facebook twitter appar
Utrikes

Efter avslöjandet om Bidenfamiljen – New York Posts Twitterkonto fryst

Publicerad 10/22/2020
Annons

Onsdagen den 14 oktober släppte New York Post bomben om Hunter Biden och hans far, Demokraternas presidentkandidat Joe Biden. De som försökte dela artikeln på Facebook och Twitter möttes av ett felmeddelande då plattformarna censurerade texten. Sedan dess har tidningens Twitterkonto också varit fryst.

I en artikel som man på onsdagen återpublicerar från Fox News skriver man att en av USA:s äldsta tidningar har tystats på Twitter på grund av sin rapportering om Hunter Bidens dator och dess innehåll.

LÄS ÄVEN: Facebook och Twitter censurerar graverande avslöjande om Joe Biden

Sedan förra onsdagen är tidningens Twitterkonto fryst och kommer så att förbli såvida man inte raderar tweets med länkar till artiklarna om Bidenfamiljen.

Samtidigt konstaterar man att personer som Louis Farrakhan, Richard Spencer, Ali Khamenei, Nicolas Maduro och O.J. Simpson får twittra utan några som helst restriktioner.

LÄS ÄVEN: Uppgifter: Barnpornografi på Hunter Bidens dator

Enligt Dan Gainor, vice ordförande för Media Research Center, är det ganska uppenbart att Twitter försöka påverka valet i november och att media tycker att det är helt i sin ordning.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons