Filip Dewinter.

Belgisk toppolitiker varnar – inbördeskrig i Europa kan vara nära förestående

Delningar

”Lynchning, våld och vandalism, den urbana gerillan utgör ett hot”, varnar Dewinter.

Filip Dewinter är en ledande figur i det belgisk-flamländska och nationalistiska partiet Vlaams Belang. I ett uttalande på Twitter i kölvattnet av VM-upploppen i Frankrike skriver han att ett inbördeskrig kan vara närstående i Europa.

– Jag tror att spänningarna bara kommer att öka. Vad vi ser är en slags etnisk undersida av samhället, människor som inte uppfostrats väl och inte vet något annat än upplopp, våld och vandalism, säger Dewinter.

– Vi har nått ett pre-revolutionärt tillstånd där människor segregerar sig från samhället i gäng motiverade av radikal islam.

Enligt Dewinter är motivet bakom upploppen, som är vanligt förekommande i Frankrike även när det inte är fotbolls-VM, att attackera statens auktoritet och attackerna på butikerna som slås sönder och plundras är attacker på den vita kulturen.

– Den här formen av våld kan leda till inbördeskrig ifall regeringar förlorar kontrollen och vita människor revolterar. Den här situationen är närmare än vi tror, det kan bryta ut väldigt snabbt och stora städer blir slagfält.

Dewinter lägger till att hela bostadsområden redan är bortom regeringens och polisens kontroll då islamska kulturella strukturer tagit över dem.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1010 KOMMENTARER

 1. Eu politikerna tycks vilja ha ett inbördeskrig märkligt nog för hur skall dom annars kunna förklara sina vansinnesbeslut.

 2. Det har vi bara väntat på. Dom ansvariga korrupta politikerna som är ansvariga för denna utveckling borde avskedas direkt och åtalas för vanstyre av landet. Det är bara en tidsfråga innan medborgargarden bildas eftersom den lika korrupta polisen skyddar dessa oönskade invällare

 3. Ju förr, desto bättre, då loppet är kört, och den importerade sörjan vägrar att anpassa sig.
  UT MED SATTYGET FRÅN EUROPA !
  ps. Vi skall aldrig glömma namnen på dom politiker som är skyldiga till importen av sörjan .ds

 4. Om den politiska viljan finns kan Frankrike få tillbaka kontrollen igen över sina stadsdelar.

  Nu ville inte det franska folket att detta skulle ske så de får stå sitt kast.

  • Jimmie Åkesson har gjort tusen gånger mer än någon annan svensk partiledare för att bekämpa vansinnesinvandringen.
   I flera decennier faktiskt. Den ende svenske partiledare värd någon respekt.

   • Lite svårt att hålla med när de kallar AfS för rasister och nazister etc. Det är snart en bukett med åtta blommor om det inte redan är det.

    • Enligt AfS är SD ett parti bland andra i sjuklövern.
     Enligt socialdemokraterna är SD ett rasistiskt, fascistiskt, nazistiskt och icke demokratiskt parti.
     Som småbarn som bara häver ur sig invektiv.
     Vilka är mest stolliga AfS eller S?
     Svårt att avgöra.

     • Det är lite svårt att veta var SD står sedan en av förgrundsfigurerna har kontakt med extremvänstern.

   • Integration kan kanske vara bra, men det beror på vilka man önskar integrera.

    I första hand ska man nog välja integrerbara.

   • Då får han nog förbjuda preventivmedel för vi kommer bli omkörda annars. AfS har den enda lösningen tyvärr. Frågan som SD övergivit är återvandring .

     • Frivillig återvandring, Öppen svenskhet, inte burkaförbud, ja till Nato inte ut ur EU, vinster i välfärden och skattefinansierad public service. Det finns inget kvar

 5. Inbördeskriget är redan här. Frågan är NÄR européerna slår tillbaka För min del hoppas jag innan jag blir för gammal. Som svensk nationalist vill jag inget hellre än kunna stå sida vid sida med de som vill kämpa för mitt land.

  • Visst har du rätt, både polis och politiker vet att den dag svenskar grupperar sig och agerar som exempelvis zigenare och araber gör idag, ja då går det inte att stoppa, personligen hoppas jag på snart, var dag far svenskar illa i detta enkelriktade våldshelvete.

 6. Hm … det scenariot kommer nog kanske att finnas om 50 år, medans vi som nu lever, lever i ’kokande grodan’ syndromet ….

    • Det har pågått ett (enligt mig) öppet folkmord i Sverige i snart 30 år, och om runt 1½ månad så kommer 7 av 10 röstberättigade stödja fortsatt folkmord. Så jag vet inte…jag ser inte vad som skulle krävas för att få en majoritet av detta patetiska folk att få nog. Mord på öppen gata, förstörd trygghet där kvinnor inte vågar gå ut, zigenare/araber/afrikaner som attackerar och rånar äldre, dagliga våldtäkter, handgranatsattacker, nerbrända skolor, konstant demoniserande av regimkritiker från samtliga mediekoncerner…vad är kvar?

     • Vi får se hur valresultatet blir. Om inte SD får egen majoritet och andra nationalistiska partier kommer in i riksdagen sitter Propagandaministeriets hjärntvätt djupt.

     • SD lär hamna runt 25-30%, AfS resultat är lite svårare att förutse, men får de över 1% så ska de vara riktigt nöjda med sin insats (baserat på vilket patetiskt folk det trots allt gäller).

      Sen när det gäller hjärntvätt så visst, det är inte en fråga om att regimmedia/skolorna inte utsätter folket för det, men för mig så spelar det ingen roll, då jag tror på personligt ansvar. Folk som blir lurade har bara sig själva att skylla.

  • Nej. Det som pågår i Sverige är ett folkmord, där utländska trupper, stöttade av åtskilliga förrädare, ensidigt attackerar det svenska folket. För att det ska bli ett inbördeskrig så måste det svenska folket börja försvara sig.

   • Sant men jag avsåg nu att olika invandrargrupperingar för ett krig mot varandra, än så länge är det ju ”bara” dom själva som dom skjuter och spränger i luften!

    • Våldtäkterna på svenskor, ibland även svenskar, är krigföring mot den svenska befolkningen.

     • Sant, men så länge offrens och gärningsmännens etnicitet går att dölja så är det inget problem för statsmakten då endast just själva makten är av intresse!
      Som sagt, i DDR visste befolkningen att media spred lögner men i dagens Sverige så tror fortfarande många att SVT och SR mfl talar sanning!

     • Våltäckter .Våldet. Överfall. Oroligheter i vissa delar av stora stader. Utbrända bilar, skolor, kyrkor ….. !
      fortfarande V.S.Mp.C deras folk …vill inte veta, eller se FARAN. …
      Att… NU kriget pågår… mot OSS svenskar.. ..européer mot våran civilisation.

    • Jag förstår din poäng, men om utländska grupperingar slåss mot varandra i ett främmande land, utan att den inhemska befolkningen är inblandad, så är det inte ett inbördeskrig.

    • Det är riktigt att invandrargrupper för krig mot varandra, och varje gång någon skjuter någon i den andra gruppen ska man glädja sig.

   • Om du menar att man i USA är utsatt för samma risk som man är i Europa så är det väl så att risken är mycket mindre i USA.

    Andelen farliga immigranter av europeisk typ är mycket färre i USA, den övriga befolkningen är beväpnad på ett osvenskt sätt osv.

    Risken för USA kommer om de inte beaktar situationen, inte stoppar dem som är farliga, inte vidtar åtgärder nu.

    Precis som Sverige skulle ha stoppat viss migration helt, ungefär 1990. Då hade vi inte haft den magnitud på problemen som vi har idag.

    Jag undrar just när SDs utredning om eländet kommer? Kan det bli 2020?

  • Han kan väl lägga till ”se exempelvis på hur vi som kom hit tog allt indianerna vårdat i tiotusentals år”

   • Trump uttalade sig om islamiseringen av Europa.
    Att jämföra den men den europeiska invandringen av Nordamerika kan man göra bara om man är dum i huvudet.

    • Så om man förstör för ursprungsbefolkningen i islams namn så ska det kritiseras, men om det gick till som mot Amerikas indianer, ja då är det bra???
     Du ska vara försiktig med hur du riktar dum, eller är din verklighet grumlad av äkta rasism.
     Ingen blir ju något för att du skriver skit, skärpning.

   • Varför?
    Muslimer som anser att de förtrycks, ska de lägga till ”förtryck är hemskt, se bara hur många muslimer behandlar sina kvinnor”?

    • Absolut inte, islam är den värsta skit bland religioner.
     Själv vill jag ha bra på fötterna innan jag attackerar andra, det har inte Trumpen här som president i landet som försökte utrota ursprungsbefolkningen, men han är betydligt bättre på posten än Clinton.
     Ungefär så.

     • I princip alla länder har en historia fylld med hemskheter. Putin kan inte hålla på och nämna allt Sovjet gjort, Merkel koncentrationslägren, Conte gladiatorstriderna…
      Om Trump däremot skulle säga att behandlingen av indianerna inte var så farlig men ingen får göra samma sak mot amerikanerna/europeerna, då bör det ifrågasättas.

     • Personligen nyttjar jag historien ofta, Putins en favorit.
      Orsak och verkan är något kommunistpacket har halvtaskig koll på, Putin är inte en son av kapitalism, utan en kommunistprodukt vilket tokvänstern knappt har koll på, att han stoppade judarna från att lägga beslag på landets naturtillgångar, ja det borde även folk utanför Rysslands gräns glädjas åt.
      För övrigt är inte allt svart eller vitt, det går att på ett ödmjukt sätt kritisera samtidigt som man visar att man är medveten om de egnas agerande, jag ser det som en styrka.
      För hur ska jag på ett trovärdigt sätt kunna hävda att ”invandringen” är en katastrof till Sverige idag men var ok dit då, jag fixar det inte, kan du argumentera för det så Grattis, för ett stopp på vansinnet är prio ett, oavsett vad som skedde igår.
      MVH.

  • Och ändå röstar många för att ta hit fler. Varför?

   Dom vill inte bo nära migranterna.
   Jag ser sällan migranter och svenskar umgås, vilket inte är så konstigt med tanke på att migranternas dåliga svenskakunskaper knappast underlättar intressanta diskussioner.
   De har sällan jobb så det är inte arbetskraft de är ute efter heller.

   Visst kan de duga att ligga med men de förfaller ju väldigt fort. Finns det ingen öde ö där vi kan låta migranter hålla till tills de blir för gamla för svenskarna och sen skicka hem dom? Dom som vill ha migranterna på ön får givetvis stå för deras uppehälle.

 7. Upplopp, våld och vandalism, gängskjutningar, gängvåldtäkter, knivdåd typ IKEA, bränder osv. Om inte detta är förspelet till inbördeskrig, vad är det då?

  Valrörelsen blir inte förskonad från detta våld. Jag bävar…

 8. Jag håller med honom, framför allt London och Paris ligger i farozonen. Där har islamiseringen gått på tok för långt.

 9. Hela Europa kommer att stå i lågor inom en inte allt för avlägsen framtid
  Den dag då något land använder militären mot sin egen befolkning, kommer
  saker snabbt att förändras. Varken militär, eller polismakt kommer att vända vapen mot sina bröder, systrar, föräldrar eller vänner för att försvara det vansinne som Europas galna politiker har skapat.

  • Jag ogillar begreppet ”egen befolkning”.

   Jag skulle tro att det inte finns ett enda land som inte har undantagsparagrafer om hur man får använda sin militära makt i händelse av nödfall.

   Dock gäller att se till att inte fel sorts människor har nästlat in sig i den militära organisationen.

 10. Bra, men onödigt lång text. Det kan sammanfattas med sju ord: Importerar man mellanöstern, så får man mellanöstern.

  Svårare än så är det inte.

  SD i September

 11. Han tar i en smula,men samtidigt har han i princip rätt. De element som han anser riskabla, t ex personer med extremistisk religiös åskådning, existerar ju faktiskt.

  Dessutom har extremisternas moderbefolkning i samma områden kanske varit mer försiktig än extremisterna, men enstaka framgångar för extremisterna gör naturligtvis att de kommer att öka i antal.

  En sak som borde göras är sökning efter olaga vapen och en energisk sökning efter personer so ska bort och ut. Frågan är om en regering vågar starta sådant; det skulle uppenbarligen medföra konflikter i de områden där man söker efter vapen. En regering kan tänkas akta sig för att söka vapen, bara för att den är rädd för de närmaste konsekvenserna, men samtidigt möjliggör det senare konflikter.

  Men när man ser det som ett hot att det finns extremister, och att det knappast finns anledning till att de skulle bli färre, så är väl svaret enkelt: man måste börja i tid. Inte vänta och hoppas.

  Fundera lite över hur mycket lättare situationen skulle ha kunnat åtgärdas för drygt 20 år sedan, innan Bildt, Göran Persson, Reinfeldt och nu Löfven gjorde det värre.

 12. Politiker, journalister och kulturmänniskor som i decennier gått till hätska angrepp på oss som sagt sanningen är förutom ondskefulla också skyldiga till att Europa brinner av importerat hat…

 13. De styrande har haft ett val och de har valt att förstöra sina egna väl fungerande länder med extrem massinvandring från de mest dysfunktionella kulturer som finns.

   • Rysslands version av demokrati är bättre. En stark ledare som bestämmer och som folket älskar. En nationalistisk ledare som sätter sitt eget land och sin egen befolkning främst.

   • Direktdemokratin i Schweiz tycks fungera utmärkt. Den representativa demokratin i Sverige fungerade bra innan partier och medier tog makten från väljarna genom att undanhålla viktig information och styra debatten bort från ämnen där de inte ville ha folkets inflytande.

 14. Tändanordning hittad i arboga med cigarettfimp som stubin,hoppas djävelskapet har haft den i käften när han tände ciggen,DNA !!

 15. Helt obegripligt. Europeer har under historiens gång krigat och stått upp för sina länder, idag skänks länderna bort.

 16. Om nu invandring är så berikande och lönsamt mm varför ser då ”berikarnas” hemländer ut som de gör?

  • Ingår i deras kultur som dom tar med sig även till Sverige,det mesta ska slås sönder busskurar,mm mm mm

   • Jag tror inte att vandalisering är ett stort problem i invandrarnas hemländer. Det är sannolikt problem som uppstår med etniskt mångfald, utanförskap och kulturkrockar.

