Avsvimmad ung kvinna våldtogs av förbipasserande

Delningar

På fredagskvällen drabbades en ung kvinna av ett sjukdomsanfall i en park i Lund. En man som befann sig på platsen passade på att våldta den avsvimmade kvinnan. Polisen har ännu inte lyckats identifiera och gripa gärningsmannen.

Våldtäkten uppges ha ägt rum mellan 21:30 och 22:30 på fredagskvällen. Det sista kvinnan säger sig minnas innan hon svimmade av var hur en man kom fram till henne.

Eftersom mannen inte ringde 112 arbetar polisen utifrån hypotesen att det var våldtäktsmannen som kvinnan iakttog. Polisen vill dock inte lämna ut några signalementsuppgifter på den misstänkte. Detta trots att man ber allmänheten om hjälp med att lösa fallet.

Senare på kvällen hittades kvinnan av andra förbipasserande som såg till att ambulans och polis kom till platsen. Området kring brottsplatsen söktes av med hundar och kriminaltekniker men utan resultat.

Det framgår inte om sperma och DNA från gärningsmannen har säkrats på eller i kvinnan vid den rättsmedicinska undersökningen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

408 KOMMENTARER

 1. Innehållet på det Svenska smörgåsbordet bör nog uppdateras..

  Somliga tycks tro att allt är uppdukat i vårt land..

 2. ”Polisen vill dock inte lämna ut några signalementsuppgifter på den misstänkte”

  Polisen brukar vänta 6 månader med signalementet.

 3. Detaljrikedomen flödar i början men sedan tar det slut när det gäller signalement på ev våldtäktspersonen. Mycket märkligt må jag säga.

 4. Vad kan man dra för slutsats av detta … om inte det förkom en våldtäkt … ringde inte ens personen …. en svensk hade ring om hjälp eller bett andra folk om hjälp … så det måste vara en person som inte vet hur man ringer eller ber om hjälp … eller inte vill göra det för man har något att dölja …. att man är i sverige olagligt.

 5. Folk som inte förstår att de alltid måste röra sig i grupp väl beväpnade utomhus i Sverige idag, precis som araberna gör, gör så på egen risk.

  Jag är verkligen djupt besviken på svenska föräldrars vilja att ta ansvar för sina barn. De verkar inte alls bry sig. Jag har själv inte barn, men är det verkligen så jobbigt att man hatar dem resten av livet och vill se dem torterade till döds? Eller var småbarnsföräldratiden så extremt stressande att den dödade hela hjärnan?

  • Och så alla lärare med sina tomma ord om att barnen måste rapportera mobbning osv. utan att någonsin ingripa. Rektorer och POLITIKER är än vidrigare. Och så alla flata kvinnor som inte skyddar barnen utan utsätter dem för fara bara så att de kan komma framåt i karriären. De kan vara odugliga rektorer eller feminister som hycklar. Den vänsterideologi som fått fäste i landet är hemsk.

   • Rapportera, registrera, dokumentera, rapportera vidare, planera, kommunicera, samordna… Det är PK:s recept som garanterar ständigt totalt misslyckande med allting.

 6. Intill denna park ligger ett av Lunds mest ”berikade” områden som bara blir värre och värre som i övriga Sverige.
  Naturligtvis.

  • Oj då. Snart får polisen sluta berätta vart våldtäkten har begåtts så inte folk kan räkna ut att gärningsmannen inte är svensk(fast det kan man ju ändå)

 7. En kvinna segnar medvetslös till marken. En förbipasserande man ringer givetvis 112?

  Inte i detta fall då mannen som tycks sakna både medmänsklighet och svensk hjälpsamhet istället våldtar kvinnan!!

  Kan han tillhöra den sexfixerade kultur/ideologi som tror att också efter döden väntar 72 jungfrur i Paradiset för att tillfredsställa honom? Sjukt!

  • Det handlade tydligen om 72 getter eller dylikt från början. Sedan bytte man ut getterna mot jungfrur av någon anledning.

   • Ok. Jag har hört att det ursprungligen handlade om druvor, vilket kanske kan betraktas som jungfrulig frukt. Men russin ligger närmare måltid på överdådigt dukade bord. Måltiden är viktig, men för att locka män till terrordåd där de förväntas mista livet själva behövdes mer slagkraftig propaganda – och där kom jungfrurna in. Intressant, tack för info!

 8. ”Polisen vill inte lämna signalement men ber allmänheten att hjälpa till att lösa fallet”… smaka på den. Rikspolischef Anders Thornberg har garanterat regeringens fulla förtroende.

  • Stor anledning till att byta regering i höst, om man är rädd om sina barn. ni som inte bryr er om barnen, fortsätt som det är.

   • Alternativet är Alliansen/Moderaterna, de värsta förrädarna i Sveriges (världens?) historia. Jag föraktar svensk vänster, men samtidigt så drabbades vi av Fredrik Reinfeldt med bihang i 8 år.

    Sverige är kört, och det här folket får exakt vad det förtjänar. Det är bara synd att vi som inte har något som helst ansvar för vad som har hänt också får betala för det.

 9. Ja, det gäller att passa på.
  Hon sa inte nej, så då kan det väl inte vara våldtäkt, eller?

  • Man måste underteckna ett skriftligt dokument att man är villig att k-a bestyrkt med med underskrifterna av två ojäviga vittnen.

 10. Hej det är polisen. Vi behöver hjälp med att hitta en misstänkt. Hur ser den misstänkta ut? Det säger vi inte.

 11. Svimmade av eller blev så rädd att hon svimmade av !? … elle kanske blev nedslagen eller nersövd.

  • det är min tanke med !!

   Det första som slog mig, kvinnan kan förhoppningsvis komma ihåg något tidigare om hoN varit på någon uteservering eller dylikt och sedan då hon såg ut att vara färdig för att lämna så landade något i hennes glas eller liknande, ingen som vet men man får hoppas att sjukhuset tog lämpliga prover även för detta !! ?

 12. Det där stället ligger ett stenkast från Klostergården, ett område som har börjat bli ganska ”berikat”. Att polisen inte går ut med signalement talar för sig självt.

 13. VI BÖRJAR BLI JÄVLIGT TRÖTTA PÅ DET MÅNGKULTURELLA EXPERIMENTET!!!!!

  Förlåt om jag skriker, blir så förbannad….

 14. Ber allmänheten om hjälp men lämnar inte ut det signalement som uppenbarligen finns.

  Det är nog nu och det börjar synas i opinionsmätningarna.

 15. Det kanske var en invällarvänlig flicka?
  I så fall fick hon endast lite mångkultur.
  Cyniskt? Svar ja.

 16. Detta är exempel på brott som överhuvudtaget inte förekom i det gamla Sverige före MENA invasionen. En man som passar på att våldta en avsvimmad kvinna! Helt horribelt! ”Signalementslöst”..ja..vi vet ju alla vad det innebär 😛 Det är bara att konstatera..det är framför allt de svenska kvinnorna och flickebarnen som får betala ett skyhögt pris för sjuklöverpolitikernas sjuka begär att leka ”humanistisk stormakt”. Detta mina vänner är bara BÖRJAN av vad som komma ska med denna mardrömslika avveckling av Sverige..ett land som kunde varit ett paradis..som nu håller på att totlaförstöras och helt avvecklas!

 17. Det intressanta här är sannolikheten. Om man svimmade i Sverige för 20 år sedan hur stor var sannolikheten att man blev utsatt för en våldtäkt ? Idag gör nog kvinnorna bäst i att inte svimma, sannolikheten verkar ha ökat radikalt.

 18. Be för f*n inte om allmänhetens hjälp samtidigt som ni vägrar att lämna ut ett signalement.
  Vet inte vem jag blir mest förbannad på den äckliga förövaren eller Kling och Klang…grrr.

 19. Bara tre personer har skjutits till döds de senaste dagarna här i Sthlm. Integrationen är succé utan like. Alla kurvor pekar åt rätt håll nu. Rösta på mig / Stefvan Löfven, landsfader!

 20. Normalläget bör ju vara att man får hjälp om man svimmar på allmän plats. I en humanistisk stormakt med en feministisk regering tillhör det dock normalläget att man istället blir våldtagen.

 21. Sitter ofta arabfamiljer och grillar där nere i anslutning till sjön. Detta är precis intill området där bilbranden var för någon månad sedan.
  Usual suspects. Case solved.

  I september avslutar vi detta mina damer och herrar.

 22. Det var alltså inte en svensk, då hade en detaljerad beskrivning av honom lämnats ut till all media.

 23. Alltså ingen etnisk svensk! Jag hoppas att i polisens utredning ingår provtagning för att fastställa om flickan blivit drogad utan att veta om det innan hon svimmade. Förfarandet är vanligt bland ”nysvenskar”! Var hade flickan varit innan hon svimmade och vilka fanns på den platsen? Vad drack hon? Vad åt hon? Eller stack någon en kanyl i henne, utan att hon förstod vad det var? Även prov ang om hon överhuvudtaget våldtogs måste förståss tas!

  Det beskrivna ovan är något som polis MÅSTE rutinsmässigt ställa sig frågande om i dessa fall. Många, allt för många, flickor drogas och svimmar för att sedan våldtas av en förföljare. Här var förföljaren så het att flickan uppmärksammade något innan det blev svart. Gärningsmannen skall dömas till UTVISNING.

 24. Nämen snälla nån vad är det för tider. Det här är utlandsmentalitet. Där hjälper man inte någon i nöd, utan drar nytta av det för egen vinning. I naturriket kallas sådana asätare.

 25. Men det viktigaste för sjuklövern och pk-media är att tysta SD och alternativmedia så att ingen får reda på det.

 26. Fan polisen det är dags att ni slutar att använda kod 291. Tänk nästa gång kan det vara era döttrar som blir berikade och vad säger man då till sin dotter?

 27. Ptja, Han kan ju alltid hävda att hon inte sa Nej och bli frikänd. Det är då Svenska rättssamhället ser ut i dag.

 28. Polisen framstår som synnerligen patetisk när de först vägrar lämna ut signalement på misstänkte GM men samtidigt ber allmänheten om hjälp med tips.

  • Polisen vill upoenbarligen att de importerade våldtäktsmännen ska få fortsätta våldta Svenska kvinnor och barn eftersom de mörkar signalementen.

 29. En sosse fruktade att sommarens våldtäkter kan bli nådastöten för partiet. Klart att polisen är förtegen.

  Det känns som om det jobbar sossar och vänsterfolk överallt på svenska myndigheter.

  • Det är mycket som kan bli nådastöten för sossar och resten av den sverigehatande rörelsen. Våldtäkterna, alla skjutningar som tagit fart nu igen, LO:s samröre med italienska maffian, de 9000 afghanerna, m.m. Listan kan göras lång.

   • Livet blir så mycket enklare om polis och journalister slutar upp med att agera politiska aktivister.

    Det är väljarnas jobb att avgöra vilka politiker vi vill ha.

  • De få gånger som jag har besökt skatteverket , finns tillsammans med arbetsförmedlingen och försäkringskassan i min lilla stad…….ja det är bara sossar som sitter där. Klientelet är nog uppskattningsvis 95 % från Afrika och Mellanöstern, det gäller att som svensk hålla sig långt ifrån sådana ställen.

 30. Mörka krafter tog över inom polisen, när Dan Eliasson blev chef. Nu förstör han Myndigheten för samhällsskydd och beredskap istället.

 31. När man tror att botten är nådd så upptäcker man att det finns individer som kan sjunka ännu lägre. Detta vider i människogestalt skulle det vara ett privilegium att personligen få spöa upp.

 32. Novus har ställt en del frågor om invandringen till båda dem som bor i utsatta område ’invandrar Ghetto’ och befolkning i allmänheten. Det som skiljer markant är den ena frågan ’Tycker du att integrationen fungerar bra eller dåligt i Sverige’? Konstigt nog, trots att båda inom utsatta område ’Invandrar Ghetto’ och befolkningen i allmänheten inte har så stort förtroende i integrationen av migranterna är SR ganska positivt inställd till siffrorna. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6973020

 33. Jimmie Åkesson spår att det tar ca 10 år att reda ut problemen som sossar och moderater skapat. Sossarnas och moderaternas fall indikerar att svenskar i gemen har fått nog av vanstyret.

 34. … vi på SVT:s nyhetsredaktion kommer inte att göra ett reportage kring detta fallet så att vi uttryckligen direkt under sändningstid kan säga att vi på nyhetsredaktionen tar tydligt avstånd från detta beteende då detta beteende inte är i linje med vår värdegrund angående allas lika värde ….

 35. I förrgår på väg hem från bussen kom en äldre man med rullator som ville hinna med bussen innan den åkte. Jag uppmärksammade det och höll bussens dörr öppen. Mannen kunde uppenbarligen inte röra sig snabbt och tyvärr ramlade han när han skulle lyfta rullatorn över trottoarkanten. Han ramlade inte illa på något sätt men min första reaktion var att ”skit i bussen, hjälp honom !”. Fick hjälp av en annan kille som såg vad som pågick. Tillsammans hjälpte vi mannen upp och från gatan. Bilister på väg såg detta också och stannade in i betryggande avstånd. Vi höjde handen för att visa tack, och lyckades få mannen på fötter försiktigt. Allt gick bra och mannen tackade. Både jag och killen som hjjälpte satt en stund och pratade med mannen både för att kolla att allt var ok. En kort episod på 5 minuter totalt.

  Detta är hur 99% av människor agerar i min mening.

  Vad jag har svårt att gripa är hur en människa kan göra som artikeln säger överhuvudtaget. Kan det vara på riktigt ? Jag säger inte att Mats Dagerling som är reportern har fel eller så, men kan Mats ge en källa som man kan läsa mer om detta, för detta låter verkligen helt sjukt att någon kan göra så här mot någon annan.

  • Kære me.. vi har med islam og muslimer at gøre, du har slet ikke set det værste endnu.
   Har du glemt bort den dubbelte gruppevoldtægten for rundt et år sen? En tonårs tjej bliver overfaldet og voldtaget, da hun er på vej væk møder hun endnu et par muslimersom også lige voldtager hende! Det er virkeligheden og det er i Sverige!

   • Ja Jesper. Jag läste den artikeln. Den tog min energi som ett hårt slag i magen tar ur luften ur en. Det är svårt att ta in sådant här trots allt jag lär mig om hur de som kontrollerar vårat samhälle fungerar.

    Jag kan inte, hur många gånger man hör sådant först tro att det är sant då det är så onaturligt att ens komma på en sådan tanke när någon behöver hjälp.

    Sådana här händelser är så sjuka att jag alltid blir helt matt först och bara skakar på huvudet. Efteråt blir jag arg och vill hämnas på de mest hemska sätt. Efter att ha släppt ut känslorna och ilskan, ser jag till att själv ta en stund för mig själv och reflektera på vad som händer, varför, och vad jag kan göra åt det. Det tar energin av ilskan och kanaliserar det till vad jag kan göra åt det istället.

    Ja, det är Sverige tyvärr som det händer i. Ibland tänker jag att jag borde flytta till Norge som är vad Sverige brukade vara för 30-40 år sedan. Sedan tänker jag att ”Nä, det är fel väg. Det är inte en lösning. Det är en fegis lösning. Stå upp och fixa det istället ! Jag kan inte göra allt men jag kan ta mig fan göra något.”

    Tack Jesper.

  • Det och mycket värre jag lovar ,Sverige har varit förskonat till stora delar nu är det tyvärr slut med det sedan länge och myndigheterna har spritt ut ”ondskan” precis överallt.
   Men så länge som”vi” mutar eländet med lägenheter, sjukvård, skolor , straffrabatt och bankkort så kanske vi klarar oss !
   Hur mycket skatt är du beredd att betala ?

   • Min tanke:

    Frågan är hur vi (där vi = vanliga människor) kan hitta en lösning.

    Studera och förstå vad som pågår och varför är ett första ”måste-steg”.

    När vi vet hur och varför saker är som de är, behöver inte vara att förstå *allt*, men tillräckligt för att koppla ihop det hela så kan man börja fundera ut en plan på hur vi kan agera.

    Enligt mig så vet vi tillräckligt nu och varför för att börja agera på riktigt. Frågan nu är ”ok, vad är vår plan för att ordna till detta ?”.

   • Och folk byter inte värderingar bara för att de byter mark under fötterna, som Jimmie Åkesson brukar säga.

    • Bra artikel Cyberman. *Tumme upp*
     Tittade för ett par dagar sedan på en episod av en kille jag följer sedan ett par veckor som gör enligt mig väldigt bra observationer och analyser. Tror inte disqus tillåter länkar och verkar censurera vissa ord så jag gör en ”work-around”.

     Med valfri sökmotor, sök efter:
     ”Michael Trimm show” ”BOOM BOOM BOOM”
     Lyssna från 33:40 – 51:20.

     Mycket bra monolog från en immigrant till USA som man inte hör ofta som berättar från sina upplevelser öppet. Jag lärde mig mycket från den korta monologen själv.

  • Kolla på serien tunnelbanan, varpå vakterna trycker på att man inte får vara berusad i tunnelbanan, pga att man kan bli bestulen, utsatt för brott, där oxå våldtäkt på en medvetslös tjej nog ingår oxå/

   • Har inte tittat på serien men ja, jag förstår vad du vill säga (tror jag).

    Om någon är berusad så måste vakterna på något sätt lösa det. Är man vakt så har man ett jobb att sköta. Jag förstår det med.

    Hur man löser det är det viktiga (enligt mig). Man kan använda medmänsklighet eller så kan man använda ”hårda” medel.

    Vilket val man gör är personligt oavsett vad företagspolicyer säger och oavsett om man är i tjänst eller utanför tjänst.

    Följer man den gyllene regeln oavsett situation (jobb/fritid) så gör man oftast rätt val.

    Lätt att säga men det man KAN kontrollera är sig själv och sina egna val.

    Tack Davve.

   • Ja. Jag har personligen slutat följa vissa medier.
    Med ”vissa medier” menar jag specifikt:

    Svt, Tv4, Aftonbladet/Expressen/GT/GP/Metro/DN (typ 6 år sedan på dessa tidningar men listar i alla fall)

    Utländska ”nyheter”: BBC, CNN, och liknande bokstavskombinationsmedier (blir en lång lista).

    Börjat följa men sparsamt:
    Alternativa youtube/gab.ai/steem.it kanaler efter personlig studie/efterforskning per kanal.

    Anledningen till sparsamt är att jag är försiktig med vilken media jag väljer att utsätta mig själv för så att jag har en större möjlighet att kunna ta egna beslut om vad jag tror är nära verkligheten och propaganda slösar bara bort min tid.

    Tack IDH !

 36. Helena Edlund: På värderingarnas slagfält måste vi tala om svaghet
  http://helenaedlund.se/pa-varderingarnas-slagfalt/

  ”Efter en tid i Afghanistan tvingades jag dock inse att majoriteten
  afghaner var exakt lika intresserade av att anamma min västerländska
  demokrati, som jag var av att anamma deras islamiska teokrati – det vill
  säga inte alls.”

 37. För en timme sen så stod en lokalbuss här i Uppsala stilla på Fyrislundsgatan, en polisbil stod med blåljus på bakom, mitt i vägen o en polisbuss stod där också. Vid sidan av bussen stod 3 poliser och pratade med en medelålders välvårdad färgad man. I min mening en av passagerarna. Som stod o gestikulerade o log mot inte de lika leende poliserna. Tyckte de var schysst att polisen agera mot nåt i vart fall!

 38. Polisen vill ha hjälp av allmänheten, herregud, kan ni jobba i förebyggande syfte någon gång, visa er ute på gatorna, det är ju pinsamt dåligt bara/

  • Verkliga poliser (vanliga människor i det dagliga arbetet) vill troligen detta också. Frågan är om de är tillåtna av de ”styrande”. Vet ej, kanske någon som är polis dagligen kan berätta hur det är ?

 39. Signalement på gärningsmän, MÅSTE lämnas ut av polisen. Svensk polis, skall inte ägna sig åt politisk självcensur !!

  Det är inte polisens sak, att vara ett redskap åt politiker
  i en demokrati.

  Jag har varit polis i massor av år o ser hur polisens presstalesmän kryper för det politiska etablissemanget o det är fruktansvärt att se denna horribla utveckling.

  En demokrati bygger på en polismyndighet utan politisk styrning !!

  Vill även ge er som jobbar på ”fältet” mycket beröm för era insatser. Ni får ta ansvar för landet, det ansvar som egentligen åligger den svenska regeringen.

  • Men vad tycker då polisen om att dess presstalesmän kryper för etablissemanget? Och hur agerar man?

   • Poliserna på fältet har idag inget med media att göra. Man har skapat en
    organisation inom polisen, som skall
    vara politiskt korrekta o där ingår bland annat presstalesmännen o den polisiära ledningen.
    Vad hände med Peter Springare, som jobbar i skiten ?? o ser den verklighet,
    som man politiskt vill sopa under mattan.

    Nej det är fruktansvärt att detta får fortgå
    o det kommer att bli än värre, om man inte tar tag i problemen idag, utan skjuter dom på en oviss framtid.

 40. Vi kan nog utan vidare spisning sluta oss till att detta rör sig om en viss sorts gärningsman som inte hör hemma i västvärlden. Enligt den Norska polisen, och jag misstänker att det är samma sak här, så är det i 100% av fallen med överfallsvåldtäkter, till vilket detta kan räknas, utomvästliga män som är gärningsmän!

 41. Reinfeldt anser sig ha lösningen på problemet…

  Om fler människor söker sig till ett otryggt område så blir det tryggare. Det menar tidigare moderate statsminister Fredrik Reinfeldt, ordförande för Trygghetskommissionen, rapporterar TT. I stället för att bara fokusera på fler poliser skulle därför också fler mammor på gator och torg stävja kriminaliteten, menar han.
  – För i närvaro av mammor på gator och torg vill kriminella inte vara, säger han till nyhetsbyrån.

  http://katerinamagasin.se/vill-du-ha-mammor-pa-stan-fredrik-far-du-nog-se-till-att-bevapna-oss-forst/

  Reinfeldt är en mycket bättre komiker än Özz Nujen. Det är bara det att Reinfeldt menar allvar.

 42. Signalementsuppgifter, totalt ointeresant., Fallet är snart nerlagd.
  Varför be allmänheten om hjälp !
  Var är nya polischefen ?

 43. ” Polisen vill dock inte lämna ut några signalementsuppgifter på den misstänkte.”

  Vad obehagligt det skulle bli om man fick tag på våldtäktsmannen, obehagligare blir det om det är inte är en medelålders vit man.

  • När media säger ”polisen” så undrar jag vem man menar konkret.

   Det är väldigt vagt att säga ”polisen”. Min uppfattning, som kan vara helt fel, är att verkliga poliser i sitt dagliga arbete är polisen för mig. De som gör den verkliga skillnaden och arbetet.

   Alltid dessa vaga antydningar och generaliseringar från media men inget verkligt konket. Obs. Ingen kritik mot din post redrumkiss, bara en observation.

 44. Inte lätt att få nåt signalement från en avsvimmad kvinna.Mera kameror är enda hjälpmedel vi kan ha.

 45. Låt fanskapet ruttna i helvetet oavsett vem det är, men jag har mina aningar. Fy fy fy fan vad osmakligt vad blir nästa steg? En kvinna med epilepsianfall eller blir det en 85 årig kvinna med hjärtinfarkt
  Var fan är Sverige på väg?????????

 46. Det är väl så här det svenska folket vill ha det,
  eftersom svenskarna röstar på sjuklövern….?
  Dock inte alla, guskelov…;)

  • Nej! Tillbaka till STASI med dig din totalitära tyrann. Vet inte vilken myndighet som betalar dig för att sitta och skriva sån skit här men den lätta går vi inte på.

   • Precis, avlöna grannar som spanar på en. Sedan hittar dom på en historia där man själv ska bevisa att den inte är sann.

    • Japp. Att gå ut med ett signalement på gärningsmännen kan vara kränkande. Ta tvångs-DNA prov på hela sveriges befolkning i stället tycker vissa.

     • DNA är ett säkrare bevis. Lägre kostnad för hela samhället att slippa kostsam bevisbörda via vittnen och etc. Dessutom- har man rent mjöl i påsen så ger ju DNA-databanker också ett skydd för medborgaren.

     • En av dessa databanker gick nu i dagarna ut med att de hackats och hundratals miljoner människors personliga data är nu ute på vift.
      Ett påtvingat DNA-prov är ett personligt fysiskt övergrepp på den enskilde individen. 96% av överfallsvåldtäkter begås av utomeropeer, resten av romer. Utvisa dom i stället. Min kropp, mitt val.

      Död åt statligt betalda troll som bedriver illegala påverkanskampanjer!

     • Tja..vi lämnar ju DNA precis överallt och hela tiden,precis som vi lämnar fingeravtryck. Vill du förbjuda även dem? /…Det där sista får mig att dra på munnen:) Jag har kommenterat här på AP i sju år. Bara för att jag inte håller med dig i allt,så är jag inte ett av ”staten
      betalt troll”. Faktum är att du gärna får be mig om ursäkt.

     • Ursäkten kan du se dig i stjärnorna efter snöflingan. Helt otroligt hur passionerad du verkar vara av att tvinga hela sveriges befolkning till obligatirisk kränkning. Konstigt resonemang. I stället för att föreslå att nyanlända DNA-testas, när utomeropeer är skyldiga till 96% av överfallsvåldtäkterna, skall gamla svenska tanter släpas till polisstationen tycker du..Varje vecka hör vi om hur våldtäktsfall läggs ner där ord står mot ord. Ta fallet på Gotland t.ex. där en rullstolsbunden kvinna blev våldtagen av flera utlänningar, hur hade ett DNA-register hjälpt henne?

      Nej, utvisa i stället de som inte hör hemma här så slipper vi sånt här trams.

     • Ah,så du är en av de där galningarna som hellre tänder eld på svenskar i invandringens namn, än tar ett resonemang om en faktiskt utveckling i världen. Jag ser ingen motsättning mellan att ha ett DNA-register över kriminella eller nyanlända,och samtidigt ha ett register över människor i en riskzon,t.ex psykiskt sjuka,dementa eller kroniskt sjuka . I det senare fallet skulle registret skydda medborgaren,inte motsatsen. Dessutom har jag aldrig för ett ögonblick varit särskilt passionerad kring ämnet. Det är både för nytt och för kontroversiellt. Och därför bra att prata om.

     • Som vanligt,va? Asså…du har din personliga DNA-profil oavsett vem eller vad du är släkt med.

     • DNA är dessutom inget bevis utan endast ett indicium. Men om du menar att i det fall man finner en cigarettfimp bredvid ett offer, så är det den som lämnat fimpen som är gärningsmannen, då förstår jag hur du menar. Att leda i bevis är nog mer svårtolkat än så.

     • Men han som rökte cigaretten får 400 i böter med ett komplett dna register, för ask koppar finns inte längre i parker.

   • Vore det inte praktiskt att bara lämna ett prov tidigt i livet och sedan låta livet ha sin gilla gång? Blir man sjuk,brottsoffer eller bortrövad av utomjordingar,så finns allt på data. Hur bra som helst.

    • Att ge samma myndigheter som numera gör allt för att straffa politiska dissidenter samtidigt som de med alla medel söker dölja den invandringsrelaterade brottsligheten för folket tillgång till alla etniska svenskars DNA vilket de svenskhatande myndigheterna sedan strategiskt kan placera ut på valfri brottsplats är ett folkrättsbrott och det fattar alla som inte är ett av myndigheter utsänt troll som cyniskt använder sig av en flickas tragedi till att propagera för ett ännu mer totalitärt samhälle.

