigt bli en agitator. I det här fallet för staten Israel. Ett hatbrott här av en palestinier får Mats Dagerlind att se rött, men Israels terrorbombningar av civila bostadsområden i Gaza avfärdas med en axelryckning, om det ens nämns. Diskussionen om Israel-Palestina-frågan är i Sverige ett skyttegravskrig – i och för sig med endast pajkastning som vapen mellan svenskar.

  Med epitetet ”antisemitism” som kraftfullt vapen – om inte blankt, så ändå som ett hot i bakgrunden – dödar Mats Dagerlinds falang effektivt alla resonemang och allt meningsutbyte. Detta vapen är dock inte så oskyldigt som det verkar. Om det kan knytas till en hädisk inställning till ”förintelsen”, är det flerårigt fängelsestraff att
  påräkna i 11 europeiska länder. Detta oberoende i vilket land ’brottet’ är begånget och oberoende vilken nationalitet ’brottslingen’ tillhör – så akta er för att åka till ett av dessa länder, om ni fått etiketten ’antisemit’ klistrad på er offentligt.

  I en debatt jag hade med en meningsmotståndare – jag tror det var i kommentarerna på Avpixlat för några år sedan – angående ’förintelsen’, hotades jag just med att jag riskerade att kastas i fängelse, om jag skulle åka till Tyskland. Detta trots att jag i mina kommentarer inte ens hade uttalat något tvivel på själva ’holocaust’. Så det är inte något tankespöke jag här skriver om, det är ett högst påtagligt hot.

  Men lika oförsonligt är det i den motsatta skyttegraven (dock utan lika kraftfullt diskussionsvapen). Här är det ett mera reellt fysiskt hot vi talar om, från de araber som flyr från kriget i Mellanöstern. Att en palestinier inte är särskilt förtjust i det folk, som stulit hans land är förklarligt, men det är inte ett giltigt skäl att leva ut sitt hat mot judar i Sverige, som sannolikt inte har ett dugg ansvar för detta. Att just detta hatdåd har orsakats av det skäl, som Dagerlind skriver, är inte osannolikt. Men att använda det som underlag för en brinnande appell, till försvar för Israel, tycker jag är att dra för stora växlar på det.

  Den infekterade motsättning, som råder mellan Israel- respektive Palestina-vurmare, gör att det i Sverige aldrig kan föras en konstruktiv dialog om Mellanöstern, så att en objektiv bild kan uppnås. Allt mynnar omedelbart ut i pajkastning, epitet-klistrande och allmänt känslobaserat tyckande, vilket helt dödar alla diskussioner. En öppen debatt om Mellanöstern-frågan är därför avförd från agendan i alla medier och någon djupare förståelse för den eldfängda situationen i Mellanöstern kan inte uppnås i vårt land.

  Vilket naturligtvis är den effekt man har avsett.

  • Israel terrorbombar INTE civila bostadsområden. Dom bombar raketramper som av någon märklig anledning placerats i just bostadsområden. Men så märkligt är det ändå inte – om än perverst – dom placeras där för skapa martyrskap och omvärldens fördömande mot Israel.

  • S.k. ”palestinier” hade kunnat bygga ett lika blomstrande land som Israeler, bl a i Gaza, då hade de skaffat sig respekt och uppskattning hos världen. Istället satsar de allt på hat och fiendskap, lever på andras gåvor och terroriserar. Inte ens Gaza sköter de som ett vanligt folk, och har tom förstört det som Israeler lämnat efter sig. Det är ett pack under islam, och det blir aldrig någon att förhandla med.

  • Vad är en palestinier i mellanöstern?
   Vad är Palestina?
   Vad är en same i Sverige, Finland, Norge eller Ryssland?
   Vad är skillnaden mellan en same och en palestinier?

