Amerikansk media förvränger innebörden i Trump-citat

Delningar

”Journalistiken är verkligen död”, konstaterar en populär pratshowvärd efter att Trumps citat tagits ur sin kontext.

I slutet av 2017 skakades USA av ett osedvanligt brutalt mord där en man knivhuggits 100 gånger, fått huvudet avskuret och hjärtat utslitet.

Gärningsmännen, som beskrivs som nyanlända, tillhörde MS-13 – ett latinamerikanskt kriminellt nätverk av gatugäng i Centralamerika och USA.

President Donald Trump har sedan långt innan presidentskapet fört något av ett krig med de större amerikanska medierna, varav vissa han återkommande kallar ”fake news”, ett uttryck som kom till användning ännu en gång på torsdagen.

Då Trump deltog i ett rundabordssamtal om så kallade Sanctuary Cities, där illegala invandrare tillåts leva ostört, kom MS-13 på tal.

Trump sade att MS-13 inte är människor utan djur, vilket sedan plockades upp av de större medierna och togs ur sin kontext. Man berättade inte om exakt vad Trump uttryckt sig om, utan återgav bara ena halvan av samtalet – underförstått att det handlar om illegala invandrare i allmänhet.

I klippet C-SPAN valt att publicera tar man inte med frågan som ställdes precis innan det börjar, vilken handlade om just MS-13.

I klippet med hela samtalet kan man vid 24:30 se hur MS-13 kommer på tal och Trump sedan kommenterar gänget:

Dave Rubin, värd för en populär pratshow på Youtube som bland annat haft Aron Flam och Tino Sanandaji som gäster och med ett förflutet inom yttervänstern, konstaterar i ett Twitterinlägg att ”journalistiken är verkligen död”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

159 KOMMENTARER

 1. Tja dessa journalister de tror de kan göra som de vill..
  Tur alternativ media finns så sanningen kommer fram

  • Vi måste inse att grova maffiasyndikat har infiltrerat media, även i sverige.
   Kommunismen härskar på bl.a. journalisthögskolan där journalisterna i indoktrineringen fråntas eventuella
   kvalitativa egenskaper.
   Ett virrevarv av Stalinism som spridit sig som en farsot.

    • När SD kommer till makten måste Jimmie arbeta för en lagstiftning som förbjuder politisering av utbildningar m.m.

     • Jag tror Jimmie kommer att gå i pension direkt efter valsegern 2022. Stop when on the top.

     • Han hinner uträtta mycket innan dess, och dessutom finns det säkert duktiga arvtagare.
      Min förhoppning är att SD hinner rädda sverige i elfte timmen.

   • hörde nyligen att dom skulle lägga ner i UMEÅ dom som sökte var för få samt att dom troligen var för dumma dom som sökte

  • Jo…

   ”Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!”

   Tweet av Trump

     • Ja, jag håller med om att arapor bör dödas en masse och att det är bäst att börja med de som har kemiska vapen eller försöker utveckla kärnvapen. De måste alla dödas bort för att mänskligheten ska kunna överleva. Om Ryssland ställer sig i vägen så är det bara desto värre för dem.

     • En president för ett västland som sätter västerlandets kultur och de västerländska folkens intressen först. ja. Det är en bra början på avsocialiseringen och fortsättningen in i det mirakulösa industriella samhälle som civiliserade folk skapar (som Sverige nu ställer sig helt utanför för att istället bli en islamistisk/socialistisk stenålderstyranni). Trump är dessutom inte bara någon rabblande ideolog. Han har bevisat sig ha meriter långt bortom någon svensk politiker. Trump är en person-person och det är bara det som politik handlar om.

     • Seriöst, ser du inte skillnaden mellan Jimmie Åkesson och Donald Trump? Den ene värnar sitt folk och sitt land den andra själ olja och bombar i sönder länder och skapar flyktingströmmar.

      HUR FAN KAN DU INTE SE DET?

     • Det är kommunistiska palestinier som ljugit för dig att Trump stjäl olja. Ingenting sådant förekommer i verkligheten, det där är bara en hatisk propagandalögn som islamisterna ljugit ihop med hjälp av sina kompisar de svältande socialisterna. De driver Failed States Inc tillsammans och gör sig själva girigt till dollarmiljardärer, som Maduro och Castro. För att de är så skickliga på att lura världens allra dummaste människor, inklusive dig.

      Bättre bomba araber än att låta dem bomba oss. Eller hur? Något annat alternativ är ju inte möjligt. Araber dödar, det enda sympatiska med det är att de gärna dödar sig själva på kuppen. Men människor som vill leva måste ju först döda alla araber.

     • Mellanöstern är totalt oljeberoende. Västvärlden har ingen anledning alls att lägga sig i MENA för oljans skull. De är totalt beroende av att alltid kunna exportera så mycket olja till Väst som möjligt. Det är arabernas enda inkomst eftersom deras efterblivna stenålderssamhälle inte tillåter dem att tillverka några saker.

     • Varför fortsätter du att spela korkad?

      HELA JÄVLA VÄRLDEN ÄR BEROENDE AV OLJA!!

     • Verkligheten fortsätter trots att du har fel. Olja är bara en enda av alla varor i världen. T.ex. kan iranska oljekällor inget producera utan att importera schweizisk geoteknologi. Men såna som du hävdar inte att geoteknologi är en ”peak-resurs” som kommer att ta slut. Om du kan lista några ”resurser som peak:at” så är jag idel öra, för jag har aldrig hört talas om några. Annat än höns på Påskön.

     • Kommunisterna finner du numera bland dem som styr NWO, alltså bland de rikaste bland banksters.

     • Konstigt att du klarat dig undan tvångströjan hittills, men den kommer nog på snart. Och då slipper vi dina förvirrade skriverier här på forumet.

     • Jag är odödlig! Jag kommer att finnas tillsammans med dig och din själ för evigt.

 2. Jag har halva mitt liv försökt komma ifrån journalistiken, men jag sitter fast i den – en usel bransch och en vana värre än heroin, en märklig och tarvlig värld full av missanpassade människor, fyllbultar och fiaskon.”
  [Hunter S Thompson]

 3. Så brukar intriganta människor göra för att bekämpa sina fiender.
  Jag tycket, att vi ändå får uppskatta Donald Trump för de fiender han har dragit på sig.
  Han kan inte vara helt fel.

 4. Det finns bara Alternativ media om du vill ha sanningen utan sjuka vänstervinklar!!!!!!! KÖR HÅRT SAMHÄLLSNYTT!!!!!!! Sverige litar på er!!!!!!

 5. Äckliga lögnaktiga vänsterjournalister…

  De borde få yrkesförbud dessa skitstövlar till pk-journalister, ingen nåd till dem bara sparken ska de ha!

 6. Trump levererar sanningen. Och sanningen vinner alltid över lögnen tillslut. Kom ihåg det!

 7. Ärligt alat begriper jag inte riktigt denna artiklen …. han säger ju ändå samma ord oavsett om man hör samtalet innan eller inte …. därmed sagt är det ”animals” oavsett vad …. och jag håller med honom.

  • Vad tänker du på i SVT Nyheter Förortsområdet Gårdsten i Göteborg med lyckat resultat eller Säljakten i Östersjön

   • Kollade länken för 30 sekunder sedan.
    Senatens underrättelseutskott: ”Ingen tvekan om att Ryssland gjorde exempellös insats för att störa presidentvalet”

 8. Jag rekomenderar alla att kolla in Dave Rubin på Youtube, han fegar verkligen inte för kontroversiella ämnen.

  • Trump är OK. Han gör mycket dåligt också. Trump vill tex skrota nätneutraliteten.

   Skattesänkningarna är än så länge finansierade med lån. Av skattesänkningar har en tredjedel ätits upp av höjda oljepriser. Sen har en majoritet av skattesänkningar för företagen inte gått till nya jobb utan till återköp av aktier.

   Räntehöjningarna och den ökade inflationen oroar.

 9. Expressen är stolt över samarbetet med CNN och framhåller det.
  Därför varvar de med att smutskasta Trump och Jimmie Åkesson
  om vartannat.
  Det minsta SD gör nagelfares och ut skickas David Baas för uppsökande
  besök helst i hemmet eller annat privat område.
  Aldrig någon positiv reportage om Trump utan enbart privata smutskastning
  om hans kärlekshistorier Där har HÄNT EXTRA mycket att lära av EXPRESSEN

  • DEN TIDNINGEN kan väl inget annat än att smutskasta folk det är väl det som är tidningens värdegrund som dom delar med fler tidningar

 10. Total kollaps redan nu?! Jag trodde att det skulle komma om ett år, när alla de korrupta instanserna avslöjades. Så har de hållit på i minst 20 / 30 år mot ”fel” politiker. Nu har vi ett mål, att skapa den bevakningen som det har saknats tidigare, mot korruptionen inom media och vilka länkar dessa har mot storfinansen, som nu är så uppenbar och de skapar, hjälper och slussar igenom alla dessa skrattretande clowner att bli maktfrontfigurer som annars de kunde bli komiker istället, nä inte ens komiker, jag menar Åsa Romson, med flera, den mest inkompetenta politiker i historien.
  https://youtu.be/ru6MZr7SEY8

 11. Så här har ju media fungerat länge. Vi folket, har i decennier blivit lurade av agendasättande journalister.

  Många av de ”sanningar” man lärde sig har visat sig vara medias lögner och propaganda.

  Ett typexempel är utmålandet av ”palestinier” som konstanta offer för Israels förtryck. Så rapporteras det ju på nyheterna ända sedan 70-talet. Senare visade det sig att ”palestinierna” själva provocerar fram attacker från Israel med sina mordkampanjer, våld och terrorism. Huvudskurkarna är palestinierna själva, inte Israel.

  Etablerad media är genomruttet i praktiskt taget alla västliga länder. Inte undra på att mediehus som CNN håller på att kollapsa när tittarna överger deras lögnjouranalistik i stora skaror:

  http://www.breitbart.com/big-journalism/2018/05/16/cnn-ratings-collapse-nearly-30-percent/

 12. Journalister verkar generellt vara alldeles otroligt arroganta och kaxiga. Jag har träffat en del och de flesta är totalt otrevliga individer, inget kompismaterial. Antagligen blir de lärda att de är bättre folk som vet allt faste de är totalt okunniga om allting.

  Om man ifrågasätter en jouranlist blir man nerskitad i pressen. De använder sin plattform för att hänmas på folk och företag de inte gillar. Det är därför Trump är en konstant toppnyhet på anti-trumpkanaler som CNN. De hatar honom så innerligt att han måste sölas ner till varje pris och hela tiden.

  • De älskar och missbrukar makten de har. De kan via sina yrken höja en person till skyarna och förstöra en annans liv. Vilka granskar journalisterna? De gör ett dåligt jobb.

 13. Samma skithögar och patrask där som här !
  Journalistkåren är i dag inget annat än samhällets stora äckliga varböld, mitt förakt för detta PK-patrask är gränslöst.

   • OBAMA förstörde landet under sina 8 år men att han fick nobelpris redan innan han hade börjat förstöra det det övergår mitt förstånd

 14. Helt klart, folkjournalistiken är död, tur det finns motstånds media som ger oss sanning och granskning/

  • Men Trump bombar ju bort psykopaten och islamisten Assad från has kemvapen. Är det inte det som räknas? Att göra gott för mänskligheten? Vill du att islamistiska psykopater kontrollerar kemiska vapen?? Är du Centerpartist eller nåt???

 15. Media är stendöd. Globaliststödd media som allierat sig med demokraterna i USA och har anklagat Ryssarna och Trump för exakt de brott som Obama, Clinton mfl själva bevisligen har begått.

  Idag och mer än ett år efter alla utredningar har man inte hittar ETT ENDA bevis på att ryssarna har påverkat det amerikanska valet eller att Trumpadministrationen har konspirerat med Ryssarna

  Lögnmedia ger självklart inga dementier utan låter folk leva kvar i total villfarelse om den påhittade Ryska påverkan av diverse val i USA ich EU. Därför har Sverige nu engagerat hela säkerhetsapparaten inför det kommande valet för att värja sig mot de obefintliga monstren.

  Det hela är en fars utan dess like och om folk bara visste hur mycket det ljugs i media så skulle de få gråa hår.

  Alltså är media som faktabaserad källa helt stendöd.
  Den undersökande journalistiken finns nu enbart i internationell alternativ media, som kämpar både mot censur och oftast under svåra ekonomiska omständigheter

  • Vad som är bevis beror nog på vem du frågar. Jag tror dom flesta är överens att det fanns många trollfabriker i Ryssland som ville påverka valet. Frågan är ju om Putin kände till detta eller inte.

    • Ok kanske inte alla. Men till och med Trump har ju sagt att Ryssland och andra länder lagt sig i valet. Enligt Trump har dock det inte påverkat utgången av valet.

     • Nej, just det! Kanske lagt sig i, men utan möjlighet att påverka!?

      Förresten, vadå ”Ryssland”, vem, vilka, syfte, aktionsplan…?

