Afghaner våldförde sig på tonårstjejer under en timme

Delningar

Tjejerna blev tafsade på, hotades och misshandlades efter gympasset i Vimmerby. ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre”

Det var då de två tonårstjejerna var på väg hemåt som de överfölls av två pojkar.

Tjejerna försökte springa ifrån dem och gömde sig bland några buskar, men hittades.

Pojkarna ryckte till sig deras ryggsäckar och tömde innehållet på marken.

– De slängde en högtalare och en mobiltelefon i backen. De höll fast dem och tafsade på dem. De tog fram en kniv och tryckte upp tjejerna mot ett plank och satte kniven runt huvudena på dem. De sa ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre” och sedan satte de kniven i planket. De sa att de skulle ligga och flyta i blodet och ”om ni berättar något så dödar vi er”, säger mamman till en av de drabbade till Dagens Vimmerby.

– De högg mot magen på min dotter flera gånger och det var jättenära, bara någon decimeter ifrån. Min dotter var jätterädd och de bet henne i halsen också.

Efter att pojkarna våldfört sig på tjejerna i en timme dök en förbipasserande upp varpå gärningsmännen försvann. De stal inget utan verkar bara ha varit ute efter att trakassera flickorna.

Senare på kvällen talade offren med polis och båda beskrivs som väldigt chockade. Direkt efter överfallet satt de på gräset och grät.

– Det är så jäkla obehagligt. Man är orolig som det är när man har en tonårsdotter och tänker att det ska hända något och så gör det det. Det är riktigt otäckt.

En av gärningsmännen ska vara identifierad av en av flickorna och mamman hyllar polisens insats och stöd.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

543 KOMMENTARER

 1. Dessa ger Lööf och Löfvén amnesti till. Alla chanser får de att stanna i landet och så här betalar de tillbaka.
  Det är dags att på allvar skicka ut afghanerna en efter en utan pardon. Man kan inte visa tydligare att man inte har något i Sverige att göra. De drar vårt lands rykte i smutsen.

  • För min del kan alla skickas ut på en gång.
   Alternativt skall dem ha samma behandling som dem brukar använda inom islam dvs stening balkonflygning takknuffning eldad i bur eller andra sinnessjuka ideer som de gillar.

  • klubba de som sälar.
   Handhjärtan påverkar inte en stolt arbetare som ger 32 procent av lönen till staten.

  • Nu kommer krafttagen.. armband åt alla. Problemen med den första version av armband var att det stod på Svenska. Nu kommer en arabisk och Farsi/Pastu version

  • Snabbt, tyst och mijövänligt med Giljotinen. Bilan går – sjung kopf faller allan lej osv.

  • Givetvis ska vi ha dödsStraff i Sverige ,! Tack
   Du har inte råd att stå för fängelseNotan , den skyhöga . Amen

   • Inte dödsstraff. Bättre att skicka tillbaka dem där de kom ifrån med en stämpel i pannan där det står ”Return to sender”.

 2. Konstigt att ingen av alla svenska tjejer som attackeras har nån i deras närhet som kan plocka dom skyldiga!

  • eller varför spider dom inte vad dom varit med om i sociala medier eller tidningar …. nä det är knäpptyst … fattar det inte varför dom är så tysta alltid.

   • Livslång indoktrinering att de som protesterar är rasister. Det är också därför många unga svenska tjejer är ihop med nysvenskar. De är rädda att de ska få dåligt rykte om de nobbar.

 3. METOO. Var är alla svenska kvinnor. Dom borde hjälpa sina egna. Men ack nej. Karriären och makten är viktigare.

  • Finns säkert nån vit gammal gubbe nånstans som sa nåt olämpligt för tio år sen. Viktigt att han åtalas.

   • Jag vet alla borde vi spärras in vi vita män. In med dom nya männen dom fantastiska som lindar en kvinna runt sitt finger med sin ljugande käft.

 4. 9000 sådana här typer har fått avslag på sina ansökningar om uppehållstillstånd i alla instanser. Ändå tvingade idioterna i MP att sossarna skulle utfärda någon sorts amnesti för att göra om hela proceduren en gång till med syftet att de skulle få påbörja gymnasiestudier i 2 år. Detta lagförslag dömdes ut av lagrådet till 100 %, men trots detta och inget stöd i riksdagen ifrån alliansen och vårt parti SD så skall centerröran stödja sossarna och MP i denna lagfråga. Dåren Löfven hade ju hoppats på att alliansen skulle rösta emot, men där fick han tji tack vare den Knäppa karringen i centerröran Annie Rödluva. Vilken djävla cirkus tack vare idioterna i MP som vi innerligen hoppas far åt helvete den 9 sept.

 5. Att ens låta dessa unga män gå fria på gatorna är oerhört ansvarslöst, om man inte är helt blind, så har man ju sett en del hur dom behandlar svenska tjejer.
  Dom ansvariga för detta borde ställas inför rätta.

 6. ”Flickorna och mamman h y l l a r polisens insats och stöd..”

  Undrar om hyllningarna kvarstår efter att det är klartgjort vilka straff som utdelats..

 7. Hoppas flickornas föräldrar har fattat vad det är de har röstat fram och att de för sina döttrars skull röstar på SD i september.

  • 38.55procent i Vimmerby röstade på S i valet 2014 och drygt 8procent röstade Sd och resten på aliansen.Över 90procent i Vimmerby har röstat på partier som är direkt ansvariga för att deras döttrar måste titta över axlen när dom rör sig i offentliga miljöer.

 8. Som man sår får man skörda och röstar man på 7-klövern får man våld, stöld, död och slutligen total islam.
  Rösta rätt nu för en gångs skull du naive dumsvensk, rösta på SD!!!

 9. Ja det är väl bäst att man håller käften nu när Mittlandet sitter vid spakarna.
  Nämner man bara Jesus vid namn så hamnar allt i papperskorgen.

 10. 9000 Afghanska kulturberikare som ska bekostats av svenska skattebetalare och deras skolgång.

  • Om inte alla Sveriges mammor , begriper vid det här laget vad

   som krävs för att stoppa islamiseringen , —- då är det illa .

 11. Samhällstjänt och lite pratterapi så är allt bra igen.
  Utom för dom drabbade familjerna.
  Deras helevete har precis börjat.
  Glöm inte i höst!

 12. Politikerna importerar sadister. Det värsta är att svenska politiker tror på sina egna lögner om att dessa torterare från länder i kaos och våldsamheter kommer att vara till nytta för Sverige.

  När våra politiker är så extremt förtjusta i råskinn från tredje världen vore det bättre för alla att politikerna flyttade till länder därifrån dessa störda individer kommer ifrån
  – istället för att plåga ihjäl egna medborgare…

   • Det är nog ett för starkt uttryck. Men de utnyttjar oss hänsynslöst ekonomiskt och plågar oss dagligen med en miljö invandringen fört med sig och som vi aldrig tidigare varit med om…

 13. Annie Lööfs pojkvänner.Det är hon och hennes antivita anhang som ska kränkas och lida.

 14. Vill ni veta hur jag dödar afghaner? ” jag räknar till tre ”
  Som fader till någon av dessa flickor hade jag letat upp dem och torterat dem, steriliserat med en trubbig kniv. Hängt en snara runt deras hals och fäst i dragkroken och kört runt i byn. Ja kort sagt, jag hade blivit muslim.

 15. Tack Annie Lööf! Hoppas du själv blir drabbad. Kanske en busslast till Maramö? Eller kanske ännu närmre? Fattar du att dessa barns liv blir förstörda? Men det skiter du i! En röst på C är en röst på helvetet!

  • Jag tror Annie Lööf bor I rika Nacka söder om Stockholm. Kanske ska fler afghaner slussas dit. Skulle hon uppskatta om hennes barn blev attackerat på det här sättet?

 16. 600 plus enligt löfwen nu röstar alla pensionärer rött.
  För att sedan se sig lurade en tredje gång.

 17. Man upphör aldrig att förvånas. Aldrig någonsin.
  De man tror är sina vänner är plötsligt sina fiender och vice versa.

 18. Modiga gossar, dra kniv mot flickor. Men när det pratas om utvisning till Afghanistan, då bölar de. Det är så farligt hemma, de kan DÖÖÖÖ!!! Fast hota unga flickor med döden, det är väl ”mångkultur”???

  Jag är så innerligt trött på den frasen, ungefär som ”allas lika värde”. Nej, ut med dem. De klarar inte att bo i ett civiliserat land, de ska tillbaka till sitt okultiverade land.

 19. Vi hade en gång ett land – men det var för länge sen….så länge seeen…Var är du nu?Ja var är du nu?.. Jag bara undrar …var är du nu?

  Melodi – Sloop John B / Jag hade en gång en båt.

  • Då såg det inte ut som det gör i Sverige i dag – fortfarande tror nog ca 50% av den sovande befolkningen på Svenska Kyrkans sagor , på Annie Lööfs sagor …och på sjuklöverns lögner…dessutom läser dom MSM-pressen och anser sig tillhöra välbeställd medelklass. Där har du dom som störtar oss ner i helvetes avgrunden…i sin gränslösa naivitet.

   • Kan bara tala för mig själv. Utvecklingen slutar nog med medborgargarden som inte lägger fingrarna emellan.

    • Ja jag kommer inte att anse att det är fel om nån vill gå den vägen.Politikerna får skylla sig själva – det är dom som är skyldiga till helvetet.

 20. Så fruktansvärt less på dessa afghaner och den inkompetenta regeringen som bara tittar på, det är dags för en radikal förändring om vi ska rädda vårt fosterland!

  • Ja’ vet : Kasta ut muslimerna , alla . Om inte alla , så fortsätter de
   att yngla av sig .

 21. OT: hahahaha

  * * * Janne Andersson är nog en smygrasist – i ordets bästa bemärkelse * * *

  Janne Anderssons VM-trupp innehåller nästan bara killar med svenska efternamn, ett faktum som chockerade åtminstone en journalist på presskonferensen häromkvällen. Och kanske är Janne en smygrasist i ordets bästa bemärkelse, skriver Ingrid Carlqvist.

  SPORTKRÖNIKA. När förbundskaptenen Janne Andersson häromkvällen släppte namnen på de 23 killar som utgör Sveriges trupp till fotbolls-VM i Ryssland i juni, löd den första frågan på presskonferensen:

  – Jag har en fråga om mångfald. Det här laget är betydligt mindre blandat när det kommer till spelarnas ursprung, vad beror det på?

  Janne Andersson lät sig inte provoceras utan svarade helt lugnt att han har plockat ut de spelare han anser vara bäst just nu, och struntat högaktningsfullt i deras ursprung. Tänka sig!

  https://www.svegot.se/2018/05/17/janne-andersson-ar-nog-en-smygrasist-i-ordets-basta-bemarkelse/

  • Jaså det måste vara mångfald i ett lag? Några homosexuella, några transor, några med blå och rosa tuppkam, en rullstolsburen, ett par blinda, en med vårta på näsan, en groteskt överviktig. Spela roll om vi vinner eller inte — det är mångfalden som räknas!

 22. Ja dessa Afghaner
  Trodde att Regeringen tillsammans med Annie Lööf satt dom på ett plan tillbaka där dom kom ifrån
  Otaliga är berättelserna kring dessa Högutbildade lögnare
  Nej Ut med detta patrask och Håll Sverige Rent

 23. Vi måste nog skapa svenska klaner, som en flash mob, som marscherar till kommunhuset och polishuset med plakat och gapar och skriker. Det är så muslimerna gör.

 24. Just detta problem torde vara lättlöst: Inga Hazarer släpps in, och alla Hazarer som är här visas ut!

 25. Om de döms så döms de till 40 timmar samhällstjänst eller liknande. De skrattar åt straffen, i deras hemland skulle flickans släktingar jaga dem för att döda.

  Enda hoppet står till att svenskar som fått nog ger dem ett riktigt straff. Den dagen kommer nog snart, och det vlir början på en våldsspiral som myndigheter och polis inte kan stoppa. Inbördeskriget är på väg, och många oskyldiga både svenskar och invandrare kommer att drabbas, allt pga klöver 7.

  • Nej, i deras hemland så skulle flickornas släktingar ge flickorna skulden för att de var ute ensamma, utan någon manlig släkting som kunde övervaka dem.

   Pojkarnas familjer skulle kräva hämnd för att flickorna hade mage att kränka pojkarnas (och deras släkts) heder.

   • Sannolikt har du tyvärr rätt. I Afghanistan skulle detta inte hända då flickorna skulle ha en manlig beskyddare med sig. Det är så framtiden ser ut i sverige, kvinnor måste ha en manlig beskyddare med sig, annars anses kvinnan vara h*ra. Tack för det sjuklövern.

   • en flicka utan manlig släkting skall våldtas och förnedras.
    Allt enligt läroboken.
    Hur många hucklen har våldtagits av svensk män,?

 26. Var är du nu Annie Lööf (C) du som röstade med Löfven (S) för att 9000 ensamkommande utan skyddsbehov Afghaner ska få stanna i Sverige. Vet du Annie Lööf (C) att varje gång unga tjejer blir rånade och faller offer för dessa våldtäktsförbrytare på gatorna då tänker Svenskar ’SD har rätt’! Tänk Annie Lööf (C) på hur många som kommer att rösta på (SD) valet 2018 när alla brott och offer kommer till medborgarnas kännedom.

 27. hört flera liknande historier där t.ex. kvinnor på allmän plats omringas av utländska män sig som tar bilder, provocerar och visar på respektlöshet.
  Kanske är det sådan sort av otrygghet som människor upplever men som poliser och politiker kliar sig i huvudet om och inte förstår när dom tittar på statistik.

 28. De här stackars tjejerna har säkert föredragit blåbärssoppa i ansiktet istället som fru Petrell fick kastad ansiktet av Emil i Lönneberga under ett besök i Vimmerby under marknaden.

  • Dom behöver gullas lite med – det finns säkert några frikyrkliga batiktanter som kan lära dom ett och annat

 29. Skulle gärna höra Lööfs försvarstal för afghanernas positiva egenskaper som Sverige så väl behöver…

 30. Nu kanske jag inte tillhör de intelligentaste, så jag förstår inte hur detta ska rädda våra pensioner.

 31. Inte en enda jävla afghan vågar möta mig med blicken inte ens när dom är flera. Dom går bara på kvinnor och unga tjejer ja t om minderåriga. Jag kan tala om för dessa skitar att vi vikingar räknar inte ens till tre. Kom ihåg det för snart smäller det!

  • Precis, man kan ju undra om hennes föräldrar fortsätter rösta S (om dom nu gör det).
   Faktum är att när det skrivs sånt här så har jag slutat bry mig, tänker bara, skyll er själva, det är det här ni vill ha, kom inte lipandes sen.
   Förutsatt att dom inte röstar SD givetvis!!

 32. Dessa fruktansvärda övergrepp är skapade av en flock så kallade politiker i Sveriges Riksdag.

 33. Löfven o Annie hälsar att det är en liten uppoffring som vi måste göra för att få hit afghanska samhällsbyggare, för att bevara den svenska modellen.

 34. Varför importeras defekta hjärnor??
  7k är defekt, då man genom sin inkompetens och ovilja åsamkat/tvingat många svenskars död och andra tragedier.
  Finns det inte en enda mördare, våldtäktsman m.fl. bland de 9000??
  DET FÅR VI SE DÅ !!

 35. Ett helt onödigt elände, som vår gravt okunniga överhet har dragit på svenska folket.
  Många vill nog hämnas för det här.

 36. Och så undrar sjuklövern varför unga mår dåligt när sjuklövern själva bär ansvaret men
  så långt kan de inte tänka!

 37. Dödstraff är det enda riktiga straffet för denna gärning. Istället så kommer det daltas och tycka synd om dessa kackerlackor.

 38. Afghanistan är världens största producent av opiater som heroin o även världsledande, när det gäller hasch.

  Dessutom exporterar man våldtäktsmän, som hotar o våldför sig på kvinnor/flickor som rovdjuren.

  Det är dessa som erhällit epitetet ”ensamkommande barn” av det politiska /mediala etablissemanget i Sverige.

 39. 2 flickor + deras föräldrar + deras far/mor-föräldrar + 2 syskon + 8 släktingar + 12 vänner och bekanta = ca 36 nya röster på SD, och lika många mindre på 7-klövern (förhoppningsvis C).
  Snyggt jobbat av 2 afganska kameldrivare.

  • Precis vad jag tänker! Det verkar som att dessa afghaner inte förstår att de redan är ifrågasatta och att deras handlingar gör det värre. Lever de i en rosa dimma med batikhäxorna på socialtjänsten? Förstår de inte att deras handlingar kommer drabba dem som grupp? Tror de att alla svenskar är maktlösa?

 40. Jag minns Sverige på på sextio och
  sjuttiotalet och jag var aldrig rädd att gå någonstans själv det fanns inte på kartan.

 41. Ingen, jag säger ingen, kommer undan effekterna av den sanslöst naiva flykting- och invandringspolitik som våra politiker påtvingat det intet ont anande folket.

  Samhällskontraktet har brutits å det grövsta av våra politiker, påhejade av kulturmarxisterna inom SVT, SR och hela den vänstervridna pressen.

  De kommer inte undan heller trots att de bor på Södermalm och andra reservat, det tar bara lite längre tid, vilket är en dålig tröst.

 42. Det är såna här händelser som betyder något när folk funderar på vilket parti de ska rösta på i september. Det är inte det som politiker står och lovar i TV. Det är svårt att förstå för de som inte själva har blivit utsatta, som journalisterna från Södermalm i Stockholm. Därför kommer valresultatet att bli en chock för dem.

   • På tredje dagen uppstånden igen ifrån de döda…
    Men du får väl då fortsatt håna Jesus, detta tycks ju bara tillåtet under Mittlandets regi.

    • Där ser du vad dina onödiga inlägg resulterar i och det är också sådant jag vill ska undvikas. I slutändan får vi sitta och radera långa diskussioner helt i onödan.

    • Jag hånar inte Jesus. Konstaterar bara att han är död. Liksom Muhammed. Och det bör vi moderna och upplysta människor förhålla oss till, för mänsklighetens bästa.

    • Nu lägger du av med anklagelserna! Jag stängde av dig tidigare och kommer att göra det igen. Vad är det du inte förstår i mitt budskap? Inga predikningar här. Kan du inte skriva om det artikeln handlar om bör du avstå. Förstår du vad jag skriver?

 43. Någon borde tala om för dessa vidriga existenser att när dom tassar på den yttersta grenen….då räknar schimpanser inte ens till ett….

 44. Lika barn leka bäst kan inte tillägga mer för då tas detta inlägg bort från kommentarerna.

 45. Jag arbetade som lärare i Vimmerby på 70-talet. De problem som fanns var att ungdomarna drack för mycket coca cola. Nu när barnen med skäggväxt och basröst som flyttat från asylen i Pakistan och Iran till våra nejder. Då dras Astrid Lindgrens stad ner i smutsen. Enkel biljett till Pakistan är enda lösningen !

 46. Att det var just afghaner och exakt vad de sa står det inget om i media. Det var en kille från Hultsfred om man läser t.ex SVT.

 47. Vi vet vilka det är som bär ansvaret för att barn, unga flickor och kvinnor utsätts för hemska sexuella övergrepp. Det är givetvis 7-klöverns ledande politiker som bär det fulla ansvaret. Ty det är deras asyl- och invandringspolitik som möjliggör dessa övergrepp. Hemska skräckupplevelser som brottsoffren tvingas leva med resten av livet. Så främst är det 7-klöverns partiledare som bör ställas till ansvar, anser jag.
  /CC

  • Och alla är MÄN utom Ebba,(kd).
   En liten påminelse till alla som inte vill att kvinnor ska ha rösträtt.

 48. Ja, tack polisen!

  Synd att det i princip är utan värde eftersom juristerna kommer att låta dem komma undan med lite samhällstjänst, så att de snart kan vara tillbaka i rätten för nya brott och generera mer arvoden (som skattebetalarna måste stå för!)

  Och politikerna kommer att låta gärningsmännen stanna i landet av ”humanitära” (läs: ekonomiska) skäl!

 49. Det var de stackars välutbildade syriska barnfamiljerna som marknadsfördes dygnet runt på PK media 2015. Vart tog dessa vägen, är de kvar i Syrien eller är de i Schweitz?
  Var i hela friden kom alla ID och ålderslösa,analfabeter,grovt kriminella
  afghaner,marockaner,nigerianer,somalier,irakier,etiopier , ofta hela klaner av 99% män i vapenför ålder från? Kan löfven svara på denna enkla fråga?

 50. Jimmy ställ Annie mot väggen vid nästa debatt om hon tycker detta är den svenska modellen? Ställ även Byfånen samma fråga men han kommer väl bara stå och nicka med huvudet med potatisen mitt i ansikte och skrika LAS och den svenska modellen.
  MI TUU!

 51. Får bara skriva snälla saker nu.
  Gruppvåldtäkter bör bestraffas med betalt boende och fri sjukvård.

 52. Ytterligare invällande afghaner som inte blir fällda, svenskar får vakna och ta hand om sådana här själv innan några andra tjejer får sätta livet till.

 53. Och morgondagens rubriker får oss att snabbt glömma detta och förfasas över dagens hemskheter, bara för att slå ihop tidningen och gå vidare..

  Vi som minns kommer rösta rätt i höst, de som glömmer eller förtränger kommer rösta fel igen.. När Löfven pratar Solidaritet så menar han polerad egoism genom symboliska handlingar..

 54. Låt inte era döttrar plocka bär eller svamp i skogen, låt dem ej heller ta sig till badsjöar och dyligt. Sverige har gått från att vara ett av världens tryggaste länder till ett land där man måste ha ett säkerhetstänk. -Sorgligt.

 55. Äckliga djur som enbart förtjänar en kula i skallen!
  Fy fan vad jag hatar er alla jävla politikersvin och mediahoror som totalförstört mitt och mina barns land.

 56. Enögda politiker som försöker gömma ruttna äpplen i fruktkorgen.
  De finns goda frukter, frukter som är smutsiga men går att tvätta men sedan finns frukter som är ruttna.
  Det är bara V som tycker att man kan baka äppelpaj med rutten frukt, det är fel på receptet, inte frukten.
  Därför är det inte många som köper deras äppelpaj.

 57. Om det finns någon stake i Vimmelbyborna så borde man kunna läsa om att dessa avskräden råkat få rejält med stryk.

 58. Den svenska regeringen med alliansen räknar med, att ge killarna ett svenskt medborgarskap.

  De flesta bofasta i Vimmerby anser också, att de afghanska killarna är berättigade till ett medborgaskap.

 59. Dags att de drabbade tar saken i egna händer och tillämpar Sharia ”öga mot öga tand mot tand”. Det enda dessa muslimer förstår!

 60. När ska importörerna av dessa förvildade råskinn börja betala ut skadestånd till
  offren för deras gästers framfart de börjar bli väldigt många nu.

 61. Från mig till dig Annie!

  Du offrar, riskerar Sveriges kvinnor, barn och övriga medborgares liv och hälsa till förmån för jordens sämsta avskum.

  När du och de övriga av globalismens mutade landsf…..are och politikerkollegor står inför skranket vill jag absolut inte höra att ”vi har varit naiva”.

  Ni har sett till att ha blivit berikade på det personliga kontot samtidigt som ni skickar landet i sönderfall.

  Naivt?

  Snarare cyniskt, vidrigt och manipulativt.

  Typiska drag hos sociopater.

  Ni förtjänar ingen som helst nåd!

 62. Och det är dessa afghaner som de såååå förtvivlat ska få att stanna kvar i vårt land!!!!!!!!! Låter våra svenska kvinnor och tjejer bli utsatta gång på gång!!!! FYFAN VAD ÅTERVANDRINGEN SKA PÅBÖRJAS!!!!!!

 63. Politiker blandar ihop Mänskliga rättigheter med Medborgerliga rättigheter.
  Medborgerliga rättigheter är en investering (typ av sparande på bank för framtiden) av Sveriges medborgare för att användas av medborgarna i landet, inte individer utifrån.
  Godhetskramare som inte har alla hästar i stallet har blandat ihop dessa två.
  Medborgarskap skall man få förtjäna, att man har betalt in till systemet, samt andra saker som kunskaper om svensk historia, värderingar och inga anmärkningar i polisprotokoll.
  Utan medborgarskap kan man överleva på sin egna insats samt begränsad tillgång till svenska systemet, inte mer.
  Att få bli medborgare skall kräva prestation.

 64. Importerade av LÖFVEN (socialdemokraterna / MP ). Perfekta berikare som skall se till att vi sovande Svenskar skall få vår pension. Och känna oss TRYGGA på ålderns höst.
  TACK LÖFVEN med anhang som tänker på oss Svenska folk.

  • Du har missuppfattat. Det nya från Löfven och Magdalena Andersson är att jobbande svenska pensionärer ska rädda våra pensioner

 65. Sista chansen. Gå och rösta i september om ni tycker att det enda biståndet dessa importerade pojkar ska få är en enkelbiljett till Kabul.

 66. Vad!!! Kan de styrande förklara elr bortförklara att dessa odjur fortfarande är kvar i vårt land!!!!!!!!!!!!!!!

 67. Vi måste se till att våra kvinnor är beväpnade när dom går utanför dörren, knivar, påkar vad fan som helst! Jag hittade på nätet ett jävligt bra mobilskal till iPhone som även är en stungun, rejäl laddning med elektricitet rakt upp i apnötterna. Det borde hjälpa 🙂

  • Jag har utrustat frugan med diverse elakheter!!!!!!!!! Dom blir inte sig själva efteråt!!!!! He,he!!!

    • De styrande har tvingat svensken att gå sina egna ärenden!!!! Men då ska de veta att det blir ingen jury bara hangman!!!!!!! 💀

 68. framtiden är räddad i vårt land nooooot!!
  släng ut både pojkarna och deras familjer ur landet. Tack på
  förhand!!

 69. Många Svenskar tror att de kan hjälpa såna här varelser..

  Dessvärre vill de inte ha någon hjälp..

  Ledsen om jag gjorde någon besviken nu..

 70. Ett hjärtligt TACK till Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven för importen av dessa rara äventyrare som vi så gärna betalar bostad, mat, dryck, kläder, nöjen, utbildning, hälsofrämjande åtgärder osv för !

 71. Denna folkgrupp vurmar ju Annie Lööv för. Kan inte hon hyra ut ett rum till dom 2 pojkarna i sitt hus och visa medmänsklighet. Googla medmänsklighet så kommer Annie Lööv upp som sökträff. Jag säger ut med fanskapen!!

 72. ”Tack för att ni valde Sverige”, sade en viss statsminister.
  Hur kan den mannen leva som vanligt med allt han har på sitt samvete?
  Men, något sådant har vissa störda personet inte…

 73. Allt medan ”public service” SR & SVT skyddar dessa utländska män som våldför sig på svenska småflickor!

 74. Undra om C klurat ut att återförening kan ske Från Sverige till det ursprungliga landet.
  Att ensamkommande som ”kidnappats” i den svenska sociala ”lotteriet ” om socialtrygghet kan faktiskt åka hem och hjälpa sin familj att bygga upp sitt land. Att den pågående kapitalförstöringen i svensk migration kan användas bättre på plats i dom länder som behöver byggas upp. Kanske kan en kostnad för en immigrant under 2 år istället betala för en skola med hundra barn i ett annat land under samma tid.

 75. Att svenska politiker värnar mer om Afghanistanska tonåringar än om svenska flickor/kvinnor är helt uppenbart.

   • Valet gör ingen skillnad. Det är den ekonomiska kollapsen som snart är här som får alla att åka hem. Något är mycket sjukt när man går och hoppas på ekonomisk katastrof

 76. Den yngre var från Hultsfred, enligt Dagens Vimmerby. Det kan jag förstå. Jag var i Hultsfred för första gången en söndag i våras. Det var beklämmande. Husen var från 60-talet. Coop låg mitt i centrum. De enda människor man såg på gatorna var invandrade. Det mesta var stängt, förutom några restauranger ägda av invandrare. Ingen människa i staden betedde sig illa, när jag var där, men jag slogs av den bottenlösa hopplösheten. Många svenskar har flyttat från Hultsfred, eftersom det inte finns några jobb längre. Därmed frigjordes förstås lägenheter, och resten kan ni räkna ut själva.
  På Coop satt en affisch från kommunen om lediga lokaler. Det stod: ”Du har idéerna. Vi har lokalerna.” En äldre man från från Mellanöstern satt bara och suckade på en bänk i entrén till Coop. Han hade i alla fall inga idéer. Tänk att hamna på en sådan ort, tillsammans med andra invandrare i hopplös arbetslöshet! Det är naturligtvis ingen ursäkt för övergreppen som nämns i denna artikel, men för mig räckte det med en timma på orten för att bara vilja åka därifrån!

  • Hultsfred är i och för sig extremt drabbat, men det ser inte mycket bättre ut i övriga landet.
   Har besökt Karlskoga, Degerfors och Filipstad. I sistnämnda stad såg jag knappt någon människa överhuvudtaget med Svenskt utseende.
   Det är chockerande! Hela Sverige har förändrats på bara några år, folkutbytet är så väl synligt nu, när alla kommuner tvingas till mångkultur.

 77. Gode Gud gör något åt dessa kåta mongolbarn . . . en blixt i huvet eller öppna helvetet portar för dom och Löfven!

  • Det här övergreppet verkar mest ha med makt att göra, vilket de flesta överfallsvåldtäkter har. De handlar om kultur. ”Barnen” blir provocerade av tjejer som inte är inlindade från topp till tå, och då blir det så här. De kommer aldrig att funka med det västerländska samhället. De måste ut, någon annan lösning finns inte.

 78. Ungdomar upp till 20 års ålder har inte fullt utvecklat hantering av ”konsekvens” i hjärnan.
  Ungdomar som levt på gatan har inte fullt utvecklad känsla för lag och ordning.
  Ungdomar som levt i andra länder har olika värderingar och traditioner i bagaget.
  Ungdomar som saknar familj och inte har några föredömen.
  Ungdomar kanske inte gillar Sverige, men vet inte vart man skall ta vägen.
  Påståenden och aktiviteter som baseras på att vi alla är lika stämmer inte och det är den upptäckten våra politiker har gjort i sin tillnyktringsfas
  efter den stora påkostade festen.

  • Vad hjälper det? De vill ju integrera dessa personer med Karlssons öppna svenskhet. AfS är det enda partiet med lösningar.

   • AFS kan inte hjälpa till med något inom dom närmaste 12 åren.
    SD måste ju få majoritet på ett sätt som lockar för dom flesta.
    Dom klantar som lämnar SD för AFS nu verkar inte förstått något alls om hur man bedriver politik.

