Samnytt rapporterade nyligen om nya massiva försök av folk främst från Mellanöstern som försöker forcera Polens gräns. Det pågår liknande försök vid Ungerns gräns. Bilderna visar, precis som alltid, stridföra män som med våld försöker ta sig in på ett annat lands territorium. För bara några årtionden sedan skulle det betraktas som ett invasionsförsök. Det borde det göra nu med.

Till skillnad från Europas västländer har dock Polen och Ungern vett nog att inte slapphänt låta invasionsstyrkan forcera deras gränser. Givetvis kommer Sveriges vänsterliberala tyckare och säger ”så får man inte göra”, ”kollektiva pushbacks är emot reglerna” som bland annat den extremt invandringsvurmande Alex Voronov, politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren, klagar om på Twitter:

Vad han inte verkar förstå är ett par saker:

Dels var flyktingkonventionen som nu har 60 år på nacken inte avsedd för invasionsförsök från Mellanöstern, utan ett resultat av andra världskriget som åsyftade de människor som fått fly eller blivit omplacerade under kriget. Det är med andra ord överenskommelser som är föråldrade och inte anpassade efter dagens verklighet. Dels verkar han bry sig om regler i ena fallet (när de attackerar Europas gränser) men inte i andra fallet, nämligen att det är illegalt att försöka forcera ett lands gräns.

Anledningen är såklart att han vill ha totalinvandring till Sverige och Europa, trots att decennier av densamma visat sig vara en katastrof, bokstavligen.

Samtidigt är det förunderligt att Voronov försvarar de som beter sig så här vid ett lands gräns:

GB News påpekar att det nu är ett propagandakrig som pågår:

Notera hur välfärdsturisterna skriker efter att åka till Tyskland. Varför Tyskland? Flydde de inte krig?

Utnyttjas av Vitryssland

Det är givetvis ett spel av Lukasjenkos Belarus (som det numera kallas) för att attackera EU som i sin tur attackerar Lukasjenko i egenskap av Europas sista diktator. Som tur är står inte Sverige mellan dem och resten av Europa. Då vet vi vad som hade hänt.

Nu är det främst Polen som gör det, och tack och lov för det. Här kan ni se ett kort utdrag från Polens premiärminister som ser ut att stå fast i att återigen försvara Europa mot en invasion:

Twitter-kanalen Visegrad24 (Visegrad står för de fyra länderna; Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern) påminner om Polens betydelse för Europa när de stod upp mot Mongolerna, Tatarerna, Ottomanerna (Gates of Vienna) och Sovjet.

Det mesta har sagts

Egentligen har det mesta redan sagts om invandringen. Striden som varade flera decennier är i princip över, förutom i vissa öar av folk med sällsynt dålig verklighetsförankring. Invadringens negativa konsekvenser för ekonomi, våldstånd och kriminalitet har avhandlats. Som jag tidigare skrev står den sista striden nu om kulturen. Den är fortfarande ung i Sverige men till slut kommer alla erkänna det problematiska med invandringen även där.

Men, det förändrar såklart inte massinvandrarna från att om och om igen försöker invadera våra länder. Enda anledningen till att de fortsätter försöka är givetvis för att vi inte upprätthåller våra gränser så som man brukade göra och så som man bör göra även nu: militärt och med våld när dessa kränks. Till viss del är detta givetvis vad massinvandrarna vill. De har säkerligen lärt sig av årtionden av palestinaarabernas framgångsrika propaganda där martyrskap används för att bryta ned det känsliga västerländska sinnet.

Men det är en stats skyldighet att försvara sina invånare mot de som försöker invadera. Vi har redan sett resultatet i västvärlden om detta inte sker. Därför bör Europas länder betrakta massinvandrare som invasionsförsök och agera därefter. Samtidigt måste media givetvis beskriva skeendet för vad det är, så att Europas befolkningar inte återigen hjärntvättas till att tycka synd om de som kommer för att ta våra länder.

Jag har inget hopp om att gammelmedia tar det ansvaret. Tur då att ny, oberoende media finns.