Asylsökande jagas för knivmord på 16-åring – höggs ihjäl hos sin mamma

Delningar

En afghansk medborgare jagas i Österrike misstänkt för ett knivmord på en 16-årig flicka. Mannen är spårlöst försvunnen. Polisen tar hjälp av allmänheten.

I söndags kväll hade en 16-årig flicka i staden Steyr besök i hemmet av en 17-årig ensamkommande asylsökare. 17-åringen invandrade till Österrike omkring 2016 från Afghanistan.

Efter att flickans mamma inte hört något under kvällen valde hon att ta kontakt med dottern. Dörren in till hennes sovrum var stängd och blockerades även av ett föremål. När mamman väl tog sig in i sovrummet fick hon bevittna en hemsk syn. Hennes dotter låg knivmördad i rummet med blod rinnandes ur munnen och flera hugg i ryggen, rapporterar Kronen Zeitung.

LÄS MER: 85-årig man gav asylsökare med avslag jobb och husrum – fick halsen avskuren

Österrikisk polis har häktat den 17-åriga afghanen i sin frånvaro misstänkt för mordet på den 16-åriga flickan. Polisen publicerar tydligt både namn, bild och längd på mannen.

LÄS MER: Klart: 9 000 afghaner utan asylskäl får stanna

Fler afghanska mördare
Det är snart precis ett år sedan som ett liknande mord ägde rum i staden Kandel i Tyskland. Den 27 december 2017 mördades en 15-årig flicka med en 20 cm lång kniv. Gärningsmannen var en ensamkommande afghan som flera månader tidigare hade fått avslag på sin asylansökan men ändå inte utvisats ur landet.

I början av 2018 mördades en 18-årig tysk flicka av en ensamkommande afghan som fått avslag på sin ansökan men även där inte hade utvisats. Motivet till mordet var att flickan vägrade bära slöja och konvertera till islam.

LÄS MER: Kabul nu säker stad för afghanska internflyktingar

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

291 KOMMENTARER

  • Ja, men tyvärr så är det inte hennes fel utan hennes frånskilda vitmanshatande batikhäxekärring till mor som förmodligen blev överlycklig av att dottern träffade en överårig muslim.

  • Staten tvingar ju ihop europeer och invandrare. I till exempel skolan. När vi i vuxenvärlden utsätter ungdomar för det. Hur kan vi då förvänta oss att de skall vara de som beter sig klokt och ansvarigt, trots våra ansträngningar att tvinga ihop dem?
   SD till exempel tänker ju bygga integrationsanstalter och tvinga ihiop unga svenska flickor med invandrare, om de nu mot förmodan överlever skolan. De kallar det för ”medborgarplikt”.

   • Det är Rövens Rikes, sätt att, avla fram ett nytt släkte med lägre IQ nivå, som gör dem lättare att, förtrycka. Det räcker med en sagobok skriven av Mohammed. sedan är saken klar. Vad, som sedan kommer att, ske med svenska mäns barn med mera intelligenta utländska kvinnor är fortfarande en öppen fråga. Dessa barn brukar i motsatts till de övriga vara mycket välartade barn och framgångsrika inom olika områden.
    PS Det är förresten de äktenskap där det förekommer minst skilsmässor .DS

    • Jag hänvisade till SDs förslag om medborgarplikt:

     Social bakgrund, KÖN, ekonomisk ställning eller HÄRKOMST – ingen sådan faktor tas hänsyn till vid mönstring eller efterföljande tjänst.

  • Jag tror att den typen av flickor som råkar ut för sådant kommer från dysfunktionella familjer, ungdomar som revolterar osv. Jag tror att allt fler unga tjejer är upplysta idag och aktar sig för umgänge med dessa killar. Det skulle i så fall förklara varför de våldtar både människor och djur.

 1. Khawari hävdar att om en afghan flyttas till Afghanistan, dör han. Men alla som unga afghaner mördar, aldrig ett ord om dem, Khawari?

  • Dom som måste leva i Afghanistan dör tydligen psykiskt så då vet vi det alla som kommer från Afghanistan är psykiskt döda. Med hjälp av dom ledtrådarna börjar jag förstå varför Sverige inte behöver psykiskt döda människor i Sverige.

  • Ja, och om en afghan flyttas från Afghanistan till Europa så dör Européer men det tycker Europeisk media och ledare inte är ett problem.

   • Men det är ju helt i sin ordning, enligt flera högt uppsatta. För alla européer är ju rasister. Så ju fortare de dör ut, desto mindre rasism. Så det är därför du aldrig hör några protester från varken journalister eller politiker.

    • Det var inte hela folket, som valde detta spektakel utan det var de s.k. dumsvenskarna 82%, ni vet dom, som även är extremt fega och har storhetsvansinne, som skulle ha överträffat t.o.m. Adolfs.

   • De oskyldiga dödas, för att skapa ”lebensraum” som en viss, ökänd, numera död ”politiker” en gång myntade.

    Och detta för att vi har politiker och journalister, som anser att vi alla är ”rasister”. Men om vi är döda, kan vi inte protestera eller klaga, och vi tar inte upp någon plats för dessa ”ûbermensch” (också ett uttryck, myntat av samma döda politiker). Så regeringen är nöjda.

   • som somaliska ”flyktingarna” som sen varje år åker på semester till somaliland. Vi vet att det ljugs friskt om statusen i dessa länder och dess folk.

    • Minns en intressant artikel från Avpixlats tid. Minns inte om det var Norge eller Danmark. Men det var ett land iaf (inte Sverige) som gjorde en skatteraid på flyget till Mogadishu. Så fick alla visa upp hur mycket pengar de hade på sig. Alla som hade över € 10 000, fick kliva av planet, bli extra beskattade, få pengarna beslagtagna och förklara hur det kom sig att de hade så mycket pengar på sig, när de stod som ”arbetslösa”.

     Vad jag hade velat höra de bortförklaringarna, och se deras miner när de fick se sina pengar tagna i beslag. Det var många som hade långt över € 100 000 på sig. Hur många svenskar kan ha på sig så mycket, när och om de åker på resa?

    • Svenskingarna, är mest kända ute i världen för sin monumentala dumhet. Så talesättet har blivit; Den, som inte kan lura en dumsvensk är ännu inte född!

    • Och givetvis ska vi stå för fiolerna….Läste om 1000 somalier som åkt hem på semester och blev fast där,den trippen blev inte billig.

  • Dom kan dö, därför att det finns många Afghaner i Afghanistan. Dom är ett av världens mest värdelösa folkslag. På ett själsligt plan är de inte ens människor.

 2. Hade jag varit en Afgansk mördare i EU så hade jag lätt stuckit till Malmö. Där smälter man direkt in i majoritetsbefolkningen på gator och torg och får jobb som tex narkotikalangare, manshora och hitman direkt.

  • Tack var det kommunal skatteutjämningssystemet! Bra Jobbat!
   Och vad bra det vart med dom Svenska Pensionera också , OCH EU-medlemskapet , billigt , bra och en fin deal för Svenska skattebetalare! TACK!! Politikerna jobbar verkligen stenhårt för oss svenskar!

   • Till alla dumsvenskar 82%, som till äventyrs läser dessa sidor.
    När jag började min bana till sjöss, Fanns det 4 valutor, som låg i paritet med varandra Skr, DM, Floriner,och Schweizer franc, ca, från 1,23 Skr, till 1.33 Skr. Idag kostar en Schweizer franc ca, 10.00 Skr.
    Sug på detta och låt er väl smaka alla ni glada kretiner.

  • Ja, man kan ju undra hur man ska klara en gymnasieutbildning med bara afghansk grund(koran)skola i botten eller ingen skola alls? Någon uppföljning kommer naturligtvis aldrig att göras.

  • WHAT! – Vi har ju precis gjort tvärtom – slagit upp alla dörrar ock ekonomiska skyddssystem(det s.k samhällskontraktet) på vid gavel – via Global Compact.

 3. Det kommer bli en stor ändring av folks attityd till afghaner framöver när ekonomin slår hårt mot deras egna plånböker,och afghanerna kör omkring i fina bilar och går på soc i modekläder,den som tycker det känns ok arbetar nog själv inom asylbranschen.

 4. I Österrike daltar man INTE utan lämnar ut fullständigt namn och foto på mördaren !!
  I Sverige har vi ju … saft-, bulle- och halalkorvspolis..

 5. vad är det med dessa naiva fruntimmer? Är de så korkade? Sorgligt men de får börja använda fettet mellan öronen.

 6. Det är numera vanligt att flickor mördas av asylsökande även i Tyskland sker det varje dag. Förstår inte att ingen reagerar. Idag var det upplopp av eritreaner i Bamberg som kastade gatsten mot 100 poliser. Det är tacksamheten för ”welcome refugee”.

  • De vill ha allt serverat för folket vill ge dom allt som politikerna o media, men lite vill alltid ha mycket mer.

 7. Vi har 9000 av dessa i Sverige . Morgan
  , Stefan och Annie har sett till det.

  Det skulle vara till fördel om västerländska tjejer började läsa alternativmedier minst 3 ggr i veckan.

  Det kan rädda liv .

  • 9000 är de som fick avslag, men som får stanna pga gymnasielagen. Det var väl lika många som fick stanna. Hur många av de 35.000 ”barnen” som kom 2015 var egentligen afghaner? Tror det var ganska hög procent så många har ju fått PUT.

  • Från två av mina vänner, den ena ambulansförare, den andra lärare, hör jag ofta samma sak. Somalier är dom som är jobbigast att ha att göra med. Om Afghaner får jag ofta höra att dom är väldigt artiga och ambitiösa. Men från ett dysfunktionellt land med helt andra värderingar så är chansen stor att andra råkar illa ut när det slår slint i huvudet på dom.