  • Men hajar du inte hur uppenbar anledningen är att Mats försvarar Israel? Man kan ser väldigt tydligt på hans ansikte att han är etnisk jude, och sättet han skriver på indikerar att han på ett uträknat sätt försöker dölja det och att ses på som Svensk för att lura oss till att tro att detta är ett tankesätt som finns hos Svenskar, att Svenskar av någon anledning ska bry sig om det stulna landet som judarna har knyckt åt sig. Mats är professionell infiltratör och kontrollerad opposition, såsom många andra judar som snor åt sig rampljuset i alternativmedia.

 93. Denna dom har rönt stor uppmärksamhet och sätter på ett naturligt sätt fingret på en öm punkt i vårt samhälle. Det vi många av oss nationalister länge har misstänkt blir här med denna dom klart och tydligt att våra domstolar styrs av politiska vänsterliberala krafter. Det som också blir tydligt är att denna politiska kraft är dagens nazism, där åter igen det judiska folket får bära skulden för allt ont och fel i samhället. Det är skrämmande att se hur Svenska samhällets etablissemang som en gång stod och välkomnade judar till vårt land, nu vänder judar dem ryggen och i stället välkomnar ett annat folk till vårt land med en religion som går på tvärs mot vårt samhälle och vårt sätt all leva och vår kultur. Vi nationalister som vill försvara judars rätt att leva här buntas ihop med nazister genom att denna vänsterliberala makt elit, smeta ner oss med nedsättande epitet och kallar oss nazister, allt för att rentvå sig själv och sitt eget jude hat.

 94. Man kan ju inte annat än nicka bifall till Mats Dagerlinds krönika men visst är det för jävligt att så är fallet??

  • Jag har aldrig sätt en vit människa skriva såhär om judar. Bara judarna själva gör det. Mats är själv en jude, och han luras bara när han försöker ge sken av att han bara är en helt vanlig Svensk och skriver ”vi Svenskar.”

   • Du Troll, sluta med dina idiotiska påhitt vem som är jude och liknande, du har inte minsta aning om den saken så håll dig till fakta och sprid inte konspirationsteorier!

    • Om jag ser en Afrikan och säger ”Titta, han är inte etniskt Svensk. Han är etnisk Afrikan.” är det också ett idiotiskt påhitt? Vad gör etniska judar så unika att man inte får kommentera på det? Smala ögonlock och bug-eyes. Tunna utdragna läppar, det som bäst kan beskrivas som frog mouth. Väldigt hög panna, för att nämna några tydliga ansiktsdrag. Och ifall man trots det inte kände sig tillräckligt säker så gör han som så många andra judar i journalistik; skriver Israelvänliga artiklar som är väldigt lätta att genomskåda. Han har intressen för sitt eget folk mycket mer än han har intressen för det Svenska folket. Och du kallar mig troll. Mats ser bokstavligt ut som ett troll.

  • Så att inte tycka om när judarna skjuter lekande palestinska barn vilket det finns video på är anti-semitisk pro-Palestinsk hållning?

 95. Vilken konstig demokrati och rättsväsende vi har i Sverige. Alla normalt tänkande människor vet vem den / de SKYLDIGA är till att importerade KRIMINELLA får komma in samt stanna i vårt land.
  Löfven / Reinfeldt får gå fria på gator och torg, hur kan det vara möjligt i en så kallade demokrati ?

   • I helvete heller – libaraler är en sak och vänster är ju kommunism, OCH DESSA 2 KAN ALDRIG EXISTERA I SAMMA RUM.

    Vas begreppet ”vänsterliberal” innebär är att dölja att L resp C i Sverige numera är KOMMUNISTISKA PARTIER!

    • Vad är en ”kommunistisk-Pridare” som årligen visar sin ”bruna kameralins” i på stadens gator för något, om inte en sexual-liberal, av extrema mått?
     Visserligen har de inte ännu börjat att Pride-knulla på gatorna, men det är bara en tidsfråga innan de gör det också.

 96. På sidan 114 just nu i svttext kan man läsa om att svenska hundar
  är inavlade, gottländare har en kota mer och är lite dummare
  för att de bott på en ö.
  Så varför har vi bannlyst kusingifte tidigare men nu när muslimerna
  är här är det fritt fram att åka till hemlandet och gifta sig med en minderårig
  kusin, Sverige har blivit ett skitland.

  • Det SLARVAS HEJ VILT, med grundvärderingen ”alla människors lika värde” både inom regeringen och bland den så kallade allansen.

 97. En skandal som åter placerar Sverige på skandalerna topplista.Vi får hoppas SD med sitt större mandat kan förändra så att importerade mordbrännare kan återbördas där de hör hemma.

 98. Kinseser blev utkastade från hostel i centrala Stockholm. Kineserna hade bokat fel dag. De vägrade att gå. Stannade i entrén. Poliser tillkallades. Varför i hela tiden kunde i te kineserna få stanna på hostel tills det blev dag?I stället körde de till en kyrkogård där de blev avkastade av polisen. Temperaturen var under 10 grader. Har blivit diplomatisk kris på högsta nivå. Jkla klantar! Vilken gästfrihet vi har i Sverige. Annat med personer från MENA. De kan kasta molotovcocktails in i synagogor utan att kastas ut..

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xRk9WB/kalla-i-regeringskansliet-darfor-angrips-vi-av-kina

  • Hoppas att kineserna skriver ner denna avskyvärda behansling av kineser i sin ”svarta lista”, så att de vid lämpligt tillfälle kan ge igen, på ett smart sätt!
   Jag skäms för hur PK-folket beter sig, rena rama rasismen!
   FY på er och skäms!

  • Urdåligt jag håller med, hotellet hade säkert ett utrymme som kunde inredas med provisoriska sängar till morgondagen. Men inte i fjollträsk.

  • Hade det istället varit kinesiska uigurer dvs muslimer så hade de säkert hittat en lösning. Typ presidentsviten med köket öppet 24/7 och naturligtvis med halal mat.

    • Möjligt, vem vet vad idioten till politruk tänker innerst inne – om han nu tänker, vilket skulle betyda att han har en hjärna – redan det i sig osannolikt…Men någon reflex som talar om hur man kan berika sig måste han nog ha, dvs en viss nervbana…

   • Nu är även Sverigebilden förändrad i Kina. Nu har hela världen Sverige som ett skräckexempel. Kinesiska turister varnas av brutala, svenska poliser. Inget verkar gå Löfvens väg.

 99. Om inte PK juridiken ändras till förmån för Sverige och svenskarna kommer vår lagstiftning att styra landet till konflikt och misär! Det kommer inte att räcka att bara höja skatterna på dittan och dattan och dittan igen hela tiden.

  • Jag förstår inte heller vad ett erkännande eller icke av Jerusalem som huvudstad har med antisemitism att göra.
   Och för att ytterligare utveckla resonemanget. Jag ogillar judendom som religion, är jag då per automatik en antisemit?

   • Som svar till din enkla fråga,nej och jag vet inte ens vad dagens judar har med semiter att göra ? Det är även av den enkla anledningen som jag inte ser vad som är antisemitiskt i det begångna brottet.

    • Jag förstår överhuvudtaget inte varför judar betraktas som ett folk. En kristen som konverterar till judendom ingår således på något märkligt sätt då i detta folk, samtidigt som kristna ju inte betraktas som ett folk. Och har man en judisk mor så ingår man då i detta folk, men vad händer då om modern konverterar till Kristendom strax efter att hon fött ett judiskt barn? Är barnet då ändå en jude?
     Det hela är mycket förvirrande.
     Kanske finns det någon här som detta kan förklara för mig?

     • Frågorna är helt klart många. Kan det vara så att judarna är ett folk bara av en viss anledning ? Typ att man vill hävda rätten till en viss plats ? De brukar påtala sin arvsrätt till Israel att de har bott där sedan årtusenden.
      Det var ju Sem´s söner som befolkade den platsen men vart tog dom vägen ?
      De som kallar sig judar idag har ju ingenting med Sem att göra då de inte är Semiter.
      Av samma anledning så kan ju ett brott begånget mot Japheiter omöjligen vara antisemitiskt !
      Hade japheiterna begått ett brott mot en palestinier så kunde det möjligen ha kunnat vara antisemitiskt eftersom det finns palestinier som är semiter 🙂

     • Ja jag förstår inte hur en persisk jude och en östeuropeisk jude kan ingå i ett och samma folk.
      Men det kanske härifrån SD fått sin idé om öppen svenskhet, partiet är ju väldigt Israelorienterat. Det etniska suddas ut till förmån för något annat.

     • Nej det är ju samma sak som att en kristen arab skulle ingå i samma folk som en kristen svensk. Men det var väl då vi hamnade på ruta ett igen.
      Ja den rutan att det inte finns ett kristet folk då ja.
      Ännu mindre finns det nog ett svenskt folk om man skulle fråga till exempel en globalist som Björklund eller annan PK politiker / journalist.

      Slutsats det finns folk som är ett folk samtidigt som det finns folk som inte är ett folk.

     • Ja Björklund har ju uttalat att han är ”livrädd för nationalismen” [den svenska].
      Samtidigt så försvarar han alltid och nästan fanatiskt Israel och ”judarnas rätt till ett eget land”. Judar i Sverige röstar ju sedan länge företrädesvis också på Liberalerna/Folkpartiet.

     • Björklund är lika genomskinlig som ett glas med vatten och det är naturligtvis så att herrefolket dvs det utvalda herrefolket måste få ha en nation och och sitt Israel i fred. Herr Björklund är bara en av alla dessa nyttiga idioter som fungerar som en spelbricka i ett större spel.

      Björklund har alla parametrar.

      * Globalism
      * Nationshat
      * Kulturmarxism
      *Rysshat

      Ja listan kan göras lång.

     • Palestinierna på Västbanken skall integreras i Jordanien. Broderfolk. Rensa vansinne att detta skall få fortgå.
      Gaza skall tillhöra Egyptien.

     • Man är jude, eller kristen, eller muslim etc om man tar ställning och bekänner sig till respektive religion. Vad ens förfäder har varit spelar ingen roll! Sådana äkta bekännande judar, kristna etc finns det ganska få.

     • Precis som det politiska etablissemanget idag är livrädda för att SD ska få inflytande och ”ta över”, fick även de skriftlärde på Jesu tid stora darren när de blev utmanade av Jesus!

      De klamrade sig precis som 7-klövern, fast vidd köttgrytorna för att behålla sina privilegier!

     • Om en kristen konverterar till judendom tror jag inte den personen blir upptagen som 1:a klassens jude. När/om så sker är det som du säger, minst modern måste vara judisk för att barnen ska kunna hävda sin judendom!

      Judar som flyttade från ryssland till israel har jag för mig inte blev mottagna som riktiga judar, trots att de själva räknade sig som genuina judar.

      Judar från nordafrika (mörkhyade) är de som judarna haft svårast att införliva i sin folkliga gemenskap!

     • Det beror inte på min svenska, kanske på din två siffriga IQ, Jag ska upprepa sakta, d e t b e r o r p å d i n t v å s i f f r i g a I Q. Man ska alltid vara snäll mot efterblivna.

     • Av ditt sätt att uttrycka dig gissar jag att du har kopplingar till den dekadenta staden Tel Aviv. Du får rätta mig om jag har fel.

     • Nja, lite norrut, men du, du inte så dum som du ser ut. Nu får du sätta på kängorna, springa ut och leka med dina nasare gelikar. Natti natti

     • Om det kommer från BagdadBob det är en komplimang. För resten, jag trodde att du har sparkat hinken en tid sedan, hälsa Sadam.