      En enkel slutsats: i vårt kommunikationssamhälle kan vad som helst sändas till vem som helst, eller hur? I vilken grad det påverkar en mottagare, går inte att begränsa, hur gärna än socialister vill begränsa individens möjligheter….

     • Vad som är klart belagt är den nära kopplingen mellan ryska media och regimen. Helt klart är även den ryskvänliga och ofta mycket förvrängda verklighet som förmedlas under etiketten ”nyheter” och hur kommentarsfält etc invaderas när vissa frågor kommer upp.
      https://euvsdisinfo.eu

     • USA:s MSM och partiet Demokraterna är betydligt mycket mer sammanlänkade än vad Rysslands MSM och landets regering är.

   • Vem är överens? De som läser fake news media?
    Ta gärna fram några bevis på ditt påståend med Ryska trollfabriker

   • Vad är en trollfabrik, hur fungera den, hur blir man medlem, vad driver den, eller återspeglar det en bild av åsikter i den globala massan.
    Ta alla påhittiga namn på insändare, är dom trollfabriker eller individer med åsikter. Förlorare kommer alltid att hitta ursäkter och peka på fusk, dåliga domare i matcher, trollfabriker i val.

   • Har funderat lite på vilket land som varit inblandade i sittande eller störtade regeringar, via vapen eller ekonomiska metoder

   • Den enda dokumenterade trollfabriken som avslöjats i Sverige är ju den som sossarna driver från sitt partikansli!
    De påstod att medarbetarna, dvs de avlönade sosse trollen fått andra arbetsuppgifter osv mm
    Det lustiga är ju att trollens huvudkonto är aktivare än någonsin!
    Ser man läpparna röra sig på en sosse, så vet man att han ljuger!

  • Hela lösningen är väl paketerad.
   Det som Media påstår, är något som dom ofta baseras på referenser till varandra, på så sätt kan ett antagande eller rykte förankras till en sanning
   Ibland så kan dom inte peka på sin säkra källa då dom inte vill utsätta källa för ev. risker.
   På senare till har man lämnat fakta helt och hållet och baserar nyheten på sannolikheter från sk. experter som i sin tur baseras på fördomar.

  • Hela deras maktbegrepp utgår från makt att påverka andra – inte själv stå som beslutsfattaren med makt utan istället lura andra att agera istället förr att avvakta. ”VÄRLDEN” är nog tillräckligt hård, konstig och tidvis skrämmande som ung ”människa” så att ens egen grupp och nationalitet är trygghetsskapande för att finna sig tillrätta senare som vuxen – följaktligen blir en förhistorisk antropologisk vänstersyn att alla är samma ett hot emot identifikation/identitet, det främmande är ju just det som det lika (ickefrämmande) är tänkt att ge trygghet att frivilligt möta längre fram – inte snabbt påtvingas.

   Det blir då extra fel att låtsas att dom borde vara rädda för patrioter/nationalister från de egna rädslolindrande…

  • dom kommer aldrig att ge sig så länge TRUMP är USAs president dom kommer inte heller över att inte clinton fick jobbet trots SOROS miiljarder nu är han dessutom utsparkad från UNGERN

 16. MSM media attackerar Trump hela tiden för att försöka behålla narrativet så länge det går. Men MSM media håller på att tappa initiativet, och det är de medvetna om. Det är en fröjd att se en president som talar direkt till folket utan filter, på det viset får han ut exakt det budskap han vill. De kommer snart bli tvungna att rapportera om sådant de vill tysta ner, för det kommer en väldig massa åtal mot personer i hela US. De har 24500 slutna åtal som snart inte kommer vara slutna längre.
  https://squawker.org/politics/doj-releases-list-of-24500-sealed-indictments/
  Ett åtal som inte är slutet längre är det mot Anthony Weiner. Som förra året dömdes till ett 21 månaders långt fängelse straff. Han var gift med Huma Abedin, ni vet hon som Hillary såg som sin dotter och har nära kopplingar till Muslimska Brödraskapet. FBI hittade även 2800 dokument som skickats just från denne Huma.
  http://www.foxnews.com/politics/2017/10/17/state-department-reveals-2800-government-documents-were-on-weiners-laptop.html
  Åtalet mot Weiner är från Staten genom Amanda Kramer, som är: Human Trafficking Coordinator.
  https://qanon.pub/data/images/01c9e51b486c4747abe7479b6c085355264f521f20ea74577f5f6bbe9428a135.png
  Resten av 2018 kommer bli fantastiskt!