   • Ja även vikingarna var invandrare till det som senare blev UK & Ryssland. Det satt ”danska” kungar på tronen i ”UK”.

     • Island invaderades av ”flyktingar” från Norge. En norsk klan som förlorade maktkampen i Norge.

     • Hehe, Birger Jarl som grundade Sverige lurade till sig de sju mäktigaste adelsmännen i Sverige och sa till dem att om de lägger ned sina svärd så ska allt gammalt groll vara glömt och de ska dela på makten. Sen högg han huvudet av alla sju.

      Hoppas Jimmie gör detsamma med sjuklöverns ledare!

     • Falskheten lyser med 7 klövern lång väg detta kan väl inte undgå någon.

     • Det var många som tröttnade på kunghelvetet Harald, de från Irland som redan var där var knappt rotade.

     • Har du inte varit där så åk dit, ge dem lite tid och bjud på dig själv så blir det en fantastisk upplevelse, världens underbaraste kvinnor dessutom.
      God tur.

   • MYCKET ENKELT DOM HAR BLIVIT HJÄRNTVÄTTADE I CA 100 ÅR NU BLIR DET FLER O FLER SOM BÖRJAR FATTA DET HOPPAS INTE ATT DET ÄR FÖRSENT?

 17. Massinvandringens negativa sida kan spåras så långt tillbaka som till neandertalarnas tid då massinvandringen tog död på dom.

 18. ”UNGA människor idag uppförstras INTE” …- överhuvudtaget. De på något konstigt sätt bara växer upp. …Med datorer, mobiler, jakten på snabba pengar, ….

  • Jo jag. Som Nydemokrat och jag är fortfarande förföljd i detta land och väntat på att bli kvitt.

 19. Låt oss säga att svenskarna vore positiva till ett inbördeskrig, då undrar jag bara hur det skulle gå till? Mot vad krigar man? Politikerna, invandrarna? eller definieras krig bara med att hela landet okontrollerat brinner och allmän kaos råder?

 20. Vad kan man säga, balans är en naturlag, som ofrånkomligen till slut infinner sig.
  Det gäller allt.

 21. Har Svennar fått större och större organ sista åren. Nä det är knytnävarna som putar i byxfickorna.
  Däri vinner man inga krig!

 22. Ja, det är ju redan igång, från ett håll. Ständigt nås vi av budskap om otrygghet. Kvinnor som är rädda för att gå ut. Misshandel, våldtäkter, rån. Äldre som uppmanas till att inte bära guldhalsband…
  Vi som ständigt läser här, vi vet om vad som sker. Äldre som rånas och misshandlas. Unga flickor blir våldtagna, och rånvågen är så stor att det inte ens tas upp längre. Så vilka är det som begår dessa brott?

  Vi har läst om ”marockanska gatubarn”, som, när polisen plockar in dem, hånflinandes påstår att de är ”minderåriga”, och släpps därmed. Vi har alla de ”EU-migranter” som kommer hit för att tigga, och med dem en stor grupp som är här för att stjäla. Vi har yrkeskriminella utländska ligor, vi har alla de ”flyktingar” som kommer hit… Ja listan kan göras hur lång som helst.

  Men frågan är, vad görs det åt det? Görs det något åt det? Varför görs det inget åt det? Svaret är lika enkelt som patetiskt; fega politiker och myndigheter. Vi har exempelvis våran ”käre” Dan Eliasson, som förstörde polisverksamheten. Hur lång tid kommer det att ta, innan den är återställd? Nu får det nötet sköta MSB, och redan i hans ”elddop” ser vi hur bra han gör det… ”Vissa bränder kan vi inte släcka”… Men vad fa…

  Sen har vi då alla dessa utanförskapsområdena. Där vita inte äger tillträde längre. Områden som har ”islamifierats”, och drivs av shariapoliser och sharialagar. Där droger säljs öppet, och svensk polis inte kan gå in i. För de är rädda för upplopp. Upplopp som oftast är påeldade av svensk extremvänster, som i sin förvirring tror de kämpar mot ”mannen” tillsammans med de ”stackars förtryckta”. Men när de ”förtryckta” får en chans, kommer de snart att ha glömt all ”hjälp” de fick från vänstern.

  Så jo, inbördeskrig lär blossa upp. Varesig vi vill det, eller inte. Lär börja med medborgargarden som slår till mot kriminella grupper, och sen kommer vedergällningarna, och sen är vi mitt uppe i ett. På grund av våra URUSLA politiker och de ynkliga vänstergrupper som infiltrerat massmedia. Och massmedia har ändå gjort ett bra jobb. Jag jobbar ihop med en del som bor i idylliska små områden, där ”mångfald” är ett romantiskt begrepp, aldrig upplevd. De tror, stenhårt, på utopin om hur bra allt blir, med all denna invandring. De vägrar inse sanningen. Och erbjudna en unik chans att få pröva mångfald, tackar de alltid nej…

 23. Jag ser fram emot ett inbördeskrig. Jag tror på allvar att det är det enda sättet att bli fri postmarxismen.
  Det blir vi demokrater mot vänstern+islam.
  Härligt!!!

 24. Sansade människor bör revoltera mot korrupta politiker, som ger bort medborgarnas besparingar och sanktionerar islamistiskt våld i utbyte mot röster för att kunna behålla makten.

  • …….. tack , för den härliga informationen att : Politikerna har ’ somnat in ’ .

 25. Inbördeskrig är ett effektivt sätt att dölja ruttna finanser,Lata medborgare kan inte tänka sig neddragningar i bidrag och samhällsfunktioner för att rädda landet.
  Men blir det krig så kan man alltid skylla på det istället.

  Vi behöver inget krig,Vi behöver politiker som kan erkänna att de medvetet lurat europas befolkningar i alla tider.

 26. Bara en idiot kan inbilla sig att massinvandringen inte leder till inbördeskrig på sikt. Alla som är för massinvandring är antingen idioter eller ondskefulla.

 27. Vems sida kommer FN att ta när ev. inbördeskrig börjar ?
  Kan konstatera att FN och EU verkar ta rebellernas sida av någon okänd anledning.
  När folkvalda regeringar sätter in militären mot dessa våldsgrupper som tar på sig namnet ”demokratisk rörelse” så blir dom anklagade för våld mot befolkningen i första omgången och efter ett antal skadade eller döda så blir regeringarna tyranner och rebellerna hjältar.
  Gatans parlament är plötsligt dom goda !!
  Exempel på länder där gatans parlament inte velat vänta på ett ny val utan vill ha en statskupp är Ukraina, Syrien, Nicaragua. m.fl. länder i Sydamerika.
  I veckan fördömde FN Nicaragua samtidigt som man på TV ser mobben skjuta med hemmagjorda kanoner på poliser som försöker upprätthålla ordningen.
  Tror våra Globala organisationer har förfallit i takt med det övriga samhället.

 28. Glädjande att se att Samhällsnytt har börjat med lite reklam igen. Annonsen för botemedel mot håravfall är ju särskilt lämplig här där många av oss har slitit håret av oss i förtvivlan över tillståndet i vårt land. 🙂

 29. Det brinner lite varstans i Sverige basuneras det ut nu.
  Men har det inte brunnit i sverige/europa i decennier sedan islam kom utan att etablissemanget reagerat?

  • Visst, en pyrande eld som med jämna mellanrum flammar upp. Och som Du nämner, ingen större reaktion på orsak till det. Vart det hela tar vägen kan man nog förutse utan att vara synsk!

   • Men vart ska muhammed då hän… .. … jag är trött på att altid vara på min vakt.
    Stängsla in skiten skiten bara. Låt dom tända eld på sig själva. Disfunktionella dårarna klarar sig inte själva.

 30. Det finns partier som vill öka massinvandringen, gärna från MENA länder. Sen finns det partier som är nöjda med dagens situation med drygt 100.000 invällare per år. Sen finns det partier som vill låta invällarna frivilligt lämna Sverige, kanske med en liten muta på något/några tiotusental kronor per frivillig. Sen finns det ETT parti som drastiskt vill skicka hem minst 500.000 som är kriminella, som fuskat till sig uppehållstillstånd eller som köpt/fått uppehållstillstånd av asylhaverister på migrationsverket. Jag VET vilket parti jag ska rösta på i alla fall!!!

 31. Om man hade importerat strävsamma Japaner och Amerikaner mm så hade invandringen inte varit något som hest problem, men när man uteslutande importerar folk från världens värsta våldsmetropoler med ”irrläran” och mördarideologin Islam som ledstjärna så får man grava problem!
  DETTA BORDE ALLA BEGRIPA!

  • Nej det går inte att importera 3,2 miljoner av något annat folk utan att det tusenåriga riket Sverige på sikt försvinner. Hur ”snälla & arbetsamma” de än är. Tro inte på den myten.

  • Japaner och amerikanare stannar nog hellre i sina länder istället för att flytta till ett kallt socialistland där staten har spritmonopol och höga skatter.

   • När alla moderna filosofier som liberalism, socialism, kommunism osv sedan länge är bortglömda kommer de ursprungliga filosofierna finnas kvar. Kristendom, Islam, Buddhism, Hinduism.

   • Bra fråga, speciellt med tanke på att muslimerna har haft hundratals år på sig att studera och utvärdera vad deras religion har fört med sig till deras del av världen!
    Om Allah hade varit en vänlig och god gud så hade väl för helvete inte deras del av världen varit ett sönderbombat slagfält!

     • Islam ökar mest av alla religioner och är nu den största. Säger en del om rasernas natur. Precis som nationalismen nu fått en pånyttfödelse kommer rasismen också få en comeback.

     • Den är inte störst men ökar mest är nog sant
      Världens största trosuppfattningar
      Religion eller trosuppfattning Antalet bekännare 2005°
      1. Kristendom 2,1 miljarder
      2. Islam 1,5 miljarder
      3. Utan religion eller trosuppfattning: Agnosticism, Ateism, och till hälften teister som identifierar sig som ”icke-religiösa”. 1,1 miljarder
      4. Hinduism 900 miljoner

    • Man kan alltid förklara det med att islam måste spridas, därför arrangerar Allah så att hans folk sprids över världen.

  • Jag har aldrig hört talas om en Japan som inte är artig och skötsam.
   Jag har bara stött på några få, en läste mikrobiologi på universitetet och en annan energiteknik på KTH.

   • Eh, har du inte hört talas om Yakusa? Jag har bott i Sydostasien i
    16 år och inget folk är så hatat som japaner (och muslimer).

 32. Han var helt rätt i detta. Om någon skulle försöka inta Sverige skulle man göra allt för att slå tillbaka. Borde då inte regeringarna sätta in alla möjliga medel på vad jag menar är ockuperade städer , förlorade för Sverige och återta dom tillbaka till Sverige/

 33. Sveriges situation är som alltid litet speciell. Här är angriparna väl beväpnade genom rika mellanöstern staters försorg.

  600.000 handgranter finns redan förrådslagrade över hela landet i anslutning till religiösa lokaler, vilket är avsett att räcka till för att införa kalifatet.

  Grattis Sverige!

   • Kom till Halmstads hamn på ett sunkigt fartyg på den goda tiden då handgranater klassades som ’Fyrverkerier’. Enligt pressen, som citerade Tullen eller möjligen Fartygsinspektionen (för fartyget fick nyttjandeförbud), så bestod lasten av ett trettiotal containers med handgranater.
    Tullen tittade på, och containrarna spreds över landet, och vidare ut till lokala grupper.
    Sedan några år är handgranater inte längre fyrverkerier.

 34. Fantastiskt, mångkultur är spännande.
  Importera fredens religion som är uppbyggd på klansamhällen.
  En struktur som vi lämnade för många hundratals år sedan.
  Att politiker endast bryr sig om röster på hela lands bekostnad är skrämmande.
  Årets val kommer att ’markera’ att en stor del av Sveriges befolkning, 22-27%, har fått nog, och vill se en förändring.
  Det kommer kanske inte räcka till att påverka makten men det eventuella hopkoket som kommer att ta makten denna gång kommer innebära att SD får 40% eller mer nästa gång.
  Sverige har vaknat. Vi vill ha tillbaka folkhemmet.

 35. Den påhittade fienden Ryssland pekas ständigt ut. Det är för att vi inte skall inse att de verkliga fienderna är flyktingbedragarna, EU, islam, riksdagen, svt/SR/TV4 mm

  • När det är för sent och svenskarna får det förklarat för sig vilka som var det riktiga hotet, då kanske svensken förstår.

 36. Om 50 år har vi garanterat ett Sverige som ingen drömt om eller ville ha, men då är det försent, om det inte kommer en diktator till makten förstås via revolt men det känns föga troligt.

 37. Regering försöker bryta segregationen med att blanda personer i utsatta områden med skötsamma områden men där dom kriminella flyttar in flyttar dom skötsamma ut så fort det går.
  Medborgarna med hyfsad ekonomi drar sig fört undan, börjar skyddar sig med larm, till att flytta utomlands eller till grindsamhällen.
  För dom som inte har råd att flytta återstår bara självförvar eller gilla läget.

  • Jag kände ett par svenskar som flydde från Husby för 28år sedan! De var de enda riktiga flyktingar jag sett!

 38. Inte för att jag förstår, och nog aldrig kommer förstå heller, men att ”islamska kulturella strukturer tar över”, är inte detta poängen?! Begriper det ej, inte ens alla de bekanta jag har som kämpar för dessa ”människors” framfart i landet, begriper man inte att livet kommer förändras helt? Om det inte avslutas helt, vilket är mest troligt om ”islamska kulturella strukturer tagit över”.. Men det är kanske det man vill? Vänstern och feministerna kanske helt enkelt vill få halsen avskuren som ”infidels” på öppet torg?!

 39. En muslim som blir påhoppad har släkten och hela klanen att ringa till.
  Dessutom skulle vilken främmande muslim som helst hoppa in i slagsmålet på sin trosfrändes sida i ”kampen mot de otrogna”.
  Stora massan som kommit är dessutom krigsvan. Våld, blod och mördande skrämmer inte.
  Vem ringer en svensk till som blir påhoppad?
  Problemet är att svenskarna och alla västlänningar i individualister. Många umgås inte ens i sin egen släkt som de har blodsband till.
  Det är gigantiskt underläge vi behöver göra något åt.
  Snarast.

 40. När politiker säger att vi skall försvara Sverige, vad syftar dom på ?
  Inte är det svenska värderingar, kultur, traditioner
  Inte är det medborgare, barn, ungdomar, vuxna, pensionärer
  Inte är det ägodelar
  Inte är det naturen

  Vad är det vi skall förvara ?

  • Menar du att vi inte har något försvara? Vi behöver i högsta grad försvara samtliga de punkter du rapar upp. Kort sagt, vad menar du?

    • Den s.k regeringen har inte som syfte att gagna Svenskarna utan har till uppgift att bryta ner allt försvar, vår kultur och livsstil för att gynna främmande makt, som redan har infiltrerat hela vårt land. Vi har femtekolonnare som statsmakt och de måste till varje pris störtas och bytas ut.

  • Jag förstår vad du menar, personligen skulle jag inte riskera mitt liv för att flera araber/afrikaner ska kunna lyfta bidrag livet ut. Men vi måste vinna den politiska kampen för att försvara Sverige på riktigt.

 41. Nyligen raderade SVT Opinion en artikel om hat mot judar efter att skribenten och dennes familj utsatts för hot från den utpekade gruppen.
  https://samnytt.se/svt-opinion-raderade-artikel-om-hat-mot-judar-efter-hot-fran-muslimer/

  Vi vet inte i vilken utsträckning hot från islamister och vänsterextremister, mot privatpersoner, myndigheter och politiker, påverkar de beslut som tas.

  Byter man ut yrkespolitiker mot direktdemokrati av schweizisk modell, försvårar man för extremister att styra samhällsutvecklingen. Med nuvarande politiska system är alternativet när svenskarna fått nog, är nog att kopiera islamisternas och vänsterns krigföring.

 42. et är nog ingen hemlighet att alla som redan för 20år sedan såg vart det brakade också har dessa tankar. Men det kommer ingen absolut ingen 7klövern politiker bry sig om. Beroende på VEM det är som levererar denna sanning.

 43. Säkert har den Belgiska politikern rätt.
  Med islams framfart i västländerna så kommer hatet att stiga tills det blir en urladdning. Vi är många som är förtvivlade att inte västländernas politiker gör något för att stoppa islamska hatet mot oss kristna.

  • Det kanske finns en möjlighet att undvika krig att vi delar landet. Låt alla islam kramade bli kvar med sina guldklimpar i den andra halvan!!!

   • Det är ju det som är målet; Att ta över territorier bit för bit. Ta bara Pakistans delning från Indien, eller Bangladesh för den delen. Eller området Jammu/Kashmir i Indien, där det pågår ett lågintensivt inbördeskrig.

    Både Bangladesh och Pakistan var ursprungligt Indiska territorier, och dom kommer inte att nöja sig med det, utan fortsätta tills hela världen är under muslimskt styre. Jag förespråkar massivt motstånd och att vi skickar fiende ut i havet, så att dom kan simma hem till sina ursprungsländer.

    Men du tycker istället att vi skall ge efter och hjälpa till, genom att ge upp en del av det Svenska territoriet !?

    • Tack bra skrivet. Det var bara mitt förslag för att slippa krig. Men fredens religion tillsammans med vänster kommunister och dessutom globalisterna bakom kulisserna. ????

     • Du kommer inte undan krig.

      Mao Tse Tung sa; Vill du ha fred, rusta för krig, och även; Alla länder har en armé. Antingen sin egen, eller någon annans.

     • Och vad är alternativet !?

      Syftet med att rusta för krig är att tala om för omvärlden, att göra ett försök att ta över detta land med våld, blir så kostsamt, att det inte är värt det.

      Undantaget är Sverige; Här skänker de s.k folkvalda bort det land som vi lånat av kommande svenska generationer, och om man protesterrar, då är man rasist, nazist och faschist !!!

     • Sverige är fantastiskt ! (Men inte i den bemärkelse man gärna vill tänka på, i det sammanhanget).

   • Nja, tror du att de nöjer sig? Vilken halva skall vi ha och vilken skall de ha och varför skall vi ge bort landområden ?

    • Min önskan är att få leva fred lugn och ro . Är så innerligt trött på islam. Vi behöver snaraste i framtiden upprätta islam fri landområde.

 44. Vi befinner oss redan i krig men det är bara en sida som krigar för tillfället. Tydligen behöver folk ha långt tid på sig att inse att samhället som de lever i är dött och inte kommer tillbaka. Allt vi västerlänningar gör just nu är meningslöst så som arbete fritid skola och barnuppfostran. ALLT!

 45. Tillåts en massinvandring från MENA-länder av i synnerhet muslimer i den utsträckning som har skett, så är det inte fråga om det kommer att bli inbördeskrig, utan när!!!
  Inte nog med att de ställer allt större krav på den inhemska befolkningen i ”värdlandet” att anpassa landet efter den muslimska kulturen, de tar också med sig konflikter från det landet de kommer ifrån, så framtiden ser inte ljus ut om den vansinniga migrationspolitiken får fortsätta!!

  • Nja, utan ett försvar och ett rättsväsende ingen fred. Om vi inte räknar de historiska krig som formade våra nationalstater. Det hade varit möjligt att vidmakthålla freden ganska enkelt om vi hade vårdat nationalstaten.

 46. När det blir krig i Malmö mellan ursprungsbefolkning och nykomlingarna. Gissa vem PK eliten skickar trupperna mot. Gissa vilka PK media kommer att hetsa emot.

 47. Det stämmer. Efter inbördeskriget kommer en helt ny ordning att råda helt utan A-kassa och sjukpenning. Vinner araberna blir det hårdare sharia än i Saudiarabien, vi kommer att tvingas konvertera. Sverige kommer att skapa oro med Norge, deras muslimer kommer att stötta muslimska Sverige ungefär som PRO-ryssar i Donbass i östra Ukraina.

  • araberna kommer aldrig vinna detta, hela deras grej är numerärt överläge,, flockbeteende angriper alltid i överläge, tom självmordsbombare har överläge, de är så sturska i sin person att de kommer försöka långt innan de är i majoritet, vi skall vara tydliga med att det är sunni islam (+salafi, whahabi) perserna i norr är annat där pågår en frigörelse..
   vi har en jävla massa muslimer som måste drivas ut +-50miljoner i europa som underkastar sej islam,, det pyr nu jag tror elden blossar upp rejält under vår livstid alltså inom en snar framtid.
   norge borde vara en god aspirant för underjordisk alians, finland likaså beror ju lite på vem man önskar understöd ifrån trump eller putin ??

 48. han måste vara en nazist! för det har jag fått höra att jag är i 20år, när man sagt samma sak

 49. Och situationen är mycket allvarlig här i Sverige. Här dör varje år cirka 15 000 äldre svenskar p.g.a. svält och undernäring. Många äldre svenskar har idag så låga pensioner att de inte har råd att köpa mat. Och flera tusen cancersjuka svenskar dör varje år p.g.a att operationer ställs in eller skjuts på framtiden. Och idag finns det 61 no-go-zoner och 200 andra farliga områden i Sverige. Om några År finns här över 100 no-go-zoner och 300 andra farliga områden. Fattigdomen breder ut sig och 7-klöverns politiker tar bort alltmer pengar från äldres pensioner och från sjukvården för att bekosta en helvetens galen och extremt kostsam asyl- o invandringspolitik. Så visst kriget kommer att bryta ut även här. Det är INTE längre fråga OM utan NÄR kriget slår till. Kriminella och fanatiska bidragstärande utlänningar (främst muslimer) väller i i vårt land. Och hittills är det mest våra äldre och sjuka som 7-klöverns politiker har tagit pengar ifrån för att bekosta asyl- och invandringspolitiken. Men på senare år har man även minskat anslagen till polisen och till annat. Och därför har många vanliga svenskar (t. ex poliser) också blivit relativt fattiga. Så om inte SD får makten snart så kommer kriget att bryta ut i Sverige. 7-klöverns politik förstör vårt land och raserar all vår välfärd. Endast SD kan och vill rädda oss, rädda vår välfärd och vårt lands framtid.
  /CC

  • AfS måste in i riksdagen,, de är de enda som talar klarspråk och vågar nämna de åtgärder som behövs..
   repatriering är ett måste, diskussionen måste handla om regelverket kring återvandring och vi måste stänga av bidragskranen till icke medborgare sen fundera ut hur och vilka vi skall plocka av svenskt medborgarskap,, internering tills tut är avgjord.
   ta ur alla från skolan som inte är behöriga (internering tillsammans med släkten), då skulle vi kunna återställa skolan på 100 dagar ;).. ??

   • Jag argumenterar inte emot dig. Jag menar att SD måste få mer makt. Jag har inte full kunskap om AfSs politik. Men det tycks utifrån det jag vet idag att SD och AfS bör få makt .. annars blir det krig här. Jag anser att AfSs politik är 1000 ggr bättre än 7-klöverns. Så jag välkomnar AfS. AfSs politiker är INTE mina fiender utan mina vänner.. ur sakpolitiskt perspektiv. SD och AfS står på samma sida, anser jag.
    /CC

  • .
   Med Andra Ord :

   FÖRBJUD – ISLAM – INNAN – DINA – BARN – BLIR – FÖRINTADE
   ..

 50. I morse var det 44 bränder i terräng, nu är det 68st enligt AB, främsta anledningen ska tydligen vara ett blixt o åskväder i norra Sverige ca kl13. Kommunerna i Boden och Överkalix är nu också drabbade av bränder.

 51. Pengarna från alla rån, vart tar dom vägen ?
  Inte allt festas upp på krogen, kanske går en del till att köpa vapen för användning i Sverige eller i hemlandet.

 52. Försvarsminister Hultqvist reagerade med ryggmärgen igår när larm kom om NMR:s flygbladsutdelning i Trosa.

  Men han har på fyra år inte förstått att kaoset i getton runtom i Sverige och uppgörelser med skjutvapen på svenska gator kommer att leda till inbördeskrig.

  Trodde de när de importerade för-medeltida våldskulturer att vi skulle få civilingenjörer och läkare med svenska värderingar? Jo, så urblåsta är politikerna faktiskt…

  • Vaddå, tjänar vi inte pengar på invandringen???
   Herrejösses, det trodde ju jag hela tiden att rökande, homofoba, misogyna människor med två års koranskola hade något att lära oss efterblivna nordbor!?!

  • Verkligheten och den bistra sanningen är regeringens och alliansens allra största fiender. Dessa omständigheter förnekar de intill vansinne och försöker att med alla medel indoktrinera väljarna med rena lögner och hittepåreformer. Deras valfläsk och löften stinker ruttet innan de kastat ut dem till väljarpatrasket.

   • 7KLÖVERN TESTAR HUR LÄNGE DOM KAN PISKA OSS VI ÄR OTROLIGT TÅLMODIGA MEN NÅN GÅNG MÅSTE DET BRISTA FRÅGAN ÄR NÄR? JAG FÖR MIN DEL TROR ATT DOM VILL HA KAOS SD FÅR UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER VINNA DÅ SKULLE FÖRRUTNELSEN SOM PÅGOTT UNDER MÅNGA ÅR BLI AVSLÖJADE PALMEMORDET TSUNAMIN ESTONIA M.M.

    • Jag vet inte vad dagens svenskar menar med svenska värderingar.
     Jo, och jag vet heller inte vad som är brasilianska värderingar. Jag rättar mig efter vad som gäller.

   • Vet du inte det ? Allas lika värde i Löfvens samhällsbygge enligt den svenska modellen. De e värderingar som heter duga i varje Svensk stuga.

   • Du får leta bakåt i ditt minne efter det du alltid uppskattat med Sverige.- Tex allemansrätt, tystnad i hyresbostaden efter 22.00. Rätten att tycka och säga vad man vill utan att åka fast och ställas inför domstol. Vad fick du under uppväxten? Rena badsjöar, kollo och en massa saker din mamma och pappa betalde skatt för..Du fick även leva i ett demokratiskt land…

    • Allemansrätten har aldrig intresserat mig, Här i Brasilien ska det också vara tyst efter ett visst klockslag, men det skiter de flesta i. Svenskarna kan inte tycka och säga vad dom vill, vad har du fått det ifrån? Ingen har någonsin behövt instruera mig att inte kasta skit runt omkring, det har för mig alltid varit självklart. Kollo har jag aldrig varit på.

     Du har låtit dig luras.

     Wilhelm Moberg:
     ”I en demokratur råder allmänna och
     fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia
     domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar
     skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en
     föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av
     verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.
     Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det
     faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva
     inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

  • Nej, politikerna är inte urblåsta..de är korrupta och oerhört cyniska..mutade av Soros och de globalister som givit honom sitt mandat…

   • Om du inte slutar skrika med VERSALER tar jag bort dina kommentarer. Det du håller på med är ett oskick. Upphör genast med det!

 53. Ett syfte med terrorism mot samhället är att visa hur dom styrande inte kan skydda sitt folk. Det kanske sitter IS folk och studerar det som pågår med bränder. Med deras vrickade synsätt kan det här sluta illa.

 54. När skandinavien börjar trumma kommer det höras över hela Europa. Minns våra stora kungar. Minns våra fornstora dar. Minns vårat vikinga arv! Minns vårat blodsarv! Strid för våra barn, strid för våra förfäders strid för fädernäslandet och ge FAN ALDRIG UPP!

  • Vi får väl fråga Konfiskationsminister Makt-alena Andrssonskan om det finns några pengar och Klimakterieministern Hisabollan Lövinen om vi får skjuta med krut och sprängämnen då det ju avgår giftiga gaser vid pangpanget.
   Kul-turministern Alisian baro Kånkande måste väl oxå tycka lite om kul-turerna. Vi slåss tills vi störtat regeringen. Pang po dom !

 55. Precis som i Sverige då. Hela bostadsområden redan är bortom regeringens och polisens kontroll då islamska kulturella strukturer tagit över dem. Vid flera tillfällen när jag tillrättavisat araber som parkerar på handikap parkeringarna, har jag fått till svar…jag skiter i era regler, vi tar över här nu.

  • NMR får bli vår försvarsmakt och den kan utvecklas med kraft om Löfven hjälper till med deras utrustning och rekryteringsbas. Han bli den självskrivne ledaren med bruna byxor, så att det inte syns när han misslyckas med detta oxå. Skit på dej Steffe.

 56. Ta det lugnt! sannolikheten att det blir inbördeskrig i Sverige är lika med NOLL! Däremot att Sverige blir det första kalifatet i Europa är det mer troligt. Låt oss inse sanningen… SD kommer att vinna valet men trots det, ingenting kommer att hända de närmaste fyra åren.

  Samma jävla politiker kommer att fortsätta figurera. Löfven och i värsta fall Annie lööf kommer att bli statsminister..islamisering av landet kommer att fortsätta. Gettos kommer att fördubblas liksom alla dessa mord, rån och våldtäkt.

  Vi kommer att fortsätta med våra sarkastiska tomma kommentarer….Arabiska kommer att bli obligatorisk på våra skolor och moskéer att passera antal kyrkor i riket… överdrift? ingalunda! allahu akbar! varje dag som går, i svennernas land!

  • Där har du fel….. Shia mot Sunni…….. Är öppet krig dagligen så….
   Muslimer mot judar…….
   Muslimer mot svenskar…
   Behöver du mer ???

  • Vi tar till alla medel. Först förbjuder vi böneutrop och sedan islamiska skoulor och sedan frågar vi Löfven vad vi skall göra härnäst. Hårda bud i Mellerud.

  • Isf är det kört…Annie ”Armageddon” som statsminister. ..den vill man inte vara med om, typ en infantil Hitler, väldigt utmanad när det kommer till bokstaven R.

   Pajtiledale Annij Lööf
   Vi behövev 30 miljonnej till

   • I Sverige?? här är det ond om hjältar eller civilkurage .. vi vågar knappt demonstrera..vi är låtsas hjältar bakom skärmen.. hjärntvättade folk! ..vi förtjänar de korrupta politiker som styr landet ..det är ingen slump att Sverige har blivit så..de flesta är ingen annan än valboskap!

 57. Tänk då på att Sverige är det muslimtätaste landet i Europa!

  Ca 16 %, just nu med en ökningstakt på ca 0,9 procentenheter per år. Var fjärde nyfödd ”svensk” är muslim, i vissa städer är det mer som t ex min egen födelsestad Göteborg, där är var tredje nyfödd muslim.

  Källa: Analys av SCB:s befolkningsstatistik efter födelseland samt analys av befolkningsstatistik över i Sverige födda med minst en förälder född i ett muslimskt land. Observera att barn till två svenskfödda muslimer räknas som ”svensk bakgrund”!

  • Det är bara för Norge eller Danmark att slå till när som helst och lägga under sig Sverige och bomba jihadister. Malmen i Norrland måste vara värd en hel del.

    • Delar din uppfattning till fullo.

     Men, du (liksom jag), som sympatiserar med SD, har du inte märkt att det skett en ändring där, eller är det bara jag som missat något !?

     • Ett uttalande från Jimmie Åkesson i en intervju med barn som har feltolkats.

      Thoralf Alfsson klargjorde detta mycket tydligt i sin blogg någon dag senare:
      thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/16/11549586-fyi/

      Jag hade dock gärna sett ett förtydligande från Jimmie!

      I min hemkommun Nässjö har SD t o m motionerat om en lokal återvandringshandläggare (det finns ju ett repatrieringsbidrag redan idag på 30 000 kr, som tyvärr alltför få tycks känna till).

 58. Helt rätt analys.
  Åtminstone nån politiker som förstått något.
  Som sagt intressant framtid framöver.
  Några terrordåd till så kan mycket börja hända.

  • .
   Framtid ,,,,,?!

   Vi ÄR redan ockuperade av en muslimsk illasinnad döds-ideologi .
   Islamiseringen kryper på oss – var timme – inse att DINA barn är illa ute .

   Snälla ! Rösta för att kriminalisera —- islam . Enda lösningen ,!
   .

    • Kom till Stockholm istället och åk valfri förort tex Tensta eller Rinkeby så får du en mycket mer korrekt bild av Swedistan.

 59. om det blir krig i sv. så är det inte mella sv. o mus. utan
  mellan mus o kommunister o annat… o dom egna…. då sv. är muslificerad…

 60. Islam är den absolut bästa ingrediensen när det ska tillagas kaos och inbördeskrig..

  Tillsätt bara en del Svensk naivitet och tillaga på hög värme så blir det en jävla smäll..

  • Om världen bara skulle bestå av muslimer, så skulle de kriga mot varandra. Det är en av de islamska doktrinerna.

 61. Är redan krig i Europa,terrorattackerna som har skett och sker mot oskyldiga är en krigshandling.

 62. Det här lågskaliga inbördeskriget som framför allt utspelar sig i våra parallellsamhällen (utanförskapsområden) har ju spridit sig till centrala delar av våra städer och samhällen. T.o.m. en handgranat i Gallerian vid NK mitt i värsta kommerssmeten dit alla stockholmare och turister går och shoppar.

  Om inte våra svenska politiker blir handlingskraftiga och sätter på sig hårdhandskarna, kommer det lågskaliga inbördeskriget smygande att övergå till ett riktigt inbördeskrig.
  Fast jag tror inte att det är nära förestående, utan att politikerna fortfarande har en chans att stoppa förödelsen av landet.

  SD 2018!

  • Jag förstår inte hur du resonerar. Det är politikernas verk allt det här eländet som har trampat Leandet! Islamiseringen av Europa pågår med regeringarnas medverka. Folket har aldrig har blivit varken informerade eller tillfrågade, till en islamisk invation

    • Vi lägger 3 röster var 4e år. Sedan väljer de hur regeringen ska se ut. Är det demokrati? Jag håller verkligen med AFS att vi behöver en författningsdomstol och starkare personval.

   • Vi väljare har naturligtvis något ansvar, eftersom vi röstat fram just de här Sverige-förstörande politiker.

    Jag vill inte förhäva mig. Jag studerade, bildade familj och arbetade hårt inom mitt yrke och hade varken lust eller tid att fördjupa mig i politik. Visserligen läste jag dagstidningar och följde med i nyhetsmedia. Men det visade sig inte alls räcka till. Jag visste inte vad som hände med Sverige.

    Den skadan har jag tagit igen sedan jag blivit pensionär. Röstar sedan år 2006 på SD och gör mitt bästa för att alla i min närhet också ska förstå att det bara är SD som kan sätta stopp för dagens destruktiva migrations- och integrationspolitik.

    SD 2018!

 63. Här har vi en politiker som fattat vad som pågår. Dock tror jag att ganska många politiker (även i Sverige) fattat galoppen. Detta är just nu det värsta scenario som kan inträffa för politiker i Europa (i högsta grad även Sverige).

  Det är nog nu, hör man faktiskt både vänner och tom närstående uttrycka.

  Att Försvaret helt plötsligt blivit en hjärtefråga för våra politiker skall nog sättas in i detta sammanhang. Att sedan de skyller på Putin – är en annan sak.

 64. Ge mig en M16 och 100 000 pugg och jag rensar mitt bostadsområde omgående…
  Vill inte ha något inbördeskrig här…
  Mjo,, jag vet hur man använder en avtryckare…

 65. Ja västeuropa ska falla i krig igen och ärkes rivalen är alltid islam…kriget vinns och mussarna lämnar …..

 66. Jag har ett pris på mig av ligister från en annan förort men dom vågar sig inte hit igen pga att vi håller ihop här. Den kämpar andan mot samhällshotet är här enormt. ALLA ställer upp. Det behövs inte så mycket bara att vi säger ifrån och vågar så följer andra efter. Jag lovar.

   • Apacherna var för övrigt de indianerna som vägrade och stred mot sina ockupanter längst in i det sista. Respekt.

     • Den störste frihetskämprn hette Tashunke Witko, Crazy Horse. Han blev fångantagen och nerstucken med bajonet i ryggen av egna förrädare. Hans namn hyllar jag för kampen för sitt folk och frihet

     • De drabbades på många sätt och många hängdes därför de inte fick sina utlovade matransoner och försökte överleva. Ett övergrepp av sällan skådat slag. Vi får hoppas att Löfven blir vår egen general Custer.

 67. Det politiska o mediala etablisemanget, saknar all form av konsekvenstänkande, när dom fyller länderna o speciellt
  Sverige med våldskulturen islam.

  Vad har blivit bättre i Sverige med islam ??

   • De röstar rött ända tills de har lyckats etablera ett eget muslimskt parti. När det är gjort kan sossarna börja fundera på vad som gick fel.

   • .
    Muslimerna handlar för DINA pengar , som MorMor behöver bättre .

    Med andra ord , Gunilla —- du är kommunist ,,,,,,,,,,
    ..

  • .
   VI har lärt oss en läxa —- innan VI förbjuder islam , och kastar ut muslimen ,!
   ..

   • Om detta måste vi först tillfråga EU . Sedan kan en utredning tillsättas om någon lag skall ändras. Detta tar 10 år och skall lagar ändras då tar det 10 år till .Ja, sedan får vi se som Morgan brukar säga, om vi kommer fram till något som riksdagen kan godkänna.
    Hade det gällt amnesti för illegala inkräktare då tar det bara ett halvår. De e de som e skillnaden se.

  • * Migrationsverket har anställt massor av folk – skattebetalarna betalar.
   * Byggföretag, barackuthyrare och Bert Karlsson har tjänat grova pengar – skattebetalarna betalar.
   * Det har anställts fler bidragshandläggare – skattebetalarna betalar.
   * Bensinbolagen får sälja mer bränsle pga alla fordon med körförbud som körs ändå. Konsekvenserna får skattebetalarna stå för.
   * Fler tolkar har anställts – skattebetalarna betalar.
   – En hel del har blivit bättre för somliga men inte för de flesta (svenskar) och definitivt inte för skattebetalarna.

 68. Inte i Sverige?

  Regeringen har sagt att de som har flyttat till Sverige berikar Sverige.

  Vore märkligt om folk som flyttar till Sverige skulle hitta på olagliga saker, det får man ju inte göra.

  Förresten var väl även Landet Sverige som EU-regionen Sverige är nu?

  Väljarsiffrorna i Sverige är fortfarande skyhöga för samma partier; S och M!

  De farliga är kanske Svenska Folket som marginaliseras och sakta utplånas från allt som de har finansierat?

 69. När europas ekonomier går på knäna i nästa lågkonjunktur som beräknas bli värre än depressionen på 30-talet så har vi den perfekta grogrunden för inbördeskrig.
  Detta kommer att ske samtidigt som alla europas bidrags- och och välfärdssystem kommer att klappa ihop.

  Sverige är en av de länder i europa som ligger allra värst till.

  • Men man kan väl bara vrida på kranen och så kommer det färskvatten?

   Eller gå till en av oräkneliga gallerior och köpa mat?

   Eller tanka bilen på en Bensinmack?

   Eller?

   • Hur det hela kommer att utveckla sig återstår att se.

    Jag räknar med att staten till att börja med kommer att trycka pengar, att vi får hög inflation, skyhöga importpriser och att stora delar av offentlig sektor säljs ut och privatiseras. Titta på tex Grekland där pensionerna har sänkts med 70% och det mesta av offentlig verksamhet har privatiserats.

    I desperation kommer man sedan att tömma pensionsfonderna

  • I US införde Obama en sista paragraf innan han avgick, det försvann i media bruset runt lögnaren Hillary.
   Det är nu ok för banker att konfiskera alla amerikanska medborgares konton. Tro för guds skull inte att EU/Sverige är sämre.
   Somliga av oss minns nog tidigit 90-tal då bankerna fick ”låna” av oss kunder, de pengarna fick vi aldrig tillbaka, ingen utebliven ränta blev återbetald heller så vitt jag kommer ihåg.
   Så även om man skulle vilja dra och börja om vid inbördeskrig/30-tals-konjunktur (LK) så kan staten låsa dina pengar, värde av fysiskt hus andra tillgångar blir stagnanta/fallande och de är ju inte heller flyttbara alla medel du har blir frysta för oöverskådlig tid.
   Jag får dagligen mejl från de institut jag handlar med inom guldbranchen om detta scenario varningarna fullkomligen svämmar in.
   Det vore enfaldigt att tro att denna gång skulle bli annorlunda vid en ännu djupare LK.
   Jag är kanske alldeles för alarmistisk men jag har inte förtroende för det här landet och har flyttat, en liten liten stuga utomlands långt borta från Sverige, jobbar som sagt över nätet men är mestadels självförsörjrande och det jag inte själv kan göra får man idka byteshandel med. Ingen börshaj på någotsätt bara förmedlare inom guldbranchen, Biolog/landskapsingenjör i botten så odla kan jag, och stället där jag är har alltid varit avlägset så de som bor här har fått klara sig själva. Alla har kan ett eller flera hantverk det kommer att bli den hårda valutan framgent.

   • Vad jag förstår så införde bankerna den sk Dodd Frank akten efter krisen 2008 och som ger bankernas spekulationer i derivat, företräde framför spararnas pengar om bankerna är konkursmässiga.

    Bankernas nuvarande derivatbubbla uppgår till många hundra trilliarder dollar och är alltså gigantisk.

    Jag kommer också att flytta från Sverige inom något år. Jag vet bara inte vart.
    Sverige kommer helt enkelt inte att bara säkert.

    Precis som du så tror jag inte heller att det är säkert att ha pengar på banken. De kan bli frysta, konfiskerade, eller ätas upp i en superinflation.

    Guld och silver är alltid säkra investeringar även om priserna har varit kraftigt manipulerade nedåt med hjälp av papperskontrakt på guld

    Men i ett krisläge där förtroendet för världens pappersvalutor börjar svaja kommer guld o silver sannolikt att öka kraftigt i pris och då kanske särskilt silver som är extremt undervärderat.

    Hur som helst. Själv har jag just gått i pension men jag tvivlar på att det kommer att finnas några pensioner om 5 år och då är det bra att vara lite självförsörjande precis som du tycks vara

 70. När eller Om Svenskar säger ifrån, när tokigheter utförs av inflyttade, så får de skit av PK…

  Integration är endast ett laddat begrepp, som används i olika syften av PK.

  Med demokrati måste Demokrati räddas i valet 2018.

  Bara ett riksdagsparti kan rädda Svenska språket, Svenska Folket, den Svenska Kulturen som PK förnekar (samtidigt som de framhåller andra länders kultur).

