maggan-bakom-ratten-stor
Debatt

Dags att dra in körkortet för Magdalena Andersson!

Publicerad 9/10/2022
Annons

INSÄNDARE. Att leda en regering är som att köra bil. Man styr, gasar, bromsar och stannar när man vill och man samkör med vem man vill som exempelvis MP och C. Med dessa kumpaner har Magdalena som andreförare i sju år och som försteförare under det senaste året inte bara lyckats köra den svenska bilen rejält i diket, utan dessutom kvaddat den.

Tyvärr har passagerarna hamnat i vårdköer och fått sätta livet till. Snacka om vårdslöshet i trafiken! Den svenska bilen har nu så omfattande skador att den inte går igenom besiktningen. Den måste repareras och det snarast av ett nytt team som ser till att bilen håller sig på vägen i fortsättningen och som dessutom respekterar de trafikregler som gäller. Magdalena måste fråntas sitt körkort och förpassas till baksätet så att en ny förare och ett nytt team kan ta över.

Omsatt till svensk politik så har Magdalena misslyckats på i princip alla politikområden som hon styrt över. Den ekonomiska politiken är i botten med rekordinflation och en snabbt dalande konjunktur. Svenskar lider och avlider i oändliga vårdköer. Hanteringen av covid-pandemin var under all kritik. Försvars- och säkerhetspolitiken är fortsatt svag och svajig. Utrikes- och biståndspolitiken behöver en ny inriktning. Inrikes- och rättspolitiken har skapat ett farligt Sverige med en stigande mordkurva och kriminalitet som enda land inom EU.

Miljö- och energipolitiken håller på att återinrätta fattig-Sverige. Skandal att folk tvingas sälja sina hus för att de inte kan betala energikostnaderna. Man kan ju inte bara skylla på utomstående då man medvetet drivit upp inhemska energipriser och stängt ner hållbara energikällor. Att köpa sig röster och anklaga oppositionen för förräderi och att utgöra en säkerhetsrisk kan knappast övertyga någon.

Vi får verkligen hoppas att det svenska folket i sin vishet drar in körkortet för Magdalena och ger körförbud för S, C, V och MP

Ivar Cederholm

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
849Ryssland fick skulden för möjlig ukrainsk attack på civila
Annons