 17. Märkligt men inte förvånande att lyssna till en journalist som anser det vara fel av ett land att försvara sin befolkning. Men då förstår man lite hur dom tänker i alla fall.

  • dom räknar sig till hög utbildade i statistiken, vilket skämt.
   Att klara journalisthögskolan, vilket inte är ett krav, kan man klara om man kan hålla i en mikrofon.

   • Högutbildad, när jag hör det, så osäkrar jag min pistol.

 18. Samma i samhällsdebatten som t.ex. försäkringskassan. Media letar efter den mest sjuke, döende, handikappade som fått nej men glömmer visa sjukskrivna ungdomar som är helt utmattade av att färga sitt hår och naglar i olika färger, och nya tatueringar och metallringar på olika ställen och vill inte jobba. Alla system har problem, mest därför att lata individer försöker utnyttja systemet till annat än det var tänkt för.

 19. ”USA hotar Tyskland med sanktioner om landet fullföljer projektet med den ryska gasledningen Nord Stream 2 i Östersjön.”
  Det blir nog svårt att stoppa detta projekt
  Miljarder euro redan investerade bl.a. i produktionen av rör

  • Den gryende trojkan Berlin/Bryssel – Moskva – Peking kommer nog inte gå lätt att skrämma i framtiden.

    • För Erdogan ett klokt beslut eftersom hans semidiktaturstat inte kan vara försäkrad om leveranser från USA om utvecklingen fortskrider och hans NATO medlemskap ifrågasätts. Däremot ifrågasätts inte hans islamistiska regim från ryskt håll och leverans av missiler m.m. kommer att fortsätta så länge han betalar

     • Saudi är ett otäckt land. Dock har dom idag en politisk ledning som verkar gå åt rätt håll med en modernisering av landet i trots mot dom starkt fundamentalistiska religiösa krafter som också finns. Till skillnad mot Iran och altmer Erdogans Turkiet är man inte på samma sätt aggressiv mot västvärlden.

 20. Det har blivit alldeles för komplicerat med demokrati, vi kör med sanktioner istället.
  Med hot eller belöning har vi klivit ner på en nivå vi hade för 2000 år sedan.
  Att peka ut individer som häxor, demoner fungerar lika bra idag som då.

 21. Jimmie och SD kommer att få samma problem , presstödet måste avskaffas så att vänsterpöbelns media-dinosaurier kan få dö ut och ÄRLIG journalistik kan få ta plats istället . . en journalistik som folk är villiga att betala för och därmed har egen livskraft !

  • Låt endast dom som betalar skatt få rösträtt och vi får plötsligt en bättre koppling mellan verkligheten och dom som försörjer den.

   • Ja , nettoinbetald skatt , tekniskt sett så betalar även bidragsberoende skatt . . men dessa ska inte räknas , bara de med riktig anställning och som bär upp landets ekonomi ska få rösta !

    Med tanke på hur landet ser ut nu så måste delar av feodalismen tas i bruk igen !?

    • V och MP vill sänka röståldern till 16 år för att nå den naiva gruppen som är lätt att manipulera. Gruppen som lever på föräldrar, aldrig jobbat, försörjt någon, i bästa fall tagit hand om en häst, katt eller marsvin, men har en massa idéer om hur Sverige skall styras. Vi ser dom på demonstrationer och undrar hur dom tänkt eller om dom bara följt med.

    • I så fall ska inte offentliganställda få rösta heller. Men det kanske är lika bra det eftersom indoktrineringen är svår i offentlig sektor.

     • Sudo men de lever ju inte på bidrag, utan på lön från utfört ARBETE!!!

    • Så i princip så ska stats/landstings/kommunanställda INTE FÅ rösta?…….
     För de lever på våra skatter
     Och då även pensionärer som lever på bidrag (Enl Moderaterna i alla fall!)

     • Jag tankte forstas pa folk med riktogt jobb som gor riktig nytta, men visst kan man rakna bort en del pappersvandare pa manga myndigheter !

