Vit manlig agent 007 blir svart och kvinnlig i uppföljaren av legendariska James Bond-serien

978 Shares

Den James Bond-film med arbetsnamnet ”Bond 25” som just nu är under inspelning kommer att vara den sista med Daniel Craig i titelrollen. Vem som ersätter honom är inte offentliggjort men uppgifter gör gällande att det blir Lashana Lynch, skådespelaren från Captain Marvel. 

Enligt uppgift från the Independent kommer den brittiska skådespelaren Lashana Lynch att introduceras i kommande Bond-film, som blir Craigs sista. I en scen sägs M, en karaktär i Bond-serien, välkomna 007 in i rummet, men istället för Bond kommer den rollfigur som spelas av Lashana in. Bond kommer fortfarande vara Bond, men agent 007 ersätts av Lashanas karaktär.

Den nya 007 ska enligt ryktena åka till Jamaica för att övertyga Craigs Bond att komma tillbaka från pensionen för att hjälpa henne i vad nu filmen kommer handla om.

Lashana Lynch är en 31-årig svart engelsk skådespelare som slog igenom i detta årets Captain Marvel. Där spelade hon flygvapenpiloten Maria Rambeau.

Bond 25, som inte har någon officiell titel ännu, släpps i april nästa år.

978 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.