     • Det kallas metoo- paranoia,det du lider av. Krya på dig. Och även om ”dom” placerade ut DNA,tror du inte att människor skulle reagera negativt ganska fort? Tror du världen stillatigande skulle åse vad som sker i Sverige?Det är trist att höra att du tappat allt förtroende för människor. / Jag är inte heller någon vän av rådande samhällsordning,idioter eller ondska,men det åligger mig (just därför) att som individ att hålla huvudet klart. Jag ser en DNA-bank som något brottsförebyggande på sikt.

     • Varför inte montera in ett litet spårbart chip i bakhuvudet på hela befolkningen, jag menar har du inget att dölja så varför inte? OBS ironi för den som inte förstår…

     • Men vi har redan DNA-kataloger över kriminella. / Raljant ironi är dessutom ofta bättre än faktiska kunskaper eller diskussioner som leder någon vart. OBS om du förstår….

  • Det finns i PKU-registret. Det tas bara fram när prominenta personer mördas som utrikesministern och liknande!

 47. Kidnappning av en person i Malmö i torsdags. Polisen vill ha hjälp, går ut med signalement på en skåpbil som är vit.

  • Det kan vara så att det hon sagt blir för generellt … brun, svart, utlänning, bryter på annat språk, talade dålig engelska.

   Det ger egentligen inte så mycket att gå på.

 48. Måste kännas bra som gärningsman att veta att polischefen jobbar intensivt med att lägga ned fallet.

 49. Eller så var det någon från centerns ungdomsförbund som trodde att hon var död.
  Detta ungdomsförbund ville ju att det blev lagligt med nekrofili. Polisen kanske ska ringa Annie Löv?

 50. År det vetenskapligt fastslaget att kriminella inte vill vara i närheten av mammor eller är det mer en ”hobby-teori”?

  • Kriminella finns där det finns pengar,
   eller pengar att få tag på,
   oavsett vems pengar….

  • Det kan bli ett låtsas jobb för invandrade mammor att gå på gator för att förhindra kriminalitet.

   • Just deras kontanter & tillhörigheter fungerar alltså som vitlök för vampyrer på samtidens (mamma-skrämda) rånare?

  • Det är Reinfeldts teori. Han kanske var rädd för sin mamma så med hans empiriska erfarenheter kanske det känns som ett bra förslag.

  • Kriminella verkar instinktivt söka sig till naiva och godtrogna individer, sedan spelar det nog inte så stor roll hur många ungar dom har.

 51. ….men….kan polisen inte ta ett dna prov?…..ha…ha…ha det är ju ingen som kollar vad för skit som kommer in i landet……nej! stackar våra svenska tjejer, när landets 7-klöver importerat dessa misogyna män från sina misogyna länder.

  Att tro på en annorlunda utveckling än den vi ser nu är som att tro att man kan vinna 10 miljoner på lotteri utan att köpa nån lott.

 52. I det gamla Sverige fick man hjälp när man svimma, nu blir man rånad lr våldtagen.
  Tryggt att veta att Fredrik Reinfeldt är ordförande i Trygghetskommissionen så detta inte kan hända igen.

 53. Svenska kvinnor stod på perrongerna med ”welcome refugees”-skyltar och delade ut nallebjörnar 2015-16.Varför gjorde de det?Är det här tacken så att säga?Hur ska beteendet tolkas?

  • Undrar hur länge det dröjer innan slöja rekommenderas. Är det någon slöjbeklädd kvinna som blivit våldtagen utomhus. Idiotsäkert.

  • Och plocka inte upp några föremål från marken, de kan vara handgranater. Stanna inomhus utom på förmiddagarna när araberna sover. Stäng fönstret och håll dig undan från eventuella glassplitter. Äg ingenting stöldbegärligt. Och känn dig trygg, det sistnämnda är obligatoriskt!

   Hänger ett gäng knarkande beväpnade araber utanför din port, gå ut till dem och tala dem till rätta! Säg till dem att skaffa ett jobb och respektera kvinnor, si så blir allt bra, eller hur? Polisen har tyvärr ingen dialogpolis att skicka ut just nu.

  • Hur bra som helst!
   Demokratiministern beskriver sin kristna barndom som kärlek och förlåtelse. Inget om att hylla krigsherrar, massmördare, slavhandlare, torterare och barnvåldtäktsmän och proklamera överhöghet genom böneutrop. Konstigt…

 54. Ännu saknas alltså en identifikation av gärningspersonen, så det finns inte några möjligheter att uttala sig om gärningspersonens ursprung. Det man däremot kan säga är förstås att personen måste ha saknat empati, och det är allvarligt. En människa i nöd skall man hjälpa. Det finns stor anledning att försöka lösa detta fall. Fram med signalementet! Skanna dna-prover! Spara ingen möda för att lösa detta!

 55. Vi har fastnat i ett mardrömssamhälle barrikadera er, försvara er med alla medel .
  Grottmänniskorna har invaderat landet .Vänta inget försvar från staten de censurerar sanningen

  • Svenska staten VILL ha det så här. De släpper in fler och fler av dessa barbarer och mörkar signalement samtidigt som en svensk flicka kan hamna i fängelse för att hon bär med sig pepparspray. De som opponerar sig mot att flera av dessa rovdjur släpps in i landet riskerar att fängslas!

   Denna stat vill somliga ge MER befogenheter till att övervaka och kontrollera det SVENSKA folket. Helt sanslöst!

  • Dom är ju inte känslomässigt kränkta, det är vi som är det…ilskna och ledsna. Kommunisterna var aldrig emotionellt engagerade i landet sitt, det var det vi nationalister som var eller fortfarande är.

   Vänstern förstör någonting de inte bryr sig om – inte som många väldigt arga och väldigt sårade sverigevänliga.

 56. Med DNA kan de få fram massor med info. tom vilken del av ett land en person härstammar ifrån. Det är skandal att regeringen inte ens tar DNA prov på alla som anländer.

  • För att PK inte vill kränka någons integritet. Såvida man inte kollapsar av sjukdom i en park och blir våldtagen, så klart. Det är hur lätt som helst för vem som helst att kartlägga någons DNA. Det finns inga hemligheter med det längre. Anden är ur flaskan. Bara att använda DNA-tekniken på mest produktiva sätt nu.

 57. OT
  http://www.breitbart.com/london/2018/06/09/london-massive-crowds-gather-to-hear-geert-wilders-demand-tommy-robinsons-release/
  ’Tommy is in jail while the British state looked the other way for years, when thousands — thousands — of English children and girls were brutally raped by those grooming gangs.

  “They were your daughters. The daughters of the brave Tommies. The daughters of the hard-working, decent people of Britain, who made this beautiful country so great.

  “But for years, and years, the police, the politicians, the prosecutors did nothing, and looked the other way.

  “They refused to listen to the victims. They arrested fathers who tried to liberate their daughters. They left children in the hands of those gangs.