    • Du förstår uppenbarligen inte hur en marknad fungerar. Jag har sagt det förut. McDonalds säljer 1000 hamburgare om de är ensamma på en ort. När en konkurent dyker upp säljer de plötsligt 1500 hamburgare tillsammans med den nya aktören. Ibland har jag hoppats på att detta är SDs plan men så smarta är inte dagens ledning. SD får aldrig ensam majoritet men med flera likasinnade partier kan de nå dit. Egennyttan är dock den tyngsta orsaken och då skiter man i vad som är bäst för Sverige. Man kallar det partiet som står närmast SD för rasister och fascister vilket är patetiskt.

 79. Rädda barnen, kyrkan, politiker på Vänsterkanten har gömt problemen under sin gose, snutte filt.
  Att inte vara närvarande i verkligheten annat är att gömma sig bakom fraser som ”mänskliga rättigheter” har bidragit till dom problem vi ser i samhället.

  • Dessa ömkliga PK figurer står framför spegeln varje kväll innan läggdags och speglar sig i sin egen ”godhet”.
   ”-Spegel ,spegel ,säg mig vem som godast i världen är.”.

 80. Nyss gick det att gå in på Dagens Vimmerby och läsa om de grymma psykopatafghanerna som borde utvisas på livstid för vad de utsatt de stackars svenska tonårstjejerna för, men nu står det:

  ”The URL you gave us didn’t respond! (╯°□°)╯︵ ┻━┻”

  Har den för de massinvandringsvurmande makthavarna känsliga artikeln tagits bort? Att regeringen Löfven (S och MP) tillsammans med V och C har tillåtit 9 000 lögnaktiga afghaner att stanna i Sverige borde leda till att dessa fem globalistpartier åker ur riksdagen med huvudet före – förhoppningsvis för evigt!

 81. Svensken är försvarslös mot dessa individer..skulle man använda nödvärn dras rasistkortet fram och man blir fälld för misshandel samt hatbrott i domstolen.
  Svenskarna förstår nog inte vilken situation vi är satta i..hur man än gör så förlorar man antingen livet eller åker in.
  Lycka till därute 👍

  • Du har helt rätt. Dessutom gäller inte lagen eller ens myndigheters regler lika för etniska svenskar och migranter. Enda gången man kan tala om allas lika värde är inför lagen. Inte ens det klarar sjuklövern och myndigheter av.

 82. Annie Lööfs skäggbarn. Bland det värsta som drabbat Sverige i modern tid. Totalt inkompatibla med en modern civilisation.

 83. Jävla idioter inte ens djur beter sig så. Ut med ändra vapenlagarna så vi kan ta lagen i egna händer

 84. ”Alla människor har ett lika värde” vilket innebär att alla är precis lika för om olikheter finns så kan man inte värdera alla lika högt (eller lågt). Men vi är alltså i solidaritetens & jämlikhetens namn stöpta i samma form. Kan det verkligen vara så???

 85. Och 9000 av dessa små obildbara gossebarn skall vi omhänderta och ge dem gymnasieutbildning? Vem har kommit på den osvenska illa genomtänkta idén?
  Satsa på de SVENSKA barnen i stället, de behöver ALLT stöd de kan få.

 86. Socialdemokraterna,Miljöpartiet och Centern skall vara ärliga innan valet och tala om för väljarna att : ”Vi vill öka antalet våldtäkter”.

 87. Hoppas föräldrarna kan stå och se sina barn i ögonen nu när dem behöver svar om vilkas fel detta faktiskt är

 88. Jag tror nog att en hel del afganer råkar illa ut runt om i landet,och då utan vittnen,tror nog att det kommer bli fler framöver,media lär inte få reda på något när inga vittnen finns.

 89. Förslag på nytt, fräscht debatt-ämne i SVT:s dammiga 1950-tals nostalgi (tv-partiledardebatt): Är vapenlagstiftningen för laglydiga medborgare en aning daterad?

 90. Det är möjligt att senare kommer dessa tjejerna att rösta på ett av muslim/flyktingvänligt parti.

 91. Astrid Lindgren, skulle du uppskatta ditt nya, spännande Vimmerby eller tycka det var skönt slippa uppleva Sverige 2018?

 92. ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre”

  Islamistiska terrorister äger inte rätten att befinna sig på svensk jord. De ska hanteras som den 0hyrA de är, vilket enligt lagen utförs genom polisiär konfrontation med riktade automatvapen.

 93. Varför tillåter den svenska regeringen sådant här? Och kom inte med att ni inte gör det för erat agerande i dagens Sverige ger dessa förbannade avskum rätt att göra så här! Hade detta varit min dotter så fan att fanskapet hade kommit i närheten av svenskt rättväsen utan jag hade räknat til två och löst problemet !

 94. Vimmerby röstade 15.51% SD, resten på sjuklövern. Nu har dom chansen att göra om och göra rätt.

 95. Va fan har de här att göra? Hade Sverige haft den minsta lilla självkänsla så hade de flugit ut med huvudet före direkt.

 96. Det är ganska äcklande att veta att en stor majoritet av Vimmerbys föräldrar medvetet har röstat för att detta ska bli verklighet så att deras barn kan bli våldsutsatta.

 97. Vimmerbys politiker bör omedelbart sätta Afghan-hannarna i en bil och skjutsa dem till Södermalm och släppa av dem där. – Frågan är bara om de har stake till det.

 98. Var är Männen i Vimmerby ?

  Har själv varit där och Vimmerby är väldigt litet.

  Var kom Afghanerna ifrån ? Asylboende ? 1:a hands kontrakt ?

  Var är ungdommarna i Vimmerby ?

  Var är flickornas pojkvänner ?

  Var är föräldrarna ?

  • De svenska feministtjejerna har väl bara flickvänner, så där har de inget beskydd. De svenska föräldrarna måste ge sina barn en riktig uppfostran och inte lita på att skolan, globalist medier och facebook ska var det enda de har i livet.

 99. NOLL och INGET om detta övergrepp på SMÅLANDSNYTT i SVT1 i afton….istället ett mycket långt inslag om ett hot om skolskjutning i Oskarshamn…

 100. Efter att Västvärlden har varit i Afghanistan och bombat i 20 år så finns där nog ett uppdämt genuint hat emot alla vitingar .

  • Afghanistan har mångdubblat sin befolkning och är överbefolkat. De skaffar 5-6 barn med varje fru fast de inte ens kan försörja sig själva med ens kolhydrater. – Överbefolkningen i MENA är Europas problem.

  • USA har bombat i särklass mest men dom behöver inte ta konsekvenserna med flyktingströmmar mm, nej man sitter tryggt på andra sidan atlanten och låter eu (med sverige i spetsen) ta allt skit som krigandet för med sig.

  • När skall Svenskarna stå upp för varandra och hjälpa alla ensamma som dessa fega flockdjur alltid angriper i flock?
   Det hjälper inte ett dugg att vara rädd,snarare tvärsom.
   De måste lära sig att det kan kosta dem rejält stryk om de går på någon för annars fortsätter de bara.
   Så gör er alla er själva och era anhöriga en tjänst genom att gå fram och ställ er brevid en utsatt och fråga vad fasen de vill.
   Tänk er om några gör det så kommer ni få se att feg svennarna också vågar haka på och de kommer att gilla att de gjorde det då det kallas stolthet.

   • Man måste undvika konfrontation med ”flyktingar”. En bekant till mig försvarade sig mot en somalier som gick till angrepp med en flaska som han slagit av på mitten. Han lyckades avväpna somaliern och brotta ner honom. Det slutade med rättegång och min bekant fick dryga böter och fick dessutom betala skadestånd till somaliern. Han har nu flyttat från Sverige.

