#120db – de öppna gränsernas offer talar ut

Delningar

”Vi är Europas döttrar” proklamerar gruppen och lovar att inte glömma alla offer som inte längre har någon egen röst.

I veckan lanserade en grupp tyska kvinnor kampanjen #120db, namngiven efter den ljudnivå ett överfallslarm ligger på.

I videon som ackompanjerar kampanjen nämns bland annat Malmö och våldtäktsvågen och Ebba, den 11-åriga svenska flicka som mördades i terrorattentatet på Drottninggatan i april.

Gruppen menar att farorna lurar överallt i dagens Europa som ett resultat av öppna gränser och mångkulturalistiska ambitioner.

Man påpekar också att kritik tystas hellre än att något görs åt roten av problemet.

De som predikar så kallad feminism är i själva verket kvinnornas värsta fiende, menar man vidare.

På fredagen har hashtaggen #120db börjat användas alltmer frekvent även i Sverige där man delar med sig av erfarenheter av de senaste årens rekordhöga migration.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

179 KOMMENTARER

 1. OT; jag tror att den här sajten har större genomslag än vi själva tror.
  Jag tror att det finns människor där ute som känner att dom sitter väldigt osäkert på sina maktpositioner.

 2. Modiga unga kvinnor.
  Det är sådant som behövs, folket som reser sig, inte kändisar eller politiker utan det anonyma folket.

 3. Politikerna arbetar hela tiden för att få ned antalet döda och skadade i trafiken.

  När det gäller antalet döda och skadade pga massinvandring så bryr man sig överhuvudtaget inte.

  • Är det inte fantastisk när politiker hävdar att brottsligheten inte beror på asyl invandring.
   Läser dagligen om brott begånget av någon dom inte har uppehållstillstånd tex Drottningsgatan mannen.
   Om han inte var i Sverige skulle då en etniskt svensk kört just den dagen där och mördat människor. Det är väl solklart att just detta dåd enbart har uppkommit pg av asylavslag.

   Frågan är bara hur många brott det är på grund av nekad asyl mina kära politiker .

   Så frågan till er är : Ni är satta att ta hand om det Svenska folket: hur många döda i Sverige tycker ni att asylinvandringen är värda 20-30 döda, 2000 våldtagna, 20000 inbrott?

   Löfven, Lööf och resten , var går gränsen

    • Klart att de är det. Men jag vill inte att vi skall skrämma Löfven för mycket..
     Men enligt politikerna påverkar det inte nått om en asylant dödar en svensk.

     • Allting är förfärligt i Sverige nuförtiden. Jag hoppas verkligen att SD får egen majoritet 2018.

     • Om det skall ske måste vi ut på gatorna och missionera. Vi måste få ihop demonstrationer och vi måste stå utanför varenda valstuga och upprepa allt som är fel.
      Nu får det vara nog

 4. Äntligen en hashtagg som man kan hysa respekt för, till skillnad från #metoo,#vistårinteut och #jagärhär som bara är trams enligt mig och ställer till det mer än det löser något.

 5. Alla dessa pk-figurer som ställt till detta elände, dom har gjort det av ren rädsla, det är de rädda människorna som är skulden till det elände vi ser idag. Det är de fegas skuld.

 6. LO går nu in i valrörelsen och begär pension på 70% av lönen, LO har helt tappat kontakt med arbetarna och folket, 70% av lönen är för många rena dråpslaget, LO vet överhuvudtaget inte vad solidaritet är, utan de tänker enbart girigt på deras egna personliga välbefinnande, vad det solidariska folket vill det är att det ska lagstiftas om en minimipension precis som det finns minimilöner, och den minimipensionen ska vara i dagens penningvärde minst 15000:-/månad netto, det finns endast ett parti i dag som har fötterna bland arbetarna och folket och det är SD.
  LO ni förstår för svenska folket är det inte viktigt att Löfven får 70% i pension på sina 160000:-/månad vilket blir ca. 110000:-/månad i pension för Löfven, däremot vad som är viktigt för svenska folket och SD är att vi solidariskt blir av med fattigpensionerna.

   • Det kommer bli mindre i framtiden, det här är bara ett spel för galleriet från LO:s sida.
    Det viktiga är att vi får en minimigräns så att inga pensionärer ska svälta.

  • LO is doing the devils work I say! The Devil!
   We are all doomed and will go to hell unless LO heals us from our sins (voting for SD). Hallelujah! Praise the lord Löfven and feel the power of LO.

   LO har för ganska länge sedan förlorat sitt existensberättigande faktiskt, att de dessutom aktivt ger stöd åt ett parti, tar pengar från medlemmarna och ger till ett parti.. ja det är ju inget annat än ren korruption egentligen.

  • När arbetarna och familjerna 1931 fått nog av fattigdom och misären och gick ut i demonstration (Ådalen-31) så ställde sig inte dåtidens LO på arbetarnas sida. Utan LO kom då arbetarna hade banat vägen med offer och nya avtal med makten i Stockholm.

 7. Älskar deras namnval! Att ta överfallslarmet som kvinnor bär i Europa och ta des ljudstyrka som sitt namn. Nämligen att de låter i 120’decibel. Även om det nog behövs höjas.

 8. Ja alla flickor o kvinnor hoppas ni också röstar rätt. För det som 7-klövern håller på med nu gagnar inte det kvinnliga könet.

   • Från andra sidan sett blir det västfronten och där gick det åt folk men så kämpade de för sin överlevnad och därför skyddar de sina kvinnor och barn även in tills i dag till sista andetaget om det behövs utan egenintresse!

  • Dagens ”män” har fint trimmat skägg, väldigt mån om sina kläder och skor men kan inte byta hjul på sin bil eller skruva ihop en Billy-bokhylla.

   De riktiga män som finns kvar räknas alla som rasister av vänstern.

   • Du har rätt. Men det måste väl finnas en riktig man någonstans långt in i hjärnan som går att plocka fram. Eller ska kvinnorna kriga i framtiden.

    • Jag vet inte hur folk reagerar i en riktig krissituation… jag är rädd för att den här ”pussyfication” som har pågått under en väldigt lång tid har gjort att de hade lagt sig ner och gråtit istället för att slåss för vad som är rätt.

 9. Inga krigare kvar inget försvar vi har lämnat våra kvinnor till barbarerna skyll alt på politikerna så kan man sitta hemma och vara nättroll?

 10. Någon gång kommer vi att ta över.
  Det våra motståndare försöker göra nu är, att försöka dämma upp en vårflod.
  Ju mer de lyckas med att dämma upp, ju häftigare blir störtfloden när dämningen brister.

 11. I går kväll hörde jag på en lite ljusskygg bar i Helsingborg, en man i 60-årsåldern tala om vad han skulle vilja göra egentligen, när han är gammal och sjuk, och inte har så långt kvar. Jag skriver inte det här, men det var talande kan jag säga. Vårt land är väldigt sjukt.

  • Själv är jag pensionär med en pension så jag kan betala boendet och har vanlig husmanskost på bordet var dag. Dock inga extravaganser. Idag träffade jag en tidigare kollega som varit mycket kritisk till jobbet och arbetsgivaren, men nu var allt så himla bra. Men så har han nu en ny kärlek och en sprillans ny bil och ny villa. Allt vara bar toppen. Jag förstår honom. Har man dragit på sig skulder som är lika med utgifterna blir man lätt lojal och tillfreds med den som försörjer en.

 12. ”Nigel Farage says Jean Claude Juncker EU President drinks Cognac for breakfast”. EU är det spektakel som ställt till det för så många kvinnor i ett tidigare så tryggt Europa.

 13. herre min gud och skapare … detta kommer våra feminist- media att riktigt gå i gång på … misstänker att det ejakuleras en hel del redan på dessa redaktioner just nu … symboliskt alltså … detta vill man ju inte bara missa, tänk så mycket klick-pengar detta ger … kvinnor som vågar stå upp och säga ifrån och sätta ner foten ordentligt … jaha … jasså inte …. men varför då !??! … va grumliga vatten … fel värde vadå !?!

 14. Vilken skämt intervju på tv4 nyheter Ang. Terrorattentatet i sthlm. Man använder en lektor som ska uttala sig i frågan. En lektor får inte ens skriva på ett betyg.

 15. HAH! Alla dessa grupper som #jagärhär, #jagstårinteut och liknande, nu har de fått en rejäl konkurrent. Och en som inte ska tystas av deras fördolda hat och fördomar.

 16. ”De som predikar så kallad feminism är i själva verket kvinnornas värsta fiende, menar man vidare.” Detta är exakt min åsikt.

 17. ”Världens första feministiska regering” är svensk och gör allt för att islamisera Sverige. Stefan Löfven högläser ur koranen på vår nationaldag och säger inte ett ord när en mamma med son blir ihjälhackade av en islamist på Ikea. Rikspolischef Dan Eliasson tar islamistiska mördare i försvar. Samtidigt älskar man att hata Sverigevänner och gör allt för att underminera nationalister. Agenda 2030, som är arbetsnamnet för överlämnandet av Sverige till globalistoligarkerna tigs ned i systemmedia.

 18. För mig att youtube bekämpar 120db med att ta bort dem från youtube! Rädda för sanningen! Vakna svenska kvinnor, feminismen är eran värsta fiende, typ S & Co dvs 7 klövern som kallar sig feminister till höger och vänster, det är dom som bär ansvaret och de som valt dem. 120db kämpa på!

 19. Problemet med feminismen är att den hamnat i dåligt sällskap. Istället för att hålla sig till kvinnor och deras situation i samhället, stämmer man in i kören av maskulina makthavare i refrängen ”hata SD”. En gnutta objektivitet skulle lösa problemet.

 20. Denna videon tar upp detta om 120dB

  Våldtäkter i Sverige: Sanning och propaganda (Den här Dan #15)

  – Antalet anmälda våldtäkter fortsätter öka i Sverige, men enligt systemets försvarare beror det bara på lagändringar och ökad anmälningsbenägenhet. Men är det verkligen så? Dan tar en titt på statistiken och undrar också varför det här med anmälningsbenägenhet verkar fungerar som måttstock när det gäller annat, som till exempel ”hatbrott”.

  https://www.youtube.com/watch?v=a-YCoKt0_yI

 21. Faran med MeToo kampanjen är att de riktiga offren kommer i skymundan för bekräftelsesökande gillajägare.

 22. Jag har länge undrat hur länge den yngre generationen kvinnor skulle acceptera att bli behandlade som sopor av pxxket vi importerat. De här kvinnorna ger hopp och de har insett att feminismen tillsammans med mångkultur är det största hotet mot kvinnor sedan tiden innan Birger Jarl införde kvinnofrid.

  • Om jag hade varit beslutsfattare på Nestlé skulle jag erbjuda en ny storpack av hennes favoritchoklad. Skulle sedan se till att få dit pressen och TV för att visa hur kundvänliga vi är och tar vårt ansvar. God reklam för Nestlé.

  • Hur i helvete kan en tidning som vill utge sig för att vara seriös skriva en artikel om något så banalt att Kitkat-chokladkakorna inte innehöll kex.
   Hon kanske skulle dra ner på sitt godisätande och istället skicka pengarna till dom som lider, på grund utav av alla dessa konflikter som råder runt om i världen.

 23. Inte en dag för sent! Det här kommer att växa och bli till en stor kraft att räkna med att etablissemanget inte sett dess like. Och över Europa och Norden så kommer offrens familjer. släkt och vänner i nationer som blev utsatta av etablissemanget att nu verkligen resa sig upp och följa med på den pendel som nu skall slå hål på lögner, ondska och svek. Det här kommer aldrig etablissemanget kunna stävja!

  Dit offrens familjer går där kommer folket att följa dem och hedra dem samt att visa sitt missnöje med etablissemanget. 120db kommer att låta höra av sig!

  • Du är en optimist, antar jag. Som realist så är min slutsats om vad detta kommer leda till i stort sett det motsatta till det du tror. Jag kommer bli glad om jag har fel, men det sker inte ofta (både och).

   • Jag tror tyvärr att du har rätt. Pk medierna kommer inte att skriva om eller berätta om hashtaggen #120db. Svenska pk medier kommer troligen öppna en ny hashtagg vars enda syfte är att dölja sanningen och att förmedla snyft snyft om asylsökande/tärande migranter.

    /CC

    • Jag skriver i svaret du ger Illvill. Skit nu i vad etablissemanget skriver och tycker. Det är vår kamp och vår information som skall slå igenom på folkens nivå.

   • sent re:
    Jag kan säga då att du har fel.
    Nu är det bara att hänga på för detta kommer att skap ringar på vattnet som kommer att slå ändå upp i EU-kommissionen. Och Angela Merkel, denna DDR person kommer att få veta att hon lever.

    • Fördelen med detta är att vi relativt snart kommer få facit och veta vem av oss som har rätt (det kommer tyvärr bli jag som har det, inte för att jag vill ha rätt i detta fall).

     • Du ställa dig där bakom ett tag och finna kraft och orken för att var en del in den nya kraften som nu håller på att slå igenom i Europa, och hänga på! Som det alltid är så är det i Europa det först händer.

      För att nämna så har etablissemanget lidit två stora nederlag. Det första är att Östeuropa stod emot då EU-kommissionen försökte att tvinga på dem islam. Det andra är medborgarna har avslöjat EU-kommissionen och Ottomanska Erdoğan, och att därmed Erdoğan dragit tillbaka sina styrkor och nu i vrede mot Syrien kommer att vända sig helt mot dem. Därmed så är islam fast utan supley från resten av islamska världen. Och därmed så kommer islamska motståndsfickor att rensas när folken har neutraliserat etablissemanget på ledande positioner.

   • Ursäkta sent re: svar
    Det som varit tidigare har varit en västanfläkt i det hela. Nu har folket(en) fått nog och därmed så kommer de som tvingats böja deras nackar inför etablissemangets hot och bestraffning, att aldrig mera börja knä för dessa!

   • Ursäkta försenat re:
    Man skall leva på hoppet för det är det sista som lämnar människan. Nu skall vi strunta fullständigt i vad etablissemanget tycker och säger. Detta är nu folkets kamp och inget annat. Och önskar etablissemanget att stå i vägen för folkets ilska så får de göra detta men de börjar att sjunga nu på sista versen.

 24. Tyvärr kommer inte detta att slå, som man säger. De har alldeles för starka krafter emot sig som t.e.x. hela PK-etablissemanget. Sedan blir inte saken enklare av att många yngre kvinnor tycker att dessa missfoster till män är spännande fram till dess att de själva blir offer och det blir de flesta förr eller senare i någon form.
  Men väljer då hellre att tiga.

  • Hur mycket bryr sig den svenska feministiska regeringen om
   Sveriges kvinnor? Feministen Löfven, regeringens talrör, är nöjd med brottsbekämpningen och känner sig trygg och säker i vårt samhälle.
   Kanske inte så svårt med en armé livvakter runt sig vart han går.

 25. Hoppas det leder till att vanligt folk begriper att de våldtäkter som påstås ske är riktiga våldtäkter inte bara rasistiska angrepp på grupper av ”unga” män

 26. Tyskarna har börjat att tröttna på invandringen och ett mer överstatligt EU. Angela Merkel blir mer och mer impopulär då det tyska folket känner sig förda bakom ljuset.

  • Men flera vågar inget säga för det historiska arvet av dåligt samvete för Hitler. Det vill nu gottgöra sig genom att ”göra gott” dvs släppa in fiende utan ansvar för de egna döttrarna.

 27. Tillträdande polismästaren höll ett ”installationstal” där han läste upp flera punkter vad som skulle göras:
  1) jag vill se polis…
  2) jag vill se en polis
  3)jag vill se en polis… etc…
  Hoppas vi vanliga medborgare också få SE EN POLIS (gärna flera) patrullera GÅENDE på gatorna. – Tyska #120dB vill nog se samma sak i alla europeiska länder. Rörelsen kanske begraver de klart över 120dB stigna #metoo som består mest av kändisfeminister, som var sugna på lite mer uppmärksamhet, inget annat.

  • Uttrycket närpolis byttes för några månader sedan till Här polis. Vi ser dom när dom kommer farande från den stora stationen några mil bort.. så inte är dom här direkt

 28. Mordet på den den 11-åriga svenska flickan Ebba möjliggjordes bland annat av familjen Nujens pengar. Detta måste tyvärr tas in oavsett hur sjukt det först låter.

  • Ja dom pengarna måste ha utgjort en inte allt för liten del av hans inkomster i Sverige.
   Om inte polisen och skattemyndigheten utreder detta då jäklar

  • Det är väl bättre än Angela och Stefans plan iaf. De vill bränna ner grannarnas hus också så att det blir mer rättvist.

 29. ”Man påpekar också att kritik tystas hellre än att något görs åt roten av problemet.”. Kan det vara så illa? Det är liksom värre då man fortsatt göder så det kommer bli än mer problem för både europas kvinnor som män.

 30. Historien kommer hålla stefan, fredrik & mp ansvarig för raserandet av sverige, och till del svenskarna för sin enorma naivitet att acceptera och rösta fram okunniga politiker

 31. Äntligen! Det var verkligen på tiden! Efter alla #metoo-koipor kommer nu äntligen he hashtag to handlar om det verkliga hotet mot kvinnor, det grova sexuella våldet som begås huvudsakligen av främmande män från kvinnohatande lågkulturer.

 32. Metoo. Ett politiskt verktyg mot ”vita män”.
  120 db. Ett upprop mot våld gentemot ”Europas kvinnor/tjejer. Våld och otrygghet som en konsekvens av #metoo supportrars politiska åsikter!

  Vem/vilka sida väljer man:

 33. Det här var så viktigt så det blev att skaffa Twitter. Katerina Janouch tog upp ämnet på sin sida och där ville jag dela med mig av min historia.

 34. äntligen
  kvinnor som reser sig emot våldtäkter,massinvandring och feminsism.
  väntar fortfarande på att åt liknande sker i Sverige.

  • Ja men det kommer, och börjar i Radions P1, om så, där 2-3 veckor när de ser att det inte kan döljas längre. Då heter det att SVT,SR har uppdagat det hela. Så var det ju med sossarnas ”trollfabrik” som avslöjades här på samnytt först. Anledingen till att jag nämnde P1 är att de tror att de som hör på denna kanal ändå inte påverkas till nackdel för vänstersl*ddret.

 35. Det är nästan bara Europeiska kvinnor som drabbas så politiker och media kommer att skita fullständigt i det här.

  Martin Timell har ju faktiskt dragit ett sexistiskt skämt en gång i tiden och det är ju så klart mycket värre.

 36. De har en inskränkt människosyn… ingen värme i deras hjärtan, enligt Annie Lööf respektive Angela Merkel

  • Det är dags att damma av giljotinen för det ondskefulla och falska etablissemanget. Annars så kommer de annars att kastas ut tillsammans med islam, vad det lider. Till USA så kommer de inte att ha någon fristad i och med president Donald Trump. Och inget demokratiskt land i världen som sett detta etablissemang och insett att deras demokratier står därmed på tur. De kommer aldrig att släppa in dess när de flyr. Ja, då finns det bara islamska världen att fly till! Men som vi vet med islam så kommer de inte att gilla att etablissemanget inte kunde göra så att islam, fullt ut kunde infiltrera och föra in den styrka som de behövt för att ens ha någon chans att skapa problem för denna kontinents medborgare. Osmanen Erdoğan insåg detta och drog bort sina styrkor från Europas gräns, detta för att inte avslöja vad de kommit överens om, etablissemang och Erdoğan. Inte underligt att Erdoğan svor ve och förbannelse över EU-kommissionen och Merkel när detta var ett faktum.

 37. Jag skulle gärna låsa in alla dessa barbarer en efter en i ett rum, ensamma med 25 arga våldtagna kvinnor.
  Jag lovar att detta skulle bota många sjukligt kåta afrikaner och välja båten hem istället.
  Hälsar välkommen dessa modiga tyska kvinnor som visar vägen för den mesiga meeto gänget.

 38. Öppna gränser = Öppen brottslighet..
  Öresundsbron = Trafficking, sexhandel, människosmuggling, knark, smuggelsprit, smuggelcigaretter, illegala vapen, handgranater, svarta pengar, stöldgods, sjukdomar, djur utan veterinärintyg,terrorister, kriminella internationella ligor..

  Ni kan själva räkna ut vad som går in och vad som går ut i Sverige..

    • Ironi på att den främsta anledningen till att vi skulle gå med i EU var att man slapp ta med pass när man skulle besöka ett Eu-land nångång emellanåt.
     ’Många varnade för de öppna gränserna med kriminalitet, men det äch-ades bort ..”-men, varför skulle KRMiNellla ta sig in ?? Fördomar, Främlingsfientlighet!”

     Jag öppnar hellre byrålådan och stoppar ner passet när jag ändå packar, än att sova med ett öppet öga hela livet

 39. Den nya (riktiga) me.toa-rörelsen borde heta:

  ”#Bara fördomar sa du!????

  alla som deltagit i att lura naiva unga flickor som inte vill va rasister rätt in i våldtäkts-fällan, borde hängas ut

 40. Hatten av för dessa Tyska kvinnor.
  Deras Svenska systrar jobbar arslet av sig bokstavligt talat, på olika hem för jättekåta ensamkommande pojkar.
  När de inte, är med tjejgänget på semester i Gambia, för fördomsfria spännande ”möten” förstås!!!

 41. Europas döttrar älskar massinvandring av unga män från misogyna och dysfunktionella kulturer jag kan inte tolka det på något annat vis.

LÄMNA ETT SVAR