LEDARE. Att sossarna är skamlösa är kanske ingen nyhet. Men när de omedelbart efter valet började beskylla den nya regeringen för att ”bryta vallöften” eller agera ”för långsamt” blir nog till och med deras skamlöshet så uppenbar att det är tveksamt om deras propaganda fungerar.

Det har varit en röd tråd närmast sen dagen efter att den nya regeringen tillträdde. Om jag minns rätt kanske till och med innan regeringen bildades. Nämligen hur sossarna koordinerat började beskylla regeringen för ”brutna vallöften” direkt. På en dag. Det handlade först om bränslepriserna, sen blev det allt annat.

Nu handlar det främst om gängkriminaliteten där sossarna otroligt nog försöker sitta på höga hästar och låtsas att regeringen ”är i dvala”. Det är skrattretande att se på.

Sedan 1982, när massinvandringen verkligen satte fart, har Socialdemokraterna styrt Sverige i alla år förutom elva av dem. Senast kom de från ett maktinnehav på åtta år. Den nya M/SD/KD/L-regeringen har suttit i åtta månader. Under de senaste åtta åren släppte sossarna i runda slängar in omkring en miljon (!) som fick uppehållstillstånd. Vi glömmer inte Löfvens ”vi bygger inga murar”-tal.

Läs det igen: EN MILJON UPPEHÅLLSTILLSTÅND.

Här är de siffrorna sammanfattade:
2014 115 702
2015 115 104
2016 150 989
2017 135 563
2018 132 891
2019 117 776
2020 88 817
2021 95 163
2022 142 179 (94 613 om man exkluderar ukrainare)

Under sina åtta år gjorde sossarna också väldigt lite för att komma åt de gängkriminella. Ja, jag vet att de försöker skryta med att de gjorde ”80 straffskärpningar”, men som alltid när man är lika aningslös som sossarna gjorde det ingen skillnad, något vi ser nu idag. Istället blev det närmast kosmetiska förändringar, inget paradigmskifte, vilket är vad som behövs. Med sossarnas styre var det fortfarande saft och bulle där gärningsmännen är i fokus.

En livstid att reparera

Så när sossarna efter valet ivrigt upprepar att regeringen är för långsam eller ”bryter löften” måste det ses i ljuset av det Sverige de själva skapat under över 40 år, en utveckling de alltså spädde på de senaste åtta åren. Moderaterna och övriga borgerligheten har givetvis också ett stort ansvar – det var ju Sjuklövern som unisont arbetade för massinvandringen. Men ingen har större ansvar än sossarna.

Att i ljuset av det, efter ynka åtta månader, försöka måla upp bilden av att regeringen är ”för långsam” är minst sagt patetiskt – och genomskinligt. Det tar inte åtta månader att lösa energikrisen som sossarna skapade. Det tar årtionden tyvärr. Det tar inte åtta månader att lösa gängkriminaliteten, det tar en livstid att reparera, om ens det räcker då det är intimt sammankopplat med alla som sossarna bjudit in i landet.

Att sossarna ändå skamlöst kan stå och anklaga den nya regeringen är otroligt faktiskt. Visst, den nya regeringen kunde gjort saker ännu snabbare och inte minst tydligare. Deras vurm för vindkraft och hybrit är en gåta. Även SD har stått för en del underliga beslut såsom att vika sig för EU när det gäller migrationspakten, vapendirektivet och faktum är att massinvandringen pågår alltjämt. Men inget är perfekt.

Vargen ska inte vakta hönsen

SD & Co har gjort mycket bra dessa åtta månader också. Förhindrat massiva ökningar i bränslekostnaderna genom sänkta skatter och sänkt reduktionsplikt. De har lanserat en rad bra åtgärder mot just gängkriminaliteten. De har satt igång en återuppbyggnad av kärnkraften eller i alla fall förutsättningarna därför. Språktest, bidragstak, skrotat digitaliseringstänk inom skolan, möjlighet att återkalla medborgarskap och mycket mer, är ljuspunkter dessa åtta månader.

Att samma dammiga sossar, i ljuset av deras eget arv och allt det som nu sker med nya regeringen, försöker framhäva sig själva som tuffa mot gängen, eller invandringen som de nu också försöker framställa sig som, är oerhört genomskinligt, och patetiskt.

Även om svenska folket är underligt glömska när de inte minns att det är Socialdemokraterna som satt oss i denna sits så kvarstår det faktum att man sätter inte vargen att vakta hönsen.

Sossarnas skamlösa försök till historierevision säger mycket om deras värderingar. Vi kan bara hoppas att svenska folket snart börjar genomskåda det.