  SD
  SWEXIT
  Landet Sverige
  Lugn, Trygghet, Säkerhet

  • Alltså du påstår att vårt politiska system är byggt på demokrati, var har du fått detta ifrån och än mer betänkligt, när demokrati har aldrig existerat på vår planet!

   • Sverige var ett Land före 1995 och långt tidigare.

    Här levde människor sm arbetade hårt hela livet, för det gemensammas bästa.

    Det fanns en gemensam moral, etik och kulturell identitet, så att demokratin var mer äkta än idag.

    • Bara ett generellt fel det fanns inte någon social rättvisa och när den dagen kommer är vi säkert utdöda som svenskar i vårt land som inte ens är vårt, vi har inte den minsta äganderätt till Sverige och så aldrig har haft!
     Du bör nog genom kunskap förbättra din logik?

    • Ja det är ju inte så konstigt med gemensamma nämnare som du tar upp det är ju biologiskt.
     Vi va ett etninskt mer homogent land för länge sedan.

 71. Intet nytt som nyhet, om ett föreliggande inbördeskrig, detta har pågått i minst 25 års tid för att vi har en sån djävulsk politik, som handlar ständigt om ett egenmäktigt förfarande, som normal en lag säger, är straffbart!

 72. Globalisterna, i alla fall de ”svenska”, skall givetvis prövas i Finspång efter ett sådant inbördeskrig.

 73. Tror inte detta händer i Sverige, däremot att vi överlämnar delar av städer till nya kulturer, allt för att slippa konflikter. Politiker har under många år jobbat på att individualiserats folket. Det finns inte längre något som förenar folket, vilket gör att folket blir svagt och osäkert, och därmed ger politiker fria händer att göra som de vill.
  Hade svenskarna stått enade så hade de rest sig när idiotiska beslut tagits i Rosenbad. Nä svensken sitter i sitt kök och inväntar nästa val, och hoppas att det ska göra någon skillnad.

   • ”Nånannanismen” är tyvärr något av en folksjukdom i Sverige. En baksida av välfärdsstaten där alla förväntar sig att ”någon” ska ta ansvar även för sådant som tidigare varit den enskildes ansvar.

   • Du menar att du är en av de tuffa, som våga skriva dina åsikter under namnet Kylskåpet, det är precis vad jag menar med ängsligheten bland folket.

  • Nä, och därför ställs frågan igen: Vilka hemländer har EU-regionen SVERIGE hjälpt genom massinvandring till Sverige?

   Hemländerna kan hjälpas genom återvandring av alla som har rustats med allt från ekonomi, utbildning och annat i EU.

 74. Muslimerna lurar skjortan av det svenska etablissemanget.

  Ett mer lättlurat gäng finns inte i universum.

  • En intressant sak är Varför man får behålla sitt uppehållstillstånd eller Medborgarskap, när man åker hem till Hemländerna och hälsar på???

  • Ja, svensken har av tradition hög tilltro till staten och myndigheter pga låg korupption. Detta har tyvärr även överförts på politiker och lögnmedia, vilket har varit förödande.
   Sedan är svensken ett fredsskadat folk som är rädda för konflikter vilket gör saken ännu sämre

   • Det där med tilltro håller jag inte med om, men att respekten för myndigheten är överdriven och rädslan är betydande. Det är ett arv vi lider av eftersom Sverige aldrig varit någon demokrati.

 75. Områden bortom kontroll låter märkligt?

  Områden bortom kontroll måste väljas vara bortom kontroll.

  Rösta SD 2018, så utvecklar vi ”Landet Sverige”.

   • Svar nej.SD är nöjda och glada om muslimerna målar moskeerna i falurött och käkar sill på midsommar – de kallar det visst för ”öppen svenskhet.

 76. Möjligt övriga Europa går en sådan framtid tillmötes, dock inte Sverige! ett mer fogligt sovande folk är svårt att uppbringa. Här kommer inte folket vakna ens om det största partiet blir muslimskt och då är det försent att vakna ur djupsömnen.

 77. Radioprogrammet ”ring så spelar vi ” skall ersättas av försvarsprogrammet ” Ring så skjuter vi ”. Kulsprutor år alla som är Svenskar.

 78. Islam har radikaliserats ända sedan Ottomanska förlusterna i Wien i slutet på 1600-talet. Denna radikalisering tilltog ytterligare i samband med att Ottomanska Riket kollapsade helt efter första världskriget. Det var då muslimska brödraskapet skapades exempelvis. Var många inte vet är att islam är skadeskjutet och har varit så länge.

  • Napoleons egyptiska fälttåg i slutet av 1700-talet sände chockvågor genom den islamiska världen. Man insåg att man var teknologiskt underlägsna och spioner sändes till Europa för att ta reda på varför. Frågan är hur mycket de begrep och redogörelserna för den västerländska kvinnans relativa frihet föll inte i god jord.

 79. 1:a och 2:dra världskriget kommer framstå som en fruktstund i jämförelse mot vad som komma skall..

  Och detta pga islam..

 80. Det är positivt att t.o.m. en politiker tar ordet inbördeskrig i sin mun. Inbördeskrig är enda lösningen om detta fortsätter.

   • men så är det, vi har tekniken/taktiska fördelar,, förmodar du har islam i baktanke, de förlitar sej helt till sin förmåga att reprodusera sej, urgammal taktik, nu börjar de bli övertaliga och kan inte längre föda sin population så det börjar bli dags för invasion åter igen vilket vi kan se idag i form av ”flykt” till europa,, nästan bara män i stridbar ålder ??
    millisen innefrån kommer ställa till stor skada, övriga bryter ner vårt system ekonomiskt under rådande socialism allas lika rätt till välfärd gärna svensk sådan, de lågbegåvande muhamedanerna bryter ner vårt skolsystem, demografin tar knäcken helt på skolan listan är lång,,
    ändrar vi inte kurs kommer det vara långvarigt lidande i onödan islam kommer göra anspråk på europa, när kollapsen är ett faktum bryter det ut, om fantasin får flöda gissar jag erdogan utropar sej själv till ”sultan” över khalifatet och angriper europa vilket sporrar övriga nordafrika..
    idag är det massan av främlingar vi inte klarar av ekonomiskt,, de flesta som drivs mot europa har ingen aning om vilken skada de ställer till, men spelar liksom ingen roll radikal islamism har vi fått på köpet och har växt till ett stort hot mot västerländsk civilisation, i ett större perspektiv är massan som kommer mer eller mindre muslimer allihop med dålig kunskap utanför koranens budskap..

 81. Som om denna analys skulle vara chockerande, okej, kanske för de som hämtar info från fejk media då..

  • det händer saker ute i europa nu och har gjort ett tag, salvini kan röra om i grytan han kommer få V4 med sej inte bara i eu oxå utanför,, endast socialisterna i frankrike och spanien som har övertag just nu, i stort alla övriga väldigt negativa till utomeuropeisk invandring (muslimer).
   merkel är körd låt utrikesministern ta över, le pen har stort stöd, wilders likaså, östblocket vet vi var dom står,, kan inte på rak arm komma på något land som är positivt inställda till invandringen.

 82. Men då skall dessa Väst Politiker som förordat denna islamistiska kultur ställas till svars i domstolar och straff skall verkställas

 83. Fick röstkortet från valmyndigheten idagarna och fick se att alla kuvert som ska användas, inklusive valsedelskuvertet var igenklistrade så de går inte att använda. Är det fler som har fått liknande upplevelser som tänker rösta från utlandet?

   • Där jag bor är det förvisso varmt och ständig sommar, och jag har köpt mycket kuvert tidigare här och de har legat hårt sammanpackade också. Det har aldrig hänt att något kuvert varit sammanklistrade för det. Jag vet hur mycket sossarna spottade på utlandsboende svenskar förr så jag har en annan teori om detta.

 84. Muslimerna flyttar fram sina positioner i Europa med hjälp av allsköns globalister, Bilderbergare, World Economic Forum, FN o. NWO.
  Vill inte säga EU rakt av, även om avsikter kan skådas.

 85. Västeuropas politiska etablissemang verkar vara oförmögna att ta in dylika varningar. Som nu framförts av politiker, debattörer och författare under ganska lång tid. Trump lyfte frågan med EU-eliten under sitt senaste besök här. Antagligen är de så ideologiskt blockerade så att de inte kan tänka om eller så har de satsat så mycket prestige i frågan så att det inte går att backa. Då återstår endast kaos.

 86. Helt rätt. Med gällande EU-politik och ansvarslösa politiker vid makten är Europas framtid hotad med krig, elände och förintelse.

  Negativa samhällsutvecklingen gäller även för 7-Klöversverige. 7-klövern lurar folket och kallar utvecklingen för ”mångkultur berikar samhället”.

 87. Jag är en gammal f d M-väljare, som trodde att jag bestämt mig för att rösta på SD nu i september.
  M kommer jag definitivt att överge, efter deras enorma DÖ-svek – allt annat är uteslutet, men…
  Nu har jag fått ett dilemma, efter att ha lyssnat på Gustaf Kasselstrand, https://www.youtube.com/watch?v=yklKOmcOU8Y&feature=youtu.be
  Vet inte längre om jag ska lyda min hjärna och rösta realpolitiskt, på SD, eller om jag skall lyda mitt hjärta, och rösta på AfS.

  • Hur du ska rösta är naturligtvis din ensak, men personligen tänker jag rösta efter hjärta och övertygelse – inte taktiskt.

   • Lätt att säga, och förmodligen klokast – men Gustaf låter som min idol, Gösta Boman.
    JAG VET INTE ÄNNU hur jag kommer att välja – och det är en ny
    känsla för mig.

  • Rösta AfS till Riksdagen och rösta SD kommunalt så slår du två flugor i en smäll. Det är viktigt att AfS kommer in i Riksdagen!!

  • . !
   Min Herre , Du ska lyssna till Ditt hjärta och använda hjärnan , så

   att Dina kommande släktled INTE blir slavar under — – Koranen .
   ..

  • Det är viktigt att nya partier kommer in som inte är korrupta. Det är viktigt att folket får höra nya röster och avprogrammeras.
   Detta är nog viktigare än att SD får några procent mer i valet.

  • ”Öppna våra hjärtan” är precis vad som har lett til katastrofen.

   Du ska naturligtvis använda ditt förnuft, precis det som politikerna borde ha gjort.

   Släng inte bort din röst på AfS.

    • Jag tror att AfS inte når 4%. De kan få någon eller några procent. De är rätt okända och om någon känner till dem uppfattas de som extremister.

   • Man hoppas att Afs-arna förstår att man inte tycker annorlunda i sak utan de begriper att tajming och tillvägagångssättet förstör för bägge partierna.

   • En supertydlig förklaring. Är så uppenbart och äkta att karln borde få nobelpris. Om inte det budskapet förklarar nog så är personen ifråga förlorad oavsett argument. Då får de väl rösta lik förbannat på fortsatt osäkerhet då.

    SD 2018

   • Där är han fel ute.
    Äkesson kommer inte bli statsminister såvida SD inte får 51%.
    Vi kommer få se en S + M regering med nuvarande (eller värre) invandringspolitik i 4 år ytterligare.
    Viktigare är att få in nya partier nu så folket får höra fler röster än bara SD:s.

  • Jag har funderat över samma sak i ett par månader men kommit fram till att det måste bli Afs, dom hade ju dessutom mellan 3 och 4 procent i senaste yougov.

  • rösta båda AfS till riksdagen de har idag inga ambitioner på kommun,, sd lär bli största parti med eller utan AfS i riksdagen.
   rösta SD till kommun, vi måste bli av med alla överlöpare och få kontroll på alla beslut som tas..

  • SD 2018. Se på den senaste mätningen. Räkna ihop alliansen möjliga procent. Gör likadant med rödgröna. Dessa oheliga allianser kommer att hamna kring dryga 30% vardera. Om sen MP och KD åker ut så tas deras 14 mandat vardera att fördelas på de kvarvarande efter partistorlek, och får SD 25% ensamma så får dom de flesta mandaten vilket gör dem ännu starkare.

   Allt snack om att det inte är någon ide att rösta SD då de inte når 51% är nonsens för det gör inget parti. Räkna mandaten istället så blir det enkelt att välja. Varför chansa om Afs ändå inte kommer in i detta val. Ge SD rösten nu och hjälp Afs 2022 – då SD är etablerade vid rodret.

   SD 2018

  • AfS riksdagen och SD kommunen. Kommunal SD gör faktiskt lite nytta genom att rösta emot att ”flyktingboenden” öppnas etc

  • El cycklar minskar ju utsläppet samtidigt som vi tar in avfall som kommer att ta 300år med elcyckel för varje svensk att bli av med.
   Ingen bilfärd närmaste 300 åren är ett bra argument.

 88. Alltid lika patetiskt när politiker ”upptäcker” och går ut och varnar för slutsatser som den normalbegåvade medborgaren kommit fram till för flera år sedan.

  • Svensken kommer knappast att börja något inbördeskrig. Det kuraget finns inte i dagens män. Det blir i så fall muslimerna som ökar upp krigshandlingarna. Det blir den dagen inte bidragen utbetalas längre, den dagen inte Sverige får några utlandslån längre. När EUs ekonomi kollapsar är Europa slut. Sverige är ju i praktiken redan kursade, men detta kommer idagen först när lågkonjunkturen står för dörren.

 89. Det gäller dock att inte gå i elitens gillrade fällor.
  Deras tanke är just detta scenario där lösningen blir att NATO släpper bomber och en diktatorisk polisstat inrättas. Alla kvarvarande invånare får ett chip inopererat i sig. Voila, New World Order.

  Detta korta klipp visar på ett strålande sätt hur det är eliten som ligger bakom alla konflikter. Inte vi vanliga människor eller kommunism, kapitalism etc.
  https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ&t=1s

   • Vet ej om Q är något att lita på. Men beskrivningen av eliten och deras korruption var magnifik.

    • det ligger självklart sanning i Q, en aning dramatik ala usa kanske men sök vidare på de enskilda dokumenten de hänvisar till så ser du att allt stämmer, kopplingarna vinklas en aning men brukar stämma, sen är de långt från ensamma om att rapportera om detta.
     fann en länk med flera Q dokumentärer intressanta !
     vi får vänta och se om trump sidan redan före valet lagt upp en fälla för de korrupta, händer ju en del i usa nu verkar som alla instanser varit inblandad i uran affären med ryssland, clinton/obama ligger pyrt till isåfall ..

  • Demokratin har sina svagheter, men övriga alternativ har med all önskvärd tydlighet visat sig vara sämre.

    • Hur var det nu med respekten för andra människors åsikter?
     När det gäller politik så finns det ytterst sällan några objektiva sanningar, utan det handlar hela tiden om prioriteringar, infallsvinklar och åsikter – inte förnuft, och ”förnuft” är dessutom ingen vetenskap…

 90. Inbördeskrig i form av väpnade grupper av muslimer som kräver autonomi och självständighet när det gäller områden i Sverige är inte osannolikt.
  Se på Thailand, Filippinerna, Burma, Kina.
  Alla är rädda för den dag muslimerna blir en majoritet. Då gör folk det misstag att de tänker som demokrater. Det räcker att muslimerna blir tillräckligt många, en tillräckligt stor minoritet. Då smäller det.

  • Mussarna kommer göra allt för att få makten i landet. Barn på barn skaffar dom som ska användas i islamiseringen.
   Inte tror jag varken SD eller Afs kommer få möjligheten att få ut islam ur landet.

 91. Jag vill minnas att det Aftonbladet eller Expressen som skrev om det. Men det går inte att hitta längre, jag har försökt.
  Vill man hitta det får man gå till Kungliga Biblioteket och börja bläddra.

 92. Det absurda är att det är flum-liberaler och kvinnor som gräver graven för det enda ställe på jorden där de har det bra och är fria och kan bestämma.

 93. Eftersom svenskarna är fredsskadade, dvs har levt i fred i så många generationer att de inte tror att de kan råka i samma horribla situation som folket i Libanon på 70-talet gjorde, tror jag ett inbördeskrig kan utbryta utan att de flesta förstår det förrän det är för sent.

 94. Marxisterna/Globalisterna använder islamistiska män, i krigsför ålder, för att rasera Europa, sedan kommer man tvinga fram en totalitär världsregering via FN, kontrollerad av bankoligarker. Det är därför systemet låtsas att det är så förtvivlat svårt att utvisa islamistiska brottslingar och beviljar omprövning av ”ensamkommande flyktingbarn” utan asylskäl. Osv.

 95. Beväpna er landsvänner och patrioter, vi skötsamma arbetare måste vinna den här fighten, världen står vid ett vägskäl, fred och frihet eller diktatur, övervakning och censur!

  • .
   I var muslim bor en potentiell vandrande bomb .

   DU – kan inte skydda DIG , men DU kan förbjuda —- islam .
   ..

   • Alla muslimer är inte terrorister .. Men alla terrorister idag är muslimer…. finns runt 300 miljoner av dom…

    • …….. och alla ÄR hjärntvättade , mentalt förberedda till att

     förgöra DIG & de DINA . Så länge Koranen finns , finns det

     död och förintelse på vår jord . Amen
     ..

 96. ”Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.”
  – Henry Kissinger in an address to the Bilderberg meeting at Evian, France, May 21, 1992.

 97. Hur många världskrig har vi haft… 2 och bägge har startat i Europa…… Snart kommer 3de… och gissa var det kommer att starta….

 98. Jeg håper virkelig at Vest-Europas folk snart får nok, og stiller politikere og hovedstrømsmedier til ansvar for deres forbrytelser mot folk og land. Vi vil ha behov for en ny Nürnberg-prosess for å sette et punktum for oppgjøret med quislingene.

 99. Ja OM det då hjälper att Vi Vet Vem som ÄR Orsaken…!
  Knappast troligt.

  Så innan det händer måste Vi få bort ORSAKEN för hur skulle det se ut OM de leder sina Nyinvällare EMOT oss s.k Rasister enligt dom och DO…som väl kommer att övervaka det så det går Rätt till…

  Att VI Förnedrar och Böjer Oss för de stackarna…!!

 100. Den dagen ifrågasättandet av islam kommer med full kraft..

  Kommer islam slå till med full kraft..

  Och de kommer inte ta några levande fångar..

  Tro mig..

  • Muslimer är ett outvecklat stenåldersfolk och med deras förkärlek att ge sig på försvarslösa kvinnor och barn så betraktar jag dom bara som fega stackare och nte ens en finne på en riktig krigares r ö v. När den vita rasen väl får tummen ur och slår till med enad kraft så är muslimerna historia på ett ögonblick.

 101. Huga som vi säger i norrland. Ser framför mig hur en massa unga män (läs ”ensamkommande”) flankerade av militanta kärringar i medelåldern som går bärsärk. Då gäller det att vara rustad.

 102. Risken för ett annalkande Inbördeskrig, ett absolut faktum!

  Filip Dewinters beskrivning av det rådande läget i förorternas Europa, är på pricken det många nu ser och väntar på.

  Det daglig mördandet i förorterna, ger oss de föraningar vi behöver och tysta bär inom oss.

  När den dagen är här, undrar man vilken respons politikerna får från vanligt folk. De som dagligen utdelat förnedringar av olika slag, samtidigt som man beordrat att alla skall ta sitt ansvar.

  Sannolikt kommer den dagen att ge många en välförtjänta kalldusch. Man kan nämligen inte jävlas med folk och samtidigt förvänta sig respons.

  Avfjärmar man sig frivilligt från både medborgare och väljare ligger man dåligt till och där är samtliga partiledare inom 7- klövern av samma skrot och korn.

 103. inte utan att man nästan önskar att det blir ett nytt krig, märkligt nog. Det har ackumulerats så mycket dumhet som verkar vara som kall sirap när man försöker driva fram det den politiska vägen. Det som tidigare varit rasistiskt och enkom anklagat åt ett håll är nu andra bärare av själva, men nu med nedlagd kritik.

  Falskheten är total, en del folk sitter kvar på helt fel ställning och har fortfarande ett inflytande. Hela Sverige står i brand och svetsar arselet ska i EFTERHAND utreda om vi behöver eget brandflyg. Samtidigt tackar man nej till Ryssland som erbjudit sitt brandflyg med plan i storleken boeing som tar 4 till 5 gånger så stora vatten laster som italienska planen – allt för att inte reta landet i väster, alltså ren jävla politik.

  Hur fasen kan man ha råd och mage till sådana idiotiska beslut när skog och fastigheter står i lågor. Hur kan det vara möjligt att inte den figuren röner samma öde som en annan socialist. Är därför så fullständigt trött på alla dessa dumheter så att ett krig vore närmast som en lämplig upprensning.

 104. Regeringarna kommer utan tvekan att förlora kontrollen över DETTA på precis samma sätt som Sveriges regering de senaste dagarna tvingats inse att man förlorat kontrollen över skogsbränderna.

  Så är det.
  Ilskan och upproret mot ”mångkulturen” (och allt skit detta för med sig) kommer med allra största säkerhet att mynna ut i samma slags okontrollerbara kaos som skogsbränderna – fast i form av sociala konflikter och kaos.

  .

  • Skogsbränderna är ett bra exempel.
   Nu många fick veta hur ”organiserad” det svenska samhället är…Och kriget är något mycket värre.

  • nnsRätt. Det är Valår och så händer denna landomfattande katastrof! 7-klövern försöker genom att någon dag (de har ju semester, gudbevars) stråla i rampljuset! De tillför NOLL. Paula SD däremot är hemvärnssoldat, är UTE i skiten och hjälper till! Snacka om politiker och andra äkta, som faktisk vill hjälpa till.

 105. När det börjar hetta till i Sverige borde vi alla här samlas någonstans i vårt avlånga land..

  Och mobilisera oss..

  Är det några jag vill ha vid min sida..

  När jag förmodligen kommer möta min skapare..

  Så är det mina riktiga bröder och systrar som alla älskar Sverige..

 106. Hej Trump om du läster detta.. Skicka 1 låda M4A1 och 1 ton ammo
  Hej Putin om du läser detta Skicka 1 Låda Ak47 och 1 ton ammo…
  Jag vet att Säpo har adressen .. fråga dom…

 107. OT
  För att undvika håravfall sker på följande sätt: Det spelar inte någon roll vilket hårschampo vi använder bara man efter hårtvätten med ursköljt hår och avtorkat ifrån vatten.
  Nu använder man Äppelcidervinäger och täcker hela hårbotten med detta och låter det verka några minuter och sedan sköljer man av håret igen med vatten.
  Alla bör veta att detta Äppelcidervinäger är mycket bra mot fet hårbotten och fett hår och rensar våra hårlökar ifrån fett som hindrar håret att växa normalt.

  • Såg en YouTube video där överdriven masturbation ger sämre hårväxt eller förlust. Max 3 gånger per vecka rekommenderades. 2 >3 gånger per dag är farligt. Dränerar kroppen på andra saker av betydelse dessutom.

   • Jag har besökt Svensk Hårologi och fick en rejäl information t.ex att bli flintskallig kan bero på ca hundratalet av orsaker.
    Du har helt rätt att man ska vara försiktig med hur man ska använda hårmedel och just försiktigt.
    En vanlig Rödlök kan få håret att växa om man börjar att bli tunnhårig ett exempel på många som påverkar vårt hår på ett eller annat sätt.
    Men det finns inte något medel som skapar nya hårrötter viket påstås och jag tror på vad Hårologi har att säga om den frågan, att de har inte löst detta problem ännu.

 108. Eftersom muslimerna i huvudsak inte integreras eller på något vis är en del av svenska samhället så behöver man inte ha raketforskarintelligens för att inse konsekvenserna när de blir tillräckligt många. Thailand är ett lysande exempel på en muslimsk minoritet som ändå kräver sina egna territorier. Malmö blir första stad att falla, sedan blir det dyrt att ta bron över sundet.

  • Mycket bra text.
   Men denna strid mot globalisterna/Illuminati måste vinnas även om Trump misslyckas.
   Folk behöver vakna.

 109. Isabella Dieselrök i twitterflödet intill:

  ”Dags för dem som vill skära ner på klimatbudgeten, sänka bensinskatten och skrota flygskatten att fråga sig vad kostnaden för att inte ställa om samhället blir. #svpol”

  Men du har ju infört flygskatt och höjt bensinskatten, ändå brinner det. Din metod verkar inte så effektiv, Isabella.

  • Såvitt jag förstått så skulle växthuseffekten innebära att det skulle regna mycket mer. Kan det vara anti-växthuseffekten vi drabbats av? Ska vi nu gå över till bensintörstiga bilar för att öka koldioxidutsläppen?

  • Fullständigt skitsnack. Även om det vore sant så varför är det Sverige som ska stå för skiten? Det är Indien och Kina som förstör världshaven, det är u-länder i Syndamerika och delar av Asien som hugger ner skogen…

  • Kan någon tala om för MP att flygskatten inte räcker för att finansiera invandringen, integrationen, kriminaliteten, bostadsbyggandet, skolan, sjukvården, äldrevården och klimatomställningen mm…

   Ställ om samhället till
   1. Stoppa invandringen
   2. Starta återvandringen
   3. Ut ur EU

   • jag skulle säga att mindre samhällen skulle helt klart klara sig bättre än storstäderna. eftersom det är där konflikten skulle utspela sig. uppåt har vi hemvärnsmän och jägare. som ganska fort skulle stoppa vad som kommer deras väg , dessutom har våra nationalister stenkoll där.

  • De bränner bilar för att hålla sig varma, så inga problem med värmen.
   De får med genom sin kriminella karriär än socialbidrag så spelar inte så stor roll för de heller.

 110. Det går inte att få bukt med dessa kravaller bara med tårgas och vattenkanoner. Upprorsmakarna måste samlas ihop och interneras i fängelser som förläggs utanför Europa. De länder som uppbär bistånd ska få förtjäna detta genom att ta hand om sina egna och deras ättlingar. Vi bygger fängelser och de säljer fängelseplatser till oss.

 111. -OT: 16 år ?? visst
  Misstänkt våldtäkt vid badplats – en gripen

  Polisen utreder en misstänkt våldtäkt mot en ung flicka vid en badplats i Örkelljunga. En 16-årig pojke är gripen misstänkt för våldtäkt mot barn.

  – Det var personer ut ett fotbollslag som var på plats och badade och hjälpte till att hålla kvar pojken i väntan på polis, säger Calle Persson vid polisen.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KvABL7/misstankt-valdtakt-vid-badplats–en-gripen

  https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-pojke-gripen-misstanks-for-valdtakt/

  • jag avvaktar tills jerzy uttalar sig ang detta innan jag bildar mig en egen uppfatning!

   sitter så många arga vita näthatarmän och bildar sig uppfattningar på egen hand.

 112. Jag befinner mig utomlands just nu( i Ryssland).Vilken skön känsla att bo bland eget folk, där alla pratar SAMMA språk,alla är vita dessutom.Ärligt talat jag vill inte åka tillbaka till Sverige men…är tvungen tyvärr.Hoppas bara att nån gång behöver jag inte åka iväg utan jag stanna i mitt hemland för alltid…

  • var i prag lite spontant för en månad sedan.
   frågade någon på tex en pub vart man kom från och sade sverige kollade dom lite konsitigt typ som om man var en idiot!.
   började säga att jag kommer från estland istället:)

 113. Det är dags att tacka islam för tiden som varit..

  Och vinka av dem på sin resa tillbaka till mellanöstern..

  Innan det blir alltför grinigt..

 114. Så här ser veckan ut i Chicago, en av ”fristäderna”.
  Fri invandring, fri skjutning
  Week in Progress (7/15 – 7/21)
  Shot & Killed: 10
  Shot & Wounded: 40
  Total Shot: 50
  Total Homicides: 10

  https://heyjackass.com/
  Illustrating Chicago Values

   • Att även fast Chicago har 330 mördade i år så släpper inte liberalerna makten eller erkänner några fel. Det vill till hiskelig mordstatistik innan liberaler ändrar sig. Samma här.

    • ja, mao …. så länge som det inte är i sverige som det är i USA skall/kan massinvandringen fortsätta …. jag trodde du ville säga att det som sker i sverige är inget och att samhället ännu inte kollapsat

     • Etablissemanget: – ”Vadå vilken otrygghet, vi märker inget av den där vi bor eller där våra barn går i skolan.”

  • Detta har vi att vänta när bidragen och jobben försvinner. Det är dessutom ungefär samma klientel i de svenska städerna som i Chicago.

 115. Hmmm… I min värld pågår redan inbördeskriget. Eller vad kallar man stenkastning/fyrverkeriavfyrning mot blåljuspersonalen i våra NO GO-zoner?

