noor-bin-ladin
Utrikes

Usama bin Ladins brorsdotter: Trump den ende som kan stoppa ett nytt 11 september

Publicerad 9/7/2020
Annons

Ifall Joe Biden vinner presidentvalet i november kan en ny attack som 11 september 2001 vara förestående. Det menar Noor bin Ladin, brorsdotter till den ökände terroristen Usama bin Ladin.

I en intervju med New York Post berättar 33-åriga Noor att hon varit en supporter av Trump ända sedan han 2015 kungjorde sin kandidatur.

Hon säger också att den muslimska terrorgruppen IS blommade under Obamas administration då Biden var vicepresident, vilket också ledde till att de tog sig till Europa. Trump däremot har visat att han skyddar USA och dess folk från utländska hot genom att slå till innan de får chans att attackera.

Noor bin Ladin bor i Schweiz men betraktar sig själv som amerikan i hjärtat och hon stödjer nu Trump igen inför valet om ett par månader, ett val hon menar är det viktigaste för denna generation.

– Han måste väljas om. Det är viktigt för framtiden inte bara för USA, men den västerländska civilisationen som helhet, säger hon.

Amerikanska vänsterns vänner

Vidare pekar hon på det stora antalet terrorattacker som skett i Europa de senaste åren och oroas över att den amerikanska vänstern har slagit ihop sig med människor som delar denna ideologi.

Hon berättar också om hur hon i Schweiz i bland attackeras för att hon bär en keps med Trumps slogan Make America Great Again på.

Då 11 september-attackerna skedde var hon 14 år gammal. Hon hade ofta besökt USA som hon såg som sitt andra hem.

Vänsterliberala påståenden om att USA skulle vara ett ”rasistiskt” land avvisar hon baserat på egna erfarenheter. Trots sitt namn ska hon aldrig ha mötts av något annat än förståelse och medkänsla av amerikaner.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1249”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons