➤ KRÖNIKA Jag såg videon där två unga flickor blir brutalt mördade i Marocko. Tyvärr – för livet blir aldrig detsamma därefter. Bilderna förföljer mig. Dag som natt. Jag hoppas innerligt att flickornas nära och kära sluppit se dessa fruktansvärda bilder. Jag hoppas att mina fyra döttrar och mina barnbarn besparas detta fasansfulla.

Hur människor kan falla så djupt som dessa tre islamistiska monster kan inte förklaras. Vore jag religiös skulle dessa bilder vara bevis för att Gud övergivit människan. Såsom den kristna Guden tycks ha uteslutits från Svenska Kyrkan.

Jag borde kanske inte bli så upprörd. I åratal har jag ju sett hur muslimer spränger, avrättar, förföljer, piskar, lemlästar och hatar i religionens namn. Men just denna ohyggliga video blev droppen som fick bägaren att rinna över. Aldrig mer ska jag köpa PK-maffians förlåtande och irrelevanta invändningar om att alla muslimer inte är terrorister och våldsmän. Efter detta är jag till hundra procent islamofob, även om termen är idiotisk. Jag hatar inte sjukligt enskilda muslimer – men jag hatar det de fanatiskt tror på.

Jag hatar det svenska politiker och apologeter står för när de försvarar denna antidemokratiska politiska våldsrörelse. Hur vänsterfolk frenetiskt arbetar för islams utbredning i Sverige. Hur enögda journalister samtidigt förnekar och fördömer svensk kultur och svenska värderingar. Hur public service-medier knappt nämnt detta fruktansvärda dåd – StatsTV som jag nu ska tvingas betala skatt till vare sig jag ser på eländet eller inte och som sviker både nutida, tidigare och kommande generationer. Hur etablissemanget övergivit det svenska folket till förmån för människor som likt rovdjur bestialiskt slaktar två sovande skandinaviska flickor – indoktrinerade att uppfatta våldtäkterna och morden som en i deras Guds ögon behaglig gärning.

Det är vidrigt. Det är oförlåtligt. Det är i sann mening omänskligt och alarmerande. Men i Sverige har vi stängt av alla larmsystem. De många välfärdskriserna, de många våldtäkterna och de dagliga morden i Sverige har blivit det normala. De s.k. folkvalda är upptagna av sin makabra maktstrid och har vare sig vilja, kraft eller intresse av att lösa de växande problem som nu antagit proportioner som är systemupplösande. Med urkopplat larmsystem går vi mot en säker krasch. Med eller utan regering.

Vi har t.ex. flera hundra IS-återvändare i Sverige. De kan mycket väl ha deltagit i liknande groteska händelser. Myndigheterna vet inte ens vilka de är och än mindre vad de nu sysslar med. Med den flathet som vi bemöter alla akuta hot blir vi lätt överkörda. Politikerna försöker unisont slippa ansvaret genom att skylla på en utsliten poliskår och ge den mer pengar. Det kommer inte att lösa problemen, även om poliserna är värda högre löner. Ondskan kan inte bekämpas med batonger.