Foto: Frankie Fouganthin.

Wallström: Sverige kan ta emot migranter som fastnat i Niger

Delningar

Migranterna skulle i så fall tas emot som kvotflyktingar inom ramen för vad som redan är beslutat om hur många Sverige ska ta emot.

När UNHCR förra året började evakuera migranter från Libyen lovade Niger att ta emot dem under förutsättning att de sedan skulle skickas vidare till EU-länder.

Av de drygt 1 000 migranter som tagits till Niger har bara några hundra åkt vidare till Europa.

UNHCR har nu hotat att stoppa evakueringarna ifall EU inte håller sitt löfte om mottagning.

Enligt Nigers president kräver man att tiden mellan migranterna anländer till landet och sedan åker vidare är minimal.

Utrikesminister Margot Wallström (S) uppger att Sverige nu är berett att ta emot en del av dessa migranter.

– Ja, det är Sverige. Ett antal personer från Migrationsverket har precis återvänt till Sverige efter att ha varit i Niger för att hjälpa till och ta ut ett antal som vi kan ta emot i Sverige, säger Margot Wallström till Sveriges Radio.

Samtidigt säger Wallström att det nu krävs samarbete och att det inte går att bara ett fåtal europeiska länder sköter allt.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

729 KOMMENTARER

 1. Margot Wallström är beredd att ta emot dem, inte Sverige. Varsågod Margot, öppna ditt hjärta och hem. Tillsammans med övriga i regeringen klarar ni 1000 personer.

  • Hon betala inte nån skatt på sina egna ersättningar ifrån FN eller EU

   Men andras pengar kan hon slösa upp..

   En Äkta SOSSE är hon

 2. Försvann inte nyligen drömmen om den solidariska ”dela lika”-utopin som svamlande pk-troll i solen?

 3. Hela tiden samma mantra:
  ”Europa måste ta sitt ansvar”.
  Nä inte alls skicka tillbaka alla lycksökare!

 4. Margot måste vara sjuk i huvudet. Gå ut och skrika om att andra länder skall ta hand om människor som hon bjuder in. Hon vet mycket väl att andra länder inte är sugna. Precis som majoriteten av hennes egna folk.

  • ”Riksdagen kan på förslag av minst 35 av riksdagens ledamöter avsätta ett statsråd eller hela regeringen. Vid sådant misstroendevotum krävs att en majoritet av riksdagen, det vill säga minst 175 ledamöter, stöder misstroendeförklaringen. Om misstroendet gäller statsministern måste hela regeringen avgå. Regeringen kan inom en vecka söka väljarnas förtroende genom att upplösa riksdagen och utlysa extra val”. Du kan alltså inte som medborgare göra något. Vi lever i en demokratur.

 5. Vissa journalister påstår att S har lagt sig nära SD i invandringspolitiken. Tillåt mig att skratta, tror inte Åkesson skulle hämta migranter i Afrika om han satt vid makten.

   • Förstår vad du syftar på. Men alla partier vill växa, och SD har insett att då måste man prata lösningar av problem också, inte bara upprepa att invandringen är för stor.

    • Förstår hur du tänker men säger man som SD först Nej till invandring och sen ändrar till JA så kommer den väljargrupp som tidigare ville ha ett Nej att överge partiet. Glöm inte att migrationsfrågan är den största och viktigaste frågan inför detta val, oavsett parti och ändrar man då sin tidigare politik bara ett halvår innan valet (det var väl då SD började teka) så inser man att det kommer att straffa sig. Att ändra sin huvudpolitik är ett politiskt självmord. Man kan inte både äta kakan och ha den kvar. Lösningarna hade man men dessa har nu AfS tagit över. Detta gör att AfS kommer få fler röster och då SD dessutom ändrat sig i Swexit så blir det ännu fler. Vem vet vilka ändringar som är på G så det kan bli ännu fler. Inte mig emot dock.

 6. Tänk igenom nu att vi kanske inte kommer ha en rödgrön eller helröd regering på flera decennier nu givet opinionsmätningarna som kommer. Så detta blir väl de sista galenskaperna.

 7. Som sagt: Sossarna höjde antalet kvotflyktingar till 5000 detta år. En smygoperation med chartrade, svindyra flygplan som medierna talar väldans tyst om.

 8. Enligt den världsberömde professorn i medicin Hans Rosling skulle den klokaste och mest humana asylpolitiken för Sverige vara att satsa de stora asylpengarna på UNHCR:s flyktingläger. Då skulle Sverige styra pengarna till de allra mest behövande, dvs fr allt fattiga kvinnor och barn.
  Rosling påpekade vid ett tillfälle att Jimmie Åkesson hade alldeles rätt.

  Efter det tappade media lusten att skriva om Hans Rosling.

  SD 2018!

  • Så sant Hedvig!! Men det ger ju inte vänstern sina välbehövliga röster och ”kämpar” mot SD och förnuftet!!!

  • Syftet med välkomnandet av ”flyktingar” var aldrig att hjälpa.
   Bara ett verktyg för att eliminera Europas landgränser.

 9. Globalist-Margot kommer att bli rikligt belönad för att ha bortprioriterat sin egen befolkning. Liksom Löfven och resten som står på tur.

  • För ett århundrade sedan hade de dömts för landsförräderi och fått plikta med livet. Så borde ske ock idag.

   • Jag föredrar expropriering och landsförvisning, men domen är riktig. Samtidigt så lallar folk omkring i sina egna världar utan att se vad det är som sker eller att ställa politikerna till svars. Folket vaknar så långsamt. Det är plågsamt.

 10. Klart inget normalt eu land vill ha dessa hos sig och dom som tar imot dom kan fan inte klaga på dom andra ! Det är fan ingen som tvingar Sveriges regering att ta imot dessa ekonomiska migranter för vi medborgare vill inte ha dom!

  • Eftersom detta grönsaksland med sina kålhuvud inte på något sätt är ett normalt land. Så är det fullt logiskt att, ett av jordens dummaste folk bör ha försörjningsbördan för ett av sina brödrafolk.

 11. Neeej!!! Jag vill inte.
  Jag har ingen sympati eller något som helst gemensamt med dessa afrikaner.
  Det är nog nu!

 12. Åt helvete med ”kvotflyktingar”!Det är fullt på festen.Det finns inte en enda plats till. Landsförräderiet och folkmordet på oss fortsätter in i absurdum.AfS2018

  • Det blir om vi inte göra något åt saken. Folkvandringen från Afrika till Europa har bara börjat. Om inte vi agerar klokt kommer miljontals unga fattiga och arbetslösa afrikaner invadera Europa inklusive Sverige.

   En viktig sak borde vara att återuppta biståndsarbetet med mödravård och barnbegränsningsåtgärder. Afrika växer oss över huvudet …

 13. Man måste vara sinnessjuk för att vara sosse eller kommunist i dagens Sverige.
  Man kan iofs. lägga till Centerpartist, Liberal, Moderat, MuslimPartist…

 14. Med Marakesh-överenskommelsen och så svenskt storhetsvansinne, så lär Sverige ta 100000 av den miljon muslimer som väntas till Spanien de närmaste 12 månaderna. Smugglarna har direkt italienska stråket stängts flyttat till Algeriet och tagit med sig sina ”räddningsfartyg” bemannade av brottsliga NGO.

  Barcelona- resp Marakesh-överenskommelserna handlar om att enbart muslimer skall släppas in i Europa och att Europa skall islamiseras. I bägge fallen är det Europas ”vänsterrörelser” som är avtalspartner och i varje fall i första fallet Muslimska Brödraskapet.

  Det verkar som om Merkel lyckades trixa till en ÖKAD invandring till Europa

  • Jag undrar hur det spanska folket reagerar på invasionen. Snart har vi ett nytt ”populistiskt” parti i Europa.

 15. Påminner om Svenska Spel, Lotto.
  Några lyckliga vinnare får lämna jordstampat golv till en bostadsrätt och bidrag, förlorarna får hoppas på nästa spelomgång.

 16. Om inte Löfvenregimen försvinner vid valet så är risken enorm att Niger m fl afrikanska stater ”tar över” Sverige istället!

  • Verkar som om regeringen nu lägger på ett extra kol på att försöka förstöra så mycket dom kan tills den nya regeringen snart tar över.

   • Mycket troligt! Vi kommer att få höra i evighet.. ”när vi hade makten och allt var uppåt uppåt…😓

 17. Margot och sossarna har två månader på sig att rasera så mycket det går.

  I vems intresse agerar mångmijonärskan?

 18. Jag förstår inte hur migranter från Niger skall kunna tas emot i Sverige. De måste ju benämnas ”niggers” vilket är diskriminerande enligt svensk lag. Migrationsverket får väl istället skicka dem söderut till Nigeria, varvid kan de omklassificeras som ”nigerianer”, vilket låter helt korrekt. Annars får de helt enkelt stanna kvar i Niger, vilket skulle lösa problemet i Europa.

 19. Någon som funderat på varför västvärlden, patriarkaliska strukturer varit så framgångsrik.
  Dom som idag kritiserar det, hade inte haft chans att göra eller befinna sig var dom är idag.
  musiker utan studio, häst och kärra istället för bil/flyg, häxbrygd istället för läkemedel

 20. Jag vill jobba som ’migga’ på Återvandringsverket. Det vill jag faktiskt. Gör min dröm möjlig och rösta in AfS i riksdagen.

 21. EU skryt.
  Precis som grannen vill skryta med sin nya bil så vill man på EU nivå kunna skryta med sitt goodwill med landets skattemedel.

 22. För varje ensamkommande tillkommer nog 10 st släktingar. Bröder, systrar, barnbarn ,far och mor samt deras föräldrar. Det tar aldrig slut.

  Men en sak är söker: Margot Wallström tar inte emot en endaste en !! (Hon hade t ex kunnat adoptera 1 st hittebarn , men hon är en typisk politikerbroiler som bara låter käften glappa).

 23. Det gäller bara att härda ut. Den dagen som det finns fler afrikaner i Europa än i Afrika så kommer nog migrantströmmarna att avta och allt är då ett enda Euafrika, till globalisternas glädje.

 24. Givetvis så har Migrationsverket en plan där man säkrat resurser för hur dom skall tas om hand vad gäller skola, bostad, arbete (lol !).
  Vilken kommun kommer att få en satsning på välfärden av regeringen.

 25. Problemet är den alternativa verklighet, som majoriteten av ”våra” politiker lever i!
  Se på Wallström! Hon är helt övertygad om att hon gör rätt och precis som folket tycker!
  Tyvärr tror jag inte att det går att bota denna typ av självskade beteende!
  De är förlorade och det som återstår är att kraftigt bygga ut Säter, så att de inte längre utgör en fara för varken sig själva eller normala människor!

 26. Det räcker Nu ! Hur många slags flyktingar ska vi ta emot. Jag har magsår och bensår. Det fanns inte plats på Huddinge sjukhus. Jag är pensionär och i samma veva blev jag nekad färdtjänst. Margot Wallström, en sparbankskassörska utan vidareutbildning, har verkligen dragit vinstlotten i det politiska mygellotteriet ! Man mår illa på alla sätt !

  • Gunvald Larsson (dvs manusförfattaren) i kvällens ”Beck Invasionen”, kallar oss för patetiska. Och skenavrättade den svenske garageägaren Janne, en karikatyr av svenskar som motsätter sig den av globalisterna och sionisterna iscensätta framförallt muslimska invasionen av Sverige.

 27. Nej Margot, det är återvandring som står på agendan nu.
  Skönt att vi snart får en ny utrikesminister, vem som helst blir bättre.

 28. Och sen kommer sosseriet stå där på valnatten och beklaga sej att deras budskap nog inte framgick tydligt nog eftersom de backade så mycket.
  Jodå, budskapet går fram, men vi gillar det inte. Så enkelt är det.

 29. Margot Wallström gör allt för att få en plats i FN:s världsregering 2030. Att svenskarna mycket snart är i minoritet i sitt eget land struntar hon högaktningsfullt i. Hon är en skrämmande farlig politiker, en som går över lik för att få makt.

  • Många politiker har en psykopatisk personlighetsläggning och drivs av girighet. Många säger om maktavarna ”men fattar dom inte vad dom ställer till med?” Jorå, det fattar dom visst det. Det är den korkade befolkningen som inte fattar att dom skiter fullständigt i konsekvenserna av sina handlingar.

 30. ”Hela EU måste ta sitt ansvar” vilket jävla ansvar? Inte ens om varenda EU land tog emot propertioneligt vad Sverige gör så får inte hela jävla världens ekoturister plats…

 31. Niger! Nu när vi redan tagit emot hela Somalia och Afghanistan kommer det bara nya länder som törstar efter all inclusive

 32. jag fattar.. wallström är en kåt kvinna.. varför åka ned till gambia.. när man kan få hitt dom??? sparar på resa o hotell smart va???

  alla batikhäxornas våta dröm må tro???

  men seriöst.. kan inte hon bara hålla käften.. det räcker… !!!!

 33. Det råder panik vid köttgrytorna. Hur blidga de globalistiska intresserna bäst för att bli rikligt belönad efter den politiska karriären. Reinfeldt och hans överlöpare fick hitta-på-tjänster hos amerikanska storbanker. Margot, tung post i FN-skrapan?

 34. Varför agerar utrikesministern som om hon vore migrationsminister?

  Är inte tanken att utrikesministern ska agera för svenskars intressen utomalands snarare än att värna utrikes medborgares intressen i Sverige?

 35. Japan gav asyl till 28 personer 2016 och 20 stycken 2017 (20 000 sökte asyl 2017). För 2018 kommer kvoten antagligen att minska ytterligare.

  • Snälla håll tyst om sånt. Tänk när Margot läser om alla dessa stackare som inte fick asyl i Japan. Då kommer hon flyga hit dem direkt.

  • Dom föregår med ett strålande gott exempel som EU och övriga vita länder är för korkade för att följa. Deras brottsstatistik speglar också dessa siffror. Det homogena Japan är ett civiliserat land emedan det numera heterogena Europa står i brand.

 36. Ja varför inte?
  Varför inte hämta hit allt och alla som råkar vara på resande fot runt om i världen!?
  Men skicka inte fakturorna för detta till oss skattebetalare!

 37. Wallström får jävligt bra betalt för att kunna inhysa en kompani med nigerianer hem till sig om hon så behagar…

 38. Varför ska Europa ta allt ansvar, kärringkräk? Vi skickar bistånd redan. Varför ska vi ta ansvar för deras val i livet. Vita flydde Afrika i modern tid och afrikaner kan inte styra upp någonting efter. Låt mongona ta konsekvenserna!

 39. Så länge det finns en enda svensk fattigpensionär, så länge det finns svenskar som inte har råd med sjukvård, så länge vi har etniskt svenska uteliggare, (ziggarna skiter jag i) måste dessa människor prioriteras. Vi måste rusta upp vårt försvar, våra skolor, sjukhus, infrastruktur, äldreboenden, kustbevakning, nationella brandberedskap m.m. Rasera öresundsbron, postera militären att bevaka landets gränser med order att skuta alla illegala inkräktare, och låt Afrika ta hand om afrikanerna.

  Sverige först!

  • Den förbannade Öresundsbron var nog en komponent i kommunisternas/socialdemokrattarnas plan på att fylla Sverige med stamfolk/multikulti etc

   • Visst var den en del i planen för massinvasionen men jag tror varken man kan skylla sossekräken eller folkförrädaren Reindeldt för det övergripade ansvaret, trots att de alla förtjänar dödsstraff för vad de gjort mot Sverige. Alla vita länder i världen drabbas just nu av samma massinvandring från icke-vita länder. Och det är bara vita länder som drabbas av massinvandring. Detta är organiserat på en global skala.

    • Helt klart är det en smord världsomfattande organisation som påverkar politiken i alla länder. Dom flesta krigen i världen startas av samma gäng, som lider av storhetsvansinne. Synd att inte syltryggarna kan stå emot.

  • Instämmer i vad du skrivit men kan inte se att en bro skulle vara fel. Jo, om den gick ända ner till Afrika men det gör ju inte Öresundsbron. Felet består i att om man passerat bron från Danmark räcker det med att lära sig ordet ”asyl” på svenska för att inte bli återsända. Gränserna däremot till hela Europa borde stängas för icke kompatibla folkslag.

   • https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=A53AVKfzKjc

    I fredstid skulle jag iofs inte ha något emot en bro men vi befinner oss nu under ockupation av främmande makt, (både från Bryssel och iom MENA-invällarna) och invasionen bara fortgår. Vi kan inte kontrollera greklands, spaniens eller italiens hamnar, men vi kan i teorin åtminståne kontrollera våra egna gränser. I teorin p.g.a våra styrande är köpta och har som sin främsta uppgift att förråda sitt land. Gör vi oss av med de styrande och tar tillbaks kontrollen över våra gränser blir det helt plötsligt i realiteten möjligt att bestämma över vilka som får tillträde till Sverige.

 40. Wallström har du någon gång ”tänkt” på att svenska folket inte vill detta?
  Wallström har du någon gång ”tänkt” på att vi lever i en demokrati? då ska det vara folket som bestämmer.
  Wallström har du någon gång tänkt på Sverige?
  Wallström har du någon gång ”tänkt” överhuvudtaget?

  • Allt hon gör är av egenintresse, inte av omtanke för den svenska befolkningen. Antagligen siktar hon just nu in sig på en hög reträttpost inom FN. Kanske är det generalsekreterare-posten som hägrar? (då efter att hon i Clintonstil lönnmördat den nuvarande).
   Den människan kan i ena stunden stå och gråta över våldtagna kvinnor i Kongo, för att sedan förhålla sig helt känslokall när motsvarande sker i hennes eget hemland.
   Tänker på allt som föregick Sveriges medlemskap i FNs säkerhetsråd. Allt var ju i hennes regi. Alla mutor och uppgörelser med smådiktaturer och besök i länder folk knappt hört talas om. Något som kan ha kostat miljardtals kronor. Fast ingen får veta något kring detta då man vägrat delge dokumentation, trots att det bryter mot lagen… Riktiga gangsterfasoner!

   Sedan det vanliga självgoda gnället över alla andra som inte tar sitt ansvar. Hur mycket bättre hon själv är. Detta är ungefär som när barn/syskon bråkar över att den ene fått några millimeter mer saft än den andre.

 41. Nej Margot, jag är inte beredd att ta emot dessa migranter.

  Du kan ju fråga först, innan du bjuder in å andras vägnar.

 42. ”Lördagsintervju 23 del 1: nationalekonom Hans Jensevik om det olagliga maktspelet i riksdagen.
  Svensk Webbtelevision

  [- – -]

  Sammanfattning:
  Migrationsdomstolen meddelade häromdagen att gymnasielagen inte går att tillämpa. Lagrådet har ju tidigare totalsågat förslaget men aktivisterna i riksdagen drev ändå igenom den ifrågasatta lagen. De förklarade att ’detta är politik’ och indirekt att de inte behöver bry sig om någon.

  Hans Jensevik förklarar att hela migrationspolitiken är olaglig eftersom den bryter mot vår grundlag men det finns ingen instans som sätter stopp.

  Det var Göran Persson som, enligt Hans, inledde trenden med brott mot våra grundlagar. Han avskaffade det kommunala självstyret trots att det var inskrivet i våra grundlag. Sverige saknar en författningsdomstol som kan sätta stopp för sådana beslut.

  Göran Perssons agerande var ett rent maktspel för att rädda det socialdemokratiska partiet i kris. Följden har blivit att riksdagens maktspel därefter givit en mängd beslut som inte är lagenliga”:

  https://m.youtube.com/watch?v=ncf3oLU0a_U

  • Lagar och regler tillämpas endast mot svenska folket och då även om de inte gjort någonting.
   Nu när Migrationsverket bryter mot lagen som är enormt samhällsförstörande hörs inte ett pip från rättsväsendet.
   Sverige är nu antagligen världens mest svenska folket-fientliga och korrupta land.

 43. Vi kan inte ta hand om våra handikappade.
  Vi kan inte ta hand om våra sjuka.
  Vi kan inte ta hand om våra svältande pensionärer.
  Vi kan inte ta hand om våra våldtagna småflickor.
  Vi kan inte ta hand om våra rånade gamlingar.
  Men vi kan ta hand om migranter i Niger.
  Wallström du är inte lite dum du.

  • Det stämmer. En (inkorrekt) 180-graders looping dröm…”så tokigt…och tokigt…och tokigt igen att det blir rätt”. Nej tyvärr – det blev bara tokigt.

 44. Att Wallström fastnat när hon Niger är inte skattebetalarnas problem, skicka hem hela gänget till Wallström och fakturera henne för allt vi skattebetalare får stå för – eller varför inte göra allt superenkelt, rösta SD i valet!

 45. Det fanns en låt som hette ”Mani byrån”, migrationsverkets upplaga heter ”Barn i byrån” men den har kritiserats för att baaaaaarnens långa skägg fastnar i byrån! Kanske nån socialdemokratisk byrå-krat kan hjälpa till? Puss på er skitvänster!

  • Hon skulle ha blivit omyndighetsförklarad i samband med att hon blev 18.
   Tänk vad detta totalt inkompetenta fruntimmer har kostat oss i såväl pengar som lidande.

   • Ja, men tänk på hur mycket pengar hon själv har tjänat under sin politiska karriär.
    Hon är numera rik som ett troll.
    Så helt inkompetent är hon nog inte.

 46. Kära Samhällsnytt(are), Sverigedemokrater, AfSare, mina damer och herrar,

  Det har kommit till min kännedom att svenska partiledare och riksdagsledamöter rutinmässigt bryter mot regeringsformen, dvs vår grundlag för att få igenom alla sina tokiga idéer så de kan klamra sig fast vid makten.

  Detta måste få ett omedelbart stopp.

  Enligt Hans Jensevik kan alla svenska tingsrätter själva konstitutionalisera sig som FÖRFATTNINGSDOMSTOL och stoppa en grundlagsstridig lag, ungefär som federala domare stoppar Trump i USA. T.ex gymnasielagen för Afghanmännen kan stoppas av en vanlig domstol som stridande mot grundlagen.

  Sverige har sedan Göran Persson stal pensionspengarna, 250 miljarder formellt och praktiskt slutat vara en rättsstat.

  Se denna video och förstå vad det är som Göran Person och hans kumpaner i riksdagen har gjort. De har raserat tilliten till våra ledare som byggts upp under hundratals år och regeringen utnyttjar svenska folket helt skamlöst för sitt maktspel.

  Hans Jensevik förklarar att hela migrationspolitiken är olaglig eftersom den bryter mot vår grundlag men det finns ingen instans som sätter stopp.

  Det var Göran Persson som, enligt Hans, inledde trenden med
  brott mot våra grundlagar. Han avskaffade det kommunala självstyret
  trots att det var inskrivet i våra grundlag. Men Sverige saknar en
  författningsdomstol som kan sätta stopp för sådana beslut.

  Göran Perssons agerande var ett rent maktspel för att rädda
  det socialdemokratiska partiet i kris. Riksdagens maktspel därefter
  givit en mängd beslut som inte är lagenliga.

  https://youtu.be/ncf3oLU0a_U

  • Om Hans Jensevik har rätt i att tingsrätter kan agera författningsdomstol är ju detta helt suveränt. Hoppas någon av dom tar på sig det ansvaret!

   • Men där sitter ju snart bara mussar eller mussevänner. Snart sagt alla verksamheter i Sverige är idag infiltrerade av Sverigehatare på ett eller annat sätt.

  • Det betyder mao att kommunerna som är tvingade att ta emot asylanter egentligen inte behöver göra det, eller? De kan alltså och har rätt att neka med hänvisning till vår grundlag. Stämmer det?

   • Visst kan de det. Men staten kan vara jävlig tillbaka. Ytterst få kommuner klarar sig utan statliga bidrag/allmosor. Med den påtvingade lagen om asylmottagningen kommer kommunernas prekära situation att bli rent av katastrofal om bara några år. Och de kommer att sitta ännu djupare i skiten….Men vid det laget räknar jag med att SD har tagit över;-)

 47. ledarsidorna.se

  I kategori 3 återfinns de personer som aldrig skulle ha blivit
  statsråd alls. Inte ens i en socialdemokratisk regering med egen
  parlamentarisk majoritet. Personer som genom sitt utövande av ämbetet
  antingen bidragit till att förorsaka stor skada och stort mänskligt
  lidande eller presterat så pass lite att taburetten som sådan borde
  rationaliserats bort. Listan är utan inbördes rangordning.

  Stefan Löfven, statsminister

  Morgan Johansson, justitieminister

  Ibrahim Baylan, samordningsminister

  Margot Wallström, utrikesminister

  • Och är det verkligen okej att invånarna i Niger heter nigerianer? Om regeringen Löfven och övriga DÖ-skallar hade fått bestämma hade såväl lands- som nationalitetsbeteckningen förbjudits med hänvisning till 2000-talets mest använda ord: rasism.

   • Förhoppningsvis hade någon tjänsteman åtminstone upplyst dem om att invånarna kallas nigerer. 😉

    • Nigerias befolkning kan märkligt nog kallas både nigerianer och nigerer. Enligt Wikipedia är de mest inflytelserika etniska grupperna i Nigeria hausa-fulani, igbo och yoruba i väster. Detta stora land hade 186 988 000 invånare år 2016.

     • Ja, så tokigt av mig! Du har rätt. Artikeln handlar ju om Niger och inte Nigeria som jag tänkte när jag svarade på din kommentar!

  • Niger betyder svart på latin. Det finns massor av blommor vars latinska artnamn har det namnet. Landet Montenegro är ett exempel på det ordet: Svarta bergen. Men försök stava det med två g, då jäklar! Detta är bara ett i mängden av de orwelliska omstruktureringarna av språket som pågår. Så jäkla löjligt!

  • Ett ganska vanligt ord i romanska språk som betyder svart, mörk, smutsig. Det är bara i dårhuset Sverige man ser en rasistkoppling till ordet. Inget annat land bryr sig. Inte ens i länder där negrerna styr. Förlåt, där mörkhyade individer styr….

 48. Att våran statsminister och postkod generalen blivit inbjudna till klanen Kennedys bröllop, säger en hel del om deras stöd för den globala överklassen. Postkoden har bidragit bl.a till Clintons val kampanj med 70 miljoner. Säkert mer till annat. Av pengar som borde gått till dom som köper lotter för att vinna. Löfven har bidragit med tusentals miljarder av skattemedel till den invandring som de globala överklassen vill att Europa ska översållas av. Allt med andras pengar, Nu är dom inbjudna som exempel på duktiga idioter till deras evenemang, som till stor del finansierats av liknande duktiga idioter med andras pengar.

 49. Sverige håller alltid sitt löfte till ogliarker o globalister. Vi har plats öppna era hjärtan. Och flickor öppna era sköten. Eller kanske börja rösta rätt som vore bättre. Men klart då måste ni förstöra era kroppar med att föda barn. Nää fortsätt att rösta som ni har gjort. Så sköter vi befolkningstillväxten med invandring. Så räddar ni era kroppar från barnafödande.

 50. Jag kan konstatera – ”en fånes ord”. Vi vill inte ha hit fler immigranter. Sverige bör i stället tömmas.

 51. Sossarna ska utredas, allt som dom kriminella gjort ska fram i ljuset, en kommission måste utreda deras brott mot det svenska folket.

 52. Tror någon att det var en tillfällighet att Löfven, mitt i valrörelsen dyker upp med en Kennedy?
  New Yorkkrögaren Samuelsson, rik på socialdemokratisk FN-representation, kopplade ihop dom, sk identitetspolitik, att hänga med ”rätt” folk, ger vissa signaler.

 53. Antar att Löfven sätter munkavel på Margot nu. 3 månader till val. Amnars hade Löfven ställt sig på torget med mikrofon igen och hojtat om ” inga murar” och då vidare..

  • Niger är latin, negro är spanska för svart. Svårt att låta bli att kalla t ex en kenyan för detta. Det är också svårt att vara PK-färgblind när de s k antirasisterna tävlar i att rangordna folk efter hudfärg. Kan inte beskylla dem för att vara färgblinda.

  • Nishér säger fransmännen som gav landet sitt namn och gränser. Hur grodorna uttalar det olagliga n-ordet vet jag inte. Som kaffe kanske.

   Fransk kolonialism hade som mål att göra alla folk i hela världen till fransmän. De assimilerade verkligen. Det gick väl sisådär. Istället för baugette bakar de i Niger idag tappalappa, som till det yttre är liknande men allt annat än spröd, för de tycker om matigare saker, inte luft å smuler. Och när de beställer svart kaffe (för deras magar kan inte bryta ned mjölksockret när de är vuxna) så säger de café au lait sans lait (kaffe med mjölk utan mjölk).

 54. Flyktingarna i Niger bör, i den mån de förtjänar, få hjälp att starta om i ett annat afrikanskt land. Det skulle bli mindre påfrestningar ekonomiskt och kulturellt för Europa och Sverige ifall man insåg detta.

  • Vore kul att följa detta systerskap samt dess hyllningar till Wallström. Blir säkert mycket att citera. Jag ser fram emot att de tävlar i att ta emot flest flyktingar från Niger samt beskriver hur underbara dessa killar är.

 55. Fortfarande fattar den tjejen ingenting…Nåväl, snart är hon arbetslös. DET borde hon åtminstone fatta….

  • Kan vi inte inrätta en befattning med namnet ”vice landshövding på Gotska Sandön”? Alla som får den titeln är skyldiga att bo på Sandön. Bygg ett antal Attefallshus med kaminer och förse varje hus med bågsåg, yxa och kil. Tallar finns det gott om, dessa behöver gallras.
   Livsmedelsbåten kommer varje fredag.

 56. Hur länge har inte Margot och Stefan drivit linjen om att alla länder måste hjälpa till. Förstår de inte att andra länder skrattar åt oss samtidigt som de klappar oss på huvudet och säger ”Jaaa då, ni är så duktiga såååå”

 57. Wallström kan ju ha dem boende hos sig. Och försörja dem med sin skattefinansierade lön. För varför ska vi plågas av hennes godhetsknarkande?

 58. Kan vi inte byta?En svensk politiker byter plats med varje ”Niger” som flygs hit.Som det är nu flygs ju alla åt samma håll.Om vi forsätter så kommer jordaxeln att ändra position.7 miljarder människor i Sverige borde få planeten att kantra.Då hamnar Sverige där Antarktis ligger nu.Då blir det svettigt för Kungspingvinerna.De hamnar vid ekvatorn då.Hur ser miljöpartiet på det tro?

 59. Om någon av saltgruvorna i Sibirien kunde ta emot Margot istället så skulle nog Sverige må mycket bättre

 60. Herregud.
  Har hon inte kommit längre i tänkandet.
  ”Andra måste hjälpa till att äta upp den giftiga kakan.”
  Detta drömde 7 k fanatikerna om för fem år sen.
  DRÖMMEN ÄR DÖD.
  Den dödades av Orban och V4 Ländernas ståndaktiga mod.

 61. Så de satans sossarna tänker fortsätta musseimporten men varför kan de inte
  stanna i Niger? Är det krig där är nog en dum fråga för där mussar finns är det
  ständigt krig.

 62. Det är snart dags att bjuda in hela Afrika. Den enda skillnaden när det handlar om slutresultatet är, att deras vistelse i Europa blir kallare än den var i Afrika.
  För övrigt blir det lika fattigt i Europa som det var i Afrika.
  Notera gärna att Afrikas befolkning inom några årtionden beräknas öka med ett tusen miljoner – en miljard! Europa kommer att ”översvämmas” av ekonomiska flyktingar, vare sig vi vill eller inte. Det framgångsrika Europas storhetstid är snart över.
  EU kommer inte att försvara oss mot afrikanernas övertagande. I USA försöker man i alla fall att stoppa den tilltagande illegala invandringen.

 63. EU länderna är inte längre tvungna att ta emot Mena Män. Det har Merkel gjort klart.. Har du missat Det Margot Wallström ??

 64. För mig framstår hon som en idiot. Om det inte skulle vara nog med invandrare som förstör vårt land. Hon kan inte vara riktigt klok.

 65. Marxisterna söker med ljus och lykta efter folk från tredje världen de kan lägga på det svenska folkets axlar. De kan inte vänta på att skattebetalarnas ryggar ska knäckas. Och att den svenska kulturen och värdegrunden blir utraderad bryr de sig inte om alls. De bryr sig inte heller om att detta splittrar landet och att otryggheten löper amok.

  Dessutom ”rasist” stämplar de alla som inte vill ha allt detta. Men faktumet att Kina och Gulfstaterna inte tar emot en enda flykting bryr de sig inte om av någon anledning. Däremot lägger de ner mycket energi på att ”rasist” stämpla Ungern, Polen och Tjeckoslovakien som INTE vill islamisera sina länder och inte vill ha tillbaka Kommunismen igen. Det helvetet har de precios frigjort sig ifrån.

 66. ”Enligt Nigers president kräver….” Han vill ju bli av med sitt eget folk !! Vilka vill han då bli av med ? Ja inte lär det vara kvalificerat folk inte, eller vad tror du Wallström ?

 67. Svenska representanter åker ut i världen för att hitta ännu fler vinddrivna människor att hämta hem till Sverige-räcker det inte med de problem vi redan har?

  För övrigt skriver en av kvällstidningarna så här i en rubrik-smaka på den:
  ”Två IS-bröder dödade – tredje häktad för mord
  Fyra bröder åkte till IS: • Två dödades • En skadades, återvände och fick vård – nu misstänks han för mord i Sverige”

 68. Nu har etiopien och eritrea skrivit under fredsavtal. Som kommer påverka somalia och sudan positivt. Området är säkrare än någonsin. Man kan återvända.
  Varför ta emot fler då?. Verkar ju helkorkat.
  Margot Wallström är inte bra för sverige. Att stoppa in fler personer i våra utsatta områden är som att mata oroshärdar och konflikter samt islamistisk terrorism i sverige. Det långa misslyckande av trettio års massiv invandring ser vi i kriminalitet, missbruk och misär. Det kan inte vara sund politik eller sunda människor som anser att ytterligare invandring är något bra.

 69. SD går ju till val på att svenska staten aktivt ska leta upp och flyga hit 10 000 kvotflyktingar om året. Dubbelt så många som i år. Det är därför deras nästa partiledare kallas kvot-Bieler, för det här Bieler inge bra.

  Är det någon som vet huruvida kvotflyktingar är bättre s.k. integrerade än andra? Det är väl mest palestinier som hämtas ur de ”läger” som deras farföräldrar flydde till för 72 år sedan. Då flydde 700 000 idag är de 5 000 000. Så att kvotflyktingeri har ju löst problemen (NOT!)

 70. Klart presidenten i Niger vill ha iväg dom snarast… Margot Wallström förkroppsligar verkligen feministisk inbilskhet och oförmåga till rationellt tänkande. Hon e rätt kul som virrig kärring i en inkvoterad roll hon på inget vis förmår axla samtidigt som hon tror hela världen imponeras av henne,(annars är d fel på världen)

  • Efter mordet på Lindh var det meningen att Wallström skulle ta över rollen som den klart lysande kvinnliga stjärnan i det socialdemokratiska lägret i par med Göran Persson. Det misslyckades och hon har därefter misslyckats på alla politiska poster hon haft de senaste 20 åren. Hon är en virrhjärna utan kompetens och nu vill hon vill släpa hit fler nigrer (från Niger).

 71. Niger’s president vill alltså bli av med dem på minimal tid, och Margot gör vad hon kan för att tillgodose det och samtidigt brunsmeta svenska massinvandringsmotståndare.

  Kan inte det här bisarra kapitlet bara ta slut.

 72. Se till att ni har en väska packad till 9 September..

  Får 7-klöver fortsatt förtroende för att slakta vårt fosterland..

  Då är det ute med oss..

  • Ja det räcker väl inte med resistent TBC,HIV m.m utan nu ska väl Ebolan in oxå.För hälsokontroller existerar ju inte.Oxå ett sätt att ta död på svenskarna

 73. Margot & c/o har gett sig fan på att ALLT SKIT, SKA IN TILL SVERIGE OCH DOM SKA FÖRINTA SVERIGE OM DET ÄR DE SISTA DE GÖR!!!!!!!

 74. Margot frågar inte svenskarna om vi vill ha mer ”flyktingar”. Hon bara kör på. Utan att tänka på några konsekvenser. Det är jättekorkat intellektuellt. Men det är inte konstigt om man har en chef som heter Löfven. De måste bort från makten innan svenskar måste fly från sina hem.

  • Margot Wallström är samma andas barn som
   #vistårinteut med den skillnaden att hon planerar en internationell politisk karriär med hjälp av flyktingskrisen-att Sverige går under tycker hon uppenbarligen är ett rimligt pris.

 75. De pinsammaste ministrarna enligt mig är Löfven,(outstanding), Åsa Romson, med krokodiltårarna som toppnummer, Wallström, har gjort sig omöjlig i Israel OCH Saudi(bl.a), Eskil Erlandsson 3 virriga ord i minuten och förstås G Fridolit, gossekungen som skulle fixa skolan på 100 dar. Efter drygt 1200 dar är det väl inte riktigt i hamn…
  Vilka har jag missat?

 76. Ifall man fyllt landet med kompetens och folk som inte hatar vår kultur hade jag inte sagt något. Men nu är det precis tvärtom…

 77. Nu har man alltså nått den punkt då man ”förvandlar” migranter till kvotflyktingar.
  Margot Wallström tänker kanske inte så långt, men nu finns absolut ingen trovärdighet kvar ens för den lilla spillra som var verkliga flyktingar.

 78. Hur i helv kan man skicka dit folk på skattebetalarnas kostnad och hämta en massa bidragstagare och sen önska att andra länder ska samarbeta och ta emot flera.. 9/9 är detta vansinne slut hoppas jag verkligen.

  • De vill,att vi skall vara ett föregångsland och hoppas,att andra länder är så dumma,att de följer efter!

   • Förstod det.. men varför ska vi dvs Sverige alltid agera världssamvete och låtsas plocka poäng på sånt som alla andra länder skrattar åt..? Blir så förb…..!

 79. Vi ska ha kvotåtervandring istället. Med riktigt generösa kvoter, alla ska med, och deras pedofila batikhäxefruar/gigolos.

 80. Sossarnas arrogans och fullständiga likgiltighet till folkets vilja kan bara tolkas som att de hatar Sverige och svenskarna. Det finns ingen annan slutsats att dra.

 81. Nu gäller det att vi, var och en av oss infödda vanliga svenskar, ser om våra hus/boenden. För galenskapen fortsätter med oförminskad styrka. Och får 7-klöverns politiker fortsätta att bestämma så kommer hela vår välfärd att krossas och snart blir det omfattande hemska lokala krig i vårt land. Varje dygn skjuts det lite var stans i Sverige och varje dygn rånas och misshandlas våra svenska pensionärer och varje dygn begås grova sexuella övergrepp … och morden bara ökar och ökar. Och allt detta kan kopplas till 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik. Sverige förstörs nu och vår kultur förintas av 7-klöverns galna politiker. Endast SD vill och kan rädda oss och vårt land. Rösta på SD den 9 sept. 2018.
  /CC

 82. Ja då passar det bra att tipsa om att även det populära musiktillställning Sommar Torsdagarna i centrala Borås har fått problem med tafsande migranter, tidningen kallar i detta fallet dem för (Manshänder). Den nya betäckningen på vuxna problembarnen.

  Man bara kan läsa rubriken på denna betaltidning.
  http://www.bt.se/boras/14-arig-flicka-utsatt-pa-sommartorsdagen-manshander-fran-olika-hall/

  ”14-årig flicka utsatt på sommartorsdagen: ”Manshänder från olika håll”

 83. Nog för att jag anande att tanten bor bra och stort, men att hon även kan tänka sig att ta emot ett antal ”flyktingar” i sitt hem såg jag inte komma.

 84. Nej Margot Wallström. Sverige kan INTE ta emot några fler dysfunktionella Mena Män.

  Nej Margot. Svenska folket säger NEJ.

 85. Annie, wallström…….
  Vad har vi gjort för ont??
  7k skyfflar in och folket tyngs av oken.
  Vad 7k än rör vid blir resultatet kaos.

 86. Den madamen har jag inget förtroende för.har aldrig haft heller.
  När hon blir pensionär flyttar hon från Sverige skulle jag tro.Kanske redan köp i något land där dom kan frossa på sinna pengar
  Elsa

 87. Den där korrupta wallström, är hon på gång att dra hit fler bidragstagare.
  Men det var väl framför allt länder från Afrika hon betalade för deras röster så hon fick jobbet i FN, nu skall hon delbetala en gång till med att ge dem tusentals av dem lyxliv i Sverige.

 88. Ser fram mot rättegången där de ansvariga ställs till svars för folkutbytet. De som tänker bilda regering efter valet måste lyssna till folkets rop på hjälp, vi orkar inte betala för hela världens bankomatturister som vill leva på den spillra som är kvar av svenskar. Vi vill leva i ett tryggt land, vi vill inte att våra döttrar våldtas, vi vill inte höra böneutrop, vi vill inte behandlas som tredje klassens medborgare av våra myndigheter. VI VILL HA TILLBAKA VÅRT LAND !!!!!!!!!!!!

 89. Margot försöker in i det sista…….det är naturligtvis osannolikt……men jag önskar att hon efter valet omplacerades till patrullerande polis i Malmö…..hon kan ta med sig Ygeman dit också förresten………Dessa dårpolitiker som härjat och själva skott sig ordentligt skulle få vara med och städa upp i lekrummet……..!

 90. En sämre regering än den svenska lär det
  inte finnas motsvarighet till någon annanstans. Såg att en av Expressens älsklingar – Svetsarpajasen – som tydligen rapat färdigt efter bröllopsmiddan är ute o solar sej på Dawit Isaaks bekostnad. Håll truten o jobba i det tysta. Snacka kan du göra när problemen är lösta.

 91. Det räcker nu.Far åt helvete med Wallström å kompani.Bankomatflyktingar hela bunten.För å inte tala om alla sjukdomar vi får in.Oxå ett sätt att död på svenskarna.KRÄKS

  • När jag läser detta slår det mig att sånt läste man aldrig förr i tidningarnas insändarspalter. Men man läser det nu, här.

   Och orsaken är INTE att människor har blivit fula i munnen, utan en helt annan: den tekniska utvecklingen har helt enkelt gjort att VANLIGA människor har fått en MÖJLIGHET att uttrycka sina åsikter i moderna media!

   Och det är förbannat bra!

 92. sverige skall inte göra ett skit och sossarna är slut. hon pratar utan stöd, hon tror forfarande att det är 1976 och att sossarna har någon form av folkligt stöd.. Hon lyfter ord i dom fina kretsarna för att känna sig duktig.

 93. Galna Wallström & Co. tror att Sverige kan bjuda in och hämta in floder av dysfunktionella folk från Afrika etc. och sedan kräva att andra EU länder OCKSÅ skall skall ta deras ansvar och hjälpa Sverige med bördan. Nonsens. Denna galenskap är helt och hållet Sveriges eget val och ansvar.

 94. Hur skulle det vara om den här skithögen till regering koncentrerade sej mer på sitt eget land än allt annat dom bekymrar sej över…..

 95. Som sagt Afrika består bara av 55 länder så det är mycket rimligt att Sverige tar sitt ansvar.

  Vem som blir våldtäktsoffer för någon av dessa är ännu höljt i ett dunkel … överraskning väntar

 96. ” … lovade Niger att ta emot dem under förutsättning att de sedan skulle skickas vidare till EU-länder.” Varför stipulerat EU-länder? Ska de inte kunna sändas varhelst de kan bli mottagna?

 97. Om alla människor i hela världen flyttar till Sverige så löser vi alla problem och världen blir ett paradis.

  • Det enklaste vore ju att döpa om hela klotet till SVERIGE och i samband med det ge ett medborgarskap till hela klotets befolkning. Vilka skall ändå stå för försörjningen i alla sammanhang? Jo, ca 6 miljoner arbetande svenskar.

 98. Onödig artikel, vad en sosse eller V eller MP säger, skriver eller tycker på internet, tv eller radio bortser jag helt ifrån och går vidare. Det är antingen lögn eller missförstånd. I det här fallet skulle man kanske uppröras om man läste men det är bara ytterligare ett exempel på sossebedrägeriet.

  • Om sosseriet vore hederligt kunde de väl redan nu avgå. Deras senaste period vid ”makten” är nog den sista på länge där man kunde använda uttrycket ”makt”.

 99. Varför ska vi göra det?

  Varför försöka få hit fler när vi redan vet:
  ————————————————————————–
  141 SVT Text Tisdag 10 jul 2018
  UTRIKES PUBLICERAD 9 JULI

  Eritrea och Etiopien sluter fred

  Eritrea och Etiopien befinner sig inte längre i krig.

  Beskedet kommer sedan den etiopiske premiärministern Abiy Ahmed och den
  eritreanske presidenten Isaias Afwerki träffats i Eritreas huvudstad Asmara.

  ”En ny era av fred och vänskap har inletts”, twittrar Yemane Gebremeskel,
  den eritreanske informationsministern.

  Den tidigare osämjan grundar sig i första hand på kriget 1998-2000 då
  omkring 80 000 människor dödades.Striderna gällde var gränsen mellan
  Eritrea och Etiopien skulle dras.
  ————————————————————

  Det måste ju betyda att eritreaner och etiopier i Sverige redan nu törstar efter efter att åka tillbaka till sina hemländer!

  Se till att de gör det!

  • Det kommer de nog inte att göra om de inte skulle råka bli förtidspensionerade…….då kan de återvända till hemlandet med full ersättning från den svenska staten resten av livet………..alltså……………DEN SVENSKA MODELLEN!

 100. Socialdemokraterna kör fortfarande mantrat att alla EU länderna gemensamt skall ta ansvar och fördela bidragsflyktingarna jämlikt. De har inte begripit att nya vindar blåser och att hela EU håller på att kapsejsa just på grund av att många länder absolut inte vill bli påtvingade att ta in en enda bidragsflykting, när de har sett skräckexemplen i Tyskland och Sverige.
  Svenska politiker måste var de mest trögfattade på hela jordklotet. Margot i synnerhet

  • Be hon läsa in klass 4.
   kan nog bli en utmaning för henne.
   Sveriges myndigheter klarar hon nog inte.
   polisen, skattemyndigheten och och och ja nu är jag oanträffbar.

 101. Skulle det röra sig om riktiga flyktingar denna gång, är det bara att beklaga att sossar och moderater fyllt upp Sverige med asylfuskare och gett 50% av dem flera identiteter.

  Det finns inte plats för annat än PK-sektens valboskap just nu.

 102. Wallström jobbar vidare mot sitt framtida uppdrag som FNs första kvinnliga generalsekreterare. Hennes tid som svensk utrikesminister är förhoppningsvis över i höst. Så hon får verkligen jobba på nu.

 103. Margot Wallström är globalistiska UNHCR:s egen lilla städgumma. Allt skrapar hon upp och får en klapp på huvudet.

 104. VARNING !!!
  Så länge Sossarna är kvar vid makten så kommer IMPORTEN av nya BIDRAGSTAGARE att fortsätta. Det spelar ingen roll vad Svenska tycker, Sverige kommer att fyllas med folk som inte hör hemma i västländerna.

 105. De folkvalda förrädarna beskriver den sinnessjuka oansvariga som om det vore ett normalt tillstånd..

  När det i själva verket är ett sjukt tillstånd som utplånar Sverige och Svenskarna…

 106. Tjugo dar i juli – hela augusti – och sen två veckor i september så är vi av med henne. För gott. Totalt nio – tio veckor.

  Om hon nödvändigtvis vill hålla på med bekymmersamma grupper så kan hon ju bosätta sig i något av de cirka sextio områden där det kryllar av importerad kriminalitet och bönerop.

 107. Många återvändande IS soldater har krigsskador och belastar sjukvården och extra bidrag och förtidspension är att vänta för dessa ”stackarna”

  • Men, den svenska regimen säger att det ”endast” är 300 st som har rest ner till öknen för att mörda barn och kvinnor på det mest brutala sätt, flera av dessa barnamördare har väl också själv dött där!! Kan det vara så att den svenska regimen inte har någon koll på detta också???😉

 108. NÅGOT ATT TALA OM FÖR LANDETS VÄLJARE!

  Höstens Val handlar om ett intelligensprov och vi får reda på efter höstens Val om svenska folkets IQ har den sjunkit ännu lägre, jämfört med Valet 2014?
  Detta påpekande för att sossarna tror att övriga svenska folket är också samma sorts idioter som de själva och just därför fattar de inte att det skulle vara något fel med deras asylpolitik!

 109. Hon kommer att få ta konsekvenserna när den tiden kommer. Detta vansinne kommer att få ett slut, hur det slutar är det ingen som vet. Margot tror det blir bra, ack så fel hon har.

 110. Vi har ingen regering vi har ett gäng med kärringar som leker aktivister med skattebetalarnas pengar.
  Äckligt är bara förnamnet

 111. Som vanligt räcker Sverige upp handen som frivillig när något handlar om flyktingar. Tänk om samma engagemang fanns för välfärdsfrågorna, då hade vi kanske inte varit i dagens situation

 112. Sista chansen nu för S och MP att få in så många pensionsräddare som möjligt innan valet. Dörrarna står på vid gavel det är bara att komma hit och förse sig av rikedomarna.

 113. Hur kan hon få betalt för detta!!
  Kraftig lön för att störta landet.
  Skulle vilja se hennes bankkonton om tio år,många utländska kronor där.

 114. Men alltså… Vi ska inte ta emot några fler nu. Gratishotellet Sverige är fullt och på ruinens brant. Trist att Wallström kör det som Ebberöds Bank.

 115. Nej Tack! Kärringen kan själv ta emot dem i så fall! Blanda inte in oss skattebetalare i din självgoda bild som minister i den ”humanitära” stormakten.

 116. Utrikesminister Margot Wallström (S) är en Sverigefientlig och samhällsförstörande politiker lika som Stefan Löfven (S) och resten av den rödgröna regeringen.

 117. Sverige kan inte ta emot en enda migrant till. Det är fullt! Vi har enorma problem och varken bostäder eller jobb att erbjuda. Kriminaliteten skenar och svenskarna är förtvivlade.

 118. Länge trodde jag det fanns en ”lägre gräns”, ett läge där t.ex omfattande terror eller enormt inflöde skulle få den yttersta makten att resignera från sin hållning, ta sitt egentliga ”ansvar” och faktiskt freda gränsen för ytterligare invasion. I dag vet jag bättre, det finns ingen sådan gräns.

  Inte ens om en hel skola med svenska barn slaktades av islamister hade sjuklövern försökt styra om landets inriktning, inte ens om miljoner reser hit i jakt på gratis föda och bidrag kommer sjuklövern försöka styra om landets riktning, inte ens om 1000 svenska kvinnor våldtas varje dag, till stridsrop, kommer sjuklöverns försöka styra om landets inriktning, inte ens om pengarna tar slut och man helt sonika måste ta allt från svensken till förmån för vilden kommer sjuklövern försöka styra om landets riktning. Jag vet det i dag. Det kommer inte hända.

  Att man emfas slås fast att ”SD aldrig ska få något som helst inflytande” har sin grund i en ondskefull framtidskalkyl där man tydligt ser att Sverige och svenskarna är 1, max 2, mandatperioder från att degraderas till politiskt irrelevant. Sen bryr sig ingen längre om vad svensken anser ”gäller här”, en helt ny väljarbas har skapats och ny politisk spelplan ritats.

 119. Inte nog med att förstörelsen av Sverige pågår helt ogenerat, och inför öppen ridå, Sossarna har dessutom mage att smutskasta folket samtidigt!

   • Tydligen planeras fler mördare släppas lös i Sverige som ett led i utrotande av den svenska befolkningen.

    ”Mordet, som har skapat rubriker i hela värden, begicks på morgonen den 12 april. Angriparen, Mourtala Madou, en 33-årig illegal invandrare från Niger, knivhögg sin tyska exflickvän, identifierad som Sandra P., och deras ettåriga dotter Miriam vid en tunnelbanestation i Hamburg. Barnet dog på platsen och hennes mamma dog senare på sjukhuset. Kvinnans treåriga son blev vittne till morden”

 120. Hela regeringen borde få en stämpel i passet ”persona non grata” och aldrig tillåtas återvända till Sverige.

 121. Hon för sin egen politik och har blivit invandrarminister nu, vid sidan av att vara utrikesminister, hon har inte svenska folkets mandat, men hon kör endå sitt privata race.

 122. Varför kan de inte stanna i Niger då? Har inte Niger någon flyktingmottagning? Ja just ja, detta är ju inte flyktingar utan ekonomiska migranter.

  • Mer än halva Centralafrika vill till Europa för välfärdens skull. Den här gruppen är bara en liten förpluton och som Sverige . naturligtvis! – vill ta hit och därmed uppmuntra de övriga miljonerna att inleda resan.

 123. Tyvärr så tror jag S+C+L kommer säkerställa fortsatt hög invanding tillsammans. Därför viktigt att många inser detta- C,L,S, MP,V och till viss del M kommer säkerställa rekordhög invandring.

  Finna bara SD, AFS. Att M kan vara beredda att kompromissa med SD är en möjlighet, men i övrigt är det döfött.

  S skulle ha stramare ”flykting” politik- vad det innebär ser vi. Ord- bara tomma ord.

  • Just därför ska man rösta AfS redan idag. Vi behöver dem. Rösten på Sd gör ändå ingen större skillnad.

 124. Jag undrar jag, hur många av våra politiker som egentligen är vid sina sinnes fulla bruk. Varje normalt funtad svensk borde ställa sig den frågan.

 125. Vill kärringen ha ett toppjobb inom EU. Hon måste väl för fan börja undra varför Italien, Ungern, Tjeckien och massa andra länder stoppar detta vansinne.

  • Och varför partier i många Europeiska länder växer, partier som motsätter sig den hejdlösa invandringen.
   I Tyskland har Afd gått i kapp sossarna i en färsk mätning. Folket har fått nog, men såna som Margot skiter i folket.

 126. https://youtu.be/ncf3oLU0a_U
  Kloke Hans Jensevik förklarar på ett förståeligt sätt hur korrumperat det politiska systemet i Sverige är.
  Maktspelare med Göran Persson som föregångsman har monterat det kommunala självstyret och samlat makt och pengapåsen i Stockholm. Kusligt att en demokrati kan utvecklas som Sverige gjort. Titta på den och förfäras.

 127. De styrande har under de tre sista decennierna lyckats med att förändra samhället helt. Jobbet fortsätter och man satsar på välfärden = gratis välfärd för alla migranter utan krav. Välfärden för ”svenskar” fötrsämras snabbt.

  • ”Förändra” var en smickrande omskriving. Men helt klart är det som sker fasansfullt… och de är inte färdiga med oss än. De kommer att rasera landet totalt om de får fortsätta.

   • Gud förbjude att de får fortsätta folk måste vakna och ta bort denna
    katastrof,av vilken anledning röstar folk på detta sossepatrask? Ska
    vi aldrig befrias fån dem?

    • Systemmedia är den största boven tror jag. Deras konstanta globalistpropaganda och stigmatisering/smutskastning av nationalister och alternativ media skrämmer många från att ta reda på sanningen.

 128. Den moraliska stormakten lever! Den Stockholmsbaserade makteliten i skydd av sitt STASI och securitasvakter slänger sedan åt kommunerna springnotan som leder till nedskärningar i välfärden för medborgarna. Man säger som Robespierre: -Till schavotten med dem!

  • Den näriga Margot W tänker nog hugga åt sig än flera miljoner innan hon lägger sig i hängmattan och ler åt arbetsbina. Minns hur hon till skillnad från många andra vägrade låta sig beskattas i Sverige under sin tid i Bryssel utan valde EU-elitens alldeles egna symboliska ”skatt”. Sådana är de bakom masken!

   • Orolig liksom för hennes nyligen debuterade hypertyreos……överproduktion i sköldkörtel. Om damen ej ordentligt sköter sin medicinering så kan hon hamna i ett slags maniskt tillstånd.
    Vilket jag befarar har medverkat till hennes nuvarande hybris…….

     • Kvällspressen Aftonbladet, Expressen, .samt hört en .intervju för ca sex veckor sedan… …..behandlingen är livslång…..drabbas du av motsatsen hypotyreos blir du deppig, slö fet mm.
      Men nu var det som sagt hypertyreos. Obehandlat likna mani… .

   • När Hen Gör Sista Resan Stannar Rikedomarna På Marken !!!!!
    Om Dom Finns Sverige Eller I Skatteparadis Spelar Ingen Roll !!!!! Svepningen Har Inga Fickor !!!!!

  • License to fight and kill.Uppbackning,vapen,batonger,fri sjukvård och straffrihet,men ändå springer som rädda råttor.Ja det säger väl det mesta om dagens England.More tea anyone?

  • Jisses . . Inte ett dugg bättre än här i Gamla Swedala . Problemet är väl , gör dom väl något mer ”handfast” åt problemet så åker konstaplarna dit och blir hudflängda i ”public execution” PK-media när det väl blir ett jävla liv i dessa . Upploppen kommer sedan som ett brev på posten . . Damned if you do , damned if you don´t . . . X))

 129. ”Migranterna skulle i så fall tas emot som kvotflyktingar” Så det handlar alltså inte om flyktingar?

 130. ”Den som säger att Sverige är fullt måste visa mig det”.
  F. Reinfeldt
  Varför inte ta hit hela Afrika!?

 131. Men fan.kommuner börjar redan gå på knä,hur smart är det då med att ta in ännu fler,snacka om oansvarig politik från sossarna och ett hån mot oss som ska betala o hålla käften.Saudi kan ta emot dom istället där fredens religion härjar.

 132. Denna kvinna är fan imej inte klok i huvudet Ta hit dessa RAKETFORSKARE som vanligt folk får betala för är då inte genomtänkt

  Rösta bort S nu i Höst och stoppa invandringen och invällarna

  Håll Sverige Rent

 133. Har vi inte nog med asylproblem ? Landet badar fullständigt i problem, som härrör från denna absurda asylpolitik.

  En politik, som saknar all form av verklighetsförankring, när det gäller vad det svenska samhället har möjlighet att klara av, utan att hela samhällssystemet faller ihop.

  Landet befinner sig i fritt fall med dessa politiker, som sitter på den politiska makten idag.

 134. ..att det nu krävs samarbete och att det inte går att bara ett fåtal europeiska länder sköter allt

  Men har hon fortfarande inte begripit att de andra inte vill förstöra sina länder.

 135. Förstår inte att nigerianerna själva tar tillvara dessa oerhört välutbildade tillgångar för landets bästa.

 136. Nu har ni 2 månader till att fördärva Sverige Margot!……..so give it your best shot!!
  Var så säker på, att vi kommer aldrig att glömma vad ni i 7-klövern har förorsakat landet.

 137. Bra att vi får veta före valet att sossarna tänker fortsätta med sin livsfarliga migrationspolitik. SD hälsar o tackar för hjälpen.

  • Som Mats Knutsson svarade på frågan,vad skall SD göra nu; inget,blev svaret! De behöver inte göra något alls!!!!

   • sossespektaklena har blivit SDs bästa valarbetare,hoppas de kommer
    med mer idioti före valet.

 138. Något ansvar mot den egna befolkningen existerar ej längre,bara till dom som ej bidrar verkar det som,inte undra på att sossarna närmar sej bottenträsket.

 139. Det är alltid ’nån annan’ som sen ska vårda, försöka utbilda och ta konsekvenserna av de styrandes ’godhet’
  De behöver ALDRIG känna på några av de negativa konsekvenserna av massinvandringen.

 140. Lek med tanken att SD fick 75% av rösterna. Är det någon här som tror att EU/FN skulle acceptera det? Jag tror att EU skulle införa undantagstillstånd i Sverige och köra över folket. De skulle stoppa folkets vilja på ett eller annat sätt.

  Det är därför hela Sjuklövern är köpta av Globalisterna. Samma FN agenda 2030, från Moderaterna till Vänsterpartiet.

  • Jag köper inte globalistargumentet. Sveriges politiker är fullt kapabla till att ta egna vansiniga beslut – de behöver inte hjälp utifrån.

   • Hur kommer det sig då att man har samma agenda som Bilderbergruppen och håller möten med dem en gång per år, bakom stängda dörrar och utan rapportering i systemmedia?

   • Svenska politiker har sålt ut svenska folket till FN/EU. Jag tvivlar på att de skulle göra det utan anledning. Utan någon personlig vinning.

 141. Det finns 55 Afrikanska länder som kan ta emot 20 st.migranter var så är problemet löst.
  Varför skall Sverige lägga sig i detta Afrikanska problem ?

  Har inte vårt land redan tagit emot mer än alla andra länder.

  STOPPA BIDRAGS IMPORTEN !!!

 142. Att åter bli valbara lagom till september tycks inte ingå i den röda ”affärsplanen”, eller är det jag som missförstår den briljanta politiska strategin?

 143. Wallströmkärringen och övriga såssepolitikers uppdrag är att sköta svenska angelägenheter på bästa sätt. Att flaxa omkring i Afrika för att få hit ännu flera hottentotter hör inte dit! Fatta det eller avgå omedelbart!

 144. Som jag har förstått det så tar vi emot:
  30 000 asylsökare
  5000 kvotflyktingar och förmodligen
  30 000 anhöriginvandrare ytterligare varje år.
  Rösta för återvandringsverket!

 145. AFRIKA är inte en fattig kontinent även om vi vilseleds i Sverige att tro det.
  Kenya, Zimbabwe, Sydafrika, Nigeria, Egypten, Tunisien och många andra länder är till stora delar mycket välmående och kan lösa sina egna problem och inte exportera dom till Europa.
  Detta gäller även Arabien, varför i helvete ska alla till det sönderfallande Europa

 146. Varför skall de till EU? Det finns massor av afrikanska och arabiska länder de kan vända näsan åt och börja gå mot. Vi vill inte ha fler analfabeter från tredje världen här. Det är redan nog nu… sedan 40 år!!!

 147. Ja, Wallström kan ta dem hem, bara hon har tillräckligt stort hus… Hennes pengar räcker säkert till men hon ge fan i andras pengar!!!

 148. Lättintegrerade läkare och ingenjörer! Mångmiljönären och godhetsprinsessan Wallström en katastrof för Sverige.

  • Margot har blivit mångmiljonär precis som stridshingsten Reinfeldt genom att vara globalsternas tjänare.

 149. OT. Sagan om fyra Örebroare:
  Det var en gång fyra bröder som åkte ner till Syrien för att döda i IS namn. Två dog, en blev skadad och fick vård i Sverige. Sen blev han gripen för mord i Örebro.
  Slut

  • Jag hjälper gärna till med att packa och vinka av………
   Min karl säger att han ställer upp och kör henne till flygplatsen När som helst på dygnet, dock har han en dieselbil, men Margot får väl betecknas som ”en stor sten”….

  • Hon kan mer än gärna ta med sig sina trosfränder så kan dom bilda en liten PK & Rengbågskoloni/Fantasialand där nere och där dom kan föda upp regnbågsfärgade enhörningar . . . X( .

 150. Vi MÅSTE byta ut EN Regering med FÖRTROENDEVALDA personer från Folket som ÅKER runt i Världen och köper in Asylanter på Folkets Bekostnad UTAN att fråga först….

  Att spela på Humankapitalet för att emottaga personer som sen efter Medborgarskapet ÅKER tillbaka och KRIGAR som Svenska Medborgare och sårade kommer tillbaka för att få VÅRD och ev tar till Vapen här för att förgöra någon man ogillar…!!

  Sätt STOPP omgående för dessa FÖRTROENDEVALDA personer som INTE uppfattat vad ett FÖRTROENDE innebär…!!

 151. Fy i fan ! Ska Sverige vara ett Afrikanskt land era eländiga sabotörer. Ni fortsätter att åka runt i världen och lova bort vårt land till ekonomiska migranter som den stora majoriteten inte vill se här. Gör en folkomröstning era destruktiva landsförstörare !

 152. Makten utgår ifrån folket.

  Folket säger NEJ.

  Sverige kan då INTE ta emot flera Mena galningar.

  Förstår Margot detta ?

  • Vi skall över huvud inte ha några flyktingar i Sverige utom från våra grannländer i händelse av krig eller politisk förföljelse.

 153. Detta med import av div RAKETFORSKARE från världens alla hörn detta måste bli så att vi folkomröstar för att inte politikerna samt kyrkan kör över medborgarna

 154. Fantastiskt! Vår utrikesminister reser till U-länder och letar efter analfabeter som med sitt bidragstagande då de är här ska berika landet. Hittar de inte hit får man åka och hämta dem.

  • Svensk utrikespolitik är inte till för att befrämja svenska intressen. Den är till för att befrämja Margot Wallströms intressen.

 155. Det här är inte humant. Tänk vad stackarna från Niger (lustigt ord förresten) kommer att frysa på vintern i Sverige.
  Fy på dej Margot!

 156. Problem med bostäder? Tvinga alla gamlingar som bott på vårdhem i 2 år att släppa sina lägenheter. Det borde ju inte vara svårt att få igenom med den sverigefientliga riksdagsmajoriteten. Problem med polis, skola, och sjukvård? Äh, det ordnar sig….

  • Så Länge Dom Betalar Sina Bostäder och Hoppas På Att Kunna Flytta Hem Så Skall Ingen Klåfingrig Politiker Ta Något Från Dem !!!!!!

 157. Det handlar ju inte längre alls om humanism.
  Dom fattar inte hur kulturarbetet fortgår.
  Ett kulturarbete som bara islam står för.
  Att anpassa sej till vårt sätt att leva är ju inte längre gångbart.
  Allt är dömt att misslyckas.

 158. Ett antal som vi kan ta emot i Sverige, säger Margot Wallström till Sveriges Radio.

  OCH HUR MÅNGA ÄR ETT ANTAL I HENNES VÄRLD ???? Undrar Jag

 159. Löfvens feminism sticker upp sitt fula nylle igen. Denna gång i form av tokfeministen Wallström. Att hon ömmar mer för hottentotter framgår tydligt. De svenskar som ska pynta galenskapen skiter hon på.

  • Vi svenskar ska arbeta till 70 år så att det inte blir så många år som pensionär.Svensken ska arbeta , betala skatt och vara tyst .
   Hottentottarna får fri tandvård ,fri sjukvård mm. De får lägenheter ,pengar och barnvagnar att fylla med ungar.
   Dessa 7 kommunistpartier(7-klövern) tänker demontera vårt land Sverige….De vita skall utrotas .

  • Du lever på hoppet ser jag. Men hur vore det att vara lite mer verklighetsförankrad? Då skulle du inse att det pyttelilla parti som du favoriserar inte har en chans att komma in i riksdagen i år.

   Det enda riksdagsparti som vill ha en ansvarsfull och regerad migrations- och integrationspolitik är SD. Om du vill att din röst räknas bör du lägga den på SD.

   SD 2018!l

   • 2010 sa du förmodligen likadant. SD är ett pyttelitet parti som inte har en chans att komma in i riksdagen, bättre att rösta på M och Reinfeldt.

    Det var tur att vi var tillräckligt många som inte tänkte som dig.

    • SD har funnits och utvecklats under lång tid och är idag ett stort och inflytelserikt riksdagsparti. På väg att bli störst.

     År 2010 fanns SD – som jag självklart röstade på då och kommer att rösta på i höst. Jag vill väl inte slänga bort min röst heller!

     • SD vill ju samarbeta med sjuklövern. Det kallar jag en bortkastad röst. Rösta på SD och du kan lika gärna rösta på sjuklövern. Med deras ändrade riktlinjer, ex. ingen folkomröstning om EU, så kan man lika gärna rösta på vem som helst inom sjuklövern.

     • Synd att du inte förstår hur vår svenska representativa demokrati fungerar.
      Sätt dig in i det – och du inser att SD optimerar sitt politiska inflytande.

     • Ni får tycka vad ni vill, men man ska inte vara förblindad av ett parti så som många är just nu av SD. SD har sedan jag började rösta på dem blivit mer och mer likt sjuklövern. Den som hängt med lika länge som jag gjort och sett hur SD var från början inser att partiet har bytt fot. Om vi ska kunna ändra detta land fordras mycket mer än vad SD kommer att bjuda på. AfS kommer inte heller att kunna ändra faktumet att Sverige är förlorat utan det kommer att helt vara upp till våra svenska män att ta tag i saken och göra vad som krävs. Då menar jag på demokratisk väg.

     • Om du hade lyssnat på debatten/recensionen mellan chefredaktören för Folkbladet Vidar Andersson och statsvetardocenten Stig-Björn Ljunggren vid Jimmie Åkessons nya boksläpp i torsdags hade du förmodligen förstått, att ett mycket litet extremistparti som AfS kan hålla sig med extrema åsikter. När partiet växer och blir stort slipas med automatik de mest extrema åsikterna bort. Det gäller alla partier.

      Recensenterna är frisinnande socialdemokrater och står långt från S. De hade förmågan att ge saklig kritik och inte döma ut Åkesson som de flesta andra sossar.

     • Jag lyssnar inte på s.k. experter. Jag är min egen herre i det här fallet och mitt beslut står fast.

     • Ja, i det här fallet är jag min herre, precis som du är din egen herre över dina egna beslut.

     • AfS behövs i riksdagen, vi behöver de som driver på åt rätt håll, det blir en maximering de som övergett sd har nu ett alternativ och jag är övertygad om att de inte är i opposition i riksdagen.

     • Det partiet är alldeles nytt och omoget. Det behöver utvecklas och hitta sin egen form. Kom igen år 2022 så får vi se …

   • Nu handlade inlägget inte om AfS, utan om AfD, men som du redan vet så kommer jag rösta på det parti som har den politik och det driv som vi behöver. Jag agerar idag, inte om fyra eller åtta år.

    Har du tänkt på att dessa ”pyttesmå” partierna som AfS och MED m.fl. kan vara avgörande för att vi ska bli av med partier som MP, Kd och L redan i det här valet? Jag vet vänsterpartister och kristdemokrater som gått över till AfS. Nu får du tänka längre än näsan räcker. AfS kommer inte att försvinna så det är lika bra att du bördig av med din attityd och börjar stötta dem i deras opposition mot vanstyret.

 160. Hur kan hon stå och lova någonting sånt? Hur kan hon ha mandat att strö våra skattemedel över hela världen?

  Margot är en samhällsfara!

  • Dom ska ta sitt ansvar och stå för sina synder. Men dom har Trollat bort ansvarslagen ,och dom skiter fullkomligt i folket, det är folket som bestämmer jag tror och hoppas på SD ge dom en chans , OBS Vi måste rädda landet,

 161. ”Migranter som har fastnat i Niger”. – Tokan Maggot har ett eget språkbruk. – Jag undrar hur långt HON har kommit med planeringen ATT FRITA ”fångarna”, skall det bli helikopterförsök eller skall svenska elitsoldater göra jobbet. I båda fallen blir det politisk konflikt, men det är ju det som HON ÄR SPECIALIST PÅ !!

 162. Sveriges svenskfientliga politiker vet om att deras tid vid makten är räknade.
  Därför gör man nu allt i sin makt för att accelerera inflödet av nya invandrare till landet.

  Margot Wallström kommer gå ner i historieböckerna som en av de absolut värsta politikerna som svenskarna fått utstå under en mandatperiod.

  • Oja.
   Hon kommer dessutom att finansiera deras skolgång, och när de blir knivhuggna av knarklangarrivaler så ställer hon upp med sjukvårdskostnaderna.
   Skadesyånd, som våldtagna unga flickor tillmäts, betalar hon också.

    • Plus – gissar jag – EU-kommissarie pension, tjänstepension som ledamot i 100-tals(?) styrelser inom bl.a. LO, ”Soros-stipendier”, ett kommande slö-jobb hos FN m.m., m.m.

     Kanske också blivande utrikesminister i Palestina?? Ingenting ”förvåååånar mig” (som Göran Persson alltid sa) längre vad den damen manipulerar fram.

    • Nä, Margot är en mycket ekonomisk person. Hon satte sina EU-pengar utomlands och hon bor väldigt billigt – allt för att betala så lite som möjligt till det allmänna som vi andra däremot skall betala. En typisk politiker m a o.

     Gör som vi säger och inte som vi handlar; ett politiskt motto som många ledamöter lever upp till (med råge).

  • Ett sätt är den 9 September
   Vägra ge din röst åt någon av dessa 7 kommunistpartier (sk 7-klövern)
   Vi hjälper SD att få egen majoritet så Jimmie får inflytande på riktigt….

   • Bra! Då får vi en ”Måna Stahlin-effekt” och S blir ett 5-10%:s parti. I bästa fall. Gissar jag. Går den muslimska valboskapen över till ett kommande Islam-parti och den gamla sosse-stammen dör ut, så är det helt slut.

    Kommer jag att få uppleva att sossarna hamnar under 4%??? 🙂

 163. Den här var bra ifrån dagens ledarsidor, då de betygsätter regeringen. ”I kategori 3 återfinns de personer som aldrig skulle ha blivit statsråd alls. Inte ens i en socialdemokratisk regering med egen parlamentarisk majoritet. Personer som genom sitt utövande av ämbetet antingen bidragit till att förorsaka stor skada och stort mänskligt lidande eller presterat så pass lite att taburetten som sådan borde rationaliserats bort. Listan är utan inbördes rangordning.´´

  Stefan Löfven, statsminister
  Morgan Johansson, justitieminister
  Ibrahim Baylan, samordningsminister
  Margot Wallström, utrikesminister

  https://t.co/WFhGU7BF2m

 164. Fy fa…. för denna sosseregering dom kommer att ställa till det in i sista stund, så efter valet då kommer förädarna att skylla ifrån sej på deras efterträdare SD.

 165. Undrar hur många av dessa Margot vurmar för bor hemma hos Margot.
  men det är nog ingen.
  En socialist är alltid ”god” med andras pengar …..

  • Och vad är det för partier som kommer att ta över? Hela sjuklövern har ju lika stor skuld i hur vårt land blivit, eller hur? Skall SD kunna göra något vettigt måste det till 51%, en historisk omöjlighet. Dessutom talas det om samarbete med samma partier som har förstört Sverige. Ironiskt, eller?

 166. Margot vet exakt hur socialdemokraterna skall förlora valet. Heja Margot! Fortsätt i samma anda och socialdemokraterna utplånas sakta men säkert. Någon som misströstar?

 167. Gör gärna det du själv Margot, men inte i Sverige.Du kan bliv chef i ett nyöppnat flyktingläger i Afrika där finns det gott om plats och mycket mer ekonomiskt för dina humana drömmar!

  • Chef ? Margåttan Wallstrumpa- aldrig i livet, men hon kan få fly härifrån vårt land och sitta i ett läger i Afrika och hålla sina tal till deras muslimska härskare .

 168. OT. Tänker på de som varit instängda i Thailändska grottat o då tänk så lika det är med svenska fattigpensionärer, instängda i sina rum sjuka hungriga ensamma utan den sociala biten. Nu har dock svenska fattigpensionärer tillgång mickrovärmnd färdigrätt o sin ägghalva men frånsett detta är likheterna stora.

 169. AfS 2018, inte SD. SD är som sossarna, de lovar och lovar, men tydligen så ändrar de inrikting mer och mer.

  • ja vi bör rösta in AfS till riksdagen, tyvärr har vare sej de eller sd resurser att besitta alla kommuner,, röra om i riksdagen är bra men det räcker inte.
   AfS har med sej helt nya synsätt och lösningar som kommer träffa rätt.

   lyssnar på : Lördagsintervju 23 del 1: nationalekonom Hans Jensevik om det olagliga maktspelet i riksdagen.

   • Jag kommer att rösta, men hoppet om stor förändring att få Sverige på rätt köl igen tror jag inte på. Gränsen är överskriden för länge sedan för att detta ska vara möjligt. Jag anser att sista spiken i kistan satts 2014, Sveriges ödesval. Detta val kommer enbart att bli symboliskt. Sverige går inte att rädda med den attityden SD har nu. Det måste till mycket hårda handskar för att ändra på det hela. Det måste till en massiv utvisningspolitik om detta ska kunna ändras och uppenbart är att SD inte är inställd på det. Resultatet blir alltså detsamma som nu.

 170. Nya svängdörrar till Sverige öppnas var och varannan dag. Att Wallström och dom röd gröna vill utrota allt som har med Svenskt etnicitet, kultur, lagar och regler står helt klart.

 171. Blir så jävla förbannad.
  Maggot Walllström, VARFÖR vill du utplåna det våra förföder byggt upp i TUSEN år ?
  Varför ?
  Hur kan du hata dina medmänniskor så ?
  Vi vet att din hjärnkapacitet nästan kan tangera en lobotomerad metmasks fantastiska nivå, inkvoterad som få.
  Opps, glömde Blaha Blähä Skunke.
  Skillnaden mot dig och metmasken är att masken aldrig skulle mörda sin egen art.
  Må du få ditt välbehövliga straff.
  Rösta rätt den 9.e September.

 172. Det vore mer på sin plats att migrationsverket sänder ut ett stort antal personer i Sverige för att utse dem som skall lämna Sverige. Av dessa finns det tiotusentals som inte skall vara här. Vi måste komma ihåg Ygemans 80 000 som skulle utvisas 2016 plus väl lika många till. Wallstrumpan ägnar sig åt fel saker, men avsätts väl snart får vi hoppas.

 173. Regeringen och landet ”Bror Duktig” är visst i farten igen.
  Och för Margot Wallströms vetskap: det är absolut inte nödvändigt att Sverige skall tillhöra det ”fåtal länder som sköter allt”.

  Vi står ju alltid, helt förblindade av självförhärligande, först i kön när det gäller att transportera hit ”flyktingar”.

  • Det är nog så att svenska politiker jobbar inte för globalisterna, svenska politiker ÄR globalisterna!

 174. Undra om den giriga wallström tänker bereda sängplats för asylanter i den socialdemokratiska nästet på Svea Vägen, så de kan få en direktkontakt med de kramgoa barnen på 40+…

  Kunde inte låta bli att länka till vad vi har att vänta oss.
  Location: Nigeria
  https://www.liveleak.com/view?t=EZP0_1530937593
  ”Man hospitalised with 3 day old erection allegedly took enhancement medication waiting for a
  girl who didn’t show up….take it or leave it”

 175. Detta är ju i enlighet med Kalergiplanen, att ta in så många afrikaner som möjligt. Spelar ingen vilken ålder de är i, de kommer att växa upp någon gång. Vinner inte SD och får makten nu, så räkna med en massiv invandring från Afrika till Sverige. Andra länder i Europa har redan jättemånga afrikaner. I Malmö såg jag massa afrikaner nu i veckan som gick under fotbolls-VM i Folkets park. Aldrig tidigare har jag sett så många som nu.

 176. Men det är klart att duktiga Sverige ska vara med och stå i förgrunden! Vi ska ju vara bäst på allt, utom att ta vara på våra egna medborgare!

 177. Och till Sverige ser väl 7-klövern till att få de sämst utbildade, mest arbetsovilliga och de som ser sin framtid i Sverige genom att bli försörjda av oss svenskar som jobbar/ har jobbat och slitit hela sitt liv.

  Sverigevänner, det finns bara en lösning i höstens val. Rösta SD för att börja vända de senaste decenniernas totalhavererade migrationspolitik och rädda det som räddas kan av Sverige som välfärdsnation.

  • Socialiststaters största bekymmer är ju när det tar slut på ANDRAS pengar. (Granska historien för facit.)
   Förr elller senare faller alla socialiststaterna sönder. Sverige är på god väg till ett totalt sönderfall.

   SD 2018.

 178. Hon är totalt blåst denna xörrädare hon sänker svenska folket ner i ett moras.

  SD I september ingen tvekan

 179. De sinnessjuka häxorna; Margot Wallström, Annie Lööf, Annicka Stranhäll, Gudrun Schyman, F!, Hanna Stjärne, Cilla Benkö, Måna Sahlin och hela statsfeminiska myndighetsutövningen!

  Se vad de gör med hela landet!

  Vem tar ansvar det?

  .

 180. Socialdemokratin liknar mer och mer en självdestruktiv sekt med en baneman i spetsen, Lövén. Han har lyckats med hjälp av andra sektmedlemmar förstöra
  och urholka hela Sverige tillit till detta parti. Hade inte de onda globalisterna
  förstört Libyen sönder och samman hade vi inte haft den här situationen idag.
  Från en välmående välfärdsstat till ett sönderbombat näste för allehanda
  kriminella aktiviteter. Libyen var etta eller tvåa som välfärdsstat i Afrika.
  Så globalisterna likt Lövén & Co är medskyldiga till denna fasansfulla utveckling.
  Och nu som grädden på moset vill de hjälpa till få hit människor i globalismens
  namn.

 181. Varför skall alla migranter transporteras till i första hand EU?

  Världen är stor, över 200 länder finns som mottagare.

  Sverige har gjort sitt största misstag någonsin som nation 2015 när man lät en outsinlig ström migranter varav bara en rännil var flyktingar flöda in i landet och sedan följt upp detta med ännu ett grovt misstag genom att i princip låta alla stanna kvar trots avsaknad av asylskäl.

  Ansvarig?

  Stefan Löfven, en kraftlös statsminister som låter sig hunsas med av Mp i migrationspolitiken.

  Sverige skall inte ta emot en enda migrant från Niger.

  Det skall Nigers närområde ta hand om och skall Sverige hjälpa skall det ske på plats.

  Men Margot Wallström visar ju sin nedlåtande attityd till dessa Niger omgivande afrikanska länder genom att visa att hon inte anser dessa kvalificerade att ta emot migranter

  Precis som de gamla imperiebyggarna när de koloniserade delar av världen.

 182. Hur länge ska denna förbrytarregering få hålla på?
  Svenskarna måste väl vakna.
  Är förbannad så jag kokar.
  Vad motiverar mig till att jobba. Ingenting längre.
  Jag betalar för att mitt land ges bort.
  Fy [email protected]

 183. Sverige tar redan emot 5000 kvotflyktingar varje jävla år. Dvs 100 ggr mer än vad superrasistiska” Japan tar emot ALLA. Betänk då att Japan har 12 gånger fler invånare. Dvs lika många kvotflyktingar som Sverige tar emot varje månad tar Japan emot på 100 år. Om befolkningen var lika stor. MEN ett stort MEN är att kvotflyktingar är bara en tjugondel av vad alla invandrare som Sverige tar emot varenda år. Dvs det Sverige tar emot på en månad tar Japan emot på 2000 år!!!! Och ändå hör jag inte att vi ska ha en TOTALBOJKOTT av japanska varor pga en ”rasism”och ”främlingsfientlighet” som är betydligt värre än vad SD hade haft om de regerade. Men SD är bojkottade. Logik?????

    • Att bara ta in de som man ”måste” acceptera och bara ge tillfälligt uppehåll medan man handplockar de andra som är till nytta på något sätt !

     Lyssnar man på många debatter så verkar det vara mer så de vill ha det eftersom SD och få andra vet att vi måste få ut många av de som är här nu !

     Det är väl ändå ungefär så det är !

     • Ja något sådant men sd ska ju tillämpa frivillig återvandring, vilket vi redan har idag.

      Jag har tillräckligt med förtroende för Sd för att tro att de skulle öka på incitamenten för den frivilliga återvandringen men det räcker ju inte med frivillig återvandring – den är ett komplement.

      Det är oklart om Sd fortfarande vill ha mer kvotflyktingar eller inte men jag vill INTE ha några farliga män ifrån Libyen/Niger. Det vill inte svenska folket heller.

 184. O Sverige ska vara först o slicka stjärt, Margot Wallström skaffa dig ett jobb du klarar av , för migrationen har ni misslyckats med fatalt/

 185. Margot med sin höga lön och alla förmåner behöver inte vara orolig för sämre välfärd som de flesta svenskar – nejdå ta hit alla lycksökare från jordens alla hörn så får vi vanliga svenskar ta konsekvenserna! Så ta mej f-n heller!!!

 186. Dom här individerna kommer inte kunna dra in en spänn i Sverige – om man nu måste göra nått skicka dem bistånd isåfall. Man häpnar över Såssarnas framfart ättlingarna till Vikingarnas slavar som vill hämnas eller vart kommer dom ifrån ?

 187. just ta hit fler som våldtar dem som jobbar ihop så ni får en bra lön och pension!!
  skulle kunna vräka ur mig hur mycket skit som helst över pk
  men vad hjälper det när dom inte förstår att dom är helt fullständigt
  enormt gigantiskt blåsta imbisiller!!

 188. Samma gamla mantra ; fler måste ta sitt ansvar för flyktingar.
  Polletten har inte trillat ner än, och kommer aldrig att göra det.
  Inget vettigt land offrar sin egen befolknings välmående till förmån för hela övriga världens problem.

 189. Sverige har tagit emot så mycket ”välfärds-migranter” så vi har definitivt inte råd att ta emot några kvotflyktingar, först måste vi utvisa c:a 100 000 illegala invandrare, samt se till att vi ordnar en återvandring för minst 200 000, som aldrig kommer att komma i arbete, och även utvisar de som har fått medborgarskap på falska grunder!!!

 190. ”Margot Wallström (S) uppger att Sverige nu är berett att ta emot en del av dessa migranter”. Märker inte Wallström att en hög procent av svenskarna inte tycker detta är lämpligt.

 191. sossarna går verkligen all in för att förstöra så mycket som möjligt innan valet. Hoppas hon blir ställd inför riksrätt såsmåningom

 192. Ännu ett huvudlöst förslag för att belasta svenska skattebetalare ännu mer och öka otrygghet mm. Det finns inte en enda i dagens regering med stake att säga nu är det nog. Denna regering måste bort för all framtid så landet kan börja repareras.

 193. Tack Margot, där fick SD ytterligare några tusen väljare, kanske en hel procent som nu kände att detta var droppen som fick bägaren att rinna över.

 194. Låt oss ta emot, broderligt fördelat. Procentuellt, i förhållande till vår befolkningsmängd Sverige kan vi ta emot 0,0166667 av dessa 1000 flyktingar. Sveriges 10 miljoner i relation till världens dryga 6 miljarder. Allt enligt rättviseprincipen.

 195. ”Migranterna skulle i så fall tas emot som kvotflyktingar inom
  ramen för vad som redan är beslutat om hur många Sverige ska ta emot.”

  – Vi ska ingenting egentligen. Ingen och ingenting kan tvinga en suverän stat att göra någonting.

LÄMNA ETT SVAR