lola

Faksimil Twitter

Utrikes

12-åring halshöggs – misstänkt mördare hade utvisningsbeslut

Publicerad 10/21/2022
Annons

En av de misstänkta mördarna i fallet med flickan som nyligen hittades i en resväska i Frankrike hade ett utvisningsbeslut och skulle ha lämnat landet i förra månaden.

12-åriga Lola försvann efter en lektion i sin skola i Paris i fredags. Hon hittades sedermera halshuggen med fastbundna armar och ben förvarad i en resväska av plast.

De misstänkta har identifierats som algerierna Dahbia B, Amine K, Friha B och Rachid N. 24-åriga Dahbia B kan enligt fransk media ligga bakom mordet på flickan.

LÄS ÄVEN: Halshuggen 12-åring hittad i resväska – nordafrikaner misstänkta

Nu framkommer det att kvinnan, som kom till Frankrike som student 2016, fått ett utvisningsbeslut och beordrats att lämna landet senast den 21 september i år.

Efter att hon kom till landet för sex år sedan försvann hon från myndigheternas radar. I augusti försökte hon dock flyga från Paris men greps för att hon saknade ett giltigt uppehållstillstånd.

Hon förhördes av polis och beordrades att lämna franskt territorium samma dag. Trots detta gjordes inga ansträngningar av myndigheterna för att faktiskt se till att utvisa algeriskan.

Mord och våldtäkt

Avslöjandet har fått vissa att påpeka att 12-åriga Lola skulle kunna ha varit vid liv ifall myndigheterna bara gjorde sitt jobb.

Kvinnan misstänks nu för mord och grov våldtäkt på flickan. Hon ska själv ha uppgett att hon säljer mänskliga organ.

Enligt uppgifter kan hon lida av mentala problem.

LÄS ÄVEN: Franska folket befarar den europeiska befolkningens utrotning

På onsdagen uppgav en polis att utvisningsbeslut sällan genomförs, även om den illegala migranten har ett straffregister.

Enligt obekräftade uppgifter ska detta vara den 24-åriga kvinnan:

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
545Samnytt under hård attack med nya stämningar – varför alla Sverigevänner bör stötta
Annons