     • Det finns många nivåer av människor.
      T.ex kloka människor, de som är dumma i halva huvudet och så de som är dumma i hela huvudet.
      Tyvärr så tillhör du den sistnämnda kategorin.

     • Vilken krävande förmåga att diagnostisera på avstånd. allt detta kom du på i egen hand? Finns de som är duma i den
      temporala lobben? Sorry, jag verkligen har underskattad dig Bobi

     • Du har egentligen inte gjort mig någonting, tycker bara att du skriver så många nedlåtande och otrevliga kommentarer till andra på forumet som inte delar dina åsikter.

     • Nej du, Bara de med nazi tendenser, det fins så många svenskar som aldrig någonsin har träfat en jude, ändå har klara uppfattningar om judar, och det är också det enda gemensamma med vänster och muslimer. De flesta är fula av skit, men kanske skit är bra vad vet jag, milliarder flugor kan inte ha fel.

     • Tack så mycket, att ni är hänsynslösa är bara en myt. Otur är mitt andra namn, först hände det dagen jag kom till Sverige.

   • Who gives a shit vad ni gillar eller ogillar, det är bara att sera skinkorna och ta emot. Vad kräsna nasarna har blivit, fy fan.

  • Naturligtvis, skall de som vill döda judar straffas. Det jag inte förstår är varför det alltid blir en extra rabalder på denna sajt om judar angrips. Såvitt jag vet har än så länge ingen jude utsatts för gruppvåldtäkt eller överfallsvåldtäkt. I vart fall inte i Sverige. Har jag fel?

  • Det helt optimala vore om ingen dödade någon och om ett inflöde gör det så skall dom ut snabbare än ögat hinner blinka.

   • Du har en hjärna på ytan men lyfter liksom bröder och systrar lite bidrag. Man glömmer gärna i Sverige att det är mest msulimer som tär på systemet men faktum är att det är inte den polska eliten som bor här. Får hoppas att systemet … , så vi blir av med dessa gäster.

 100. Lol. The Goyim Know, Mats Dagerlind. Fint försök ändå. ”Vi Svenskar” säger du samtidigt som du skriver en artikel som gör det övertydligt att du identifierar dig som jude först och prioriterar vad Svensken kan göra för judar i första hand. Man ser ju till och med på ditt ansikte att du är en etnisk jude, och du skriver som en judisk supremacist som försöker vara lite incognito som kontrollerad opposition. Det är tydligt vilken sida inom konflikterna du valt, sidan som aktivt vill utrota Européerna.

 101. Du är jude va? Jag har sällan mött ickejudar eller icke-Shabbos-goy-zionister som så passionerat försvarar Israel och judisk supremacitet.

 102. OT. Kommentar kring M. Karlssons medverkande i P1 lördagsintervju. Han ger SR reportern tydliga och sakliga svar när hon försöker från alla håll attackera med kritiska inlägg där hon antyder problem med en stark nationalstat och ett samhälle med ett mer likasinnat folk där brottsligheten minskar mm.mm och det endast för att SD är det parti som står bakom den förda politiken. Värt att lyssna på.

 103. ”Eftersom palestinska barn får lära sig att judar är grisar och apors avkomma” skriver Dagerlind. Judiska barn får lära sig att alla ickejudar är ”goyim”, vilket bokstavligt talat betyder boskap, men det verkar artikelförfattaren inte ha några problem med.

 104. Margot terrorsponsorn, som betalar Hamas 1,5 miljarder av våra Välfärdspengar till terroristerna i Palestina älskar muslimer som terroriserar judar, som den gamla Nazzesossen hon är.

 105. Kan bara instämma i din krönika, Mats.
  Det är märkligt hur vi behandlar judar och Israel I det här landet.
  Man kan inte annat än skämmas.

LÄMNA ETT SVAR