Utöver SD-väljare har Ingmari Pagenkemper gett sig på Katerina Janouch, vilket resulterat i en hatstorm som bland annat drivs på av VD:ns vänner.

Ingmari Pagenkemper förekom på Samhällsnytt i oktober 2017 då hon i egenskap av dåvarande chef för Södra teatern på Södermalm i Stockholm varit med och startat kampanjen #politisktmeddelande, där hennes eget bidrag till kampanjen och ”Jimmy” blev budskapet ”F*CK SD”.

Nu är det Katerina Janouch och SD-väljare i allmänhet Pagenkemper kommit på tvärs med.

Pagenkemper och Janouch ska ha varit Facebookvänner i flera år. Plötsligt började Pagenkemper att kommentera Janouchs inlägg.

”Har gett mig in i Katerina Janouchs mörka värld. Hon är farlig”, hette det bland annat. Enligt Pagenkemper är det också ”vältaliga personer som hon” som ”ligger bakom rasismens uppgång i Sverige”.

Vidare påstod Pagenkemper, som numera är VD på Cirkus i Stockholm, att Janouch ”är en kappvändare av rang som sprider hat och lögner” vilket följs av åtskilliga olika slags påståenden.

En ordväxling mellan de två följs av uppmaningar till att ”mota ondskan i grind” och att säga ifrån inför valet.

Sedan övergår påhoppen på SD-väljarna som är ”inkompetenta bittra grottmänniskor” och ”INGEN vettig människa kan rösta på SD”.

”Jag kan inte tolka dessa utspel på annat sätt än att Pagenkemper inte står upp för alla människors lika värde och att hon genom sitt hårda politiska exkluderande har planer på att göra Cirkus till en politisk arena för likasinnade”, förutspår Janouch.