  “But Tommy, my friends, Tommy acted. Tommy didn’t look in the other direction. He refused to ignore the problem. He gave voice to millions of Britons who were abandoned by the authorities.

  “And when Tommy protested, the same authorities could not be fast enough to jail him and to gag the media.

  “And I tell you: that is not democracy. That is not freedom. That is what they do in Saudi Arabia.

  “So I ask you: Do you want to be Britain, or Saudi Arabia?

  “My friends, it was not Tommy who was breaching the peace, it was your government who was breaching the peace!” he declared.

  “And we cannot, and we will not, accept it any longer. We want freedom, and it is our duty to speak out against rape, against grooming gangs, against Sharia law, against barbarism — and we demand the release of Tommy Robinson.

  “So here we stand in full solidarity with Tommy, because, like him, we are sick and tired from being silenced.

  “And I tell you, today we have a message for all the government of the world, and our message is: ‘We will not be silenced! We will not be intimidated! And we tell the government, we are not afraid of you!

  “We will never surrender! We will stand strong and do our duty, we will defend our civilisation, and we will protect our people.

  “And I tell you, to the governments, you can throw us in jail, but you will never defeat us.

  “Because, my friends, for every Tommy whom you imprison, thousands will rise up.

  “So take notice Theresa May, take notice Dutch prime minister Rutte, take notice, Mrs Merkel and President Macron.

  “Take notice: The future is ours, and not yours. We will defeat you politically — because we, my friends, we are the people.

  “And every day, more people are joining our cause. The cause of freedom. Every day our members grow, and our demands are right and just.’

 58. Geert Wilders idag:
  ’So take notice Theresa May, take notice Dutch prime minister Rutte, take notice, Mrs Merkel and President Macron.

  “Take notice: The future is ours, and not yours. We will defeat you politically — because we, my friends, we are the people.’

 59. Lite OT: Var inne på valstugan.se och såg att Sossarna hade gjort en jätteinsats och mobiliserat en massa röstande, igår låg de på 5-6% och nu på 31%. Det går endast att lägga en röst på denna sajt, men man kan rösta från olika tel.nr. och från datorn o.s.v.

  Nu gäller det väl att svara upp till denna sosse utmaning, har du inte röstat så gå in och gör det och berätta för alla du känner att göra detsamma och slå sossarna där det känns som mest. Låt dem förbereda sig på valresultatet.

  • Jag som trodde att han skulle fungera som ambassadör och omslagspojke för SVERIGE !
   Tack till de som medverkat till att vi slipper eländet !

 60. I ”nya Sverige” finns det inget värde i att respektera och hjälpa någon i nöd , det är istället okej att utnyttja situationen helt för egen vinning !

  Med dessa regeringar vi haft på sistone så höjs motsättningarna mellan svenskar och de från låg-kulturer och förstås mellan låg-kulturer emellan också ! !

  Ingemting är värt något längre ?

 61. Det kan inte vara annat än en avhumaniserad grobian som kan få sig för att begå en sådan handling!
  Så gott folk ut och hjälp polisen – vi vet ju vad vi ska leta efter . . .

 62. Enligt islam får kvinnan skylla sig själv som har varit ute utan manligt släktskap,ingen slöja och ute på kvällstid.
  Enligt islam har mannen också blivit frestad av henne och det är då mannen som är offret.
  Det är alltid kvinnans fel när hon lockar okända män genom att vara ute själv.

 63. Det är såna här händelser som S bävar för. Inte för att de bryr sig ett dugg om svenska kvinnors väl eller ve, utan för att det är dåligt för opinionen.

 64. Hur är en människa funtad om man våldtar någon, speciellt någon som är helt värnlös.

  Sedan är frågan varför hon var där själv, var det hennes ”kompisar” som lämnade henne där? När jag var ung hjälpte vi varandra om nån blev sjuk eller för full. Såg till att vederbörande kom hem tryggt och säkert.

 65. Fy fan, tänk om tjejen hade fått insulinkoma (är diabetiker alltså) då kan man bli jättedålig utan förvarning, tex när man är på väg hem på kvällen.
  Hur kan någon gå på en tjej som är alvarligt sjuk, medvetslös….

  • För ett par år sedan var det ett fall i Stockholm. En kille hade ramlat framför spåren i tunnelbanan. Han var medvetslös. Zigenaren gick ner, snodde plånboken och lämnade honom att bli överkörd!

  • I andra kulturer är män opportunistiska och tar varje chans….lägg till noll empati och inlevelseförmåga samt kvinnoförakt…

  • Jag hade inte gett mig på en fullt frisk tjej heller…

   …men jag är inte spännande eller intressant nog för en stor del av de svenska kvinnorna. Baserat på valresultat så är det detta de vill ha, och som vit svensk man så har jag förstått att det inte är min roll att berätta för dem när de gör något dumt.

 66. polisen är förtegen, skitsnack snarare oförmögen att vilja lösa dessa invandringsrelaterade dåd. Skäms era ynkliga amöbor.

 67. signalement är väll ganska viktigt vid dessa fall och finns inget
  signalement har man lärt sig vad det betyder!!!

 68. Säkerligen har detta redan kommenterats sjutton gånger om…

  Men vad är det för människa som ser en kvinna som ligger helt hjälplös på marken och i det skedet får upp och får stånd såpass att man kan våldta en sjuk kvinna som ligger hjälplös på marken? Och på det på ett par sekunder…. SNAP SNAP och så har han stånd när han ser en kvinna som ligger hjälplös på marken…?? Det är ju så sjukt!!

  • Genomgående (i bästa fall…) kusingifte (dvs en förvrängd förståelse av kärlek till familj och släkt) sedan åtm. 600-talet i ett icke skidåkande land kanske kan förklara ett och annat?

  • ”Kulturkrock” kallas det. Men ja, det handlar om att olika kulturer är olika för att det är olika folk som har gett upphov till kulturerna.

   • Men …… det är alltid Koranen som styr —- muslimen .
    Och det är alltid en ,,, illvillig ,,, imam i sin minaret , som
    vill din och de dinas undergång . Glöm inte .

    • Islam är bara ett symptom. Du tror väl inte på fullaste allvar att de folkgrupper/individer som söker sig till islam hade betett sig väl om islam försvann?

   • Ja, kultur och värderingar spelar roll. Riksdagskandidaten Helena Edlund förklarar det mycket bra här:
    http://helenaedlund.se/pa-varderingarnas-slagfalt/

    ”Det var även en chock för mig att möta en så helt främmande människosyn och framför allt var det fruktansvärt att behöva se hur oerhört illa den patriarkala kulturen behandlade kvinnor och barn. För en västerlänning, som kommit att betrakta det som självklart att det vid kriser är riddaridealets motto ”kvinnor och barn först” som gäller, var det närmast obegripligt att det finns kulturer som sätter kvinnor och barn sist.”

 69. Ungefär 1.6mil uppehållstillstånd utdelade sista decennierna!
  Där finns svaret!
  Vi tar idag emot drygt 100 000 om året, varav högst ett par % är flyktingar, resten är kolonisatörer/ekonomiska turister!
  De tycker ju att vi är korkade idioter, ganska enkelt att gissa att det inkluderar noll respekt för vad som är rätt och fel!
  Skicka ut de 90% som inte är flyktingar/arbetsinvandrare eller liknande, så upphör majoriteten av den brottslighet alla lägger märke till som genom trolldom!

 70. I ett sagoland hade en regering usla siffror. Landets sanningsälskande journalister förklarade det med att fölket åt hummer varje dag & tröttnat på det..

 71. .
  Koranen ,!
  TIllåter allt våld mot oss , i det okuperade Sverige . Och imamen ’ peppar på ’ .

  Därför ,!
  Måste vi förbjuda islam , och kasta ut muslimerna . Tack & Amen
  .

  • Islam betyder underkastelse.

   Varför ska svenska sekulära invånare underkasta sig en medeltida pedofilsekt,som vill utrota oss?

   Det är ju befängt!

   Ja,förbjud islam och börja repatriera Koranläsarna i stora mängder.

   De hör inte hemma här.

  • Jag trodde det var en form av skämtinslag när Fritzon går till attack genom att hävda att SD är Sveriges mest kriminella riksdagsgrupp. Hon kommer inte ur hagen verkar det som, eller så är hon liksom andra sossar nu så pressade att de tar till irrelevanta argument. Man kan ju fråga sig vilka det är som har besudlat sig mest. Sossar förnekar sig aldrig.

  • ..för att man är rädd att det kan tolkas till att vara en invandrare från mellanöstern…för de ska ju skyddas oavsett vad de gjort.

   • Ännu ett bevis på att denna invandringspolitik har varit katastrof från dag 1 för 30-40 år sedan !

    Svensken hjälper sina medmänniskor i nöd , menaiter utnyttjar oftare situationen för egen vinning !

  • Vi måste kräva , att få veta vem som våldtar Vårt Sverige .
   Mer än 7-maffian , som hatar dig —- svensk .

 72. Att begära hjälp att finna en person som man vägrar beskriva utseende på är så djävulskt korkat så man inte kan beskriva det !

  Det är samma som om polisen vill ha hjälp att finna en rånares bil . . .

  Reporten: Hur ser rånarens bil ut ?
  Polisen: Eeeh . . den har 4 hjul och har lysen !

  • Polisspråk har alltid varit konstigt, i alla fall i nyhetsmedia. Som det här med ”liknande”. Ett pistolliknande föremål. Varför är det aldrig några andra föremål än pistoler som är ”liknande”? Finns det inga knivliknande föremål, personliknande figurer, billiknande fordon, byggnadsliknande fastigheter? Dunkla ord dunkla tankar döljer.

 73. Om vittnen berättar vad de vet riskerar de hets mot folkgrupp. Bäst hålla tyst. Och kvinnan är statistiskt sett en anhängare av massinvandringssörjan….

  • Du kan ha rätt , men ingen ska behöva drabbas tycker jag !
   Nu när vi ändå sitter i skiten så kunde man hoppas att fler och fler träskallar vaknar upp , visserligen så gör folk det . . Men det går lite väl sakta för en del ! !

   En orsak till att uppvaknandet går sakta gissar jag beror på faktumet att det är svårt att acceptera att det man tror på bara är lögner , den egna mentaliteten om saker måste reformeras i grunden . . DET är nog jobbigt för en del . . . Att erkänna att man varit grundlurad av syniska politiker och av en vänsterpöbel !

  • Att kalla svenskorna för horor går bra.. för att sen sätta på dem. MENA folket är fantastiska.. NOT

   • Min poäng jag försöker få fram är att är man förbipasserande alltså man stannar inte upp för att göra något annat.

  • Det kommer ju inte precis att bli bättre framöver. Så Sverige kommer aldrig att bli så tryggt som det är idag. Vi kommer om några år att se tillbaka på idag som den goda lugna tiden.

   • Med tanke på den demografiska utvecklingen och folkutbytespolitiken.

    Så har du givetvis rätt.

    Krävs mirakel om det ska bli någon ändring av den politiken.

    Svensken är utrotningshotad.

    Och in träder muslimen med sin medeltida kultur.

    • Stenålder, inte medeltid! Omvärlden var medeltida på 600-talet, men araberna hade just skaffat sig ett skriftspråk (en grek ska ha konstruerat det åt dem) och nomadkulturen fanns sedan stenåldern.

     Om några år kommer vi att sakna Stefan Löfvén! Han var mycket bättre än efterträdaren, för Steffe gjorde åtminstone inte X, Y och Z.

  • Tror tyvärr inte detta är någon slump/ tillfällighet…Otrogna ska bekämpas med ALLA medel..Jag kan/ hoppas jag har fel, men min känsla är att man medvetet kör på svenskar😢

  • Helt klart är att vi fått stora problem här i Sverige och när inte lärare och rektorer inte inser att såna beteende är oacceptabelt då ska dom inte heller vara lärare vi måste sätta en gräns.

  • Joru här kan allt hända , Västergårdsgymnasiet är avstyckat i fyra delar med passerkort , ICA i Brunnsäng kör dom små liven moped rakt igenom butiken , Blombacka har dom testa sina pistoler på lägenhetsdörren , Vad kan det bli med en Anders Lago , Boel Godner

  • Helt normalt Svensk beteende enligt Snickisnacki och det har ingenting med invandringen att göra, hälsar Feministregeringen, FI, Metoo och Alliansen.
   ” Först blöja, sen slöja och pilla mutta” blir väl Feministregeringen’s nya valspråk, PK hakar på.

 74. incredible, the police asks for help but is not willing to give abusers signalment – how come? looks like they dont really want help from the public – and most likely they dont really want to catch him. What a perverted system – sorry to say.

  • Kan man verkligen bo kvar i ett tillsynes galet land,eller är man på väg att bli galen själv genom att bo kvar.

   • Ja det är frågan. Men varifrån kommer alla dårar, eller är de bara syltryggar som ändrar sig om vi får en annan styrning på både skola och samhälle?

    • Jag tänker närmast på den galopperande utvecklingen som skett på bara fem år och tänk då fem år till? Jag börjar vantrivas

 75. Statistiskt sett är det en man med utomeuropeiskt ursprung.

  Jag är beredd att satsa en femhundring på att förövaren tillhör Löfvéns muslimimport.

  Genomgående att polisen är förtegen med utförligt signalement på förövaren.

  Polisen är kanske rädd för att sanningen om muslimimporten ska komma fram i det offentliga ljuset.

  Värdegrunden får inte ifrågasättas.

  Och valrörelsen får inte störas av att fakta redovisas.

  • Jag lovar skänka 1000 till Samhällsnytt om det är en pursvensk, sätter Metoo o ngn feminist emot. Kom igen nu Mathias, Dror, AFA, EXPO, o alla PK, 1000 pix bara för att nagla en Anders, Kalle, Sven, Erik, Jan? För fan det skulle väl smaka godis. Eller skiter Ni ner Er, soc. bidraget kommer väl inom kort?

