Webbdomänen Dumpen.se bjuds ut på auktion av Kronofogdemyndigheten. Det meddelas på myndighetens hemsida.

Domännamnet bjöds ut på tvångsauktion under onsdagsförmiddagen med ett utropspris på 25 000 kronor. Auktionen avslutas nästa onsdag.

Skulder till Kronofogden

Dumpen.se drivs av höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg tillsammans med journalisten Sara Nilsson. Eftersom Nilsson har skulder hos Kronofogden, försöker myndigheten sälja domännamnet på auktion.

LÄS MER: Här flyr barntränaren efter sexchatt med ”13-åring”

”Det rör mina gamla skulder på 168.000 som kronofogden tänkte att de kunde få in genom att sälja domännamnet. Håller på och pysslar med mina fordringsägare så att skulderna återkallas”, skriver Sara Nilsson i ett mejl till Samnytt som fortsätter:

”Domänen står tyvärr registrerad på mig men tillhör föreningen så vi har begärt inhibition, alltså kommer försäljningen mest troligt att avbrytas. Gör den inte det så får vi registrera ny domän och flytta över sidan dit. Innehållet för sidan ingår inte i domännamnet.”

Avslöjar pedofiler

Dumpen.se sjösattes i maj förra året och fick snabbt stor uppmärksamhet. Patrik Sjöberg och Sara Nilsson åker land och rike runt för att konfrontera pedofiler och andra personer som söker upp barn via nätet i sexuellt syfte.

LÄS ÄVEN: Nytt pedofilfall i Centerpartiet

Sjöberg och Nilsson har sedan dess bland annat avslöjat en av ett flertal pedofiler i Centerpartiet samt en fotbollstränare för barn som sökte sex med minderåriga pojkar på nätet.

LÄS MER: Patrik Sjöberg jagade medaljer på 80-talet – nu jagar han pedofiler