Sedan tidigare är det känt att bland andra Bill Clinton flugit med den ökände pedofilen Jeffrey Epsteins så kallade Lolita Express ett flertal gånger till ön Little St. James. Nu bekräftas detta av ett av Epsteins offer som själv träffade den före detta presidenten där.

66-årige Jeffrey Epstein är den sexbrottsanklagade miljardären med kopplingar till samhällets toppskikt som påträffades död i sin cell i augusti 2019. Bland vännerna fanns högt uppsatta politiker, filmstjärnor och kungligheter. Just kretsen av vänner ledde snabbt till spekulationer om att hans död snarare var ett mord än självmord.

Enligt vissa teorier ska Epstein ha ägnat sig åt att i smyg filma sina vänner för att sedan utpressa dem.

I november avslöjades att en stor amerikansk tv-kanal suttit på omfattande uppgifter om Bill Clintons förehavanden med Epstein men att man aldrig gick ut med dessa och i stället mörkade. I juli i år fick man äntligen tag på Epsteins högra hand Ghislaine Maxwell, som var den som rekryterade många av de unga kvinnor han och de i bland tillsammans begick övergrepp på.

Clinton på besök med unga flickor

Trots Epsteins död fortsätter åtalet som hans offer startat, nu med Maxwell som enda motpart. Enligt dokument som offentliggjorts från fallet uppgav Virginia Giuffre, som både Epstein och Maxwell ska ha begått övergrepp mot, att Bill Clinton besökte Little St. James tillsammans med ”två unga flickor”. Där ska han ha bott i Epsteins privata bostad där orgier var vanligt förekommande.

Då hon fick syn på Clinton ska hon ha blivit förvånad och frågat Epstein vad den före detta presidenten gjorde där. Svaret blev ett skratt och att Clinton var skyldig honom en tjänst. Exakt vilken slags tjänst det rörde sig om fick hon aldrig veta.

Andra kända namn hon själv bevittnade på Epsteins privatplan var Clintons före detta vice president Al Gore och modellerna Naomi Campbell och Heidi Klum.

Även på planet ska orgier ha varit vanligt förekommande.

Trots de uppseendeväckande uppgifterna om Bill Clinton är det tyst i de stora medierna, noterar frilansjournalisten Tim Pool.