    • Hade de då varit flera som hjälpte till så hade det blivit tuffare att åtala alla.
     Lindome fallet där alla skyller på alla hade varit gångbart exempelvis.

 101. Föräldrar i Vimmerby bör sätta dem i en bil och ge dem skjuts till Södermalm. Enkel resa. Tro inte att polis kan eller får lösa detta. Killarna kommer att bli frisläppta efter ett förhör. Max 1 dygn i häkte. Max.

  Vimmerbys vuxna måste organisera sig och gå ihop. Ge Afghanerna skjuts till Södermalm är mitt tips och se till att de skriver på ett kontrakt att aldrig återvända till småland igen. Massinvnadringen kommer att fortgå så länge Södermalm inte får uppleva verkligheten.

 102. Är det inte möjligt att svenska män går man ur huse och visar dessa fega fjantar var skåpet skall stå! Svenska män (och kvinnor) kan inte längre stå och ”vända andra kinden till”
  Var bor ynglingarna?

  • Tyvärr inte!

   I enstaka fall dock via signalhornet skyddad av bilplåt som modhöjande rustning eller anonyma ”arga” lappar i tvättstugan och i extrema fall även sura insändare i en blaska!

   Inget annat.

   • Du tror att det inte finns någon stake bland svenska män längre. Om du har rätt så är det ju en skrämmande framtid vi går i möte. Svenne står med böjd nacke och ser på när ”de nya svenskarna” skändar svennes kvinnor och döttrar.
    Såg Göran Greider på tv i kväll, en vapenvägrare som helt säkert inte skulle kröka ett hårstrå på någon som våldtagit hans dotter.

  • Vilka svenska män?!!!!
   Är tyvärr tvungen att ställa frågan. För i ett normalt land där man värnar om sina nära och kära, hade inte visat var skåpet ska stå. Man hade gjort rullstolschaufförer av både afghanerna och deras föräldrar, som uppfostrat dessa kretiner till att bli ickemänniskor.
   Yeeees, jag vet! Man ska inte uppmana till våld.
   MEEEEN! Med vissa kulturer hjälper inte handhjärtan, bullar, saft samt klapp på kinden av Gudrun ”var är mitt lådvin” Schyman.

  • Jag skällde ut ett gäng somaliska kärringar igår efter att ha åkt tåg och hört deras jävla kacklande och gapande ungdjävlar. Oavbrutet störde de.
   Jag ”råkade” tackla till ett huckle då jag tog min väska och då blev det ett jävla liv. Jag bad dem hålla käft och åka hem. Det skreks om rasism och svenska tjejer engegerade sig för dem. Mobiler slets upp. Polisen skulle ringas. ”Följ efter honom, han smiter” skreks det.
   Då de hade 10 gapande ungar kunde de inte förfölja mig.
   Summa sumarum: Att protestera renderar direkt rasistkortet, gap, skrik, naiva svenskar, filmning, polisringning etc.
   Gemene fegsvensk är för rädd för detta.

 103. Så länge vi inte har vett att ge dessa förbannade importerade getmjölkare rejäla straff och en spark i arslet tillbaks till sin bergshåla i Långbortistan, kommer dessa invällande kvinnoföraktande analfabeter fortsätta att våldföra sig på våra kvinnor, och skulle vi spöa skiten ur dessa sekunda avarter av mänskligheten, så ylar PK-patrasket över vår rasism.
  Om ingen vändning kommer och vi kan packa in dessa mänskliga avarter i gamla godsfinkor och skicka iväg sörjan till deras bergshålor, kommer kvinnorna i vårt land få leva i skräck. Dom skyldiga till allt detta är dessa ynkliga hycklare som sitter och nöter sina arslen i riksdag och regering, alltid uppbackade av medias rövslickande drängar. Hur får vi stopp på importen av all sörja som väller in i vårt Sverige ?

 104. När kriminalitet och själlösheten tar över ett samhälle så blir detta helt normalt , vilka röstade FÖR allt detta ?

  • Vad ska de kunna lära sig där, de är nästan analfabeter. De sitter bara av tiden för att få stanna kvar i landet.

 105. Alla nyheter som berör vad afghanerna gör med svenska kvinnor bör alltid skickas till Annie Lööfs inkorg på mailen.

 106. Det innebär att Stefan Löfven (S) och hela 7-klövern bedriver en obehaglig och chockerande politik. Med andra ord är den Sverigefientlig och Sverigeförstörande.

 107. I tidningsreportaget står ingenting om att det var afghaner, så det är säkert bara rasistisk ryktesspridning…

 108. Vilken insats? Den att mörka signalementet?
  Det skulle nog polisen i vanlig ordning helst gjort om inte gärningsasen skrutit om sin härkomst.

 109. Alla ni som röstat för detta vansinne, hur kommer ni rösta nu år 2018?
  Skämms som fan på er svenska medborgare… Som faaaan

 110. / politiskt korrekthet/på
  Om man ser det från en integrationspolitisk synvinkel så är det ändå positivt hur snabbt dessa pojkar har lärt sig tala svenska så att dom gör sig förstådda och till och med kan ”dejta” möjliga partners i livet.
  / politiskt korrekthet/av

  Naturligtvis helt jefla åt h-vete. Låter som en väldigt ”smart” investering av regeringen Löfven att investera 3 miljarder så att 9 000 till av dessa presumtiva våldsverkare kan springa fritt i landets skolor och gymnasier och förstöra livet för flickor och pojkar i pre/pubertal ålder.

 111. Dom borde veta att större delen av Svenskarna vill att dom försvinner innan vi börjat räkna till tre.

 112. Mer ”berikning” och majoriteten av väljare får aldrig nog verkar det som. Möjligheterna att en regering bestående av S&M bildas efter valet 2018 visar dock klart att det är ingen nämnvärd skillnad mellan dem och de öppna gränserna är den viktigaste frågan för dem.

  • Vid S&M så gäller det att man litar fullständigt på den styrande partnern och att dom accepterar ”stoppordet”. Både S och M har i det fallet visat sig vara lika goda kålsupare som inte tänker på sin partners välbefinnande utan bara på sig själva. Personligen så tror jag inte att en sammanslutning av två patologiskt lögnaktiga parter gör dom mer trovärdiga.

   Btw så är mitt stoppord SD.

 113. Var är alla svenska män ? Jag skulle inte vara tyst om någon afghan skulle ha förgripit sig på min dotter.

  • – Riktiga svenska män med vikingablod är en bristvara i Sverige. Det går inte ens att lita på dalkarlarna.

   Grabbar i tjugoårsåldern kan vara hur stora som helst men dagis och fruktstunder har gjort dem till mesproppar.

 114. Vimmerby kommun byggde ett nytt ålderdomshem Borghaga och vimarhaga två hem i samma hus.
  runt sommaren 2015 var det klart.men istället för att låta kommunens äldre flytta in så valde kommunen att reservera en hel avdelning till så kallade ensamkommande barn.
  Det enda kommunen gjorde för att anpassa ålderdomshemmet till barn var att flytta rökrutan som var på andra sidan parkeringen till precis vid ingången.

  Det var många gamla som låg på sin dödsbädd medan barnen på övervåningen festade till 4-5 på morgonen.
  Det var absolut ingen respekt alls för dom gamla.
  Det vara gamla som dog medans det var full fest på övervåningen.

  Efter drygt ett år så flyttades ”barnen” till ett annat boende och den helt nya avdelningen som dom bott på, ingen hade bott där innan, den var kommunen tvungen att renovera för drygt 300.000kr

  Vad kostade dom kommunen under året dom både där? snittet är ca 6000kr per dygn och det var ca 20 ”barn” det blir ca 44 miljoner…

  Jag pratade med en äldre farbror på ett annat boende i kommunen (Granen) och han visste inte vad han skulle göra, han visade sitt kontoutdrag och han hade 50kr kvar på det efter att kommunen tagit sina avgifter för serviceboendet som han bodde på och senare på hösten så skulle dom sluta servera lunch där pga att kommunen behövde göra besparingar.

  Här är ytterligare ett brott runt samma dag i vimmerby och det stinker afghan om det http://www.vimmerbytidning.se/nyheter/slagen-och-hotad-till-livet-om5294265.aspx

  Det här är det Sverige vi lever i dag i.

  • Det finns bara ett att göra och det gäller att upplysa hela svenska folket om
   vad dessa ”barn” kostar skattebetalarna.
   9000 som ska få stanna – vansinne! Utvisa dessa individer tillsammans med Annie L.

 115. Ett ursvenskt pojkstreck. Inte okej. Så har det alltid varit. Nu är det viktigt att regeringen öppnar en ny myndighet och tillsätter en samordnare. Anställningsskyddet måste också ses över.

 116. ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre” – sen kommer Centerpartiet och ger amnesti, för den händelse Löfven och sossarna tycker att det är oacceptabelt.

 117. Joakim Lamottes reportage om Lysekil ger en indikation om hur människor i Sverige i allmänhet och vänstern i synnerhet, resonerar när det gäller hot och övergrepp.
  https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1743475195747064/

  De politiska övergreppen sätter sina spår i befolkningen. Svenskarna är upprörda och de är rädda, med några få undantag. ”Angivarna” och ”desinformatörerna” finns på plats, precis som när nazisterna tog över. Polisen avvek när Lamotte ville intervjua dem. De kan inget göra, berättade några lysekilsbor.

 118. Ni i Sverige Riksdag, berätta hur ni skall integrera ERA våldtäktsmän från klansamhällen .

  Berätta för svenska folket o för alla föräldrar som har döttrar o även i vissa fall söner här i landet.

  Berätta, ni som tagit in alla dessa tiotusentals individer. .

 119. Misshandla dom så grovt att man inte kan se skillnad på köttfärs eller muslimen. Önskar det kommer fram en general snart som samlar ihop folk för en kupp, jag ansluter mig omgående

 120. Aftonbladets ledarskribent, Anders Lindberg hävdar att det gemensamma för människor som ägnar sig åt sexualbrottslighet är deras kön. De är män.

  En första fråga, med ledning av Anders Lindbergs högst obegåvade argumentation, är varför hans parti uteslutande importerar män från länder där sexuella övergrepp och kvinnoförakt är vardagsmat? Speciellt då männen inte ens är flyktingar.

  Inte ens på Sarneckis och #metoos barbariska bottennivå av resonemang håller argumenten för Regeringens beteende, såvida man inte lägger in variabeln att muslimerna röstar på sossarna och vänstern.

 121. Med våld löser man våld, historien har visat detta många gånger åter och åter igen, ni kan säga vad ni vill om den tesen men så är det. Problemet är att Europa, svensken har blivit en miljöskadad pussy. Nu ska vi rädda precis alla som finns utan oss själva. Dessa muslimer kommer till oss med våld, då ska de mötas med övervåld, enkelt.

 122. Reinfeldt, som får betraktas som en av dem som var pionjärer när det gäller att skydda våldtäktsmän, trodde att han skulle bli FNs Generalsekreterare för sina insatser. Man kan njuta lite av hans misslyckande och fundera över hur despoten fyller sin dag, i rastlös jakt på ära och berömmelse. Nedanstående artikel är från 2014.

  Reinfeldt spås få nytt toppjobb
  Publicerad: 22 september 2014

  Han har hyllats av ledare som Angela Merkel och David Cameron. Snart kan Fredrik Reinfeldts namn dyka upp i spekulationerna om vem som blir nästa generalsekreterare för FN, enligt en internationell källa.
  https://www.di.se/artiklar/2014/9/19/reinfeldt-spas-fa-nytt-toppjobb/

  • o gammla får tarmar .. dom har ingen mat dom är fattiga i bergen… fråga vilken ryss som helst om afganer?? eller en polack.. vi väntar på er små afghaner i polen!!! kom så får ni lite stryk

 123. ryssar har bombat sönder afghaner till amöbastadiet .. nu kommer dessa amöbor till sverige.. dränk dom i bottenviken…

 124. Muslimerna skriker när Israel försvarar sitt land med ”övervåld”, men när dom själva i grupper kvivhotar o våldtar en ensam flicka, är tanken på övervåldet som bortblåst …..

  • Hamas är en gangsterorganisation som har kidnappat Gazas befolkning.
   Vi kan inte klandra Gazaborna för detta.
   Norr om Israel finns Hamas systerorganisation Hizbollah.

 125. Ena stunden så vill man ge intryck av att vara barn, för att i nästa stund ge uttryck för att vara herrar i hagen.

 126. Beteendet ingår som ett led i den erövring av västvärlden som de vill medverka till. De måste utvisas!

 127. Terrorism. Inget annat. Småglin utskickade av sin slampa till morsa för att terrorisera omgivningen…

 128. 78% av de 9000 Afghaner som socialdemokraterna och centern nu vill ha kvar i landet. Har fått åldern uppskriven av migrationsverket enligt Expressen. Lagförslaget kommer driva svenska folket att rösta på SD och AFS. Det verkar nästan som att de vill det.
  9000 vuxna män som ljugit svenska myndigheter och skattebetalare rakt i ansiktet. För att ta del av svensk välfärd. Identiteten på alla är inte kartlagd.
  Vi vet inte vilka de är. Hur i hela friden kan man ens överväga asyl för dessa.

 129. För första gången på många år är jag villig att ge Expressen en eloge, för en ärlig och rak och korrekt artikel om de 9000 afganska migrant-”barnen”, i fredagens tidning.
  Vet inte vad som har hänt – det ska bli intressant att se om detta boulevard-blad har beslutat sig för att försöka återvinna något av sin förlorade heder.
  För tidigt att säga dock – en fluga gör ingen sommar

 130. Hoppas att kvinnor/flickor utrustar sig med en slaktar kniv och skär taskens av dom jävla asen.som antastar dom.

 131. Vad skall dessa idioter tillföra vårt land mer än en massa skit som dom sprider hela tiden.

 132. Socialstyrelsen måste genast producera en broschyr på Afghanska och Arabiska: ”För dig som grupp-våldtar och dödar tonårstjejer i Sverige”.

 133. TYVÄRR lärrs det ju ut från officiellt att alla dessa från främmande länder är PRECIS LIKADANA som svenska killar och absolut INTE någonting att vara rädda för..

  Den som varnar för de avgrundsdjupa kulturella skillnaderna är ju en FRUKTANSVÄRD RASIST-FASCIST-DÖDS-KNARKARE …

 134. fateme khavari afghaners talespeson måste ta de här killarna hem till sig. ödlan löven svarar: ni har röstat mot arbetstimmar…..

 135. Den som så mycket som krökt ett hårstrå på en flicka då jag var en pojkspoling hade nog fått så mycket stryk hemma samt av kvarterets andra pojkar att han känt skam för resten av sitt liv..

  • Jag håller med. Jag gick i en skola med typ bara 1 klass i vardera årskurs. Det fanns dock typ 3A, 3B, 6A, 6B….Under hela min uppväxt har jag inte haft en aning om vad mobbning är för någonting….

 136. Ett tecken på att den normale svensken (83%) saknar slutledningsförmåga i frågan om afghanbarnen. De ser ingen som helst fara i att inkludera dessa i vårt samhälle.
  Bruttonationalprodukten I Afghanistan per capita är ca. 1700 USD (14 000: SEK) enligt CIA beräkning.

  En flyktingsmugglare kräver ca. 75 till 85 000: – från Afghanistan till Sverige.
  Afghanistan är en av världens största producenter av vallmo, råvara till Heroin.
  Av bruttonationalprodukten (inofficiella och officiella beräkningar från CIA) så kommer 80% från just narkotika i olika former. Den enda infrastrukturen som fungerar är logistiken runt narkotikan.
  Av dessa uppgifter drar inget stort politiskt parti någon slutledning utom SD.

  De flesta som jobbar med dessa och det är många har gått in i en självförnekelse då det ger goda inkomster. Om ingen tjänat pengar på de så hade det sannolikt inte funnits så många batikhäxor vid avvisningarna, det har blivit en födkrok för många.

 137. Ställ frågan till Reinfeldt och Ferm. Vad är det för slags folk som ni dragit hit ? Och en följdfråga till Löfvén, varför sitter du på åskådarbänk och låter katastrofen rulla på ?

 138. …och av dessa barbarer vill Löfven ha 9000 till att skicka till gymnasiet som alibi för att få stanna och våldta ännu mer.
  ….och han – Löfven – är vår statsminister!
  ….och nu kommer september och DU har makten att sätta stopp för detta! Gör det, säg JA till SD.

  • Vi som begriper hur det ligger till MÅSTE TALA med fårskocken. Så mycket som möjligt.
   Att vinna över en endaste en – är vinst.

  • Oja, oja, ytterligare 9000 minst det är bestämt nu klappat o klart skrivet i sten kan inte ruckas på!.

 139. Om inget radikalt sker kommer dessa as och deras gelikar att ta över vårt land inom en inte alltför avlägsen framtid

 140. Det här är en typisk maktdemonstration från invandrarmän/pojkar som vill visa att de kan göra precis vad de vill mot vem de vill när de vill. Det värsta är att de oftast blir ostraffade och det får dem att inse att det svenska samhället legitimiserar deras handlingar.

 141. Svenska Kvinnor älskar mångkultur och massinvandring dom gillar att gatorna är fullkomligt nedlusade av horder av främlingar från ystad till haparanda särskilt skäggbarn vurmas det för av någon outgrundlig anledning!.

 142. Detta är en nyhet som man vet vad som kommer stå innan man läst.
  Så jag ska skriva något annat men som jag delar med muslimerna

  TA BORT KVINNORS RÖSTRÄTT!

  • Om vuxna kvinnor hade varit konsekventa…
   Att samtidigt som de skanderar ”lika rätt för kvinnor”, faktiskt hade accepterat den hårda behandling som män normalt får stå ut med från andra män (normalt i samhället)… och att kvinnor (vissa) samtidigt slutar upp att använda ”sitt kön” för att belöna, bestraffa eller utöva utpressning mot män så hade man ju haft större respekt för deras åsikt i rättvisefrågor rörande feminism.

   Det går inte att skrika ”orättvisa!” bara när det passar en själv.

   För jävligt att naiva oskyldiga svenska småtjejer måste ta konsekvenserna att vuxna kvinnors dåliga omdöme, i åsikt och i partisympati.

 143. Kanske var någon eller några av de 9 tusen som regering och C gullar om. Svenska flickor/kvinnor fortsätter att betala det högsta priset för regeringens massinvandring av män med en medeltida kvinnosyn.
  Och då frågar man sig. Alla i FI som har så mycket åsikter om allt. Gudrun. Var har du tagit vägen? Ingen klämmig kommentar till detta? Eller går muslimska män fredade genom ditt tankesätt.???

 144. Röstade föräldrarna på SD i förra valet, månne? -De borde inte tveka på vad som gäller vid kommande val!

  • Förmodligen. Vad exakt är skillnaden, numera, mellan zioniststyrda sd och zioniststyrda 7klövern?????
   8Klövern: Folkförrädare!!

 145. Läste just att Hovrätten beslutat att fria en man som våldtog en 13-årig flicka. Han drog till mad att han sov (!) under samlaget. Tingsrätten höll sig nykter och vaken och dömde för våldtäkt. För Hovrätten var det däremot en så pass trovärdig historia att de frikände, och tilldömde honom 96000 i skadestånd..
  Kan inge ta reda på namnen på domarna och lägga ut här och på FB?

 146. Det är dessa Mp och C ledare ska få stanna i Sverige.
  Finns det Afghaner som vill ha Annie Lööf?

 147. Vill Stefan Löfven och Annie Lööf vara så vänliga att åka ner till flickona i Vimmerby och be om ursäkt ….

 148. Detta är och kommer förbli resultaten när man snefördelar andelen män och kvinnor.
  Det har ju kommit 100 000 tusentals män vilket kommer att skapa enorma problem i samhället.
  Det är bara föreställa sig när sig 3 män slås om en kvinna.

  Sverige har inte förmågan att ta emot anhöriga till dessa inv.
  så dessa alla ensam kommande män måste på något sätt utvisas tillbaka till respektive hemländer eller närområdet.

  Detta kommer få förödande konsekvenser i hela samhällsstrukturen.

  Titta på Kina som ett varnande exp.

  • 3 män? det går 500 män på varje Kvinna ivrigt dreglande i styv givakt gör de honnör med myspinnen i högsta hugg konkurrensen är oerhörd.

   • He he tog i lite i underkant. MEN man måste förstå vidden av vilka oerhörda allvarliga konsekvenser detta kommer att innebära.
    allt från psykisk ohälsa, självmord, kriminalitet, våldtäkter, dråp, mord, osämja med mycket mera.
    Sjukt senanario kommer det säkerligen bli.

   • Ja tog i lite i underkant, MEN ack så allvarliga konsekvenser det är och kommer bli vilket vi redan ser klara tendenser med psykisk ohälsa, kriminalitet, våldtäkter, osämja med mycket mer vilket bara kommer att eskalera mer och mer. Självmord har också ökat och kommer förmodligen öka ännu mer.

  • Kina fick stora problem efter införandet av enbarnspolitiken. Siffrorna blev 110-100 till pojkarnas fördel. Nu i Sverige i åldersgruppen 16-25 är siffrorna 125-100……..!

   • Jo exakt det är det jag lutar mig emot, rena katastrofen som det vart och är i just Kina, men nu har de uppmärksammat det och vill att folk föder fler barn- får t.o.m pengar för det, har jag för mig.

  • Eftersom 80% av alla svenska kvinnor är feminister och otroligt indoktrinerade i västerländskt självutplåningsutövande. Vänder vi blickarna mot de Asiatiska kvinnorna i thailand.. Dom är inte hjärntvättade av kommunist proppagandan sverige bedrivit under 100år…dom kan tänka själva.
   Jag vägrar svenska kvinnor forever..

 149. Flyktingfrågan har uppenbart spridit sig till hela Sverige.
  Men det är bra att ”afghaner” visar sitt rätta jag, Bra för valet 2018!

 150. Vimmerby , Astrid Lindgrens hemvist var ett av dom mest gemytliga idyller som fanns i Sverige förut.

  Nu har våra politiker förstört det.

 151. Och den sk regeringen tillsammans med Centerpartiet klubbar snart igenom ytterligare 9.000 Afghanska mäns betalda tillvaro i Sverige.
  Men som Löffe alltid hävdat, vi är en åldrande befolkning, så vi ska vara tacksamma för att de vill komma hit. Jo, jag tackar för det…

 152. I Sverige bygger vi inga murar MVH Svetsarn.
  Men vid närmare eftertanke är just vad hans o sossarna flata migrationspolitik leder till. Jätte höga murar. Bara det att nåt annat parti tvingas bygga dessa murar pga av sossarnas flathet

 153. Sådant här tystas alltid ner av pk-media, de riktigt kriminella som begår våldshandlingar som dessa kommer undan, istället är det den svenske, vite mannen som skall jagas och hängas ut för att han klappat någon tjej på rumpan för 10 år sedan eller råkat titta på någon tjej under 18. Men det importerade sl*dder som begår de riktiga, grova överfallen de kommer undan!

LÄMNA ETT SVAR