 8. Kan tyvärr inte känna någon empati med dessa spån,hade nån av oss normala varnat henne för att umgås med dessa så hade hon garanterat gapat om att man är”rasist”etc etc etc.Skulle inte förvåna mej om hon var med i welcome rapefugees.Som man bäddar…..

 9. Straffet för man har en allt för liberal asylrätt , är antalet mord och våldtäkter ökar. Det är idag alldeles för lätt att söka asyl inom EU..

 10. Undra hur många sådana här mord begås i Sverige egentligen. Enda gångerna det blir rubriker är när kulturberikare dödas i gänguppgörelser.

  • hon hade gillat det, precis som svenne mammor när deras döttrar blir våldtagna. Så vill de inte anmäla händelsen för de är rädda för utvisning. stockholms syndromet kanske?

    • Vi har olika åsikter i mycket märker jag. Dessa monster skall inte åka hem för då kommer de bara tillbaka fort som attan.
     I stället skall Sverige hyra fängelseplatser som har ungefär samma standard som i deras hemländer. Strafftiden kan dock bestämmas i Sverige. Då skulle vi avlasta de svenska fängelserna och tjäna massor av skattekronor som kunde gå till svensk åldringsvård i stället bl.a. Win-win, alltså.

     • Det är oxå en lösning. Bästa att låta fängelse direktören i hemlandet få en ekonomiska bonus för varje Svenska fånge som dör i hans fängelse, då har vi verkligen win win.

 11. Varje gång jag läser om ett mord av det här slaget på, i detta fall en tysk flicka, men också våra svenska, kan jag inte låta bli att undra hur deras föräldrar röstat. Aldrig i livet att jag skulle tillåta min dotter att umgås med sådant klientel.

  • Nej man skulle vara livrädd varje dag, tanken går direkt till Elin Krantz föräldrar. Elin blev våldtagen och mördad av en Eritrean.

  • Då tillhör du minoritet , vilket betyder att, du inte tillhör dumsvinias gäng.Vilket har massor av medlemmar jag, skulle våga mig på att, gissa på omkring 90%
   Utan istället är en självständig intelligent människa.

 12. Bäst för honom att han tar sig til sverige, så att han kan få frikort, lgnht, körkort och livstids uppehälle…Och självklart skaka hand med Löfven. Eller gäller handskakning bara våldtäktsbarn?

  • Här är vi expert på att dalta med brottslingar. Nu vill man ge barnmördaren Anders Eklund ett tidsbestämt straff, han har inte ens suttit i 10 år fängelse. Låt honom sitta minst 40 år fängelse. Brottslingar skall sitta inlåsta i mörka celler, man kan aldrig dalta med kriminella monster.

   Snart kommer Stureplan mördaren få lustmörda ingen, för i Sverige vet vi hur man daltar med kriminella. Kanske blir det din dotter som fäller offer för den här kriminela monstrets kulor?

   Svenska rättsväsendet har inte ens klarat av att ge Anders Eklund en spöslitning.

  • Söker man asyl och en ny framtid i ett annat land så borde man inte gå runt och mörda .

   Det är någonting riktigt fel på dessa människor.

    • Dom bara testar oss. Inför något värre. Fråga svetsarn
     varför – det svar du får, är väl att: ’lite spill får man räkna
     med’, kan tänka.
     Frågar du en Centerpartist så blir svaret: vadå? var har du
     läst dom lögnerna? du måste vara en sån där SD-are som
     inte ens blir bjuden på Nobelfesten! haha!!

   • Jag, förstår att, du menar svenskingarna, som importerar sådant klientel. Men du skall veta att, dumsvenskarna kör hårt efter devisen; ”Ju sämre desto bättre”! Tyvärr så har inte detta märkliga folk 82% mer vett än så. Allt så är 82% vettlösa minst sagt. med ett sådant folk kommer Sverige aldrig kunna överleva.

 13. Somalier, Afghanistanier, Eritreaner, Irakier, Bergsturkar, Iranier osv mm
  De har alla en sak gemensamt i Sverige!
  Ingen av dom, dvs noll(0) procent är flyktingar eftersom det inte går att ”fly” från de länderna och sedan hamna i Sverige!
  En överväldigande majoritet är gratisätare/kolonisatörer!
  De beter sig som de är fostrade till, enda likheten de har med oss är att de oftast går upprätt på två ben!

  • Bra skrivit men. en sak kommer under alla omständigheter på deras plus sida. De har höjt IQ nivån i länderna de lämnat, som du räknar upp och i sitt mottagarland Sverige.

 14. Hon bjöd alltså hem honom, helt frivilligt, till sitt och sina föräldrars hem ?
  Hon ser ju inte speciellt tysk ut själv heller ?

  • Många västerländska tjejer färgar håret svart nu för tiden.

   Varför kan man bara spekulera om..

   • Mycket märkliga saker händer på ganska kort tid, kolsvarta ögonbryn, förstoring av läppar/bröst, lösögonfrans. Att inte kvinnor begriper att dom helt håller på att göra bort sig. Svenska män tycker nog att orginalet är bäst som det är. Ni damer som gör allt ni kan för att ”förstöra” ert utseende…..lägg av ni duger så bra ändå.

 15. Afghaner, afghaner överallt afghaner, borde införas en EU-lag på att alla afghanhundar ska ha munkorg och strypkoppel när dom vistas inom EU…

 16. Man publicerar åtminstone namn och bild på mördaren vilket man ALDRIG skulle göra i Sverige. Här får mördarma (om de är muslimer) hellre gå fria

  • Vi får se hur pass mycket Svensk kvällspress kommer att släta över detta..

   Utelämnande av relevanta fakta är en självklarhet. Därmed sätter dom svenska tjejer i fara då dom förblir ovetande om vad som försiggår.

  • Vi har inte ens fotboja och offentliga register på vilka dömda sexuallbrottslingar som bort i våra bostads område.

   Med en lagändring där sexualbrottslingar måste bära spårsändare är publik sökbara på internet skulle ge oss ett tryggare samhälle. I USA har man speciala bostadsområde för frigivna sexualbrottslingar, vilket ge ett tryggare samhälle.

 17. Många västerländska tjejer fattar inte att de riskerar att ses som en ”ägodel”, redan efter första dejten.
  Och en ”ägodel” har inte rätt att gör slut.

  • Stackars flickor. De blir hjärntvättade med propaganda i skolan och sociala medier om den ”rätta” värdegrunden och ”refugees welcome”. Och så tror de att afghaner beter sig på samma sätt som alla andra killar de växt upp med. Det blir ett brutalt uppvaknande eller, som i det här fallet, ett brutalt insomnande. Skolan och föräldrarna har stort ansvar för detta.

 18. Och Lööf lät dessa 9000 stanna. Vad händer med dom som inte klarar gymnasium och måste åka hem? Det räcker visst inte med Akilov och IKEA mordet.
  7-klövern vill ha mer, gärna från andra länder.

  • Måste åka hem ?

   Det kommer aldrig att ske oavsett om dom inte klarar gymnasiet.

   Dom kommer att få stanna livet ut oavsett , det kommer Steffe , Annie och Mogge att se till.

 19. ”16-årig flicka-17-årig ensamkommande asylsökare-in i sovrummet- flickans mamma-knivmördad”

  Jag förstår.

 20. Det har även varit många mord i Norge där afghaner har varit gärningsmän. Inte bara på tjejer utan även på en ung norsk kille som blev mördad i affären där han jobbade. Det var ett mord plus två allvarligt knivstuckna i Trondheim av en afghan för inte så länge sedan. De två sista fallen var gärningsmän som nekats asyl. Finns inte många värre folkslag än dessa afghaner.

  Den som blev mördad i T-heim var en landsman på samma boende. Det blev bestämt att han skulle begravas i Norge och familjen fick komma på Norges bekostnad. En bror var asylsökande i Tyskland och föräldrarna bodde i Turkiet. Nu får man inte ut dem från Norge förstås, utan nu kräver de att få vara kvar då de tydligen inte får komma tillbaka till Turkiet där de bara hade tillfälligt uppehållstillstånd. Folk är så jäkla förbannade för att de fick komma till Norge och nu detta. Det är bara en enda soppa med alla dessa afghaner.

  För ett par år sedan var det en afghan som mördade sin 16-åriga fru och tog deras gemensamma barn och rymde. Han och barnet hittades sedan i Italien. Bara elände och skattepengar som rinner ut. Samma problem i hela EU när dessa väl har kommit in.

 21. Har dom en mördarkultur i Afghanistan eller vad är det frågan om egentligen ?

  Hur många mord och knivdåd har dom stått för dom senaste 3-4 åren ??

  • Afghaner har ett ”hederstänkande” som är värre än ngt annat folkslag. Hela deras tänkesätt går ut på att de ständigt är kränkta och måste ta revansch och hämnd. Kniven finns alltid med och åker upp för minsta lilla bagatell. Man mördar ständigt för småsaker. Mkt inavel och låg IQ plus ingen impulskontroll utan allt går på reflexivt beteende.

   Det finns en del skönlitteratur tex. av Khaled Husseini där man får med sig hur de ”tänker” eller snarare inte tänker utan bara handlar.

  • Deras kultur vill minst 70% av Sveriges röstberättigade att vi skall ta till oss, vilket är djävligt skrämmande!!!!
   Hur kommer VÅRT land se ut om 20 år????