 76. Att passa på att utnyttja en Akut Sjuk person Sexuellt…..

  Ja vår Herre visste inte vad han gjorde när han konstruerade vissa av oss, nånting gick fel, vad det Värmen??

  En sak vet vi ivarjefall NU efter 4 veckors Tropisk Värme, man blir förmodligen som dom om det håller på i 365 dgr..år ut o år in…Tankeverksamheten fungerar Inte som den ska…!!

  • Degenerering och inavel i mena. Kusingifte mm har sänkt många kungahus. Varför inte kontinenter? Verkligheten talar sitt tydliga….

 77. ”Polisen vill dock inte lämna ut några signalementsuppgifter på den misstänkte.”

  Det behövs inte.

  Vi fattar ändå.

  • Feminism är inte kvinnorättsrörelsen som grundades i USA vid mitten av 1800-talet och ledde till framförallt kvinnlig rösträtt. Feminism har ingenting med kvinnors lika rättigheter att göra. Feminism avser att förverkliga socialismens mål att förinta familjebildningen som ett led att göra undersåtarna svaga och maktlösa och beroende av regimen som tar över precis all barnuppfostran i sina anstalter där Homo Sovieticus ska skapas genom livslång indoktrinering.

    • feminismen är enbart riktad som vapen mot europeiska folken.
     feminism står inte för jämlikhet mellan man o kvinna utan den ställer man mot kvinna det söndrar könen o skapar konflikter mellan man o kvinna istället för att föra de närmare varandra.

   • du menar den är riktad mot européer eftersom sådant förekommer knappt i MENA regionen så nog är det ett vapen mot europeiska folken.

    • Självklart är all socialism riktad mot vita européer! Det är ju de som har mest för PK att plundra. I MENA finns ingenting av värde.

 78. Fi, V, C och MP m.fl. borde skicka ut en presskommuniké och tala om för sina medsystrar att det är olämpligt att tuppa av på offentliga platser.

 79. Att få ynnerst att Leva i SVÄRIGÄ i det 4 årstidernas Land skall INTE premieras med Bidrag Utan med kunskapen att det ÄR en Högvinst att få andas Frihetens syre som gör att man fungerar och utvecklas bättre som människa….

  Därför ÄR det A o O att man anpassar sej direkt till Lagar och Regler samt Kulturer och Traditioner som gäller här för att få Ut mest möjliga av sitt resterande Liv..

  Att gå in med ANDRA medhavda destruktiva Klanbeteende och Kräva ersättning för det Leveendet, skall Straffar sej Direkt och även på sikt utplånas från den Svenska Kartan.

  SVÄRIGÄ är Suveränt och skall så Förbli med eller utan 7 Klövern……!

 80. Nu kommer inom kort alla Feminister o Metoo åka till Lund och låtsas vara avsvimmade för att också njuta av mångkulturen.

 81. HAHAHA. Enligt feministen o METOO. Typiskt den svenska mannen. Han måste doppa snoppen vad är mer perfekt än en avsmimmad kvinna eller fastbundnen get. För den gode invandraren skulle aldrig få tanken att göra så här.

  För att lura Alice Bah Kunke myndigheter skriver jag tvärtom. Så korkade dom är som politiker så kommer dom att se upp till mig.

 82. På grund av den stora invandringen av unga män som välfärdsimmigrerat eller kommit hit som ankarbarn, så är det många fler procent män än kvinnor i åldrarna 18 till 30. Det verkar inte vara något problem för Sveriges feminister och batikhäxor dock.

 83. TA DETTA PÅ ALLVAR!!
  Prognoser inför valet i all ära. De är bra att de görs. Men vi har ett stort hot som vi måste ta på fullaste allvar och det är fusk vid räknandet av röster. Det finns en mängd anledningar att personer som räknar röster i diverse valstugor i Sverige under valdagen gömmer undan röster som läggs på SD. En mängd rösträknare har inte sin politiska förankring hos SD och de kan mycket väl strunta i att räkna röster som läggs på SD eller gömma undan röster. Det här är ett riktigt allvarligt hot och vi måste göra något åt detta. Annars kommer vi sitta med en socialdemokratisk regering när rösterna är räknade.

  • Fast är det verkligen nån som vågar göra sådant nu 2018? Liksom gick kanske för sig när SD var ett ynkligt litet parti som *typ* ”alla” hatade……..om man var djärv, korkad och inte rädd om sitt rykte.

 84. Oavsett etnicitet på mannen så är det bevis på total avsaknad av all empati och humanitet . Världen skulle vara en bättre plats utan sådana
  som honom.

 85. Jaha. så polisen vill alltså ha allmänhetens hjälp…..

  MEN GE OSS DÅ FÖR HELVETE ETT SIGNALEMENT !!!

  • Ja folk måste ju få veta vad det är de ska leta efter,det är ju så urbota korkat
   med dessa mörkade signalement,vill snuten ha hjälp eller inte kan man
   fråga sig.

   • Inser du hur rolig du var nu Kerstin?

    ”Mörkade” signalement…. ja…jo….så kan man också kalla det. 🙄😂😆

 86. Sanningen?

  Afgh*, syr* och nordafr* ägnar gissningsvis en hel del av sin tid att runka till våldtäktsporr på internet via mobilen de köpt med våra skattepengar. Finns väl inga tjejer, med anständighet, i världen, som vill ligga med dem…

  Detta är resultatet.

  Självkontroll, abstrakt tänkande och att göra skillnad emellan skeva fantasier och vad som är ok i verkligheten är inte deras gren.
  Detta gäller vänstern minst lika mycket, med deras liberala, trans, binär, hbtq-skit man får kastat i ansiktet hela tiden… som de försöker normalisera.

 87. Vi vill ha hjälp från allmänheten men vågar inte säga att han är brunhyad med skägg. Jävla idioter och syltryggar.

 88. Dessa ”berikare” tar chansen när och hur som helst!!!! Finns ingen skam där inte!!!!!! ☠️☠️☠️

 89. Det svenske folket som ennå ikke tar inn hva som har hendt deres land.
  De har skylden.

  23% av svensker har annen bakgrunn enn svensk. Og så lenge migrasjonsmassen øker så gjør også de migrasjonsvennlige politiske partier.

  Hvis dere skal kunne redde restene av det som var det gamle og sikre Sverige, så må det stemmes inn politikere som er tøffe nok til å sette ned foten for ALL migrasjon og familiegjenforening.

  • Det är bara att hoppas att SD och AFS får tillräckligt med röster i höstens val
   annars kommer nedmonteringen av Sverige att fortsätta.

 90. Ok jag ska hjälpa till om jag får lite kött på benen som typ var det en blond svensk eller en mörk arab eller en svart afrikan eller vill polisen att vi ska gissa typ en same från nya zeeland !

 91. Sverige & svensken vill / kräver att få veta : Var det en muslim , eller inte ,?!

 92. Undra om man kan spela på det på alla irriterande Bettingsajter? Börjar snart kännas lika vanligt med våldtäkter som med spelreklam!!

LÄMNA ETT SVAR