 116. Inbördeskrig med invandrare är så jävla töntigt.
  War games är mycket mer spännande.
  Battlefield 1 är bra.
  Har någon tips om bästa War game?

 117. Regeringen sitter i möte 2018-09-02.
  Löfven: Jag förstår inte, varför är där arga människor ute på gatorna med högafflar och facklor?
  Lövin: De där facklorna kan inte vara bra för miljön!
  Morgan Johansson: de har vapen, ska vi kalla in militären?
  Anonym rådgivare: De säger att skatterna är för höga, att de får för lite för skatten och de får för lite pengar över på sin lön.
  Löfven: Käbbel och åter käbbel, är det nazisterna igen?
  Lövin: Ska vi ge de väldigt stora stenar?
  Morgan Johansson: Jag ringer Dan Eliasson, han vet hur man hanterar kriser.
  Dan Eliasson: Vem vet vilka trauman dessa stackars pojkar utsatts för under sin barndom, tänk vilka öden de fått genomlida… Jaså, det är svenskar? Men då är det bara att hämta insatsstyrkan.
  Anonym Rådgivare: Men de försöker bara göra sin röst hörd…
  Löfven: Om de vill ha mer pengar över på sin lön så kan de väl höja sin lön på samma sätt som vi gör i riksdagen?
  Lövin: Har de inte råd att köpa bröd så kan de väl äta tårtor?
  Morgon Johansson: Ska jag ringa och kolla dagens fascistindex?
  Dan Eliasson: Finns det någon form av generaldirektör jag inte varit? Jag tar vilken som helst bara jag får mer lön än jag har nu.

 118. Inbördeskrig har hänt förut, kan det hända igen? Det kan explodera när man minst anar. Blir det något tror jag mer på uppror.

 119. När vi vita väl revolterar (helt lagligt , i framtiden) så blir det inga halvmesyrer från vår sida. Ett vitt piller är att våra fiender har låg intelligens, i ett inbördeskrig är de totalt chanslösa mot oss.

 120. Satte på SR P1 och fick höra om en kommun som på begäran av skoleleverna beställt gratis mensskydd. 16 lastpallar hade anlänt till skolan. Det hela är en del av feministrörelsens rättviseprojekt, d.v.s. gratis bindor.

  Stängde av.

 121. Med facit i hand..

  Var det så klokt att lägga alla fantasi-miljarder på importerad mångkultur..

  Det blev ett dyrköpt problem..

 122. Allt detta tjat om islam.
  Men VEM är det som har propagerat och stått för all denna import av den invasiva arten då?
  Jo, kolla upp vilka som äger media och vilka som ger våra förrädare till politiker jobb efter deras politiska karriär.

 123. Med tanke på att Löfven aldrig haft
  nån kontroll verkar det inte helt
  osannolikt att vi blir först ut.

   • Ja exakt, tittar man bara på kvantitet (invandringen) och inte på kvaliteter så får man en felaktig bild. Det finns det här med IQ-skillnader och där har svenskar ett enormt övertag, detta trots att vi fortfarande röstar på partier som vill folkmörda oss. Visst är naturen ett riktigt troll.

   • Visst, men då kräver det en NYCKEL sak, SLUTA STÖDJA ISLAM! Så länge det görs så kan konstiga saker som blixtrar ifrån klar himmel och supertorka inträffa.

  • oj ca 2010? orkar inte söka upp det.
   men jag mönstrade -94 och då var det på väg att taggas ner. sedan vart det väl mindre och mindre verksamhet.

     • Vilket vapen har du fullständig utbildning på?

      Hur lång tid varade den utbildningen?

      Försvaret utbildade mig på Kpist. Månader användes innan jag / vi andra på kompaniet fick göra vakttjänst med laddad bössa.

      Kompanichefen såg också till att vi togs avsides tre och tre för att öva, testa vår reaktion, vid vägspärr med vakt.
      Vi utsattes för oväntad manöver. Alla i kompaniet bestod provet.

      Jag tillhörde Flottan. Armens soldater blev ännu bättre utbildade.

      Du med fyra minuter. Jag tror inte att du är utbildad på något vapen. / T

  • ”Värnplikt i Sverige infördes 1901 och är tillsammans med civilplikt och allmän tjänsteplikt en del av totalförsvarsplikten. Den 16 juni 2009 fattades beslut om att låta värnplikten i Sverige vila i fredstid, vilket trädde i kraft den 1 juli 2010.”

 124. Tyvärr kan det bli verklighet om vi inte lyckas stoppa massinvandringen, repatriera stora mängder och få majoriteten av de övriga att assimilera sig. Med tanke på att andra generationens invandrare inte sällan är mer radikaliserade än sina föräldrar är nog risken stor att det inte kommer att lyckas. Till slut kan vi få inbördeskrig med inslag av både ras- och religionskrig. Men vem har sagt att det skulle bli evig fred efter Andra Världskriget? Varje århundrade har upplevt sina storkrig och samma kan mycket väl komma att hända i det tjugoförsta.

 125. Jag tror absolut inte på något ”inbördeskrig”. Vad skulle det likna? Skulle gemene svensk, ett folk som inte har varit i krig på tvåhundra år, gå ut och slåss lite a´ la fria kriget? Vi skulle torska stort.

  De som är fasta i sin tro (pga apostasi inte kan lämna den och hjärntvättade sedan barnsben), saknar respekt för liv och har slagits hela sina liv vinner alla dagar i veckan.

  Den enda chansen är att vi tar makten och sedan går in med militär och överlägsen vapenmakt och rensar kvarter för kvarter. Det kommer att ta lång tid. Det blir lite som i Syrien. Liksom där kan vi behöva hjälp av annan makt. Även det skulle förstås vara tragiskt. Många liv skulle gå till spillo. Men till slut kan det bli det enda alternativet.

  • Vi ska skaffa bombplan lovar Löfven, Lööf och Lovin. Då är de problemen lösta, alla brandungar släcks direkt!

  • I dagens mening kan inbördeskrig innebära kaos,social kollaps,fattigdom,kriminalitet ute på gatorna och dylikt.USA i miniatyr.

  • Det behövs inte mycket. Ett ”polismord” på en knivbeväpnad somalier som inte är äldre än 15. Sådana saker kan bli gnistan. Gäng kan ta sig till villaområden och slå ihjäl vanligt folk. Fast det klart, fortfarande inget krig. Men titta på vad som händer i Frankrike. Tänk om upplopp är normaltillstånd. Då är det krig.

   • Jovisst, men då blir det nog ”white flight” eller gated communities snarare än gemene man utrustade med krattor och grillgafflar.

  • Ryssland skulle utan tvekan hjälpa oss. Alla andra är osäkra kort. Främst kommer man att anse att vi har oss själa att skylla.

 126. GE DIN DYRBAR _ R O S T _
  den parti som bry sig om sitt eget land
  _ Sverige _ Rosta rätt 9.2018 💙SD💛

 127. Undrar om våran kompetenta 7 klöver förstår vad det är han säger eller är det som vanligt , Mindset Blanco ?

  • De har ju hitills inte reagerat på vilket samhälle de har skapat så att risken
   för inbördeskrig i Europa kommer de inte heller att reagera på så det förblir
   ett Blanco tills det är för sent att reagera men då har de förstås SD att
   skylla allting på.

 128. Det som beskrivs är sedan länge belagt i vetenskapliga arbeten av demografer och statsvetare.Kontentan är,att när mycket olika kulturer och s k religioner trycks samman med befintlig befolkning uppstår så måningom en ” kritisk massa” d v s när främmande element blivit tillräckligt många,och friktioner som kan lätt eskalera till något allvarligare inträffar -alltså rena våldsamheter.
  Förståeligt för envar -utom de Politiskt Korrekta och faktaresistenta

  • Invandrarna har hetsats emot oss svenskar av journalistkåren, kyrkan, politikerna och övriga lika länge som integrationen av dem varit otillräcklig (bland annat för att svenskarna inte vill veta av mångkulturen och det är helt okej). Det förklarar brutaliteten hos många av dem. Situationen är farlig.

 129. Ja, vi har fått nog. Men låt oss inte bli gladiatorer.

  ”A gladiator was an armed combatant who entertained audiences in the Roman Empire
  in violent confrontations with other gladiators, wild animals, and condemned criminals.”

  Etniska svenskar – mot – Muslimska Blufflyktingar,
  lyft ögonen mot läktaren och se…”våra politiker” som hejar på, ansvariga för:
  -allt våld, gruppvåldtäkter, rån, mord, misshandel, tortyr av oskyldiga, hatbrott mot svenskar, hot, hatbrott mot landet (bl.a. bränder..av allt från bilar skolor kyrkor villor lägenheter skog och mark)

  Glöm inte vem som sitter på läktaren och orkestrerar allt.

 130. Åh fan. Då får nog svenska lattedrickande hen-män nog tuffa till sig lite.
  Eller har vi alla blivit soy boys?

 131. Intet nytt som nyhet, om ett föreliggande inbördeskrig, detta har pågått i minst 25 års tid för att vi har en sån djävulsk politik, som handlar ständigt om ett egenmäktigt förfarande, som normal en lag säger, är straffbart!

  • Ja så är det! Regeringen låter aktivisterna köra över lagarna, de härjar efter sina sjuka ideologier, lagar trampar man på!!!

 132. Nostradamus som levde för mer än 600 år sedan, förutsåg redan då detta som Filip Dewinter nämner. Filip Dewinter vet inte hur rätt han har. Inbördeskrig i Europa KOMMER att inträffa. Snarare FÖRR än senare.

   • Förklara gärna vad du menar. Vilken del av världen i modern tid har stått för utvecklingen? Arabvärlden var ledande innan Allah och dess religion slog till. I dag är det verkligen inte så. Läs på lite historia, är mitt tips.

 133. Anledningen till att EU jobbar stenhårt på att förbjuda vapen i Europa. De är rädda för en revolution likt den Franska när människor väl förstår hur lurade de blivit…

 134. Ja, Sverige går som tåget enligt ”Maggan & Co” bara det att ingen vetat vart eller slutstation.

  Loket eldas som bekant med ”gratispengar och dito ”hitte-på”.
  Nu när det ”svenska guldet” brinner upp så lär det bli svårt med ”hitte-på-pengarna”, statsskuldväxlarna. När ”banksäkerheten” försvinner så lär ”utlandet reagera”.

  Ev. syns det redan nu då kronan närmar sig 9 kr/dollar och EURON går mot 10.50 s.kr.

  Skogsstyrelsen beräknar förlusten för stat och privata till miljarder..

  Ca 60 bränder?
  Självantändning?
  Troligt?

  • Ja faktiskt….blixtnedslag i de flesta fall….slarv med fimpar slarv med engångsgrillar …det är torrt som fnöske i markerna !

  • Följer Ledarsidorna dagligen. Westerholm säger sig vara Sosse!? Men hans erfarenhet inom många områden är en tillgång för Svenskar som stoppar huvudet i sanden.

 135. Araberna har redan fått in ett brohuvud i Svenska samhället, fortsätter vi bedriva den här övergenerösa asylpolitiken , så kommer Svenska samhället att falla samman.

 136. Litet avbrott på Internet. Så här försöker vi igen. Rätt. Det är Valår och så händer denna landomfattande katastrof! 7-klövern försöker genom att någon dag (de har ju semster, gudbevars) stråla i rampljuset! De tillför NOLL. Paula SD däremot är hemvärnssoldat, är UTE i skiten och hjälper till! Snacka om politiker och andra äkta, som faktisk vill hjälpa till.

 137. Usch då får man verkligen svartmåla läget på detta viset? Man får en krypande olustig känsla av att detta ändå bryter mot den heliga värdegrunden….

 138. Rwanada style…. men….. normala mot kommunisterna är väl inte långsynt?Expo.., Interasistmenidiot.. DN… Aftonhoran…järnrör järnrör järnrör…..?… Det är många i sverige som kan visa asen hur man kan använda järnrör…… för det första bör det vara lagom längd på det…

   • Problemet är att försöka övertyga dagens generation att ”jobba för laget”. Jag ärligt säga att jag har inte några större förhoppningar att få dagens unga att offra sig än främst se till sig självt. Här har du kärnpunkten till varför det är som det är i Sverige idag. Unga idag har inte fattat att det de har idag snabbt kan försvinna och är ganska så jobbigt att få tillbaka.

    • Därför att det inte finns någon nationell gemenskap längre. Det ska inte finnas något svenskt folk, svensk kultur, eller svenskt land. Bara några miljoner ”fria” individer som likt ett blankt papper kan fyllas på med propaganda redan från dagis.

 139. Inget nytt för min del så jag har förberett mig på detta sedan många års tid. Har hört redan för flera år sedan av invandrare om nergrävda och undangömda vapen och ammunition. De kommer att vara väl förberedda den dagen och anfallen kommer väl organiserade till fullo med specialister som utbildat dem. Till och med drönare och utrustade fordon mm kommer att överraska totalt. Det ser verkligen ut att bli ett inferno. Det ska tydligen finnas en hel del i Stockholms otillgängliga kloaksystem. Och det handlar om miltals gångar.

  • Jag tror att invandrarna håller sig till sina områden och kaosar där. Det är det enklaste alternativet och kräver inte mycket planering.

  • Förvånar mig inte ett dugg. Även om jag bor i detta freds-lulliga land.
   Ta bara alla ”mystiska” explosioner under Stockholm t.ex., med fönster som krossats och byggnader som skakat.
   Med polisen, som förbryllad inte kan orientera orsaken.
   Sen inte ett ljud, som om det aldrig hänt.
   Och vi inbillar oss att alla bara älskar Sverige.

 140. Har gjort min värnpliktt tidigare men gör gärna ett repmöpte igen för att försvara
  mitt land land, ”give me a call and i’ll be there”.

    • Rätt uppenbart att matbiten är för ung och aldrig behövt göra ”lumpen”. Han förstår inte vad du menar. Jag känner som du, att det är dags att öva upp sina kunskaper igen.

     • När man gjorde lumpen gillade jag det inte, Men idag inser jag det var ganska nyttigt – att göra sådant man egentligen inte gillade var inte livsavgörande, som många unga idag tycks tro. Måste säga att jag är stolt över att tillhöra de generationer som ”tvingades” göra militärtjänst. Inser att det var bland det nyttigaste jag gjort för att växa upp.

     • Jag var ”skytteslusk”. Tror fortfarande att jag kan plocka isär min AK4:a och KSP samt göra ren dessa med förbundna ögon. Skulle gärna göra repmöte för att se om det går. Om inte annat öva upp detta igen.

     • Jag vill tro det. Givetvis ”vinglar” man i början men det kommer snabbt tillbaka. Misstänker det är samma med dig? Det du lärde dig då är lite småvagt nu men kommer snabbt tillbaka.

     • Med en förbannelse sedan födseln så har jag ett enastående
      minne så kan jag fortfarande tanka och beväpna en Viggen
      och ändå försvara min position än I dag med alla medel.

     • Det är bra! Du har ett systematisk sätt att tänka. En personlighet som är till fördel när du ska lära dig nya saker. Något som dagen unga skulle behöva förstå och se upp till. Objektivitet vinner ALLTID över subjektivitet. Känslomässiga värderingar går alltid att påverka, medan kreativt tänk bygger på logiskt resonemang.

     • kspn var inte kul att rengöra. Simulerade skott vid lösplugg bara för att slippa rengöra skiten. Men skjuta skarpt var kul. Efter det kunde jag köpa rengöringen även om det var ett helsikes göra.

     • Människan har uppenbarligen licens och ingen uppmanar till något brottsligt.

     • Det är knappast uppenbarligen så att någon här har licens, framför allt inte om du ska bygga det själv.
      Den typen av kommentarer är faktiskt direkt skadliga för både Samnytt och det vi försöker få igenom, förändring men inte genom att bygga hemmagjorda vapen eller importera halvfärdiga vapen och göra de färdiga själv.

     • Ja, men min poäng är att om någon befinner sig i gråzonen så avlastar det oss om vi tar för givet att han har licens. Däremot är det inte speciellt givande att ha vapensnack, det håller jag med om.

     • Konsekvensen blir ju att myndigheterna vill stänga ner sidan för här sysslar de med antidemokratiska övningar i kommentarsfältet, stänga ner vill de sedan tidigare och det finns ingen anledning att ge de vatten på kvarnen.
      Så jag hoppas någon moderator raderar de inläggen omgående.

     • Jag håller med. Men visst säger det en del, vi saknar frihet. Vi kan inte ens diskutera basala behov som skydd m.m. utan att riskera bli utkickade från internet.

     • Och du har så klart rätt i att vi inte ska ge våra motståndare något gratis. Tyvärr är det bara en tidsfråga innan alternativa medier ryker, och det måste vi förbereda oss på. Som tur så finns det handlingskraft och innovation i vårt läger så jag är inte speciellt oroad.

     • Herregud har du aldrig varit på youtube?
      Kan bygga hur mycket vapen som hellst.
      Nu är det tid att fäkta, icke att prata

  • Du kan köpa ifrån Us också.. Men avtryckarn köper du ifrån annan site. Kan skjuta genom bildörr!

  • Har 3 st mycket dödliga vapen med mig hela tiden , de är min hjärna och
   mina 2 händer !! försök att ta dessa ifrån mig …

 141. Europa, och inte minst Sverige, befinner sig redan i en form av krigföring, om än lågintensiv sådan. Massinvandringen är en form av biologisk krigföring. Den vita rasen ska utplånas för att ersättas med en blandras. Det är Kalergi-planen(*) satt i verket. Det har möjliggjorts genom den ljugande massmedian som hjärntvättar massorna, vilket är en form av psykologisk krigföring.

  (*) Kalergiplanen:
  The man of the future will be of mixed race. Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.
  – Greve Coudenhove-Kalergi, ur boken Praktischer Idealismus, 1925.

  Kalergi var för övrigt inte vem som helst, utan en av de främsta grundarna av föregångaren till EU, och räknas som en av EU:s ”andliga fäder”. EU är ett projekt för att bl.a. möjliggöra ovanstående.

  • Nej, nonsens är vad det handlar om.
   Det finns ingen ond plan med invandringen.
   Invandringen sker eftersom det finns folk som tycker man ska hjälpa andra till nästan vilken kostnad som helst och sen finns det massvis av folk som utnyttja det till max.

   Det är inte mer avancerat än så, det finns ingen konspiration som vill utrota vita människor.

   • I beg to differ: Det ligger knappast i de europeiska folkens intressen att importera tredje världen. Svenskhatarna skriver rakt ut hur saker och ting är för vita. Färre vita, fler icke-vita. Våra fiender erkänner inte att de ämnar utrota oss. Det är närmast en naturlag att grupper hamnar i konflikt och att dessa utrotar varandra. Självklart finns det agendor som vill se oss försvinna. Kalergiplanen, däremot, är inte aktuell och det låter alldeles för konspiratoriskt om man nämner den.

    • De tror ju att de gör något bra, något gott genom att ”hjälpa” dessa som kommer hit.
     Det är inte prat om fiender eller krig, utrotning osv, det är bara så enkelt att det har under en lång tid varit liberala vindar som blåst genom hela västvärlden i princip och de tänker inte som vi andra gör.
     När det knackar på dörren och det står en pojke med handen utsträckt så finns det många som tar den och ger pojken husrum, mat osv och så finns det andra som kollar vem som står i busken och kollar 10m bort och smäller igen dörren för pojken för man insåg att det var en bluff.
     Att det finns enstaka individer som vill både det ena och det andra råder det givetvis inget tvivel om, men de som påstår att det finns en plan för att utrota den vita mannen… nä då är man ute och reser.

     • ”det är bara så enkelt att det har under en lång tid varit liberala vindar som blåst genom hela västvärlden”

      Och varifrån kommer dessa liberala vindar? Över hela västvärlden samtidigt? Det händer inte av sig självt. Det finns en plan bakom naturligtvis.

     • Vilken plan är det som gör att det börjar bli högervindar nu då?

      Sånt här går i vågor, det är inget konstigt med det, har du levt tillräckligt länge eller läst tillräckligt mycket så vet du att det är så.

     • Det är en motreaktion från folket mot idiotin naturligtvis, inte en plan. Det du kallar ”högervindar” är inget som etablissemanget omhuldar, tvärtom, de skriker i falsett mot det. Detta till skillnad mot det du kallar liberalism, som omfamnas av etablissemanget i princip undantagslöst. De ”liberala vindarna” är planlagda (hela PK-tugget kan spåras tillbaka till Frankfurt-skolan), motreaktionen är ingen plan (men den finns förstås med i beräkningarna).

      Att det ”går i vågor” må så vara, men det sker inte av sig självt. Det är ingen naturlag. Det händer för att det finns krafter som vill att det ska hända, och så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Inget händer av en slump.

     • Du tror inte den liberala vågen var en motreaktion då? Du tror den var skapad, av judar dessutom?

      Allt går i vågor och det hela är reaktioner på vad som är och har varit, detta är oerhört komplext och inget du kan styra som du tror det görs.
      Viss påverkan kan däremot ske genom att tillhandahålla falska uppgifter och liknande men kontrollera det går inte.

      T.ex så är det så att i Sverige i efterkrigstiden så gick det ofantligt bra, vi var världsledande på mycket eftersom vi inte led så mycket av kriget, vi fick ta in östeuropéer för att ge de jobb för vi hade inte arbetskraft nog, lön, bostäder mm utvecklades riktigt fort och de barnen som fick växa upp i den gyllene tiden ville att alla skulle ha det så bra eller ännu bättre, det skapade den liberala vågen som vi ser fortfarande idag.
      Det fortsatte nämligen med en generation av barn som fick allt de ville ha och pekade på som inte lärde sig att saker kostar pengar, att man måste jobba/kämpa för att få något och det skapade i sin tur folk som ville ha fri invandring.
      Men på andra sidan var inte alla med på detta, det fanns folk som var fattiga då också som inte alls delade deras bild och det är ur detta som Ny Demokrati och SD växte fram.

      Nej, det finns ingen liten grupp som styr allt, varken en kristen grupp eller en judisk grupp.
      Genom att de liberala grupperingarna t.ex kallar SD för nazister så försöker de förhindra (vilket bara blir en fördröjning) att vindarna vänder till det mer konservativa hållet.

   • Massinvandringen ÄR orkestrerad av globalister med en agenda. ”Hjälpa” är svepskälet man använder för att dupera massorna genom förljugna snyftreportage i fulmedia. De verkliga skälen håller man tyst om i fulmedia, naturligtvis.

     • Du har nog missat var bevisbördan finns.
      ”Stefan löfven fantiserar ofta om kassörskan på ICA när han är hemma i sin egen säng”, bevisa att jag har fel…
      Hoppas du förstår att det är den som påstår att det är på ett visst sätt som får bevisa det.
      Sen kan det ibland vara svårt att bevisa och då får man iaf lägga fram tillräckligt med bevis och argument så det blir mer troligt att det stämmer än något annat för att jag ska överväga att tro på det.

     • Klicka på länken, var inte som de små grodorna som ej öron ej öron hava de, men stora munnar.
      Det är översatt till engelska.

     • Vilken ”agenda” har lilla obetydliga jag!?
      OM jag har någon så är det att bevara Sverige fritt från de omskurna halal/kosher folken.
      Du silar mig sväljer och sväljer de stora fula fiskarnas AGENDA. Du är med andra ord mycket välprogrammerad.
      ”translate speech to text google”

   • Jo, men det är en långsiktig process. Och propagandan körs överallt nonstop, ifall du lyckats missa det. Här en liten musikvideo ”Blanda upp” från SVT, klassad som ”humor” men jag har svårt att hitta humorn. Textrader som ”ta en svart man mellan dina lår”… Ser du mönstret?
    https://www.youtube.com/watch?v=dCDMGu-xi30

    • Jo kanske. Samtidigt är samhällen mer robusta än man kan tro. Kineser i USA… Även Svenskar i USA.

     Sätts vi på riktigt prov här så lär vi också överleva.

 142. Men de kommer att vara på Din sida ju i så fall, och så yrar Du iväg och knäpper Dina allierade. Snacka om hjärnsläpp i så fall.

 143. Enligt danska TV 2 texttv igår, meddelar ryska myndigheter nu att det är helt riskfritt för1,7 miljoner Syrier att återvända till sitt hemland!! Varför utesluter SVT denna nyhet??
  Det skulle även befria Europa från en helt omöjlig integration, och därmed hat o våld mellan i grunden helt olika folkslag o kulturer!!

  • Har de hbtq-certifierat Syrien? Annars kommer mp inte tillåta att någon åker dit!! Det är för farligt .

   • Man utesluter allt som inte gynnar den egna agendan såklart! Är därför etablissemanget skyddar gammelmedia och public service med alla medel! Ser till att finansiera på ett sätt som leder till att de aldrig kan gå omkull, via skattsedeln och med ekonomiskt stöd som de själva kan godkänna! Alternativmedia göre sig inget besvär!

    Utan dessa fungerar inte etablissemangets lögnpropaganda-apparat!

    • Det er vel i Sverige som her i Norge noe som heter MSM (Main Stream Media) som bare skriver det som er ønsket av den øverste politiske eliten!

 144. Den nya resetrenden är väl att vi åker till städer i öster som Prag, Warzawa,Gdansk osv… vi har helt enkelt fått nog av zigenare, tiggare o mängder med islamister på gatorna. I städerna i öst slipper man det. Skippa Paris, London osv. och ta dig till öst…lika fint, god mat och det är extremt väl spenderade pengar.

  • Det var konstigt nog även lugnt på huliganer under Fotbolls-VM. Kanske kände de på sig att det kanske inte är värt fängelse i Ryssland? Skillnad mot när det var England och vadderade batonger?

  • Börjar omvärder mina tidigare resplaner till England.
   Ligger sanning i din kommentar.
   Kanske man skulle välja Prag istället 😐

 145. Traditionellt krig? Nej, sa Nostradamus, det blir ett allas krig mot alla då alla skjuter på alla.

 146. Jag tror det är realistiskt. Vi har haft 30 års migration med misslyckad integration. Jag tror folk har fått mer än de kan tugga i sig. Utom de som bor i vita segregerade områden. De tror fortfarande på större invandring. Vi får se. Men jag tror det blir mycket våld framöver.

  • Integration betyder FOLKUTBYTE och den här varit LYCKAD för inom mindre än 30 år är vi en minoritet i vårt eget land. Och DÅ kommer majoriteten att bestämma.
   ”De som är i majoritet skall bestämma.” -Benjamin Nettan Yahoo

 147. Det kommer dröja länge innan det går så långt att ursprungsbefolkningen revolterar. Det har regeringarna under decennier planerat för genom att införa hårdare och hårdare vapenregler för hederliga medborgare.

  • Det kan gå fort i vissa lägen… Det är påfallande ofta folk hävdar i efterhand att något kom plötsligt utan förvarning, t.ex. inbördeskriget i gamla Jugoslavien där folk som varit grannar plötsligt var dödliga fiender, men det där det helt klart hade byggts upp spänningar innan kriget väl bröt ut under en längre tid. Första världskriget är för den delen ett annat exempel på en tändande gnista som utlöste något mycket stort.

   Man behöver ju inte direkt vara raketforskare för att inse att det i nuläget byggs upp stora spänningar i västvärlden, så det kan nog bli åka av om något släpper lös detta tyvärr. Det är ju därför det är så skrämmande att våra politiker inte försöker lätta på trycket genom att lösa problemen gradvis innan det kan smälla på riktigt.

 148. Det kommer att dröja MÅNGA, MÅNGA val innan det skulle kunna hjälpa med hur man röstar.
  Det är bara att inse.
  VILL man något måste MER till.
  Och: ALLA andra politiska frågor är totalt MENINGSLÖSA så länge vi inte kommer till rätta med – ja – ni vet.
  Just det! Invandringshelvetet.

  .

  • Glöm val (förutom när det är val), det vi gör nu är att bygga mannaförbund bestående av svenskar.

 149. Tyvärr så krävs det en ekonomisk kris innan människor får upp ögonen. Samma människor som röstat på rödgröna är samma människor som kommer vara bödeln ä. Så länge de inte påverkar deras tillvaro så kommer inget att hända. Vända kappan efter vinden är deras motto…

 150. Om inbördeskriget kommer, då har politikerna semester(som de alltid verkar ha) och kommer vägra avbryta den. Sol, oxfilén, vin och bad är viktigare.