   • Min innersta dröm är att, det inte finns kvar på kartan. Utan att, våra grannländer går in och styckar upp det sinsemellan sig i bästa fall. Om de nu till äventyrs vill ta över en avskrädeshög. Eller så får de flytta svenskingarna + sina vänner asylanterna till ett s.k. ”homeland”.
    Fullt med sandlådor där de kan sitta och leka med små spadar och hinkar. Moskéer med minareter med högtalare, som vrålar ut islams härlighet stup i ett. Alla slaskar runt i pisstofflor under hela året ”damerna” insvepta i svarta smutsiga lassor óch inte att, förglömma dumduken på sitt kålhuvud.

 22. Well… man får håbe at, og det tillader jeg mig at gå ud fra nu moderen og datteren selv har lukket ‘den nye østriger’ ind i deres hjem, de selv har stemt for muslimsk indvandring!

 23. Utvisningsdömda ska hållas i förvar,tills det är dags att verkställa utvisningen.

  Eller ännu enklare.

  Stäng gränsen för asylsökare.

  De flesta asylsökare är inga flyktingar.

  Utan lycksökare.

 24. Finns bara en enda lösning, hårda tag..
  -Alla migranter som inte är ID styrkta måste skickas iväg till ett muslimskt land.
  -Alla migranter som begått minsta brott måste skickas iväg till ett muslimskt land.
  -Alla migranter som inte har en egen försörjning där man bidrar ekonomiskt till landet måste skickas iväg till ett muslimskt land.
  -Inga anhörighetsinvandrade har rätt till svensk pension eller 1 krona i bidrag, utan enbart den del man arbetat ihop under sin tid i Sverige.
  -Anhörighetsinvandrade har inte rätt till 1 krona i något som helst bidrag och styrkt ID samt bakgrundskontroll en självklarhet. Minsta brott= stanna hemma.
  -Automatisk utvisning vid minsta brott av migranter.
  -Fast ej skattebetalt arbete under minst 5 år innan man kan söka PUT.
  -Fast ej skattebetalt arbete under minst 10 år innan medborgarskap kan sökas.
  -Signa avtal om hyra av fängelseplatser för våldsbrottslingar,narkotikabrott osv i länder som Ryssland, Ukraina, osv där det inte är ett All inclusive hotell man hamnar på. Kostnaderna för skattebetalarna kan minst sänkas med 90 %.
  -Alla som inte har ett riktigt arbete inom 2 år ska skickas till ett muslimskt land.

  morötter och PISKA. I dagens kommunist Sverige erbjuds enbart morötter och gräddtårta. Piskan är enbart för svenskarna

   • Ja, men en klar majoritet av våldsbrotten i Sverige begås av invandrare i första eller andra generationen med muslimsk bakgrund!!!
    I ett sådant läge måste politiker våga prata klarspråk och agera därefter!!!!!!!

 25. Tyvärr har Europa ledare som inte vill avskaffa asylrätten. Så länge man kan komma ifrån ett land i MENA området och få asyl i Sverige, då kommer vi ha den här problemet.

 26. 7klöverns ”godhet” i delstaten Sverige, har stressat andra delstater att hänga på trenden?

  Mycket ondskefullt att både skapa negativa konsekvenser i EU:s förenta stater och samtidigt vägra åtgärda hemländerna?

  Vi har även döttrar, de fostras till reflektion, precis som sönerna.

 27. Afghaner är väl inte hemma någonstans?
  Pakistan kan de glömma och de är ännu värre och Iran vill inte ha med dom att göra förstår varför det enda det landet har är de sju blå sjöarna och en alldeles för stor befolkning men glöm inte unga marockaner och algerier inte att leka med de heller fråga Holland och Frankrike

 28. Snart är Sverige ett konkursbo och ligger i ruiner.

  Då blir det stopp på de invasioner av parasiter,som vill äta sig mätta på värdlandets bekostnad.

  Så jag hoppas att ekonomin rasar snart.

  Därefter är det dags att bygga upp landet igen.

  Med sanna patrioter och folk som vill försvara sin frihet och nation.

  Amen!

   • Parasiterna hittar andra värddjur i något annat land.

    En parasit överlever inte om den inte kan finna näring hos något värddjur.

    Så parasiterna flyr likt gräshoppssvärmar till nästa område,som erbjuder föda gratis.

    • Tror jag inte på de kommer tvinga oss att belåna precis allt till deras välfärd på vägen lämna frivilligt tyvärr inte

     • Tror att ni båda har rätt. Den nya generationen politiker i Sverige, dem med rättspatos, kommer att vara generösa i överkant mot invällare. Befolkningen kommer också utgöras av Linneor och Thunbergare. De kommer okritiskt ge generöst. Bland de äldre, som hjälpt till att fylla på laforna, där är man hälsosamt skeptisk mot invällare, och viljan att ge kommer inte vara hög.

 29. Trodde först att det hänt i Sverige och var förvånad över bildpubliceringen.
  Den europeiska kontinenten våldtas och skändas och vi kan inget göra mer än att beskåda eländet bortsett från ett antal eldsjälar som Janouch och liknande som nu viger sina liv åt att uppmärksamma denna surrealistiska förödelse.