  • SVT kan SD ta över sparka dom flesta o sen återanställa dom som motsvarar dom krav som man kan förvänta sig av en riktig jornalist det lär ju inte bli så många

 22. Sanktionerna mot Iran, gör att mer rysk o amerikansk olja lär bli dyr för oss. Men ger Rysslands rubel o amerikanska Dollarn en jättepuff . Det lär följa ännu mer jobb i USA .
  Och Trump ser om sitt hus, medan ryssarna glider på ett tillväxtgivande bananskal. Att de dessutom ska försörja Europa med gas gör dem till stora maktfaktorer .
  Och vår ”tillväxt” leder till kronans fall . Fattigdomen ökar .
  Så Trumps politik genomförs allt medan västvärldens korrupta media bara får skåpmat att reta upp sig på . Tycker han lyckas bättre än kritik och föregångare sedan Reagans tid, än vad vi får höra.
  Blir det någon framgång beträffande Korea har han genomfört sin huvudsakliga politik.

  SD / AfS efter valet !

  • Om fler länder börjar hämta upp den olja och gas som finns under dom skulle prisutvecklingen bli väldigt annorlunda. De flesta länder i Europa skulle kunna få en seriös del av sin förbrukning från egen produktion. Men vi har en hård kampanj från grönvänstern och deras hydra av organisationer mot alla sådana beslut om lokalproduktion av petroleumutvinning. Det skulle även vara ett dråpslag mot Gazprom om Europa blev självförsörjande eller fick direkt pipeline till mellanösterns leverantörer

   • Var finns den oljan?
    Gotland (tror jag fortfarande pumpar upp 2-4 fat I VECKAN!
    Det klarar Sverige sig på i 1 millisekund!

    • Finns i lagren som sträcker sig från norr om Gotland ner längs Östersjön och till Danmark. Även tänkbara mindre områden vid Norska gränsen. Det som borrades på Gotland var väl mycket primitivt och provhål inte täkt för någon större utvinning

  • Först sitter ni och hyllar Trump och sedan ser ni att han kvaddar världens ekonomi!
   Så vad är viktigast att Trump gör som alla andra presidenter …..
   Spenderar mer än han har i intäkter eller att han försvinner från posten snarast innan han orsakar ett världskrig
   och så du kommer att rösta EFTER valet?!

   • Vad gulligt .
    Men Trump utlovade Dollarns vikt, arbeten åt AMERIKANARE I AMERIKA i första hand. Vad gäller hans taktik att både finta och hålla media fungerar alldeles utmärkt. Lyckas han åstakomma något med Korea är han värd Nobelpriset, vilket ändå delas ut till kreti o pleti .
    Dollarn, Rubel med många andra valutor når nu höga nivåer och den amerikanska tillväxten är mer än dubbelt vad något europeiskt land lyckas med.
    M a o HÅLLER HAN LÖFTENA OM ATT FÅ LANDET PÅ FÖTTER !
    Här rasar kronan och skuldberget eller bubblan är nu ett faktum att räkna med, allt medan politikerna med mediafnasken som ”Bagdad Bob” förser invånarna med rena fantasier och drömmar med alla sina brutna vallöften samt blivit rasister….

    Vi är bara vid kanten till raset .
    De mina i USA samt här, lär vara i favör för hans politik . De ser sitt land växa med respekt från omvärlden.
    Bara dumheten att låta Iran leka med kärnenergi . Fundamentalister och krigsmånglare

 23. Det råder nu optimism om att dessa subversiva fascistiska vänsterdrägg aldrig kommer kunna vinna några val men jag är mer bekymrad om hur sinnessjukt långt till vänster dom lyckats dra väljarna med indoktrinering även om dom nu förhoppningsvis kommer tappa taget.

 24. Att kalla gängmedlemmar från MS-13 för djur är helt klart förolämpande. För djuren.

  Vad jag minns från den här dokumentären så måste du för att räknas som fullvärdig medlem av dom ha begått ett mord för gängets räkning och det finns över 100.000 medlemmar. Nu kanske det är en sanning med modifikation om gänginitieringen att du måste mörda för dom, men att dom är ”djuriskt” brutala är inget att hymla om.

  https://www.dailymotion.com/video/x4yfbvj

 25. Vilka nyanlända latinamerikanska bestar: ”ett osedvanligt brutalt mord där en man knivhuggits 100 gånger, fått huvudet avskuret och hjärtat utslitet”! George Soros kommer nog att börja dirigera massinvandring inte bara från Mellanöstern och Afrika utan även från Latinamerika till Europa. Vi måste rösta på politiker som skyddar oss från det pågående folkmordet!

  • JAHA
   Så ska invandringen skyllas på George S även i en artikel som handlar om Trump???!!!
   Finns någon ”globalism” tror du inte att Trump är med där?
   Nu vill han ju rädda jobb I K I N A
   Var är ”AMERIKA FÖRST” NU DÅ

    • Nå Eva
     Hur var det då med Trump?
     Är inte han en del i ”Globalismen”?

     Som exempel:
     ”Filippinernas nyutnämnde konsul till USA, Jose E.B. Antonio, just byggt klart en skyskrapa i Manila tillsammans med Donald Trump. Strax efter det amerikanska valet flög Antonio till New York och höll ett privat möte med barnen Trump och sedan en fest för särskilt inbjudna där man lovade att ”fortsätta bistå med produkter ni kan njuta av och vara stolta över”.

     Det pågår en nystartad brottsutredning, ledd av åklagare, kring investeringar som gjorts i Trump Hotel i Rio de Janeiro, Brasilien till Trumps brasilianska partner LSH Barra.

     Flera av Trumps kommande fastighetsprojekt i Indien, som är det land utanför Nordamerika där företaget har allra flest kommande projekt, blir verklighet genom avtal skrivna med företag som har kopplingar till Indiens viktigaste politiska parti.
     Det pågår tvister mellan Trumpföretaget och parter på Irland och Skottland.
     Trump själv medgett att han kan befinna sig i en jävsituation med Turkiet eftersom hans företag har två skyskrapor, ett shoppingcenter och ett möbelsamarbete i två turkiska städer. Den komplexa situationen blev uppenbar när Trump gjorde ett kontroversiellt uttalande om att muslimer inte borde få komma in i USA, något som föranledde presidenten Erdogan att kräva att alla Trumpskyltar skulle tas ner. De två ledarna har talat med varandra efter konflikten och ska nu ha en god relation, enligt den nyvalde presidentkandidaten.”

     • Tyvärr misstänker jag att även Trump tillhör globalisterna. Det tycks inte spela någon roll vilken amerikansk presidentkandidat som blir USA:s president. Makteliten kontrollerar både Republikanerna och Demokraterna.

     • Och du tror inte att du är konspirationsteoretisk?
      Om man springer runt och tror att ”alla” är emot en så mår man bara dåligt.
      Tänk mer själv och jaga inte konspirationer på nätet
      Du kommer tyvärr bara att hitta konspirationer även på dagis och förskola

     • Det sägs att ”konspirationsteorier” är ett ord som CIA har hittat på för att förlöjliga och vifta bort sanningen.

 26. Nu skriver jag utan att ha läst artikeln!!!
  Och jag gissar att ”pratshowsvärden” jobbar på FOX!?
  Är gissningen rätt eller fel 🙂 🙁

 27. Som en upplysning så kommer det ur Trumps mun eller från hans Twitter och orden är det samma som det hänvisas till i mediet hans egna ord och han har skrivit/sagt detta
  ”ÄR DET INGEN FÖRVRÄNGNING ELLER MISSUPPFATTNING!”
  Trump har sagt/skrivit vad som nu sägs/visas!
  Varför har ni sådant behov att försöka förvränga även Trumps ord?
  Trump menar ALLTID VAD HAN SÄGER!!!
  (Åtminstånde då orden lämnar mun eller handen)
  Två minuter senare så kan han naturligtvis ändra sig men det är en annan historia!

   • Man ska inte sortera ut!
    Precis som när ”ni” påstod att när Trump sa om ”Se vad som hände i Sverige i går JA I GÅR” (minns du?) så menade han någonting som skett ca 6 månader tidigare i Sverige, dock så hade det hänt något i Frankrike ”I går”
    När folk går över gränsen är de då MS 13-medlemmar i synnerhet eller i undantagstillstånd?
    Efter som det är ett allvarligt fel på den herren så klarar han inte av att dela upp sina meningar!
    Han kommenterar ALLA på en gång och då skapar han själv missförstånden!
    Narcissister har en förmåga att göra så!

 28. tt exempel från Sverige var när SvD publicerade en artikel som gav sken av att komma från FN, eftersom den hette FN – föreningen eller liknande.

  Det var bara det att det var en rätt så vänsterriktad svensk klubb.

  Inte ens SvD skäms.

  • Inte ens ?
   det var länge sedan SvD var läsvärd info. Numera ärväl blaskan bara en hållare för korsordet som är det enda som kan avnjutas

   • En gammal dam jag känner har SvD men läser bara deras
    Dödsannonser. Resten är bara gali-matias, tycker hon, men
    man måste hålla sig uppdaterad på det som betyder något.

  • Vem bryr sig längre om vad som skrivs i SvD? Av PK-politiker finansierad
   blaska med skattemedel tagna från det Svenska Folket.
   SvD är så under isen att dom har inte ens vett att skämmas! Men så ska
   det tydligen vara med oligarker och j*dar vid styret. Utan dom hade
   fredrik suttit på golvet någonstans vid det här laget. Beredd att dela
   utrymmet med svetsarn och ulven.

 29. Ytterligare ett genidrag av Trump. Får ”demokraterna” och dess aktivistfalang, msm, att göra bort sig totalt. Nu tar de avstånd från ett helt legitimt uttalande av Trump och lierar sig med ytterligare en grupp samvetslösa mördare. Bra för republikanerna inför ”midterms” , ytterligare ett sänke för ”demokraterna”.

 30. Journalisters dödgrävaryrke har satt djupa spår i den svenska pressen av direkt samhällsfientlighet yttrande mot alla, som vill skona vårt land ifrån en total undergång som medveten gärning som presenteras dagligen i massmedia.
  Att våra folkvalda politiker inte förstår det här är ju mer än bekant, allt som kan vara väl vald politik för att hålla vårt land som ett civiliserat dito, har tydligen politiker satt i system för att motarbeta med hjälp av journalistkåren?
  Ett av mina barnbarn sällskapar med en tjej som är totalt övertygad om som säger det: att ska vi bli ett par som gifter oss och skaffar oss barn då bör vi inte bo kvar här utan söka oss till ett annat land som respekterar mänskligt liv!!
  ”som respekterar ett mänskligt liv” hennes yttrande är exakt vad vår befolkning måste komma till insikt om, ska man fortsätta med detta usla handlande att fördöma folks leverne till förmån för utvalda grupperingar?
  NEJ och åter NEJ för då befinner vi oss på en mycket primitiv nivå, som bör tas upp i rampljuset och fråga våra belackare vad det är som har gjort dem blinda för livets existens och hatets lakejer till sina företrädare??

 31. Expressen samarbetar ju med vänstervridna fake nyheterna cnn, så vi kan nog förvänta oss samma stil av löfvens statligt styrda gammelmedia.

  • Löfvén får nog visa sin uppskattning på annat vis än att erbjuda hustrun! Nånting för méto

 32. Folk har lärt sig att genomskåda ”jounalistik” och insett att det inte är journalistik utan propaganda, i nio fall av tio så är det Globalistoligarker som kontrollerar informationen och syftet är att öka deras makt och rikedom ytterligare.

  • Hmm,
   Det ser ut som utlänska oparlmentariska mörka krafter försöker påverka den demokratiska prosessen här i landet .

   Något för SÄPO att titta närmare på .
   Men det blundas och bugas (som dom uppfattar) uppåt av tradition men dessa medlöpare kan snabbt få det hett om öronen nu när kriminaliteten sprider sej ,typ, ända in i den enskilde polismannens hem.

  • dom har väl alltit ljugit men efter internet kom har dom blivit avslöjade dom har inte ensamrätt till nyheterna längre nu är det alternativ media som gäller

   • Tråkigt nog finns det gott om alternativ media som går i koppel eller är fullt med foliehattar och konspirationsteoretiker. Men det är som sagt tur att möjligheten med nätpublicering finns för seriösa alternativmedia

 33. Behöver man kommentera? Den som inte fattar, saknar intellekt att läsa av samhället och det korrupta i det vi kallar media. Jag menar kom igen! Vi kämpar för vår demokrati och tyvärr är inte ens en överdrift!

 34. Paul Joseph Watson vägrar att låta sig intervjuas av mainstream media därför att han vet att allt han säger kommer att ryckas loss ur sammanhanget och förvrängas. De etablerade medierna tar sig själva på stort allvar och tror de är så viktiga att de inte begriper varför allt fler börja rata dem.

  • men.. men.. jag är ju prostitu-journalist. Jag är speciell ! Jag tycker ju så och då gör ju alla det för jag är ju så speciell och jobbar på prostitutbladet ! (sarkasm)

 35. I Sverige är Expressen värst! De har också avtalat med Trumps värsta amerikanska belackare!!!

 36. Effekt av multikulturalismen. Dådet mot mannen gjordes av gänget MS13 som skapades av Clinton Foundation genom att låta gränserna vara vidöppna (analogi till Sverige någon ?).

LÄMNA ETT SVAR