 30. Denne afghan kan med stor sannolikhet redan befinna sig i Sverige med ny falsk identitet och snart ett uppehållstillstånd med antagning till någon gymnasieskola!!!

 31. Han har säkert flytt till Sverige med sikte på Socialförvaltningen i Lund.

  De hjälper ju IS-mördare undkomma rättvisan så han räknar väl med samma hjälp som de.

 32. Förutom en berikande invällning av afghaner, vad det verkar, är staden Steyr känd för en lång tradition av teknik och industri. Exempel är vapentillverkaren Steyr Mannlicher/Steyr Arms, Steyr-Daimler-Puch som tillverkar delar till militära och andra specialfordon samt Steyr Traktoren som, hör och häpna, tillverkar mycket fina traktorer. Allt detta lär väl så småningom bli industrihistoria.

 33. Another innocent life just washed away.
  Let’s take a look for a second to the rhetoric of these irresponsible fool politicians, for example when Barack Obama said regarding the gun control: ”If we save even one life from gun violence, it’s worth it.”
  It looks like the same principles doesn’t apply for immigration control. Our children are just expendable cattle sacrificed for the sake of their crazy politics. Wonder what will happen when the cattle realize that united they are bigger and stronger…

 34. Det är alldeles för lätt att få asyl i Sverige.. En tuffare asyl lagstiftning skulle göra Sverige tryggt ingen.

  • Hela poängen med asyl är att hjälpa våra grannar söka skydd vid krig. Inte hjälpa lata afghanska män från andra sidan klotet få en Iphone X.

  • Total återvandring och totalstängda gränser för all överskådlig framtid är det som kan göra Sverige tryggt igen

   • Tolerans emot den som begå brott, är ett måste. Det är inte vår sak att bry sej vad som händer, om ett kriminellt monster bli avrättad i hemlandet eller inte.

   • Det är tydligen väldigt svårt att förstå eftersom bara 0,3% av befolkningen förstår det. Men se det positivt, man behöver en IQ högre än 142 för att vara smartare än 99,7% av befolkningen.

 35. Västerlänningar har svårt att se skillnad på en hazar från en annan, i våra ögon är de lika.
  Han kan säkert smyga sig in i sin folkgrupp och tyvärr försvinna.
  En god regel är att undvika samtliga………..

 36. Hade deras tidningar och TV nyheter rapporterat sakligt och ärligt angående invandrarvåldet så hade denna flicka kanske vetat bättre än att ta hem en asylsökande Afghan till sitt sovrum.

  Medier runt om i Europa har blod på sina händer för att ha ljugit och förvrängt sanningen i decennier.

  • ..och den sinnessvaga morsan likaså.Hoppas att hon tycker att sin liberala uppfostran och uppmuntran till samvaro över kulturgränserna var av godo.

 37. Hur många personer har inte drabbats av detta även i Sverige och hur många potentiella mördare av den här sorten har då inte vi i vårt land?!
  Glöm ALDRIG Ikea-morden i Västerås, Löfven!

  Myndigheternas och politikernas slapphet och inkompetens blir VÅR ’förintelse’!
  Hur har det förresten blivit med de marockanska gatu-”barnen”, som skulle skickas tillbaka? Har det verkställts?
  ”Marockanska gatubarnen har lämnat Stockholm” meddelade SR i augusti. Och vart tog de vägen – spritts ut i landet, gått under jord, fått anställning under slavliknande förhållanden hos en batikhäxa?
  Klart, då är det ju lugnt . . . bara de inte stör stockholmarna.

 38. Det är 30 miljoner sådana här som Annie Lööf arbetar dag som natt för att ta hit till Sverige. Det är sinnessjuk politik.

  • Borde vara både lättare och billigare att skicka hem henne till dem. Enkelbiljett.
   30 dussin afghansnablar kanske äntligen kan få tyst på skränet från rödskrikan.

 39. tillåter ni att edra döttrar umgås med invandrare?
  de flesta unga svenska flickor umgås ju faktiskt med invandrare.
  så det kommer mera. den som ger sig in i leken…………

 40. Det lär inte dröja innan vi kanske får läsa om mördade pensionärer då bl.a. dessa icke fantastiska afghaner ska bli en stor del av äldrevårdens framtida personal.
  Redan nu finns det andra grupper av icke fantastiska invandrare utan impulskontroll som härjar fritt inom äldrevården. Men det är klart, en äldres död kan lättare tystas ned och bortförklaras. Fy [email protected] för att bli gammal och utsatt i Sverige.

 41. JAg förstår inget, vad är det med alla dessa tonårsflickor och afghaner. Har man inte föräldrar som lär dom att INTE ens försöka umgås med afghaner.

  Och om nu allt detta är tillfälligheter, varför ser vi inte tyska tonårspojkar döda afghanska flickor.
  Hmmmm! Javisst ja! Afghanska flickor är mer eller mindre inte välkommna till Europa, bara vuxna afghanska män spelandes barn.

  • Kan du förstå hur djupt 60 års hjärntvätt har gått in i vanliga svenskar? Om du följer serbisk media borde du kunna se skillnaden.

   • Det var en retorisk fråga jag ställde.
    Vet mycket väl att svenskar efter 200 år av ickekrig i princip förlorat självbevarelsedriften ochn förmågan att kunna skilja fiende från vän.
    Dessutom precis som du skriver, hjärntvätt å det grövsta.
    Men man förväntar sig att tyskar ska ha lite mer insikt.

    Men samtidigt kan man inte skylla allt på de styrande och eliten.
    Folk måste ju för fan själva samla sig, resa sig från sina feta rövar och agera. Måste ju existera egen tankegång bland folk.
    Nu snackar jag iofs om svenskar i sista 3 meningarna.

  • Du har helt rätt. Därför ser straffen ut som de gör i deras hemländer. Endast avrättning, stympning och tortyr kan hålla dessa avarter i schack.

 42. O T :
  Handlarna , de små butikerna i Frankrike som normalt har en stor handel i december , kallar det nu ”svarta december” ( decembre noir). ( undrar om det är dubbeltydigt ?)

 43. Är jag Nazist om jag tycker att västerländska tjejer borde varnas.

  Liv står på spel varje dag..

  Eller är värdegrunden viktigare ?

 44. Tänkbara motiv :

  # Hon ville göra slut – Afghanen fick psykbryt.

  # Hon ville inte ha sex – Afghanen fick psykbryt.

  # Hon hade haft dialog med någon kille på sociala medier – Afghanen fick psykbryt.

  # Fick inte låna pengar – Afghanen fick psykbryt.

 45. När Afghanen hävdade ”äganderätt” till flickan/ kvinnan så ville hon backa ur.
  Det är då som dessa länders hederskultur kommer fram.

  • Finland har bjudit in dessa herrar till smörgåsbordet. Finska oskyldiga småtjejer är lätta offer. Finland, precis som en del andra länder bör kanske fundera på om deras immigrationspolitik är den rätta.

 46. Meddelande till svenska flickor och kvinnor. Om ni avlar barn med en person som har lägre IQ än ni själva kommer era barn av få lägre IQ än svenskar i gemen vilket leder till att era barn får svårare att klara sig i livet.

  • Efter vad jag ser nuförtiden har Svenska unga tjejer större läppar än IQ. Tyvärr tycks det inte finnas någon IQ botox eller också är det inte lika populärt.

  • När en svensk flicka sära benen för en afghan frågar hon inte vad samhället tycker om det.
   Det är hennes ”mänsklig rättighet” a knulla med vem som hon vill.
   Senare när han misshandlar henne, senare när hon vill föda hans barn, då ja, då springer hon till samhället och då vill hon alla ska ställa upp och hjälpa henne med bostad, pengar till och med blöjor.
   Någon gång måste folk lära sig att ta ansvar för sina handlingar.

 47. Jag hade aldrig släppt in en afghan i mitt hem, ej heller låta honom vistas ensam med min 16-åriga dotter. Hur f!n tänker mamman?

 48. Skicka hit afghanen till Sverige vettja, vi har många villiga batiktanter som behöver få sitt gäddhäng och sina dubbelhakor i gungning med en liten härlig afghanritt.

  • Jag själv har observerat på gatorna hur utmanande är dessa afganska huliganer är. De rör sig inte ur vägen, de flinar överlägset och spefullt…och idiotpolitikerna tror att dessa fanatiker kommer att ”anspassa sig” till västerländskt tänkande… Dessa afganer lever i en hel annan värld och känner av vittringen av svaghet och agerar därefter, i deras religion det är inte straffbart att skada ”otrogna”, dvs. dem som har tagit emot dem i Väst.

 49. Vad tycker Afghanska politiker om att deras land töms på arbetföra män i miljontals ?

  Ska vi tillhandahålla adresser så att dom kan hämta hem dom ?

  • De som blir kvar i landet, lever på enorma summor pengar från oss skattebetalare!
   Det i form av SIDA pengar, projekt i olika form, välgörenhets organisationer, som Röda Korset osv.
   Själv skänker jag inte en enda krona till sådana organisationer, som läkare utan gränser, Läkarmissionen, Röda Korset osv. Jag vet att de pengarna går uteslutande till muslimer!

  • Dom tycker naturligtvis att det är jättebra, det är ju politikerna i dessa sk*tländer som skickat hit dom för att sprida pesten och dödskulten islam.

 50. ”Öppna gränser” låter så fint. Men gränserna är då inte bara öppna för vänliga och godsinta människor, utan även för arroganta och ondsinta. Med pengar och gangstermakt att vinna här, är det mycket som lockar den senare gruppen hit.

 51. Är inte mamman lika skyldig, som myndigheterna, som har släppt in dessa unga muslimska hingstar i landet? Hon varna sin dotter för dessa odjur!

 52. Fortfarande ett mysterium att dessa fakeflyktingar får vara kvar i länder!!! Dom har inget annat skäl än att förstöra och snö åt sig av vår välfärd!!!!! Stoppa världens största bluff nu!!!!!!

 53. Enda som jag inte gillar med texten är att kalla en 18 årig för flicka. För då är ju skäggbarnen pojkar och inte män.

  • Snarare hur de har ihjäl brudarna som vägrar att konvertera. Det låter som en gärning på uppmanan mer än pga heder.

  • Psykopater (som de flesta politiker) är experter på att förföra, de säger alla rätta saker deras offer vill höra.

 54. Dom här ensamkommande skäggbarnen från Afghanistan verkar vara extremt populära bland både mammor och döttrar. Det är väl det okända och farliga som lockar kanske.

  • eller så är det de korkade kvinnliga moderskapskänslorna…

   ..” jag vet att han är jättefin på insidan, jag ska förändra honom även om han våldtar mig och spottar på mig efteråt varje gång”..

 55. Fy fan, i sverige så hade media pixlat bilderna såklart. Men man undrar om han dragit till svedala där alltid brottslingar skyddas och ges ett guldregn av bidrag.

  Lider med modern, samtidigt undrar man hur lång tid och hur många flickor som skall låtas mördas innan regeringarna låser gränsen, hur svårt kan det vara?

 56. muhamedanere skal være i muhamedanerland.

  Alle muhamedanere tilbage til muhamedanerland, hvor de hører til.

  Der bliver ikke fred og ro i Danmark, Sverige og Europa, før alle muhamedanere er tilbage i muhamedanerland.

  HERUT!

 57. Killen är redan i Sverige och väntar på en 2:a på söder. Efter den här artikeln kommer han snart att bli uppringd av Löfven och ska skaka hand

 58. FY FAN………………….
  Finns det nåt fegare än medlöpare?
  Folk sitter vid köksbordet och kacklar………
  Och vilka lägger dom sin röst på när det väl gäller
  Galenskap är att göra samma sak om och om igen, och förvänta sig olika resultat.

 59. Hade man tagit tag i problemet i tid så skulle vår värld vara så mycket bättre! Jag hade fan inte släppt in någon i landet om dom inte garanterat kommer att följa våra sedvänjor och lag! Man kan fan inte komma hem till mig och skita i köket när vi har ett dass!

 60. Västerländska tjejer måste lära sig fort nu om dom vill överleva sin 30 årsdag.

  59 miljoner MENA män är på väg till avtalsländerna i Europa via FN avtalet.

  Medier som vägrar rapportera om riskerna med detta blir indirekt medskyldiga för gängvåldtäkter , knivmord samt hedersmord.

  Rättsväsendet kommer inte att dömma dom , men folket kommer.

  • Afghanen gjorde bara vad som föll honom naturligt. Han är bara en helt normal Afghan.

   Mordet är 50% mammans fel, och 50% statens fel.

 61. Mer afghaner åt folket.

  Undrar bara en sak, finns det överhuvudtaget någon man kvar i Europa? Det måste ske tusentals liknande saker i Europa varje år, och alla gärningsmän klarar sig undan. How come?

 62. Föräldrar till västerländska tjejer ska vara skyldiga enligt lag att informera om riskerna med MENA männen.

  Underlåtenhet av detta ska leda till åtal för vållande till annans död vid händelse av mord.

 63. dessa Jäv–r får ganska fort ett förhållande till en infödd Svensk och sen går det snabbt.
  konvertera till min religion eller mord/mordförsök-ser ut som snapchat ökat på mängden just nu.
  Då jag fortfarande är så snygg så umgås jag bara med fruntimmer över 30.
  i verkligheten.

 64. Hyser inte mer agg mot Afghanen som gjorde detta än vad jag hyser för en huggorm som huggit någon i foten som trampat på den. Afghanen, liksom ormen, gjorde ju bara vad som är naturligt för dem att göra.

  Flickans mamma och pappa däremot – vad för slags demoniska föräldrar är det som låter sin dotter umgås med en Afghan? Det är ju lika sjukt som att låta en känd och dömd pedofil sitta barnvakt.

 65. Det är statens skyldighet att varna dessa flickor om vad som kan hända när man dejtar män från dysfunktionella länder.

  Staten har tagit hit dom .
  Staten har ansvaret.

 66. Så tragiskt. Visst, det är föräldrarna och staten som bär den yttersta skulden. Jag köper också tesen om att kulturmarxisterna tillsammans med mediekonglomeraten lyckats hjärntvätta våra ungdomar att frottera sig med etniska minoriteter. Men mot bakgrund av allehanda övergrepp som pågår mot småtjejer, borde inte de själva varna varandra för konsekvensen av att frottera sig med exempelvis afghanska män.

 67. Hur många offer har mångkulturen skördat nu ?

  Varför vill våra politiker ha in mera mångkultur när dom vet att det inte fungerar ?

LÄMNA ETT SVAR